Victoria secret

Såg ni det? isåfall vad tyckte ni om tjejerna? några av dem hetaste tjejerna jag sett gick på den där catwalken... och underkläderna! sjukt fräna. :) men med dom kropparna klär väl allt en... (okej några kilo till kunde dem haft) ;)

sitter hemma hos min bror. vi har spelat poker... eller ja dem spelar fortfarande. jag lämnade spelet lagom innan victoria secret show började... och när det tog slut placerade jag gumpen här!

men till en annan VIKTIGARE SAK; vår hund, toffie är på djursjukhuset i lund. :( hon blev tydligen sjuk nu ikväll och började skaka och kunde knappt gå. också med 5 tvåveckorsvalpar där hemma. NOT good. så nu är dem inne med henne och valparna fick ju såklart följa med. när mami ringde in sa dem någonting om att det kunde vara kalkbrist i och med att 5 valpar diar konstant. nu väntar dem på provsvaren... hoppas innerligt att det inte är någonting allvarligt.



Nedräkning!

Gomiddag! eller gokväll kanske det heter? det luktar middag i mitt hus iallafall... ;)

har precis målat naglarna. det blev frans manikyr typ fast med glittrig "grund" fint! :) ska nog ha dem så i morgon. älsklingen ligger och vilar sig förtillfället... snart är det käk sen ikväll ska vi spela poker med dem andra.
 
vad har mer hänt idag? inte jättemycket. vi har hämtat upp jimmy, som handlade vår dricka till i morgon. lite smått och gott.. det bästa med systemet, inte samma enformiga sprit en hel jävla kväll... men men! efter systemet käkade killarna på donken sen lämnade vi jimmy i atorp igen och körde hem.


       


var på hallen igår med grabbarna ett tag och spelade pingis. (victor och fredde) gjorde en rolig video men den har jag inte tid att ladda upp just nu! får bli en annan dag. :) bild på valpisarna och hur dem ser ut för tillfället ser ni ovan också :)

nu ska jag äta, ttyl. :*


Nyår

Hej bloggen!

Sitter hemma och tar det lungt och vilar huvudet. det behöver man göra ibland minsann. sitter och funderar lite över nyår... längtar en gnutta faktiskt. ska bli kul att träffa vännerna och äta gott och umgås! behöver ju inte vara "supfest" alltid längre när man är vuxna... det blir alltid vad man gör det till! vi blir nog en 14st eller något sånt tror jag. :) alldeles lagom!

idag har jag och älskling varit i asmundtorp och hämtat pengar utav jimmy. han ska också fira nyår med oss i kävlinge nämligen. :) efter det hämtade vi freddes körkort i landskrona och sen körde vi till lödde och mötte upp dannie och bigsis för att lämna pengarna till dem. (dannie är värdinna och har anordnat festen) när vi gjort det behövde jag in en sväng på centan för att köpa ny ögonbrynspenna och en handkräm! fick tag på en bra en så nu händerna mjuka o sköna igen.. :) lätt att man blir torr om kroppen under denna årstid!

från det ena till det andra så klippe jag mig själv igår, haha. var nere på "peter klippare" igår och skulle beställa en tid, tänkte att "jag är då minsann ute i tid!" 4 dagar innan nyår. men gud så fel jag hade! min frisör jaga som hon heter, var upptagen hela veckan ut... suck tänkte jag och fick tacka nä till att bli klippt av någon annan... enda sedan jag började klippa mig hos frisör har hon klippt mig och jag vågar då minsann inte byta. ;)

men alltid när hon har klippt mig så har jag studerat henne och tittat hur hon gör. (man har ju ändå ingenting annat för sig när man sitter där?) så jag fick för mig att försöka klippa mig själv. och inte bara topparna utan klippa upp det! och det blev faktiskt helt okej. känns bra iallafall. :)

nu blev det mycket på en gång känner jag! får uppdatera oftare istället... nu ska jag fortsätta göra ingenting! puss på er!


Förlåt!

Ber om ursäkt för hemskt dålig uppdatering...

har varit full fart dom senaste dagarna känns de som. just nu för tillfället minns jag inte alls vad jag har hittat på men undan har det gått iallafall. men det har ju varit jul så jag skyller på det!

igår var vi ute på centersyd och skulle se om jag kunde hitta något eftersom jag inte gjorde det på väla häromdan.. blev en grå tunika, örhängen, sminkväska, och en bolero till nyår som inte var på rea... med andra ord blev det inte speciellt mycket!

skulle egentligen klippa mig idag hade jag tänkt, men var nere och kollade klipptid och det fanns inte en enda på hela veckan hos min frisör och jag vägrar klippa mig hos någon annan... tråkigt!

nu ska jag kila, uppdaterar mer sen! :*


<3



min lilla sötnos fick jultomtekläder av jeppe i julklapp, tror du han blev glad? NEJ haha. han blev bara sur och vägrade att skratta när han fått på sig kläderna. söte :)

Merry christmas everybody

God jul på er! hoppas ni har fått en bra början på er julafton. det har jag fått. vaknade av att min älskling väckte mig, sen blev det lite snabba kramisar och han fick sin julklapp innan han skulle bege sig hemåt till sin familj. han blev glad och nöjd med julklappen iaf och det gjorde mig glad. :) han fick en Armani parfym!

