-10 grader? Come on?

Inte ens dece...

-10 grader? Come on?

Inte ens december än oh man vaknar upp till 10 minus.. Kliva upp från värmen och älsklingens famn är inte efterlängtat direkt om man säger så! *brrr* Men vad gör man.. På med kläderna och så fick jag skjuts av kära Veronica till kävlinge, svängde inom hemmet mitt och käkade frulle och sen begav jag mig mot dagis.. Kallt oh jävligt men idag stannar barnen inne hela dan så jag är LYCKLIG. :D

Har bloggtorka, känner inte alls för och uppdatera er i detta vintermörker.. Det händer ju inte speciellt mycket om dagarna?! Jag söker lite jobb, spenderar tid med A och hans familj, tända ljus, mys och ja allt de där som hör till vintern.. :) Måste dock ta mig ut och handla lite för på lördag är det kalas för storebror och Benji (hans son) också byter vi julklappar med pappa eftersom han drar till Thailand nästa onsdag.. Vad man nu kan hitta på till dem :P killar killar...

Annars inget annat planerat mer än ett besök på KK i lund på fredag förmiddag... Hoppas tågtrafiken är på min sida då för jag orkar inget annat! *grrrr ;) Nu måste jag återgå till arbetet! Ciao :)


Lördagsmys

Har inte haft nån lust o uppdatera er dem senaste dagarna därför har det ekat här inne.. Men kom ihåg att de är min blogg oh jag som bestämmer.. Men kul att ni gillar o läsa o går in och tittat varje dag om jag skrivit.. De glädjer mig! ;)

Ikväll har det varit lugnt lördags mys med baby A och hans familj. Bättre kan det inte bli i detta vintermörker! Imorgon är det söndag och vi får se hur den spenderas.. Ska iallafall hem en sväng och lämna en sak till lillebror... En pepparkaksgubbe-dräkt! Haha.. Min lille sötnos växer så fort! Finare finns inte.. Tack mamma för att du e en sä vacker kvinna, tänk om du inte varit det då hade vi inte varit såhär snygga allihop :) *ler

Lite bloppis...

     

Har lite klänningar till salu, så om nån e intresserad så e de bara oh höra av sig.. var tradera som var den huvudsakliga ideén men jag tänkte posta dem här i bloggen också för er skull.. snäll jag e va ;)

från vänster:

blommig från VILA 150:-
Svart från Itchi, med strass blommor (?) 300:- (nypris 700 använd 1 gg förra nyår. Finare irl!)
Vit Paris Kate & I från Mq 300:- (nypris 700 aldrig använd, prislapp kvar)
Rosa från VILA 200:-



Nu är det jul igen



Åh så mysigt att vakna upp till snö! Och när det dessutom fortfarande snöar.. :) dock sviker iphones kamera i alla lägen så man ser inte att det snöar på bilden..

Om man lyckas ta sig genom all snö så blir det VIP shopping ikväll :) Nu vill jag ut oh bygga snögubbe.. hej så länge! :)


Belive in yourself

Dem som känner mig vet att jag är en väldigt social person, jag är nyfiken och pratar mycket.. Men mina vänner som ni också vet så kan det vara både en fördel oh en nackdel.. fördelen är ju att jag har lätt för att prata med okända människor, ringa samtal, lätt för att arbeta med service och gå på möten osv. Är ganska sällan nervös över sådant.. MEN... Nu har det kommit till en vändning.. Haha, jag ska nämnligen börja som vikarie på HC Education skolan i Kävlinge! För er som inte vet vad det är så e det en ny privatägd skola i kävlinge med elever upp till 8:e klass. Så på måndag agerar jag so lärare till två 7:e klasser..

