Hos louise

Sitter hemma hos min kära vän louise och tar det lugnt. Hon kom hem till mig förut och skulle bara snacka lite skit men det slutade med att jag följde med hit. Ska väl titta lite på tv snart, andra avenyn snart ju ;) missade förra veckan så får titta extra noga idag!

Fredde blev ledig resten av veckan så imorgon kommer han till mig, sen är vi uppbokade hela helgen. På fredag har paula 25års fest, lördag ska vi till min farfar och på söndag är det kalas för mamma och paula. Ska kanske försöka slinka in ett bio besök där också :) fick ju två biobiljetter av rara niklas så nu får man ju ta o använda dom innan dem går ut! :)

Nu ska jag vara social. Kram!


Ett litet tips!



Läs min systers blogg vet jag!
Hon har tagit tag i bloggandet nu och skriver om sin vardag och sin viktnedgång/träning.

Hennes blogg hittar ni här


Haha



Kan man göra annat än och skratta. Hahaha.


Åuhff..

Sitter nere på KLC. Skittråkigt och jag underhåller mig med att läsa bloggar och snoka runt lite på fejjan.

Shit, måste ju bara säga att vilken babyboom det kommer bli till sommaren/sensommaren. Alla är ju gravida för tusan! :) Men det är ju ändå trevligt att många får barn samtidigt, speciellt när man är unga då har man ju någon annan vid sin sida med en liten så kanske det känns lättare i vissa stunder. :)

Idag har jag ingenting inplanerat. Har mått smådåligt i några dagar nu, kramp typ "uppe" i magen/mellangärdet. Det går bara över i små stunder sen kommer det tillbaks igen. Magen är också jättespänd. Tror jag får gå och kolla upp de där.. kanske är något allvarligt? väntar nårra dagar till o ser!

Two more hours to go, sen ska jag hem och sova tror jag. fattar ni?! jag, sova mitt på dagen. Det händer typ en gång i halvåret. Men när jag väl gör det.... guuuud så skönt det är. Känner mig helt slut i kroppen (och knoppen) faktiskt så det gör nog susen.

Hörs sen! Puss :)




The old me is dead and gone.

Antingen satsar man eller så ger man upp. Ett tag funderade jag på att ge upp helt, släppa allting, dra mig undan, men nu har jag tänkt om. Nu satsar jag fullt, och hoppas att du gör det också. time will tell!

Iförrgår hade jag och fredde 16 månader. ♥ men efter i tiden som jag är så får ni veta det nu! hihi

Satt och funderade på om jag skulle nischa min blogg? typ börja skriva om något speciellt. fast det hade väl ändå varit tråkigt? eller? vad tycker ni? jag är rätt dålig på att ladda upp bilder. glömmer bort att fota. vad vill ni ha mer bilder på? ni måste kommentera! :)

Kram sålänge!

Spring

Gick och la mig alldeles för sent igår och gick upp alldeles för tidigt. och vet ni vad? jag gick in på internet innan jag somnade för att kolla en sak, och när jag vaknade hade jag somnat med mobilen i handen och internet var fortfarande uppe. ni kan inte gissa vilken smarrig räkning jag ligger inne med nu.... ÅH!

Känner mig iallafall trött och irriterad över massa olika saker just nu. Orkar verkligen inte med ifall att det jag har på känn är allvar, då går jag fan under jorden. men men. det tar vi när det kommer.. vi behöver ju inte gå händelserna i förväg.

Har precis duschat, ska fixa håret nu. sen ska jag promenixa ner till kävlinge IGEN (har varit där nere på massa möten i förmiddes) och passa brorsans hund. sen ska jag och paula ut och gå. så jag är nog inte hemma förrän senare ikväll. fast jag slänger nog upp ett inlägg hemma hos dem sen!

Nä detta blev inget trevligt inlägg ;) bara gnäll. ttyl! :*


29 mars

Äntligen är snart mars månad över och vi går in i april, jippie! ett steg närmre sommaren.

Men men! igår var vi hemma rätt sent. cyklade ju hem från brorsan och paula så jag skulle gissa på lite över tolv. Tittade lite på tv sen somnade vi. Imorse stack fredde till jobbet och jag har bara tagit det lungt. Har varit nere i kävlinge och lämnat en av cyklarna bara... så fick man lite frisk luft och motion på köpet också.

Ska slänga på mig lite andra kläder nu och tvätta av mig sen ska jag till centersyd med familjen.

Kram!

Pics!

Fredes, först förfest och middag med Emma, Louise och Sandra :) sen utgång @ jalles (spisen)




















Lördes, fest hos sebbe!














