Helg

Hej på er! Hur mår ni? Bra hoppas jag, det är ju fredag idag. Fredag och min första helg som singel. Ensam. Säger inte att det är något jag "längtat" efter men det ska bli skönt och gå ut och roa sig på lördag. För imorgon firar jag och några andra tjejer lollo's födelsedag, med tjejmiddag hos henne sen utgång! Förmodligen blir det slagt. Måste säga att känslan är lite konstig.. Tror aldrig jag varit ute som singel ens? Har aldrig raggat bara nekat... Det ska som sagt bli skönt att gå ut med tjejerna utan att ha något i tankarna som tynger en, dock inte lika kul att vakna upp och ha söndagsmys med sig själv.. Men det får man ta, man kan inte få allt här i livet, e de inte så dem säger :-)

För övrigt har jag haft en lugn och skön vecka.. Kanske lite för skön till och med! Haha ler* Nu är det iallafall helg och fan vad jag ska sova ut... Längtar redan

Nu slutar jag, ska hem och sola sen till Nova med familjen, därefter får vi se vad kvällen bjuder på :)

Lovade ju..

Lovade ju er igår att skriva om vägningen.. Sist jag skrev om min vikt vägde jag 69,9 och nu står vågen på 64,4 så det e på väg neråt...

24/5

Precis som igår så har jag idag jobbat, ätit, solat och tränat. Känns som att dagarna bara tickar på men det kan dem gärna få göra.. längtar till helg, tjejmiddag, sällskap och skratt..

Har tappat ungefär 5 kilo, imorgon väger jag mig så då ska ni få veta siffrorna, jag vet att ni är intresserade ;-) Medans vädret fortfarande inte är superfint så känns det helt okej att jobba, komma hem och bege sig till gymmet direkt. Ni vet, när sommaren och solen kommer på riktigt då rymmer man ju gärna från oh träna inomhus. :P Men änsålänge kan jag nog hålla detta spåret!

Av alla händelser runtomkring känner jag mig inte speciellt hungrig längre, endast på jobbet då jag måste äta för att orka arbeta.. Men jag vet precis som ni att det håller inte i längden att svälta.. Just nu orkar jag bara inte bry mig..


The end..

Hej på er..

Nu var det ett tag sen ni hörde av mig och det har hänt en del bara den senaste veckan.. Som de flesta av er säkert sett/hört så är jag och Alex inte tillsammans längre. Känner inte att jag ska behöva göra någon lång förklaring om varför, men för att inte en massa rykten ska skapas så ligger det till såhär; Det var jag som gjorde slut, jag följde min inre känsla, eller magkänslan som man brukar kalla det.. Alex är en superfin kille som alltid vill allas bästa. Han har alltid varit snäll mot mig. Men ibland räcker det inte hela vägen. Jag har alltid haft en enorm rädsla för att vara ensam, därav har jag haft tre längre förhållanden sen jag var 15 år gammal. Har alltid känt panik för att stå där ensam som tjugoåring utan ett seriöst och stadigt förhållande.. Men jag har förändrats. Jag har blivit vuxen och förstått att jag har inte bråttom till någonting, jag har all tid i världen att konfrontera min ensamhets-rädsla och fokusera på mig själv. Och jag har också insett att jag är ju faktiskt inte ensam, jag har min fina familj och släkt som alltid stöttar mig.. Och mina fina vänner som så många gånger kasat åt sidan pga en kille. Det är ändring på det nu..

Så nu vet ni. Jag och Alex är inte ovänner, vi vill gärna vara vänner men det är ju jobbigt till en början. Även fall jag var den som lämnade så tro inte att det är smärtfritt.. Kan inte komma på en värre känsla än att såra någon man värdesätter så högt.. Men nu vet ni, och jag hoppas ni är nöjda med den informationen ni fått.. resten håller jag inom mig..

