Blev en tripp till Ikea igår och i...

img_4675 (MMS)



Blev en tripp till Ikea igår och inhandla lite saker :)


Lite bloppis

Lite bloppis såhär på kvällskvisten, inte så mycket grejer ska rota fram massa mer..
Skriv en comment om ni är intresserade av något!



Rosa "prinsess" klänning.. jättefin på! använd 2 gånger. passar 36/38
80 kr




Svart fest linne i siden, aldrig använt. Strl 38
30 kr




Superfin sommarklänning! använd 3-4 gånger. strl 36/38
90 kr




Helt oanvänd ny tunika/topp från gina tricot i mysigt tyg.
100 kr




Bomullsklänning strl 36/38
Något sliten
30 kr




Jacka strl 38
50 kr




Jeans"väst" strl 36/38
40 kr



Långklänning i siden från cubus strl 36/38
Aldrig använd
50 kr




Gina jeans, använda typ 6 ggr.
Strl 29
En "hank" i sönder
40 kr



Helt nya haremsbyxor från gina aldrig använda
strl L
50 kr


Då blev man med lägenhet :) wiho! Flyttar ...

Då blev man med lägenhet :) wiho! Flyttar den 15e.. So exited :) :) :)


Hörde att saluhallen i lund brinner för fu...

Hörde att saluhallen i lund brinner för fullt... Oj oj oj vad mycket svart rök de var. (såg video på fb) Antar att halva lund är avspärrat nu elr nåt för er som tänkte bege sig in där!

För övrigt hade jag en trevlig dag med Lollo igår. Vi lagade käk och sen umgicks vi lite med Daniel och Linus. Trevligt! Idag tänkte jag ta tag i träningen igen eftersom jag och Paula kör tävling nu. Hårda bud! ;)


No work today

Icke bra. Icke bra alls. Låg vaken och vred på mig hela långa natten så jag fick helt enkelt bli hemma från jobb idag. Ingen vidare ursäkt att stanna hemma från jobb egentligen men när man varit vaken ett dygn är man inte ready for work. Så klockan sju imorse lyckades jag somna och fick sovit två timmar innan jag steg upp igen. Nu tänker jag minsann hålla mig vaken hela dagen lång för att kunna sova ordentligt inatt.

För övrigt har jag gjort en väldigt kul grej idag och nu väntar jag på ett besked :) Spännande oh väldigt pirrigt eftersom de isåfall är första gången för mej, men jag ska försöka att inte hoppas för mycket ifall det inte går vägen! Mer om det får ni veta när beskedet kommit...

Imorgon är det jobb som gäller och sen tänkte jag hinna en sväng inom UM innan jag ska träffa min Louise. Om hon inte också har något ärende dit vill säga ;-)




...

Har suttit och funderat över om jag ska byta bloggportal, men kan inte riktigt bestämma mig. Känner mig inte jättemotiverad till att blogga längre och inte heller till att pilla med designer så som jag gjorde förut. Har just nu inga nya bilder till att fixa en skaplig header så jag knåpade snabbt ihop en design och såhär kommer den se ut ett tag framöver...

Klockan är nu 04:04 och om 55 minuter ska jag börja göra mig redo för jobb eftersom jag ska cykla dit idag. Smart tänkte jag, men inser nu att det var en väldigt dum dag att cykla på eftersom jag inte lyckats somna än och förmodligen inte kommer sova något alls. Men det finns inte så mycket att göra åt nu....

En "sån" dag

Till att börja med tänkte jag fatta mig kort oh berätta att jag hade en mycket trevlig och mysig midsommarhelg i veberöd, som avslutades med bio i lund igår med Elin Oskar oh Conny... Vi såg X-men och den var faktiskt helt okej trots att jag inte sett dem andra filmerna. :)

Eftersom jag lyckats vända på dygnet denna helgen så vaknade jag inte förrän klockan var strax efter ett idag. Började dagen med att mejla runt till lite olika utbildningar och kolla upp vad som gäller. Funderar på att läsa till hösten/våren beroende på när utbildningen jag vill gå startar. Mer om det senare! Har också kikat lite på privatägda lägenheter här i kävlinge, är sugen på att lämna boet hehe.. Dock hade jag gärna delat en 3a med någon så om någon är intresserad så holla at me! *ler

Efter några timmar vid datorn begav jag mej ut på en två timmars promenad mot lödde! Det var skönt men kvavt. :) Meningen var igentligen att jag skulle glo film med lite vänner ikväll men det blev inställt så just nu befinner jag mig hemma hos Syster och oskar och tittar film.. skönt avslut på en lång helg!

