Cracked nails.. Så fett! Dock ska ...

img_3802 (MMS)



Cracked nails.. Så fett! Dock ska man ha en mer "crazy" färg undertill istället, mycket coolare :)


Hejsvej!

Nu drar vi (jag, alex, madde o vera) till centan!
Puss!



Älskar dig oerhört mycket!

Babysitter


Hej på er!

Imorse vaknade jag som förväntat av en ringande telefon. Vårdcentralen. Läkaren. Ingenting på blodproven.. allt såg bra ut. Fortfarande besvär. Väntar 3 veckor sen får vi ta till andra åtgärder. Hjärnröntgen? Kanske. Well.. enough about that.

Efter samtalet traskade jag hem i morgonsolen för att passa lillebror några timmar. Medans jag passade busen dök paula, benji och jamie också in.. alltid trevligt med sällskap. När mamma var klar med sitt kom hon hem och jag åkte med A, madde och Vera till centersyd. Köpte ett par sommarskor och lite sommarlack samt ett "nattlinne"! Måste få annat i tankarna och tankar på sommar kan ju aldrig kännas dåligt :)

Har haft lite kvällsmys med madde och fixat hennes naglar! En promenad till konsum här i furulund hann vi också med för att handla godis till min grabb. (Jepp, grabb, han e lammkött) ;) Sen har det vart Bigbrother tittande såklart, också Dr. 90210. Och oj vad klockan e mycket nu. Natti!







Maddes!


Söte jävel









Såhär ser det ut när min lillebror följer med till Netto och handlar. Haha. Han ska släpa korgen genom hela butiken och ju tyngre den blir ju kämpigare blir det. Och givetvis är det han som bestämmer vad som ska inhandlas. Tror han. Haha.

:)


Mmmm....



Dessa skönheter fick jag hem någon gång förra veckan.. dock orkade jag inte lägga ner någon större tid på att fota dem eftersom ni säkert skymtat dem antingen i någon annans blogg eller på H&Ms hemsida..

Heta sommarklackar va? ;)


Time to say goodbye

Glömde ju nästan berätta att i söndes åkte jag, alex, hans mamma och syster samt styvpappa till Kastrup i Danmark för att vinka av Riche, Alexs pappa. Han har ju varit här på besök sen i början av december och det har vatt jättekul att få lära känna honom. Det är ganska svårt att sätta sig in i situationen hur det själv skulle vara att träffa sin pappa endast två gånger om året. Alex är verkligen en äkta blandning av sin mamma och pappa, haha. Nu tänker ni säkert "öhh vem är inte det" men alla tar faktiskt inte efter sina föräldrar. A har dock allt från sin mami och papi. Temprament, sätt, utseende, personlighet, rubbet! :)

Tycker han är väldigt tålmodig och stark som har klarat av att ha ett sånt här avstånd till sin fader i hela sitt liv.. jag skulle få kramp om jag inte kunde få se och träffa min pappa när jag ville. Iallafall så var det dags för Richie att bege sig hem till USA igen i söndes så i lördes åt vi lite avskedsmiddag och på söndagsmorgon vinkade vi av honom på flygplatsen. Lite sorligt faktiskt. Jag hoppas vi ses igen och att nästa gång blir hemma hos honom :) *ler






Storebror

Också sitter man här igen och väntar med spänning på att BB ska börja. Ja bb, bigbrother. Intriger, heta diskussioner, fest, sex, bråk.. love it. Haha. Många gnäller på att dem i årets bb är tråkiga men enligt mig är det ett helt perfekt gäng människor. Gött med många skåningar! ;) Några heta jokrar in också oh sen kan spelet börja.. vad tycker ni? Jag diggar Martin från hörby oh nick på killfronten.. samt milfen och transan på tjejsidan! Hehe.

Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit prover. Dessa eviga besök. Är det inte det ena fel på en så är det de andra. Denna gången dock lite för allvarligt för att pratas om här på bloggen, så de håller jag för mig själv sålänge. Väntas provsvar på torsdag. Giiiive me.

Annars händer de inte mycket mer än förut i mitt liv. Jag längtar efter våren och blev mycket besviken på detta snöfall idag. Tänker ta tag i gymmet igen när jag orkar. Och för er information så ska jag städa imorgon och tjäna lite pengar. Det behöver jag. :) *ler


Long time no see

Alla ♥ dag spenderades med mitt hjärta. (såklart) Vet att många har väldigt delade åsikter om denna dag, tillexempel att det bara är ett sätt för affärer att tjäna mer pengar osv.. Jag kan väl hålla med till viss del, att man ska väl visa sin käraste uppmärksamhet och kärlek året om, och givetvis gör jag och A det men ibland kan det vara mysigt att "fira" till det lite ändå. Så för oss blev det bio i Lund, "127 timmar" och efter det middag på tatung, det självklara! hehe. Tack för en helt perfekt kväll älskling. Älskar dig!

