Rastlös

Jag e otroligt nog rastlös efter en hel dag på jobb... e fortfarande ingen som dykt upp här hemma än och det är tråkigt o vara själv... camen, min ända vän just nu! haha









haha.. :)




Morsdag

Ni har väl inte glömt att gratta era mammor på morsdag idag?

Min mamma är verkligen världsbäst. Jag berättar allt för henne.. allt mellan himmel och jord. Jag tycker synd om flickor/pojkar som inte vågar eller kan prata med sina mammor. Det är en otrolig lättnad att prata ut om sina problem med sin mamma.. och min mamma har alltid lösningar på mina problem. Även om jag inte alltid lyssnar så förstår hon att man själv vill upptäcka och lära sig av sina misstag.

Dem flesta döttrar visar alldeles för lite uppskattning mot sina mammor. Jag tycker vi ska ta oss i kragen och tänka efter vad dem egentligen gjort för oss under hela våra liv. Hade de inte varit för dem skulle vi ju inte funnits! ♥


Keep smiling

Det har varit en sjukt lugn helg måste jag säga. I fredes var vi ju hos brorsan och paula, och igår var jag bara hemma eftermiddan och hjälpte till här hemma. Vi får ju nycklarna till nya placet idag, mamma och dem är nere och hämtar dem nu faktiskt. Men vi flyttar inte ut helt förräns på tisdag tror jag.

Igårkväll kom fredde hem vid nio iallafall och då stack vi och hämtade upp victor sen drog vi hem till pontus. Dem satt där och chillkrökade lite. Det var jag, victor, fredde, dannie, ale, ola, pontus och Johan. Efter ett tag gick vi ner till johan och satte oss och lyssnade på lite musik och softade istället. De va kul o träffa johan, de va helt för längesen sist min vän. ♥


Shoes







Var på centersyd idag och köpte lite skor. Först åkte jag och pappa dit och shoppade lite åt honom och mig. Jag köpte 3 par skor och han köpte badshorts, soda stream och skor. Han köpte skitsnygga badshorts faktiskt, men han hade ju ett bra smakråd med sig så de va kanske därför.. ;)
´
Var i behov av lite skor, och jag har aldrig skor så länge så för mig funkar det utmärkt att köpa klackskor och liknande på skopunkten eller din sko. Idag blev det skopunkten, ta 3 betala för 2.. prima!
Dock hade dem många skor som var snyggare än den modellen jag valde (dem 2 översta bilderna) men eftersom jag e så smal runt mina anklar? (vrister?) så kasade fötterna bara runt. Men tillslut hittade jag några som satt bra så då fick det bli samma i två olika färger. Det är viktigt att skorna e sköna..

Så nu har jag höga stövlar, höga skor, gladiator sandaler, vita converse och ett par blommiga tygskor. två slipin i svart o vitt.. och ett helt jävla gäng med ballerina! nu klarar jag nog mig i sommar :)


If we ever meet again..

Friday night - och den spenderas hos brorsan och paula. Nu minns jag varför jag gjort annat dem senaste gångerna dom spelat poker här. Fan så tråkigt det är... segt, enformigt.. usch nej jag orkar inte. Speciellt inte när jag e såhär trött. Vill bara sova och vakna typ om två veckor... (Då åker vi till rhodos)

Iallafall så är det riktigt skönt att arbetsveckan är slut. Antar att helgerna kommer gå väldans fort nu när man jobbar hela veckorna.. Så man får minsann ta vara på helgerna nu under sommaren med tanke på att man jobbar 7-4 alla dagar. Ja, om vi får nån sommar då alltså...


Idag har jag och fredde varit tillsammans i 1 ½ år. ♥ En månad ifrån att vara mitt längsta förhållande i mitt liv so far. Gud vad tiden bara springer i väg.. Snart dags att flytta hemifrån och bli självförsörjande.. MEN, det jag ville få sagt är att du betyder mycket för mig fredrik!


Go'kväll..

Go'kväll readers..

Egentligen har jag ingenting intressant att berätta, kände mest mig tvungen att uppdatera eftersom jag varit så dålig på det den sista tiden. Jag vet ju att ni e en del som e intresserade av att läsa om vad jag gör så de vore ju elakt att inte blogga om det. :)

Kände mig sjukt trött innan, var inte sugen på o göra nånting alls. Var hemma och tog det lungt bara, men vid åtta när fredde och victor kom för att hämta freddes träningskläder så hakade jag också på till gymmet. Sprang i 20 minuter och tränade lite ben. Alltid nått... Efter gymmet ville fredde och victor till landskrona så dem droppade av mig i stora harrie sen åkte dem.