Och jag erkänner: Jag e helt fucked up nervös! men det ska nog gå bra... :)



Personligt

Känns som att de bara kommer ett dålig besked efter ett annat, vad gällade mina nära och de som betyder mycket för mig.. nu väntas det kanske ett ang. mig själv också (?) Jag vet inte, blir inte klok i huvudet på detta, jobbigt är det och man kan tycka det är löjligt men i mellan åt känner jag mig superkänslig och vill bara dra täcket över huvudet, att vara osäker på saker som händer med kroppen är aldrig en rolig känsla..

Med min vanliga otur är det säkerligen något som inte står rätt till, men jag hoppas ju såklart att allt e ok..




Sleepless

Sa jag förresten att jag inte sov något allt inatt? Var vaken hela natten.. Och att det inte blev något jobb för min del idag? Det av personliga skäl.. nu känner man sig seg efter att inte ha sovit på många många timmar.. Men det ger mig en härlig sömn inatt och förhoppningsvis vänder jag tillbaks på dygnet.. :)

Annars? Vi har bara suttit inne på ändan hela dan idag.. Kollade 3 timmar "ung och bortskämd" imorse och sen när Alex deckade vid 8 på morgonen så cyklade jag och handla, sen städade jag undan lite och därefter fixade jag pann-kaks frukost till han oh madde o mig.. :)

Sorligt de där programmet egentligen, när jag tänker efter är jag såå glad för mina syskon och för att jag inte är ensam barn. Visst får man kanske mer grejer men den bägaren kan rinna över den med som ni ser.. Vi är många syskon men ack så mycket roligare med lekkamrater än med massa dyra prylar och snorkigt beteende.. :) eller har jag fel? (nu sa jag inte att alla är bortskämda bara för att dem är ensambarn.)


                                                                                         Love me or hate me. Either way I'm on your mind.





Just nu:



Här sitter vi och nördar oss.. jag oh mitt elektronik proffs som rotade fram nån dator som han ska fixa "till mig" att ha när jag e här. Har ju min lilla men en stor hade inte vatt fel :) Och madde oh veronica delar ju på denna laptopen så.. Haha, datorer i mängder i denna familj.. :)

E ni beredda på kyla och snö nu några dagar? Det är iallafall vad dem "lovat"...


Blir så trött..

Anklaga inte andra för och såra dig med "sjuka ord" när du själv gör precis likadant! Och du ska föreställa en vuxen kvinna? Eller fucking hur säger jag. Fan vad arg jag blir.

Låt mina vänner vara... och framförallt deras barn! Hur någon annans barn ser ut eller vad dem väger angår väl inte dig? Du har inte ens en aning vad du pratar om... e man så okunnig på ämnet e de bättre o hålla tr*ten..

Kan inte annat än o sucka.. men du förvånar inte mig. Utan intriger har du ingen vardag... de e inte särskilt svårt oh se igenom dig.. grow up


Känns lönt att sova?

Klockan e 03....

Känns lönt att sova?

Klockan e 03.16 och jag ska upp halv fem för att göra vid mig och cykla till jobbet. Jobbar öppning på dagis (06:00) för första gången och eftersom jag är i furulund är det en bra bit o cykla så jag måste cykla i tid.

Känns det vidare lönt att sova nu då tycker man... Nope, kommer bara bli jobbigt o stiga upp om en timmes tid då... Och för ni som sover när jag skriver detta, Hoppas ni sussar sött :) puss!


Givande

I detta tråkiga mörker lös iallafall ett litet ljus upp min kväll... en liten gnista hopp om ett arbete det kanske skulle kunna bli någonting av. Har haft ett trevligt samtal nu ikväll med min pappas x flickvän :) Kul att man kan höras av så med flera månaders mellanrum och ändå känns de som man träffades igår.. vissa människor bara passar ihop helt enkelt :) vi får se hur det blir med det iaf! hoppet finns där men jag förväntar mig inget..