<3

You were in but now youre out!!! ;)


Gårdagen

Igår blev det att vi stack på fest hos Sebbe. Det var jättetrevligt! Vi drack, spelade, snackade skit och nog blev det lite dans också. Vid två tiden gick vi ner till stan och åt fyllemat sen åkte alla hem på olika håll. älskling hämtade mig och två vänner som också skulle till kävlinge! I love my friends även om vissa må vara lite konstiga ibland! ;)

Idag sov jag till typ två. nästan skrämmande haha men eftersom jag inte somnade förrän sex så behövde jag nog det. Vid fyra tiden begav vi oss till centersyd med brorsan, paula och benji och fredde. Vi hade ca 45 minuter på oss så vi fick splittra oss lite! min älskling köpte ett par lite baggy-aktiga jeans och en skitsnygg jeansskjorta! måste ju säga att vi tjejer har tur som har bla. gina tricot att handla på som har så billiga kläder...

Köpte en present till mamma också. Så nu har jag bara paula kvar! (dem fyller år nästa helg)

Efter centersyd åkte vi hem till brorsan och har varit här hela kvällen. Har krängt godis och nu kommer ångesten krypande för att jag var så duktig hela veckan... aja baja! men det är bara på det igen i veckan..

Imorgon ska jag till af. bloggar mer då! pusss och godnatt ♥


Tack!

Tack för igår tjejer och killar! jag hade jätte trevligt :) det får absolut göras om snart igen!

Var uppe tidigt idag konstigt nog så jag har redan hunnit med att åka till nova med pappa och käka tidig lunch, köpa kläder till honom och hem igen. Vad som händer idag har jag inga planer på.

Har ingen lust till att krusa människor, det är slut på det nu. Jag umgås med dem som vill umgås med mig och dom jag trivs tillsammans med. Vad händer ikväll? :)

Bilder från igår kommer sen!

Inskrivning

Hej sötnosar!

När klockan ringde för en timme sen ville jag verkligen inte gå upp men jag fick typ slita upp mig själv för att det är sista dan på denna veckan och det finns en del saker jag måste fixa. Inskrivningar lite här och var och lite saker på banken. Ska slänga på ett brev också.

För er som inte redan vet så kommer bomben nu! jag har slutat skolan. blandade åsikter om det, må vara ett mycket korkat val av mig men det är ju ändå mitt val och ingen annans. men jag kommer lyckas ändå :) do you know why? i belive in myself..

Men men! nog om det. Jag och louise lämnade våra cyklar i kävlinge igår och åkte snålskjuts hem med freddie efter centersyd. nu är frågan, ska man gå ner eller ska man rolla? fick sånt jävla sug efter inlines.. :) får se hur jag gör!

vi hörs sen! kramis!


Sommarkänsla

Denna bilden får mig verkligen att längta till sommaren. Den är tagen på midsommar förra året. Kommer du ihåg emelie? :)


V.i.P

Haha. Min syster kom upp för en stund sen och visade två GIGANTISKA spindlar som satt på hennes vägg nere i källaren. (hon hade fotat dem med mobilen) Dem var verkligen sjukt stora och äckliga alltså. Så bad hon mig att hjälpa henne att döda iallafall en, men over my dead body.. fiiifan. Så går hon ner också hör jag - FAAAAN! dom är borta. nu kan jag inte sova!!!! Haha nutte. tur jag ska sova här uppe idag. tycker nästan lite synd om henne. it sucks to live in a basement when it comes to the spider part. Haha.

Men! Nu håller vi oss till rubriken.

Ikväll har jag varit på centersyd på vip kväll med pontus, freddie, nån emil och louise. det var trevligt :) synd bara att plånboken inte tillåter så mycket shopping denna månaden. *suckar* det får bli mer nästa istället. då fyller man ju år också så då drygas kassan ut lite ;) Det blev iallafall en söt kofta och ett bar brillor. Inte riktigt exakt såna jag vill ha men klantarsle som jag är kommer jag paja många under en sommar så jag får väl investera i några par till antar jag. :-))

Ups n downs med vipkväll på ett köpcentrum: Man träffar roliga människor man inte träffat på länge, man har det trevligt och gör bra klipp ;) också downsen... man träffar människor man absolut inte pallar prata med eller vill stöta på. Man smäller pengar! :)

Nu ska jag läsa lite bloggar. Kram! ♥ 



:)

Hej mina vänner!

Orkade inte blogga i morse. Hade följe med bigsis ner i kävlinge på morgonen och sen stack jag hem till farmor och mötte upp pappa. Åkte till Nova och fikade och handlade lite till honom sen släppte han mig i Kävlinge där jag mötte upp mamma och bigsis igen som färgat håret :) jättefint! Och min bästa mami köpte nåt skydd till mitt hår för typ 300 spänn. tack! ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll ska jag och louise på vip kvällen på centersyd! ses vi där?

måste också tilllägga att detta vädret gör mig på galet bra humör :)


<3




Nu stänger snart ögonlocken sig av sig självt. gud så trött jag är. i tried. men nu måste jag faktiskt sova. vi hörs imorgon ♥ men skicka ett gulligt sms vet jag, så kan jag läsa det när jag vaknar :)


Duktig

Ni minns innan när jag skrev att jag precis hade kommit hem från en promenad till kävlinge va?

