bildregn!

jag har säkert 400 bilder sen helgen.. så dem sen i fredes hoppar jag faktiskt över denna gången, tar bara bilder från i lördes när vi var med allihop :)

 








































den här bilden är tagen 05.39 när vi står utanför danne och alla ska bege sig hemåt. gissa om man var trött då...

idag ska det fixas med rummet och min mobil som ska skickas iväg. sen blir det träning också. vad som händer ikväll får vi se, älskling åker till atorp i allafall så vara med honom blir det inte.


Fest

Känns som jag har tusen saker att göra just nu, därför jag inte bloggar så mycket. I helgen har vi festat, verkligen! har varit hemma kring sex på morgonen varje dag sen i torsdes.. illa!

både igår och i fredes var vi på kulturen. igår blev det förfest hos Robin sen åkte vi in till lund. satt på mynta allihop och snackade och hade det trevligt. sen blev det efterfest hos niklas :) vi blev såklart sist kvar så runt fem tiden tog jag, fredde, robin, danne och dannie taxi hem till kävlinge. och en sväng inom statoil för lite mat i magen...

idag har vi inte gjort något speciellt.. mest tagit det lungt.

kommer upp en massa bilder imorgon. promise!


igår!

igår var vi hemma hos robin.. var meningen att vi skulle sitta där lite folk och ta det lungt eftersom vi ska festa idag. men riktigt så blev inte fallet. det blev bara jag, monka, fredde och robin... satt och drack lite cider, sen kom jimmy. bestämde oss för att åka in en sväng till kulturen. ganska lite folk, men trevligt ändå...

efteråt åkte vi till max sen hem till robin igen.. var nog hemma 5 i morse. vaknade kl 2, helsjukt, inte riktigt me att vakna så sent! så då var det bara att gå upp.. o nu är klockan fyra och om tre timmar rullar det igång igen... haha.

har inte ätit idag, bara druckit.. oboy, juice, vatten... får verkligen inte ner någon mat. förstår inte folk som älskar att äta massa flottigheter dagen efter dom har druckit. jag vill inte äta något alls.. haha.

nu ska jag börja göra vid mig, snart kommer lollo... och min älskling ligger FORTFARANDE och sover. han e knas han!

tog massa bilder med monkas kamera igår igen, och fler blir det idag.. men jag orkar inte lägga upp dem nu så dom kommer upp här i bloggen i morgon istället.


helg!

äntligen helg! även om jag kanske inte värd det... haha. nu var det iallafall längesen jag bloggade på riktigt.. har varit lite dålig på det på sistone. aja, tiden går fort när man har roligt... och då hinner man inte med allt man vill o ska göra!

igår var jag först på nova med monka och hennes mamma, sen på kvällen åkte vi till strippen i lödde allihop. men det var inget långvarigt. efteråt åkte alla till mc donalds och sen hem till robin.. trevligt trevligt! fotade som en galning med monkas systemkamera hela kvällen, har tjuvat den ;)

eftersom bilderna är så stora och tar tid att ladda upp, så blir det bara några utvalda... :) (och bilderna blir ju givetvis mycket mycket dåligare här i bloggen än när jag kollar på dem på datorn... tyvärr.





















nä nu ska jag sminka mig färdigt. ikväll ska vi bara sitta hos robin o chilla... nya innestället ;) haha.


Hej

Sitter hemma hos robin med robin och fredde. kom hit vid halv elva ikväll... lite bad är det att vi är här vid denna tiden med tanke på att jag börjar klockan tjugo över åtta imorgon, och fredde ska också upp och iväg tidigt.

iallafall... lollo var här en stund innan med. men sen blev hon hämtad...

jag har precis lagat lite käk, baconlindad kyckling me vitlökssmör o ris... man tager va man haver... lite fail att laga det mitt i natten bara. ;)


på lördag blir det krök med vänner och utgång i lund. är ju lundakalaset så förhoppningsvis kommer det vara mycket mer folk i lund än vanligt, and im looking forward to have some fun :)


you know what I think

grilli - grill

Idag har jag varit i skolan. vi har grillat till ettorna... slavarbete, men det är sånt man måste lära sig inom min linje. haha.

Nu är jag med louise :) vet inte vad vi ska hitta på... kom med förslag?!


25 augusti

Och vad betyder det? jo... PENGAR ;)

Igår var jag och tränade med monka och victor. blev inte speciellt långt träningspass utan jag och monka gick till byn och solade istället när vi hade sprungit 20 minuter.. sen gick jag hem, käkade lite och ringde fredde och pratade lite. sen fastnade jag framför datorn och satt där väldigt många timmar.. sen gick jag upp och la mig och slocknade direkt.

idag var det meningen att jag skulle med lollo ner till af, men hon mådde inte bra så det blev inget med det. så, vad ska man nu sysselsätta sig med? det enda jag vet är att i eftermiddag blir det träning och sen kommer min fredrik!

imorgon är det iallafall upp tidigt till skolan... skulle egentligen haft körlektion men den fick man ju avboka för att lärarna inte tillåter det på skoltid... så nu får jag ingen ny, för dom hade inga fler lediga denna veckan... SUCK.

nä nu ska jag fixa mig.. vi hörs snart igen :)


:)

Hej svejs!

Nu är jag tillbaks från skolan. hade upprop i aulan som vanligt, och sen fick man gå till respektive klasser och diskutera lite med sina klassföreståndare. (tyvärr) fick reda på att jag är tvungen att avboka alla körlektioner som är på skoltid, så nu kan det resultera i att de inte har några lediga på eftermiddagarna, och då kommer jag att få dra ut på körkortet ännu längre. suck.

