Hjärtlös..

"En 26-årig man blev natten till söndagen skjuten till döds i centrala Malmö.

Polisen fick larm om skottlossningen på en parkeringsplats vid Stortorget klockan 03.13. Den skottskadade mannen fördes till universitetssjukhuset i Malmö där han senare dödförklarades. Det fanns på söndagsmorgonen inga uppgifter om vad som utlöst skottlossningen eller om polisen hade gripit någon misstänkt."

Detta är ett utdrag från nån tidning.

Gick precis in på Tim Rydeströms blogg och möttes av rubriken "skottlossning och mord" samt bilder utanför hans nattklubb på en massa poliser. Någon har alltså skjutit någon på gatan som hans nattklubb ligger på igår natt.

Vad händer med samhället? var och varannan dag hör man om sexhandel, mord och våldtäkter i Malmöstad. börjar man inte tänka om ang att bo i denna stad? jag skulle då aldrig känna mig säker på gatorna där. visst saker kan ske varsomhelst men nu är det ju vardagsmat att någon blir skjuten.

Sjukt enligt mig. vad finns i dessa människor som kan göra något så fruktansvärt?

 

 


Uppe med tuppen

Vaknade klockan 08.08 och tyckte det kändes kallt i sängen... ensamt? vände mig om och såg ingen fredde. ingen tv igång och den röda lampan i mitt rum lös fortfarande. reste mig och gick bort till fönstret och kollade ut... ingen bil. what? (han åkte hem till min bror igår kl 8 och skulle spela poker, pratade med han vid 1-tiden och då skulle han hem om en stund.)

ringer brors telefon... fredde svarar.

då har dom idioterna spelat poker i 12 timmar!! det är helt sinnesjukt ju. och sen när han token kom hem kunde jag inte somna om igen. skoj! helt meningslös natt var det iallafall.. han gick 600-.

om en stund ska jag gå upp och jävlas med lollo iallafall :) hon hatar att gå upp tidigt haha.

ttyl!



Lugna, sköna fredag..

Absolut rätt benämning! jag och lollo ligger i min säng med varsin laptop. kan det bli bättre? msn, skvaller och skitsnack... också för att inte glömma; bloggar! och nej, jag tänker inte ursäkta mig för att vi datornördar oss. det är mysigt :)

Har suttit och kollat runt på lite sidor med olika kepsar. lollo hade en skitsnygg keps, jag vill också ha. fast jag tror hon passar i det lite bättre än mej? kanske borde pröva lite innan man beställer en? aja.. vem är för tjejer med keps?





bättre blir det inte! - och lägg nu bilden på minnet, för de lär dröja innan ni får se mig utan smink igen... ;)


our day

Idag är det den 28:e mina vänner, min och freddes dag med andra ord. hela 14 månader har vi varit tillsammans idag :) vi var och käkade kinabuffé i förmiddes i landskrona, också fick jag en stor röd ros. helt perfekt enligt mig.

Efter kinabuffén åkte vi hem till freddes mormor och "styvmorfar" och drack kaffe och snackade lite. trevligt! sen på vägen hem körde vi inom billeberga för att titta på huset som fredde, hans syster och hans mamma ska flytta till. en mysig liten länga med stall o grejer, mycket behöver göras vid men det kommer gå skitbra om vi hjälps åt allihop. :)

När vi kommit hem hann vi inte vara hemma allt för länge innan jörgen ville att vi skulle åka med till biltema i malmö, så det gjorde vi. fredde köpte nya bromsbelägg och en ful styling-växelspak haha. jag köpte lite leksaker till valpisarna och inte mycket mer än så.

Nu ligger vi och tittar på american pie "wedding".. imorgon är det skola och sen håller vi helg.. härligt :) vad ska ni hitta på i helgen?





inte de bästa bilderna haha but it's the love that counts ;)


myströjan

Köpte en nya tröja i förrgår. den var både billig och mysig... me like!







jag vet att ni gillar mina pussar...


mys!