Idag ska jag fira jul hemma hos brorsan med pappa och hans "sida" av släkten. så nu ska jag göra vid mig, sen ska jag åka hem dit och laga köttbullar m.m! sen blir det kalle anka, eller man kanske ska kolla anna ankas JUL istället? nä... don't think so. jag är en traditions människa! ;)

efter kalle ska vi vänta in dem andra sen är det dags för mat och därefter julklapps-spelet! till sist öppnar man sina egna julklappar och ännu senare ikväll kommer fredde, när han firat klart med sin familj. :)

så kommer min julafton att se ut!

lite bilder från häromdagen när vi var hos nicke/innan på dan..




grabbarna byggde en gigantisk snögubbe typ halv 1 på natten innan vi åkte in till lund :P







dannie :)















nu e det fix! hörs kanske senare?




Middag

Börjar med att be om ursäkt för det vulgära inlägget i går natt! Men nu är min gäst-bloggs oskuld tagen av niklas i allafall. Får se om det kommer några fler gäst bloggare någon gång... Haha.;-) Just nu är vi hemma hos anette och har precis ätit upp den goda middagen som serverades! Sen blir det poker och efterrätt:-) Gårnatten spenderades i lund hos dannie och därefter hos niklas! Vi hade skittrevligt. :-) kommer upp nån bilder sen! Nu måste jag vara lite social. Hörs!:*

Niklas gästbloggar!

Hej alla Slynor! (tjejer)

Nu bloggar ja:)

Mår ni bra?

Ge mig en KOMMENTAR

Glöm inte att kolla in Anna Ankas Jul förresten.

En julavsuging skadar inte på julaftonsmorgon.

Kommentarer på de?

Mvh Niklas. Alias, Milkiii.


Nu kilar vi

Sitter hemma hos brorsan och gör ingenting. fick nyss en bra idé att vi skulle kunna åka in till lund till dannie och göra ingenting med henne istället :) eller, jag tror faktiskt att vi kommer komma på någonting roligt att göra. igår hade vi ju trots allt väldigt trevligt med rita & gissa spelet, det blev många skratt. :)

så in till lund it is! ska åka snart.. känns som att jag kommer att komma i säng väldigt sent idag också.

Imorgon ska vi till landskrona och äta middag och spela poker hos freddes styvmamma Anette. det ska bli mysigt!
men jag ska försöka slänga in lite blogginlägg ändå! nu ska vi åka, kisses!


Min dag..

Ligger nerbäddad under ett täcke med datorn i soffan.. skönt.

Eftersom vi var hemma ungefär 5 i morse så sov jag till 1 idag. det kände jag att jag behövde. but im still tired.

har varit på centersyd idag med fredde, brorsan och lillsis. det började med att vi skulle städa rummet jag och fredde, för att det såg ut som att någon släppt en bomb där, kläder everywere. så latfisen kom på att evelina kunde städa upp så fick hon skjuts till centersyd, som hon så gärna ville till. haha.. :)

på centersyd var vi i allafall och evelina fick handlat ett linne. nu har jag bara legat och tagit det lungt och funderat på mina vänner och mitt umgänge. ibland visar det sig verkligen vilka som är riktiga vänner och vilka som bara e smuts rakt igenom. tycker det är grymt synd... jag menar somliga förvånar ju inte en, men en del får mig att känna mig väldigt förvånad och chockad.

såhär ser jag ut idag ;







lite rockigt ;)

nu ska jag läsa lite bloggar tills victor och fredde hämtar mig. blir film ikväll igen...


Zzz...

fortfarande kvar hemma hos brorsan.

kollade "grace" förut, en film om en väldigt psykiskt sjuk mamma som föder ett barn som endast kan överleva på....blod? den var riktigt störd och sjuk. se inte den om ni har fobi mot filmer som handlar om barn och störda saker. extremt dåligt slut hade den med.




nu är klockan vääääldigt mycket. jag vill hem och sova men dem har startat en annan film, "orphan". vill också se den men inte idag, vet att jag bara hade somnat om jag lagt mig och kollade. och att somna hemma hos någon annan, när man vet att man ska upp sen och ut i kylan det är hemskt... och det är HEMSKT att väcka mig när man ska hem vill jag lova. mitt temprament är inte på topp då om man säger så...

hoppas vi ska hem snart iallafall. det kommer en dag i morgon också och jag vill inte sova bort hela. natti natti...

Mysdag

Har tillbringat dagen hemmifrån, därför jag inte bloggat något.