Är heeelt slut, sitter här och väntar på fredde men jag tror nog faktiskt att jag kilar ner och lägger mig själv sen får han smyga in. Sista dagen på jobbeveckan i morron, de ska bli såå skönt. Vad ska ni göra i helgen??

Nä nu kan jag knappt hålla ögonlocken öppna. Natti på er!


Bara för att man ler...

Är man inte alltid glad. Just nu känner jag mig lite så. Jag ler, hälsar trevligt på folk, och om någon frågar "läget?" så säger jag alltid alltid "bra själv också?" Men är det egentligen så? varför är det alltid en reflex att säga att man mår bra? För att inte belasta andra med sina problem kanske... istället går man och bär på dem själv och nötar och nötar tills man blir helt galen...

Aja, strunt samma. Fortfarande lite kass med bloggandet men det är för att någonting har hänt med min dator, kan inte ansluta till internet längre så när jag vill blogga får jag gå och koppla in sladden och sitta i min lillasysters rum...

Jobbar på om dagarna, idag känner jag mig riktigt slut faktiskt. Har sopat och sopat och städat och skyfflat utanför kvarnen hela dan typ.. det tar på krafterna! men det blir till pengar och det är de som räknas ;) Så vad händer idag? Hade planer på att sticka till lödde/landskrona ikväll med fred men jag tror inte jag orkar. Stannar hemma och slänger i några maskiner tvätt och duschar o pysslar om mig själv lite istället.. de behövs!

Och för er information så flyttar vi på tisdag och jag har sååå mycket att göra innan dess. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag..



Stort grattis till sötaste Natha för att hon fick sitt körkort igår :) stolt över dig gumman, de har du verkligen kämpat för. Också lite sena gratulationer till min sandra för att hon fyllde år igår :) Kunde tyvärr inte komma och hälsa på henne då men jag hoppas vi ses snart..



Blame it on me!

Hej bloggen!

Förlåt för extremt dålig uppdatering. Förlåt förlåt förlåt. Men jag har jobbat, tränat och sovit i princip. Its fucking hard! De tar på kroppen att göra dessa två grejer alltså. Gå upp tidigt, vara på jobbet i nio timmar och sen direkt iväg till gymmet o träna 1 ½ timme. Själv vill jag typ ramla in genom dörren och lägga mig på golvet och sova. Men det får man inte ;) Då vänder man på dygnet!

Kom hem för en stund sen iallafall, har precis käkat middag. Tänkte slänga mig i duschen snart..
 
Nått nytt som hänt? Inte mycket mer än att jag har börjat jobba som sagt. Är på pappas jobb, lillaharrie valskvarn. (numera "farina") Ska vara där tills i slutet av juni sen får vi se vad som händer. Fick som jag sa för ett tag sen en andra intervju till XXXLutz som är i morgon klockan 17:00 i Malmö men jag är sugen på att avboka faktiskt. Tog mig en funderare över om det verkligen är det jag vill göra... Har anställning på Lillaharrie aug. ut sen får vi se vad som händer. Jag kanske stannar? ;) who knows!

Brorsan och Paula har även fått valpar. Igår faktiskt. 8 stycken små liv. Amstaffs... har inte varit och tittat på dem än men det blir väl i veckan. :)

Hörs snart igen! xoxo

Karneval

Äntligen hemma efter en lååång dag i lund. Meningen var väl egentligen inte att jag skulle vara hemma nu, men det blev kallt och jag blev trött på allt så jag och min sis åkte hem och min bästa styvpappa hämtade mig på stationen i kävlinge. Tack ♥

Nu vill jag bara sova, är trött, irriterad, arg, besviken. Typ allt man kan tänka sig.

Trött på falska människor, rollspel och småbarns beteende. Varför är inte alla vuxna människor raka istället? Okej, skitsnack förekommer alltid men har folk i allmänhet ingen stolthet i kroppen längre? Det är ju pinsamt hur folk beteer sig. Så jävla uppenbart.

ÄVEN trött på o se hur vissa bara kastar bort sina fina egenskaper. Men men, jag kan inte annat göra än att titta på och tycka det är tragiskt. Man kan inte välja åt nån annan tyvärr! ibland önskar jag att jag kunde göra det för att hjälpa in på rätt stig igen.

Nä nu ska jag sova.. eller försöka iallafall. Bloggar mer om karnevalen ihelhet i morron när jag är på bättre humör.. natti natti..


Fredag

Hej hej! Åker runt med Sandra i Landskrona och gör ärenden.. Kommer nog bli rätt så kass uppdatering idag eftersom det e massa annat runt omkring som ska fixas. Nu ska vi handla blanne och lämna cider sen ska jag äntligen få duscha! Klockan sju trillar de andra 10 töserna in :) hejsålänge!

Helgen?