Vilket galet väder! det är helsjukt. det bara snöar o snöar som om de aldrig skulle sluta. älsklingen kom hem för en stund sen, lagom precis till när lollo skulle gå, så vi körde henne till stationen. inte skulle hon behöva gå i detta pissvädret tyckte jag och fredde instämde :)

vi har iallafall pratat ikapp oss som vanligt, också har jag lagat och bjudit på färsfyllda paprikor.. snäll kompis jag är va? ;)

nu är jag och fredde hemma iallafall och mamma har visning på lgh så vi får hålla oss lite på avstånd.. hehe. har förresten planerat in hur mitt rum ska se ut när de är färdigbyggt, med tapeter och så alltså.. (dom håller ju på att bygga mitt nya rum från grunden i de nya huset, allting var bara sten från början.) det kommer bli så awesome, ni ska få massa bilder när vi har flyttat... som vi beräknas göra runt den 20e feb!

fortfarande ingen som är sugen på valpar förresten? två hanar och en tik kvar :)





Crazy night

Godmorgon bloggen!

som jag berättade förut hade vi en crazy och jättetrevlig kväll hemma hos johan och sandra i fredes :) kameran dök dock bara upp i början och precis i slutet, så alla som var där kom inte med på bild tyvärr. och ni vet kamera + krök ger aldrig bra bilder men en liten inblick kanske? ;)

   

  

  

  


förlåt fabbe, men jag var tvungen hahaha! sista bilden på sandra är dock en dagen efter bild.. :)

hejsålänge!

i forgot

glömde ju att jag lovade er lite bilder från förra gången jag tömde mobilen... här kommer lite! imorgon får jag tömma igen och se om jag har något skoj att bjuda på.. så titta in då :)





















happy birthday

grattis till min styvpappa som fyller 38 år idag! en helt perfekt extra pappa är du <3

kom nyss hem, har varit i landskrona och spelat lite poker och druckit kaffe med freddes pappa o anette.. trevligt!

min dag har sett ut såhär ungefär för er som undrar;

* försov mig ganska många timmar och missade skolan
* fredde, jag och bigsis åkte till nova för att leta presenter (även min riktiga pappa fyller år, i morgon)
* duschar, gör mig i ordning.
* smörgåstårt-käk med familjen o allas respektive
* poker i landskrona

måste iallafall bara berätta om gårdagens roligaste grej, haha. jag och fredde var då på centersyd för att jag behövde handla lite...

går förbi teliabutiken samtidigt som jag ringer till mamma. kollar in och upptäcker en kille som står o pratar med expiditen.. och brevid honom står en annan kille och lutar sig över disken.. ser bara honom i profil men visst påminner han om en viss" dokusåpa" kändis tänker jag..

- (hallå?) svarar mamma på andra sidan linjen. inget svar från mig..
- (emma?)
fortfarande inget svar... (vi går nu sakta förbi teliabutiken) fredde upptäcker att jag är helt insnöad på nånting och att mamma svarat så han kollar in i butiken och vänder sig tillbaka o säger
- men åh, jaaa det är HAN men du kanske ska svara din mamma eller?!
jag blir vid medvetande igen och börjar skratta och prata med mamma samtidigt som tim o hans kompis tittar ut på oss.. pinsamt.

haha, denna person jag pratar om är då Tim rydeström från mammas pojkar.. och JA TJEJER, han är lika georgeous som i programmet om inte ännu hetare.. ;)
 
haha nä nu ska jag sova vi får höras i morgon bloggen, kiss and goodnight...



Måndag

och ny skolvecka. ush säger vi till det!

helgen har varit trevlig minsann. i fredes krökade vi hemma hos johan och sandra, det var skitkul faktiskt. på lördag var jag bakis halva dagen och kunde typ inte röra mig. på kvällen spelade vi supernintendo och playstation och krängde massa godis.. mysigt :) igår åkte vi hem en sväng och gjorde lite ärenden, sen åkte vi tillbaks till landskrona också var jag och sandra åskådare på grabbarnas boxningsträning...

det var min helg lite sådär kort sammanfattat, eftersom jag typ aldrig har tid att blogga längre så glömmer jag nästan bort vad jag gjort i dagarna.

nu är jag iallafall i skolan, börjar inte förräns om 40 minuter men jag pallade verkligen inte gå i denna kylan så jag åkte med älskling hit... vill mest hem just nu faktiskt, måste tvätta, städa o fixa en massa grejer tyvärr..

har inte träffat "mina" vänner sen nyår, känns som de e tid för de snart!!


PUSSS

friday!!

