Beställd

Då var soffan beställd och anländer den 28e november! 4 veckor dit men rummet ska målas, sängen ska bytas ut mot en mindre (tyvärr) oh soffbord och annat smått ska köpas. Nöjd tjej här iaf! :)
Har inte bloggat på ett tag, förra helgen festade jag till det trots jobb på lördagen.. jag oh min Sandra (+ kajsa & emilia) var på förfest hos Marcus och sen gick vi ut i stan och dansade loss! Hade faktiskt jättetrevligt men det var ett tag sen jag festade ordentligt. Och det visade ju sig på söndagen med 29 minuters försening till jobbet.. men man lever ju bara en gång ;-)
I dag har jag solat och ska iväg och simma om några timmar med min daddy! Imorgon är det dags för helg och jobb..
Take care!

Värt att tänka på

Welcome to Facebook, the place where relationships are perfect, liar belive their on bullshit & the world shows off they are living a great life; where your enemies are the ones that visit your profile the most, your friends and family block you; and even thow you write what you are really thinking, there is always someone that takes it the wrong way..

Brunett

Färgat håret brunt igen! Red is so yesterday.... (haha)
(gammal bild)

Huvudvärk

Ahhh jag har aldrig huvudvärk annars men nu har jag och det känns som mitt huvud ska sprängas... Tyck synd om mig!


Wiho

Då var ännu en jobbhelg slut.. dem där jobbehelgerna börjar gå förvånansvärt fort, kanske för att jag och J gör något roligt med tiden på jobb (?) istället för att plåga oss igenom den.. det blir vad man gör det till helt enkelt ;-)

I torsdes var jag iväg och red med Madde, en gammal barndomskompis till mig. Vi red ihop på karaby ridskola för många år sen! (höhö, låter skitkonstigt att säga så) men det gjorde vi iallafall. Sen kom det annat i mellan, boys party skola ja ni vet och då gled hästarna åt sidan. Jag älskar fortfarande oh rida men det blir lite enformigt att rida på ridskola i denna ålder.. Funderingar över oh hyra häst under en tid men samtidigt så är det mycket jobb. Det var KUL och mycket mysigt iallafall :)

Imorgon är det måndag och på mitt schema står tvätt 8-14 vilket betyder att jag måste upp tidigt.. men det gör ingenting för hellre det än att snarka bort dagarna! Sen kl 4 slutar Sandy och då ska vi äntligen ses.. Två veckor sen sist idag :( På tisdag är det kurs på jobb 8-12 sen kanske det blir en sväng till ikea med Emma (?) har inte riktigt bestämt dag ännu men tisdagen är öppen. Har även inplanerat en runda till lund med Paula någon gång under veckans gång också är det fyllnadstid på torsdag på jobb. Skulle egentligen jobbat eftermiddag men fick byta till förmiddagen. Jatack säger jag! Sen på fredag 15 är det dags för jobb igen. Men det ska vi inte tänka på nu.... :-)

Utöver detta ska jag hinna med minst en timmes fysisk aktivitet dvs någon form av träning alla dagar om vi ska fullfölja besämmelserna Sandra.. ;-) i will give you an update on that one...

Nä nu ska jag snart sova.. är så *PIP* trött...


Wild horses i wanna be like you



Idag är de dags för ridning! Wish me luck för denna bilden är tagen för två år sen så det är ett tag sen... men det brukar sitta i! ;)


We found love in a hopeless place

Hade en trevlig kväll igår på Maddes i stan med min kära Johanna :) kul att träffa nån på jobbet som man klickar med så bra!

Imorse var det meningen att jag skulle tvätta men giveeetvis fanns det inga tvätttider. (hur kan dem ha bara 2 tvättpass om dagen? idioti) Eftersom ridningen igår blev inställd och flyttad till imorgon så satte jag mig på tåget och åkte till kävlinge igen. Så nu är jag här! Lillsyrran ligger i sjuk, imorse när hon steg upp hade hon över 42 graders feber. Morsan var i chocktillstånd så det blev direkt ner till VC! Visade sig vara njurbäckensinflammation. Så nu är det vila som gäller för min fina!

Idag tänkte jag sola oh gå en långrunda! det enda på schemat just nu. Imorgon är det fan dags o träffa min Sandra! Det var snart två veckor sen vi sågs och det känns som en hel evighet. :P det var många månader sen vi var ifrån varandra så länge! haha


Reeegn...

