torsdagskväll

denna torsdagskväll befinner jag mig hemma hos en kompis till fredde i landskrona. karl heter han. vi ska åka hem med sista tåget. och då ska vi hitta på en kul sak :) sen ska vi soooova och vila upp oss för morgondagen. har ett antal alternativ att välja på nu... så vi får se vad som händer :)

hörs!

18 juni

igår bloggade inte jag en enda gång. kände inte för det helt enkelt!

klockan är nu 07.55 och regnet bara öser ner. fan! klockan 10.45 har jag körlektion, sen skulle jag och älskling åka in till malmö och kolla på en speciell tröja till mig... blir ju inte alls samma sak i detta pissvädret. :(

imorgon är det midsommar! hoppas inte vädret kommer se ut såhär då... då blir jag fan deprimerad. vi vet fortfarande inte vad vi ska göra, det var snack om att käka på olika håll sen festa hos sebbe kanske utgång, men alla verkar ju inte vara på och då är det inte kul... så vi får se hur vi gör!

beställde foton igår från fuji att fylla på mitt fotoalbum med. jag beställde 1000 så jag har några gånger kvar! (har 3500 bilder)

nu ska jag äta frukost och göra vid mig. har inte sminkat mig på tre dagar pga ögoninflammationen så det ska bli skönt att få på lite smink... tjao!




sötbebis

.....

känns som att jag har absolut ingenting att skriva om. inte ens en rubrik kommer jag på.
har ingen ork eller lust i heller, men för att inte vara elak mot dem som läser så offrar jag mig
för några meningar iallafall. snällt va?

idag har jag tränat. sprang på crosstrainern sen gick jag hem.
sen har vi i princip gjort ingenting mer än att jag och elin har bakat kokostoppar och
en jätteful jordgubbstårta som inte blev alls så fin som den skulle.
nu undrar ni säkert om jag äter all denna mat och kakor jag gör?
jag tycker det är kul att laga mat och att baka men nej, jag äter inte allt :)
jag bjuder det på min familj såklart!








nu ska jag duscha sen ska jag krypa ner.
nighty night!

fick ställa in...

ringde för en stund sen och ställde in min körlektion idag. ser ju förfan knappt någonting... blir så irriterad, varför ska just jag få ögoninflammation?! jag ser ut som ett rent helvete. helt röda glansiga ögon... kliar gör det också :(

får försöka gå utan smink i några dagar och se vad som händer, sen får jag köpa ny mascara så jag inte smittar mig själv igen. funkar inte den planen får jag väl gå till fabror doktor..

samtidigt som jag har konstigt ont i min högerfot. precis som någon inflammation eller nåt, gör jätteont att gå på den...

och EN sista störig sak... var är sommaren?! det är snart juli för tusan, och vi har inte ens bad väder än? det kommer ju vara sensommar innan sommaren ens har börjat...... jag vill ha sooooool!




nu ska jag äta frukost hade jag tänkt. tjao..

lite i förväg är aldrig fel!

vad har jag gjort sen vi "hördes" för några timmar sen?


JO, jag och älsklings fredrik har varit ute och gått en timme i det halvfina vädret. sen när vi kom hem var min familj lite hungrig eftersom gästerna varit här ganska länge... så jag lagade lite midsommar mat i förskott :) tog sin tid men jag tycker om att laga mat till andra och att lära mig nya saker :) (även om detta kanske inte var något nytt)

nu ska jag och fredde gå in på körskolans hemsida och testa och göra ett prov och se hur det fungerar :) sen ska jag hoppa in i duschen sen blir det sängen... för imorgon är det ju körlektion igen....



såhär nice blev det....

