Städa, städa..

Kom hem från pappa för en stund sen, har varit där och städat i hans lägenhet. nu tror ni säkert att min pappa är för lat för att städa, men så är faktiskt inte fallet. :) utan jag behöver lite extra pengar, så jag övertalade honom att jag skulle städa hans lägenhet för lite cash. 2,5 timme senare och 400 kr rikare. jag klagar inte! :)

Nu hade jag tänkt ta det lungt tills fredde kommer bara. funderar på att gå ut och gå eller fråga om vi kan övningsköra. men mest troligt blir det att jag väntar här, med gumpen på datorstolen. :)

I detta inlägget kan ni nu fråga allt mellan himmel och jord :) får se om det blir bättre denna gången ;)



Shame on me

Blev lite dåligt med uppdatering igår eftermiddag/kväll! som jag skrev så visste jag inte riktigt vad jag skulle hitta på. men jag stoppade hörlurarna i öronen och sprang/powerwalkade ut till pappas jobb i lillaharrie :) tog nog ungefär en timmes tid. så slutade han lite tidigare, så han körde mig hem.

Sen spenderade jag lite tid framför den här dumburken, tills monka frågade om jag ville med henne till maxi och storhandla. och så fick det bli :) när vi var klara följde jag med henne hem och hjälpte henne att baka cheesecake, fixade mina naglar, sen gick jag hem och la mig, sjukt trött som jag var.

Idag har jag varit på skolan och lämnat in freddes närvarolapp. ska hem till pappa sen och fixa lite. ikväll vet jag inte vad som händer, älskling kommer sen iallafall.




målade vanlig fransk manikyr. ganska trött på det nu faktiskt. ska nog bygga
dem och smycka ut dom lite inom kort :)



bjuder på en liten bild från när jag och fredde åt middag på mitt rum
häromkvällen. romantisk jag e va ;)

nä nu ska jag fortsätta kolla på lite klipp med anna anka. det är så sjukt underhållande
att kolla på hur hon skämmer ut sig själv och sin familj :)




uttråkad

sitter hemma och gör i princip ingenting. meningen var att jag och elin skulle åka till centersyd en sväng med hon ångrade sig.

sen erbjöd louise en shoppingrunda i stan i stället, men eftersom pappa har mina pengar och inte kommer hem förräns efter fyra så är det ganska lönlöst. får hitta på något annat helt enkelt! kanske en lång promenad? lutar åt det hållet. i just have one problem - ingen musik. bara dålig musik på telefonen och då är det sååå tråkigt att gå själv. aja, vi får se hur jag gör med den saken.

nu ska jag inte slösa dagen här iallafall, hörs sen!



Tisdag

och jag är fortfarande förkyld. yeeih

ush vad dålig jag varit dom senaste dagarna, inte uppdaterat sen i söndes. vad är det för stil? aja, ska bättra mig. promise!

igår hade jag och fredde 10 månader. :) gjorde lite middag och dukade fint på mitt rum så käkade vi där tillsammans. mysigt! I hope he liked it. sen vid halv elva (?) tiden gick vi ut utanför och tog en cigg med robin. eller ja, dem tog en cigg och jag joinade. sen tillbaks in i den varma sängen och jag somnade direkt.

idag får jag se vad jag ska hitta på. måste göra någonting som motsvarar fysisk träning iallafall känner jag! antingen ut och gå/springa eller bege mig till gymmet. sola kanske jag också ska? wee'll see :)







juste ja! vi såg på "svenska hollywood fruar" också igår. jag måste bara ge min åsikt om det programmet alltså. det är ett väldigt underhållande program, enbart därför kollar jag på det. men gud så tragiska människor kan vara. jag vet många som säger att de "ser upp till" Anna anka, och jag kan verkligen inte förstå varför. okej, att man ska säga vad man tycker och tänker men man får ju hålla det till en viss nivå. bland annat ; "om din man vill att det första du gör är att suga av han på morgonen så får du göra det, annars kommer han vara otrogen, för det är ett behov han har."

men gud kvinna? ja och om du inte vill göra det så ska han vara otrogen? vilket budskap alltså. jag kan hålla med om vissa saker hon tycker och tänker, men hennes kvinnosyn är fan i botten. såg igår på programmet också när hon ville sälja sina barn till sin tidigare modellagentur. och när pojken inte ville bli fotad så. "nu ler du annars får du inget godis sen. NÄ MEN DET ÄR BRA DÅ FÅR DIN SYSTER GODIS OCH INTE DU. le nu fint så vi kan åka härifrån!" for god sake, barn ska väl få vara barn och inte bli tvingade till saker de inte vill för att hon ska tjäna massa pengar på dem. "mina barn ska lära sig tjäna sina egna pengar och betala sina leksaker själv" jo, klart dom ska tjäna sina egna pengar någon gång i livet men fan inte nu. har hon, eller rättare sagt hennes man inte tillräckligt med pengar att köpa alla leksaker som finns typ? right.