Tack Alex för många fina stunder, du har tagit fram mycket sidor i mig som jag inte trodde jag hade. Vi har haft otroligt kul ihop och delat så många skratt och så mycket bus.. :) hehe. Och tack vera då, madde och kenth för att ni fick mig att känna mig som en av er.. Människor som ni möter man oftast bara en gång i livet.. Unika som få *ler lots of love to you guys / Lingon :-*





work work

Hej mina vänner! (och ovänner)

Har precis kommit hem från jobb och hunnit landa. Har haft ett riktigt jobbigt och påfrestande jobb idag, och det känner jag av nu. Har ätit alldeles för lite och jobbat alldeles för hårt, så jag känner av lite sockerfall nu. Tänkte springa över och handla nåt oh göra till middag snart.

För övrigt springer veckorna bara iväg, redan fredag imorgon. Men jag klagar inte. :) Det var igentligen meningen att jag skulle iväg och rida i helgen, men vi får se hur det blir, har en massa annat och göra så vi får kanske skjuta på det tills nästa helg. Ska iallafall bli sjukt roligt, det var några år sen sist och känslan att få hoppa upp i sadlen igen kommer vara mer än underbar. :)
 
Inget mer och säga för tillfället, mer än; Sandra gumman lycka till på din OP imorgon. Ska tänka på dig hela dagen lång :)




Ute på en pw! :)

img_3134 (MMS)

Ute på en pw! :)


Otursdagen

Hej på er! Här sitter jag ganska nyss hemkommen från jobb. Denna dag har känts lång och seg, men nu är jag äntligen hemma och ska ta vara på tiden innan det är dags oh sova igen. ;-) Idag är jag på lite bättre humör, igår var en ganska jobbig dag...

Min morgon började med att jag på facebook fick läsa att en bekant hade gått bort. Hon har kämpat många många år mot en hemsk sjukdom, cancer. Det började med bröstcancer och har varit en lång process genom åren. 44 år gammal med barn som är 14 och 16. Mycket hemskt att vara helt klar i hjärna och sinne men veta att du måste lämna jordelivet pga denna elaka sjukdom. Det gör så ont i mig. Att se barn i den åldern förlora sin mamma, och att veta att sjukdomen cancer kan fånga vem som helst när som helst.. Tänkte på Hanna oh Calle hela dagen.. Vila i frid Charina.

Hann inte mer än byta om när klockan slog 16:00 igår så fick jag reda på att min Farmor ramlat och slagit sig. Hon skulle klippa sig på Peter klippare här i byn, och när hon var på väg ner från trappan så ramlade hon av yrsel. I EN TIMME låg hon på trottaren i kävlinge med en filt över sig i det vädret vi hade igår. 1 TIMME. Förstår ni hur arg jag blir, vad fan är det för sjukvård vi har. Iallafall så fick hon kroppen röntgad igårkväll och det är en krossad knäskål, bruten näsa, brutet finger oh en massa skrapsår. Inget kul alls men får vara glad att det inte var värre än så.

Pappa åkte in till sjukhuset och jag åkte hem.. Gick på spinning med storebror och Krille sen var det nästan dags oh sova igen. Träffade inte min älskling igår så det ska jag göra idag!

Fick även reda på att min pappas flickväns son också vart väldigt ledsen igår, då en av hans vänner omkom i en motorcykel olycka. 22 år gammal. :( livet e orättvist!


Min helg

Uff... Man orkar knappt göra någonting när man jobbar hela veckorna.. Jag längtade verkligen efter helg oh gud vad fort den försvann förbi. :( Imorgon är det dags för jobb igen. Jag har haft en mysig helg i furulund hos min älskling. Igår tittade jag på Eurovision.. många som tycker det är bullshit men eftersom jag är uppväxt med det så tycker jag det är kul :) Saade tog en 3:e plats iallafall och det tyckte jag var bra jobbat..

Just nu sitter jag och väntar på att Madde ska komma ut ur duschen så jag kan få se resultatet av hennes blonda slingor jag gjort. Sen ska de fönas oh lockas :) Tycker det är superskoj och fixa med hår, naglar, smink osv.. Kanske något i den stilen man skulle utbildat sig till ;-) the future will tell..