Började med att jag och fredde stack in till nova för att byta min klänning. No shit vad mycket bilar det var, trodde vi skulle slippa bilköer iochmed att vi åkte dit vid tolv tiden när folk jobbade, men nejdå.. vi fick köa både in och ut från nova. suck... men jag fick bytat klänningen iaf, men eftersom jag inte hade kvittot kvar så fick jag bara byta till samma klänning i en annan färg... men nu känns det faktiskt bättre :) i helsvart känner man sig smalare o finare ;)

på väg hem från nova visste vi inte vad vi skulle göra för att fördriva dagen.. så vi åkte till anette (freddes styvmamma) i landskrona och drack kaffe. (jag drack te) sen spelade vi buzz, därefter poker. sen blev vi hungriga, käkade lite och spelade en omgång poker till.

vem vann potten på 50 kr tror ni? jag såklart! haha..

nu är vi hemma hos brorsan och paula, kom precis. ska dricka vaniljte, cola zero och kolla skräckis. <3 hörs i morron! kisses!

R.I.P

By the way... är det någon som missat att Brittany Murphy har dött så får ni veta det nu.



Mest igenkänd från filmerna "Clueless", "8 mile" och "Sin city".

enligt mig en jättebra skådespelerska som hade mycket kvar att prestera. men det känns ju nästan som 2009 har blivit året där de stora stjärnorna lämnat oss en efter en...

Rip!

morning

morning people! hade lite bloggtorka igår, ber om ursäkt!

i lördes var vi hos victor och paula och spelade poker som jag bloggade om då. det var pappa gick hem med stora potten... eftersom jag tröttnade ganska snabbt så blev jag lekmamma åt benji. (min brorsson) ;)



benji




min teckning....





såhär såg utsikten från mitt fönster ut när jag kom hem, helt sjukt vad det snöade..

men nu lämnar vi lördagen. planen inför idag är att åka in till lund och prova lite andra klänningar på ichi där jag köpte min nyårsklänning i lördes. hittar jag någon annan så bytar jag helt enkelt, om inte så får jag väl behålla den jag köpt.

älskling skulle egentligen jobba idag, men han fick reda på att han skulle va ledig istället, förmodligen hela veckan skulle jag tro. så jag får flörta lite med honom och hålla tummarna för att han kör mig in till nova. :)

i eftermiddag står det träning på schemat och efter det har jag ingen aning.


cashgame

Sitter hemma hos brorsan och tar det lungt. kom hit vid sex tiden för att spela poker. eller "cashgame" som dem kallar det. det går ut på att man växlar in sina pengar till marker och spelar för dem, också är varje marker värd 2kronor. just nu ligger det nog en 400 i potten... synd bara att jag har spelat slut på mina marker och är ute ur spelet. man får ju såklart köpa in sig om man vill, men jag vill inte lägga mer pengar på det... ;)

har fördrivit tiden några timmar nu med att rita teckningar med benjamin och spelat airhockey. rätt skoj. (han har ett sånt på sitt rum.) fast nu ska han hoppa i säng så nu får jag sysselsätta mig med något annat..

köpte nyårsklänning idag förresten! var på nova (BIG MISSTAKE) köer överallt, fredde fick nästan panik.. han som inte gillar folkmassor. hittade inga klänningar överhuvudtaget förrän jag gick in på ichi.. nyårsklänningar överallt! hittade en för 600.. blev min julklapp från älskling. <3 men när jag kom hem blev jag lite osäker på den, får se hur jag ska göra. den ser typ ut såhär.. haha.



ungefär något i den här stilen, fast typ nån silverfärg, sitter tajt kring brösten och en bit ner, sen blir tyget som en stor "ballong" från höfterna och neråt. där är lite dekorationer så som blommor i små "diamanter" och så också men dem blir lite svåra att rita i paint. :) kom på när jag kom hem att jag har rätt mycket figur, så när jag köper en klänning i ballong modell så ser jag jättesmal ut upptill och jätte BALLONGstor nertill...

ni tjejer förstår väl hur jag menar?! haha.. is it worth it eller ska jag lämna tillbaks den och fortsätta mitt eviga letande? kanske lägga ut en bild så ni kan hjälpa mig att avgöra? vill göra det, men ändå inte... vill ju inte avslöja nyårs-outfiten egentligen ;) HELP ME.

nu ska jag vara lite social. you hear from me tomorrow again! goodnight kisses!


Åhh, så söta!

Valpisar! 4 hanar och en tik :)

valpisarna kommer att kosta 7500kr och är av rasen "yorkshireterrier". leveransklara i februari! (lite reklam om  någon är sugen haha)

kommer upp en bild later!

nu ska jag börja göra vid mig, för vi ska till nova sen. TTYL... :*

sovdags

Just hemkommen. inga valpisar ännu tror jag, voffisen sover ju i mammas sovrum så i don't have a clue.

Dagen i en snabb redovisning;

* Centersyd med älskling, letade nyårsklänning men åkte hem utan någonting, fanns bara skit.
* Varit hos paula och victor och tittat på film.
* Kört till saxtorp (eller åkt i mitt fall) och träffat freddes kompis johan och hans tjej en stund.

NU; victor och fredde är ute och fjantar med bilen. ni vet sån där guything att köra runt och dra i handbromsen och kasa every single day under snöperioderna. what a pleasure säger jag bara. ;) jag ville inte följa med så jag blev avsläppt hemma och nu ska det sovas!

Så, nu har ni fått min dag i en förkortad version. nu ska jag sova och i morgon ska jag till nova och fortsätta mitt letande... planer inför kvällen? inga alls. alla människor är så tråkiga i dessa tider känns de som...