Var hemma i några timmar och tog det lungt sen blev jag rastlös så jag begav mig ut igen. När jag kommit ner i kävlinge kände jag hur tråkigt det blev att gå själv så jag slängde iväg ett sms till Paula. såklart joinade hon :) så det blev en runda med lite skitsnack och sen när vi skulle splittras och gå olika håll så kom bigsis cyklande så jag fick sällskap hela vägen hem. kunde inte bli mer perfekt :)

Nu känner jag mig faktiskt rätt slut. Imorgon ska jag upp rätt tidigt och ner till lärcentrum och prata med någon där sen så har jag resten av dagen oplanerad. någon som vill hitta på nåt?

tjaa... det var nog allt från mig.. eller nä! glöm inte äta våfflor i morgon det är ju våffeldagen! :) jag ska dock försöka hålla mig undan men gud så gott det är, visst? också checka in nya hm spring/summer katalogen.. skitfina kläder!

Nu ska jag läsa lite bloggar. PUSS




24 mars

Nu är jag hemkommen från lite ärenden och promenad ner till kävlinge. Käkade precis en viktväktar pizza och nu ska jag ner och fota mig med klänningen jag hade på nyår! Ska lägga ut den på tradera har jag tänkt. ingen annan som e sugen? ;) Kan lägga upp en bild sen!

För övrigt har jag inte mycket mer att säga.. än att jag vill till värmen! bort härifrån...



I will love you until the day i die!


Lund





Hej bloggen!

Idag har jag varit i lund och träffat jonot och fikat. snackat lite skit och sånt ni vet! sen träffade vi upp robin så vi tog samma tåg till kävlinge. trevligt me lite sällskap!

Sen cyklade jag hem i den ASkalla vinden, käkade lite och surfade lite. Sen ville lollo också snacka skit så det var bara till att hoppa på cyklen igen! dock tänkte jag inte på vad som väntade mig sen när det blivit mörkt ute.. en lång mörk grusväg utan lampor :( men jag tog mig igenom den också med luren i örat! ;)

Anyway! bilden är från när vi satt inne på espresso house idag. nån gubbe hade väl druckit lite för mycket eller nåt. ambulansen kom iallafall så det var nog rätt allvarligt. jonot var ju självklart tvungen att dokumentera detta med min mobil... hehe.

Nu ska jag lägga mig hade jag tänkt. det väntar en dag i morgon också. Natti :*


Akuten

Igår tillbringade jag förmiddagen hemma. Sen kom älskling och johan hit och drack en kopp kaffe. Meningen var att johan sen skulle köra mig och fredde till badet i furulund, men jag hade kollat fel på öppettiderna så vi fick vänta nån timme sen fick vi cykla. men det är alltid bra med lite motion! tror dock aldrig att fredde gör om det.... :)

Det var mysigt och bada iallafall. lite tråkigt bad men det är skönt ändå. men basta är ändå det bästa! hade kunnat åka till ett badhus bara för att basta i timmavis. dock har jag inte hittat någon som gillar det lika mycket som jag.. ingen som vill joina mig o basta nån dag? man går ner i vikt av det också faktiskt! plus i kanten ;)

Men men! till saken.

När vi kom hem från badet åt jag kräftstjärtar. Bara några timmar efter fick jag sånt knip i mitten av magen (som jag haft en gång förut) och det gick inte bort. till slut fick jag panik så vi fick åka in till akuten. När vi kom fram så promenerade vi (jag och fredde) runt lite utanför i den friska luften också helt plötsligt släppte det jättemycket.

Kände att någon annan kanske behövde den akuta hjälpen mer än mig just då så vi åkte hem igen... Men jag undrar fortfarande vad det är och hur jag kan ha fått så ont! kan det ha varit kräftorna? för att förra gången jag hade det åt jag inte det. min mamma tror det kan vara någon slags magsyra jag fått så det gjorde ont. har ni haft så ont någon gång?

Oj, så långt det blev. nu ska jag hoppa in i duschen. vi hörs sen! :*


Också var det måndag igen!

Kändes som jag just skrev "fredag" i rubriksfältet. Ack så fort tiden går!

Nu har käkat frulle och ska snart ut och gå hade jag tänkt. Efter det ska jag slänga mig i duschen och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

Igår var jag och fredde hos pappa och lagade mat och tog det lungt. Prövade "Häagen Dazs" glassen "strawberry cheesecake" och den var faktiskt inte alls något speciellt. Nä long live Ben n Jerry's! :)


Vidrigt





Såg ett program på tv häromdagen med massa äckliga maträtter/drinkar/vanor eller vad det nu handlade om. Var bara tvungen att blogga om denna... riktigt absurt enligt mig. "Sour toe cocktail". Trodde fan först det var på skämt innan jag googlade det och fick upp massa information och bilder.

