KUL

 
Ligger i soffan och kollar på ett topmodel avsnitt från nån äldre säsong. Såg det nya igår, USA vs Storbrittanien och jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar idén än. Men men.
 
På lördag går vi in i juli och vi har fortfarande inte fått nån sommar. Jag hoppas verkligen den kommer vecka 30 när jag går på semester annars blir jag ledsen. Grått grått och åter grått. KUL.
 
Imorgon jobbar jag hela eftermiddagen sen hoppar jag på en ny jobbhelg. Åter KUL. Nä idag är jag på dåligt humör.. inget är kul.
 
Vi hörs.

Lite hjälp?

Kan någon berätta för mig varför blogg.se appen inte funkar? Ha laddat ner den om och om igen flera gånger och jag skriver rätt uppgifter men kommer ändå inte in? Aja. Skriver från hemsidan nu men här funkar det ju inte att lägga in bilder.

Igår var jag, min mamma och två av mina syskon i min lägenhet ock städade. Höll på hela långa dagen... På kvällen kom min styvpappa och Alex också flyttade vi allt det sista till Kävlinge som ska förvaras där. Riktigt tråkig dag var det med städning osv men man måste ju. Stort tack till min mamma som hjälpte mig med städningen och till flyttgubbarna som bar alla grejer ;-) (Alex och Jörgen)

Nu sitter jag på bussen till lödde. Min syster och Paula skulle dit idag så jag tänkte hänga på. Dock tar jag bussen från Landskrona istället för att spara lite tid :) Ikväll ska det packas upp grejer hos Alex. Nu är vi sambo! Rätt overkligt va :) love you.

RSS 2.0