Ser att det var ett tag sen jag uppdaterade, anledningen till detta är för att jag just nu inte har någon dator..
Idag var meningen att jag skulle iväg oh rida med en gammal kompis, hade faktiskt sett framemot det väldigt mycket då jag känner att några timmar på en hästrygg är precis vad jag hade behövt just nu. Glömma allt annat och bara njuta... Men så öppnade ju himlen sig och ösregnet förstörde allt! Får se om det blir en runda på torsdag istället..
Annars är jag bara så grymt besviken, irriterad, ledsen, arg, chockad ja allt på samma gång.. kommer försöka att inte ens bry mig längre för huvudsaken är att jag vet vad sanning är oh att mina nära omkring vet hur galen du är. Vill du sjuka människa "vinna" över mig så kan du iallafall göra det på ett ärligt sätt.. allting handlar om att du är svartsjuk och arg och det är egentligen inte alls mitt fel eller problem.. Lämna mej ifred istället oh försök hitta dig själv istället för att leva genom andra. (dvs mig) Because the truth is that you just hate me cause you aint me..
Nu kom min syster oh hennes kille så nu ska jag umgås lite med min familj!
big love

Kanelbullensdag VS Iphone 5 lansering

Kunde inte riktigt bestämma mig angående rubriken, vilket som var viktigast.. ;-) att det är kanelbullensdag idag eller att iphone 5 lanseras i USA.... haha *ler  Enligt "ryktena" som det överallt står så ska det inte vara så himla stor skillnad på 5an och 4an ändå.. men ingen vet förräns klockan 19 idag svensk tid, då hålls presskonferansen... Klicka här för att se den första videon på hur den ser ut.

Nu undrar ni säkert varför jag är uppe såhär tidigt! Jo det är så att klockan 8 knackade byggarbetarna i trappan på min dörr (dem var väntade) för att börja byta ut ytterdörren.. Inte mer med det, dock lär det ta flera timmar och dem är inte tysta precis.. Lillsyrran kom hit igår och har övernattat, hon sover som en stock i detta oljudet, oförståeligt från min sida..

Så igår när hon kom hit fick vi först besök så vi satt här och snackade skit i nån timmar, därefter gick vi till tycho och käkade mysmiddag och efter det hem till Marcus oh umgicks med han och fridman.. kändes mycket konstigt att ha lillasyster med sig men det var trevligt :) hon är ju stor tjej nu! Idag blir det nog en runda på stan och i eftermiddag kommer mamsi och jörgen och hämtar oss, ikea står på schemat!










Nu blir det en del....

Kommer tyvärr bli ganska dålig uppdatering under helgerna med tanke på jobbet. But now im back in buisness for the rest of the week ;-) Hur är det med er? Själv var jag så uppe i varv efter jag slutade jobb igår så jag somnade inte förrän vid två tiden. Började 11 och slutade 23:20 igår så det var ett lååångt pass, men jag har ju min kära arbetskollega Johanna som förgyller tiden oh därfår går timmarna lite fortare :)

Vad har annars hittat på i helgen? Hmm.. i fredes slutade jag 00:00, hem snabbt oh med en väldig beslutsångest började jag leta runt efter något att ha på mig i alla dessar flyttlådor och påsar.. vid 1 var jag klar och stack ner till stan, mötte upp Marcus och hans vän oh joinade dem till tages, dansade till klockan var 3 och sen begav jag mig hem och sov! dåligt med sömn inför ett 10 timmars pass som väntade på lördagen, men det var värt det.. så skönt att gå ut nykter.. lite jobbigare oh släppa loss men det gick fint :)

I lördes väntade som sagt jobb 9-18:30. Hem och bytade om sen hämtade Sandra och marcus mej, blev fika på maddes och sen gick vi hem till Sandra.. sällskapade med henne lite under tiden hon packade sen följde M mig hem! Var hemma ganska tidigt och fick sovit lite mer natten till mördarpasset haha. SÅ igår klockan 16 flög min Sandy till turkiet med Electra och stannar en vecka :) bokade resan i lördes kväll och stack igår.. och så avis på att jag inte kunde följa med! Får väl pressa i solariet här hemma ;-)

Och igår var det som sagt bara jobb jobb och jobb på schemat! mer än så har inte hänt, men det är ändå en del med tanke på 33,5 timmes jobb inräknat tycker jag. :P Nu sitter jag här hemma och väntar på nåra fastighetssnubbar som kommer klockan 14 och ska fixa lite grejer! Dum tid! Fick också reda på nyss att imorgon bitti kl 8 byter dem ytterdörren... så det är bara o upp tidigt :) Men vad gör det om hundra år? *sss*

Nu ska jag käka frulle!


RSS 2.0