rain

Hej i regnet!

Sitter hemma hos mor min och passar på att måla/fila naglarna när jag ändå väntar på min tvätt. (ja alltså... jag tvättar själv men väntar på att en maskin ska bli klar så jag kan börja på nästa hehe) Annars med er? För min del har det varit riktigt jobbigt att jobba idag eftersom jag kom i säng så himla sent i natt, men det var det absolut värt. Min sandy kom på besök halv tio igår kväll och begav sig inte hemåt igen förrän klockan var strax över halv ett. Mysigt oh trevligt :) tjejsnack är alltid nyttigt *ler

Imorgon är det fredag igen.. yeay. Tycker veckorna går superfort nuförtiden och det är skönt.. kan ni förresten gissa vad jag ska göra imorgon? jag ska till Sandra (nu blir alla förvånade) hehe. Hon passar sina föräldrars hur i b-berga dock så det blir lite omväxling eftersom det är där vi kommer befinna oss ;) Men imorgon ska vi ut och ha kul i helsingborg! Ser fram emot det.... Någon av er som ska dit? :)

Nu ska jag tvätta det sista sen lite senare kommer louise-fis och övernattar! mys



Gammal bild som ger lite motivation till att tappa i vikt.. ;) just nu väger jag 7 kg mer än på denna bild.. KÄMPA


This ones for you and me living out our dreams

... Har hunnit med det mesta jag planerade att göra idag, så nu myser jag ner mej i soffan.. hade varit roligare med sällskap men känner att jag själv nog inte varit det roligaste sällskapet idag. Ingen glad Emma med ett leende på läpparna utan mer en tankespridd och fundersam tjej denna kväll.. varför vet jag egentligen inte, jag borde inte.

Har iallafall avverkat en timmes promenad med Paula nu ikväll.. vi gör det alldeles för sällan nuförtiden snäckan!



Bad meets evil - lighters
går på repeat just nu


Alltid lika kul..

Sitter hemma hos mor min och har precis betalt räkningar.. alltid lika kul och gör en alltid på så bra humör, eller vad tycker ni? ;)

Har hunnit med en sväng till UM men där var dessvärre stängt, ätit, handlat mat och nu fixat räkningarna.. hem och byta om sen ut på en långpromenad :) hörs ikväll! PUSS

Soffmys



Myser i soffan och väntar på min Louise som kommer snart! Idag är det sleep-over hos mig :)

..No more hiding who i wanna be, this is me..


forget about the consequences


home sweet home

Då var jag hemkommen... min fina vän körde mig hela vägen hem så jag slapp stå och klydda med tåg i detta skitväder.. tack gumman! Det börjar bli farligt de där, jag fäster mej mer oh mer vid landskrona stad och allt där omkring.. mitt lilla kävlinge är inte det mest trivsamma längre om man får säga så.. Mycket tankar!

Här var iallafall jättefint och mysigt när jag anlände hem :) ni får en liten sneak peak.. Nu är klockan snart läggdags och efter nån timmar ensam börjar sällskapsjukdomen slå in.. men vi behöver lite lugn o ro bara jag och min hjärna efter denna helgen antar jag!



Im going mad i need you

Då var ännu en helg slut.. tiden går fort när man har roligt! Har spenderat denna precis som många andra helger hos min Sandy. I fredes hade vi en trevlig kväll hos D som slutade med utgång.. kom inte i säng förrän sex på morgonen och fick sovit endast 3 timmar.. men det var de värt *ler. Igår spenderade jag och Sandra några timmar på centersyd innan det var dags för förfest hos Marcus sen utgång igen! Det har dock varit väldigt folktomt i stan denna helgen (innan lön), det verkar som folk inte riktigt kan hålla i sina pengar och fördela dem jämt över månaden ;-) men men! Med trevligt sällskap har man skoj oavsett ;-)

Idag vart Sandra tvungen att åka ut till sina föräldrar i några timmar och fixa lite grejer, så jag har varit duktig (som den underbara vän jag är!) och städat hela lägenheten.. :) Nu anländer sandra snart hem igen oh ikväll blir det förhoppningsvis film innan jag tar tåget hemåt igen.. Jobbedag imorgon!

Ska bli spännande att komma hem idag, i torsdes var nämligen jag och min familj på ikea och inhandlade allt det sista till mitt hem.. dem där sakerna som får det att kännas som ett hem ni vet. Men eftersom vi kom hem sent och jag åkte hit direkt efter jobb i fredes, så fanns det ingen tid för att sätta upp allt.. Men dem tog saken i egna händer (jag litar på dem som mina inredare haha) och fixade allt till mig.. Har fått lite MMS skickade men är fortfarande spänd på resultatet, trots allt någon annan som gjort det.. Ska bli skoj =) tack till er för all hjälp! ni är guld ♥

Denna gången har jag inga bilder o bjuda på! ska bli bättre! lovar... för 125 tusonde gången. puss!!

Oj oj oj..

Kan det verkligen vara möjligt? Har jag inte bloggat på 15 dagar?! gud vad dålig människa jag är... haha nä det är jag inte alls, jag har ju faktiskt flyttat och haft en del att stå i.. Så var ska vi börja? Idag onsdag har jag bott i lägenheten i vecka. Dock har jag varit borta hela helgen så jag har inte sovit hemma så mycket. Det börjar lika något nu, ni vet när man köper alla små saker som får det att likna ett riktigt hem.. :) Nu är det bara tvbänk och soffbord kvar sen är vardagsrummet komplett.. Ni ska få se bilder sen!