 

och dem andra i programmet är inte mycket bättre. isåfall hon som producerat en egen film och så. en av dem var ju såååååååå nöjd när hon första gången köpt ett kylskåp fullt med godis till familjen, för egna pengar. NOTERA egna pengar. you get the point.

vad tycker ni om de här hollywood fruarna?





söndagsnöje

hey!

igår var vi hos sebbe som ni vet. bloggade ju lite därifrån igårkväll. det var väl helt okej, satt och tog det lungt och några krökade lite. var ju enda tjejen så det blev lite ensamt... ;)

åkte hem vid tolv tiden, eftersom vi skulle upp tidigt idag. fredde var lagom full och var uppe typ halva natten! great


klockan halv åtta ringde klockan i morse, och typ kvart över hämtade robin upp oss. fixade släpet, hämtade brorsan, åkte till lund, plockade upp crossarna och tankade/handlade frukost på statoil... sen åkte vi. har stått och tittat på dem hela dagen idag när dom kört.. tycker det är intressant att kolla på faktiskt :)

typ alla trillade/la sina crossar idag faktiskt haha. kanske också för att det var sjukt mycket folk idag, massa proffs och så. awesome. där var en riktigt sjuk kille, körde som en galning och hoppade riktigt högt! har lite videos och så som jag ska lägga upp sen när jag orkar.

när vi var klara kom älsklings styvpappa och hämtade honom för att han skulle övningsköra till falkenberg. så jag vet inte riktigt när han dyker upp. ska ner och sola nu med monka iallafall. :)




min "outfit" igår när vi skulle till sebbe..




robin



älskling. lägg märke till namnet på tröjan :)



bror :) (gör konstig grimas)

nä nu måste jag kila! hörs sen!


saturday night

sitter hemma hos sebbe, kom för en stund sen. ska sitta här ikväll med alla grabbarna som dricker lite..

har blivit riktigt sjuk nu, jobbigt som fan. hoppas det inte är värre i morgon bitti eftersom vi ska till sjöbo tidigt på morgonen!

måste bara tillägga att rihanna e riktigt tuff i hennes o jay Z's video - run this town :) vad tycker ni?

hörs i morgon! natti


lördagsfika

back from babycafé! sitter hemma hos brorsan och paula och har precis fikat. var som sagt på familjehuset innan, eftersom dom hade barn-babykläds "loppis". och som jag sa, mycket galna mammor som alla ville vara först på plats. allting öppnade klockan halv tio och när vi kom klockan tio fick vi nog köa minst en halvtimme utanför. så när vi väl kom in fanns det inte så mycket kläder kvar i olivers storlek, så mamma blev klart lite besviken.. men det är sånt man får ta! såklart :)

lite saker fick hon med sig hem iallafall. sen gick vi hit... kollade på deras nya 50" tv och sen cyklade jag och victor ner på ica och handlade fika. snart dags att gå hem tror jag.. börjar bli rastlös..

vad händer annars ikväll? crosskörning för grabbarna i morgon ju så det lär ju inte hända någonting megaskoj med tanke på att vi ska upp tidigt i morgon. känns som det var längesen vi partajade nu! får ta och planera in nått snart känns de som...


nu ska jag vara lite social sen ska jag ringa min pojkvän och höra hur långt dom kommit!


win or loose

vaknade för en stund sen. älskling åkte precis iväg med robin för att fixa med crossen tills i morgon, och jag ska alldeles strax klä på mig för att åka upp till familjehuset (öppna förskolan) med mamma och evelina. dom säljer babykläder där idag så det lär väl vara fullt med galna mammor som springor rundor :) men jag har inget annat för mig, så jag joinar!

igår var vi och åt på kinarestaurang i lund. gott. men idag återgår det till dem normala matvanorna igen. ;) bäst så. sen åkte vi bara hem och la oss och kollade på tv. hände ju inget annat speciellt... kände mig lite tråkig bara som var astrött så jag somnade hela tiden under filmen vi kollade på. do you forgive me älskling? hihi

idag är jag ÄNNU rossligare i halsen och börjar få riktig nästäppa. nu fattas bara febern. min kropp är konstig. istället för att bli sjuk sådär "pang" så kan min förkylning smyga sig på i en hel vecka. JOBBIGT.

nu ska jag käka frulle! hörs senare!


25e september

och vad betyder detta... löning! tror alla e på hyfsat gott humör idag, fredag & löning... :) kan det bli bättre? (för dom som har pengar då, haha)

idag ska jag till centersyd med fredde och robin. vi ska hämta honom i asmundtorp när han slutat jobba.. längesen vi sågs nu känns de som! så det ska bli skönt. sen ikväll ska vi äta kinamat. var meningen att vi skulle se bio också men vi hoppar det... blir säkert en skön fredag ändå :)

ska fixa håret nu, och klä på mig. talk to you later on! puss :*




Mums.

Sitter hemma och mumsar på aprikoskräm. var uppe en sväng om robin innan och hämtade jörgens papper på bilen han köpt. också hade robin tagit hem massa krämer o iste och grejer från jobbet så jag fick lite. blåbärssoppa för halsen och aprikoskräm för att det är gott :) yumyum! tack robin!

känns lite bättre nu än vad det gjorde innan. var bara så ledsen på allt och alla. och jag ler fortfarande inte speciellt mycket inombords men utåt ska jag försöka vara så glad så möjligt! men det är som dom säger, efter regn kommer solsken. så det är bara att hålla ut, det kommer en bra tid för mig också.. :) hoppas jag!

älskling kom inte idag heller, blev sent på jobb. och det känns ju inte så lönt att ligga och fara hem till varandra då med tanke på att det är nårra mil att ta sig ändå. så imorgon kommer han! och då ska vi på bio och se den där bradpitt filmen, kan inte stava till det. haha. och så ska vi förmodligen äta kinamat också...

skulle egentligen till dannie på fest och sen utgång, som jag skrivit i tidigare inlägg.. men det blev inte så för att folk inte kunde bestämma sig vad dem ville och inte ville. men det tar vi igen en annan gång hoppas jag. också hoppas jag att dannie får jätteskoj i morgon ändå när hon ska ut och dansa! :)

nä nu ska jag snoka runt lite i bloggar....


