valborg

det blir en lugn valborg iår, dels för att jag och älskling jobbar skittidigt imorron.. får gå upp runt fem tiden.. ta tåget sex till lund för att inventera på malmborgs. även för att jag känner att valborg egentligen inte är så värst speciellt, man har nog blivit för gammal för att supa skallen av sig? tycker jag i allafall.

så det blir grill för vår del, nere vid måsängen i kävlinge med lite vänner och syskon till mig. alltid trevligt. lite krök för vissa, sen kanske vi drar hem till någon och sitter där om det blir för kallt. det bjuds iallafall på majbål o lite underhållning så det blir säkert hur trevligt som helst...

står i skolan nu börjar min lektion snart. sen ska jag ner i byn och fixa lite...


se ya

shopping

precis när jag e på väg att dra till skolan skickar fredde att de är någon tråkig städdag... så han kom hem istället, håller på att göra v sig nu sen åker vi en sväng till nova :) fick ju presentkort där när jag fyllde år..

uppdaterar senare idag.. tjao

everybody looking for that something..

och det har definitivt jag hittat! 5 månader idag :) du betyder så mycket för mig fredde.......

i morse blev det en lång runda, kunde inte somna om igen... på vägen hem köpte jag bullar till mamma o älskling. sen fixa jag frukost, och sen gick vi o fiska med victor och paula. fick typ 20 mörtar, minst. haha :) men jag tröttnade ganska snabbt idag så jag gick hem en timme innan dem.

fixade ett cv som jag ska skicka iväg till lite ställen nu... måste fan ha ett sommarjobb alltså. hur ska jag annars klara mig? det är så mycket man vill ha och göra men det går inte utan pengar serru... tyvärr.

vid fyra tränade vi och när vi kom hem blev det käk. och nu sitter vi här. en vid datorn och en vid tvn :) hihi. vad kan man göra en fin kväll som denna? nårra förslag?

valborg på torsdag... jobbar extra på malmborgs på fredan.. inventering. ush. så det blir väl ett lugnt valborg, men pengar e ju alltid gött... man får ju prioritera som man brukar säga.

nu ska jag göra något vettigt.
sarvi


love

idag har jag gjort i princip allting jag sa att jag skulle göra, i förmiddes fiskade vi... sen när jag hade traskat hemåt och fredde och victor var kvar fick dom ju givetvis en gädda på kroken.. fast den slet sig. synd jag inte var kvar det hade jag velat se :) äckliga fiskar dom där.....

sen blev det träning, sprang 35 minuter bara sen stack vi igen så det blev ingen styrketräning, bara kondition.. efter det gick vi direkt hem och byta om, sen ner och handlade.. och vidare till victor och paula och grillade :) och precis när vi hade ätit upp kom pappa och hämta mig och fredde, så åkte vi ut och så fick jag köra lite :) kul som fan, men man undrar hur fan man ska lära sig konsten att köra bil... haha.

tvätta blev det dock inte så mycket av idag. tvättade en maskin tvätt ska upp nu och sätta igång den andra... svart o vitt, det enda som behövs :) haha... är väl på tiden att jag köper lite mer färger till min garderob, nu när det är sommar & allt..

imorgon har jag och världens bästa fredrik 5månader. tiden går snaaabbbt!










helgen

en sammanfattning av helgen?

i fredes firade vi min artonårsdag (fast jag egentligen fyllde år på lördan) det var hur trevligt som helst! hade förfest här hemma och så, sen åkte vi in till malmö allihop vid halv tolv tiden. var på breeze till fyra, då tog vi taxi hem.. då var man död.. tack alla ni som gjorde min födelsedag!

mådde som man förtjänade på lördagen, men jag fyllde ju år så det fick en på lite bättre humör :) käkade middag med älskling, skitgott var det... sen på kvällen kollade vi film hemma hos robin med de andra. the uninvited - riktigt bra faktiskt. lite handling i filmen, så att man får tänka efter lite..