Annars? Jag är hemma nu efter ytterligare en spenderad vecka hos A i furulund.. Skönt på ett sätt men tomt oh trist på ett annat :( Nu såhär när vintern slår till så är det extra mysigt och tryggt att ha sin kärlek brevid sig om natten! Men men, det finns värre saker här i livet.. jag överlever :)

Funderade på att bege mig ut på en lång promenad.. Dock lockar aldrig mörker mig, men det behövs ju och är för gott ändamål.. haha.. Så jag får se om jag beger mig ut om en stund.. :P



Ja det var ett tag sen.... Imorgon blir du 25.... och om mindre än en månad blir du pappa för andra gången.. helt galet vad tiden går.. I love you ♥


Också var det söndag igen..

Det är helt sjukt vad tiden går. Lite deprimerande faktiskt. Det gör mej lite stressad.. men men, enough about that!

Igår var jag hemma hos A hela dagen, gick upp tidigt och grattade hans styvpappa Kenth innan han och Alex mamma oh deras två vänner skulle bege sig på en heldag i Dk! Sen gick A och hans lilsis Madde och la sig igen och snarkade till klockan var 13... Jag som inte kunde somna om fick sysselsätta mig med annat :)

Sen var vi bara hemma och fixade lite oh slängde i hop en tårta.. tills dem anlände hem igen på kvällen och då åt vi tårta med lite gäster.. en lugn men skön lördag alltså. Med sig hem från danmark hade dem (Vera o Kenth) köpt varsin smirnoff till mig och Alex och jag och madde fick varsin handgjord nyckelring.. skitsöta haha :) tack, min fina bonusfamilj, tack för ni e ni :) *ler

Imorgon är det måndag och jag ska till Af på nåt möte och nån kurs, lär spendera flera timmar där. Suck. Sen på tisdag e de jobb på dagis! 06-14 :) *kill me*


Söt va?

img_0485 (MMS)

Söt va?


White



Igår natt när jag kollade ut var allting täckt i vitt.. stora fluffiga snöflingor föll sådär sakta och fridfullt från himlen.. ni vet den känslan när det snöar så? allt känns helt tyst o mysigt...

...men i morse när man vaknade såg det ut såhär ungefär, halvt borta överallt... grått och slibbigt.. Ush! Jag vill åka booooort...


Lugnet


Kolla in!

Min "likasinnade maskin" Sandra (som hon kallar oss för att vi båda pratar oh pratar och aldrig slutar..) haha har äntligen börjat blogga och jag tycker absolut ni ska kolla in henne! eller hennes blogg.... ;) *ler

För att komma till hennes blogg klickar ni hääääääär.


Friday

Vaknade sent som vanligt och tittar ut och möts av snö.. Min första tanke var "nu är den riktiga kylan kommen.." Men tydligen hade jag fel eftersom snön inte lägger sig speciellt mycket. Jag älskar vinter och den vita fluffiga snön, men då ska det vara stora snöflingor och massor av det! :) Inte bara massa blask o snöblandat regn. Vad tycker ni om vintern?

Kvällen kommer spenderas i soffan med film och mys! Vi har inte varit ute på hela dagen *schhh* och tänker inte gå ut frivilligt iheller.. haha ;)



Men hösten e väl också bara så fin? Detta är utsikten från gymmet

Börja om? Sounds good to me




Snö och trist väder! Vilken tur a...

img_0483 (MMS)



Snö och trist väder! Vilken tur att jag inte ens behövde resa mig från sängen i morse... Söte Alle ;-)


Tågförseningar

Jäkla skit! Säger jag.

Skulle tagit tåget 18:25 från kävlinge till lund där ett tåg 18:42 skulle ta mig vidare till hässleholm och där skulle jag anlända 19.16 ungefär. Nu är klockan över åtta och jag är snart framme på Hässleholms station. Hata småungar som ska trycka på nödstopp så tågen blir försenade.. grow up and get a fucking life. Stod ute i kävlinge i 40 min och frös nästan asset av mig.. (och det vill vi ju inte ska ske ;) haha)

Nu e jag iallafall snart framme och ska umgås med min baby Alex oh hans vänner Lie och Fredrik! Stannar där i natt.. :)



less is more!


