Det är som att någonting saknas utan att jag vet vad.

Har varit full rulle idag så jag har inte hunnit blogga. Ska sticka snart igen så jag tänkte bara köra ett snabb inlägg.

Var inne på stadium idag med älsklingen när vi var i lund. Vi skulle titta på badkläder. Är det bara jag som tycker att alla bikinis överallt är skitfula? Någon som har nåt tips om vart de finns snygga badkläder?

Ska ut till lödde sen med grabbarna och kolla läget lite, träffa sandra i landskrona också förhoppningsvis. :) Men nu, först en sväng till barsebäck...

Puss!


28 april

Japp, idag är det den 28 april. Alltså 17 månader sen jag och fredde blev tillsammans. 17 månader. 1 år och 5 månader för er trögtänkta ;) Det är långt tid iallafall. Vi har haft våra med och motgångar precis som alla andra, vi har gråtit och vi har skrattat och i slutändan finns det ju bara en förklaring till varför vi håller ihop. Vi älskar varandra. Love you babe..

Nu har jag kommit hem efter en halv-dag med jimmy och fredde. Vi har varit och lämnat freddes cross på jonte, käkat och gått en snabbis runda på centersyd. Fick med mig två koftor hem som vart på rea. :) Nu sitter jag och väntar på pappa som snart hämtar mig, för vi ska ju på pilates pass på gymmet.. hade tänkt testa alla passen, så imorgon blir det kanske box vi får se. :)

På fredag är det ju valborg mina vänner. vad händer? valborg är ju trots allt viktigare när man är lite mindre kan de ju tyckas men man tackar ju inte nä till lite fest. Blockparty? tror jag har förstått innebörden av det nu. vilka ska dit? vilka ska till parken? call me..

Nu sticker jag. vi hörs kanske sen. Puss!






Det var jobbigt...

Fyfasiken vad spinningen var jobbig igår! Men lätt att jag ska fortsätta. Minst ett spinningpass i veckan. Usch vad det känns i rumpan idag.. och det lär ju vara ännu värre i morgon. Jag brukar få den värsta träningsvärken två dagar efter.. Har skitont i mina armar idag och dem tränade jag i förrgår. :)

En tråkig sak är bara att jag började bli sjuk i förrgår. och igår var det lite värre.. också tränade jag.. och idag gör det ännu mer ont! naaat good. och ikväll har jag ett pilatespass inbokat. någon som tränar pilates och vet om det är så jättepåfrestande när man är sjuk? vill inte avboka..

Nu har jag precis slängt i mig min havregrynsgröt och funderar på att ta en huvudvärkstablett också för jag känner hur huvudvärken kommer krypande.. hatar piller dock haha, brukar inte ta tabletten förrän det gör riktigt ont... :P

Köpte två par "slip-in" skor på netto i förrgår. 49:- /st tänkte bara tipsa om dem, sköna och lätta att slänga på sig bara.






Pusskram!


Here we go!

Nu har jag varit på gymmet och pumpat. Duktigt eller vad?! Nu ska vi bara hålla detta också. Every single day! nä nu skoja jag. Inte varje dag, det är inte bra för hälsan. Men 4 dagar i veckan minst.

Tänkte igentligen vara duktig och lägga upp några bilder men jag orkar inte. Inte idag.

Imorgon ska jag på möte med min handläggare på kommunen och redovisa mina sökta jobb, sen ska jag ut till pappas jobb på arbetsintervju. :) På kvällen vid halv åtta kör jag spinningpass med pappa för första gången! jag lär ju dö.... någon läsare som brukar spinna? är det roligt? tråkigt? fruktansvärt?

Nu ska jag ut och träffa jonot och få min födelsedagspresent. Natti!




Hamnen

Ligger på en Sten nere i hamnen i Landskrona och solar ansiktet. Skönt! Måste säga att ljudet av havsvågor har alltid fått mig att slappna av. Iallafall så är vi här och fiskar horngädda, dem har ju börjat komma nu. Ingen lycka ännu men vi stannar nog en timme till så vi får ju se. :) i morse/förmiddes var vi och köpte converse till mig. Slut överallt utom på stadium dem hade nått par kvar. Så glad jag blev :) hade jag inte hittat dom hade jag nog tagit de "slimmade" i skinn i stället men tur vi kollade på stadium :) det enda tråkig med converse är att det har blivit en JÄTTEstor trend, så man e ju inte ensam om dem precis. Och speciellt inte dom vita. Idag ska jag starta gymkort på Times i Kävlinge! Satan vad det ska pumpas nu. Klagar ju inte på att dem har april-erbjudande just nu. 250 :- i månaden istället för 315 :- Som hittat! ;) så klockan sex blir det träning. Nä nu ska jag sola vidare. Pusskram!