15 Juni

första körlektionen idag och det gick hur bra som helst. körde bara i 1an och 2an och övade start och stopp, kolla speglar och hålla koll på blinkers osv.. det är fan en konst att köra bil, tycker jag änsålänge iallafall :) kändes dock konstigt, en helt ny människa att träffa tre gånger i veckan. kände mig lite trängd, supergillade inte riktigt min körlärare... men jag får bita ihop! nya tag i morron :)

när jag kom hem åt jag och älskling, kycklingkebab för honom och så gjorde jag en kycklingsallad till mig... sen blev jag rastlös så jag bakade cupcakes, eftersom jörgens syster & hennes familj kommer på besök idag :) eller rättare sagt dom är på väg in genom dörren just nu! så vi får hoppas att dom gillar dem :)



nu är fredde i lund och kör, han kommer nog hem om en stund... då blir det en runda till gymmet. sen ikväll lite plugg i "vägvisaren" som jag fick lite hemläxa i tills i morgon, haha..

from one thing to another, det är midsommar på fredag och jag har verkligen ingen aning om vad vi ska hitta på för nåt. vad händer? blir väl fest någonstans antar jag men vart vet jag inte. några förslag?


nu ska jag logga ut. you'll hear from me later! :)

ush..

huvudvärk, ögonen värker och jag har nån inflammation i foten så jag knappt kan gå... vilken morgon! ska bli kul & se hur det går att köra med dessa symptomen...

börjar bli nervös nu, man kunde få ha med sin handledare på lektionen eller typ fredde fick åka med också eftersom han också tar körkort, men min lektion är nu på morronen o hans är i eftermiddag så det blev inget med det. så jag ska gå på min själv och han ska gå med sin styvpappa :) så lite extra nervöst blir det ju när man är helt själv... men det går säkert bra...

i eftermiddag blir det nog träning!
vi hörs sen?
puss!


det blev ingen lång promenad..

nej för det blev det inte, och inget gossip girl iheller! för det har tydligen slutat? eller nåt? kollade på text tv och det var något annat konstigt program som gick idag klockan sju på kanal 5. jag som finally INTE glömde bort att det gick idag också är det slut? it sucks, i really mean that.

vet ni vad vi gjorde istället? vi åkte till lund med danne, elin och jesper och hyrde film på hemmakväll. "zack and miri making a porno" den var helt okej kul, men min grej är igentligen såna där invecklade filmer där man får tänka mycket, det gillar jag! :) godis åt jag också, massa choklad, inte bra alls... nu efteråt kommer ångesten. träningen har jag slarvat som fan med också i snart en månad, får fan ta och pallra mig till gymmet i morgon när fredde åker till körskolan...

för er information så har jag riiiiktigt ont i mina ögon. alla på jobbet idag frågade om jag var ledsen, eller om jag nyss hade vaknat, för det såg ut som jag hade "gomorron ögon" haha. nej, jag har ögoninflammation..... tur var det väl att dom inte trodde att jag hade knarkat... för det såg/ser verkligen ut så! svider och kliar gör det också... :( tyck synd om mig!

från det ena till det andra. nu i efterhand ångrar jag lite att jag satte mina första tio körlektioner typ 10oo allihop. det är ju sommarlov? jag får ju gå upp typ 7 varje gång jag har körlektion? och det är typ tre gånger i veckan hela sommarlovet. too bad for me...

nu ska jag duscha sen ska jag krypa ner i min varma mjuka gosiga säng tillsammans med den gosigaste killen i hela världen!



much love 2 you!

hemma igen!

nu är jag hemma igen :)

började 12, slutade kvart i fyra. gick bort till mcdonalds för elin, jeppe, danne och fredde var där och åt. eftersom jag inte ätit gick jag in och köpte en sallad på maxi, sen åkte vi hem..

det har gått bra idag. lärt mig några hamburgare och tagit nån kunder i kassan. det kommer nog flyta på hur bra som helst :) ser svårt ut men egentligen är det inte så svårt att lära sig om man koncentrerar sig. så nu ringer dem väl nu i veckan och berättar hur mitt schema kommer se ut!
 
hmm.... nåt mer? ja juste! imorgon är min första körlektion :) i lund kl 10.00. nervös som tusan men det ska bli kul :) första lektionen handlar ju mest om dragläge och om att kunna hantera kopplingen.. sen har jag körlektion på tisdag också, och på torsdag.. så det blir några st i veckan :) älskling har också sin första imorron, fast lite senare på dan.. vid fyra tiden. fast för honom går det säkert skitbra, han e ju redan duktig :)

nä nu ska jag upp och kolla på lite tv & myspysa lite med min babe, kolla på gossipgirl klockan 19.00 sen ska jag försöka övertala fredde till en långpromenad :) får väl se hur det går!