Puss!

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm better.


Bilddagboken

De flesta av er har säkert koll på vad bilddagboken är.. även jag har en och den användes flitigt innan facebook upptäcktes! Den används inte längre men jag är mycket glad att jag har den faktiskt, där finns hundratals bilder och noteringar från mitt liv sen år 2007. Ibland kan det vara kul att gå tillbaka och titta och läsa.. :)

För er nyfikna hittar ni den HÄR. Börja längst bak och jobba er framåt, ni kanske får reda på saker om mig ni inte visste tidigare. ;) Eller om någon annan? who knows!

Tattos

Ni som följt min blogg sen absolut början vet att jag för lite mer än ett år en gjorde ett inlägg om mina tatueringar (eftersom det var en väldigt stor förfrågan på det just då haha) Tänkte att jag skulle uppdatera alla nya läsare lite :) Har ju faktiskt 7 små bilder permanent på min kropp.. vissa jag ångrar jag mer än andra ;)



Min stjärna på handleden.. Aj som fan! Tyckte den var fräck för stunden men nu e den nog mest i vägen.
Får dock alltid komplimanger av yngre tjejer att den är "cool som fan" :) haha. Made by jimmy!




Hjärtat på handen. Ren impuls grej brorsan gjorde en gång, söt va? *ler




Stjärnorna. Min andra tatuering (?) Ont som fan gjorde det och den smärtan har jag genomlidit mer än en gång då den är ifylld också. Numera har jag en liten tatto på motsvarande sida också och lite längre ner. Den gjordes för ca 2-3 månader sen oh var en riktig fyllegrej.. därför lämnas den utanför bloggen ;) ni kan ju inte få veta allt? both made by jimmy!




Första bilden är en coverup tatuering på en annan liten tatuering jag en gång gjorde.. ung och dum eller vad är det man brukar kalla det? :) Nä nu ska jag inte vara sån, it was made by love.. men den kärleken tog slut och jag gick vidare och tatuerade över bokstaven R (som smyckade mitt ben då) med denna extremt fula tatueringen. Fråga mig inte vad jag tänkte med när jag valde.. haha. Made by my big brother..

Mitten är min första tatuering och den är gjord av pure love! Jag, min syster, min pappa oh min bror har den alla 4... "Carpe Diem" är nåt min pappa alltid säger och därför fick det bli det. När vi gjorde den hade dock inte halva sverige den ;) Jimmy gjorde dessa!

Den tredje och sista bilden är min sista planerade tatuering och det är kinatecken helt enkelt.. Finns högt upp på min ryggrad och betydelsen är en annan persons namn mer än så behöver jag nog inte säga! Den har victor också gjort..




Också kommer vi till en sista.. men den sitter inte på min kropp och det kanske ni ser :P Däremot är den made by me ;) haha.. inte så dåligt för o va första tatueringen ändå? hahaha..


Nattblogg 04:28

Nu kryper jag till sängs mina vänner efter en trevlig dag.. eller till soffa kanske jag ska säga? Haha

Vaknade upp i furulund hos Alex i morse, duschade och fräshade till mig sen begav jag mig hem och där hämtade Sandra upp mig för att ta mig vidare till UM för att kolla upp lite saker... you know, det finns inte bara fördelar med att vara kvinna. ;)

Efter det åkte vi hem till Sandra i landskrona och denna dag har gått åt tjejsnack oh lussebak! Har saknat dig min fina! Har ni någon vän ni verkligen verkligen klickat med, som ni känner ni kan lita på till fullo och som får komma väldigt nära inpå dina tankar och känslor? Sandra är en sån person för mig. Hon är den jag känner att jag kan ringa mitt i natten om något skulle vara galet, och veta med mig att hon skulle stå utanför min dörr så fort hon kunde. Och det är en helt underbar trygghetskänsla. Du är guld värd tjejen!