Imorgon är det fredag och då är jag bjuden på "Sexparty" hos min Sandra i landskrona. Kommer säkert bli jätteroligt :) haha. Första gången jag är på ett sånt faktiskt. Och för er som inte vet så är det typ som dem där "tupperware" partyna och sminkparty osv. En person kommer dit och demonsterar sexleksaker helt enkelt och sen kan man beställa ur en katalog. Åker nog in till Sandra redan imorgon förmiddag och hjälper henne lite inför kvällen. Natten spenderar jag hos fredde i asmundtorp..

Eftersom det är den omtalade Lundakarnevalen nu i helgen så spenderar jag min lördag där såklart. Fredde ska till hörby och jobba så han följer inte med. Åker nog in där med syrran och lite vänner.. man lär ju stöta på massvis med folk man känner, alla verkar ju skulla dit. :)

Har inte bestämt mig för om det ska intas alkohol för min del ännu, men ifall att...

Så lär jag ju vara ganska seg på Söndag. Då blir det nog mest lungt hemma med en film och bakismat. Om inte vädret är på topp då kanske det blir brännboll? ;)

Såhär kommer min helg iallafall ungefär se ut! Och den ska verkligen njutas av eftersom på måndag börjar jag jobba och sen jobbar jag heltid hela sommaren. Nu ska jag sova. Godnatt på er! ♥


Summertime

Ojojoj, mina vänner. Jag fattar inte hur jag kan ha suttit inne på min f*** röv alla dessa dagar när det varit så varmt ute. Okej, det är rätt trist att bo en timmes promenad ifrån centrum och inte ha någon cykel, då blir man lätte en soffsittare hehe.

MEN idag har det varit strååålande sol, och min dag började vid 1 tiden när jag och Louise tog tåget till lund. Shoppade, satt i solen och pratade och åt en sallad på gräddhyllans uteservering bland annat. Det var så skönt så ni anar inte. Sommaren är verkligen efterlängtad efter en kall och lång vinter. :) Tog tåget hem vid tjugo i fem och fick då för oss att vi skulle samla ihop folk och spela brännboll på måsängen. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, men vi var några stycken som spelade basket iallafall. Mysigt! kom precis hem efter en riktigt bra HELdag. :)

Om tio dagar flyttar vi ner mitt i centrum och det ska bli sååååå jäkla skönt så ni anar inte. Nu ska jag snoka runt lite, återkommer om en stund. Titta på lite fina bilder sålänge! :*

















:)

Godmorron!

Hur mås det? Me mig är det prima, förutom att dem har varit här från kommunen och spolat avloppen så det luktar inte hallon här just nu.. får hoppas det försvinner snart.

Vet inte vad som händer idag, drar kanske in i stan en sväng eller nåt. 

Tjao..


Hejdå!

Skulle egentligen till Landskrona och träffa Sandra men det blev inget med det idag.

Sticker ner till kävlinge nu och promenixar med paula. (hoppas regnet håller sig borta) sen kommer älskling och då blir det kanske film hemma hos Elin. Wee'll see!

tjao :)


Att vara stark

Hittade en fin dikt som jag tycker stämmer så jäkla bra. Just idag tillägnar jag den till min syster för att hon har det jobbigt just nu... se framåt, jag älskar dig.

Att vara stark


Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna

Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
eller att alltid lyckas


Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen


Att vara stark är
Att våga hoppas
när ens tro är som svagast


Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa
för att nå dit.


Gomiddag

Vaknade för typ en timme sen. Ska slita mig från datorn nu och hoppa in i duschen. Såg att solen kom fram nu och jag vill ju inte gå miste om en sån här fin dag..

Kanske åker till landskrona ikväll och åker inlines med Sandra om det är fint väder. :) miss you hun!

Brb!

Godnatt!

Dem ringde från XXXLUTZ tidigare i kväll och erbjöd mig en 2a intervju i Malmö nästa vecka.

Det går bra nu! :)

(Skrev nyss ett jättelångt inlägg som tydligen inte publicerades utan försvann? Anyway, var ute och gick i två timmar ikväll och åkte därefter inlines hem i mörker och ösregn. Jag e så jävla bra!)

Godnatt!


Kladdkaksmuffins..

Har hjälpt lillsyrran o baka kladdkaksmuffins. snällare stora syster får man fan leta efter! hehe...

Nu ska jag gå ut och gå en runda själv i solnedgången.. ingen annan latfis vill ju. :(


Sommar och sol..













Ush vad jag längtar efter sommaren nu. På sommaren händer alltid dem mysigaste sakerna och man skaffar sig dem bästa minnena. För mig har det iallafall varit så! Ska nog sätta mig och framkalla en massa bilder från förra sommaren o förra igen o förra igen.. och så långt bak jag kan hitta. Jag älskar att titta på gamla bilder ♥ brings back memories!