My b-day!

Idag fyller jag 19! Grattis till mig! Har inte bloggat förrän nu eftersom jag har varit igång hela dagen. Vaknade upp hemma hos fredde i morse, mornade oss och åkte och lämnade jimmy (han hade sovit över) sen begav vi oss till lund.

Gick in och satte oss på tatung och inväntade jeppe och elin. Fick min present sen beställe vi mat. Superfina blommiga tygskor från dinsko fick jag, love them. :) När vi hade käkat åkte vi ner till en affär som ligger på St.lars och grabbarna köpte varsin baseball jacka (freddes 2a haha) skitsnygga! jag gillade den affären, skitfräcka killkläder. :)

När vi var färdiga där åkte vi till Nova och letade present till mig. Fredde ville ge mig ett par converse skor, men tråkigt nog är dem slut överallt nästan. Så vi får leta vidare i morgon! Jag ska hitta ett par. :)

Efter nova åkte vi hem och då fick jag ett såkallat "svimanfall" vilket är ganska vanligt för min del. Brukar hända ibland att jag blir svimmel och får lägga mig ner och andas djupt och långsamt. Några gånger har det hänt att jag svimmat och varit borta några sekunder. jätteobehagligt... Idag var det lite extra jobbigt faktiskt. Men det gick över tillslut...

Så nu ikväll har jag bara tagit det lungt. så det ska vara! imorgon är det en fullspäckad dag, ska till doktorn i lund på morgonen, sen jobbcoatchen. På kvällen ska jag införskaffa mig ett nytt gymkort! längtar faktiskt... :)

Nu ska jag sova... Tack för alla gratulationer idag :) blev mycket förvånad över vissa som hörde av sig.. men det värmde gott! love ya'll.. och ni som inte hörde av er... nu vet jag vart jag har er ;) speciellt DU..




Skorna jag fick. fina visst? :)

Lördag

Morning!

Middagen igår var jättegod. Min bror, paula och benjamin kom också och gjorde oss sällskap. När ni hade käkat åkte vi hem till dem och tittade på film. Vi såg "Alvin och gänget 2". Brukar vara väldigt skeptisk åt såna filmer men denna gav mig många skratt faktiskt. :) se den!

Ikväll är det tänkt att jag ska fira mig själv med mina vänner eftersom jag fyller år i morgon. Men vi får se hur det blir för det är alltid en massa klydd när det ska planeras in saker. Imorgon är i allafall min riktiga b-day och då får vi se vad som hittas på! :)

Nu ska jag käka gröt. Puss!



Haha, har en lång tröja därför mina ben ser så pluttiga ut!


Resultatet!



Såhär blev resulatet! Ser lite knasigt ut eftersom dom täcker ganska mycket av nageln men det tänker man inte på. Vem sitter och stirrar på nån annans naglar liksom?

Nu ska jag, fredde och min lilsis hem till min pappa och äta middag. mums! Blir lugn kväll med mys och film.

Nu måste jag kila. Ha en trevlig kväll! Puss ♥

:)

Har ni saknat mig? Detta har jag haft fullt upp med dem senaste timmarna. Har byggt på paulas naglar med "depend gele kit" och nu har jag precis satt i slingfärgen. Blonda slingor blir det!

Nu är det tänkt att jag ska göra naglar på mig själv.. ett riktigt evighetsarbete måste jag säga... men resultatet blir fint :)

Nu ska jag börja, vi hörs sen. :*






Bästa

Haha måste bara berätta en sak som vi hade asroligt åt igår.

Jag ringde fredde på jobbet igår vid fem tiden och frågade "ska vi till lödde ikväll?" eftersom det alltid är streetrace där på torsdagar och fredde har ju köpt ny bil så tänkte att han säkert ville dit. och han svarar "jaja, ja det kan vi." varpå jag undrar om elin kan åka med oss dit men med jeppe hem. "jaja, klart hon kan."