Vi fick även veta att imorgon är det typ nån bollspel nere vid vikenbadet för oss tvåor (för att vi inte ska vara på skolan och störa de nya ettorna, antagligen) men jag vill verkligen inte gå på det. så vi får se hur jag gör. sen på onsdag ska vi grilla till ettorna på deras kickoff (inspark) så det ska bli skoj faktiskt :)

förtillfället sitter jag och lyssnar på lite musik, fixar med naglarna och väntar på lollo. hon ska komma hit och umgås lite :) alltid lika skoj att ha henne här absolut inte mig emot!







lite dåliga outfit bilder från idag, men de får duga. detta är den nya koftan jag köpte igår iallafall. sjukt nöjd med mitt köp, ska faktiskt ta och inhandla en till. funderar bara över vilken färg... hm?

lite bilder..

här kommer några bilder jag glömt o publicera!



monka på kulturen i fredags :) söt!



my love på kulturen



också bild från kulturen... ganska dåligt tagen me figge e always ready to strike a pose! :)



farfars nya hund, chippen :) riktig bjässe irl... och riktigt fin! dålig bild..


back to school

japp, för att idag börjar skolan!

kvart över tio ska vi ha upprop. och jag hoppas innerligt att det bara är upprop och sen får man gå hem igen. men det tror jag? det borde det väl vara? det står ju bara upprop på min arena sida så det antar jag. en väldigt tråkig sak är ju att vi har fått mycket längre dagar.. går typ till 3 varje dag. också klagade man förra terminen när man sluta ca 12 every single day... ;)

inatt sov jag själv i min stoora säng. det var ju såklart tråkigt, men jag mådde jätteilla och hade huvudvärk så det lönade nog sig ändå i slutändan. eftersom fredde börjar sin praktik nu, så kommer det nog bli att han är mer och mer hemma...

nu vill jag att det ska bli tisdag. Money : funny!

hörs sen :)


Ojsan hoppsan..

Ja jag höll ju verkligen inte mitt löfte från igår.. har ju inte uppdaterat en enda gång idag.. tragiskt förstår jag! ;)

Iallafall.. igår var vi hos robin och bara tog det lungt. trevligt. det behövdes verkligen ta det lungt på en lördag eftersom jag sov typ 3 timmar i förrgårnatt...

Sen i förmiddes åkte jag och min fredde till centersyd.. köpte en lång kofta, en nagelpenna, en multinagelfil och ett par tjocka leggins... lite bra o ha! också köpte jag ett par skor som var på rea till fredde. Sen så var det ju tyvärr så himla jobbigt att bussen inte gick hem förrän klockan fyra så vi hade en himla massa dötid. testade dem här massagestolarna som man lägger i lite pengar så får man sitta där i 6 minuter :) riktigt skönt synd dem är så himla dyra...

Så lite tidigare ikväll åkte fredde hem till sig eftersom han börjar sin praktik imorgon. och jag har varit ute och gått med monka en lång runda och pratat skit :) alltid bra att kunna snacka av sig och bli smal samtidigt... eller va säger du gumman? :)

Nu är det tänkt att jag ska gå och lägga mig, för att... i morgon börjar SKOLAN!





Förlåt!

I'm sorry readers! förlåt för dålig uppdatering..

igår var vi ju hos jeppe och festade i lund. jag drack inte (för att jag är duktig) men jag hade trevligt iallafall :) min vän monka hängde också med, så det var kul att umgås med henne och att det var nån ny i umgänget åtminstone :)

vid elva tiden så gick vi ner till stan, till kulturen. var inte alls mycket folk när vi kom men när vi gick in och satte oss så kom det lite fler :) inte som kulturen var förr men det var helt okej. åkte hem med dannies syster vid kvart över två.. men pga. att vi satt ute och snacka lite skit i kävlinge sen så var vi inte hemma förrän 4... och jag skulle upp halv nio! not FANNY

så imorse gick jag upp, klädde på mig och sen hämtade pappa och eve upp mig. åkte till ikea på väla sen åkte vi hem till farfar.. sjukt länge sen vi träffades, så det kändes kul att träffa han igen... jag är den av oss som alltid haft bäst relation med min farfar, gillat samma saker och kunnat prata om mycket tillsammans. därför får man lite ångest nu när jag börjar bli vuxen och han börjar bli gammal.. känns som tiden bara rinner förbi liksom.. åren går och tiden tillsammans bara försvinner? känns jobbigt o tänka på det, ni förstår hur jag menar..

nä nu ska jag göra annat. de blir mer bloggande i morron de lovar jag...



party!

Ikväll blir det en liten inflyttningsfest hos jeppe på klostergården. kan man kalla det om man vill, han har ju trots allt bott där innan så det är andra gången han flyttar in i den lägenheten nu ;)

iallafall så ska vi åka in vid åtta tiden. blir att jag övningskör in med min styvpappa.. första gången jag ska köra hans turbobil! (så kör inte till lund runt åtta) haha wroom wrom

blir lite sådär casual stil idag, nån stor kofta eller nåt sånt.. och inget dricka för min del iheller you know :)

såhär ser jag ut för tillfället...... (ni får skratta) :)


nyduschad!

Nu har jag kommit hem efter min långrunda och tagit mig en låååång skön dusch. halvsprang/powerwalkade ut till krutmöllan (halvvägs till lillaharrie) så det blev väl ca en halv mil. hur lagom som helst med tanke på att jag nog ska träna sen.