Vad är bättre än när man sitter ett gäng vänner o pratar "kommer du igång den gången?" "hahaha ja, men kommer du håg när du ramlade o....?" tillexempel. Underbart :)


Godmorgon :)

Godmorgon!
Vaknade för ca en timme sen av att min pappa ringde och väckte mig. (ARH, som vanligt) När jag skulle resa mig upp ur sängen gjorde det cpont.. har sträckt min ljumske på något sätt. Gör riktigt ont när jag går/reser mig. Åh, jobbigt. :(

Ser att solen lyser med jämna mellanrum idag iallafall.. vore ju trist o inte hitta på något när det är skapligt väder. Vad ska ni göra?

KÄRA VÄNNER, kan vi inte få detta på de klara nu... Kommentera med namn!




gammal bild, jag med nyfärgat hår..


En liten fråga..

En fråga jag fick i kommentarsfältet igår.. hur har de gått med din bantning:)?

Svar :
Det har väl gått ganska dåligt, har inte haft motivation till det trots att jag mer än gärna vill ha det. Startade ju ett träningskort på gymmet för ett tag sen och det gick superbra dem första två veckorna. Dock den senaste veckan/två veckorna har jag legat på latsidan. Ska ta tag i det nu i veckan igen hade jag tänkt. Ligger fortfarande på mina stadiga 62 kilo men får hoppas de börjar gå neråt så snart jag återfått min självdiciplin.

Har ständigt bantat genom tonåren så det jag kanske behöver är att släppa efter och inte tänka så mycket på det hela tiden. Man kanske inte kan tro det eftersom jag inte är av den smalaste sorten, men jag är enormt viktfixerad...

Fick också en kommentar där någon skrev "börja ta helkropps outfits". Ska försöka göra det så ofta jag orkar o hinner.. :)

Kvällspromenad

Också var denna dagen över..

Har tillbringat kvällen hos min stora syster. :) Tittat på tv, snackat skit och suttit vid datorn. Kom hem för en stund sen, var ute och gick en runda ner om ån och så innan. Mysigt väder faktiskt! Det mesta blommar ju nu och på vissa ställen luktade det nyklippt gräs.. mm! :) en lukt som får mig att känna mig glad inombords på nåt sätt.

Nu sitter vi och tittar på Petra mede show (sååå lame) men samtidigt underhållande.. jag hoppas dem spelar på sina personligheter annars är dem jävligt fjantiga.. hehe.

Nä nu ska jag svara på en fråga sen ska jag vara lite social innan jag ska åka hem. Natti på er!





Haha

Nu är det ca 2 veckor kvar tills vi flyttar ner till kävlinge igen. Det ska bli såå skönt. Oliver längtar så mycket nu så han packade ner sig själv i en flyttlåda sålänge..







Äntligen!

Hej mina vänner!

Måste börja med att berätta att dem ringde från pappas jobb innan idag, jag börjar jobba på måndag. wiho :) trist bara att min enda lediga vecka på hela sommaren kommer jag vara i grekland (okej, inte trist men ni fattar) och inte hemma med mina vänner. Så man får ta helgerna till att njuta av den svenska sommarn! Men så e det ju att bli vuxen.. ska trots allt bli väldigt skönt att komma igång med att göra någonting :)

Idag har jag varit inne i lund och fixat en grej. Därefter åkte jag ut till klostergården och träffade jonot och hans kusin. dem renoverar där hemma så jag hjälpte till att måla.. ska de göras rätt så ska de ju göras av en kvinna.. ;) Efter några timmar tog jag bussen tillbaks till stationen och sen tåget hem igen. Fick dock stå och vänta i 45 minuter på mitt tåg eftersom det kluddade. Brrr! kallt var det.

Mötte mamma hemma hos min moster, hon skulle cykla hem så jag tog oliver och åkte bussen hem. (den enda bussen om dan som går till st harrie, hehe) Han tyckte det var jättespännande att åka buss.. han såg helfacinerad ut. :) Nu e jag iallafall hemma och kom precis på att jag ska till min syster och se på film... well, hur ska man ta sig dit? blir väl på med skorna igen och promenera... suck...







Hihi



Hittade en gammal bild. I juni var det 3 år sen denna bilden togs. Mycket som hänt sen dess... en sak kan vi allafall konstatera, detta är det närmsta jag kommer att ta studenten ;)


Kvällen

Sitter hemma hos min bigsis ner myst i soffan. Ner myst? Kan man säga så? Äsh, ni fattar vad jag menar.