fick i princip mina presenter i fredes, och vissa förra veckan hos pappa. men om vi ska sammanfatta lite så fick jag kläder, parfym, "spa set", pengar, pengar igen, & igen, haha. sen fick jag två flaskor vin, choklad, presentkort på nova, också en ralhp lauren parfym o en ros av min älskling! :)

igår var skitmysigt! jag och fredde hade planerat att vi skulle ta rullorna och åka skitlångt, men det blev ändrade planer imed att vädret var jättebra.. så vi köpte engångsgrill o käk, tog rullorna o fiskespöna och åkte till ett ställe i kävlinge o fiska och grillade typ halva dan :) trivs i ditt sällskap babe....

idag har jag massor o göra. tvätta, städa, träna, köra o förmodligen fiska igen haha... men man får ju ställa upp :) eheh...

så nu ska jag kila! tjao

YEAH

sitter och är riktigt pepp nu, väntar bara på att tiden ska gå lite fortare...  har inte druckit på flera veckor, månader, för bantningens skull.. så jag är riktigt krök sugen idag.. (även om jag kommer få fetångest imorgon över alla kalorier) men idag jäklar i det ska jag ha kul! och det ska ingen få komma ivägen för....

denna dagen har jag väntat på :)
fyller egentligen inte år förrän imorgon, men vi ska ut i malmö efter tolv i natt så detta blir ju i princip min 18års dag.. :) ska bli kul o träffa alla också.. och för en gångs skull hemma hos mig, här har vi aldrig krökat :)

allt e i princip fixat nu, mest jag som ska sminka mig fixa mig o allt va de heter.. måste fixa käk också för behövs verkligen i magen inför ikväll...

tjao :)

fix

kom nästan precis hem från byn, gick och mötte mamma, victor och elin där efter skolan. köpte lite saker till imorgon, blir ju inte att jag bjuder på något bigtime direkt eftersom jag inte är världens rikaste.. men lite snacks och grejer blir det iaf!

känns som jag har tusen saker i mitt huvud just nu. fixar skjuts hit o dit, tänker på hur jag ska göra med möblerna. måste städa rummet, hinna träna, bestämma mig hur jag ska se ut i morgon och en massa andra jävla saker. men det löser väl sig...... i hope (?)

ikväll åker vi nog till lödde. på street race.... underhållande.

bye!

baaaad

idag har jag varit skolan, fast dock inte varit på några lektioner. *ajabaja* fan, jag lovade mig själv att jag skulle sköta mig nu. skärpning i morgon.

sen har vi kommit på en väldigt tråkig sak. fredde har inget leg tills på fredag. vi skulle ringa tillbaka till breeze (nattklubben) och prata med dem imorgon, och funkar det inte med hans gamla gamla pass så är vi körda. så får det bli hemmafest i stället på min 18års dag - wiiiiiie! men vi får hoppas på det bästa iallafall...

kom hem för en liten stund sen, har varit på vikenbadet och badat med älskling, paula & victor. inte speciellt skoj bad, och det var ju väldigt mycket folk och simlektioner där.. men det var skönt och få sig ett dopp och framförallt skönt och basta.... love it!

imorgon är det skola sen träning tror jag. städa rummet behövs också..... tyvärr. nä nu ska jag kolla på du är vad du äter. hejsålänge...

bebis

satt och tänkte på igår att jag faktiskt inte nämnt min mamma så mycket här i bloggen på sistone. och hon är ju faktiskt höggravid. en liten pojke ska hon få, en lillebror till oss :) känns sjukt konstigt, har inte fattat det än trots att det bara är så lite tid kvar. ett syskon till? känns helknas. men ändå jättekul :)

fick reda på en mindre rolig sak häromdan bara. han ligger i säte, upp och ner, så då finns risken att om han inte vänder sig tills ultraljudet nästa vecka blir det kejarsnitt vid förlossningen eftersom man inte längre för föda ut barn med benen före. och eftersom mamma e lite smått rädd för kejsarsnitt och alltid har fött vanligt förut, så känns det lite tråkigt för hennes skull. :/ och självklart lite för mig med, eftersom hon är 43 år gammal och riskerna e ju större då. bara allt går bra med henne är jag nöjd.