Jag veeeeeet, jag har varit skitdålig. har bloggtorka, känns inte som att jag har någonting nytt att tillföra er.

but anyway! nu har jag iallafall lagt in lite bilder från telefonen, SYND bara att jag inte har tid att publicera dom för er just nu. ikväll ska vi hem till sandra och johan och kröka till det lite med ett gäng kompisar. det ska bli trevligt.. :)

måste rusa och göra vid mig nu, fredde kommer och hämtar mig snart o jag är icke klar... men ni får en puss sålänge! i morron kommer resten av bilderna och bilder från kvällen.. 




pussss!

Händelserik dag

Ja det har denna dag faktiskt varit! som jag sa så försov vi oss i morse, så allt de där vet ni redan.. så klockan 14oo hade jag, fredde, sandra och johan en bowlingbana som väntade på oss på bollhuset i lund. spelade en timme, trevligt. :) och efter det så fick vi för oss att vi skulle åka till malmö också och spela 40 min laserdome.. också kul :) fast där var inga andra som spelade mitt på dan så vi fick köra 4pers alla mot alla, mycket roligare om det är flera...

nu är vi i landskrona och det blir väl en film och två ph avsnitt ikväll innan vi kör hem :)

hörs imorron med bilder!


Ny vecka...

börjar med att jag och fredde försover oss halva skoldagen... fan så arg jag blev. ingen av oss minns dock att vi stängt av klockan. jag börjar bli lite rädd för mig själv.. kanske dags att sova ut ordentligt?




nu ska iallafall iväg och bowla med sandra och johan :) bättre kan ju inte en måndagsförmiddag bli ellerhur? ;)

 

 



 


oh sunday

Den dag på veckan som brukar vara stendöd eller alldeles supermysig. denna har hittils varit rätt seg, har bara varit hemma och tagit det lungt tills vi åkte ut till huset för att hjälpa till lite. nu är vi hemma igen och ska äta sen ska fredde lämna benji i kågeröd, därefter tillbaka till kävlinge sen ska vi in till landskrona och hälsa på sandra och johan...

imorgon är det skola igen, taggad...

förresten jag vill se "snabba cash", någon som sett den än och kan ge mig en liten utvärdering? :)


Lördagskväll

Det blev inget eftersnack om lets dance igår, hon som åkte ut var ändå ingen spännande människa så det hade bara blivit ett tråkigt samtalsämne.. haha.

sitter hemma hos brorsan och spelar poker. meningen var att vi skulle till Malmö med sandra och johan ikväll och spela laserdome, men det blev inte så! så det fick bli poker istället. :)

älskling spelade poker igår, 30 pers var med, han kom tvåa och vann 1000 spänn... pappa kom trea och fick en femhundring! helt okej, duktiga dom e :) men hör nu här, så åker pappa in på cosmopol i malmö idag för ytterligare en pokerturnering, och eftersom han är där en stund innan så sätter han sig vid en sån jack vegas maskin... pling pling pling! 5000 inkasserat... jävla svin var min tanke när han ringde och berättade det. haha...

nä nu ska jag kolla runt och läsa lite bloggar... eller rättare sagt MYCKET bloggar.. någon som kan gissa hur många jag läser? ;)


Let's dance it is..

Sitter framför tv:n och kollar lets dance med familjen, även big sis e hemma idag! snart ska de mumsas varma äpplen med vaniljkesella. får se om de blir lika gott som hemma hos sandra. :)

vi hörs kanske efteråt för lite eftersnack? ;)


The party don't start until i walk in.







Har skittråkigt. har suttit och lekt lite med camen. (angående mitten bilden; notera lekt, skämtat, skojat, varit oseriös) sorry about that men det finns ju så mycket moralkärringar och bitterfittor i denna värld som jag inte orkar ha konflikter med.