Ikväll blir det falsk fläskfile till söndagsmiddag och till det lite vin.. YUM




Lööördag

Godmorgon på er :)

Det blev inte så mycket bilder sist, var tvungen att springa iväg till spinningen. Det får bli en annan gång. ;-)

Eftersom jag nu är van vid att gå upp halv 6 på morgonen så vaknade jag helt utvilad halv 9. Låg och mös med min älskling i ungefär en timme (som jag saknat det!) och sen gick vi upp och åt frukost. :) Nu ska jag ta igen några missade Glamourama avsnitt och sen ska jag faktiskt locka/våga mitt hår. Ikväll blir det film hemma hos broren!

Och så en sak till.. jag funderar starkt på att flytta bloggen, har ju bloggat på blogg.se ett par år nu men nu känner jag för någonting nytt. Såg att en vän till mig hade börjat blogga på blondinbellas "spotlife" och det verkar vara en bra sida, dock har jag ingen aning om hur design, statistik oh allt fungerar där.. :( så om någon vet, HJÄLP..

Hörs!


Senaste bilderna

Tänkte lägga in lite av dem senaste bilderna tagna med min mobiltelefon.. Är så dålig på att ladda upp bilder så dem kommer lite nu i efterhand :)
















Borta bra men hemma bäst

Ni fattar inte hur mjölig jag var när jag slutade idag.. ja ni läste rätt, MJÖLIG. Sprutade med trucklyft på ett ställe i kvarnen så mjölet yrde runt.. Det kändes som vinter igen, alltid var vitt.. inklusive jag! Imorgon är det på det igen.. haha.

Sitter här och varvar ner lite.. Om en halvtimme beger jag, victor och paula oss till gymmet. Jupp, Alex bangade precis som jag sa. Sjukt vad bra man kan känna en annan person. Always know the next move. ;) Så snart väntar 45 jobbiga minuter men efteråt när jag kommer hem är min älskling här och väntar på mig. Mys! Och nä jag tröttnar aldrig på hans sällskap ;)

Hej så länge!


Nytt lack



Har ni sett att hm säljer Isadoras wondernail i sommarfärger för bara 39:90 nu? Super! Köpte ju det till höger för typ en vecka sen och iförrgår köpte jag det till vänster också. Jättefina till solbrännan :)


Mobilblogg - at work

Så får de bli! När man inte jobbat alls mycket på en tid och sen börjar arbeta heltid känns det som man inte har tid till nånting längre. Jupp, och att blogga har inte varit prio ett känner jag. :) Sitter på jobb nu, skall alldeles strax gå ut och fortsätta där jag slutade..

Ikväll ska jag, Paula, victor och kanske kanske (väldigt litet kanske) Alex träna spinning. Asså, vi ska träna spinning men att Alex ska följa med är inte helt hundra. Ja ni fattar. Ni är inte dumma. Jo några av er är garanterat men jag tror de flesta förstod. *ler Annars inget annat nytt, fick mitt truckkort igår i brevlådan. Känns gött! Medans vissa inte vill jobba och inte gör ett skit för att få ett jobb så gör jag allt. Det känns bra. Förhoppningsvis dimper skattepengarna snart in också och kan påbörja körkort. :)

I helgen ska de vara dåligt väder hörde jag, givetvis eftersom jag jobbar i veckorna. Imorgon ska jag iväg och göra drogtest 10:30 med jobb. Dem tar alltid med jämna mellanrum prov på alla som jobbar är och eftersom det var ett år sen jag var här sist är det dags igen. Skönt att jag inte knarkar och kan känna mig lugn och säker inför testet. Vad jobbigt det måste vara för missbrukare att ständigt känna nervositet och få gå omkring o dölja något hela tiden... Men men, sanningen kommer alltid ikapp alla tyvärr.. Så jag hoppas en klocka någon gång ringer på alla er som missbrukar, att ni kan göra något bättre med era liv! Alla kan förändra.