men iallafall, så är hon beräknad till 15 juni, MEN om det blir kejsarsnitt, ska hon ha redan om 6 veckor. och det är helt sjukt snart. iv'e gotta prepare for god sake! haha

sitter och käkar lite filmjölk. ska sminka mig nu tänkte jag, sen ska jag och älskling bege oss till skolan. och efter skolan ska jag till banken. IGEN. känns som det är det enda jag gör. nä, nu överdrev jag. haha

tjao sålänge!


puuuh..

då var man hemma och får äntligen lite lugn och ro.

efter att fredde slutat skolan idag åkte vi till lund, som sagt. skulle egentligen gå ner i stan och handla, men så åkte vi lite impulsivt till nova istället. gick runt i massa affärer och letade efter något till fredag, och till slut "löste" det sig. blev en vit tröja med långa armar o knappar längst upp i mitten, skitsnygg. (på honom iaf ;) ) och en kavajväst över den, också ett par diesel jeans. det blev faktiskt skitfint :)

själv köpte jag bara en vit body att ha under min nya kjol.

tog tåget hem vid fyra, sen kom victor också stack vi & träna. efter det gick jag direkt och sola... också kom jag hem för en stund sen och nu har jag lagat lite käk till älskling. snart börjar andra avenyn... ska bli skönt och krypa ner i sängen. känns som man gör saker hela tiden med skola, träning o allt annat. men är det inte så så klagar man väl för att man inte har något och göra så man ska väl inte gnälla antar jag..

DAGENS RIKTIGT tråkiga sak..... fredde tappade sin plånbok på tåget... blev av med lite pengar och några kort. framförallt leget, vilket inte är bra eftersom vi ska ut på fredag... det han har kvar är ett pass där han e typ 12 bast? funkar det tro? det tror dock inte jag.

nu ska jag göra mig redo för andra avenyn.
tjao!

en bild?



gammal sommarbild (jag var inte så vit igentligen, bilden är omgjord :) hihi)

fick reda på igår att vi inte slutar skolan förrän den tolvte. den 12e?! fattar ni eller, studentveckan börjar den åttonde, ska jag gå i skolan hela den veckan? nej, det tänker jag då verkligen inte göra. för det första finns det säkert jobb till mig dom dagarna, och för det andra tänker jag inte gå i skolan dagen efter lollos student. nejtack. jag strejkar.

vad händer på valborg förresten?
jag jobbar dagen efter - wiiiie, men det är pengar... inventering faktiskt. så fredde ska också följa med :) lite skoj...

4 days to go

om 4 dagar fyller jag då 18... men om 3 dagar blir det fest och utgång :D (efter tolv) och härligt ska det bli! hoppas kvällen blir precis som jag hoppas på att den ska bli..

i söndes var jag och fredde på centersyd som jag nämnde i ett tidigare inlägg att vi skulle (?) köpte en ny kjol, tights och två nya par pumps. skitsöta var dem.. funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig på fredag, men det kommer att kombineras med någon av de nya skorna iallafall, så mycket vet jag :)

igår var jag först i skolan, sen hade jag och fredde följe hem till mig. kollade på tv lite och satt vid datorn, sen åkte in till landskrona för han skulle på tandläkarkontroll. när han var färdig, hämtade hans mamma oss och körde oss hem till kävlinge igen... också stack vi till träningen. kände mig inte alls sugen först, men jag tränade sen ändå.. :)

idag har jag varit i skolan, max två timmar ungefär.. sen började jag må skitilla, blev yr och började skaka. kändes skitkonstigt, så en av mina lärare körde mig hem... lite snällt. det känns bättre nu iallafall, tror jag har fått i mig för lite järn...