Förra helgen var jag hos Sandra (på fredagen).. vi festade och hade kul som vanligt.. även denna helgen som nyss passerat spenderades hos henne. Såklart, det har ju varit karneval! I fredes förfestade vi hos jimmy med massor av trevliga människor, sen stack vi ner till stan oh gick en sväng på karnevalen, därefter besökte vi alla krogar och till slut hamnade vi på tages.. som vanligt ;-) *ler Hade en supertrevlig kväll och som vanligt (igen!) en rolig promenad hem med goa grabbar!



Jimmy och Sandra Dee

 

Ja.. man brukar väl säga att när spriten går in går vettet ut ;-)

I lördes vaknade vi upp sega och insåg att vi hade en och halv timme på oss oh fräsha till oss, käka och ta oss till venbåtarna.. men vi hann =) där mötte vi upp lite vänner och med dem spenderade vi hela dagen på ven i solen. Dagen blev inte riktigt som planerad då det inte fanns några cyklar utan ALLA var uthyrda.. men vi fick en del motion och i den värmen måste vi tappat flera kilo.. haha. Lite över sex tog vi båten hem och vid halv elva infann vi oss på karnevalen igen :)



  











Söndagen spenderade vi på sandras soffa med vars en godispåse... sunt ;-) vid åtta tiden åkte jag hemåt och på stationen möttes jag av Annika och linda som skulle komma och kolla på lägenheten. Klockan 23 däckade jag gott i sängen... gissa om jag vart trött...


Nu drar vi på marknad :)

img_3176 (MMS)

Nu drar vi på marknad :)


Aj aj! Ofta nuförtiden dyker det upp blåmä...

img_8286 (MMS)

Aj aj! Ofta nuförtiden dyker det upp blåmärken på min kropp utan jag ens har något minne av att jag smått mig (?) otäckt!


Godmorgon

Godmorgon på er. Idag är jag uppe långt innan tuppen... ska nämligen precis som igår cykla till jobbet så jag sticker redan vid sex. Långtråkigt men det är motion de med!

I eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra, ett spinningpass på gymmet vore ju inte helt fel. Måste till ikea också snart igen fick nämligen höra att det kanske blir ännu någon dag tidigare flytt.

Vi hörs i eftermiddag, ha en bra dag

Godmorgon på er.. Sitter på jobb och hålle...

Godmorgon på er.. Sitter på jobb och håller frukost men har varken lust eller aptit till oh äta frukost idag känner jag..

För er som undrar vem som står för dem anonyma kommentarerna lite här och var på inläggen så är det en vuxen människa 50+ och man som skrivit dem.. Hur man kan syssla med sånt rent ut sagt fjortisbeteende som 52 åring det kan man ju fråga sig.. Men vissa växer aldrig upp tyvärr och tror att dem är tjugo när dem i själva verket har ena foten i graven. Är jävligt besviken över detta men samtidigt skrattar jag åt en människa som uttalar sig om saker utan att kunna skriva under med sitt namn. Men nu kunde jag ju spåra ip numret eftersom det kommenterats från detta förr.. Smart ass. Hade kunnat uttala mig massor om denna människa men jag har mer vett i huvudet som 20 åring. Respekt för andra människor kallas det. De var vad jag hade o säga om detta och nu lägger jag det på hyllan..

Jobbar till 4 idag sen ska jag cykla hem, och ikväll blir det nog ett kettlebell pass på gymmet :)


Tatuering någon?

Känner en tatuerare som vill skapa nya kundkretser, så är ni sugna på att gadda er så hör av er.. han sätter fasta pris och inte tim-priser! lite av det han gjort tidigare...





som sagt bara en liten del, men en inblick iallafall




LCHF

Okej, jag sa att jag skulle blogga när jag kom hem men det blev inte riktigt så hehe. Varmt, kvavt, jobbigt väder och jag hade ingen vidare lust med att sätta mig med en varm dator direkt när jag kom in genom dörren..

Men nu har jag! Denna helgen har jag spenderat i veberöd hos C.. trevligt! tiden har gått jättefort, imorgon är det måndag och dags för jobb igen *suck...

Har bestämt mig för att köra på lchf igen (low carb high fat) för att jag måste bli av med mitt enorma sötsug.. så nu har jag testat två olika recept, frukostmuffins med bacon och västerbottenpaj alá emma.. E de någon som är intresserad av den metoden och att jag ska blogga om lchf mat  och vad det innebär m.m, leave a comment..

Har hunnit med en sväng till jysk idag också förresten, och köpt köksstolar! supernöjd :) Ska köpa bordet på ett annat ställe :)


Skrev precis ett jättelångt inlägg på tele...

Skrev precis ett jättelångt inlägg på telefonen som försvann.. Är på bussen hem från C, bloggar när jag är hemma vid halv ett...


Dance the night away

Nu smiter jag iväg... bort från kävlinge! Mobilbloggar i helgen :)

 Trevlig helg på er, ta det lugnt :)


Åh äntligen är helgen på ingång... Så skön...

Åh äntligen är helgen på ingång... Så skönt de ska bli!

Gårdagen var egentligen planerad som så att jag skulle bli upphämtad i Kävlinge efter jobb för oh umgås med Sandra och Andre, men det blev ändrade planer. Saknar min Sandy jättemycket men det är så himla mycket nu. Kvällen igår spenderades åter igen i en massa affärer och fixade grejer.. Men jag gillar det :)

Idag var planerna först ölbrännboll, som blev inställt, sedan var det att åka till landskrona men just nu ser det ut som jag får ta oh stanna hemma! Stora syrran flyttar till lund idag så de är ju bara att offra sej o hjälpa till, mina syskon går alltid först.. Också ska jag upp tidig o iväg imorgon så en lugn fredag låter rimligt. Annars inget nytt, vad ska ni hitta på i helgen?


RSS 2.0