I tisdes träffade jag min Lollo. :) Long time no see. (förutom i kassan på ica, höhö) Och vi träffade upp Alex och hans kompis jocke. Tog en kvällsrunda på Nova och fikade på EH oh tittade i lite affärer. Sen lämnade vi lollo i odarslöv och efter det hamnade vi på SF igen minsann! haha ren impuls av rastlöshet. Eftersom jag och A hade sett alla filmer som visades utom Winters bone och Trassel så fick det bli den först nämnda. Riktigt långtråkig men vi fick tisdagskvällen överstökad iallafall. Hehe :) se INTE den.

Och ja! jag får ju inte glömma. Jag jobbade även i tisdes. På ett nytt ställe.. Var ju på intervju i måndes på korsbackaskolans kök, för ett vikariat på tre månader. Men det som slår tillbaks på mig vareviga gång är ju tyvärr att jag har två år hotell och restaurang men hoppade av det tredje, och det funkar ju tyvärr inte alltid. Men med allt dåligt kommer något bra, och intervjun öppnade nya dörrar för att vikariera på Tolvåker-skolans kök. Så i tisdes var jag där och jobbade och ska jobba i morgon igen. Trevligt :)

Det var nog allt för denna gången... Imorgon firar vi Ogge & Dannie i lund med partaj! Grattis till er :)




Mina föräldrar

Nu har vi prickat av dag två och fortsätter på trean.. som sagt, varje dag kommer det upp punkt efter punkt för att ni ska ha något att läsa. Kanske slänger jag in lite vanliga inlägg imellan om min "idé" torka släpper.

♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar.. mina underbara fina föräldrar. Min mamma, Susanne Anderberg.
Skulle aldrig önska mig en annan mamma än dig. När jag är ledsen, har kärleks och relationsproblem, behöver någon att luta mig mot eller bara behöver allmänt stöd i någonting så vänder jag mig till henne. Hon är alltid ärlig och säger vad hon tycker - inte bara vad jag vill höra. Tycker hon att jag har fel och någon annan har rätt så säger hon det. Hon har alltid kloka ord att komma med och hon får alltid ha sin åsikt i mina handlingar. Dock är det bara jag som kan välja min väg och oavsett vilken jag väljer så finns hon alltid där på min ena axel och vakar över mig och mina beslut. :) Lilla mami. Ibland känns det nästan som mamma sitter där på ena axlen och pappa på andra. Båda två med sina starka och olika åsikter om mycket. Tack mamma för att du är du oh för att jag alltid kan räkna med dig. ♥ Älskar dig.

Min pappa, Niclas Anderberg.. han är en kategori för sig själv. Haha. Ni som känner min fader vet vad jag pratar om. Han är en människa som är väldigt up N down. Han är världens showare, otroligt rolig och kan få vem som helst att skratta med sitt clownbeteende. You got my word on that people! Hehe. Samtidigt som han har dagar då han är väldigt allvarlig och fokuserad. Jag är stolt över honom för mycket han åstakommit och gått igenom i sitt liv. Han är en mycket stark och modig individ och jag vet att han kommer få cred för det en dag. Och det är han absolut värd.

Till pappa vänder jag mig när jag har frågor om livet, om djupare tankar som stör i tankegångarna ibland. Jag oh han är väldigt lika, därför vet jag att väldigt mycket av det jag känner och tänker, har han redan gått igenom och haft det likadant. Vi kan säga att vi är kopior på vissa plan. Soulmates. :) Love you daddy!


Min första kärlek

Min första kärlek.. hmm, ja vem var det? Johnny var ju det första "långa" förhållandet jag hade och det varade 8 månader. Och innan dess hade jag väl nån men hur gammal var man då, det kan väl knappt räknas? Hehe.

Så om vi ska utgå ifrån känslan i hjärtat - så var min första riktiga kärlek Robin. Och eftersom jag bloggat sen waaay back then, så vet ju många av er redan vem han är. Vi blev tillsammans i mars -07 strax innan jag fyllde 16. När man tänker tillbaks på det kände man sig så mogen och så redo, men ack så fel man egentligen hade. Men vi gjorde ändå en del robin och jag. Vi förlovade oss nyår 07/08 och därefter flyttade vi ihop i en tvåa i lund. Då gick jag på iv, praktiserade samt extra knäckte på kulturen. Där bodde vi några månader innan vi hade ett breakup och jag flyttade hem. (Det tar hårt på ett förhållande när inte båda har tilltäckligt med jobb, som ger pengar till att leva, man inte trivs i lägenheten man bor i och det mesta går emot en.) Han sa upp lägenheten och flyttade hem till sin mamma. Det dröjde inte mer än en månad förrän han bodde under mitt tak hemma hos mamma igen.. hehe. Love you know. Makes people blind.