hejsålänge :)




 

nu bär det av till jobb...


nu åker jag till jobbet.
ögonen är knallröda dem kommer tro jag har knarkat.

såhär ser jag ut idag iaf. slappt!
enyoy :)








sunshine!

solen lyser faktiskt lite in genom fönstren idag :) och det gör ju en på mycket bättre humör... om man bortser från att jag ska jobba... det är ju lite tråkigt.

godmorgon förresten! steg upp för en stund sen, vaknade tio minuter innan klockan ringde. kunde inte öppna mina ögon.. dom svider och kliar, och är alldeles röda... ögoninflammation, jippie!

igår var vi hemma hos robin. alla drack lite och hade det trevligt. sen dog det ut lite, på grund av att vi inte hade någon kortlek att spela med och för att det kom upp några onödiga diskussioner... sen vid två gick vi och hämta victors hundar, sen gick vi ner till stationen (robins hund var också med) så satt vi där ett tag och pratade sen vid kvart i tre kände jag att det var ganska meningslöst så jag och fredde gick hem..

måste bara säga en sak. finns det något mer som stör än när någon vill att man ska göra och tycka precis som dem? jag har min åsikt, du har din åsikt och den har sin åsikt. jag VILL inte tycka som du bara för att du tycker något är barnsligt eller inte. man kan inte bestämma vad andra ska tycka och göra för då slutar det inte bra.

nu ska jag göra vid mig hade jag tänkt (ser för övrigt ut som en pudel i håret, vilket jag ska behöva gå med till mitt nya jobb, pinsamt) ska sminka mig och så iallafall.


hörs i eftermiddag!

nu drar vi

nu drar vi hem till robin och krökar/umgås! 
skulle egentligen ladda upp en bild på hur jag ser ut ikväll men datorn ville inte som jag.
och tur är väl det för jag misslyckades ganska kraftigt med mitt hår så ni vill nog inte se.
tur vi bara ska sitta några st hemma hos robin, för såhär går jag verkligen inte ut...

puss!


jobb

idag var första dagen på jobbet! det gick hur bra som helst, fick göra lite olika saker, det känns helt okej, kommer nog gå rätt snabbt att lära sig om man lyssnar... och är lättlärd som jag ;) så synd bara att så många ska sluta? tråkigt ju att komma till ett nytt arbete med trevliga människor ska dom sluta? man kan ju nästan undra varför så många ska sluta ;) haha.. men jag kan tänka mig att en hamburgerrestaurang inte är så speciellt kul efter en tid.

men nog om det, det blir mer jobb i morgon så det kan vi ta då.

vad händer ikväll? jag är sugen på att hitta på någonting. träffa folk. vi får se hur det slutar...

har iallafall precis ätit, lax & sallad med aioli.. det behövde min mage! också gjorde jag kebabrulle till älskling :) något nytt!

nu ska jag göra något med mitt hår tänkte jag, för det ser förskräckligt ut.

tjao sålänge! / E

13 Juni

är det inte alldeles ljuvligt att vakna upp till smattrandet mot rutan, titta ut och se att allt är mörkt och grått, blåsigt och nerdränkt i vatten? svar NEJ, det är det inte! så tråkigt är det :( det kan verkligen förstöra en hel dag detta satans vädret. men något som glädjer mig lite är att jag iallafall jobbar hälften av dagen.