Ungefär såhär känner jag mig just nu.



jag orkar inte....


why this?

(jag orkar verkligen inte någonting för tillfället. framförallt inte alla människor. ingen kan bestämma sig, ingen vet vad dom vill förrän dom vet vad någon annan vill och ska. snälla gör det ni vill och känner för och inte det någon annan tänker göra. typiskt att det alltid ska bli såhär när det gäller mig och mina vänner. men det är väl sånt som hör till när man umgåtts i 3år..)

men från det ena till det andra! var på körlektion innan i morse ju. gick helt okej :) övade på enkeltriktning och "förbjudna" gator eller vad man ska säga. fick godkänt på det så nästa gång är det cirkulationsplats! sen bara stor landsväg och motorväg kvar :)

är med louise igen nu, hon ska vara här tills klockan tre då jag ska iväg och träna. har träningvärk sen igår så det blir nog bara att jag tränar kondition idag..

sen eftermiddag/kväll ska jag nog ut och övningsköra med jörgen! köra turbobil :) skoj..







Ush!

Finns det något värre än tidigare mornar när det börjar bli kallt ute? det är såå deprimerande att gå upp ur den varma sängen. och ännu mer lär det väl bli sen när man har körkort och ska ut i den kalla bilen! haha..

Har iallafall körlektion klockan 10, så jag måste gå till tåget tjugo 9. (jag vet, skitdrygt att vara där så långt innan.) får hoppas det går lika bra idag som förra gången iallafall!

Gick upp för en stund sen, lollo ligger kvar och sover. blir väl att hon ligger kvar och sen cyklar hon hem när hon känner för det :) har hon inget speciellt för sig idag så ska jag ju inte slita upp henne ur sängen i onödan när hon sover så sött.. :)



Förutom körlektion idag är det träning som gäller. och sen förmodligen övningskörning här hemma med jörgen ikväll. wee'll se about that. nu drar jag iaf! hörs senare!


"i love you, and can't stop loving you..."







Yey :)

Har varit och solat med louise, kom precis hem..

VET NI VAD VI HAR GJORT :) vi har bokat tågbiljetter till dalarna idag! så den 1 december åker vi, och det ska bli skitskoj! att träffa hennes familj och vänner, åka skidor, lära mig åka bräda :) sen kommer vi hem den 7e, så vi stannar 6 days. längtar redan! :) (fast det kommer ju bli jobbigt också att va borta)

ikväll leker jag med lollo iallafall! blir väl att vi tar det lungt och glor på tv bara antar jag. fredde skulle kommit egentligen men eftersom det blev ganska sent kändes det inte lönt, så han kommer i morgon istället.

SÅHÄR grym ska jag bli på att åka bräda... tror ni jag lyckas? hahaha..





Vet ni vad?

En sak som jag tänkt jättemycket på, på sista tiden är livet. eller, rättare sagt vem man ska dela livet med.

Har faktiskt fördjupat mig i dem tankarna lite grann. tänk vad galet det är egentligen. det finns tjejer/kvinnor som väljer kille/man alldeles för impulsivt och skaffar barn och startar ett liv med dem. jag klandrar inte dem som gör det, eftersom dom kanske tycker det känns rätt för stunden. men jag har tänkt efter, hur viktigt det egentligen är när man gör det valet.

Personen du väljer att leva med, att skaffa barn med och bilda familj med.. ska ju betyda allt för dig. allt ska vara perfekt, eller iallafall nästan. du ska dela hela ditt liv med den personen! i många fall blir det inte så, men tänk om du ångrar dig efter några år? då har du ju gjort fel val helt enkelt.



jag vet inte vad jag försöker säga, eftersom det är så livet är. man lever med den man älskar och fungerar det inte så skiljs man åt och träffar någon ny. men för min del vill jag inte tänka så. den jag väljer att leva med vill jag leva med alltid. därför är det så himla viktigt att man tänker sig för innan man skaffar barn tillsammans med någon. för ett barn håller i hop kontakten med den andra parten under hela livet. eller iallafall halva. (tills barnen blir vuxna)

det jag vill säga är, att välj din livspartner när du e redo! kasta inte dig in i nått och skaffa barn för att det verkar kul eller för att någon pressar dig. tänk på vem du gör det med och om det verkligen är den rätte för dig..

liten tankeställare va?



 


"Efter" bilder!

Glömde lägga upp "efter" bilder på mitt rum igår när jag hade städat det, så dem kommer nu istället. haha :)

Kom precis hem från träningen, har tränat med min bror och syster. ska bli skoj att min syster också kommer igång nu! (sorry monka att vi inte väntade på dig, men har annat för mig i eftermiddag så det fick bli nu.)

känns som jag kommer få en del träningvärk i morgon iallafall. men det är så det ska va! då vet man att det gjort någon nytta.. :)

idag har jag inte så mycket planerat. ska sminka mig snart tror jag. sen kanske sola... om mami lånar ut mer pengar. sen får vi se om älskling kommer ikväll, det beror ju helt och hållet på när han slutar jobb..

på fredag är det fest at dannies house iallafall :) ser redan framemot det. såg att hon skrivit att hon var sugen på att dra ut, och det är faktiskt jag också! dansa.. long time ago nu faktiskt..




Lite mysigare än innan :)


Hemkommen..

