Greetings from föreningsgatan

God(tidig)morgon allihop! Idag är jag uppe med tuppen trots att jag inte börjar jobba förrän 15. Varför då? Jo för att jag inte kunde somna om igen, konstigare än så var det inte. Men nu till gårdagen, oj oj oj vad vi fick springa upp och ner i trappor hela kvällen. Det var bara jag, min styvpappa och mamma som bar grejer och samtidigt hade vi en liten 2åring att hålla ögonen på och på sätt var vi tvugna att värva springandet. Sandra hjälpte till att passa honom ett tag så det tackar jag för :) Trodde faktiskt jag skulle ha mer ont än såhär i benen idag men det har jag inte så det tackar jag också någon för! När vi var klara bjöd jag på pizza det var dem värda. (jag åt sallad, pluspoäng till mig haha)

Nu står det ett iallafall ett beeerg med saker i hallen och jag vet inte riktigt var jag ska placera allt känner jag. Det fattas fortfarande en del saker som måste fixas, en klädstång i klädkammaren till exempel och "fästen" till att hänga upp gardiner. Dushdraperi och en list till duschen för att jag inte ska slabba ner hela badrummet när jag duschar. Också en pall bara för att badrumsskåpet hänger alldeles för högt upp. Eller så är jag för kort? Hahaha. Aja ni fattar. Vill bara röööja undan allt nu men det får vänta tills efter helgen när jag har tid att åka till ikea och ihandla sånt där smått fix.

Nu är klockan 9 och jag borde sovit vid det här laget eftersom jag jobbar till 00:00 inatt. Vad ska man hitta på? en promenad kanske?


 

Min styvpappa säger att man inte kan ha sån här färg på tröjan när man har rött hår men jag kan allt! nyvaken oh fin...


Stress

Idag blir en stressig dag! Har hämtat nycklarna nu och som vanligt med sånt här medföljer alltid klydd, det ska bytas lås nästa vecka, luckor som fattas, bänkskivor som ska behandlas.. ja you name it, på måndag blir allt sånt fixat iallafall. Snart hämtar Sandra upp mig oh om ungefär en timme är mamsen o dem andra här. Glöm inte komma oh lämna inflyttningspresenter till mig sen... *ler



I all hast blir det färdigmat till middag idag.. Dock från weight watchers ;-)


Today i dont feel like doing anything...

men det måste jag! hehe.. godmorgon på er! nu har jag varit duktig oh varit ute på 1 timmes morgonpromenad, käkat frukost och börjat packa det sista! idag vid 15 hämtar jag nycklarna och sen ikväll flyttar jag..

På tal om flytt måste jag adressändra IGEN, tror jag gör det direkt så jag inte glömmer det. hörs!


Skogen

Hehe, det blev lite ändrade planer.. pappa ringde imorse så vi tog en mil i skrylleskogen istället. Jobbigt oh gå i terräng men så skönt det känns när man är i mål ;-) och så är det ju alltid roligare att pw:a när man är två!

Nu är jag hos mor min igen, har ätit lunch och ska bege mig hemåt mot landskrona om en kvart för oh börja packa. Kuuuuul. Imorgon 15:00 får jag nycklarna!


Behind every succesul man, is a woman doing all of the work

Godmorgon mina vänner! Uppe tidigt idag, är fortfarande kvar i kävlinge eftersom det blev ganska sent igår med hårfärgning oh allt. Så va tyckte ni nu om mitt hår? Det är väldigt ovant för mej fortfarande.. men jag vänjer väl mig så småningom :) 

Har precis käkat frukost och nu tänkte jag bege mig ut på en promenad, vädret ser great ut men min fot gör ont så vi får se om det funkar. Annars ska jag väl åka hem om några timmar och börja packa... ush så tråkigt, ser inte alls framemot det.. någon som vill hjälpa till? give me a call then ;-)



Frukost :) yum

GOES REDHEAD

Tonade som vanligt mitt hår för ungefär 2 veckor sen (?) men blev så sugen på nåt ännu mer crazy idag när jag såg hur fint paulas röda slingor la sig.. så efter lite pepp från styvfarsan (haha ja ni hörde rätt) så köpte vi färg oh satte igång... this is the result; CRAZY

Finingar

Då har mor min och paula blivit klippta och fina! Färgade färdigt paulas hår här hemma med röda slingor också, sjukt snyggt blev det.. nästan så jag själv blir sugen på oh bli rödtott! hehe
Tror minsann det blir en liten runda till centersyd idag... eheheh. Borde inte men det är ju så kul att spendera pengar... ;-) Hörs sen!