Var hemma hos min pappa förut, men eftersom fredde och pappa tog upp hela soffan med sina datorer och pratade högljutt poker-snack hela tiden så promenixade jag och Elin hem till henne istället. Meningen var att vi skulle se på film men vi kom aldrig så långt. hehe :) Så nu sitter hon och pratar i telefon och jag kikar runt lite på Nelly.com och topshops hemsida. Åååh! varför har man inte mer pengar?

Imorgon ska jag ta mig in till lund och fixa en sak. Hoppas verkligen på fint väder annars kommer jag varken ha lust eller ork. Vill verkligen ha sommar nu.. :( någon som vet hur vädret ska bli imorgon?

Nä nu får jag nog snart ta och ringa min man. Det är en dag imorgon också..

You did it again....



Söndag

Idag har jag varit ute och gått i 1 ½ timme. Bonuspoäng till mig! när jag kom hem träffade jag på mamma och jörgen som rensade i trädgården. plockade med mig lite rabarber in och bakade en rabarber paj.. ännu mer poäng! vuxenpoäng! ;)

Nu ska jag snart duscha och sen vid åtta ska jag titta på Wipeout. Jane timglas e ju med idag! gotta see it..


splash



Älskar att ändra och göra om kontraster och grejer på bilder. De ska va mycket glada färger eller så inga alls... :) Hade vatt så kul o ha en riktigt bra kamera...


15 maj och...

Idag har jag inte gjort ett skvatt. Jag har vaknat. Suttit vid datorn. ätit. duschat. varit med fredde en sväng nere i byn och handlat mat. kollat på tv. ätit igen. fått massage. tittat på tv och myst.. Alltså ingenting ansträngande överhuvudtaget. Därav är jag inte trött alls just nu. Fredde snarkar redan dock och jag är mycket uttråkad...

Vad har ni gjort ikväll?

Köpte ljus på ikea för ett tag sen, ville ha tre stycken lite större i fina färger.. hittade ett paket med ett beiget, ett brunt och ett vitt. helnöjd när jag insåg att dem hade speciella lukter också! haha. kanelbullar, creme brulé och kladdkaka. mm! det luktar kanelbullar i hela mitt rum :) (inte som hembakade men ändå)

Okej, jag ska sluta svamla...


Upsidedown

Hela dagen igår kändes väldigt upp och ner vänd.

Har ingen vidare lust till att blogga idag så jag försöker fatta mig kort;

Dagen spenderades på Aqvakul i Malmö med Sandra, johan, Alex, Emil och Electra. Hade högre förväntningar om själva badet men annars var det trevligt sällskap och skönt & bada. :)

På kvällen åkte jag hem till min syster pga lite grejer som hänt. Kunde se det komma men självklart blir man alltid chockad. Älskar dig sis och kommer alltid att finnas här för dig. Det som inte dödar dig gör dig starkare! ♥ Och som den omtänksamma människa jag är så kommer jag alltid att finnas där och bry mig om mina andra vänner trots att dem inte alltid gör det tillbaka. That's the way i am..

Jag var hemma i natt någon gång och kröp ner och somnade som en stock. Dock trist att sova ensam...








De e sånt här som gör min dag.

Att se dig så glad min lillfis, de gör hela min dag :) du e de sötaste mina ögon nånsin skådat! ♥









Happy birthday

Grattis på födelsedagen Emelie!

Nu är jag färdig och sitter och väntar på att klockan ska ticka lite fortare. Ska iväg på "kalas" hemma hos fredde eftersom hans lillasyster fyller 17 idag. Efter det får vi se vad som händer :)

Och för er information så hittade jag en bikini igår! En knallrosa. kanske inte direkt min färg men den va fin :) till en solbränd kropp blir det skitbra!





Centersyd

Nu blir jag snart hämtad av Sandra och johan. Vi ska till centersyd och kolla lite. Jag är på jakt efter en bikini.. måste verkligen hitta en nu. Också måste jag ha långa baslinnen, mina försvann ju helt plötsligt när en viss person flyttade ;)

Nu drar jag iallafall, vi hörs senare.

"Can't belive what i've just gave away Now i can't take it back...."

Mys







Så, nu har jag lugnat mig lite. Har ringt och pratat med soc-kärringen, dock inget förändrades. Jag får inga pengar helt enkelt. Får låna ihop till mina räkningar och fickpengarna till resan, ska ju jobba i sommar så får betala tillbaks det då. it sucks..

Igår var jag med Sandra och johan hela dagen. Fredde var med lite under förmiddagen när vi fiskade i en liten å, men sen var han tvungen att köra och jobba. Vi var bland annat i svalöv, dem käkade langos, vi var på sandras jobb och tittade lite, i stan osv.. trevlig dag :) på kvällen kom fredde tillbaka och då fiskade vi horngädda ute i barsebäcks hamn.. mysigt väder!