Yesbox! nu är jag hemkommen från körskolan :) det gick skitbra! mycket bättre än alla tidigare gånger i stan. det känns jättebra, för när en körlektion går bra så är jag supernöjd resten av dagen. jag behöver lite bra och kul saker i mitt liv nu känner jag! så nu går det framåt, helt perfekt. :)

kom ut ur duschen för en stund sen. gick in i rummet och möttes av det räligaste som finns. ett stökigt rum. jag tycker själv det är hemskt att ha stökigt omkring mig, ändå har jag blivit jättedålig på att städa mitt rum. kanske för att det enda jag gör där är att sova? i dunno, nu är det dags att ta tag i iallafall.

så nu medans håret har fått torka och lite sånt, har jag börjat plocka lite på rummet. är ju tänkt att jag ska gå och sola sen, innan dom stänger. (jaaag vet, att det är cp att gå och duscha innan man ska iväg och sola. MEN, jag duschar inte direkt efter solningen för då känns det som all färg försvinner, eheh..) utan jag väntar några timmar istället. thats it!

så jag ska platta mitt hår och slänga på mig något och sen ska jag bege mig ner till solariumet tror jag. och EFTER det ska jag städa färdigt på rummet. har tagit en före bild, så ska ni få se en efter sen ;)

puss sålänge! :*

 

shaaame on me...


Smell you later!

Nu ska jag snart bege mig till körskolan. Tåget går 3 tror jag (?) går väl ett tio över om jag har tur. Sen börjar körlektionen inte förrän 16.15 så det blir lite väntan inne i lund.

Lyckades övertala mamma att ge mig lite money att sola för. (mot att jag städar på mitt rum idag, haha) jag är verkligen pank just nu. och bättre blir det inte efter den 25e, eftersom jag har en satans hög räkning att betala. *suckar*

Så jag skulle tro att min eftermiddag/kväll kommer sönderfalla i städning. kanske lite tv oxå? det är idol idag va? var har jag min louise när jag vill mysa och kolla på idol? call me baby! :)

Btw så har jag lagt till lite nya länkar till höger längst ner. det är bloggar jag läser dagligen typ :) där är vissa som jag läser som jag inte länkat, för dom är inte värda det. ;)




Såg nyss dessa på blogg.ses hemsida. hot or not? NOT för min del.

Maybe the person u fall for isn't ready to catch you.

Sorry för ingen uppdatering alls igår! men jag hade ett inlägg på g, som jag sparade i utkast medans jag fixade lite med videosarna, men sen blev det ändå inte av att jag publicerade det. så ni får ett nytt :)

igår var jag i skolan, sen tog jag mest det lungt hela dagen. lämnade mitt cv till robin som skulle köra in till lund och lämna till mig. tack. Älskling var hemma hos sig, så jag passade på att bara ta en lugn dag och strosa omkring här hemma. ibland behöver man bara själv och rensa hjärnan! ingen träning blev det igår heller.. men det tar jag igen! ;)

idag är det körlektion som gäller. klockan 16.15. tråkigt bara att jag blir tvungen att ta tåget redan klockan tre, suck.

sen får vi se om my love dyker upp ikväll! eftersom han ska jobba över sen övningsköra + hämta sin crosströja så blir det nog ganska sent. så det lutar väl mest åt att han blir hemma idag också..

lite bilder och en video från i söndes. videon har fredde filmat så den är lite hopklippt eftersom han har pausat och bytat position osv :)







daddy som ska bege sig ut på banan.




coffe och therese flickor var också med. underbart söta kids :)




minstingen. söt visst? :)




michelle ska köra cross när hon blir stor :) haha




brorsan :)




älskling!




då var det dags för hemfärd igen!


kanske inte sådär superbra bilder men ni fick en liten inblick iallafall ;) blir nog lite fler bilder nästa söndag. då ska robin och min älskling köra också! ska bli kul att se på :)

nu ska jag hoppa in i duschen iallafall! sen ska jag fixa mig och planera lite inför dagen.

i think i had wrong about you.


Söndagar...

Redan söndag! denna helgen har gått otroligt fort. kanske för att det inte hänt något sådär superspeciellt! fast det har ändå varit skönt med en lugn helg. :)

igår var vi hos paula och victor och kollade på film. danne och tony var också där. det var trevligt, även ifall jag somnade efter halva :) det är så himla skönt att somna hos någon annan, i deras varma soffa medans alla andra sitter tysta och kollar på filmen, och man hör ljudet från tvn lite sådär omedvetet. tycker det är supermysigt! sen när man vaknar och inser att man måste piggna till, ta på sig och gå hem i kylan då är det inte mysigt längre :( som tur var fick vi skjuts hem med tony igår.. annars hade jag fan blivit ledsen i ögat.

i morse gick jag upp tidigt. klädde på mig och åt frukost sen väckte jag fredde. så hämtade pappa och dem oss så åkte vi till crossbanan i sjöbo. var där halva dan i princip. åkte hem vid tre :) var faktiskt skoj att titta på grabbarna när dem körde. blir sugen på att lära mig, ser kul ut :)

nu sitter vi hos robin och tittar på en idol repris. i morgon tänkte jag lägga upp lite videosar och bilder från idag på banan, om ni vill?! tänkte även gå till skolan.. :)

you hear from me tomorrow again! puss :)


Lördag!