Det var väl vad jag hade att dela med mig av idag.. dock har jag en sak till oh säga!

Det finns två personer i denna by som anklagar mej för att bry sig så himla mycket om dem, trots att jag aldrig pratar om dem eller deras liv så har dem fått för sig att jag är så himla brydd på vad dem gör och inte gör.. Nu visar de sig att vart ni än vänder er så hittar ni alltid en anledning till att prata om mig! Är jävligt trött på detta och nu får ni fan ge er, vart jag än går hör jag bara era åsikter och allt skitsnack ni snackar om mig, om vad jag gör, vad jag tycker hur jag är.. ordna upp ert jävla liv istället oh skaffa er en annan sysselsättning än att snacka skit.. gå med i big brother eller nåt om ni är så besatta av intriger.. Och att springa runt och hota och skrämma folk (Läs; KILLE hotar TJEJ) när man är 24 år gammal och snart nybliven pappa är bara så jävla sinnes sjukt.. För att man skäms för att saker man själv kräkt av sig kommer fram.. ni som är så raka människor stå för vad ni spottar ur er istället..

Men den siste idioten är tyvärr inte född än!


klipp klipp

Klippte mig igår! Nu är håret fräsht och fint igen men jag trivs inte utan min uppklippning. Känns som någon har slickat mig på huvudet. Får köpa volym pulver... hehe. Annars, är allt bra med er? Idag har jag varit telefonvittne till rättegången angående stölderna i kyrkan. (som inträffade på dopet i mars) Mina 2 systrar har också varit det. Vi var alla skitnervösa till en början, men dem ringde upp mig på jobbet också tog det bara några minuter att svara på frågorna. Inget konstigt alls! Hoppas idioten åker dit ordentligt nu =)

Om 5 minuter hämtar min papi mig och skjutsar mig till lund, därifrån tar jag bussen till veberöd. Ska fira midsommar där imorgon, är hemma igen på lördag förmodligen. Hoppas ni får en trevlig helg allihop =) PUSS


Trogna läsare

Hej readers! Satt och funderade lite på att jag har faktiskt bloggat typ 3 år (perioder) och ni har alltid legat på ganska så jämn statistik =) trots att jag ibland tycker att mitt liv verkar skit trist så älskar ni att läsa om det. Härligt att ni e trogna! Hehe

E för tillfället på jobb, som ni säkert förstått vid det här laget.. (att jag jobbar 7-4 var dag) Slutar om 30 min och då ska jag snabbt hem Och byta om, därefter klippa mig och efter klippningen hämtar pappa mig och då ska vi till Nova. Blev nämligen inget igår. Jag umgicks med Louise istället, vi solade och gick långrunda sen stanna hon över natten.

Vi hörs kanske sen! Ta hand om er

....

Gomorrn. Klockan är 06:23 och det är bara några minuter kvar tills min papi står där ute och tutar på mig. Tänkte upplysa er om att jag spenderade min kväll på centersyd igår utan att hitta någonting alls, vilket resulterar i att jag måste åka till Nova idag och kunde lika bra skitit i centersyd och tränat igår istället. Vilka problem...

Är trött som bara den men det är bara att bita ihop bara 4 dagar jobb denna veckan också, lediga på fredag mina vänner!







Här har vi Patrik på mitt jobb (lunchrummet) som utövar en sport dem själv kommit på. (i brist på annat) Kasta mackor i brödrosten - och se vem som prickar flest. Hehehehe....


Untz untz

Hej svej! Vi börjar väl där vi slutade antar jag? Min lördagskväll på spisen var mycket trevlig, och ännu trevligare vart efterfesten som varade till sex på söndag morgon! hehe. Alltid trevligt att träffa nya människor, ett plus var att dessa var väldigt underhållande och trevliga :) Mindre trevligt att slagga på trädgårdsdynor men vafan man lever bara en gång. Tog tåget hem vid 12 igår morse och det var mycket efterlängtat att få komma hem och hoppa i mjukisbrallorna :) mem med en jäkla huvudvärk så spenderade jag nästan hela söndagen inomhus, förutom en långpromenad på kvällen..

Idag har det vart jobb 7-4 som vanligt, måndagar brukar kännas okej annars men idag har det varit segt. Har precis lagat köttfärsgratäng till min kära familj och nu tänkte jag byta om och fräsha till mig lite för vi ska en sväng till centersyd sen. Någon som vet var dem har fina sommarklänningar? måste ha nåt nytt till midsommar...