Nighty night :*





...

Fortfarande inget som hänt men voffisen flåsar och skakar så det är dags idag iallafall, det är jag helt säker på!!

Idag har jag bara tagit det lungt, har knåpat ihop en liten gullig julklapp till en familjemedlem. nu väntar jag på att få besked på om när älskling slutar, för om det blir snart så ska vi till centersyd och inhandla nyårskläder bland annat.. :)

fortfarande inga planer för kvällen..


VALPAR?

godmorgon mina vänner!

Blev väckt för en halvtimme sen av att mamma ville ha company då det verkar som att vår lille hund toffie snart ska valpa.. hon vill liksom inte resa sig från sin "plats" och inte heller dricka eller äta. det är beräknat till idag men vi trodde hon skulle gå längre... wee'll see, får hon idag så får hon det och då får ni bilder sen! ;)




vilken smalis va ;)

nu ska jag kolla på ph avsnittet från igår som jag missade, IGEN! ska bli spännande... läste att någon hade skrivit "fuck you rami" på facebook så jag har ju mina aningar om vad som hände...

hörs sen :)

nyår

Sitter och funderar på nyårsafton. längtar en gnutta till de nya året ska firas in! meningen var att jag skulle förlänga håret nu efter jul men jag hoppar det ett tag till. synd annars hade man ju varit extra fin på nyår ;) har iallafall precis klickat hem en liten rolig sak i allafall som jag ska pröva! så får vi se om det syns resultat eller inte, berättar mer om det sen när det kommer. :)

pratade med älskling för en stund sen, blir nog övertid för han idag. tråkigt, eftersom vi skulle ut och titta på nyårskläder annars...









jag är uuuuttråkad!

vad tycker ni om en "års-sammanfattning"? en sådan jag skrev förra året? om det är någon som läste då som läser nu vill säga som vet hur jag menar. ett väldigt långt inlägg där jag sammanfattar hur mitt år varit :)

PUSS SÅLÄNGE

never more..

aldrig aldrig ALDRIG mera tänker jag dricka någon upp-piggande träningsdrink :( somnade klockan 4 och vaknade klockan nio och kunde inte somna om. jag är trött egentligen, fast kroppen vill liksom inte sova...

nu ska jag duscha och göra vid mig är det tänkt sen funderar jag på en promenad i snön. mys <3

vad ska ni göra idag?

LÄS ROBINS BLOGG :) it's some good shit

Snälla gud?

Låt mig få sova? Klockan är halv 3 och jag kan inte sova. Detta är verkligen hemskt. Jag lovar att det var den där galna drycken min bror gav mig innan träningen. Det var verkligen som en riktig kick. Man ville bara prata hela tiden och fick massa spring i benen. Nu känns den ju såklart inte av längre, men det är kanske den som stör min sömn såhär mitt i natten? Fan. Jag är frustrerad. Magen kurrar också. Men nej nej, ingen mat såhär sent. Blir väl att fortsätta försöka... Hoppas ni sover gott.

home sweet home

Kom precis hem, har varit och kollat på film hemma hos v & p. "the boat that rocked" kul om man har sjuk humor, annars en rätt b rulle..

victor o fredde skulle köra in till max i lund och äta. i know, crazy som ger sig ut i detta vädret för en hamburgare... men e man tjock så e man!

nu innan jag deckar ska jag passa på att titta på kvällens avsnitt av paradise hotel som jag missade :) im exited.. haha.

natti natt!

där fick jag!

Nu har vi tränat. grabbarna är ute och "leker" med bilen i snön, och här sitter jag och väntar på att bli upphämtad igen så att vi kan åka hem till brorsan och paula och kolla film. mys!

På gymmet där vi tränar har vi en tillfällig "tävling" som går ut på att du ska klara en bra tid när du ror på roddmaskinen, denna veckan var bästa tjejtiden 9.03 och jag skulle försöka klå den.. på 07.30 hade jag nästan 300 meter kvar så jag gav upp... haha. kanske ska på det en gång till innan söndag? man vinner en julskinka! haha :)

victor och fredde gav iallafall sig på ett försök också. bästa tiden hittils för kille är 7.00 minuter (förra veckan) men denna veckan har ingen kille satt någon tid änsålänge.. så vi får se vad som händer! victor rodde på 08.00 och fredde på 07.55 så victor är ute ur tävlingen iaf. :) gissa om dom låg och krälade på golvet efteråt... vadå dålig kondis! ;)

Shi fick jag på den när jag sa att all snö bara blev slask! nu är allting täckt med snö.. får hoppas det fryser till i natt så att det ligger kvar i morgon :) mys!


   

inte sådär jättestor skillnad ändå :)




mysigt!

nu drar jag :)


One step closer to christmas

Snö snö och snö... det snöar hela tiden tycker jag men det blir bara slabb av alltihopa. bläH!

eftersom jag känner att jag inte har någonting kul att dela med mig av idag så får det bli en åsikt...