Nu tänke jag fixa till mig lite. puss!


suck

Godmorgon.. *gäspar*

klockan halv sju imorse ringde klockan för att fredde skulle gå upp och gå till skolan, men han snoozade till kvart i, så då ringde den igen. han gick upp och började klä på sig och sen var det kört. så nu sitter jag här.. trött i huvudet men ändå klarvaken.

igår var det meningen att vi skulle hitta på någonting efter att de andra kom tillbaks från lödde. men så blev inte fallet. vi båda var jätterastlösa men det fanns inte mycket mer att göra än att sätta på en film.. så vi kollade lite på "shottas" tror jag den hette? somnade efter typ 5-10 minuter rolig som jag är. hörde fredde någonstans långt borta kalla på mig flera gånger om. "men kolla nu, somna inte, va tråkig du är" men ögonen ville verkligen inte så han gav väl upp till slut antar jag :)

nu är han i skolan iallafall. jag vill också börja skolan! (haha, jag vet att det låter knasigt, men nu har nästan alla börjat skolan så det är ju inte skoj att sitta hemma. jag vill också komma igång. ju snabbare du kommer igång ju fortare är skol-tiden över. tänk så nästa gång du är trött på skolan!) men nog om det. på måndag börjar jag iallafall.

nu tänker jag göra mig lite havregrynsgröt, sen ska jag ut och powerwalka/springa. har inte riktigt bestämt mig än ;) men så lite som klockan är nu så behövs något att fördriva tiden med iallafall!

en söt liten video som bevisar att min lillebror är en glad bebis!
(
observera att det är min lillasyster som pratar på videon, inte jag)







oj oj oj

puuuh!

rummet blev rent och fint.. ska bli riktigt skönt att lägga sig ikväll i ett helt blåst rum. känns fräshare liksom. inte en grej framme någonstans, inga klädesplagg på golvet, inget damm någonstans :) nu är det bara en tråkig sak kvar.. tvätten! men den tar vi nu i dagarna...

efter att vi städat fick jag ett ryck och gick bort och handlade. sen gjorde jag köttfärspaj till min kära familj.. snäll jag är va? smakade lite grann själv oxå men inte mycket... men det var supergott, so i hope they enjoyed it :)

trodde vi skulle till lödde idag, brukar kännas som en självklarhet på torsdagskvällarna.. (haha) men det var inte plats i någon bil, så de andra får åka dit så kanske vi hittar på någonting senare ikväll istället. jag är ju ändå ledig och det är vissa av de andra också. 2 bad för älskling som har skola i morgon. men det bryr inte han sig om, han är uppe halva natten iallafall...

och sen var det också meningen att fredde skulle ut och övningsköra i lund idag tillsammans med sin styvpappa. men han var upptagen med annat och hade lite press på sig eftersom han åker till high chaparal imorgon, så dem fick avstå från det idag..

så nu sitter vi här.. och gör i princip ingenting. och det kommer förmodligen inte hända någonting speciellt förrän senare ikväll vid 10-11 tiden. ska nog ta fram och läsa lite i körskoleboken nu...




bilder från igår

vaknade ganska tidigt idag också men orkade inte uppdatera förrän nu.

lovade ju igår att lägga upp en bild på hur golvet i robins hall blev, så det ska jag göra! synd bara att jag glömde ta en före tbild.. det var iallafall plast matta som hunden hade gått lös på ;)


 




hade inget att göra nu på morgonen så det blev lite fransk manikyr på naglarna :) ser alltid fräsht och snyggt ut!

nu kom min kära pojkvän hem från körskolan så nu ska det storstädas på rummet.. hörs senare!


Också var det dags igen..

Nu ligger jag här igen nerbäddad i min stora sköna säng och bloggar från mobilen ännu en gång. Det börjar bli lite av en vana nu tycker jag. Fast det gör inget:-) det är bättre att blogga härifrån än att vecka hela huset för att skriva på datorn. Iallafall så kom vi hem i från robin för en liten stund sen. Har varit där ikväll för grabbarna har lagt golv i deras hall. Kommer upp bild på det i morgon. Nu ska jag sova. Natti

Malmöfestivalen?

Nu är jag hemma igen.

Tågen klyddade som fan när jag skulle hem ifrån lund också, så det tog ett tag att ta sig hem. Stötte på älskling och robin i byn när jag var på väg hem. gick en liten runda bort till parken med dem sen gick vi hem.

nu har vi ätit, ska fräsha till mig lite sen vid sju ska vi hem till robin och ellionor, för fredde ska hjälpa till att lägga deras hallgolv. måste bara säga att jag förstår inte hur alla människor orkar åka in till malmö var och varannan dag. ok att man kan åka in där och kolla lite men vissa är där vareviga dag hela veckan, förstår inte hur man orkar :)

en liten video på söta deras söta hund zicco, han börjar bli stor nu!









trafikstockning?

nu är jag äntligen på körskolan efter att ha suttit på tåget från 13.00 till 13.25... tydligen trafikstockning mellan malmö och lund, så dom hade bara ett spår att köra på, så alla fick turas om och stanna och vänta på varandra när de skulle köra förbi. minus till skånetrafiken, som vanligt!

ska iallafall ha körlektion om fem minuter. sen om en timmes tid bär det av hemåt igen. talk to you soon again, puss


rubrik?

känner mig helt slut i huvudet. orkar inte ens komma på en rubrik idag, så ni får bli utan :)

igårkväll umgicks vi med freddes kompis niklas, som också bor här i kävlinge tillfälligt. sjukt skön kille, som verkligen lever efter mottot på min handled "carpe diem" och sånt gillar jag! han mötte iallafall upp oss här utanför mig, så gick vi en runda i det fina vädret.. hur mysigt som helst. efter det gick vi upp till honom, satt där och snackade skit.. sen vid halv elva tiden begav vi oss hemåt.. helt okej kväll :)




nu sitter jag här, kom ut från duschen för en stund sen. så nu är det föning, plattning, sminkning o allt sånt där på gång innan jag ska bege mig till körskolan. 