whatever, ska iallafall möta älskling vid stationen vid tolv så ska vi åka till lund & köpa en skjorta till honom. sen blir det väl träning. i guess. enformigt liv ibland känns det som...

en ny "sanning om mig" kanske vi ska ta?

jag är riktigt svartsjuk. eller, både och. om någon ljuger för mig eller får mig att känna mig osäker, så får jag ett behov av att kontrollera personen. kanske för att jag inte litar på honom/henne. det är jättejobbigt faktiskt. även om jag aldrig blivit, "dumpad" eller lämnad, så är jag det ändå. ibland kan det ju bero på att man e jätterädd för att bli dumpad, och dels är det väl så. men vad kan det vara hos mig? jag har ju ingen direkt erfarenhet av att ha blivit dumpad, men ändå är jag svartsjuk. (på ett normalt plan) inte sån där psyko-svartsjukegrej där man låser in sin pojkvän för omvärlden. haha.

aja. kanske inte så rolig sanning meh, vafan :)
se ya



söndag..

kom in för en stund sen, ställde faktiskt klockan idag och gick upp & gick ut och promenera en timme.. riktigt duktigt tycker jag! ellerhur?

ska upp och väcka min älskling nu hade jag tänkt, sen blir det fix och lite frukost sen ska vi till centersyd.. måste hitta något att ha på mig till nästa helg.. det är ju faktiskt bara SEX dagar kvar nu :) sen fyller jag 18.. härligt!

igår blev det bowling med folket jag skrev i tidigare inlägget... fredde fick bästa serien :) duttig babe! sen åkte vi hem och hade det mysigt och kollade på yesman... sen myste vi lite till sen sovde vi :)

ja, som sagt. idag ska vi försöka hinna med centersyd, träning & sola. så får vi se hur de går....

hejrå!

kalas & bowling

igår var jag i skolan, sen vid halv ett tog jag och älskling tåget till lund och hämtade ut pengar.. sen åkte vi direkt hem tilll honom och hämtade hans mobil som han glömde på morgonen.. stannade där och väntade på bussen sen åkte vi hem till mig igen.. snabb runda hem och byta om sen mötte vi victor på träningen :)... jag var klar lite före dem, så jag gick hem... sen kom fredde så käka vi, sen blev det direkt upp till rinnebäcks skolan och spelade basket. med victor & paula, robin & ellinor och daniel... så det blev en fullspäckad dag minnsann!

efter det skulle de andra till helsingborg så vi gick hem och tog det lugnt bara. somnade skittidigt. typ tio eller nåt. men det var skönt att vara riktigt utvilad i morse...

vaknade nio idag, käkade frukost, duschade & fixade mig, vid tre blev det grillning hos pappa.. "kalas för mig o evelina" fick lite kläder och pengar.. alltid bra att ha :) så nu sitter jag uppe hos pappa, victor och paula e hemma o fixar lite, sen ska jag& fredde, pappa & annette, victor & paula, evelina, danne och simon åka och bowla om en stund... fun!

och imorgonförmiddag åker jag och älsk till centersyd och sätter sprätt på lite pengar. låter bra...

någon skriver kommentarer till mig, om att jag "har blivit för smal nu" och att jag såg mycket bättre ut innan osv... självklart är personen anonym, vilket är irreterande för ska man ha sin åsikt kan man skriva sitt namn i den lilla rutan innan man postar sin kommentar :) så nu vet ni det. och jag tycker personligen att det viktiga e att jag mår bra av att gå ner i vikt och inte vad andra tycker... dessutom har jag inte lagt ut några nya bilder så personen som säger att jag har gått ner för mycket i vikt måste ju ha sett mig på sistone......elller?

nu ska jag se på tv, see you soon

you shut up

skolan igår, sen gick jag hem.. satt vid datorn lite och hämtade hem lite musik.. sen ringde älskling så gick jag ner till byn och mötte honom, han bokade tid hos optikern sen gick vi till polisen och hämtade ansökningspapprena till lempet.. tog en snabb fika på bibblan också innan vi gick tillbaks till optikern :)

fixade syntestet, sen solade fredde en liten stund.. (jag pallade inte tvätta av allt smink så jag struntade i det) så nu blev han ännu mer neger såklart, så snart ser man inte att jag är brun ens när jag går brevid honom :P taskigt läge...