Nu ska jag slänga mig i duschen tror jag. vi får helt enkelt se vad jag gör av denna kväll. hade några erbjudanden på saker men jag är faktiskt rätt sugen på en hemmakväll.. eller kanske inte? wee'll see :)


<3

Igår var jag ute och gick en mil som jag sa att jag skulle. duktigt va?! :) planerna var att göra det idag igen men det är så jäkla kallt ute! ska iallafall ut och gå en långrunda sen om det blir hälften eller om det blir en mil det får vi se.

idag har jag varit i skolan och lagat mat.. kom hem för en liten stund sen. så skönt det känns när man smäller igen dörren bakom sig och går ifrån en hel skoldag... undra hur skönt de kommer kännas i juni nästa år när man smäller igen dörrarna föralltid... guuud vad jag längtar till den dagen kommer!

kom också & tänka på att jag faktiskt inte skriver så mycket om min pojkvän här i bloggen, förutom att vi umgås.. så jag tänkte slänga in en bild på honom och berätta för er hur mycket han betyder för mig =)

    

love you forever and ever!!

 


red

Morshning! Nu har jag legat här och larvat mig i några timmar... lekt lite med camen osv. kan verkligen inte somna om iallafall så det blir väl till att gå upp nu..

planer för idag; ut och gå 1 mil

inga andra planer är smidda ännu, får se vad vi hittar på ikväll! nu ska jag käka frulle, pussis

 

big smile






politik?

För tillfället jobbar vi om riksdan och alla olika partier i skolan. ändå intressant, så lär man sig lite om vad de olika partierna står för. röstade inte förra året, men detta året ska jag minsann göra det. det är faktiskt viktigt att alla lägger en röst så man vet hur många procent som tycker si o så, även om man tänker rösta blankt så e de viktigt!

sen att diskutera politik i en gymnasieklass kan bli lite konstigt,  jag säger inte att jag är superduktig på hur saker och ting ligger till men vissa har ju inte ens en aning om någonting utan bara tycker som sina päron tycker...

Nä, nu ska jag sluta babbla för nu ska vi åka till landskrona! (ovanligt?) och umgås med johan... tills sandra också kommer hem, då ska vi hitta på nånting..




puss sålänge! :*


tips!

Sitter förtillfället i Landskrona stad hemma hos Sandra och Johan. tycker inte om denna stad faktiskt... förstår mig inte på folk som vill vistas eller bo här, men alla har olika åsikter. sandra och johan tycker vi iallafall om så vi blir tvugna att vara här för att få träffa dem :) haha.

MEN.. nu var det inte det jag skulle berätta! jag skulle ge er ett tips på en liten sötsugs-räddare. för detta tar nämnligen bort mitt sötsug och det är inte farligt för vikten ;) fick tipset förra veckan själv faktiskt.. super!

Jag gillar normalt sett inte varm frukt, men anyway... du tar två (eller hur många du nu vill) äpplen och skalar dem, skär dem i skivor och lägger de på en plåt, strör massa kanel på (och lite lite socker om så önskas.) sen sätter du in dem i ugnen på 175 C i en liten stund tills dem ser fina ut. tar ut dem och lägger upp på en tallrik, slänger på en klick kesella vanilj (som innehåller mycket protein) och waoilá! supersmaskigt och inte alls mycket kalorier :)



det var allt för mig just nu :)


:)

                           


Då var man hemkommen från första skoldagen efter jullovet. inget att hurra för precis. skittråkig skola med tråkiga människor. bättre blir det inte! nu är denna dag överstökad iallafall :) skulle egentligen cyklat hem idag men när fredde sa att vi kunde ta cyklen i bilen på nåt vis så instämde jag, såklart. :)

nu har vi ätit och ska bara återhämta oss lite sen ska vi till landskrona och umgås med sandra och johan, som jag berättade förut.

i lördes var vi på vallåsen, det var jätteskoj. :) lärde mig ganska snabbt hur jag skulle åka så då blev det ännu roligare! riktigt mysigt att åka skidor så jag vill absolut dit en gång till innan denna vintern är över. och det ville alla andra med. :)

i söndes tog vi det bara lugnt och gjorde precis som man ska göra på söndagar. och som man inte ska! bäddade ner oss under täcket och låg och kollade på film hela dagen. bla. "new moon" som vi inte hade sett. (enligt mig mycket sämre än 1:an) också krängde vi godis.. vilket som var det bra respektive dåliga kan ni nog räkna ut själv :)

nu ska jag läsa lite bloggar, min älskling har somnat på soffan så jag låter han ta en liten tupplur innan vi ska sticka ;)


Så dåligt

Jag är sååå dålig på att blogga just nu, jättetråkigt, men hinner man inte så hinner man inte! känns som jag aldrig är hemma nuförtiden så det är inget att göra åt. ska iallafall skriva ett lite längre inlägg när jag har tid. :)

nu är jag i skolan iallafall, en lektion kvar. eller rättaresagt en halvtimme kvar av denna sista lektionen! sen ska vi hem och käka nåt o lite sånt, sen ska vi till landskrona till sandra & johan. :)

ska försöka ändra typsnittet på min blogg också, ser att alla inlägg jag skriver blir jätteliten text. är den liten för er eller är det bara för mig? lägg en comment...

puss sålänge!