Nu är klockan iallafall tjugo i fem på morgonen oh det blev ytterligare en sen natt.. dem senaste fem timmarna har spenderats här i sandras soffa med skitsnack... eller ja, tjejsnack, vi snackar ju aldrig skit ;-) truth only!

Puss o godnatt



When it's gonna be my time to shine?

When it's gonna be my time to shine?

Har haft en extremt lugn dag.. Vaknade 12.30... Käkade frulle och sånt ja ni vet. Ca 14:00 va det dags för en tupplur igen haha.. (lite sömn under natten) sov till 15:30 sen förflyttade vi oss till Alex säng och sov ytterligare till 18:00 då det var dags för middag ;) tack så mycket familjen Almqvist för er gästvänlighet oh goda mat! *kramar om* :)

Så att denna dagen har inte haft så mycket att bjuda på men ändå så mysigt... Oh det ser vi ju på klockan nu vad det resulterar i.. Vänder på dygnet = sena nätter.. Not good. Önskar att någon bara kunde ge mig ett jobb.. Känns som jag sökt hundratals.. Tyvärr växer de ju inte på träd!

Nu sluter jag ögonen.. Puss på er :*




Har man en ordentlig pojkvän eller...

img_0469 (MMS)



Har man en ordentlig pojkvän eller ;) det är såhär er garderob ska se ut killar!


Slagthuset

Jepp... där befann vi oss och shaka assen igår! Jag, louise och sandra :) Dansade i princip 3 timmar i sträck och mina fötter dödade mej efter en hel kväll med stövlar.. men kul hade vi :) Blev upphämtad vid halv 4 av pappa och hans vän som själv hade varit på swing in och shakat haha. Hem och mötte Alex och låg vaken oh pratade om allt mellan himmel och jord tills klockan var 7.. Tack hjärtat!

Idag är det fars-dag så grattis till alla pappor på deras dag! Min pappa är den världens roligaste, finaste och klokaste pappa oh jag tackar dej för allt du lär mej med din livserfarenhet. Älskar dej ♥


Fredagsmys

Yes, som den svensson jag är så är det dax för lite fredagsmys! Har precis tryckt i mig pizza med sällskap av Alex och madde och om ungefär en timmes tid slänger vi på en film. :)


Asså idag vaknade vi kl 13. Inte okej! Så ...

Asså idag vaknade vi kl 13. Inte okej! Så alla som ringer mej om mornarna.. Det är därför ni inte får något svar, jag har vänt på dygnet you know ;)

Ikväll skulle jag egentligen iväg på fest hos Sebbe, men pga tråkiga besked igår har jag ingen lust oh festa så det blir hemmakväll. Imorgon däremot hoppas jag på bättre humör för då kanske jag hittar på nåt med lollo o sandra :)

Nu hämtar snart jörgen mig och jag ska hem en sväng och byta kläder, träffa min familj och puss a på min lillebror :*


Otur




Så jävla hemskt! Dem skulle firat 60 år som gifta ihop snart...


Oldies

Såhär känner man för vädret just nu!




Unfair

Livet är en gåta, du vet aldrig vad som komma skall.. Tyvärr är det så oh många gånger är det verkligen inte rättvist. Det gör ont i bröstet och hjärtat värker, men trots det måste vi tillsammans göra det bästa av situationen.. Vaka över varandra och spendera mycket tid ihop! Lägga bort allt gammalt groll och blicka framåt. Och du, du har fightats emot mycket här i livet oh jag hoppas och tror att du kommer att kämpa i mot detta också..<3 m & m jag älskar er..

:(


Ombyggning

Haha.. that's right! Det blir olika design for olika arstider.. eftersom jag var lite sen med hosten sa kommer den nu! :) har dock inte gjort den sjalv men haller pa o andra lite smott oh gott!

Har bara suttit inne och pillat massa med bloggar idag sa nu ska jag kramas lite oh titta pa tv! Sitter vid en icke svensk laptop daerfor ar texen fucked up!