När han hämtat upp oss och vi närmar oss lödde (klockan är ca 19.55) så ringer elin jeppe och frågar vart dom är och om dom har kommit dit ännu. Fredde i sin egen lilla värld lyssnar bara på ett halvt öra...

Några minuter efter dem lagt på och vi svänger in mot centersyd så säger fredde:

- MEN hallå! det är ju strippen idag! Jag och elin börjar asgarva... haha
- Vad skrattar ni åt?
- FREDDE, vi ska till strippen....
- VAAA? jag trodde vi skulle till centersyd och handla?
- Dom stänger om typ tre minuter gullet... (asgarvar)
- Hehe, jahaaaaaaa..... :)

Kanske inte lika roligt att läsa som det var att höra... min pojkvän är en förvirrad människa... hahha... 

Tjena mittbena





Inte de vackraste bilderna men dem togs igår som hastigast innan vi stack. Ville visa upp min variaton haha. Eftersom jag alltid har mitt hår likadant i princip (händer att jag vågar det eller sätter upp det nån gång) men annars har jag alltid nedsläppt med snelugg, så ville jag pröva nåt nytt. Så de fick bli mittbena! därav rubriken :) Jag halvgillade det, kändes ovant men det var helt okej. Fredde disliked it, han tyckte jag var finare i snelugg..

Annars uppe med tuppen som vanligt! Meningen var att jag skulle sticka till af.. men så började det ösregna och jag ångrade mig lika fort. Tråkigt att man gått upp och gjort vid sig bara. Tur jag har danne som är så snäll och ska mejla mitt cv till mig! you're an angel! Man kanske ska bädda ner sig med en film? så skönt det hade varit..

Nä nu ska jag fixa lite grejer, kika in lite senare för idag blir det mycket uppdatering! Puss!



You’re out of my life, it cuts me like a knife.



Här är bilen fredde köpte igår. En honda prelude. Helt okej är den, skitskön att åka i. :)

Han hämtade upp mig på kvällen igår också körde vi in till landskrona och träffade lite vänner. Hemom fredde en sväng också så grabbarna fick pröva crossen... lättroade :)

Efter det satt jag och pratade med sandra i flera timmar i hennes bil. Känns bra att prata av sig med någon man känner att man verkligen kan lita på. Är så glad att jag träffade dig gumman! Hoppas allt löser sig för dig för det är du verkligen värd.

Nu ska jag träna lite, sen ska jag cykla ner och posta en telefon jag har sålt. Efter det dusch och fix, sen ska vi in till lund och fixa pass till fredde.

Puss!

 


Nytränad

Okej nu ljög jag lite. Det var en stund sen jag tränade.

Sitter här i soffan och tittar på "Kendra" my favorite! älskar det programmet. Min mage kurrar... funderar på att ta nåt o äta. Grillad kyckling, yum! Nu gäller det fan med träningen, vill man va fin till bikinisäsongen så ligger man redan efter.. haha...

Ikväll ska fredde köpa en bil som vi var & kolla på igår.. så skönt att han kommer att ha bil igen. (inte för att jag vill bli runt körd utan för att han kan va här oftare) Fin är den iaf!

Nu ska jag äta och avsluta detta meningslösa inlägg. Ciao!




Taxfree

Har suttit och tittat lite på nätet på vad vår taxfree katalog kommer att innehålla när vi får den... fast det är farligt för man hittar skitmycket saker man vill ha ;) vissa saker är bara på kampanj "ut" (när man reser iväg) men det bästa e ju att beställa till hemresan annars får man släpa med alla grejer hem igen. Men men, det är nårra veckor tills den kommer så mer om det då!

Känner mig fortfarande kass. Inte bara i kroppen utan lite i själen också faktiskt. inte alls bra men såna dagar/veckor har alla någon gång och det är väl bara att acceptera.. man får försöka göra vad man kan för att det ska bli bättre..

Down

Så känner jag mig idag. nere... deep down. Känner inte för nånting, ingenting blir bra, ingenting går som jag vill och jag ser inte alls framemot denna dag. Ska till doktorn när jag landar i kävlinge sen, vill inte alls dit...