Igår var vi hos dannie och chillade. Det var jag, älskling, victor, paula, elin, jeppe, dannie & robin. några grillade några drack. det var trevligt och skönt med en lugn fredagskväll :) tack dannie! nästa helg kör vi på lite mer ös :)

idag har jag bara tagit det lungt. meningen var att jag skulle träna men jag tappade suget. så jag och fredde lagade mat och tog det lungt istället. sen duschade jag och gjorde vid mig.. och nu sitter vi hemma hos bror och paula :) väntar på att danne ska komma och hämta oss så vi kan åka in till lund och hyra film.

så vår kväll kommer sönderfalla i lite filmmys här. sen i morgon är det upp tidigt för då ska vi följa med till sjöbo och kolla när dem andra kör cross! ska övningsköra dit, mest därför jag vill med...


Varför kan inte alla bara vara vänner och inte snacka massa skit hela tiden?

godmorgon!

Bloggade inte igår, därför får jag väl berätta lite kort om gårdagen. det var en relativt lugn dag.. var på centersyd på förmiddagen med elin, monka, victor och robin. skulle inte handla någonting då jag inte hade några pengar, men tyckte att jag kunde lika bra haka på som att sitta hemma...

var ute och sprang en runda också. duktigt! sen på kvällen kom fredde också gick vi ner och fixade lite ärenden i byn, sen hem och tittade på en värdelös film :) sen somnade vi...

Just nu sitter jag i skolan.. ska ha barteknik nu halv nio. for the first time! har missat dem två första gångerna.

Efter skolan (halv tolv) är det tänkt att jag ska försöka fixa skjuts ut till centersyd och köpa mig ett par skor. måste ha ett par uggs! im in love :)


 


Video


En liten video från idag. Robin och victor frågade om jag ville med ut och åka inlines en sväng, så visst hängde jag på.. det är ju skoj med inlines :) hundarna var jättestirriga i början. tills dom blev trötta, då var det lungt haha.

Har tränat idag.. det gick bra. ville faktiskt träna längre än vad jag gjorde idag :) fast när pappa och victor åkte så åkte ju jag också. blir mer imorgon! skärpning nu..

Nu ska jag snart lägga mig och glo på film. är faktiskt sjukt trött...

skola i morgon är det tänkt.








Bara för att jag är så snäll.

Bara för att jag är så snäll så ska jag blogga fastän att jag inte känner mig på topphumör. Kanske bra att skriva av sig ändå?

Igår färgade jag mitt hår brunt. Som så många gånger förr blev det mörkbrunt fastän att det inte skulle bli det. Många säger att "this is my color" och att jag verkligen klär i det. Men jag tycker inte det :/ kanske för att jag inte vant mig än? min mamma blev very happy över att jag färgade det. hon gillade inte det ljusa alls.

Nu får jag väl lära mig leva med det iaf! ;) får väl gå ner och sola några gånger också så att jag inte ser såhär blek ut.

Sitter för tillfället i skolan.. planerar möllarmiddagen. Som är en middag som vi elever i tvåan kommer att anordna för våra föräldrar, lärare och sponsorer nästa år i maj månad. Vi börjar alltså från schratch, har ingenting att röra oss med... inga tallrickar, ingen mat, ingen meny... inte ens kryddor eller servetter har vi. Vi ska alltså sponsras med allt av olika företag som vi ska ringa runt och "tigga" av... :) ska bli rätt kul faktiskt... även om det är sjukt drygt att sitta och planera.

Annars vet jag inte vad dagen bjuder på.. fredde ska vara hemma och hjälpa till att putsa nån vägg eller vad det var, så han kommer inte förräns imorgon... får väl göra något nyttigt. träna? städa rummet? helst av allt skulle jag köpa ett par nya skor faktiskt, för det behöver jag verkligen. vädret börjar bli ruggigt kallt nu också ju. tror jag ska köpa ett par uggs ;) haha. fulsnygga skor. men innan jag köper skor så behövs det pengar... och det kommer jag ju inte direkt ha mycket av denna månaden med tanke på alla räkningar jag har att betala. USH. vill inte ens tänka på det.

Nä nu måste jag fortsätta... kanske hörs när jag kommer hem!


14 september

Hejsan.

Som jag skrev på bilddagboken så har jag lite av en bloggtorka just nu. känner inte alls för att skriva och uppdatera mig varje dag, har så mycket saker i huvudet att ta tag i att jag inte ens orkar skriva om det.

Vi börjar med skolan. vi började för en knapp månad sen, och jag har kanske varit där... fyra dagar? fem max. mycket pågrund av att jag har körlektioner på skoltid, så har det blivit mycket sjukanmälningar för att jag måste verkligen ta mitt körkort nu. och skolan tillåter ju inte frånvaro för körlektioner så därför har jag sjukat mig.

Så nu ringde dem mig häromdagen, berättade att jag fått muntlig varning. så om jag får mitt studiebidrag denna månaden så kommer jag förmodligen bli återbetalningsskyldig. Har säkerligen även kommit riktigt mycket back redan. och det är det sista jag behöver, jag behöver ju ta igen! inte komma bakåt. och vem har jag nu att klandra för detta. jo, mig själv. och det gör saken ännu jobbigare. står inte ut med mig själv...

Hade körlektion idag. fick reda på att kör jag inte massor hemma nu framöver så blir det att jag behöver ännu fler körlektioner.. och det gör mig ännu mer deprimerad. mitt körkort kommer sluta på en förmögenhet för fan.

Och på toppen av allting har kärleken tagit en liten turn nu. har haft en liten svacka... men det kommer förmodligen att lösa sig. om jag vill. men eftersom jag känner som jag gör så måste jag ge det en chans till. man måste ju följa sitt hjärta... och om det är fel så lär framtiden visa det. 