Alltså en drink (inte uppfunnen i sverige dock) där man dricker en "drink" ur ett wiskyglas typ, och på botten lägger man en torkad människotå. Man har inte "fullföljt" drinken förrän tån nuddat dina läppar. USCH

Här har vi till och med en man som blev lite sugen på att mumsa på tån också. Vem har kommit på denna sjuka grej tror ni? Har ni hört talas om den?


Ain't no sunshine when he's gone.




Synd man missade kvällen hos jeppe! men det gör vi om gånger tjugo sen när jag fyller nitton... frågan e bara var ;)


Vanligt dilemma!

Bara för att det just nu pågår en ganska het diskussion (som förövrigt är ganska vanlig) så är jag bara tvungen att blogga om detta! och jag vill ha era åsikter :)

"Du skiter i dina vänner för din pojkvän så du kan dra!" typ. 

Jag har själv gjort misstaget att helt och hållet valt bort mina vänner för att umgås med en kille 24 timmar om dygnet i månader. Jag har gjort det mer än en gång! men vet ni? dem flesta av mina vänner har funnits kvar när jag stått där som singel igen. vet ni varför? för att dom är riktiga vänner! dom förstår att kärlek är kärlek och vänskap är vänskap. man vet ju själv hur det är när man blir förälskad, då måste man förstå sina vänner när dem blir det också.

När förälskelsen lagt sig brukar man ju oftast komma tillbaks till sina vänner och umgås mera igen. Och om det sen avtar igen så är det kanske för att man verkligen menar allvar med den här människan och man kanske växer ifrån sina vänner? man kanske mognar ifrån festlivet och krogen, man vill kanske hitta på andra saker med människor på sin egen nivå?

Jag kan nog ha lite dubbelmoral på det här ämnet. Det är jobbigt när ens vänner gör så men till sist så måste man tänka hur man själv hade gjort och handlat.

Jag har aldrig riktigt förstått det där med att "inget går före mina vänner". Om du träffar en kille du vill spendera resten av ditt liv med och en eller två av dina vänner tvingar dig att välja för att dom inte gillar ditt val av kille, väljer du bort honom då? självklart inte! då är det dem som är dåliga vänner. 

Jag skulle aldrig välja bort någon jag älskar för att mina vänner gnäller! Dom får lära sig och man får sätta sig ner och diskutera hur man kan lösa det på bästa sätt så att man även får sin vänner-tid i hop. Däremot kommer aldrig någonsin vänner eller killar komma före min familj! om en kille inte kan acceptera mina syskon eller mina föräldrar så kan han ta sitt pick och pack för dem är det finaste, bästa och viktigaste jag har! ♥

vad tycker ni om detta? hur hade ni gjort om dina vänner valt att strunta i dig för att du är för mycket med din pojkvän?

Tack

Tack för igår mina vänner!

Det blev förfest hos pontus sen vid halv tio stack vi till furulund hem till Nanna. det var hur trevligt som helst, träffade både gamla vänner och nya människor! alltid kul. :)

Idag mår jag inte så jättebra. NOTERA att det inte är av alkoholen! jag har fortfarande jätteont i mina bilhålor och i min hals.. nu håller alvedonen på att sluta värka så nu är huvudvärken tillbaks igen också.. :( och ovan på det så regnar det som fan ute! trååååk!

Nu ska jag surfa runt lite!


your love is my love

Fredag idag! wiiiho!

Skulle egentligen till lomma med louise men vi kom fram till att vi hoppar det. istället drar vi och gör furulund osäkert ikväll.. haha.

Klockan är 13 och vi har redan hunnit vara i lund och köpt skor till louise. :) satt på E.h en stund också innan det var dags att ta tåget. som vanligt hittade jag ingenting men jag får hem och rota i garderoben! lite värre om vi skulle åkt till lomma, skillnad på en fest me 100 pers o en med 10-15 st... :)

Nåt annat kul? nä inget kul, har däremot gått och blivit skitkass i halsen. kanske för att jag envisades med att ha min vårjacka igår när vi var i lund samt cyklade fram och tillbaks till stora harrie. not good. har jätteont i bihålorna och det lär ju bara bli värre nu känns de som :(

Vi hörs sen innan vi sticker! puss :*

:)

Leker med louise. hon ska sova här idag :)

idag har vi varit i lund och fikat och fönstershoppat! haha.. nä men kollat ut allt man är sugen på tills man får money! imorgon ska vi in till lund igen på förmiddan för louise var osäker på skorna hon skulle köpa idag, men nu har hon bestämt sig så nu bär det av dit imorron igen :D

jag måste också hitta något vitt att ha på mig imorgon kväll på "white-festen" i lomma. suck! kunde de inte varit black istället? haha..

vad ska ni göra imorgon? :)


Fika

Sitter på e.h och fikar med min älsklingslouise!:-*

Kan andra så kan jag!

Vilken svordom använder du mest? "du är dum i huvudet" och "men vafaaaan"

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:30

Var köper du dina matvaror ifrån? Där jag känner för

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta den.. haha

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa till thai!

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? yesbox.. vill ni höra?!