Får väl ta mig i kragen och försöka rycka upp mig. Ikväll ska vi nog iväg och titta på en bil till fredde.

En bra sak, resan till Rhodos är bokad och betald. Känns riktigt skönt. Dock är det 4 ½ timmes flygtid (BIG NO) men det kommer det att vara värt. Förhoppningsvis :) Detta kommer att vara min födelsedagspresent från min älskling, eftersom han har betalt min resa. (fyller år på söndag)



Här är en poolbild från hotellet. Vi kommer att ha stranden precis brevid och precis runt kanten har vi Rhodos stad, barer, affärer, restauranger.. precis som jag ville ha det!

hörs sen! kram kram


Helg

Vi börjar där vi slutade tycker jag...

I lördes var jag och jonot som sagt på jobbmässa i Malmö. När vi kom dit hittade jag Ellionor i min kö (restaurang kön) så jag kom fram en bit i kön direkt, prima. Tror vi köade i tre timmar innan det var vår tur. Min intervju gick bra kändes det som så jag är nöjd :) blir det något så hör dem av sig om 3-5 veckor.

Lördes kväll och natt tillbringade jag med min älskling och jimmy i bilen.. fredde var taxi hela kvällen och natten så vi gjorde inget speciellt. Var hemma typ halv sex på morgonen...

Igår åkte jag, emelie och fredde till centersyd och därefter Entré för att fredde skulle handla lite kläder. 4000 kr fattigare hade han med sig en svart baseball jacka, en jetset klocka, en ring, en skjorta, en keps, och ett par adidas mjukis hem. Jag hade dock kunnat handla en helt ny garderob för dem pengarna men men han blev nöjd så det är ju huvudsaken :)

Idag är jag i atorp och kommer förmodligen vara här tills ikväll, då åker jag nog hemåt igen..



poser!

Jobbmässa

Ush så trött jag är. Det blev sent igår. Inget fest eller sprit men ändå blev det sent. Kom hem vid halv två tiden sen halv tre hämtade fredde och jimmy mig och då körde vi till statoil i landskrona och åt. Var hemma vid fyra igen.... när klockan ringde halv nio ville jag dööööööööö. typ.

Idag ska jag och jonot på jobbmässa i malmö på lutz. Hörde att det var äckligt mycket folk där igår så vi kan ju bara hoppas på att det inte är lika många där idag.. Ska iallafall dit och lämna cv:n och kanske gå intervju?

Nu ska jag slänga på mig kläderna sen ska fredde köra mig till lund. I eftermiddag är det kalas hos farmor!

Puss!


Baseball



Jag älskar min nya tröja. Den är fin. Skulle dock tagit en mindre storlek, men men jag överlever nog. Om ett tag ska jag hem till min farmor och göra smörgåstårta.

Någon som vill hitta på något ikväll?


Happy birthday

Okej, nu får jag väl ta mig i kragen och skriva. Jag orkar inte berätta allt som hänt de senaste dagarna men en liten uppdatering ska ni få. Idag fyller min lillasyster år förresten och jag är uppe med tuppen. (ännu värre till och med) Grattis till dig gumman på 12års dagen!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, har inte riktigt bestämt mig ännu. Kanske ska in till Malmö idag istället och lämna cv:et men vi får se hur det blir. Annars ska jag slänga ihop några smörgåstårtor med pappa i eftermiddag (till kalaset i morgon) och sen ikväll vet jag inte vad som händer. Vad ska ni hitta på? :)

Igår vart jag på af och sen åkte jag in till lund och lekte i parken med seb o jonot. Sen åkte jag hem och så hämtade daddy mig i kävlinge och vi åkte till centersyd och köpte presenter/mat också köpte jag en "baseball jacka" på gina tricot. Kanske inte ska kalla det jacka, ginas e ganska tunn i tyget... Ville igentligen ha bikboks men den är ju slutsåld i typ hela sverige. Visar den sen iaf :)

Igår köpte min älskling en cross.. en ganska dyr en! vill se deeen :) imorgon ses vi...