Är detta ett skämt?

Vem fan bryr sig egentligen om b-bella twittrar eller inte? visst har hon en bra och inspererande blogg för unga tjejer men detta är ju bara sjukt..

ARG!!

Åh jag blir så jävla förbannad.. någon gång i torsdes förra veckan (?) blev både min och sandras cykel stulna på sandvångeni landskrona. Sandras mitt på dagen och min lite senare på kvällen. Hon hade en vit helt ny monark och jag en blå också nästan helt ny cykel med ett gult barnstols fäste under sadeln. Var precis inne på blocket och kollade och givetvis har det nu kommit in en cykel som är exakt samma modell som sandras, monark modell karin, spraymålad utan några dekaler, borttaget lås borttagna lampor, kontantkortsnummer..

Så fucking irriterande oh veta till 99% att det är hennes cykel också kan man inget göra!!! idioter.. jag själv personligen håller inte på med trams som oh sno cyklar därför blir jag så jävla arg när andra inte kan låta ens grejer vara.. cyklen som blev stulen för mig kostade fyra tusen kronor.. det är ganska mycket pengar!




"Oliver, hur ser man ut när man är arg"



Sötunge! haha


jisses..



brorsan och benji, 18 år och nybliven pappa.. fattar ni nu vad jag menar med att tiden går fort ;-)


Nikon coolpix

En nikon coolpix S6200 blev det! Hade hittat en ganska slimmad ganska enkel för 1190:- som jag ville ha men jag hittade en som var betydligt bättre för några hundralappar mer, så den fick det bli, med minneskort landade jag på 2000:- helt okej för en kamera ändå. Så nu ska ni få lite mer bilder och färg i bloggen.. :) Förutom kamera köpte jag lite tavelramar, en parfym oh ett par uggs! Åh som jag längtat efter att få gå runt i dessa stora fula men sjukt bekväma skor haha.. Jag köper oftast lite billigare varianter av uggs då jag vet att jag sliter ut en 2-3 par på en vinter haha. Okej, nästan iallafall...



(detta är dock en iphone bild hehe..)


Ledighet

Alla älskar ledighet! och nu har jag jobbat min helg.. 33,5 timme och är ledig tills fredag klockan 15:00 såå himla skönt :) fastnade med fingret mellan två fulla lådor med kopplingar igår, så jag har ganska ont idag. kunde gått illa! Just nu befinner jag mig i kävlinge hos mor min, har varit en sväng hos min papi och sen har jag färgat håret på mamma och paula och nu när styvpappsen kommit hem ska vi åka till nova. Ska köpa mig en kamera (så ni kan få lite mer bilder i bloggen) och lite fotoramar :)
Imorgon förmiddag fortsätter vi färga paulas hår lite till och sen åker jag hemåt mot landskrona för oh packa! på torsdag blir de flytt :)
Min brorsson har förresten börjat prata och det hade jag NOLL koll på, han kan ju redan säga mamma, pappa, hej hej... ja ni vet själv hur fort tiden går! sötste lilla jamie blir ju 1 i december :)

Done, goodnight

Då var denna fredagen avklarad och det är dags o sova. Upp igen om 6 timmar. Satt och funderade på jobb idag över vad man egentligen missar när man jobbar helg, fest och sånt skiter jag i, vill jag kan jag festa på lördag kväll och ta smällen att vara trött på söndagens 12 timmars pass... men allt annat som kalas, söndagsmys, bakfyllemat med vännerna, haha ni vet såna småsaker.. lite sorligt.. men man får väl tänka på pengarna återigen antar jag ;-)

Nä nu är det verkligen dags o sova.. imorgon känner jag för party :) hoppas nån annan är sugen för alla verkar vara ute och härja idag.. natti :)


YUM YUM

Måste bara tipsa om mitt nya craving... jaa, craving.. jag är helt fast. För er som gillar äpple, kanel, och vanilj är detta munorgasm.. smakar äpplepaj :) men är ett lite nyttigare alternativ! Dock är det 2 % fett, kunde varit en av valios 0,002 % fett istället..


haha..

 

Inga dåliga meloner dem ligger inne med på Ica kvantum landskrona ;-) hahaha..