 

Zzz

Nu ligger jag i min säng och ska alldeles strax sluta mina ögon och somna på bara några sekunder. För så trött känner jag mig. Lovar att berätta i morgon vad vi har hittat på ikväll. Natti natti :-*

cheesecake

idag förmiddes efter att jag bloggat gick jag ner till byn med min mamma och min lillasyster. och min lilla lillebror då förstås. köpte lite mat och sånt, hundmat och hundben till hundarna.. också ingredienserna till cheesecake såklart!

för att idag har jag faktiskt bakat en cheesecake för första gången i mitt liv. och ska även smaka en liten bit av en hemmagjord cheesecake för första gången i mitt liv! de ni ;) och med vetskapen att jag har gjort den alldeles själv. så att den måste ju vara fruktansvärt god. haha

sen har jag bara varit hemma och tagit det mestadels lugnt, älskling kom hem vid ett och då fixade vi middag. grillad kyckling med färskpasta och ostsås. jag åt dock kyckling, smakade bara lite av pastan och de andra.

sen har vi klippt fredde också. men det slutade med att han fick klippa sig själv. för att det inte dög med min klippning ;) så nu ser det förjävligt ut :) men huvudsaken är ju att han ska tycka om det och trivas.... :)

nu ska vi dra och träna är det tänkt! sen ska jag hem och smaka min cheesecake ;) och efter det ska vi nog ut och gå en sväng med en av freddes kompisar, eller så ska vi hem till robin och hjälpa honom att lägga golv. får se hur det blir!

se you later






very early

idag vaknade jag riktigt tidigt. klockan ringde 07.20 för att älskling skulle upp och ta tåget klockan åtta till lund. sen var det kört, kunde inte somna om... gick ner och la mig här på soffan och läste typ 10 sidor i körskoleboken. har satt igång med det nu.. läste en 20 stycken igår kväll också. duktigt va? ;)

så nu har jag ätit frukost och pratat lite med min mamma. passar för tillfället lillebror då mamma är och handlar frukost till henne och min lillasyster. (vi äter inte samma saker, jag äter ett lite nyttigare alternativ.)

vet ni? jag hittade precis den sjukaste artikeln på aftonbladet.


 



 

har aldrig hört någonting liknande. hur fan kan man bli gravid med 12 barn??


nu är man trött och svettig..

nu är jag back vid tangentbordet, har varit full rulle hela dagen... åkte som sagt tillbaks till lund för att gå på teorilektion. kl tio över 4 tog jag tåget och ca klockan fem började teorilektionen. var hemma igen vid sju någon gång... käkade lite sen gick vi till gymmet. tränade från åtta till tjugo över nio så vi kom hem för en stund sedan...

nu är man sådär riktigt trött och kommer sova supergott. det är de som är tjusningen med träning! förutom att man blir smal då.. ;)

måste säga att dom där teorilektionerna hjälper mig faktiskt jättemycket. allt känns så intressant, o ni vet när någon pratar med en bra och intressant ton på rösten så lyssnar man, och när det är kul att lyssna tar man in det bättre... ja ni fattar vad jag menar? :) så jag är helnöjd med att jag inkluderade dem lektionerna i mitt paket. skitbra!

imorgon har jag ingen körlektion och är totally free. tror jag? men det känns som jag behöver det. mitt RUM behöver verkligen det. en ordentlig städning.. :) haha. sen blir det ett träningspass imorgon också.. kanske en övningskörningstur på kvällen med? vi får helt enkelt se.

OCH, en sak till innan jag kryper ner i sängen. glöm nu inte att vara ute och ta vara på vädret denna veckan, det är sista veckan det ska vara fint sen kommer hösten... nästan så man blir deprimerad bara när man hör ordet höst. ellerhur?

nattinatt!




juste ja!



tog en bild innan på väg hem från tåget, tänkte att jag lika bra kunde lägga upp den ;)


skönt

Nu är jag hemkommen från lund och körskolan! har nyss käkat lite
knäckebröd med leverpastej, super gott. :)

nu är det älsklingens tur att ha körlektion. han åkte precis och
klockan fyra åker jag tillbaks till lund igen.

Började köra med min nya kvinnliga körlärare idag.. var jättenervös till en början men det gick hur bra som helst. fick pratat ut och diskuterat hur vi ska gå till väga för att jag ska få mitt körkort och slippa bli stressad över tider och datum. så därför har vi beslutat att jag köper 5 lektioner till, då har jag 10 stycken.. också kör jag minst två gånger i veckan hemma också, och börjar skärpa mig med teorin och pluggar varje kväll...

också avbokar jag även allting. landsväg, halka, uppskrivningen och körningen. så bokar vi in det när tiden är kommen och jag är redo för allt sånt där. och det känns faktiskt skitbra! jag har ingen brådska alls, så länge jag får kortet nån gång :)

Nu ska jag sysselsätta mig med att kika runt lite på mina vänners bloggar :) puss!


17 th

Hej. pigga och glada idag? det är inte jag iallafall. har en sjuk mensvärk så gladheten just nu är som bortblåst.