Dessa skorna fick min lillasyster av mig och fredde nu i morse. :)




Vi hörs sen! ska försöka i af! Kramis

13/4

Igår spenderade jag i stort sett hela min dag med jonot, vera och oskar. trevligt! hann med att göra en del saker.. skönt att va ute och hitta på saker istället för att sitta inne i det fina vädret :) vi svenskar e konstiga... när det är snö så gnäller vi och när det är varmt så tar vi inte vara på det..

Vi var bland annat vid ån i kävlinge och softade, i lund på espresso house och drack chailatte i solen, satt på stranden i bjärred och handlade glass i lomma.. vad hittade ni på för något?

Idag är det en ny dag och jonot kommer och hämtar mig snart.. bye :)

bilder finns på fb!

Basket

Hej cuties!

Uppe med tuppen idag, skulle egentligen gått ner till af klockan åtta med tanke på att jag inte har någon cykel just nu.. men jag känner att jag inte mår helt på topp så jag hoppar det idag.

Igår började jag dagen med af 9-12, efter det stack jag till lund och träffade jonot. (skulle egentligen träffat min jobbcoach 14.30 men kände mig helt slö så jag struntade i det) Sen åkte vi till kävlinge och mötte upp fredde, satt och softade nere vid ån i solen :) skönt!

Efter det körde jonot oss hem och sen nån timme efter kom Markus och hämtade oss. spelade basket vid annelund med massa folk.. :) sommarkänsla!




basket




älskling




haha lillen med solen i ögonen




bigsis






Helgen

Nu var det minsann många dagar sen jag uppdaterade. Riktigt dåligt av mig eller va säger ni? Har varit i farten hela tiden så det är därför jag inte tänkt på att skriva.

I fredes var jag på af och sen åkte jag till lund och träffade jonot och hämtade min iphone :) Körde upp till kg och joinade oskar en stund när han bytade däck.. jag bytade också ett ;) händig som jag är. Mötte lollo på stationen i lund också tog vi tåget hem och cyklade hem var för sig och gjorde vid oss. Åkte in till kävlinge vid sju och stack på förfest hos danne, sen vidare på lokalfest på högalid.. var en nykter men ändå trevlig kväll :)

I kom fredde hit och vi stack till robin och grillade på hans gård med massa vänner. När vi käkat blev det lite krök uppe hos honom.. några stack ut senare och vi stannade kvar och tittade på film. Jag somnade dock.. någon gång in natt körde danne oss hem... fyfan vad slut jag var.. somnade direkt..

Och slutligen, idag har vi bara softat här hemma.. gick ner till kävlinge för att hämta cyklen men det visade sig att lollo och dom redan hämtat den så jörgen kom och hämtade oss istället. Köpte käk och sen när vi kom hem grillade vi i trädgården. mys! Annars har vi bara varit hemma och tagit det lugnt och tittat på tv. Har inte hänt speciellt mycket. Jag är fortfarande helt slut i kroppen (för lite sömn och inga kolhydrater eller socker gör en död) så för mig har det inte varit några problem att bara dega...

Nu ska jag fortsätta göra ingenting... Kram!




Säljer denna telefonen, 5 veckor gammal. 1100 ;-
Kommer med låda o kvitto, försäkring hela köret... någon som e sugen?

malmö

Hej mina vänner!

Idag har minsann varit en ganska händelserik dag. Vaknade hemma hos lollo imorse, insåg att min klocka inte hade ringt och att jag var lite sent på det. Försökte fixa oss så snabbt så möjligt sen cyklade vi ner till klc. Satt lite vid datorn och snackade lite skit sen klockan 12 hämtade jonot mig!

Körde till malmö för att kolla om vi kunde hitta den luren jag ville ha.. fanns tydligen ingenstans enligt dem på enré och det var en väntetid på 6 veckor men det visade ju sig senare vara bullshit. Lunchade på entré sen körde vi bort till triangeln och träffade vera o marie..

Sen begav vi oss till lund, ställde bilen på kg och traskade ner till stan. riktigt skönt väder! stannade och tog de lite lugnt i stadsparken sen gick vi till telenor store i stan... fixade med luren så den kommer i morgon :) RIKTIGT NAJS...

Nu sitter jag, jonot och oskar uppe hos niklas och umgås lite... snart hem till kävlinge och byta kläder sen till lödde..