När var senast någon stötte på dig? hallå?! it happens everyday

Vad åt du till middag senast? soppa..

Kan du vissla? nä.. sorligt

Tittade du på tecknat när du var liten? vem tittade inte på tecknat?

Äger du några popband t-shirts? Nej.. thank god

När flög du senast? typ i juni 08

Pratar du några andra språk? Engelska. om jag vill.

Har du gråtit offentligt? Japp.. för många gånger.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nej det räcker! kanske göra om den i tutten annars nej..

Vad har du med dig in på bion? cola light o lindth 70 % choklad :D yum
Vad har du för väder? kallt, dimmigt, morgon. fast morgon är ju inte ett väder men ni fattar..

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? skapande

När sov du senast på golvet? hmm, det var nog längesen. i tonåren ;)

Vilken är din favorit drink? dricker aldrig drinkar, smakar oftast bara socker o ush..

Gillar du din boendesituation? Onej

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? inte många alls. fem typ?

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej..

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? haha mm..

Hur gammal blir du nästa födelsedag? nineteen

Tror du på liv på andra planeter? pandora ffs!

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag lyssnar på hilary duffs låt. "belive in yourself.. lalala"

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Haha.. jag tror jag skulle säga nu att jag skulle göra det. men när jag står där? hhhhh...

Tycker du om att krama folk? Ja :) det är mysigt o kramas!

Äger du en digitalkamera? Jepps! its 2010 baby

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? haha inga. tror jag?

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? klart.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Haha. nej.

Är du mörkrädd? Nä. jag är inte rädd för mörkret. jag är rädd för vad som kan finnas i mörkret.

Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, pengar...? hjärnan?

be true to youreself and follow your heart.

Idag har jag varit och hälsat på min farmor. hon blev jätteglad. får hälsa på henne oftare, livet går fort och tiden flyter på så man får ta vara på tiden man har ihop. ♥

Sen har jag umgåtts med vänner och tagit det lungt. Fredde har varit hemma idag och sålt sin bil så han kommer inte idag...

nu ska jag sova, hörs i morgon. natti ♥

godmorgon!

Godmorgon bloggen! Idag vart jag upp med tuppen.. Nu har jag iallafall slängt på mig lite mascara och satt upp håret, ser inte sådär jättefresh ut men jag måste ner till byn och fixa lite grejer nu på förmiddan så det får va så.

Vad jag ska fixa i byn får ni veta sen! ;)

Muah! :*


I never thought I'd fall for you as hard as I did.

Min kära Louise kom hit och vi pratade skit (som vanligt) eller ja, jag pratade mest haha. (som vanligt) Det var trevligt iallafall :) kom fram till att jag nog ska med henne på nån lokalfest med "white-tema" i lomma på fredag. blir säkert kul!

Vi åkte med fredde ner till korsbacka hallen för att han skulle titta på pappa och vic när dom spelade pingis. kollade en stund sen gick vi upp och tittade på handbollen istället. sen åkte vi och släppte lollo på stationen och sen hem. Bakade scones till min boyfriend för han ville ha det! vilken duktig tjej va ;)

Nått annat nytt? Nej inte mer än att jag är jätteglad för min systers skull som fick sitt hjärta tillbaka! ni fixar detta, hoppas allt blir bra för er skull. ♥

Nu ska jag läsa bloggar sen ska jag titta tv. imorgon ska jag på ett litet möte hade jag tänkt!






I tankarna

Har mycket i tankarna just nu. skulle kunna blogga om det men nej inte ännu! ni får veta senare, när jag fattat mitt beslut. det blir säkert bra!

snart kommer min älsklings louise hit och tittar på huset och snackar skit. ♥

Brr!

Hemma nu efter en långpromenad med min bigsis! ♥ Det var jätteskönt att få prata av sig och att få bränna lite kalorier men gud så kallt om öronen. Sålänge man klär sig varmt är det helt okej att vara ute i detta väder men ansiktet och öronen fryser ju till is. lite synd för det är aldrig kul att frysa!

Nu ska jag kolla min mail och sen ska jag hoppa in i duschen, SEN efter det ska jag placera mig nere i min soffa hos min pojkvän framför en film.

By the way! idag har jag varit duktig och sökt ett till sommarjobb. nu vill jag bara få beskeeed från alla ställen så man vet vad man har att se framemot i sommar! har ni sökt nåra jobb? :)

Natti natti readers!

Scones



Jag och älskling hade inget att göra så vi bakade scones. yum! såå gott men så mättande. Nu gör jag ett nytt försök på att gå ut och gå en långrunda och hoppas att det inte är lika kallt ute nu...

They say things happens for a reason... har aldrig riktigt kunnat acceptera de ordspråket!



en lördagskväll
















Mmm :)



Nu ska jag ut och gå i det fina vädret :) hörs sen, kommer lite bilder från helgen!


:)

Annonser från BloggPartner

Alice i underlandet

You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up



Denna helgen har gått fort. men tiden går fort när man har roligt, de är väl så dem säger?