Hej sålänge!



Jag hade på mig en grön "armyskjorta" och svarta kilklackar med snörning, glömde dock att ta en outfit bild till er så ni får en bild som inte var menad till bloggen egentligen.. snäll jag e i dag som blottar mig såhär *ler ;)


The naked truth







Natural born beauty ;-) *ler

Kvällen är planerad och jag kommer att befinna mig på Spisen "rockhaket" i lund med min fina syster, hennes pojkvän och lite annat trevligt folk. Trevligt! Saknar fortfarande min sandy som ringde och frågade om jag ville ha myskväll idag! Tro mig hade hon ringt tidigare hade jag gärna krupit ner i soffan under en filt och tittat film med henne :) älskar dig min vän!

För övrigt sitter jag och lyssnar på musik oh har lockat håret.. Precis som alltid så tar det ungefär 1 ½ timme att göra det, och jag ångrar nästan alltid mitt beslut efteråt.. hehe. Men nu är det lockigt så nu får det vara det :)

Snart söndag mina vänner och vi har en ny jobbvecka framför oss, dock är det midsommar på fredag så jag jobbar bara 4 dagar denna veckan också :) wiho.. hur ska ni fira er midsommar? denna damen är öppen för förslag!

ha en trevlig kväll :-*


Grillning blev pizza

Godmorgon! Uppe tidigt idag trots mitt alkoholintag igår.. hehe. Sitter och väntar på att styvpappan ska bli redo sen ska vi en sväng till Nova. Meningen igår var ju att vi (jag, min syster, oskar och några vänner) skulle grilla och dricka lite beer/vin utanför Elin igår, men eftersom det kom flera regnskurar under dagen så bestämde vi oss för säkerhetens skull att beställa pizza istället.. Men eftersom vädret såg mer lovande ut sen på kvällen så gick vi ut och satte oss på gräset i någon timme ändå :) mysigt!

Trevligt sällskap oh mycket vin blev det för min del! Men eftersom storasyster skulle upp tidigt och jobba idag så begav vi alla oss hemåt strax innan tolv.. Somnade runt ett tiden men har sovit väldigt oroligt inatt, vaknat många gånger. När jag vaknade runt halv fem tiden hade jag massa missade samtal och olästa sms, samt ett eurovoice meddelande... gick upp och drack lite och lyssnade på meddelandet.. hahahaha, dog i garv trots att jag var så trött.. Johnny du har mycket skit för dig ;)

Ikväll har jag en del valmöjligheter på schemat, hade jag haft förhållande nu hade jag förmodligen bara velat ligga i soffan hela kvällen och kolla på film haha, men nu är fallet inte så, jag är fri och jag ska ut och ha kul :) men frågan är, hemmafest, utgång i landskrona eller utgång i lund? svårt val de där... eller kanske inte ;)

ttyl!



bjuder på en bild när jag var blond... enda och första gången i mitt liv ;) va tycks?


Aj aj aj..

Ja, det var inget kul alls oh gå till doktorn idag... Men vissa saker måste man göra och nu är det avklarat :) Efter besöket på kvinnokliniken mötte jag upp min bigsis på hennes jobb, också tog vi en latte på EH innan vi åkte tåget hem till Kävlinge. Mys!

Om några timmar ska jag infinna mig hemma hos Elin för att käka pizza och dricka vin/öl med vänner! Blir lite lugnare gentemot dem andra helgerna men det ska faktiskt bli skönt. Dock så saknar jag min Sandra så vi får se om det blir en visit i landskrona imorgon :D någon som ska ut? haha

Puss!


Tre saker....

...ni inte visste om mig! körde med det för ett tag sen, nu kör vi igen!
Tre saker ni inte visste om mig.... (förmodligen hehe)

Jag sover alltid med fötterna under täcket... har en konstig tvångstanke att fötterna måste vara under täcket när jag somnar.. kan hända att jag sparkar av det men vaknar jag så åker dem in under täcket igen.. Vet inte varför det är så, inbillar väl mig att något ska bita mig i fötterna om dem är utanför haha.. *ler

Jag har aldrig slagit någon med en knuten näve... Nope, har aldrig slagit någon på riktigt då jag tycker det är sjukt löjligt att slåss och våld löser ingenting.. enda gången jag skulle få för mig att skada någon är om dem skadar min familj, då är det ett undantag. Finns inget räligare än tjejer som tror dem är något och "är beredda" att slåss så fort det blir en diskussion.. Men det är en mognadsgrej antar jag ;) Dock så slår jag självklart tillbaka om någon skulle slå mig..