Helg och dags för jobb

Nu är ni allt glada att det bara är några timmar kvar på ert arbetspass och sen håller ni helg... dem flesta iallafall :) själv börjar jag om 2 timmar och jobbar till 12 i natt.. men det känns rätt ok idag. Lollo var här hela dagen igår och sen övernattade hon så hon gick nyss.. hon skulle till LAGER 157 i höganäs idag, och där säljer dem converse för 400 :- så jag skickade såklart bud med henne på ett par svarta höga!

Lite goda nyheter också.. jag var och kolla på en lägenhet i onsdes här i stan och igår ringde dem och sa att jag hade fått den. Kul va! :) Den ligger lite längre ner mot centrum och är en etta på 46 kvadrat. Den är lite dyrare än en vanlig etta, ligger ungefär på samma pris som man hade fått betala för en tvåa här i landskrona, men den är helt nyrenoverad och orörd så det kan jag leva med.. den har dessutom stor klädkammare :D how awesome!! Nu tänker många säkert "Shieeet ska hon flytta igen, detta är tredje gången" OCH JA det ska jag, tredje och sista på ett tag ;-) tro mig jag tycker det är lika tråkigt som dem flesta andra att konka på en massa möbler men ibland får det bli så ändå!

Förutom denna goda nyhet fick jag förlängt på jobbet.. och på torsdag blir flytten by the way! så glöm inte höra av er och agera flytthjälp.. ;-)



GIVETVIS

Ahhhh hur galen blir man när man precis fyllt i tusen fält på en sida och nästan precis är klar också raderas hela skiten för man råkar klicka på en knapp!!! Jag får panik...

Live for today cause yesterday is gone and tommorrow may never come.





Va rädd om dem som gör dej lycklig, värdesätt dem du älskar högt och tänk på att en dag kanske dem inte finns där...


My hearts a stereo, turn me up when you feel low

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag! Tills min lillebror kom in och väckte mig med sin gälla röst.. jag sov ju faktiskt på hans rum så det får jag väl helt enkelt acceptera ;) *ler

Nu är jag uppe iallafall och har käkat frukost, ska gå bort och sola en 20-minutare tänkte jag, därefter väntar en dusch och sen ska jag hem till Landskrona!




Beställde massa produkter från Yves Rocher häromkvällen, någon som har erfarenhet av dem och vet om dem är bra?


min ögonsten

Idag har det varit kvalitetstid med familjen för hela slanten, har spenderat förmiddagen hemma med mami och paula, brorssonen och lillebror, sen en sväng och fika med pappsen, därefter kvällen på nova och sen en sväng in till stora syster i lund! hade inte sett deras lägenhet så det var kul :) jättefin!!
Fick bytat min platt-tång som för tredje gången pajjat, och köpt lite nytt till garderoben på nova. Fastnade för en kamera inne på mediamarkt, den ska jag unna mig nu till löning bara för att jag tycker att jag förtjänar det, jag står på mina egna ben och har just nu kontroll över allt i mitt eget liv. Det känns skönt! So from now så ska jag unna mej något jag verkligen vill ha varje månad den 25:e.. nästa månad blir det nog ett hemmabiosystem ;)
Mitt i min lycka så finns det andra som har sorg.. jag tänker faktiskt på er och för en gång skull i all välmening!
Det finns inte en mörk stund du inte kan lysa upp.. :)

Fina du..

Min söta lilla flicka till lillasyster har växt upp oh börjat utvecklas till en vacker ung kvinna.. vart tar tiden vägen? ush börjar ju känna mig gammal.. haha

Anything can happen' in this world, for an ordinary girl

Be proud of yourself
We run the world GIRLS

keep on movin' you just gotta fight it..

Stoooolta kaffedrickaren här! haha.. för er som inte vet så har jag alltid hatat kaffe.. (och redbull) så när alla dricker en kaffe eller en redbull och säger att dem verkligen måste ha det på morgonen för o bli pigga så blir jag alltid lite svartsjuk.. jag vill också ha nåt upp piggande! så förra veckan tvingade jag i mig två koppar kaffe, och idag vaknade jag upp och kände mig faktiskt lite smått sugen på det, helt sjukt.. så jag kokade kaffe (läs;helt själv) och drack en stoor kopp med mjölk! sen gick jag ut och gick i en timme och jag kände mig ovanligt speedad.. sen om det är det undermedvetna eller på riktigt det vet man ju inte ;) nu är jag fullbordad vuxen iaf *ler

Förutom att dricka kaffe idag (haha) har jag som sagt promenerat, sett reprisen på idol sen i fredes, städat lite, pratat massor i telefon, kollat lite utbildningar, målat naglarna, kastat sopor, återställt min cp-iphone, handlat, ja ni vet.. sånt kul man kan göra när man är ledig ;-) ikväll blir det träning med sandra dee och imorgon åker jag nog till kävlinge!