Jobbar

Sitter på jobb oh har kafferast, håller på att tömma en silo.. Inte det roligaste men man får se de positivt; det är jobbigt och därmed ger de träning.. ;) slutar om 50 min och då åker jag och pappa in till lund. Ska käka och vänta på att styvpappan min ska laga pappas bil! Ciao

I did it!

Jag klarade alla uppkörningar! Om två veckor kan jag hämta ut mitt truckkort :) Skönt att ha det avklarat, nu har man det i bagaget när man söker arbete. Vi vart klara redan vid tolv idag så jag hoppade av i lund och gick i lite affärer. Köpte två sommartunikor på hm, samma mönster förvisso men lite olika färgnyanser. :) Sen köpte jag en blommig tunika till min käre mor som alltid gnäller om att hon vill klä sig lite mer färgglatt.. varsegod mamma, bara för att du e världens bästa. :)

Köpte också ett jättesomrigt nagellack från Isadoras wondernail, färgen heter Pure Coral 193. Och till sist en tröja till min babe bara för att han är en så fin pojkvän som förtjänar att uppvaktas ibland! precis så som han uppvaktar mig :) love you!

Nu ska jag börja göra vid mig för snart kommer A och då ska vi åka in till lund och käka innan bion. :) Massa mys!

 

 






Its finally friday!

Ja... Denna dag har varit efterlängtad. Varför? Jo för att detta är sista gången jag står på Malmö central och väntar på buss nummer 35 mot Östra hamnen och det är jag himla glad över. Det har vatt tidiga mornar och sena kvällar och jag har inte fått sova alls så mycket som jag skulle behövt. Igår däremot gick jag och Alex och la oss redan klockan 9 och det var sååå skönt. Han var också helt utmattad efter att ha kräkts 8 gånger igår. Stackare. Men som sagt är det sista dagen på truckutbildningen idag och jag har uppkörning kvar på 2 av truckarna. Vi håller tummarna att jag klarar det och att jag får komma hem lite tidigare idag :) visst?

Och bara för att min älskling är världens bästa så bjuder jag på restaurang och bio ikväll. Vi ska se Fast and the Furious 5 och det ska bli supermysigt :) imorgon är det vårmarknad i Kävlinge och det är alltid mysigt så vi går nog dit en sväng. Nu e jag snart framme! Ha en bra dag :)

På tåget

Amen hej! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade er, och jag sitter på tåget från Malmö så jag tänkte att eftersom jag har all tid i världen kan jag väl säga hej ;)

Det har ju varit födelsedagar, påsk, valborg ja allt möjligt firande dem senaste veckorna. Valborg i lördes började i parken med Louise och lite annat folk. Det var sånt grymt ös, perfekt väder och vi hade supertrevligt. :) Dock så är sol + musik + alkohol inte den bästa blandningen och tiden bara sprang iväg.. Innan jag visste ordet av var min älskling, Elin och oskar inne i lund och det vart redan eftermiddag. :) Jag var nog inte den roligaste att stöta på just då, men det redde sig till slut... Skäms nästan lite för att jag blev så berusad, de var många år sen sist och inte alls likt mig! Kvällen spenderades också i lund och vi hamnade till sist hos Sebbe. Jag fick feberfrossa och migrän när bakfyllan slog in så klockan 2 blev vi hämtade av min käre fader, inte ett enda taxibolag svarade och jag mådde som jag förtjänade... Hemskt! Tack papi för du ställde upp..

Nu sitter jag som jag sa på tåget hem från Malmö från truckutbildningen som jag började på igår. Hade en lång dag igår med många missförstånd men idag kom jag rätt och på fredag är jag förhoppningsvis ägare av ett truckkort klass B :) så där kommer jag spendera min tid 8-16 tills på fredag. På måndag drar jobbet på lilla Harrie igång och jag jobbar hela långa sommaren.. Lite smått ångest men här ska tjänas pengar! ;)

Nu är jag snart framme i kävlinge, ska hem till min älskling idag som jag inte varit hos sen i lördes... Myskväll :) hoppas ni får en bra dag! Ciao :)

RSS 2.0