Kanske inte det roligaste inlägget men nu har ni fått veta om min dag i exakta händelser! och det är ju precis det ni vill egentligen ;)

Hos louise

Japp, där har jag tillbringat min dag! (efter lärcentrum då) Vi har snackat skit och hoppat studsmatta. Sen blev det snack om sleepover, hon är ju själv hemma nu i några dagar och det är ju så tråkigt att sova själv så jag som är en så bra vän ställer upp o sover här ;)

Skjutsade (!) henne på styret på en cykel hela vägen hem till mig för att hämta saker. det är grejer de ni! jobbigt var det haha.

Imorgon är det klc som gäller igen mellan 9-12. Efter det täntke jag bege mig ut till lödde o köpa en ny leksak... vad får ni se sen! sjukt exited iallafall :D tror att vissa kan gissa sig till vad det är...

Vi hörs i morgon sötnosar! ♥




Lchf metoden

Nu har jag sökt hela 2 jobb på dessa tre timmar jag varit här. Den du! ;) nu ska jag in och köpa en filmjölk sen ska jag cykla hem.

Men... först ska jag berätta en sak.

Under många års tid har jag konstant bantat, typ. Hela tiden har jag haft matångest och brytt mig om vad jag ätit. I perioder har jag ätit massor, men därefter jojobantat igen. Innerst inne vet jag om att en balanserad kost är nycklen, att äta lite och rätt samt på angivna tider + träning. Men eftersom jag inte har något tålamod och vill att det ska gå jättefort så har jag alltid försökt mig på alla snabb-dieter du kan tänka dig.

Nu har jag hittat en till. - en sista! Nu prövar jag en sista gång och funkar inte detta så ger jag upp. Men denna är faktiskt lite som viktväktarna, man ska gå ner cirka 0.8 o veckan.

Den heter lchf (low carb high fat.) har läst massor om den och den verkar fungera positivt på dem flesta. Den ska också otroligt nog göra att du mår bra och att ditt sötsug efter godis, kakor, ja allt försvinner helt. Den går alltså ut på att du får inte äta kolhydrater eller socker, utan bara fett och proteiner. Inte helt lätt alltid att hitta nåt att äta men pröva ska jag iaf :)


Följande är tillåtet att äta om man följer en LCHF-kost:

  • Fet frukt (Avokado och kokosfett).
  • Fett (Riktigt Smör och Bregott)
  • Fisk och skaldjur (Gärna feta fisktyper tex lax).
  • Fågel (kyckling eller kalkon.)
  • Grönsaker (Sparris, broccoli, Squash, aubergine, oliver
  • Kål (Blomkål, vitkål, brysselkål eller grönkål).
  • Kött (Lamm, vilt, gris och nötkött).
  • Matolja (Olivolja eller rapsolja).
  • Mejeriprodukter (Grädde, Cremé fraiche, yoghurt, vanlig och grekisk/turkisk, mjölk och fil).
  • Ost, (Gärna feta ostar, Philadelphia, Haloumi, Feta, Mozzarella eller keso).
  • Spenat, svamp, gurka och all sorts grönsallad).
  • Ägg (I alla former).
  • Undvik att äta följande om du följer en LCHF-kost:

  • Charkvaror (Korv och alla typer som innehåller tillsatser som innehåller kolhydrater).
  • Frukt.
  • Kolhydrater i form av ris, majs, couscous eller bulgur.
  • Margarin (Alla typer).
  • Matolja (Majsolja,jordnötsolja, sojaolja och solrosolja).
  • Rotfrukter, (Potatis, pommes frites, kålrot, rödbeta etc).
  • Socker (Alla former, vit socker, brunt socker, sirap, honung ,godis etc).
  • spannmålsprodukter (Bröd, pasta och gröt. Även fullkornsprodukter)
  • Sötad mat & dryck (läsk, kakor, kaffebröd etc).
  • Tilltugg (Popcorn, chips och alla andra tilltugg som innehåller kolhydrater).

  • Vi får se hur det går! någon som testat detta?

    Kram!


    Skrylle

    Blev inte så mycket uppdatering igår efter att jag sa att jag skulle hoppa in i duschen. Detta för att pappa ringde och frågade ifall jag ville åka med till skrylle och gå milen. Allt som allt tog det fyra timmar innan vi var hemma igen eftersom vi käkade på restaurangen efteråt. När jag kom hem ägnade jag min tid åt min älskling och glömde bort er! booo hehe

    Nu sitter jag nere på KLC och ska söka jobb. Finns inte så mycket jobb att söka när man tittar varje dag men har två stycken jag måste söka iallafall, i helsingborg... order från min handläggare!