Sa någon snygg? nej, nej och åter nej. tycker dem är otroligt fula, plastiga och barnsliga? får man säga så? det ser ut som en plast klocka jag hade när jag var liten. tryckt i en automat på ica kanske? sorry ladies som är ägare till en sånhär.. but it's the ugly truth...

nu ska jag träna!
PUSS


godnatt

också blev det sent.... igen.

förut var det ALLTID alltid jag som somnade först utav mig och fredde. han fick alltid se klart alla filmer och serier själv eftersom jag alltid somnade efter ca 10 minuters tid. men nu, då somnar han som en stock och jag ligger vaken i timmavis efteråt. jag sover faktiskt inte länge om dagarna, ändå har jag gått och blivit nattmänniska....

idag har dagen bjudit på träning, och besök hos freddes kusin i malmö en snabbis, körde dit för att hämta laddaren till freddes lur och så det blev en pratstund också. :) var hemma vid halv elva tiden ungefär och då var det snabbt in på svt.se och se på kvällens avsnitt av andra avenyn som jag missade. :)

ser framemot paradise hotel i morgon.. det börjar ju bli helgalet.


nä nu ska jag sova... vi hörs i morron mina vänner! natti natti..

Snö

Klockan är 14.12 när jag börjar skriva detta och jag har fortfarande inte gjort någonting vettigt av denna dagen. det snöar ute, mysigt men riktigt tråkigt att det inte lägger sig utan blir mest vatten och slabb av det. då kan det lika gärna regna tycker jag.

well, vad ska man göra idag? träna? like always. eller så skippar man träningen och hittar på något kul istället? jag behöver göra något kul. mitt humör is down at the bottom så det hade lönat sig med ett gott skratt faktiskt.

äsh, vi får se vad som händer. ttyl...

insane

You drive me crazy.

reeeeeeeeally crazy.

don't get it. don't get how you can behave like this.


(NEJ, det handlar inte om fredde.)


Måndag

Då var det måndag igen. tycker tiden går overkligt fort.

När jag vaknade i morse låg det snö på marken. inte mycket, men lite. :) blev faktiskt lite glad när jag såg det, lite sådär flashback från när man var liten och blev helt till sig när det hade snöat under natten. tänk vad lite snö kan göra.

Nu står jag i ett litet dilemma. ska jag duscha, göra vid mig osv eller ska jag gå ut och gå, sen därefter duscha och göra vid mig? promenaden behövs ju men det är tråkigt att gå själv!! joina mig?

jag ska iallafall inte sitta här och pladdra mer. hörs sen, ciao


"I'm better than your ex and better than your next"





Också var det söndag igen..







Denna dag har bestått av ungefär ingenting. 5:- pizzor från ica och en runda med bilen, not much more than that. har inte lust till någonting längre känns de som. victor och fredde är och tränar nu, jag stannade hemma för att lusten till träning idag inte fanns där.

det enda bra med denna dag är kvällens avsnitt av paradise hotel.

"they say money can't buy happiness... bullshit."

PUSS


nattblogg

Är fortfarande hos pappa. han vann pokerrundan förut och nu har dom spelat "cashgame" i flera timmar, jag har tröttnat så jag har försökt sysselsätta mig med annat så gott det går. nu ligger jag i sängen brevid en sovande lillasyster och kollar runt lite på nätet..

imorgon blir det nog övningskörning och träning.

GODnatt på alla därute!



Nu drar jag!

Nu drar vi snart till daddy! hör av er om det händer något trevligt ikväll :)



PUSS



Julklapp!

Hej bloggen!

Imorse vaknade vi ganska tidigt, runt tio tiden. tog det mest lugnt, käka frukost och sånt man brukar göra. sen körde vi och tankade freddes bil (han spelade ju poker igår och gick plus en massa, aldrig fel! ;)) efter det körde vi upp till brorsan och snackade lite, sen lämnade dem av mig hemma för att köra hem till fredde och byta till vinterdäck.

Så min dag har jag i stort sett spenderat på nova, rusta, massa affärer. fick handlat en julklapp till fredde också! kan ni gissa vad det är? ;)

kvällen ska vi nog spendera hemma hos min pappa med poker. inga andra roligheter som dykt upp ju. är det inte typ lussevaka idag? vad ska ni hitta på?



nu ska jag byta om. PUSS


Nu kryper jag ner..

Hemkommen från Robin's place för bara en liten stund sen. Ja, jag drog ju dit efter alla om och men. det var jag, bigsis, paula, jesper, danne, oskar och robin då såklart. satt mest och sneglade på tvn, snackade och vissa drack lite. chill fredagskväll, helt ok.

imorgon är det lördag och då ska vi hem till anette och dricka glögg. (pssst, varken jag eller fredde dricker glögg) men det ska bli mysigt haha! får väl ta några klunkar och hålla minen. nej jag skoja bara. men sen efter vi varit där får vi se vad kvällen har att bjuda på..



Såhär ser jag ut när jag inte är speciellt happy.
bilden är tagen tidigare ikväll innan jag hade bytat om. jag var verkligen inte glad at the moment... syns de eller?

nu kom fredde hem!
pussHAJ


fredag

Tack för att du förstörde min fredag.
hoppas du får en trevlig kväll.
 