Vaknade för ca en halvtimme sen, ska gå och klä på mig och fräsha till mig nu eftersom jag har körlektion sen... ska ta tåget klockan 10 till lund. efter körlektionen bär det av hemåt igen, är väl hemma vid ett-halv 2 någon gång.. sen går tåget tillbaks till lund igen kl 16.00 för teorilektion. och vet ni vad som suger? mitt sommarkort har gått ut så nu är det bara att betala every single trip you make.. bull!

Eftersom vi inte är hemma förrän vid 8- halv 9 ikväll så får det blir ett sent träningspass.. :)

Smell you later, tjao!


nighty night :)

 då var jag tillbaks vid tangentbordet igen.. och vad har jag nu gjort sen vi hördes sist?

jo, jag tog en promenad ner till ica med mami och jörgen, och lillen då såklart. det var riktigt skönt att gå en runda i det fina kvällsvädret. längesen jag var ensam med dem också så det var hur mysigt som helst. köpte lite av det nödvändiga, bröd, mjölk och sånt du vet.. och i brist på saker att göra så ville jag testa att baka med såna här shake n' bake förpackningar. ni vet såna där man blandar pulver med vatten och smält smör så är det hela färdigt?

och det var inte för att jag var sugen på något utan mest för att jag ville testa :) men eftersom mamma och jörgen är gottegrisar så blev det en "toscatårta" och en chokladtårta. 












 
Nu ska jag krypa ner till min kära pojkvän. upp tidigt i morgon!







                                                                                                                                                                                                                                                                       

pretty much it

det verkar inte hända så speciellt mycket mer denna söndag. ringde papi innan och frågade om vi skulle ta en sväng in till malmöfestivalen men han orkade inte efter 12 timmars jobb.. så det blir nog inget med det detta året min del.

nu går jag ner till byn en runda med min mamma och styvpappa och handlar lite nödvändigheter... känns synd att sitta inne en sån här fin kväll.. fredde han är ju sååå trött efter träningen så han ligger bara & kollar på tv ;)

imorgon är det först körlektion, sen hem, sen teorilektion senare på eftermiddan! så hela dagen imorgon är redan spikad... suck...

puss!


im home

Kom hem från träningen för en stund sen, så nu har jag ätit och även fixat käk till min älskling, snäll jag e va? ;) nu återstår en dusch och en funderare över vad som händer ikväll..

bara ta de lungt o gå ut och gå en långrunda? eller hitta på någonting skoj? vad ska ni göra? vi får se hur det blir för min del!



















bra träning med en sån där maskin, får en att somna väldigt gott på kvällen också! springer 30 minuter på en liknande sak varje gång jag är på gymmet...


den som skrattar bäst skrattar sist?

Godmorning sunshines! Allt bra idag? jag var faktiskt hemma 03.oo och steg upp redan tio imorse.. vuxen poäng till mig va?

Som jag sa igår med ett hastigt hejdå-inlägg, så åkte vi med elin och jesper hem till sebbe för att umgås lite. spelade lite spel "kampen mellan kvinnor och män" :) vissa drack, några inte. robin & ellionor, hennes vän sofia, niklas, figge och oskar var också där. också fredde då förstås, och sebbe. det blev en lugn lördagkväll iallafall, trevligt... skönt att umgås med sina vänner, veta hur bra många av dom egentligen är och att jag fortfarande umgås med dem trots att de från början inte var "mina" vänner. like them alot for being them :)

Men som jag brukar säga så när vi träffas allihop händer det oftast både nått tråkigt och något kul.. igår var det tydligen någon som tyckte att det var en förolämpning att bli kallad vid mitt namn, men där kan jag ju faktiskt inte hålla med... tyckte det var en allt för fin komplimang! ;)

Men men, det är sånt man får ta med en klackspark! från det ena till det andra, idag ska vi träna.. vet inte inte riktigt när men blir väl någon gång vid tre kanske? ska ringa och höra med brorsan också när han är sugen på att sticka. Ska bli skönt att träna igen, känns som det var evigheter sen.. (sen i torsdes, haha)

Sen ikväll händer det väl inte mycket mer än vad det brukar göra på en söndag. nu ska jag äta frukost iallafall, min mage skriker efter något att fyllas med. talk to you later!


                  

               

       



Borta bra men hemma bäst..

För er som undrar kom vi nästan precis hem från sebbe, blev ganska sent men vi började ju sent också så.. Så nu ligger jag här i min säng med min underbara pojkvän och ska snart somna känner jag.. Ska bli sååå skönt! Vi hörs i morgon förmiddag, då kommer det lite bilder och smaskigheter ;-) natti!

Nuså!

Nu bär det av hem till sebbe för att spela lite spel, dricka och umgås... bättre sent än aldrig! ;)






Detta är då min "outfit" for the night, fick bli nåt snabbt då det blev lite stressigt... och eftersom det är så mörkt i mitt rum fick det bli en bild genom den lilla speglen på toan, inte så mycket att hurra för men nu får ni se iaf :)

nu drar jag! tjao!


Åh!

Så himla irriterad! Jävla halebop! Fick ett brev med när jag hämtade ut telefonen att jag inte behövde göra någonting, utan att mitt halebop kontantkort skulle inom 24 timmar förvandlas till mitt halebop vänner abonnemang, men nä då! Klockan 14.00 idag skulle detta inträffat men det har det inte gjort. Vilket innebär att jag kan varken ringa eller skicka sms. Och halebop har ingen riktig kundtjänst telefon utan man måste mejla sina frågor sen vänta typ en hel dag på sitt svar. Så kass. För er information mobilbloggar jag för tillfället... Men jag uppdaterar mig nog en gång till idag från datorn, lite senare. Talk to you later, lots of love

half way..