Jag har aldrig blivit dumpad... Ja ni läste rätt.. Har aldrig blivit dumpad, lämnad, dissad.. Dock har jag ändå blivit mycket sårad av människor jag tyckt om och älskat men det har alltid varit jag som brutit. Jag är glad att jag aldrig behövt vara olyckligt kär eller blivit lämnad av någon jag älskar, för det måste vara den mest fruktansvärda känsla som finns.. men det är inte alltid lätt att lämna och såra iheller! Men som man brukar säga så tar man tar lärdom av allt här i livet så jag är i regel en erfarenhet fattigare än ni som varit med om det..


Om ni vill kan vi köra kategorier på detta också men då får ni komma med förslag :)


Ingen lust

Heeej! Har tänkt uppdatera er om förra helgen ganska länge nu men har inte haft någon lust alls till oh blogga så det har blivit att jag har skjutit på det hela tiden. Men nu har jag! dock orkar jag inte berätta särskilt detaljerat om förra helgen haha

Efter jobb i fredes var det snabba ryck, jag åkte hem och gjorde vid mig mitt snabbaste och sen fick jag skjuts till landskrona till johans student. Där väntade vännerna redan i full gång.. paket öppning, snapsrundor och dans, några timmar senare begav vi oss ner i stan till tages och dansade hela natten till dem stängde :) supertrevligt! hade även en ganska rogivande promenad hem klockan 4 på morgonen.. haha. Grattis än en gång till Johan och tack för en trevlig fest, med 5 jobberbjudanden samma dag som man går ut skolan kan det ju inte gå dåligt ;)

Dagen efter var vi sega, jag skulle ju stanna hos Sandra hela helgen och vi skulle på födelsedagsfest på lördagskvällen i helsingborg.. kändes segt men efter bakfylle mat hos johan och en lugn dag så var vi taggade igen på kvällen! Fest i hbg men utgång i landskrona, dock skedde det en liten incident som gjorde att jag fick gå ut med André istället för Sandra ;) men lika kul hade jag för det! hehe

Söndagen tog vi det lugnt innan jag blev upphämtad av min skjyss till kävlinge ;)

 

Min sandra bjöd på sig som vanligt :) sötnos!


Grattis

...Till alla er som tar studenten idag! Och för all del, till alla er som tagit de andra dagarna också :) är sjukt avundsjuk på att jag inte själv är det, men jag valde ju att hoppa av för lite mer än ett år sen tyvärr. Men skit i det nu! Jag ska ha skoj ikväll ändå :-)

Befinner mej på jobb nu, när jag slutar har jag cirka en timme på mig att åka hem och göra vid mig innan jag beger mig, men de ska nog lösa sig! Också hoppas vi på fint väder ikväll... Eller inget regn iallafall! Fick erbjudan om att stanna i Landskrona hela helgen och följa med på ytterligare en fest och utgång imorgon, fast i hbg, hade varit skoj men efter denna natt kommer nog krogarna eka lite mer imorgon :) vi får se hur jag gör!

Fick precis som de flesta av er andra också in skattepengarna igår :) catching! Får vi se om det blir nåt körkort av de nudå :)

Grattis lillfis

Glömde nästan berätta innan att min älskade lillbror fyller 2 år idag! Så igårkväll/natt klockan 23:30 stod jag i köket och gjorde tårta, som vi väckte honom med klockan sex i morse. Inte ofta en två åring får äta gräddtårta till frukost haha :) hans reaktion gjorde iallafall min dag! love

Nu är jag nästan precis hemkommen från gymmet. Jag och brorsan beställde ju grejer från gymgrossisten för några dagar sen, som vi fick idag.. Vi beställde bland annat protein båda två, choklad, men fick jordgubb? på följesedeln står det "creamy chocolate" men vi båda fick jordgubb.. gissa om jag blev irriterad, hatar jordgubb när det är i "milkshake" form.. men nu har jag precis tryckt ner den och belönat mig med lite FÄRSKA jordgubbar till.. gött :)

Nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag sortera kläder, fick ny garderob idag! tack mami :-*

 

 







Mmmm...


Snart helg

Det blev en lång kväll på Nova igår, vi vart inte därifrån förrän dem låste dörrarna klockan åtta. Hittade iallafall det jag sökte, en klänning ett par skor oh en studentpresent. Om jag blev nöjd? Helt okej men känner jag mig själv rätt så byter jag till nån gammal klänning i sista stund haha. Den tiden som var kvar av kvällen när vi kom hem spenderade jag framför tvn och datorn.