Idag ska jag träna och sen efter det ska vi på bio med brorsan och paula. Vi ska se "kickass". Har ingen aning om vad det är för film eftersom det inte är jag som har valt, men det återstår o se.. :)

Nu ska jag föna håret, ttyl..


Taggad..

hej mina vänner!

Idag är ingen bra dag. fick ett besked igår om att jag inte får några pengar denna månaden, därav är jag lite arg. är taggad inför att ringa och prata med min socialassistent klockan 13... hon ska minsann få veta att hon lever.

Som säkert alla vet som läser min blogg så hoppade jag av skolan, och började söka jobb. Under tiden man söker jobb så får man 3100 kronor i månaden från socialen för uppehälle. Dem pengarna gör man sig förtjänt av om man söker jobb och redovisar dem för sin socialassistent en gång varje månad. När jag var där nu den 27 så redovisade jag mina (12) söka jobb och frågade ifall det var tillräckligt osv. Hon sa att absolut var det de och det var jättebra att jag förmodligen hade fått sommarjobb på min pappas jobb, och jag skulle ju självklart få ersättning av dem fram tills min första lön i juni el juli.

När jag gick där ifrån bokade vi en ny tid den 27 maj och mina pengar skulle ha kommit nu i dagarna. Igår får jag ett brev hem där dem skriver att jag är inte berättigad till några pengar för att jag har sökt för "FÅ" jobb, och att jag har inga planer på självförsörning osv. Det här måste hon ha suttit och skrivit ner i sin dator när jag satt mittemot henne på mötet. Vad finns det för människor igentligen? jävla orm...

Så nu minsann ska hon få höra detta... vad tycker ni? kan man göra så?!

ursäkta att jag e lite aggro, återkommer med ett trevligare inlägg sen.. ciao :)

I look at you and i fantasize, You're mine tonight..


världens sötaste




Helgen

Kan inte säga annat än att jag har haft mycket att göra, därav dålig uppdatering!

Anyway! I fredes var vi hos Bäver på 20-års fest. Vi blev bjudna av hans mamma och nattis som hade planerat en överraskningsfest för honom. Jättegulligt enligt mig, jag vill också få uppleva det någon gång haha. Och som ni säkert förstår så var det som på film typ, vi kom dit och "minglade" lite och sen när han ringde på porttelefonen så ställde vi oss alla i köket och när han kom in var det "vi gratulerar, vi gratulerar..." och en massa kamera blixtar haha. Ni skulle sett hans min! :) Jag hade iallafall en jättetrevlig kväll.

Igår vart vi bjudna på "utflyttningsfest" hos Marie i landskrona, sandra hade också lite krök hemma hos sig så det krockade ju men lucky me så bor dom i landskrona på samma gata så jag smet bort till sandra en stund och sa hej också :) Det var iallafall jättetrevligt hos Marie, träffade lite nya människor och drack alldeles för mycket. Fredde och danne kom och hämtade mig och jonot någon gång vid 3 och då var det verkligen dags att åka hem... hehe :)

Somnade tydligen i bilen på vägen hem och var inte världens trevligaste när fredde försökte få med mig in... haha belive me, när jag är full och trött är jag INTE rolig att handskas med.. jag minns iallafall ingenting av hela proceduren när han väckte mig, så jag får väl skylla på det. ;)

Det var iallafall en trevlig kväll det med och jag fick träffa några av mina vänner som jag inte träffat på ett tag...♥ kommer kanske lite bilder imorron om jag lyckas leta fram några bra.

Natti natti people..


In the night

Hej bloggen...

Sitter i Sandras vardagsrum och sneglar på tvn i min ensamhet. Eftersom Johan också sover här idag så får jag ju ge han första sching på sängplatsen såklart.. och konstigt nog så är jag inte trött idag. kanske för att jag sov lite längre i morse? tråkigt är det iallafall att vara pigg när man inte har något sällskap. och ingen rolig på msn eller facechatten heller.. var är NI när jag behöver er? ;)

Var en sväng i lödde innan men där hände inte så mycket så vi stack till landskrona istället. Då åkte fredde hem istället för han skulle vara med jimmy. Mycket folk i landskrona men ingen körde för som vanligt var polisen där. Riktigt kallt och blåsigt var det ute också så vi satt mest i bilen och snackade skit..

Nä, godnatt på er. Puss...

Haha, och med detta säger jag hejsålänge.








In my head..

För tre år sen hade jag ingen aning om hur mitt liv skulle se ut nu. Vem kunde tro att det skulle bli såhär? Ibland kan mina tankar vandra iväg över hur det hade varit om man gjort en sak lite lite annorlunda eller om man valt en annan väg. Eller är det ödet som bestämmer vad som händer i ens liv och i framtiden? vad tror ni?