MEN, sen så ska jag sitta och vänta på min buss i EN & en halv timme när jag har slutat.. tack så mycket skånetrafiken säger jag bara... in med fler bussar!

igår blev en riktigt dryg kväll. till sist (eftersom vi inte hade något speciellt att göra) så bestämde vi oss för att spela poker. det var jag, fredde, victor, paula, danne och elin som spelade. och jeppe kollade på. 40 kr insats per/pers körde vi... vid halv tolv tiden var det bara jag och paula kvar i spelet (lite lustigt, brudarna kvar haha) och det blev fram och tillbaka spelande i stort sett till klockan var två. och då åkte jag ut på ett jäkla högstakort, det var lite surt. men så e det :)




efter det åkte vi hem med danne, och när vi kom hem gick vi och la oss direkt. jag hade sovit med mina linser natten innan, hemma hos fredde, för att jag hade glömt linsbehållaren, så när jag tog ut linserna igår kändes det som att gruskorn skrapade mot ögonhinnan varje gång jag blinkade.. :( aj! så jag kände att det var inte ens lönt att vara vaken, bara jobbigt. men idag är det över iallafall :) men jag tror fortfarande att min bigsis har smittat mig med ögoninflammation. suck!

nä nu ska jag äta frukost hade jag tänkt, sen ska jag sminka mig... sen ska jag bege mig! hörs senare idag, ciao!

vilken kväll...

vilken fredag, suck.... vad uttråkade vi är.

vad har hänt sen jag skrev sist? jo, jag har lagat middag till min familj... köttbullar med potatis och brunsås och stekt lök... och kyckling till mig själv :) tänkte att nu får jag fan skärpa mig... tränar ju knappt längre, bara nån dag i veckan... så då är ju kosten helt plötsligt ännu viktigare. men nädå, hör på här, sen gick vi hem till victor och paula, och då köpte jag jordgubbar på vägen dit... så då blev det jordgubbar med VANILJVISP... men jag har bara mig själv att skylla, så jag ska väl inte gnälla antar jag..

Nu sitter vi iallafall hemma hos brorsan och paula och gör ungefär ingenting. försöker komma på någonting att underhålla oss med, men det är inte så lätt när man är fattig och alla andra jobbar/är upptagna, och när klockan tickar... + att jag ska ha min första dag på jobb i morgon, och där ska jag infinna mig halv tolv... så alltså finns det ganska många orsaker att inte hitta på någonting speciellt..

men som sagt, imorgon är det första dagen på jobbet och jag ska börja med att lära mig grillen. burger king har en policy, till skillnad från max och mc donalds, att du ska lära dig köket före kassan.. så att du inte står där som ett frågetecken om en kund undrar någonting över hamburgarna, utan du ska veta vad du säljer. och det kan vara ganska smart, tycker jag iallafall. men lite nervös är jag, jag stod ju bara i kassan på max :) så köket är ju en helt ny grej för mig. men sen efter hand kommer jag ju att vara i kassan, och en fördel är att dom har samma "datorprogram" som max hade, så jag slipper lära mig ett nytt.... bara att plocka fram det andra ur minnet igen så ska det nog fixa sig :)




min lillebror :)

nu ska jag dra mig. tjingeling!

jävla skitväder

kom hem från asmundtorp för en stund sen... glömde helt bort för ett ögonblick att kävlinge inte hade stadsbussar... eller nåt. haha, nä jag skoja bara, men jag tänkte inte alls på att vi skulle gå i detta hemska väder från stationen. äckligt var det iallafall, blött och slibbigt. jag verkligen HATAR regn.... men jag överlevde det också.

meningen var att vi skulle träna nu halv fyra, men victor ringde och sa att han inte orkade ta sig till träningen i detta väder. och vi instämde... rena rama mardrömmen att gå ut igen.

riktigt uttråkad är jag, hungrig också... känner mig allmänt gnällig... ska gå och fixa nåt att äta nu hade jag tänkt...




härlig bild från häromdagen när jag fjantade mig lite. ser ut som en fisk, haha.
eller som kissie! välj själv :)


puss!


då var det fredag igen...

sitter hemma hos älskling i asmundtorp. riktigt tråkigt väder är det också, läste igår att det skulle vara sånt här pissväder enda fram tills tisdag, och kanske längre. hallå? det är juni månad, det ska vara sol!

igår var vi på handledarkursen och vet ni? jag överlevde faktiskt. det var inte så jobbigt som jag trodde, det gick faktiskt ganska snabbt... han pratade liksom med sån inlevelse, att man koncentrerade sig på honom hela tiden... och man lärde sig faktiskt en del som kan vara bra att ha med sig nu när vi börjar övningsköra på måndag. :)

efter det åkte vi till asmundtorp. meningen var att vi skulle träffa jimmy och dem, men vi struntade i det och hyrde film på hemmakväll i stan istället. "gomorra" jag tyckte den verka skitkass, somnade efter en fjärdedel ungefär...