I fredes var det egentligen meningen att vi skulle ut i lund. Fredde var i asmundtorp och umgicks med sina vänner så vi planerade en liten utgång i lund nåra stycken. Mötte upp robin i kävlinge också hade vi följe in till lund. Skulle möta dem andra på stationen men i sista stund fick jag ett samtal om att det inte blev någonting så det vart bara att åka hem igen. men efter det dåliga kommer de bra!

Igår vaknade jag tidigt och var bara hemma och chillade hela dagen. På kvällen hämtade oskar, jesper och jonot upp mig och elin för att vi skulle till robin och festa. Det var trevligt :) Var även lite planer på utgång då men det blev inte av! så Lollo babe, call me så vi kan ut o dansa all night long i malmö!

Idag sov jag länge och vaknade bakis. dock inte lika illa som de brukar vara. Efter mycket grubblande på vad man kunde göra dök fredde upp också åkte han, jag och lilsis in till lund och käkade. Tillbaks till kävlinge och hämtade bigsis och gick på ett spontant bio besök. Alice i underlandet var det på duken och den var SKITDÅLIG. slösa inte 95 kronor på att se den, it aint worth it. i promise... haha.

Imorgon är det skola som gäller och back to the reality. det gillas inte men måste tyvärr göras.. längtar till sommaren, vill bara somna och vakna i sol och 25 plus... går det att ordna tro?

Nu måste jag sova. kiss and goodnight..


friday, again

Freeedag! idag var det meningen att jag egentligen skulle åka iväg och hitta på en sak men det blev inte av. tråkigt nog. så det får bli en tråkig hemmakväll istället. fredde ska leka med sina kompisar, så antingen blir de de eller så hittar jag något att sysselsätta mig med!

Har satt i min lillasysters löshår i mitt hår.. är redan kär! måste fan köpa eget när jag får pengar.. visst är det fint? :)

vad ska ni göra ikväll då? :)






puss på er! :*


Tupperware

Idag har jag jobbat. Ush så tråkigt det är att va hemma så sent! var inte på kävlinge station förrän kl 6 då fredde kom och hämtade mig. åkte och köpte mat sen åkte vi hem och lagade den.. käkade snabbt och sen kom mammas gäster till hennes tupperware party.

var social med dem och snackade lite skit sen fixade jag fika och sånt. duktigt va? okej, jörgen hjälpte till lite också...

nu ska jag titta på andra avenyn med min lilsis. imorgon är det jubb igen!




Lunchdags

louise, jag tänkte på dig när jag bestämde dagens lunch! Haha:-D

Cykel

Kom hem från lödde för typ en timme sen. Jag och fredde skulle dit och hämta en cykel hos niklas och lill så vi passade på att åka bort till centersyd och byta hans t-tröjor som han fick av mig häromdagen. Jag köpte storlek M och det passade ju givetvis inte så fick vi byta dem till size L. en riktig giant ;) haha..

Fick köpt ett värmeskydd till håret också, precis vad jag behöver.. har plattat håret ständigt i flera år så nu; no more frizzy hair! klippa av dom slitna topparna och köra med värmeskydd alltid i framtiden så blir det nog bra.

Sitter här med mina systrar och har precis kollat på "dating in the dark". Måste säga att jag beundrar dem människorna för deras mod, jag hade aldrig dejtat någon i ett beck mörkt rum. Tänk så får du verkligen riktiga pirr i  magen och sen när du ser personen så stämmer det inte alls med dina "förväntningar" så blir man bara jättebesviken. Okej det där lät kanske ytligt men det är min åsikt.. utsidan har faktiskt stor betydelse! det är den som får en att kolla åt en person från första början. vad tycker ni? är man ytlig om man tycker så?



Nu ska jag äta honungsmelon sen ska jag krypa ner brevid mitt hjärta!
natti natti


soool?

Idag går ställde jag min klocka på 05.00 innan jag gick och la mig. Nej, nu ljuger jag. Jag skulle ha ställt min klocka innan jag somnade men gjorde jag det? NEJ. fan också vaknade klockan nio och insåg att skolan redan börjat. men jag tror att jag kan ha behövt vila ut mig. mådde ju kass igår.

Från det ena till det andra, ingen sol idag inte. hur löste vi detta problem? jag och elin åkte med fredde ner till kävlinge i förmiddes när han skulle till skolan. solade solarium, handlade och sen gick vi hem. mötte upp lollo också på vägen och snackade lite skit. men sen cyklade hon vidare hemåt för hon är en bölfis som tycker det är jättekallt :) gumman, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder ;)

Imorgon är det praktik som gäller igen, resten av veckan också.. det tråkiga med att ha praktik är att jag inte är hemma förrän typ halv sju dem dagarna.. och det suger. känns som att mer än halva veckan är förstörd pga att man jobbar så länge. man kanske skulle tagit praktik i en matbutik istället, då hade man slutat klockan fyra... fast det är ju inte lika lärorikt tyvärr!