Jag ångrar inget jag har gjort genom mina år. Jag ångrar bara saker jag inte gjorde. och valde...

Vet ni? jag gick in på min gamla lunar.. där är flera års inlägg från mitt bloggande där :) fyfan vad roligt det är att läsa.. men också känslosamt! gå in och läs vettja :) "f3ar4y0u" hette jag. bara o googla haha.

"du ska inte tro att du inte betyder något för mig. att du inte har betytt något för mig. att jag inte saknar dig. att jag inte mår dåligt över vad som hänt. att jag inte känner mig ensam o rädd utan dig. för det gör jag. men det blir bäst såhär.

much love 2 you
tack för allt"


Love ain't no walk in the park.

Strosa runt i underkläder, spela hög musik, sjunga, sminka sig och posa framför speglen. Haha, tjejer ni vet vad jag menar. Idag är en sån förmiddag för mig.. och fyfan vad behövligt det är, nu är humöret på topp. :) Just nu spelas "pink - get the party started (sweet dreams remix)" i mina högtalare..

Igår kväll blev det som sagt träning, och efter det stack vi ner och solade. det var längesen sist och det var himla skönt..

Idag ska jag träna, sen blir det nog en sväng till landskrona och titta på race. Fredde sover nog hemma och jag & sandra kanske har en liten sleepover hos henne. hihi :)

Annars har jag nog inget mer att berätta, i brist på bilder slänger jag upp bilder på freddes nya crosskläder som han blev så nöjd med. Va tycks?

 




<3

Jag älskar älskar älskar dig
från det kan ingen hindra mig
Vad som än händer i morgon och idag
så kan ingen älska dig mer än jag
Och vad som än händer med världen och med mig
kommer jag aldrig någonsin glömma dig.


Tristess

Morrn!

Sitter nere på af och har skittråkigt. Borde söka jobb men känner inte för det.. jag börjar ju jobba snart så det känns inget vidare lönt att söka en massa andra jobb faktiskt. Idag ska jag förresten på drogtest, för att få börja arbeta på det företaget jag ska vara på. Tycker det är bra att dem har det.. och jag är ju clean så det är inga problem :)

Annars har jag väl inga direkta planer under dagen. Skippade träningen igår och åkte till landskrona istället så ikväll får jag på det igen känner jag. blir det spinning kanske? vi får se...

Jag letar fortfarande efter en bikini, när ska ni hjälpa mig? svikare... ;)

Hörs senare! :*


Jag dör...

Jag har ett stort problem. Jag hittar inga bikinis. Inga alls som jag är intresserad av att lägga pengar på eller känner liksom "wow" för... HJÄLP mig nu! tips tack!

Nu drar jag och mitt ♥ till landskrona en sväng. puss!


Strömavbrott

Meningen var att jag skulle till af i morse, eftersom jag inte har varit där på ett tag nu. Massa som kommit i vägen. Möten, förkylning, läkare osv. Så imorse när jag hade det som stressigast fick vi strömavbrott. Känslan var typ "VARFÖR? varför ska allt hända mig?" jag totalvägrade att gå dit när jag kollade ut och såg regnet falla ovanpå allt. Fan vad sorlig jag är.

Min dag har inte varit särskilt händelserik. Gick ner till kävlinge med mamma och elin, hämtade ut lite grejer på apoteket sen mötte vi upp paula på netto och handlade lite. Hem till elins nya lägenhet, har varit där i några timmar.. Kände mig inte riktigt kry så jag cyklade hem. Och nu sitter jag här i min ensamhet. Meningen är ju egentligen att jag, pappa och fredde ska träna box idag på gymmet.. men det känns liksom som min kropp inte vill. spagetti ben typ. lönt o träna när man ändå inte kan ge allt? eller?

Aja, nu ska jag slå min andra halva en pling. SEya.


Love you forever

Idag är jag heeelt slut i benen. Efter 1,8 mil i förrgår så gav jag mig på gymmet igen i går. Först en timmes träning och löpband, därefter ett "kettlebell" pass med olika stationer. Så idag känns det både i benen och i magen. Men det är så de ska va antar jag :)

Annars? hur är det med er? ni har ju blivit lite fler ser jag i statistiken... ;)

Jag har inte speciellt mycket att berätta om såhär på morgonkvisten.. Min syster har flyttat nu för er som undrar. Hon sov här i natt men dem håller på att tapetsera och har flyttat alla saker dit nu. :) Nu är det bara vi kvar här ute på vishan, men vi lämnar snart också..

Vi hörs senare!

"From the moment that I saw your face and felt the fire of your sweet embrace
I swear I knew, I'm gonna love you forever"




Sandras mormors fina grav som vi besökte häromdan på hennes födelsedag.. var tvungen att fota den, tyckte dem hade gjort så fint till henne.