så att så såg min kväll ut igår. fredag idag, nya tag. vad händer ikväll? :)

funderar på en ny design by the way, denna börjar bli så mörk och tråkig. eller?



see you later, love!

update

nu är jag tillbaka från träningen, svettig och mysig. tänkte duscha av mig nu sen käka nått, sen ska vi till körskolan. ska sitta där i tre och en halv timme. jippey! men det är sånt man får göra om man vill ha något.

sen efter det ska vi allafall till asmundtorp och leka med jimmy och bäver. sover hos fredde i natt. längesen! :*

blir nog inga mer uppdateringar idag i guess.... but, I'll see you tomorrow? ;)





love / E


sommarlov!

de ni, nu har jag sommarlov :) och skönt ska det bli att slippa behöva ställa alarmet varje kväll innan man lägger sig, och ha massa saker att tänka på hela tiden... nu kan man planera in nästan vad man vill, utan att behöva tänka på skolan överhuvudtaget. fast.... det blir ju en ny sak att tänka på. kör-SKOLAN. men det ska jag fixa :) ska plugga stenhårt nu i sommar, och även jobba på burger king ca två dagar i veckan skulle jag tro...

och resten av dagarna vill jag sola, bada och hitta på roliga saker.. så nu kan det soliga och fina vädret
titta fram tycker jag! vi behöver sommar nu för tusan, vi är inne i mitten på juni ju och det är midsommar nästa helg :)

men men, nog om det. kom hem från skolan för ett tag sen, så jag och älskling fixade lite lunch.
havregrynsgröt till mig & pasta carbonara till honom... :) så nu är man mätt och belåten...

blir nog träning vid halv två tiden sen handledarkursen. men det visste ni ju redan ;)


puss! :*


godnatt

kvällen har resulterat i att jag och älskling bara har legat och kollat på tv, suttit och pratat och bakat scones. i brist på annat & göra :) nu ska jag gå och plocka ut mina linser sen ska jag gå upp och krypa ner i sängen...

imorgon blir fullbokat. skola - avslutning, sen hem och träna sen direkt till lund, handledar kurs. lär väl vara hemma vid nio på kvällen någon gång och då blir det väl tv...

vad händer på fredag? 

                              

kiss and godnight / E

and by the way, i know you're reading my diary..



 


brownie

nu har jag varit ute och gått, hämtat mina linser och lagat middag. har precis ätit med älskling. för mig blev det lax & för honom blev det pyttipanna. yum! dagen börjar lida mot sitt slut.... och jag har spring i bena.

här kommer en bild på oliver och jörgen också!





några timmar efter förlossningen



så söt!

nu är vi hemma igen :) blev ju hämtade på skolan förut, åkte in till lund till pasienthotellet där mamma, jörgen & oliver hade legat inatt :) såååå söt han var... :) känns helt sjukt konstigt att vi har fått en ny familjemedlem, och med tanke på att jag är vuxen nu känns det ännu konstigare... det är ju inte så många år kvar tills det är min tur ;) maybe, maybe not!


vi käkade iallafall på den lilla rosa "paveljongen" när vi varit där och kollat, sen gick vi till jörgens jobb för att victor skulle få ett papper underskrivet, och efter det gick vi till stationen och åkte hem... så nu har vi varit hemma i en stund och lagom när vi kom hem så kom mamma & dem också :)

glad för mammas skull att hon ska slippa bära på denna stora magen nu, få ta hand om sig själv och sin kropp lite nu.... vila upp sig. hon är ju trots allt 43 år gammal ;) de ni!

nu ska jag ta det lungt sen vid fyra tiden blir det träning.