Har precis duschat så nu ska jag klä på mig nåt o föna håret! :)



slänger upp en RIKTIG oldie.. kolla mitt håååår. vill ha så långt igen, men det går nog bara att lösa med extensions med tanke på min hårkvalite. och kolla dem bruna linserna. ser ut som en nallebjörn :)

<3



Looking in the sky I can see your face
And i knew right where I’d fit in
Take me, make me
You know that I’ll always be in love with you
Right til the end


Börjar bra

Denna måndag började ju prima. Gick på min första lektion. gick på min andra. hade lunch. äcklig mat, pasta carbonara. åt jättelite. satte mig vid en dator och spelade poker med fredde och christian. när dom hade gått i väg på lektion började det snurra i huvudet...

mådde illa. måste kräkas, men var?! andades djupt samtidigt som jag gick mot toan.. gick in, låste. wooow... allting snurrar till så jag får sätta mig ner på golvet... inte alls kul :/ ringer mamma, hon blir jätteförvånad och säger att elin ringt en timme tidigare och sagt att hon också mådde dåligt så hon fick åka hem från jobbet. väntar tills freddes lektion slutat sen åker vi hem. lägger mig på soffan och nu har jag legat där i två timmar och tagit det lungt. nu börjar det lätta men har fortfarande en konstig känsla i kroppen! är det kräksjuka på g? har man ätit nåt konstigt kanske? äsh.

idag har jag inga planer alls på vad jag ska göra. vädret är fint men kallt så vi får se om jag orkar mig ut på en promenix lite senare.

vad ska ni göra idag? jag vill veta vem ni är :)




någon hade varit rastlös i skolan


Måndag morgon

.. och det står skola på schemat.

jag är trött och seg. min lektion börjar inte förräns om en halvtimme och jag har redan varit här sen kl åtta. så går det när man bor på landet, då får man åka när man kan få skjuts!

hörs senare!


Skrylle

Gick upp klockan tio idag efter att ha somnat halv sju i morse. känns som att jag kommer somna gott i natt! :)

Åkte till dalby vid tolv för att möta upp sara och hämta en soffa där. Jonot var också med så vi stod och snackade skit ett tag, kul o se dig vännen! Soffan kom hem iallafall och den var jättefin, precis den färgen jag ville ha. bilder kommer väl nån gång ;)

Åkte hem igen och min daddy ringde. jag och fredde åkte med han till dalby igen och gick milen i skrylle! fyfan vad jobbigt och isigt det var. man fick jätteont i fötterna av att hålla på och få balansera sig fram på isen. trött och öm var jag när vi var framme. men sen blev det mys, vi käkade inne på restaurangen innan vi åkte hem. :)

Nu är vi hemma och jag ska sätta igång och fixa lite på rummet.. får nog bli en dusch också! imorgon är det skola.. wiiee.. can't wait.....



vi gick...



och gick..



och det kändes fan som vi aldrig kom fram :P



Natti natti



såhär sleten är jag just nu... nu ska jag somna o det ska bli underbart att bli väckt igen om typ två timmar för att bege sig ut i den kalla bilen och åka hem... ush. :(

natti!


Farsan

Kände att texten om dalin fick ha ett eget inlägg, så här kommer ett till inlägg tätt inpå.

Fick en fråga på ett inlägg idag, fast personen som skrev lämnade ingen epost eller blogg adress så jag kunde inte svara, därför svarar jag här i ett inlägg!

Postat av Alice:
Hur håller du din hy så fräsch och fin?
Inga finnar eller ojämnheter:O Snyggt! :D

Svar: Tycker du? Tack för komplimangen :) Har aldrig haft mycket finnar, det är väl generna för mina föräldrar har aldrig haft problem med det iheller. Använder aldrig foundation i hela ansiktet, tar bara lite runt ögonen och på näsan sen lite puder på det! tror inte det är bra för huden att dränka ner allt i en massa smörja... :)


Ikväll har jag, fredde, pappa och evelina varit på entré i Malmö och sett "farsan" på bio. Den var skitkul. :) se den! Vi var hemma redan vid nio tiden och sen dess har jag mest suttit och knappat här framför datorn. Dem andra två sitter vid varsin dator i vardagsrummet och lirar poker. sorligt ;)

En annan sorlig sak är att jag inte har festat på skitlänge känns det som. Nu vill jag hitta på nåt kul! också vill jag träffa mina vänner. alla på samma gång. det var för längesen nu känner jag. (livet är för kort för att va långsinta!) miss y'all...

Nu ska jag forsätta snoka runt. bjuder på en bild jag hittade på pappas dator förut. den är från förra våren när jag, pappa och fredde var ute med en fiskebåt och havsfiskade. Kolla håret. sakna! ♥





PR-trick!