Kolla in Alex mammas blogg som vi har mixtrat lite med idag.. henne hittar ni HAER. :)


When the leaves fall

Nu är jag förmodligen ute och promenixar en morgonpromenad runt furulund, om jag lyckats slita mig från sängen oh Alex! Har nämligen sagt att jag skulle ta den där promenaden många dagar nu men när man vaknar och tittar ut genom fönstret och möts av regn, så vänder man på huvudet, tittar ner i sängen på den fina varma kropp som ligger där och inser att man hellre kryper ner igen... Haha :) you get the point!

Detta är alltså ett tidsinställt inlägg skrivet i natt innan jag somnade :)


Nattblogg 04:07

Inser att klockan är snart morgon och jag har suttit här och plinkat på olika sidor i timmar.. kollat skämtprylar, julklappar, kläder, tradera, fixat lite på en stilmall till bloggen, fbookat, sökt jobb.. ja fyfan, ögonen håller på att gå i kors och huvudvärken är på igång.. nu ska jag minsann sova.. natti på er! igen :)

Pilligt

Idag har jag inte uträttat allt för mycket, hade en tid hos tandläkaren men jag bestämde redan igår att jag verkligen inte orkade, och eftersom det bara var en kontroll och jag inte har några besvär så struntade jag i det. Glömde ringa dock så mamma berättade att hon hade räddat mej från "böter" när dem ringde hem till oss imorse! Tack fina du :) hehe

Befinner mej fortfarande i furulund hos min nyfunna kärlek, det är ju så när man fattat tycke för någon.. man vill spendera varenda sekund ihop och är man arbetslös så finns de ju tid till det också :) både bra oh dåligt såattsäga.. Bra att ha all tid i världen till kärlek, mys och skratt men tummen ner för att inte ha jobb! Idag har vi allafall myst runt här hemma och sen varit en sväng på centersyd med vera och madde för att inhandla ett spel Alex ville ha.. så ni kan ju gissa var han har spenderat kvällen :) men man behöver variation och själv har jag lärt mej virka så snart virkar jag väl fina vintermössór till förbannelse haha :) inhandlade även lite vaxade bommuls-snören på panduro för att göra fina knytarmband... sysselsättning i vintermörkret :)

Och just nu då? Soffläge framför tvn med en lånad laptop på magen.. sökt några fler jobb i danmark, all in på det nu.. här ska tjänas pengar :) imorgon hade jag även tänkt dra hem en sväng och plocka ihop lite finklänningar och lite oanvända skor jag inte ska ha och lägga ut på tradera! någon som vill att jag ska posta dem här också som ett litet bloppis? kommentera såfall and i'll do that.. :) Natti på er!



Nackspärr

Igår jobbade jag på dagiset hela dagen lång.. 8-16 stod på schemat och det var inte superkul med två timmars sömn i bagaget kan jag berätta. Men vad gör man.. Fattar fortfarande inte hur jag kunde ligga vaken från 00-04.. ush och fy som jag hatar att inte kunna sova, glad det inte händer mej så ofta oh jag lider verkligen med dem som har sömnproblem. Huh!

Iallafall så är det ju trollvecka på dagis så vi målade troll på stora "plakat utomhus". Alla fick måla sin egen bild av hur ett troll ser ut och jag kan säga att det är faktiskt mycket intressant att se vad som finns inne i dem små liven och hur dem uppfattar saker o ting.. :)

 