sen gick vi hem, men det blev inget långvarigt för vi stack upp till skolan och spelade basket med robin & bror.. blåste dock skitmycket så det var inte alls lika kul som häromdan när solen riktigt stekte.. men vi spelade en runda 21 iallafall! sen bestämde vi att vi skulle hem och byta kläder osv sen skulle vi mötas på gymmet.. (jag , victor och fredde)
sen blev det träning, och efter det gick vi hem och kollade på tv bara... somnade ganska tidigt.. vaknar halv fem imorse och kunde inte somna om igen förrän vid sex...(så ska man upp sju) riktigt irriterande och jobbigt var det. =/

står i skolan nu, svenskan börjar om fem minuter.. sen blir det matte också och sen hem och hämta kläder. sen åker jag och älskling hem till honom, ska till kågeröd idag och flytta hem hans saker till hans mamma idag.. sen vad som händer ikväll får vi se, kanske drar ut i asmundtorp & träffar hans vänner eller nåt... wee'll see...

IDAG fyller min älskade lillasyster år by the way :) 11 år tillochmed.... älskar dig!

byebye :)

skolan

står i skolan förtillfället och väntar på att min lektion ska börja, och den börjar om 45 minuter... wiie.. men det fanns inte något mycket roligare att göra hemma så jag kan väl säga att det är självförvållat att jag får vänta..


idag ska jag sola, följa med älskling och göra syntest sen och träna... sen får vi se vad som händer.


igår blev det basket med paula victor och fredde, sen hem till dem och färgade paulas hår.. hoppas det blev bra!

ciao


ingen lust alls

idag har jag faktiskt ingen lust alls att blogga.. men jag känner mig lite tvungen.

grillningen hos oliver i lördes blev jättetrevlig, jag var den enda som inte drack så jag antar att jag var svintradig rent ut sagt... men annars var det trevligt sällskap och god mat :)

söndag morgonen var fredde lite halvbakis, med tanke på kvällens bravader haha.. så vi tog det mest lugnt när vi hade vaknat, också åkte vi till kävlinge med tjugo i fyra bussen... blev hämtade på stationen och åkte direkt ner och handlade, sen till kolonin och grillade med min familj... sen blev det fart hemåt och duscha och gjorde vid oss sen åkte vi till sebbe :)

helt okej sätt att spendera sista dagen av lovet på, åkte hem vid halv tre tiden och somnade direkt...

igår blev det upp tidigt också åkte vi till centersyd :) skoj att hitta på någonting bara jag och älskling.. det var mysigt! på kvällen blev det basket och promenad med paula, victor och daniel...

idag får vi se vad som händer :) snart ska jag möta älskling på träningen iallafall.

ciao :)



har funderat länge på att bygga mina naglar, men sålänge fick det bli lite fransk manikyr
som jag gjorde själv hemma med vitt och beige nagellack ;)

snart slut

ja då var lovet snart slut....

i torsdes blev det street race i lödde, sen vidare till landskrona också fortsatte det där... åkte dit med elin och jesper.. sen åkte vi hem och sov hos mig, och på fredagen gick vi upp ganska tidigt och gick till byn och solade.

kl 12 tog vi tåget till helsingborg, mötte upp massa folk där också åkte vi till danmark för att fira robin.. det var trevligt, även fall jag bara drack en cider.. :) var på nån pubar, också käkade vi pizza... (inte jag). sen åkte vi hem med båten vid sju, och när vi var hemma i asmundtorp igen gick vi på fest hos nathalie, men det var ingenting för oss så vi åkte hem och kollade tv istället :)

ikväll ska vi grilla med lite av freddes kompisar :) men nu ska vi till kävlinge och göra vid oss...

ciao :)

också var det skärtorsdag....