Precis som ni andra som läste detta på msn förstasidan så trodde jag att jag skulle tappa hakan! eller jag tänkte faktiskt "jag visste det!" för hon har vissa manliga drag i ansiktet enligt mig. men sen började jag forska runt lite på andra bloggar och läste bla. på club prive's hemsida (där hon jobbat som strippa) att det inte var sant och att dom inte stod bakom henne när hon ljuger om att ha gjort könsbyte. läste också att hon inte längre jobbade hos dem sen några dagar tillbaka..

Det förstår jag! då är man fan desperat efter uppmärksamhet om man måste ljuga om att man gjort könsbyte.. dessutom vad är det för grej att bli omtalad för? nä det luktar korkad bimbo...


freeedag

Igår kväll somnade jag på mitt köksbord haha. Vi satte in pengar på ett spel konto till mig på svenska spel också skulle jag vara med i en turnering som började halv tolv. efter typ halva somnade jag så fredde fick spela färdigt. haha :)

snorig och trött beger jag mig snart ut på cyklen och cyklar ner till stationen. (tack älsklingslouise för lånet) :)

vad ska ni göra ikväll?


Seg dag

Ni anar inte hur skönt det var när jag hoppade på bussen 17.32 utanför centersyd idag. har aldrig känt innan att de va så skönt att sluta som idag. riktigt räknade ner tiden haha.. ville bara hem och ta en alvedon och dämpa min enorma mensvärk...

Hem kom jag iaf! älskling hämtade mig på stationen och sen åkte vi hem. på golvet i vardagsrummet låg mitt paket från nelly.. beställde ju en klänning därifrån.. endast för att den var billig och det var gratis frakt, haha. den var väl helt okej men den var rätt slapp i tyget. blir säkert skönt till sommaren :) (lite tråkig sommarfärg bara hehe)

Köpte också en tröja på hm igår, och ett bra nagellack. trött på depends skit som bara ramlar av direkt. när jag kom hem hade jag köpt ett "genomskinligt" vitt istället för ett helt vitt så jag fick köpa ett nytt idag. typ 150spänn för två nagellack. inte okej ;) nu ska jag få fina naglar iallafall!

Nu ska jag åka hem till lollo och låna en cykel så att jag kan komma ner till kävlinge i morgon. :)




Lillebror igår på netto, fick ju sätta han i en liten vagn, fanns inga stora... haha sötaste :)



iförrgår



klänningen från nelly, fast den är snyggare irl



oversize tröjan från hm




Nu drar jag!

Haha nu drar jag till jobbet. (H&M) normalt sett tar jag ett par bilder innan jag blir nöjd, men idag får jag ta dem första haha. no choice.





Mitt söta armband jag köpte igår.

Vi hörs i kväll!


Suck..

Näsan rinner och huvudet värker. Men tyvärr så måste jag bege mig idag ändå.. :( Ni skulle se min lillebror, stackars liten, han hostar och nyser hela tiden. nutte.

Igår jobbade jag till 5, tog bussen så att jag var i kävlinge lite i sex. skulle egentligen GÅ hela vägen hem men med lite tur så skulle mamma och dem ändå ner i byn och handla. (ja jag har flyttat för ni som har missat det, menar inte att det är långt att gå till garvaregatan.) anyway! jag var hemma vid kvart i sju kanske.. hela dagen slut redan kändes det som. jippi...

Praktik dag idag igen iallafall. ska åka till lödde med lollos styvmamma, pinsamt. :) ringde lollo igår kväll och frågade om jag fick låna en cykel av dem.. nä hon insisterade på att jag skulle åka med hennes styvmamma som ändå skulle börja kl tio. :P

Nu ska jag fixa håret. puss!

abstinens

I timmavis nu har vi vänt upp och ner på allting nere i pannrummet och i den "lilla matkällaren" och vi har letat och letat efter en flyttlåda med alla mina klänningar i. jag höll nästan på att börja gråta när jag trodde att hoppet var ute haha... :$ det är fan dyrt med klänningar och jag älskar mina (every single one of them) så jag vill fan inte tappa bort dem. haha.

Vi hittade dom precis iallafall! fyfan vad glad jag blev. :) nu är min dag räddad. nu ska jag ner och fortsätta fixa på rummet. snart kommer min styvpappa hem med ett element nytt element till mitt rum. YEIH vad varmt jag ska få det. :)

puss!

When you atleast expect it...

its there, right infront of you...

ungefär så känns det. när man bara vill lägga sig ner och gråta, är det då man ska va en "stark" människa och inte göra det? behöver man inte gråta? jag tror det. ibland får man lov. så känns det iallafall när allt går emot en och man känner att minsta lilla fjantiga motgång verkligen hugger i bröstet. då har det kanske blivit överfullt där inne... kanske?

vad vill man med sitt liv egentligen? ska man inte börja planera inför framtiden snart?

inte nog med allt annat.. jag är orolig för min mamma, min allt, min underbara mamma. vad skulle jag göra utan dig?! vill inte ens tänka tanken.

:(

men till nåt helt annat! ingen skola idag heller, är cpförkyld. skulle behöva fixa på rummet men jag har ingen ork. någon som vill göra det åt mig?

RSS 2.0