15 augusti idag, snart halva månaden gången. tiden går undan! snart börjar skolan också. ---> jippie...

Vaknade för ca en timme sen, av att jag fick ett sms. kollade ut, fyfan vilket skitväder.. kollade på klockan, tio över tolv?! kändes som klockan var max åtta eller nåt. men så går det när man är uppe länge... nu har jag ätit frukost iallafall..

Var hos robin och ellionor igårkväll. satt och smådrack och pratade. (jag drack inte men de andra gjorde det) först var victor och benjamin också där men dom gick hemåt vid tolv för att benjamin skulle sova. tror vi gick hem vid halv tre tiden? första gången det faktiskt var jobbigt att gå hem från korsbacka på natten... ville bara hem till min säng :) när vi kom hem blev det lite myspys sen somnade vi..

Idag har jag no clue om vad som händer.. just nu sitter jag iallafall här och kollar runt lite på kläder.. sen ska jag dusha och göra allt sånt som måste göras :)

Förresten! hoppas ni blev nöjda med era svar ni fick igår, och blev ni inte det så får ni säga till...













Svar på frågorna!

Anonym Har du någonsin varit otrogen?

Ja, det har jag tyvärr varit i ett tidigare förhållande när jag var mindre. självklart ångrar jag det, men killen jag var tillsammans med tog det väldigt hårt och därför har jag lärt mig att så gör man inte mot någon. skulle inte få för mig att göra så mot någon igen, då är det bättre man gör slut om känslorna inte är rätt...

Anonym : Har du någon gång strulat/haft sex med någon som haft flickvän?

Oj man kan ju undra vart denna frågan kom ifrån. Ja det har jag gjort, med min nuvarande pojkvän faktiskt. Inte för att jag avsiktligt "ville" att dom skulle göra slut, utan för att han visade mig mycket intresse, och sa att han ville vara med mig och absolut inte med sin nuvarande flickvän. Så det är ju inte så att jag "stulit" honom för det. Tycker inte det finns någonting som heter "att stjäla någons pojkvän" för det är helt upp till killen själv.

Anonym : Hur många har du haft sex med?

Jag vet att jag lovade att svara på allt, men den frågan lämnar jag till er fantasi! ;) ni får tro precis vad ni vill, det är bara jag som vet sanningen om det och så ska det förbli. och det är inte för att det är något mega antal utan för att jag tycker att det är en privat grej och absolut ingenting som någon annan än jag och min pojkvän ska veta.

Paula : haha..vilka frågor du fått! Kan man gissa av vem ?!

Detta var väl igentligen ingen fråga direkt, men jag svarar ändå :) Ja det kan man ju gissa bäst man vill ;) men faktiskt så är alla frågor från olika Ip-nummer och datorer, så man kan ju undra vilken som är av vem! tror jag kan lista dom flesta av dem anonyma anyway.

Nathalie : leva fattigt med snygg snäll kille eller leva rikt med ful äldre man ? =) en rolig fråga bara. tänkte får ju fråga nått när jag är här =)

Självklart fattigt med snygg snäll kille. kärleken har inget pris! är ingen golddigger :)

Carro Hm, har du någonsin försökt förstöra för två som varit tillsammans? Eller nej, har du velat att det skulle tagit slut mellan någon?! :P hahaha

Som jag sa innan har jag inte gjort någonting avsiktligt för att förstöra mellan någon utan alltid följt mina egna känslor. om det varit en nära vän till mig dock vet jag inte om jag hade följt mitt hjärta för så gör man inte mot en vän. Hmm, det är en svår fråga :) jag har inte velat att det ska ta slut mellan någon för att jag ska "ge mig på" killen. Men det finns lite par här och var och personer jag bryr/brytt mig om, som jag kanske tycker skulle haft en annan partner då jag tyckt de har blivit konstigt behandlade av sina pojk/flickvänner. Men nej, carro. du är inte en av dem ;)

Anonym : Hur ser ditt vardagsliv ut?

Jadu. Nu under sommarlovet har det varit i stort sett träning, slappetid, lite jobb, lite äventyr och massa annat. Annars är det skolan, träningen, festande, umgås med min pojkvän och min familj.

Åsikt från Monka :  Fan sådana fjortis frågor du får av alla?? Dom måste skämta? Att dom bryr sig så mycket om någon annan.. hahah.. Roliga typer.. :P

Det kan man ju tycka :) men nu fick dom sina svar iallafall!



kom precis hem..

kom precis hem från teatern i höj, har varit där sen halv sex och suttit stilla, så nu har man spring i benen :) teatern var helt ok, kanske lite mer för lite mindre barn.. men annars var det underhållande :) blev kallt ett tag också och då blir det så jobbigt att koncentrera sig. men nu är vi hemma iallafall!

jag, elin, jesper och älskling ska hem till robin och ellionor sen, så det är där vår fredagskväll/natt kommer fördrivas.. blir nog lite chillkrök. :)

tänkte att jag skulle ta och svara på de frågor jag fått nu, även om de är ganska få och löjliga :) tycker de är så fjantigt att inte kunna stå för vem man e, men så är det med vissa människor.. dom vågar inte det helt enkelt :) så kolla in inlägget som kommer direkt här efter, så kommer svaren på frågorna!