Jobbar fyllnadstid på tors så det blir en lång helg, tors-sön :( men på lördag är det fan dags för lite party ändå känner jag..


Jobbehelg

Då lider helgen mot sitt slut... trodde aldrig jag skulle säga såhär men äntligen! hehe. Har jobbat hela helgen och idag är det dags för sista passet, som också är mördarpasset.. 11-23:16 *tummen upp* Men som med allt annat så överlever jag nog :) om inte annat kommer jag ju inte ångra det när lönen kommer..

Annars, i fredes var jag hemma från jobb halv 1 men låg vaken till 3, upp och jobba klockan 9 igen igår så det var inte mycket socialt umgänge där. Igår slutade jag halv sju så när jag kom hem väntade sandra här på mej, sen fick vi lite besök.. vi spelade supermario och bakade muffins :)

Förutom det har jag inte mycket mer.. ska käka upp min gröt nu och sen borsta tänderna, sen är det dags o cykla.. ba bye!

 


Tisdag

Hello readers! 

Här sitter jag redo för att snart inta cyklen och cykla till tåget. Ska hem till mor min som jag sa igår :) Ska bli skönt o övernatta där, det var ändå några månader sen sist.. och vad är mysigt om inte sova hemma hos sin mami :)

Gårdagen spenderades precis som sagt med min dad.. vi käkade kina mat, köpte mobiltelefon, en sväng inom willys och handlade lite nödvändigheter så som tvättmedel, schampoo, hårfärg osv.. (fyyy för fasiken vad dyrt det är o bli vuxen!) haha ;) Efter shoppingrundan följde han med mig hem och tittade på lägenheten och några timmar därefter vad det dax för mig och Sandra att inta step brädorna ;) Det var kul och med tanke på koncentrationen glömde man bort att det var jobbigt! Dock tror jag mer på spinning.. det gör ondare alltså bränner det hårdare ;) aja kan absolut tänka mej o prova igen :)

Nä nu ska jag kila! puss


Tvätt...

Hej på er!

Måndag förmiddag och jag är ledig :) så skönt... till och med torsdag är jag ledig och sen på fredag börjar jag jobba helg! Har varit uppe och tvättat sen kl 7 imorse, äääntligen färdig.. nu sitter jag och väntar på min pappa som ska komma hit och hälsa på, vi ska luncha och sen ska vi till lödde och kolla på en mobiltelefon till honom. Ni vet, dem äldre generationerna är inte så tekniska så man får ställa upp som råd.. ;-) ska iallafall bli kul att träffa honom, det var ett tag sen sist!

Annars inget mer planerat idag mer än att jag och Sandra ska köra vårt första gympass ikväll vid åtta tiden. Ecxited! Var och fixade gymkort förra veckan så nu jävlar.. ;)

Förutom att träna denna veckan så ska jag åka till kävlinge och hälsa på mami, övernatta där, gå till frissan oh klippa mej, färga håret och förhoppningsvis skymta mina syskon en stund också.. saknar er :)

Skämtade till det lite på fejjan häromdagen om att jag blivit blondin, förvånansvärt mycket folk som tyckte att det klädde mig och att jag skulle färga det.. haha, det händer nog inte på ett bra tag, men tack iallafall ;)


...

Riktigt besviken!

mmmm



Här sitter jag all natural och väntar på att det ska bli tid o gå till jobbet. Mmmmm, väntar.. för man kan inte göra mycket mer än så när man jobbar eftermiddag. Har förvisso hunnit med att duscha, käka frulle, diska ett stort diskberg och föna håret.. tummen upp ;)

Nu ska jag prata lite med Sandrish som nyss vaknade! vissa har det bra ;)
PUSS


Detta är en...

mycket trött tjej som bara ville säga hej oh godnatt. Kom hem från jobb för ca 50 minuter sen och har fått i mig lite käk nu, dumt o äta såhär dags men jag var suuuuperhungrig. Imorgon är bannemig sista dagen denna veckan sen håller jag helg! ska bli så j*vla skönt...


Saknar fortfarande mi familia väldans mycket! får nog bli en sväng till kävlinge på söndag :) natti natt!

RSS 2.0