    Kan inte någon vakna nu och vara social med mig på msn?






    Af



    nu drar jag! hörs sen. puss!


    Morning

    Godmorgon! sovit gott? själv vaknade jag klockan 07.30 av att min pojkvän kröp ner i sängen. då hade han precis kommit hem. låg och försökte somna tills klockan var åtta sen gav jag upp.. tack älskling! hehe

    Så nu tänkte jag ge mig på det där med bilderna igen sen tänkte jag hoppa in i duschen. Det är inte alla bilder dock, men det orkar jag inte. Mer finns på fejjan!




























    ...

    Våra gigantiska pizzor från när vi var i Åstorp igår. Min var nog ännu större än på bilderna. Dem hängde liksom ut över tallrickarna. Vi blev lite oroliga till en början om vi hade beställt familjepizzor.. för jag skojar inte att dom var lika stora som familjepizzor här hemma och endå billigare än en vanlig pizza.

    Så åk till Åstorp utanför hbg om ni ska äta pizza! it is worth it =) haha






    Triatlon

    Nu har jag suttit i över en timme och försökt ladda upp bilderna från i fredes, men det vill inte gå, varken här i bloggen eller på facebook. Trist! Får försöka mer imorgon.

    Nu har vi varit på kalas iallafall, det har varit dagens sysselsättning. Min älskling stannade kvar hemma hos brorsan, gissa vad dem skulle göra? poker ofcourse... fattar inte att man inte tröttnar men men, killar!

    Från det ena till det andra, min pappa har fått för sig att göra en triatlon. Man simmar typ 5 mil i öppet vatten (typ havet) går direkt upp från vattnet och cyklar 18 mil.. därefter hoppar du av cyklen och springer dem sista 5 milen! Det är riktigt sinnessjukt men när min pappa har gett sig in på något så vet jag att han klarar det. Han är dock inte i form för det än men han blir väl! Han sa till mig idag när jag tjatade om att jag ville ha en iphone att om jag gjorde en triatlon med honom så skulle jag få en iphone. haha, han e galen...

    Nä nu ska jag duscha hade jag tänkt. Kram!




    Denna bilden gick visst? sleten bild på mig från igår när vi åkte hem från farfar :)

    Påsk

    Tänker inte ursäkta mig för att jag inte bloggat på nårra dagar, har haft bloggtorka och ingen lust alls. så att så ligger de till!

    Men nu e jag back on track :) Sitter och väntar på att min styvpappa ska hämta upp oss, ska hem till brorsan och paula på kalas. Eftersom min kära mami fyller år idag och paula fyllde häromdan så firar vi dem ihop idag! smart va?

    Helgen?

    I fredes var vi på 25års fest hos Paula. Mycket trevligt! Jag var nykter dock men det behövs ju också ibland. Inte alltid lika roligt men det kan va ganska underhållande att studera alla när fyllan slår till :) jag och fredde sov över där eftersom vi numera har en bit hem till mig...

    I lördes hämtade pappa oss på förmiddan hos brorsan och vi stack till farfar i Åstorp. Längesen jag träffade honom så det var mysigt! krängde pizza (den största jag nånsin sett, bilder kommer sen) och pratade lite skit sen begav vi oss hemåt igen!

    På kvällen (igår) så bestämde fredde sig för att spela poker med min papi, brorsa och dem andra så jag stack på fest hos hanna med figge och dennis... =) alltid kul o träffa folk man inte sett på länge.. märks att man ibland ses för sällan!

    Nä nu måste jag kila, kommer bilder från helgen sen! Puss


    Magkatarr.

    Där har vi förklaringen till den hemska värken i magen. Magkatarr! :(

    Idag har jag varit nere i byn med min bigsis, solat, handlat dricka till henne inför i morgon, lunchat med pontus. sen hämtade jörgen mig och nu ska jag snart hoppa in i duschen.

    Sen kommer fredde. inga planer för ikväll! nåt kul som händer?

    RSS 2.0