lite bilder från idag :)












nu har den kommit :)

ja nu har den äntligen kommit :) min nya mobiltelefon. ska bli så skönt att ha en fullt fungerande telefon som man kan använda till att fota, ringa, smsa, lyssna på musik och surfa... :) springer runt här hemma och provfotar.. men känner inte riktigt att det är 8.1 mpixel.. eller, det är det ju säkert men bilderna känns inte så bra, kanske måste ändra lite inställningar och så. lär ju bli en massa bilderna nu dessa dagarna, så håll er uppdaterade ;)




min systers söta wille :)

just nu sitter jag bara och tar det lungt, har sminkat mig och fixat mitt hår.. väntar på att älsklingen ska komma hem.. sen ska han nog sova en stund och sen vid fem ska vi hem till min daddy, för att sen bege oss till teatern i höj som börjar kl sex. "susar i säven" heter den.. vet inte alls vad den handlar om men när pappa erbjöd sig att betala våra biljetter tänkte jag att då kan man ju lika bra hänga på ;)

vad som händer senare ikväll vet jag inte, sugen på att göra någonting.. känns som man inte har träffat någon eller gjort något speciellt på hela veckan ju, och snart börjar ju skolan. malmöfestivalen börjar idag, men jag känner faktiskt inte alls för att åka in där. nr1 = no money no funny. nr2 = bara en massa fulla och jobbiga människor överallt. men men, vi får se vad kvällen har att bjuda på.

tycker ni får ta och slänga in lite fler frågor iallafall... har 4 st frågor att svara på, hur lite är inte det liksom? med mina 30 läsare (haha) så måste ju någon annan ha något de undrar över? skriv gärna under med ditt namn tack! :)

nä nu ska jag pilla lite mer med min telefon. min syster har oxå börjat blogga förresten! besök hennes blogg på http://misselinanderberg.blogg.se :)







det räcker inte!

Det räcker inte med frågor, fortsätt fråga annars blir det inga svar... några till!

och alla de här frågor om sex och mitt privatliv, är det så himla intressant? skriv under med era namn pussy's ;)

använd din fantasi...






det var absolut ingen höjdare!

hellu :)

i vilken ände ska vi börja? som sa i förmiddes... idag åkte vi till stan och hämtade ut pengar, sen satt vi och väntade på vår buss till centersyd inne i stan i ca en timme, gick och köpte cigg, gungade lite, försökte fördriva tiden liksom :) sen när vi kom fram, gick vi in i mitten av centersyd, ni vet där vart dom har ganska nya resturanger med sådär blandad mat?

iallafall så har dom ett sushi ställe där, och jag och älskling började studera alla möjliga konstiga "bitar" som det fanns. också var det dags att beställa. "ehm, jag har inte riktigt ätit detta innan så jag vet inte vad allt är, kan jag peka?" kände mig lite som en amatör just vid det tillfället faktiskt. lite pinsamt. fick iallafall vår mat, tog 5 bitar var, slutade på en hundring... ganska mycket pengar för så lite mat när man tänker efter. placerade oss vid ett bord... stoppade ivrigt in varsin bit i munnen. fyfan! testade nästa... ush!

nädu, det blir inget med det här inte.. tyvärr sa jag till fredde, men detta äter inte jag :P så fortsatte han att smaka.. och efter en liten stund så  höll han faktiskt med mig. så det blev kebabrulle för honom och en skaldjurssallad för mig, och det var första och sista gången vi åt sushi :)

när vi var klara tog vi iallafall bussen tillbaks till stan, bytade buss och åkte till asmundtorp igen.. hann typ hem sen åkte vi igen, för att fredde skulle övningsköra.. lämnade lite papper till freddes mammas veterinär i kågeröd sen körde vi hemåt igen.

blev så rastlös när vi kom hem, så jag bakade en sockerkaka till freddes familj. haha. den blev klar för en stund sen, mumma! I hope they like it :)

just nu gör jag inget speciellt, tänkte gå ner och titta lite tv sen slocknar jag väl om nån timme. imorgon har fredde landsväg på körskolan, så vi åker härifrån redan tjugo i nio.. så åker jag hem och han till körskolan! och vet ni vad jag ska göra då? rensa mitt förråd på saker man kan sälja på tradera, i brist på annat. haha

nä nu ska jag sluta.
förresten! såg att min syster hade gjort en kul grej på sin bilddagbok. hon hade fotat massa klänningar där hemma, (när hon har dom på) både av mina och hennes, och frågat vilken som är finast :) gå in och kommentera vet jag! ---> olin @ bilddagboken


Sushi

Godmorgon! ;)

Skrev inte fler inlägg igår, med tanke på att det inte hände någonting jätteintressant resten av kvällen. Kom till asmundtorp, älskling övningskörde, sen kollade vi på film och sen nanna vi. så händelserikt var det :)

Vaknade tidigt idag, typ vid nio.. satte igång dum - dummare så låg vi och bara tog det lungt, den filmen kan man alltid se om igen :) nu ska vi iallafall göra vid oss, sen ska vi ett ärende till banken... och efter det ska vi äta sushi och köpa ett par nya skor till fredde :) sen blir det tillbaks till kävlinge och träning!