see you soon
bye


d day

godmorgon sverige

inatt/gårkväll kl 23.15 kom oliver till världen :) så nu är man stora syster igen! fast det är ju en speciell känsla, jag var sju år gammal när jag blev stora syster första gången, och då var det dessutom en flicka, så det är ju en helt annan grej nu :)

sitter i skolan för tillfället, gick hit i morse för att tömma mitt skåp och nu är det gjort... egentligen ska vi ettor spela brännboll/fotboll och sånt tråkigt hela dagen, men det tänker inte jag vara med på för vi ska in till sjukhuset istället :) skåpet är tömt iallafall, trodde jag skulle hitta fler böcker än vad jag gjorde... fattades 3 böcker, så det dimper väl ner en rejäl räkning sen.... så JÄKLA bull.

imorgon är sista dagen, ska hit och kolla på någon motorshow och samlas sen är det finally sommarlov! riktigt skönt. även om sommarlovet detta året inte kommer vara så avslappnande faktiskt, eftersom jag ska ha 3 körlektioner varje vecka, samt plugg OCH jobb... var ju bk i går och skrev kontraktet. ska börja jobba i helgen. blir ett pass på lördag och ett på söndag....

& imorgon är det handledar kurs. i 4 timmar! så resten av min vecka känns ganska planerad redan.... och det är inga roliga planer...

vad händer på midsommar?



oh my

hellu

har precis varit jättedum och ätit lite marängsviss. men det är väl som alla säger antar jag, ibland måste man unna sig något... även om jag kanske unnat mig lite för mycket på sistone ;)

snart händer det! fattar ni? snart händer det :) min mamma är öppen 4cm och har värkar var tionde minut, så inatt kanske oliver tittar ut ;) eller tidigare? wee'll se!




vilken snygging, eller vad säger ni?


Tisdag

idag vaknade vi vid tjugo i tio och insåg att fredde hade missat sin tandläkar tid... fuck it, nu blir han förmodligen debiterad... men så kan det vara när man glömmer ställa klockan.

käkade frukost och gjorde vid oss sen åkte vi bussen till lödde, skrev kontrakt på burger king.. sen tog vi bussen till lund & käkade, och sen tåget hem... kom hem för en stund sen. 
 
skulle egentligen tränat men älskling har fortfarande ont i sin handled sen igår, så vi hoppade det idag... jag kunde iofs tränat, men jag pallade verkligen inte gå dit i regnet... och med tanke på min hosta borde jag nog vila upp mig.

imorgon är det näst sista dagen i skolan. jippeeeeey


I'm back people!

och klockan är nu 01.18 när jag börjar skriva detta inlägg. har bäddat ner mig i sängen, with my sisters laptop... (and i hope that she is not reading this right now) för då kommer hon nog förmodligen döda mig. mysigt är det iallafall, har frysit i stort sett hela kvällen så en varm säng och en dator samt en tv..... kan det bli bättre? :)

jadu... var ska man börja? dagen har varit lååång. robin hämtade mig och fredde vid fyra tiden idag. vi åkte och köpte blommor, sen hämtade vi upp jonot och dadde på klostergården. åkte till vipan, kollade på ellinor och lollo när de sprang ut :) jättefina var dem båda två, som jag längtar av att titta på alla, så jäkla kul det ser ut och så lyckliga alla är... riktig glädje dessa studenter sprider alltså... men det tro fan det :)

anyway, när vi hejat på dem och överöst dem med grattis och blommor osv, åkte vi in till malmö... mötte upp elin, jeppe, victor och paula vid statoil sen åkte vi hem till elionor för att invänta hennes hemkomst. och hon kom hem, och full och glad var hon, så det ska va!

minglade lite och drack champange sen åt vi. sen resten av tiden satt vi nog mest och prata. åkte därifrån vid halv elva(?) tiden, sen åkte vi runt i lund lite. och nu är jag äntligen hemma i lilla kävlinge igen, nöjd, glad och trött ;) fredde och robin hämtade upp brodern min för dom skulle ut och köra lite så jag tänkte att det var lika bra att jag åkte hem...

så det var väl min dag i det stora hela...