Köpte hund ihop gjorde vi också. Eller ja, han köpte honom till oss. Lille Nalle. Så liten, så mysig.. minns hur ledsen jag var när vi insåg att vi fick lämna bort honom. Jag fick inte ens skaffa honom från första början. Trotsade mamma oh åkte i väg och köpte en vit liten golden/labbe valp som jag sedan tog förgivet att hon skulle välkomna in i vårt hem. Precis som hon välkomnat Robin. Men det ville hon inte, såklart. Men hon hade inte hjärta till annat när hon såg det lilla livet. Aja, 4-5 månader fick Nalle stanna sen sålde vi honom. Ush så hjärtlöst. Men men. Så blir det ibland.

Vi hade ett väldigt passionerat förhållande. Det var allt eller inget. Kallabalik eller romantik. Sex eller slagsmål. (oftast slagsmål) Haha nä jag skojar men ni förstår hur jag menar. Augusti 08 började jag gymnasiet och en helt ny värld öppnades. Vi hade det svajigt just då och det blev liksom lättare att släppa taget just under den stunden. Den 12 september dagen efter hans födelsedag gjorde jag slut. Inte alls snällt men vad gör man när det inte funkar som man vill.

Efter det var vi vänner och umgicks ända fram till början av förra året. Efter det avtog det pga olika anledningar och nu har jag inte sett människan sen i somras. Men det blev nog bäst så.

Well.. there you have a little story about my first love. But thats just a little little piece of it! Annat vill jag inte dela med mig av. Hur var er första kärlek? Minns ni honom/henne?



Listan

Tänkte att eftersom jag har så dåligt med fantasi just nu kanske vi skulle kunna köra denna listan uppifrån och ner. Då har ni iallafall en anledning att kika in här varje dag! ;) Dock kan vi nog hoppa presentationen och börja från Dag 2? Efter att ha bloggat i några år vet ni nog vem jag är vid det här laget.. :)

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Ett ögonblick.
♥ Dag 5 – Min tro.
♥ Dag 6 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 7 – Mina syskon.
♥ Dag 8 – I min handväska.
♥ Dag 9 – Mina drömmar.
♥ Dag 10 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 11 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 12 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 13 – Det här upprör mig.
♥ Dag 14 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 15 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 16 – En första. 
♥ Dag 17 – Mina rädslor.
♥ Dag 18 – Min favoritplats. 
♥ Dag 19 – Det här saknar jag.
♥ Dag 20 – Ett sista ögonblick.


bloggtorka, igen

Veeeet att jag lyser med min frånvaro här på bloggen, men jag känner att jag inte har någonting kul alls att berätta för er. Jag har åkt på nån bakterier igen, gör sviiiinont när jag kissar. Också har börjat nån ny diet nu för att bli av med överflödiga kilon nu.. brukar vanligtvis ligga på 62 kg men nu står vågen på 68! Baaad...

YEPP.. you heard me! Så nu är det verkligen till att bruka allvar..

Vad vill ni läsa om förresten, vad tycker ni är kul? Ni får komma med förslag!


Klänningarna







Fortfarande ingen som är sugen på klänningar? Har dem ute på tradera men tänkte ge er en chans också.. Den vita går imorgon för 100 lappen bara.. och det är ju lite synd att en helt ny oanvänd paris kate & I klänning (med prislapp kvar 699:-) ska gå för det priset :P

Buda!


Home sweet home

Låg och mös med mitt hjärta en stund i morse innan det var dags att gå oh upp och äta god söndagsfrukost med hans familj. *ler Du e världens goaste Alle och jag älskar att bara gosa ner mig i din varma famn :)

Vid 4 begav jag mej hemåt och sen dess har jag varit hemma hos mami.. vi har blandannat varit och solat. Ska sova här i natt. För er som följer bloggen och tycker jag är mycket hos alex.. absolut är jag det men icke har jag glömt min fina familj! Dem är alltid nummer 1! ♥

När man inte är hemma så mycket så märker man verkligen hur fort ett barns utveckling går. För var gång jag kommer hem så har Oliver lärt sig något nytt. Nu kan han sjunga "Zlatan, zlatan" också vickar han på rumpan! Haha sötaste :)

Nu ska jag platta lilsis hår, peace out




Have you ever felt that feeling?