Också har vi träningen. och vikten. jag går upp och ner som en jojo och har alltid gjort. när allt går bra och jag mår psykiskt bra så har jag viljan till att gå ner i vikt. men när jag mår dåligt och inget går som jag vill så går jag genast upp igen. orkar inte ha det så. det gör saken ännu värre... att inte trivas med sig själv.

Nä nu har ni iallafall fått en liten inblick i varför jag inte orkar blogga för tillfället. mår alltså inte jättebra! börjar blogga så fort jag får lust till det igen..... promise.


Im so sorry for the things ive done.
 





såja!

Nu är tvättningen påbörjad och jag ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt. hoppas på att jag hinner med alla saker jag ska göra idag iallafall.. inklusive träning. annars får jag fan gå en lång runda ikväll.

imorgon ska jag åka till centersyd med louise en snabbis är det tänkt. och fredde ska hem till asmundtorp, så jag hänger kanske med henne och hennes kompis ut på kulturen på kvällen. wee'll see :) har inte riktigt bestämt mig ännu.

nu ska jag duscha! tjao :)






when love takes over

Vaknade för en stund sen av att solen lyser rakt in i mitt rum. lika störigt varje gång man glömt hänga för "draperiet" för fönstret. kunde inte somna om igen.. så jag gick upp istället.

kom precis på att jag glömt kamera sladden hos robin, och att monka ska ha tillbaks sin kamera ikväll, så det vore skitbra om han kunde lämna den idag innan han börjar jobba. "lalalala, HOPPAS han läser detta" (a)

Idag ska jag försöka tvätta.. det är verkligen ett måste nu. sen städa mitt rum och slutligen gå till gymmet och träna ordentligt så jag får massor med träningsvärk..

helgen närmar sig, skönt. vad händer för er? imorgon har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra, louise frågade om jag ville följa med ut men det blir nog ingenting med det eftersom vi ska fira robins 22 års dag på lördag. :)

nä nu ska jag käka något, see you later!




mörkt hår. hiss eller diss?


gissa vad jag gör..

gissa vart jag och fredde är just nu? hos robin! haha. börjar kännas som en vana att skriva att vi är här.. ungefär det jag börjar varje blogginlägg med. eller "idag har jag fredde och robin..." men men, så kan det vara när man tycker om att umgås! ;)

idag har jag haft körlektion, gick bättre än igår men vi kör på stadskörning iallafall en lektion till. och den lektionen blir nästa vecka. men jag har funderat lite.. det funkar verkligen inte att jag struntar i skolan två gånger i veckan, jag kommer ju aldrig få mitt studiebidrag då. så det är skärpning på detta.. får nog fan försöka omboka en del lektioner..

efter körlektionen träffade jag louise i kävlinge, köpte frulle på konsum och satt och snackade skit. alltid lika skönt att umgås med dig honey! satte oss på af en stund och umgicks lite med lukas. sen cyklade vi hem, bytade om och sen hämtade robin och fredde oss.. så åkte vi ut till järavallen och gick en lååång runda med hunden. :)

också nu ikväll har vi kollat på idol hemma hos robin. louise har också varit här, men hon cyklade hem för en stund sen. hon har ju lång väg hem att cykla.. stackare som ska cykla ute på en öde mörk grusväg, förstår inte hur hon vågar :)

nä nu ska jag gå och kissa sen är det nog dags att bege sig hemåt... pussTJAO


9 september

ush vad tiden går fort. snart vinter igen.. känns som tiden rinner iväg jättesnabbt nu. får ångest över vad jag ska göra mitt med liv nästintill. jag vill bli självständig!

känns som man har en liten svacka nu.. önskar att folk runt omkring visade en lite mer uppskattning. (alla behöver inte ta åt sig) jag menar, vad vore världen o livet om man inte visar varandra att man tycker om varann och är glada över varandras tillvaro? jag antar att det jag försöker säga är svårt att förklara när jag inte vill använda dom rätta orden... men ni som känner mig förstår säkert.

om en halvtimme ska jag gå till tåget. körlektion klockan nio... ännu mer ångest för att jag är borta från skolan så mycket nu. om det är något jag behöver så är det mitt studiebidrag och ingen återbetalning, verkligen inte. igår körde jag iallafall stadskörning.. det gick väl helt okej. måste tänka på att vara mer uppmärksam på när jag korsar cykelbanor och när jag inte gör det, eftersom lund är ju trots allt cykelbanornas stad. så idag antar jag att det blir en fortsättning på stadskörningen fast kanske lite mer självständigt än igår. (?)

känns skönt ändå att lektionen är så här pass tidigt på morgonen, så är jag hemma igen vid halv elva tiden och har hela dagen framför mig.

förresten vad tyckte ni om bilderna på zicco i förra inlägget? är han inte fin? :)

nä jag känner att jag måste ta och söka mig ett extra jobb - igen.  nu ska jag borsta tänderna. talk to you later on today?


my day

idag har jag varit på körlektion. missade tåget hem så jag åkte med robin eftersom han slutade ungefär då. så släppte han av mig hemma, sen hämtade han mig och fredde vid halv fem tiden.

åkte till odensjön i röstånga för att dom skulle fiska :) ett jättefint ställe faktiskt. en liten sjö som ligger i ett naturreservat. robin tog med zicco dit också så han fick bada jättelänge :) sen åkte vi hem vid halv sju, sju tiden (?) tror jag. eller ja, rättaresagt vi åkte hem och bytade om, sen ica och sen hem till robin. och nu sitter vi här. grabbarna var uppe hos niklas innan så jag badade & fönade zicco för han luktade inte yummy. söthund :)

tänkte lägga upp lite bilder från idag. har ju fortfarande monkas kamera så man får ju passa på att ta massa fina bilder som man kan framkalla sen :) (fredde vill inte att jag lägger upp någon bild på honom, därför han inte är med)






















Godmorgon.