...


Söndagskväll

Vi börjar där vi slutade eller?

Jag, victor, paula och fredde slog oss ner vid en brygga nere vid ån och grillade och fiskade. Sjukt varmt! det har varit riktigt fint väder idag. Ingen fisk fick vi men som tur var hade vi ju köpt mat så vi slapp svälta... ;)

Efter vi hade grillat var det dags för ett pass på gymmet. (trots att ingen av oss egentligen var speciellt sugna) så det blev en del fjantande. Lätt hänt när man nästan är helt ensamma på ett obemannat gym, haha. Men vi tar igen det imorgon. Undra hur ont jag kommer ha i mina benhinnor denna gången...

Nu ska jag duscha och kolla tv. Tidig godnatt puss! ♥ (tydligen så funkar inte bilduppladdningen så ni får bilder i morgon istället)



Puuuh!

Sådär, nu har jag och pappa traskat 1,8 mil och det tog totalt 3 timmar och tio minuter. Efter det käkade vi på skrylle restaurangen sen körde vi hem. Eller ja, hemma hamnade jag ju inte. Fredde, vic och paula skulle grilla så nu ska vi ner till ica och handla.

Talk to you later then..

i miss you

Ska de va så ska de va ordentligt.

Nu drar jag, papi kommer om 5 minuter. Vi struntar i milen, kör 1,8 mil skåneleden istället. Haha får se om jag kommer vara död för ett gympass sen... men det tror jag inte.. im not a quitter!

Vi hörs sen :)




+ i kanten

* Om exakt 30 dagar från idag flyttar vi igen! Varför? för att vi trivs inte här ute på lannet.. Ska bli skönt att komma in till kävlinge igen. Vi har fått en "radhuslägenhet" nere i byn.

* Imorgon får min kära syster sina nycklar till sin lägenhet, så på tisdag flyttar hon helt och hållet. Önskar henne all lycka till det är hon värd :) hon flyttar till korsbacka för er som undrar.

* På onsdag ska jag på drogtest för att snart få börja jobba på pappas jobb, ska bli såå skönt att få en sysselsättning. Tråkigt att jobba hela sommaren men får ju en veckas sem i början av juni eftersom vår resa redan är inbokad. (och ett jobb är ett jobb!)

* Idag är det 41 dagar kvar tills vi sitter på planet till Rhodos. Längtar!!

* Och 39 dagar till min älskling slipper skolan för all framtid :) då blir det brakfest. är stolt över honom!




Avatar i HD

Godmorgon mina vänner! Sovit gott? Det har jag gjort. Fast jag vaknade tidigt dock.

Gårkvällen spenderade vi hos brorsan och paula med kinamat och Avatar i HD. Victor envisades med att se den igen bara för att det vart full hd. Men den är bra, absolut. Somnade efter halva typ.. Sen vaknade jag vid kvart över ett när filmen var slut och då körde vi hem.

Idag ska fredde iväg till banan och titta på fredde och danne när dem kör cross (hans kommer inte tillbaks från servicen förrän nu i veckan!) och jag åker med pappa till skrylle om en timme och går milen. skönt! sen ikväll blir det nog träning på gymmet. helt okej söndag..

Vi hörs sen! kram på er


Fight for this love

Fight for this love - Cheryl cole ♥

1 Maj

1 Maj idag mina vänner. Har ni varit ute och demonstrerat? Det har inte jag. Men jag såg ett långt tåg här i landskrona innan när vi var ute och körde..

Igår var vi på fest hos en André här i Landskrona. Det var jättetrevligt och jag blev ganska bra på det. Men det kan man ju få bli när man inte intar alkohol allt för ofta. :) Kul hade jag iallafall och det är ju huvudsaken. Det blev mycket dans och det gillar ju jag hihi. Vi slaggade hos Sandra inatt, tror vi gick hemåt vid 1-2..

Ett litet minus igår var att en kille slog mig två gånger i röven när jag stod framåtlutad mot bordet (jag hade ganska kort klänning och notera att han slog ganska hårt) och efter första gången sa jag till honom att det var inte okej att göra så. Andra gången fick jag höra att han "slickade" sig på handen och därefter slapade till mig en gång till. Då var det verkligen inte okej. Fredde blev inte glad men det löste sig efter lite prat.

Vad får killar att tro att det är okej att göra så? Respektlösa äckel de finns. Dem tror det är coolt men egentligen är det bara småpojkstrams att bete sig så. Inte okej.

Nu i förmiddes var vi och krängde pizza och sen åkte fredde iväg och fiskade, så jag är fortfarande kvar här.. han hämtar mig sen när han är färdig och då åker vi nog hem och tränar. (det behövs efter pizzan!!)

Lite bilder!






















RSS 2.0