har jag något mer att berätta? inte direkt faktiskt... mer än att jag tänkte försöka sova snart. och i morgon är det skola men jag får se om jag orkar gå upp. om inte så blir det en ledig dag till för min del, sen har jag bara onsdagen i skolan sen på torsdag fucking slutar vi! så satans skönt det ska bli :) och juste, nu när jag tänker efter ska jag ju faktiskt till lödde i morgon och skriva kontrakt på bk... så att så blev det med den lediga dagen! ;)

nä nu ska jag dra mig. känner att detta blev lite långt. nighty night!

sometimes i wonder how things would be if they did'nt end up like they did.




never walk out on me.

sjung om studentens....

godmorning sunshines

för idag går vipeholm ut och vi ska dit och titta :) kvart i 4 hämtar robin oss så ska vi åka in...

vädret ser ut och bli dåligt men vi får hoppas på det bästa. får se hur kvällen slutar men jag tror det blir hur trevligt som helst.

LOUISE, im proud of you! hoppas denna dagen blir något att minnas för dig :)


nu ska jag sminka mig tror jag.
tjao

7th june

redan söndag! och jag har varit dålig på att uppdatera känner jag.

i fredes var vi på fest hos freddes kusin i landskrona.. det var helt okej. lite synd bara att folk ska vända och vrida på allt som sägs. vissa saker kan inte passera vissa munnar utan att det låter helt annorlunda. but i don't blame them, dom växer också upp en dag...

igår var vi hos paula & victor på dagen :) köpte tigerräkor och gjorde frityrsmet, friterade och hade oss, käkade det tillsammans med ris och sötsur sås, det var gott som tusan :)

sen gick vi ner och kollade på "teatern" som dem håller nere vid ån nu på sommaren, såg till pausen sen gick vi hem igen för paula frös... så vi ska nog faktiskt ner idag och se färdigt hela. den var rätt underhållande :) och vår vaktmästare på skolan var med så det var kul o se på.. haha.

annars? igår kväll var vi hemma hos robin. det var jag, fredde, robin, elionor och jonot. hur trevligt som helst :) var hemma i natt nångång, somnade direkt när jag kom hem typ. krängde lite popcorn först bara ;)

nu har vi precis ätit frukost. ska hoppa in i duschen nu.  skola imorgon sen till vipan och kolla på studenterna som springer ut... det blir en fullspäckad dag :)

have a nice day





party

hostade blod i morse. då insåg jag att jag kanske inte borde gå till skolan.

gick upp och sjukanmälde mig sen var jag inte trött längre. drack en kopp te och lenade halsen, sen hamnade jag här. och nu sitter jag här... och gör vadå? absolut ingenting ungefär. installerat webcamen har jag precis gjort. den kan vara bra att ha när min kamera ligger hemma hos sebbe......

känns som att jag har tusen saker och fixa idag. måste fixa någon som kan hämta oss i landskrona inatt. någon som är sugen? sen måste jag fixa nåt att dricka, och fast jag har köpt en massa klänningar på sistone så känns det just nu som att ingen av dom är snygg. så det blir ingen avancerad klädsel för min del ikväll kan jag säga. jag orkar inte.

tror min syster hänger på ikväll också, det blir kul :) och sen ska jag få träffa natha också. det var längesen nu (:  gillar den tjejen, NÅGON som har båda fötterna på jorden ;)

sen ringde dom från bk igår också by the way! ska dit på tisdag och skriva kontrakt. :)


nova

nu har vi varit på nova och raggat upp en keps till älskling! blev en vit-mörkblårandig "bigsize" tröja till mig också, eller vad man ska kalla det. från gina......

nu sitter jag här medans min bigsis drar och sliter i mig. hon hittade en video där dem visade hur man gör lockar med platttången, så självklart ville hon testa det på mig..


nu är klockan tjugo i fem och om en stund ska älskling i väg och träna. får se om jag är färdig, är jag det så hänger jag på annars stannar jag hemma...


också var det onsdag...

och regnet har faktiskt inte kommit än (?) men vädret ser ju ändå riktigt deprimerande ut.

igår blev ingen rolig dag. kände mig nere, irriterad, gnällig, mens-värkig, ja resten kan ni nog räkna ut själv. det blev ingen träning och det blev inte att vi hittade på något kul i det fina vädret. vi var hemma hela dagen helt enkelt. förutom en runda till kolonin med dem andra men jag blev rastlös så vi gick hem igen. sen gick älskling & fiska och var inte hemma förrän halv elva.