Vaknade för en timme sen. har precis tagit mig en dusch.

började dagen med en högljudd diskussion med min storasyster vilket gjorde att humöret sänktes väldigt snabbt. och inte undra på att man har en mamma som gnäller på en om skolan, körskolan, tvätten, rummet. ja, för att göra en lång lista kort. så denna dagen börjar inte super precis men får hoppas det vänder..

idag ska jag ha körlektion.. har inte haft det på säkert en månad nu. och jag har inte övningskört ett dugg hemma så jag tycker det känns ganska jobbigt att gå dit och berätta det. så att, jag ser faktiskt inte alls framemot min körlektion idag...

skulle egentligen fotas idag men det missar jag eftersom jag inte är i skolan. känns både som en bra och dålig sak. man vill ju kunna kolla tillbaka men ändå inte sätta sig på den där jävla pallen och bli lika dålig på bild varje år :) men men. så ni behöver inte kika efter mig i skolkatalogen nu för jag är tyvärr inte med ;)

nä nu måste jag föna mitt hår och sminka mig. tjao!


what is love?

Monday night

Idag har vi varit hemma hos robin. skulle egentligen bara dit och hämta nyckeln till hans lägenhet, men så ringde fredde och berättade att han hade slutat så vi gick och mötte honom på stationen istället, sen gick vi och handlade mat.

var på hundrastgården en stund också och träffade victor, paula och hundarna. sen hem till robin och lagade mat och snackade skit i princip. lollo kom en stund också :) love youre company baby! du e en av få människor som känns så jävla riktig :)

sen så kom dannie och skulle lämna nåt vid halv tio så vi åkte med henne hem. inte speciellt trött ännu, så jag sitter här medans älskling duschar och ska gå och lägga sig. han mår inte bra.. börjar bli sjuk. så att snart är det väl min tur. :(

imorgon har jag körlektion så det blir nog ingen skola. helvetesjävlaskit.




vi hörs i morgon, puss. 

 

Min bebis!

Nu har äntligen min bebis anlänt :) haha nä jag skojar bara, men min mobil har kommit tillbaks nu. känns bra :)

Ny vecka

ja för det är det nu. måndag idag! precis hemkommen från skolan. sitter och käkar "lunch" kan man väl kalla det. hade egentligen fler lektioner men orkade verkligen inte med den skitskolan mer idag :) så nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik och andas ut istället. skönt ;)

idag ska jag nog hämta nyckeln till robins lägenhet eftersom jag ska gå ut med zicco lite då och då när han jobbar. man får ju ställa upp.. så den lilla sötnosen har nåt o göra om dagarna :) (lilla o lilla han har blivit rätt stor nu faktiskt)

ikväll drar träningen igång igen, har ju varit lite slarvigt på sista tiden. men nu är vi hur många som helst som kommer träna i hop så det kommer bli hur trevligt som helst. dannie ska ta tag i det nu oxå och elin ska kanske skaffa gymkort :) så nu ska vi alla bli fina och trimmade ;)

nä nu ska jag fortsätta lyssna på en låt som ligger mig nära hjärtat på nåt vis känns de som :)

daniel beddingfield - if you're not the one



min lunch, nyponsoppa, färskpressad juice och en grovmacka ;)


Jag älskar söndagar...

ibland. när det händer nåt sånt där mysigt som tillexempel att alla åker tillsammans och äter någonstans eller går på bio eller något :) så skulle det varit varje söndag. tycker det är supermysigt när man hittar på såna saker med sina vänner :)

sitter bara hemma och tar det lungt. har precis bytat om. känner för att göra något idag... blev precis på superbra humör :) riktigt härligt. spela massa hög musik o bara vara glad :)

ingen som vill hitta på något idag?



Last night

Igår åkte vi hem till sebbe. Dannie hämtade oss sju och vi var väl framme hos sebbe lite över åtta när alla ärenden var överstökade :) riktigt död stämning där faktiskt, ingen var sugen på att kröka. Givetvis när jag bestämt mig för att dricka! bad timing, som vanligt. drack en vinare på ca en timme iallafall... sen slog det till rätt bra, och då brydde man sig inte lika mycket på om dom andra hade kul eller inte ;)

Vid halv tolv fick vi iallafall för oss att åka hem till matte som hade 20års fest. (hur vet jag inte?) där skulle iallafall vara mycket folk, men när vi kom så åkte dem som var kvar. illa! så vi satt några stycken kvar och lyssnade på musik och snackade. kul o träffa folk man inte träffat på länge iallafall!

ringde efter taxi vid två. inget svar. massa olika taxi bolag. inga svar. frågade mattes mamma tillslut om hon kunde köra oss till kävlinge, så det gjorde hon :) åkte hem till robin och satt där någon timme sen gick vi hem. (jag dannie fredde) somnade direkt när jag kom hem typ.