Vet ni? carro kan inte se min nya header och design. hon ser fortfarande den gamla när hon går in på min blogg. den där med bilderna på mig från cypern. någon mer som gör det?! kommentera!

nä nu tjatas det här. nu får jag ta tag i mig själv. ;)




ett steg närmre...

kom nästan precis hem från gymmet, och är ett steg närmre den smala jag... skämt åsido, haha.

nu ska jag äta upp min soppa sen ska jag tvätta av mig och byta om, så att jag är färdig lagom när älskling kommer tillbaks från gymmet. sen tar vi tåget till asmundtorp! blir nog en lugn kväll, fredde ska ut och övningsköra så det kommer väl förmodligen inte hända speciellt mycket mer... och om det gör det, då lovar jag att uppdatera ;)

kom att tänka på att tiden går sjukt fort... det var hela fyra månader sen jag fyllde 18, oliver är redan 2 månader gammal och jag och fredde har varit tillsammans i snart 9 månader! inte klokt vad tiden bara rinner iväg ju äldre man blir.. sommarlovet har gått fruktansvärt fort också, på onsdag börjar fredde skolan och nästa måndag börjar jag... dubbelt jobb med skola + körtkort. ush, vill inte ens tänka på det..
 
nu måste jag iallafall skynda på, annars blir det sura miner :)





Hemma igen...

då var jag hemma från körskolan igen..

sitter här och lyssnar på thevoice och mumsar på en liten skål aprikoskräm. yum! och ibland får man ju unna sig nått sött om man tränar :) jag älskar verkligen denna krämen, men tycker inte om de andra alls? jordgubb o blåbär osv.. don't like them at all.   

pratade med älsklingen innan, han kommer hit vid halv fem tiden, så åker vi och tränar tillsammans med victor, sen tillbaka till asmundtorp. så imorgon ska vi förmodligen äta sushi :) för att vi aldrig har provat det förr någon av oss... så det ska bli skoj. tror faktiskt inte att jag kommer att tycka om det, med tanke på att jag inte gillar rå lax osv. men fredde lär ju älska det :) men det är alltid kul att testa nya saker, tycker jag iallafall! vissa vill ju aldrig variera sig utan alltid äta samma stensäkra sak på menyn ;)


nä nu tänkte jag ta och ringa till halebop, och fråga hur lång leveranstid det är på telefonen. fick ett mail idag att min order är bekräftad, men hur långt tid tar det från och med nu då? jag har aldrig beställt en telefon.. någon annan som har gjort det? släng in en kommentar isåfall!

hörs snart!

                           

Ibland så måste man.

brr! här sitter jag i vardagsrummet och huttrar för kylan från den öppna balkongdörren. bara för några dagar sen kunde man gå rakt ut i solen och lägga sig när man precis vaknat.. men inte idag inte.

jag har en fråga. är det någon mer än jag, som har det extremt svårt att sova när man sover själv? det är liksom en trygghet för mig när fredde ligger brevid mig.. jag är nästan lite tråkig ibland, somnar liksom direkt när vi sover tillsammans :) men när han inte är här... känns det som jag har druckit 15 koppar kaffe och ögonen verkligen inte vill stänga sig. helskumt. iallafall så somnade jag tillslut igårkväll...

idag ska jag till körskolan. ska köra en enkellektion också ska jag boka om lite lektioner till både mig och älskling. efter det så ska jag tillbaks till kävlinge.. och sen kommer en del saker till som ska göras.

nä nu måste jag slänga i mig nånting att äta. talk to you later!


glömde jag?


Maybe the person u fall for isn't ready to catch you.

Tisdag idag! Skulle egentligen haft körlektion i morse, men vaknade och hade fruktansvärt ont i mellangärdet (som jag haft en gång innan och då det inte så bra) så jag kände paniken komma krypande, kände verkligen inte för att få sådär himla ont en gång till. gick ner och tog två panodil sen ringde jag och sjukanmälde mig. (det behövde verkligen inte jag!)
snarare tvärtom, behöver verkligen köra alla mina körlektioner nu.... men men, gjort är gjort.

Började iallafall dagen med lite frukost, sen kröp jag ner till älsklingen i sängen igen och kollade på hans favoritprogram "jakt och fiske". dock inte så roande. sen blev det en stund vid datorn, pratade med lollo som satt nere på af och hade tråkigt.. och eftersom fredde skulle ta tåget hem klockan 13.00 så bestämdes det att hon skulle komma hit :)

så hon kom och fredde åkte. också pratade vi skit i nån timme :) alltid lika skönt att prata av sig till henne, för hon är en tjej jag litar på till 110 %. så all ilska, osäkerhet o även glada saker är out of my mind nu :) mindre kul att hon stack igen klockan tre... och efter det tog jag mest det lungt.

sen vid halv sex var det dags för träning. mötte upp robin & victor på gymmet :) sprang 30 minuter sen snackade jag mest skit. (har jag berättat hur skönt det är att kunna prata med sin ex pojkvän och ha en normal vän-relation utan att ens nuvarande pojkvän blir arg eller svartsjuk? så har jag aldrig någonsin haft det förut, men det är faktiskt väldans skönt att man inte behöver säga upp all kontakt med personer som faktiskt funnits med länge i ens liv.)

hem och åt - och hamnade här. har tragiskt nog suttit här sen dess. såhär länge har jag inte suttit vid datorn på väldigt länge, men det kan vara skönt det också ibland! bara sitta och pula med sitt eget, det behöver jag :) så nu har jag sorterat lite bland mina vänner på bilddagboken, startat upp bloggen igen och organiserat lite. känns bra!

nu är klockan 21.16... blir väl en stund till här sen lite tv tittande innan jag ska sova. kommer kännas himla konstigt att sova utan min älskling bredvid mig, det är inte ofta jag gör det!



11 AUGUSTI


och tackar monka för att hon gjorde en ny men enkel design till mig eftersom jag var så himla trött på den gamla, även om den också var fin. kändes väl lite passande med lite löv, hösten är ju på väg snart. right?

RSS 2.0