Godmorgon

Såg ni mammas pojkar igår? Paradise hotel?

Nu när jag tänker efter så har mammas pojkar ändå varit ett rätt B program. som jag har förstått det har det varit ganska mycket i det programmet som har varit "uppgjort" eller att dem "spelar någon annan" än vad de är i många fall. Alla tre killar valde varsin tjej och ingen av dem ens inledde ett förhållande när dom kom hem! men publicitet fick ni allihop, congratz...

Francesca åkte ut i parceremonin igår i paradiset. (om man får kalla det de?? haha) hon hade nog väntat sig det. satt med andan i halsen när Erika gick förbi stefan.. what?! var det enda jag kunde tänka just då. men hon gjorde bara en fuling och vände på klacken och gick tillbaks. that's it.

Hör vilken tvnörd jag gått och blivit. skärpning i ledet nu emma.

Nu ska jag duscha, hör av mig sen... maybe with some pics!

PUSS


....

Det finns en dragningskraft kring dig.
Jag dras dit omedvetet.


Såhär känner jag!



Jag känner att jag måste spara in på mina körlektioner nu. Tror jag har en 6 stycken kvar nu, och jag känner att jag kommer inte att klara det om jag bara tar en lektion då och då utan att träna i mellan. Det är skärpning på detta nu.

Jag vill verkligen detta och jag måste kämpa på nu. Så nu blir det mer privat övning, också körlektion på körskolan när jag känner att jag tagit mig förbi det momentet, det låter väl bra eller vad tycker ni?

PUSS


Eftermiddag

Såja, hemkommen från ikea! inga inköp blev det men lika nöjd är jag för det. eller jo, ett köp blev det. lunch! "vegetariska tortillas med natchochips och guacamole" som var svinäckligt. ska aldrig mer äta något annat än ikea's berömda köttebulle meny. aldrig.

Nu väntar jag på att fredde ska anlända så vi kan köra bort och handla, det ekar i kylskåpet här och innan annan vill bege sig ut i regnet så jag får ju offra mig. tur att mah babe har fått körkort och ställer upp!

Ikväll blir det förmodligen träning sen är det sista avsnittet av mammas pojkar, samt veckans parceremoni i paradise hotel. taggad :)

nu måste jag rusa! puss :)

Ikea

Nu ska jag fixa mig sen bär det av till ikea med dannie och elin! dagens sysselsättning :) har ju aldrig vatt på de nya stället så det ska bli kul :)

hejsålänge!

Nattbloggar - tankar

Ja.. klockan är ju över 00.00 nu så då räknas de som natt väl?

Ligger i min säng och tänker. fredde har redan somnat... men han lär väl vakna snart och gnälla på ljudet av mitt knappande på tangenterna. but i really hope he does'nt..

När jag ligger såhär för mig själv i tystnaden på kvällen, då går jag alldeles in i mig själv. förstår ni hur jag menar? jag tänker massor på mitt liv - var jag står nu och vad som kommer hända i framtiden. om mina drömmar, tankar, känslor och vad jag måste göra för att uppfylla dem. det finns så mycket jag vill. men som jag måste kämpa för... vilket jag är väldigt dåligt på för tillfället. och när tankarna har kommit dit... då vill jag inte drömma längre för då blir jag bara arg på mig själv som inte tar tag i saker och ting.

Människor gör personliga påhopp - kräker ur sig åsikter och förutfattade meningar om varför en person inte gör si eller så. tänkt på att det kanske ibland finns en anledning till att man inte gör precis som man ska göra? precis som alla säger och vill att man ska göra? ibland kan det finnas en anledning minsann, ta reda på den innan ni säger något förutfattat.. everything happens for a reason. right?

e ni som jag? filosoferar ni mycket?

nu ska jag kolla runt lite på mina "dagliga" bloggar som jag följer, sen stänger jag nog ner datorn och försöker sova.. förresten! ny städat, nyrenbäddat, ny-julpyntat rum och hela garderoben full med nytvättade kläder är en riiiktigt skön känsla. :)

natti natt...


9 december

Skulle egentligen skriva ett blogginlägg till er igår natt när jag låg så mysigt nerbäddad i min säng med min dator... men nejdå, en viss pojkvän blev övergrinig på att tangenterna "lät" när jag skrev, så de blev inget med den saken..

Vaknade klockan ett idag. min första tanke blev.. "what the fuck? hur kunde jag sova så här länge?" insåg att jag hade bokat tvätttid 11-15 och hade missat typ hälften av den. samlade ihop tvätten och sprang ut i tvättstugan... lyckades få en tid mellan 15-19 också.. så min dag ser väl i stort sett ut såhär ;


* Tvätta.
* Städa rummet och garderoben.
* Träna

Sen åker jag säkert med älskling någonstans också, eftersom han far rundor överallt nu när han precis fått körkortet... men jag förstår han. e nog så dem första dagarna :)





Nä nu måste jag springa ner till tvätten igen!! hörs sen :)


 


GRATTIS



En stor jävla puss till min älskling som fick sitt körkort idag :)
sitter förtillfället och väntar på att han ska hämta mig... :)

Lots of love!