Jag minns inte ens påsken förra året. eller året innan det. kanske för att man är stor nu och inte får påskägg längre? :P det får inte jag iallafall. får ni? ingen påskmat blir det för mig iheller detta året. kör fortfarande stenhårt på vad jag äter och det ska inte ändras på... nu när dom där 5 kilona har rasat så går det liksom lite mer sakta... nu måste hårdträningen sätta igång om jag ska tappa mer i snabb fart!

jag har alltid haft så lätt för att ge upp när det gäller "bantning". förut bantade jag var o varannan vecka. EN gång förut har jag verkligen klarat det på riktigt, men inte ens då var jag nöjd utan tyckte fortfarande jag var tjock. men hade jag vägt vad jag vägde då, idag, då hade jag varit nöjd. tror jag? eller man kanske fortsätter se sig själv som tjock när man tittar i speglen? kanske det som är de farliga.....?

aja, minst 5 kg till ska jag ner. så e det!

idag är sista dagen min älskling ska jobba. och idag slutar han två :) skönt... har inte blivit mycket tid vi spenderat eftersom han jobbat ganska länge dessa dagarna. igår var han hemma vid åtta, så käkade han & så åkte vi ner till byn och hyrde film. sen deckade vi redan vid elva skulle jag tro. och när han gick upp kl sju i morse gick det absolut inte att somna om..... så jag kollade klart på filmen som vi aldrig såg färdigt, sen åt jag frukost och snackade med marie :) (freddes mamma)

som sagt, klockan halv tre är han hemma ungefär sen blir det väl dusch och käk sen beger vi oss till kävlinge.. också har han klipptid kl halv sex. och vad som händer efter det, är ännu inte planerat. kanske street race i lödde? har ju hört att det har satt igång igen, och det är ju en ganska bra tidsfördrivning.... aja, vi får se vad gulle tycker.

nu får ni se om det kommer några fina påskkärringar till er idag! hihi

ciao

och nu sitter jag här igen....

Jag är ju superduktig. igår skrev jag två inlägg och nu är jag inne på mitt andra idag... värsta grejen! eller så är det väl för att jag är uttråkad antar jag. hehe, carro e du med mig? ;)  dom som vågar kan ju slänga in en kommentar så jag vet vilka som läser :)

som sagt, nu sitter jag här igen, nyduschad och ren :) sminkat mig har jag också gjort. så nu är det bara till att fördriva tiden tills min älskling kommer hem... vilket kan bli mellan 5-6 någongång skulle jag tro.

måste bara berätta att freddes mamma är the best, verkligen världens snällaste, glad jag blev innan när hon berättade hur mycket hon tyckte om mig och hur glad hon var att fredde träffade mig, och att han blivit en helt annan person sen dess, åt det positiva hållet då förstås :) & därför måste jag tillägga, att jag e världens lyckligaste tjej som har träffat fredde också, och sen att han har en helt underbar familj är ju bara ett plus :)

från det ena till det andra...
tjuvkikade på lite olika bloggar innan, både på såna jag känner och inte... såg att väldigt många kör den "3 sanningar om mig själv" grejen någon gång då och då, kanske skulle pröva det? nu när jag ändå inte har någonting speciellt o göra. får väl ta o fundera ut tre sanningar om mig själv dådå......... hmm.... eller vänta, vi kör en 1 sanning istället, så får ni en ny någon annan dag, right?

Jag är riktigt rädd för kor. som andra är rädda för spindlar, möss, insekter och ja jag vet inte vad... så är jag jätterädd för kossor. tycker det är mycket obehagligt att ens gå förbi en kohage, och ännu mindre skulle jag vilja gå in i en.... och vet ni? jag har inte en aning om varför.