Idag är det regnigt ute, skönt måste jag säga, här jag jobbar blir supervarmt när det är fint väder ute och det gillas inte. När jag jobbar får det gärna regna, sen vid 4 kan det sluta hehe. Idag hade jag tänkt sola en sväng och dra iväg mig själv till gymmet. Brorsan messade innan att han fått grejerna från gymgrossisten nu så jag får väl pröva mitt nya pulver också. Jepp ni hörde rätt jag ska börja dricka protein pulver. Får vi se hur de går! Hehe

Sen ikväll förbereder jag mig inför morgondagen eftersom johan tar studenten imorgon och jag ska dit i princip direkt efter jobb. Stress stress stress... Så i natt måste jag verkligen få min skönhetssömn så jag orkar med en lång kväll imorgon ;) Någon annan som ska ut och svira i Landskrona imorgon?

Nu e de lunchtime, puss

Jobbigt

Denna dag på jobb har varit allt annat än rolig. Sovit dåligt och för lite, knappt ätit nåt och jobbat i 45 graders värme.. Har precis slängt i ni lite yoggi för jag fick sockerfall.. Om 30 min slutar jag oh då är de hem och snabbt slänga sig i duschen som gäller. Därefter Nova med familjen... Måste fixa en studentpresent oh nåt o ha på mig på fredag.. Puss!

regn!

Godmorgon! Efter endast fem timmars sömn beger jag mig till jobbet nu. Jag ber till vädergudarna att få regn idag hehe, för att jobba på kvarnen i sådan värme som vi hade igår hade dödat.. Så nu när jag är tillbaka på jobb får det gärna regna ;) men bara tills jag slutar klockan 4 då asså..

ttyl!


Nya läsare

Oj min blogg måste varit intressant idag med tanke på att ni var över 90 personer som läste :) jag välkomnar er nykomlingar haha

Dagen spenderades som jag sa först i solen på altanen, sen har jag vart på gymmet en runda.. luftkonditioneringen var i sönder så jag och victor var inte lite svettiga när vi gick hem. Sen var jag ute och gick en runda med Annika oh kusin Linda också. Trevligt :)

Nu är klockan alldeles för mycket och jag ska upp om fyra timmar.. natti :-*


Långhelg!

Hej mina vänner! Nu lider vår allas långhelg tyvärr mot sitt slut.. jag har haft en rolig och fartfylld helg, samtidigt som den varit konstig och lite småjobbig.

I onsdes var jag på student hos min kusin, stannade inte hela kvällen (vilket jag ångrar lite nu) men jag hade en skön kväll ändå! Och du är jätteduktig Marcus som tagit dej igenom plugget och jag önskar dig all lycka i framtiden!

Torsdagen hände inget speciellt, träning och solning var nog det enda som stod på schemat.. i fredes jobbade jag men slutade 14. Packade väskorna och begav mig till min Sandy i landskrona :) Jag, kajsa, sandra och vicki förfestade hos sandra.. truth or dare, jag har aldrig... ja vi lekte en del och kul var det :) blev lite för mycket dricka men kvällen resulterade i mycket dans, svett och skratt! Natten var dock inte lika rolig men man kan ju inte få allt ;)

Lördagen var lite seg, hela förmiddagen var jag väldigt irriterad oh tankspridd. (varför är svårt o svara på...) Men eftersom den spenderades på stranden med fina vänner så klagar jag inte! Sen vart det hem och fixa sig igen för grillning hos Elin och Arne, ingen utgång var planerad men det blev trots allt så för mig, sandra och fille ändå :) drack endast två cider så jag var nykter, och GILLA känslan av att ha allting under kontroll oh vakna upp och icke må dåligt dagen efter... kommer absolut göras om fler gånger hehe.

Igår var det strandhäng igen och jag brände mig *buhu men så går det när man inte smörjer in sig.. efter beachen körde fille mig till tåget och jag begav mig hemåt igen.. Har haft skoj, men som man brukar säga.. borta bra men hemma bäst! Det var superskönt att komma hem :) Följde med familjen och käkade mjukglass sen såg vi bb finalen ihop. Hejade på martin men simon tog hem det!
 
Förmiddagen idag har jag spenderat i solen på altanen med victor, paula och barnen.. Vi har köpt en barnpool som är helt perfekt att svalka sig i, haha.. Nu ska dem gå hem och jag ska hoppa i duschen. Får se vad denna dagen har att bjuda på, ikväll blir det träning..



 



i love you!

 

 





 





 



sötaste!

 




RSS 2.0