Avslut

Har precis läst kenzas blogg, visst blir man inte bara LITE avundsjuk på alla hennes strandbilder o mysigheter? åååhh! jag vill också åka iväg.. i sommar ska jag fan iväg!

ligger i soffan och tar det lungt. idag blir en lugn fredag för i morgon ska vi upp tidigt. för vet ni? vi avslutar lovet med skidåkning på vallåsen. ska bli skitskoj :) det är jag, pappa, fredde, brorsan och danne. sen så ska ola, hans tjej, sandra & johan också dit. :) glad att sandra ska med så jag har nån o åka me! haha

jag lovar iallafall att ta med kameran :)

så idag får det bli lungt. ska hem till lollo sen och hämta termobyxor som jag ska låna, sen ringa runt lite och bestämma när vi ska åka i morgon.

nä nu ska jag dra mig :) vi hörs


bättre sent än aldrig

Har varit på centersyd en sväng med min daddy, kom hem precis. köpte vantar och skidbyxor sen käkade vi lunch på graffití café. yum!

Veet, vet veeeet att jag blivit dålig på att blogga. har hittat på saker och inte varit hemma därför har jag inte haft så mycket tid över till det.

Igår var vi i landskrona hemma hos Sandra och johan och umgicks, trevligt. :) var hemma halv 3 inatt och vet ni vad jag gjorde direkt när jag kom in genom dörren? sprang in på toa och kräktes... ush mådde inte alls bra. men nu är det bra så det måste varit någonting jag ätit!

På måndag börjar skolan. vem ser framemot det? ;)

Från det ena till det andra så lovade jag bilder från nyår, det blev inte så många bra i och med att jag fotade med min mobiltelefon men här kommer några stycken iallafall!





























nä nu ska jag se missade avsnitt av paradise hotel! har inte sett de sen de började igen så de blir spännande =) kommer mer bilder i nästa inlägg! pusss


4 januari

Då var det nytt år och nya möjligheter... nya minnen, nya händelser och en massa nya upplevelser hoppas vi på! hur var ert 2009?

Sitter hemma hos fredde, tog precis en paus ifrån städandet. först har vi städat här i huset eftersom mäklaren kommer snart, sen så har jag hjälpt fredde att damsuga och städa i bilen. men när mina händer kändes som isbitar så tog jag mig en paus :) så nu sitter jag här!

igår var det söndag och vi gjorde ingenting speciellt. precis så som de ska vara på söndagar. vi var hemma hos min pappa och umgicks och sen på eftermiddagen åkte vi hit. käkade middag och kollade på ondskan. är det bara jag som inte har sett den filmen förut? nu har jag sett den iallafall och jag tyckte den var skitbra! påminde mig mycket om min pappa faktiskt. "dom kan ta allt ifrån mig men aldrig min stolthet" det är min pappas motto och han lever alltid upp till det tro de eller ej! även om de gör ont i bland så sväljer han aldrig den... o de kan vara både på gott o ont..

vet inte om vi stannar här idag med men till kävlinge och träna ska vi iallafall... :)



gammal bild på fredde & fluffe som jag hittade på datorn.. cute ;)


Ops!

Har inte hunnit skriva på länge, sorry som vanligt mina vänner.

Jag hade en supertrevlig nyår och det var skönt att bara vara med dem som står en närmst. mer än så har jag inte att säga för tillfället.

igår var vi och såg "AVATAR" och den var såååå grymt bra, bättre film får man leta efter :) SE den!

idag har vi varit hos dannie och sen hos niklas i lund och krökat, kom hem för en och en halv timme sen eller ngt. inte så händelserik kväll men det var underhållande iaf. nu har jag precis haft en härlig stund med min älskling & nu ska vi sova ;)

vi hörs förmodligen i morgon! godnight kisses

RSS 2.0