Efter dagis var jag hemma en snabb vända och pratade lite med mamma, elin och paula var också där.. hann med lite snabbt skvaller sen begav jag mej till furulund och Alex.. lyckades på något sätt fixa mig en nackspärr som blev ännu värre framemot sena kvällen.. wonder why? *ler :) iallafall så skulle ju sötnosen själv vara snäll och gick och hämtade en av deras finesser från USA.. "Bengay" var namnet på detta och det var som tigerbalsam x100.. alltså gjorde det obeskrivligt ont, kändes som någon bokstavlingen brände sönder huden på en.. och detta fick man utstå i ca 5 minuter innan det gick över i en isande känsla. Men eftersom det låg en god tanke bakom det var de bara att tacka oh ta emot! hehe :) Den sitter iallafall fortfarande i trots att jag tagit smärtstillande idag.. *ååhhh*



Och för er som inte förstod vad jag menade med "USA finesser".. jag drar det kortfattat.. Alex pappa bor i USA och hans mamma i sverige, men varje år besöker Alex pappa sverige en gång på julen och Alex USA en gång på sommaren, vilket gör att man ju vänjer sig vid olika saker och enligt dem här hemma är Usa:s sortiment inom medicin/huvudvärkstabletter/hostmedicin ja allt mycket bättre än Sveriges så det är vad man finner här hemma! Och jag måste ju säga att har man muskelvärk så kan man ju slänga sej i väggen om man tror att man ska hitta nåt såhär starkt i sverige.. :P




Jag har fått en fin mysse av Alex ...

img_0444 (MMS)



Jag har fått en fin mysse av Alex mamma Vera, den har hon gjort själv o den e så myyyysig :) mycket tacksam, den ska värma min skalle i vinter!


Lite update

Lite uppdatering om vad som hänt den senaste veckan? Jag och Alex har legat sjuka som f... fortfarande lite snorig men nu är det på bättringsvägen :) har nästan suttit inne en hel vecka och inte rört på fläsket det minsta.. så det är det minsann ändringar på imorgon! Ska jobba på dagis 07.30-16.00 imorgon och förmodligen på onsdag också. :)

Här är lite bild-update på vad jag/vi sysselsatt oss med dem senaste dagarna iaf, förutom the sims och massa mys..

Lussebullebak, kanel/vanilj-bullebak och lite smått pill med naglarna.. lussebullarna var efterlängtade.. det äter man alldeles för sällan och det satt bara så jävla fint.. :) hela huset doftade saffran också! *MMM*



Finn ett fel? Haha. Skyll på Alex för dem missbildade bullarna. Ser dem inte jävligt slemmiga ut o-bakade? Haha..























ibland får man vara lite tramsig.. gulligt va? *ler


Lite bloppis..


2 st par oanvända äkta converse skor med låda säljes..

Dem röd/svarta är strl 40
Dem vit/svarta är strl 41,5

450:- kr styck




"Skvallerblogg"

Hahaha. Läste om en ny "skvallerblogg" som någon har startat.. http://truefalsegossip.blogg.se/ 

Inte speciellt svårt att räkna ut vem som skriver den, har 2 gissningar.. Dessutom var den inte speciellt skvallrig enligt mig! tråkig :)

And btw! Det andra inlägget i bloggen handlar om Sandra Rosén, min kusin, och från ingenstans visste hon helt plötsligt att hennes namn var nämnt i någon nystartad random blogg (bara några timmar efter) och länkade till den direkt... Och personen som driver skvallerbloggen säger så sig absolut inte veta vem den här Sandra rosén är utan bara läser hennes blogg då och då... Hahaha. Flickor, lite smartare än så får ni ju vara.. ;)

Eller vänta..

Nu ljög jag ju lite.. jag har ju faktiskt nåt annat att skriva om..

Förutom att ha spelat datorspel så har jag spenderat en jädrans massa dagar tillsammans med Alex, och tiden går så fort när man har roligt... *blink* Jag vill att du ska veta att för var dag som passerar så stärker du mej med din kärlek, dina ord och din förståelse för att bygga ett förtroende mellan oss. Du är guld värld ♥ Tack för att du finns.

And do you know what? Stop comparing yourself with others.. I chose you because I like you and I don't give a shit about what the rest of the world have to offer..