sen ringde jonas och berättade att vi var bjudna på hans fest på fredag. så på fredag blir det krök... trevligt! ;)

nu sitter jag här och äter mina havrefras som jag gör varje morgon... funderar på att gå och göra vid mig snart sen ska jag bege mig till skolan. och efter skolan ska jag till lund med älskling och köpa en keps till honom......


ja?
saarvi

nu har jag slutat..

fick sluta tidigare. skönt, men älskling ville ju sitta kvar i skolan och spela poker, OCH han ville även att jag skulle vänta på honom när han gjorde det. så nu sitter jag här i ett rum utan AC och håller på att dö. jag vill UT! i värmen :)

imorgon ryktas det om regn. och att juni ska bli en regnmånad? förf'*n säger jag bara, juni är ju till för att bada.....

halv två ska vi och träna. sen får vi se vad som händer resten av dagen.
see you later readers


....

nu har vi varit och skrivit in oss på körskolan, man hinner inte mer än sluta skolan så börjar övningskörningen tre gånger i veckan, men ska det gå så ska det gå undan! minsann :)

sen körde vi ner om för att kolla på vipan balen, sån tur man hade! lollo och björn åkte i bilen framför oss, så vi bara följde efter för o se när dom hoppade av :) lyckades ju då alltså komma in på spåret där alla studenter skulle hoppa av sina bilar och gå fint fram och bli fotade, riktigt pinsamt när alla kollade på oss... hahaha... men jag fick se henne iallafall :) och mygod så fin hon var! gissa om jag ska ringa henne imorgon och tjata mig till dom bilderna på henne du :)

det är nästan så man ångrar att man går i skola i kävlinge, får inte uppleva det här alls på samma sätt... ingen direkt bal och ingen student som känns likadant.. ush nej, inte alls samma upplevelse.. synd som fan...

nu är min älskling och tränar och jag hoppade som vanligt. får fan bli en långpromenad...

nu ska jag kila, byee

sun sun sun!

härliga sol, tack för att du finns.....

nu sitter vi här och väntar på att pappa ska ringa, så att vi kan åka in till lund... brorsan ska också med. så ska vi möta upp freddes mamma och styvpappa där inne är det tänkt. så får vi se hur det går med inskrivningen... får hoppas där är platser till oss :)

efter det ska vi nog till naitisport & köpa proteinpulver till älskling, för presentkortet jag fick på träningen för att jag värvade fredde för några månader sen... så nu äntligen har jag fått det!  men jag lovade fredde det förut, så nu är det hans... funderade på att köpa en boxningssäck eftersom jag kanske ska börja med fredde på kickboxen igen efter sommaren.. men vi får se hur det blir med det :)
 
och efter det...... så blir det nog en sväng förbi af-borgen och kolla på vipan studenterna som har bal idag :) tycker det är kul att titta på, alla ser skitfina ut i sina fina klänningar, håruppsättningar.... och ja, kostymer! ;)

blir nog en uppdatering till ikväll om jag orkar.... :)


the outfit for 2 day





cute


i know you're interested...

and I know you're reading ;)


idag har jag huvudvärk. så det blir ingen skola, vi skulle nog ändå bara göra nåt "kul" idag så jag hoppar det... men ändå kunde jag inte sova alls länge tyvärr... sitter här och tittar lite på tv med bigsis som ligger i soffan o vilar, så konstigt det känns nu att hon BOR här igen... men det är väl kul samtidigt :)

vilket väder det var igår. helt otroligt. give me more of that please!

igår låg vi vakna jättelänge och kollade på film... pursuit of happiness, jag hade faktiskt inte sett den, det trodde jag! fast vi såg inte slutet det får vi se idag..... somnade inte förrän halv två eller nåt sånt....

jahapp. vet ni vad jag tycker? att alla som läser min blogg kan slänga in en kommentar med sitt namn.. det är faktiskt inte så svårt, Om.... man vågar stå för att man läser då alltså ;)

puss!


RSS 2.0