Nä, nu räcker det. bye :)
it isn't about the size of youre car, it's about the size of the faith in youre heart....


fort?

känns som lovet går undan, eller det är kanske bara jag? det var ju nyss fredag.


igår var vi i asmundtorp... var ute ett tag och snackade lite sen begav vi oss hem till robin... satt i hans källare och spela poker, ganska trevligt faktiskt :) det var jag och fredde, emelie & oliver, izza (?) och beatrice, daniel och natha, också robin då såklart! sen gick några men vi stannade och tog bussen hem vid elva :) (sjuuukt kallt det är i deras källare btw, riktigt skönt det var och komma hem och krypa ner under täcket!)

när vi kom hem satte vi på en film men jag somnade nästan direkt.
jag somnar 8 gånger av 10 när vi ska kolla på film på kvällen, jag e jätterolig älskling, jag vet :) haha..

vaknade sex i morse av att klockan ringde, då skulle fredde upp... och det blev genast kallt och ensamt i sängen när han gått :( men så är det ju, det måste jobbas om man vill ha pengar :) men men, somnade iallafall om igen men vaknade igen klockan nio. kill me. jag som tänkte att jag skulle sova länge när jag ändå inte hade någonting speciellt att roa mig med, men nejdå, jag kan verkligen inte sova länge längre. hemma vaknar jag vid åtta nästan vareviga dag. lite tråkigt. men det är väl en liten fördel nu när skolan börjar igen antar jag...

vet inte riktigt när han slutar/kommer hem idag eller vad som kommer hända i kväll. det får vi se, inget planerat iallafall. men känner jag min pojkvän rätt så blir det väl att åka till asmundtorp och umgås igen...

nä nu ska jag dra, hej hej :)

i'm here

kom precis hem till min älskling! :)
dock är han inte hemma så jag fick låna hans mamis dator så jag hade någonting att göra medans jag vänta, hon e så snäll hon :)

vet inte riktigt vad som händer idag, mer än att vi tydligen skulle träffa jimmy sen (freddes kompis) får hoppas det händer någonting trevligt iallafall, för jag är sugen på att hitta på nåt...

idag känner jag mig glaad, är på riktigt bra humör :) får hoppas det håller i sig hela dagen ;) men det tror jag säkert.


& herregud som alla har tjatat om sommaren, and it finally pade of! den e här, riktigt snart :) och skönt är det! nä, nu ska jag kila... hejsålänge!


Dags igen?

Dags för ett nytt bloggförsök - får se hur länge det räcker denna gången :)

vaknade i morse 06.10 av att klockan ringde - för att fredde skulle upp och jobba
intalade mig själv att jag inte ens hade vaknat och knep ihop ögonen och försökte somna om igen.... men icke! det gick helt enkelt inte. låg iallafall kvar i värmen och studerade honom när han gjorde vid sig... :) sen tänkte jag, att jag likabra kunde ta en morgonpromenad vid halv åtta när han ändå skulle gå till tåget... så jag följde honom och sen promenerade jag vidare, och nu är jag hemma och har precis käkat frukost.. :)

ja vad har annars hänt den sista tiden?
för några veckor sen var ju allt heeelt totalt upp o nervänt, mådde inte alls bra. men efter operationen och allt så känns det faktiskt betydligt bättre både fysiskt och psykiskt nu. ritkigt skönt! känner också att allt börjar ordna upp sig nu, har börjat skolan igen och ska sköta mig, få tillbaks studiebidraget förhoppningsvis, göra syntest idag och sen skicka in papperna så att jag snart kan skriva in mig på körskolan :), börjat träna och äta bättre, gått ner 5 kg på två veckor... så jag är helnöjd! kan inte bli bättre :)

dessutom - om 17 dagar fyller jag arton, då blir det ös :)

men, som sagt.
idag, och onsdag torsdag jobbar min älskling. så idag när han har slutat ska jag hem till honom i asmundtorp... får se vad vi hittar på för trevligt :) så e de, nu hade jag nog inte mer & säga... ciao :)


There's hope, it doesn't cost a thing to smile, you don't have to pay to laugh, you'll better thank god for that...



RSS 2.0