I paradiset




Har missat en del avsnitt av paradise hotel på senaste tiden. tur att det finns tv6play! idag behöver man ju inte ens bry sig om vilka tider programmen börjar för du kan ändå se dem på internet efter sändning. Iallafall så har jag kollat ikapp mig nu. Intrigerna är heta och stefan likaså! faktiskt tycker jag att francesca har lite väl för stor mun, du är faktiskt på tv gumman.

men enough about that! har en konstig känsla i magen och har haft i två dar nu. den liksom kurrar och gurglar konstigt hela tiden, sen förekommer det lite smärtor då och då också faktiskt. inte alls som mensvärk eller något sånt. äh, får väl se om det avtar...

nu ska jag duscha! lovar en bild sen när jag är fixad o färdig :)


Babylove

I do care about you!


Godmorgon. inte ett endaste inlägg bjöd jag på igår. snålt va?

Igår tog jag det mest lungt, fixade lite stuff. på kvällen tränade jag med fredde och bigbrother. eftersom fredde var hemma hos sig så kom han direkt till träningen, och gick också direkt från träningen till tåget och åkte hem igen. bäst o vara hemma i  lugn o ro när man ska plugga ju...

Idag måste jag verkligen tvätta och städa. det har jag sagt hur länge som helst nu och nu är det verkligen dags. så min dag ser lika ljus ut som vanligt.

vill ut och gå en runda också, hade varit skönt nu på förmiddan. ingen som vill joina?
 

ttyl

Kan det verkligen vara så?

Sitter och tar det lungt och väntar på att min älskling ska komma hem från träningen så att vi kan åka hem till honom. ska övningsköra dit...

min helg har varit allt annat än fartfylld. en riktigt lugn helg har det varit, men det tror jag att jag behövde. känner att vinter-ångesten börjar komma krypande lite. visst är jul och snö det mysigaste som finns men det är många tråkiga grå månader vi snackar om. man går in i sig själv lite och tänker mycket mer på vinterhalvåret. jag gör det iallafall.

Satt nyss och invigde min cam. testade lite vinklar och inställningar men den verkar vara rätt kass faktiskt. finns inte ens någon knapp för att spegelvända den. lite tråkigt... men jag överlever nog!

min morbror är här IGEN och fixar våran stationära dator som vi formaterade förra veckan. ser inte ljust ut för den nu alltså, nu vill den inte starta överhuvudtaget. anyway, så berättade han en lite läskig sak om "inbyggda" camar nyss. att på en cam som du kopplar in i datorn, brukar det alltid finnas en knapp som lyser grönt när camen är igång och under användning, men det finns det ju typ aldrig på inbyggda. och då säger han att det finns ett program man kan ladda ner och hacka sig in i någon annans dator och sitta och titta på dem utan att de vet om det. det där skrämde mig lite. tror ni på detta? kan det verkligen vara så? min morbror har hållt på med datorer så länge jag kan minnas så han borde ju inte ljuga... men gud vad sjukt isåfall.... någon som studerar mig nu? ;)


nä nu ska jag packa ner mina kläder som jag ska ha på mig i skolan i morgon. tjao!






MEEEN!

skrev precis ett skitlångt inlägg som raderades! och jag tänker absolut inte skriva om det igen :)

kvällen har spenderats hemma hos storebror med filmmys. det är jag, benji, victor och fredde här. fast benji har gått och lagt sig nu.... imorgon blir han stor pojke btw! :) 6år gammal.. ush vad åren går undan..



    


kan inte tomten komma med denna klockan till mig? den kostar bara 1300.. not so bad right?

vilken är finast? alla mina ringar, mitt halsband som jag använder dagligen är guld.. så egentligen borde den till höger passa mig bäst... men ibland när jag går ut byter jag ut alla smycken till silver för att det känns lite "bling-igare" haha. vad tycker ni?


TTYL.... :*



Lördag

Hej bloggen!

Min gårdag tillbringade jag hemma och ute med min kusin Linda. vi har inte umgåtts på många år och när jag var rastlös igår så bestämde jag mig för att gå med henne ut en sväng och träffa hennes kompisar. Fick lite flashbacks av att hänga ute men det var trevligt. :)

Var hemma vid elva halv tolv och då la jag mig i sängen med min nya dator. köpte en minilaptop igår nämnligen :) min älskling var ute på krogen igår med jobbet så klockan tio i två vaknade jag av en otrolig spritdoft och en överpigg pojkvän :) jag med mitt humör när jag väl somnat blev skitsur!! haha..

idag får vi se vad dagen har att bjuda på, fredde sover fortfarande och jag är rastlös...




du gör alltid mig glad :)



Haha..

Det är någon som är väldigt intresserad av min skolgång tydligen :)

Svar på tal :

Jag vet att jag har sagt att jag ska gå i skolan, men om jag inte gör det och har annat för mig vems ensak är det då? er eller min? lätt fråga enligt mig med ett ganska självklart svar.