Har ni någonsin känt er.. hjälplösa, förvirrade... så himla små i denna stora värld?
Jag har. Jag gör det just nu.. tror jag. Dagarna i ända tänker jag på jobb, utbildning, vad som komma skall. Jag ångrar djupt in i hjärtat att jag hoppade av skolan för ett år sen... Nu när jag ser alla som ska ta studenten i sommar. Japp, you did it and i did not. Mycket cred till er! Ni är duktiga som stod ut.

Dock går alla dessa tankar i huvudet nu.. Vad ska man göra med livet?
Ska man "slösa" två tre år framöver på att plugga och bo hemma... för att få en någorlunda okej utbildning, eller ska man vänta ut tiden till man får ett jobb på någon mat affär och sitta där i kassan dem närmsta tio åren?..
Om jag börjar plugga, fullföljer jag det? Orkar jag leva på minimum så pass länge? Kommer jag få ett jobb inom 2 år ändå om jag väljer den vägen? Så många frågor utan svar... och den enda som kan välja är jag.

Förutom skola och karriär, har jag alltid trott att jag skulle skaffa barn mycket tidigt i livet. Tänker jag så nu? Nej det gör jag inte. Först utbildning. Körkort. Boende.. osv. Its a long way to go. Förut målade jag alltid upp en bild av mitt liv. Vem som passade in och vem som inte gjorde det. Jag visste exakt hur jag ville ha det... den bilden har rasat. Duken e tom nu o bara väntar på att bli målad... Va vill jag?

Men de är ingen som har sagt att livet e lätt..


Bruno Mars

I’d catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I’d jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby,
But you won't do the same


Åh

Har ingen blogglust ALLS..

Var hos Sandra i förrgår till igår, sov hos henne i landskrona. Det var skönt oh få sitt tjejsnack.. Idag är jag hos A och har inte gjort något särskilt. Skulle egentligen ringa doktorn imorse om en läkartid men jag somnade om igen så det blev inte så. Har varit ute och gått 1 timme också har jag bakat en kladdkaka och en sockerkaka..

Enformigt oh tråkigt att läsa men thats what ive been doing..

Ha de


Hittade några bilder från nyår









Detta var i princip vad jag hann fota innan kameran dog!


Try to sleep with a broken heart

Efter att jag somnade 7 i morse (grrr) blev jag väckt kvart över nio av massa pussar, min älskling ville att jag skulle komma ner oh käka frukost.. Halvtrött med benen släpandes efter mig gick jag ner i köket. And guess what? Han hade varit och handlat bullar och fixat ägg, bacon and so on.. tack snälla du, gulleplutt! ♥

Efter frukosten slängde vi på oss kläder och körde (åkte) med Alex pappa till Biltema. Eftersom både jag o A har sovit kasst i natt så somnade han i bilen på vägen dit.. Men trots att jag var och ÄR jättetrött så kämpar jag för att hålla ögonlocken uppe. Det ska bli sååå skönt att somna ikväll. Efter biltema stack vi en sväng till Willys i lödde, jag handlade lite smått inför mitt kommande uppdrag.. Haha nä men jag tänkte testa att köra en detox. Sätter en vecka som mitt mål. Hehe.. mer om det senare.

På vägen hem släppte dem av mig hos min mami, och här sitter jag nu.. Hon är och hämtar lillfisen på dagis och det ska bli så mysigt oh träffa han. ♥ Ni skulle bara veta hur mycket jag saknar min familj när jag är hos Alex jämt. Och mina stora syskon med för den delen.

Nu kom dem! Hörs sen :)


För helvete..

De senaste veckorna har jag (igen!) lyckats vända på dygnet och idag sov jag galet länge. Så jag själv blev förvånad. När jag vakna? 14:00. På minuten. Inte okej.

Nu tänker ni säkert att vafan måste jag gå upp i tid för jag gör ju inget ändå, inget jobb ingen skola. Men som säkert många av er vet mår man i längden inte bra av att inte ha någon sysselsättning. Nu känner jag att jag måste vända tillbaka dygnet eftersom jag ligger vaken halva nätterna och inte kan sova. Jag har aldrig haft sömnproblem, och nu med facit i hand lider jag med er som har det. Nu är klockan snart 4 och jag lär inte sova något alls denna natt.. Och med täppt näsa och kraftig huvudvärk är detta pesten. Blöööööö.

RSS 2.0