Hade laddat kamerabatteriet och bestämt mig för att INTE glömma kameran hemma, men vad tror ni jag gjorde... ofcourse låg den kvar på köksbordet när vi var framme i lund. så inga bilder blev det, tyvärr! (om det nu var värt att dokumentera då får jag ju tillägga)

Nu sitter jag här och mår halvkass. lite bakis faktiskt. men det tillhör väl. man mår som man förtjänar :) min frukost fick bli ett glas oboy. inte speciellt nyttigt, men jag behövde verkligen lite energi och jag hatar att äta dagen efter jag druckit. är det inte bara så äckligt? jag vill typ bara dricka massa saker och äta fräsha saker som frukt och så... medans vissa vill trycka i sig massa hamburgare och pizza & sånt? ush

Nä nu känner jag att det blir lite för långt inlägg. ingen kommer orka läsa känns det som :) talk to you later!





chillkrök

yesbox, idag blir det chillkrök hemma hos jeppe på klostergården. inte mycket mer än så bjuder kvällen på..

har precis fixat mig litegrann. nu är det bara systers tur kvar sen kommer jeppe och hämtar upp oss också åker vi in till honom. :)

imorgon är det lördag och jag känner att jag måste ta tag i både träning och körning nu.



morning..

vet ni?

jag funderar på att gå ner och sola. + att jag måste träna idag känner jag.. eller åtminstone ut och gå en långrunda eller något.

just nu sitter jag här och bläddrar i lite kataloger... om någon timme kommer fredde hem från lund igen. han är ledig idag så vi får se vad vi hittar på för skoj.

nä, nu måste jag överväga. sola eller inte? har inget annat vettigt att göra så får nog bli så. hör av er om det händer nåt skoj idag. puss!


Another day, Another time and place


Mys!

Vet ni vad? idag har jag varit och badat på vikenbadet med min kära lilla flicka louise :) och det var hur mysigt som helst. dock är det inget speciellt roligt bad, så vi pratade om att kanske åka till något roligare bad någon helg. (snart?) fast fler då, ju fler desto roligare! också ska vi bada på vikenbadet en gång till fast en tisdag eller torsdag kväll, då är det barnförbjudet + att dom släcker ner och tänder massa ljus och sånt mysigt. helt perfekt!

vi badade i allafall. och snackade av oss.. eller ja mest jag, brukar va så.. lollo ger bara goda råd haha. sen bastade vi, pratade lite till... och sen solade vi i "ståuppsolariumet". ger sjukt bra färg, men verkligen inget att rekomendera. både jag och lollo fick gå ut efter 6-7 minuter då pulsen började slå jättesnabbt och man blev svimfärdig. tror det har något med syret där inne att göra. men det gottgjorde vi med 20 minuter till nere på kävlinges solarium! ;)

sen hemom till mig, lämnade av saker sen följde jag henne till stora harrie. sen mötte fredde mig på rinnbo någonstans. så pratade vi lite och så.. och nu är vi hemma igen och ska gå och lägga oss..

skola imorgon. kök... ush. jag ser verkligen inte framemot det. skolan har precis börjat och jag är redan trött på den. skolan har aldrig riktigt varit min grej.





hon kommer krossa många hjärtan en dag!

finaste!

Hahahahha, så jävla underbart söt!



Its a new day..

fyfan alltså! kan man ha mer otur än mig?

vaknade av att klockan inte hade ringt. fredde var en timme sen och jag försenad till skolan... kom på att jag hade körlektion.. började göra vid mig och klockan kvart i nio gick fredde till sitt tåg.. och eftersom jag trodde att min körlektion började 10.45 hade jag ju planerat att ta 10.00 tåget. Och vad märker jag när klockan närmar sig. att min körlektion började kl 10.00! så ungefär just precis nu skulle den börjat. and i missed it. för att jag inte kunde komma in på något annat sätt.

också ingen skola i heller eftersom jag struntade i den för körlektionens skull.

känner mig även jävligt förvirrad. varför vill jag inte direkt ta här, känner mig bara sviken och ledsen. i belived in you! mer än så orkar jag inte säga. humöret är inte på topp iallafall!


igår kväll satt vi hemma hos robin och tog det lungt. gick hem vid tolv tiden tror jag (?) och då var jag riktigt trött. inget kul alls att gå ut och gå hela vägen hem när man precis har legat och slumrat till... ush.

så vad som händer idag har jag ingen aning om. någon som inte heller har något o göra som vill fördriva min tid? please, call me then...




Today!

Idag har jag varit i skolan.. hela dagen! im such a good girl, right? :)

måste bara säga en sak.. fy fan vad varmt det har varit idag! jag som trodde sommaren var över, och hösten skulle komma. (inte för att jag längtar efter det) men ni vet, det där modet med stora koftor och stövlar har ju kommit tillbaks.. och att gå klädd sådär funkade verkligen inte idag kan jag ju säga.. har bytt kläder tre gånger i dag tror jag... blir lite deprimerad när man tänker på att man tvättar själv ;) haha.

efter skolan träffade jag lollo, lukas och simon en snabb sväng vid måsängen innan min älskling och robin oxå kom ner där. vi fotade robins bil och snackade lite. sen var det dags för fredde att åka till jobbet... så vi gick hem och åt sen stack han.

blev rastlös efter ett tag så jag gick ut och träffade lollo och dem igen. satt vid sibylla och väntade med henne på hennes tåg till kl sex, sen gick jag hem... och nu sitter jag här! what a interesting story... eller inte. välj själv...

freddes mobiltelefon har dött, så jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska hitta på ikväll. blir väl bara lugnt.. både skola och körlektion i morgon. (tror jag?) också jobb för freddes del ju..

nä nu har jag inget mer att berätta för idag.. so I see YOU again tomorrow =)





 
snygge bilen. jag ska få den... ;) hahaha








RSS 2.0