Det är så att om du ska bli "utslängd" från ett gymnasium, så måste du ha 30 dagars frånvaro non stop, annars kan dem inte slänga ut dig. that's it. Och jag har en del saker att ta igen, men tar jag igen dem så är jag back on track igen. så ni som inte vet någonting, lägg inte ner er tid på att bry er. :) och definitift inte när ni inte kan skriva ut ert namn och stå för vem ni är..... riktigt MESIGT om jag får säga. :) men men, någon måste ju vara fegis också här i vår värld!


Puss :)


home sweet home

Nu är jag hemma från älsklingen och "landet" :) fast jag ska inte gnälla, jag älskar allt som har med landet att göra, friheten, tystnaden, djuren... allt :) men det är rätt skönt att komma hem också. :)

nu är det tänkt att jag ska städa på mitt rum och tvätta mina kläder... får ångest så fort jag tänker på det, så fort jag kollar in i rummet vill jag bara sjunka genom golvet. jepp, så illa är det.

så jag får nog ta och sätta igång känns de som... ttyl!



En sak till!

Enda sedan jag var liten har jag älskat nya mynt. Och jag var mindre sparade jag på alla nya blanka mynt jag fick tag i. :-) också igår när jag stoppade i en hundring i tågautomaten så fick jag ut en massa tior som var från 08 och 09, och dom var alldeles blanka o fina haha. Tänkte tillbaks lite på förr, tog en bild på dom och skrattade åt mig själv för att jag gjorde det haha.. Och nu skrattar jag ännu mer åt att jag bloggar om det.:-D hihi. Har ni inga pinsamma saker/ovanor från när ni var små?:-)

2 december

Idag har jag bara varit hemma hos Fredde helt ensam hela dagen. Har sysselsatt mig med dator och tv. Också har jag städat Freddes rum och damsugat noggrant eftersom Fredde var jätte snuvig i morse och kunde knappt andas. (Han är allergisk mot katterna och dom hade legat i hans säng.) Men nu är det rent och nybäddat i allafall, thanks to me:-) pratat i telefon med min louise har jag också hunnit med! Hon är i dalarna nu... Och jag kommer sakna henne liv faktiskt. Haha. :') nä nu ska jag se på film. Släng in en kommentar om planer inför helgen!;-)

NU

Nu har jag lovat alldeles för länge, så nu mina vänner ska jag berätta om min helg!


I fredes var det meningen att vi inte skulle göra någonting speciellt, men så kom jag plötsligt att tänka på att Andre (larsson) fyllde 20 och skulle ha lokalfest, och att han bjöd mig och lollo tidigare i veckan. Så jag ringde runt lite, och tillslut så blev det bestämt att jag, lollo, sanna, fredde och hans kusin skulle dit. dem planerna varade i ungefär 10 minuter sen bestämdes det att jag, sanna och lollo skulle gå själv.

åkte hem, gjorde vid mig så snabbt jag kunde.. sen hämtade sanna och lollo upp mig. förfestade hos sanna i furulund och fixade till det sista. (tjejer) ;) haha... sen dök nathalie pettersson också upp! hon skulle egentligen på en annan fest men vi lyckades övertala henne att följa med oss istället :) så runt nio tiden hämtade fredde och robban oss och körde oss till hofterup bya stuga...

kvällen var hur trevlig som helst till en början! skitkul att träffa folk man inte träffar sådär särskilt ofta... :) dock var det några dryga brudar som skulle starta ett onödigt bråk så att andre fick avsluta festen. är det inte typ det pinsammaste som finns... brudar som söker sig till bråk? som ska slåss bara för att det ska vara så? FULLA dessutom? mycket oatrakktivt enligt mig :)

efter många om och men kom jag hem typ halv fem på morgonen och då somnade jag gott ska ni veta...

lördag mådde jag som jag förtjänade! jag och älskling hade 1 års dag :) han kom till mig vid fyra tiden... meningen var att vi skulle fira oss men det blev fest hos bror och paula med utgång i lund (carlssons trädgård) istället! firandet tog vi på söndagen...

det var skoj på carlssons, längesen jag såg så mycket folk på något uteställe i lund... helt smockfullt med människor! and that's the way i like it! kul att träffa nya människor :) även denna kväll mötte jag på sanna, lollo och nattalie som också var där :) denna natt sov jag och fredde hemma hos robin... (som jag bloggade om)

söndagen gick jag och fredde ut och åt 2-rätters och firade vårt år tillsammans. det var mysigt :)


idag är det onsdag och jag är hemma själv i freddes stora hus! (om man inte räknar med djuren då) kallt är här också.. skulle elda innan men pga all fukt i natt så är veden fuktig vilket innebär att den inte brinner...


BILDREGN ;




nathalie och sanna :) fint utklädd natha var som egentligen skulle på maskerad!




robin...




min louise (och halva joel :)) tog inga fler bilder den kvällen, blev lite för mycket att dricka så det var väl tur det..




lördag ; sis och dannie hemma hos bror & paula!




dannie och fredde på carlssons :)




:)




en bror och en full pojkvän (bild tagen från miloo.se)




denna bilden på mig blev totally fucked up, men min louise är alltid lika fin så jag la upp den ändå :)


nu ska jag värma mig!





RSS 2.0