Sims

Detta har jag fördrivit mitt liv med det senaste dygnet. (Fördrivit mitt liv?) Kan man säga så? Aja. Fördrivit min tid med då. Det är faktiskt kul! Minns inte hur många år sen det var jag satt och nötade Sims (ettan) och tyckte det var skitball. Hade aldrig spelat trean förut förrän Alex och madde visade mig häromdagen... Haha man snöar in i spelet som ett annat barn asså. Galet..
 
Och för ni som spelat, ni vet att dessa bilderna gör ingen rättvisa.. grafiken är grym. :) egentligen.







Känner mig som en riktig nörd. Här sitter jag, sjuk som bara den och bloggar om ett datorspel. Men det var det enda jag kunde komma på för stunden.


Sjuk, IGEN...

Vaknade imorse av att det där lilla halsontet hade gått över i en enorm förkylning.. eller kan man kalla det de? Det är mest bihålorna som värker. Och huvudet. Bihålsinflammation? I don't know. Jobbigt är det iallafall. :( Jag blir enormt gnällig när jag är sjuk. Också fruntimmersveckan på det. Som hittat.

Har legat nerbäddad i sängen med en laptop och nötat the sims 3 i snart tre timmar. Alex sitter fint här brevid med sin stationära och spelar han också. The sims? Jepp, han också.

Vet att jag inte är den roligaste med bilder just nu men jag är för lat helt enkelt. Thats it. Inga bortförklaringar. Jag är för lat och det är min blogg så jag bestämmer. Just deal with it.. det kommer bättre tider. Nu ska jag fortsätta vara gnällig och sjuk.


New shoes

Har varit på centersyd och införskaffat mig några nya par skor.. de behövdes! Det blev ett par lårhöga mde klack för de lite finare stunderna *haha* ett par svarta med kilklack och ett par bruna "uggsliknande" med foder när den kylan kommer.. Så nu e jag redo för den kallaste vintern på 1000 år ;) eller 100 var det kanske?

Just nu befinner jag mig hemma hos Alex och har den senaste timmen sökt lite jobb.. i danmark. Tack Veronica för hjälpen, nu får vi se vart det leder.. *håller tummarna* :)

Fick ett lite tråkigt besked ikväll också.. Inget gällande mig själv men de gör mej ändå väldigt ledsen.. Du vet nog själv att jag pekar mot dig, och jag vet att du läser detta.. Hoppas det löser sig. Det måste det göra. *Kramar om dig*


November

Well... November it is. Det är galet vad tiden går undan.. känns som det stod September på almenackan nyss? Lite mer än en månad kvar till julafton... för första gången i mitt liv känns det som tiden springer i väg från mig. But i guess that's the way it is when youre getting older..

Blir bara ett "julefirande" i år iallafall, pappa beställde sin resa häromdan så den 8 december-6 januari lämnar han Sweden och julen och beger sig till Thailand. Inte alls avundsjuk :) *ler* Nä men det behöver du pappa och jag hoppas du får en underbar vistelse där även om jag kommer sakna att ha dig nära mig på julafton! That's what christmas is all about... spending it with the ones u love. :)

Oh inte heller får jag ha Alex hemma.. Den 20:e dec lämnar han och hans fina familj också Sverige och beger sig till Polen och firar sin jul och nyår där. :( Trist men jag önskar även dem en trevlig resa.. 1 januari återvänder dem igen. :) Någon mer som ska åka bort över jul?

På jobbfronten står det fortfarande stilla.. jobbar lite extra som vik. på dagiset då oh då men det blir ju inte mycket av det.. börjar få lite smått panik nu då det ekar på kontot.. måste verkligen ha ett jobb nu! Funderar ju som sagt på att söka jobb i danmark.. ingen läsare som har erfarenhet av det? alltså som jobbar där/har jobbat där?

Nä nu måste jag hoppa in i duschen.. ska iväg med pappa sen och flörta till mig ett par vinterskor ;) hörs! lots of love..