Lund!

Nu drar jag och fixar lite paperwork! Snart fredag igen, härligt att veckorna bara springer iväg.. Sen till sommaren får tiden gärna stanna upp lite ;) Ha en bra dag sötnosar :)


HEJ

Kolla vad kul man kan ha när man jobbar med barn.. Lera, bygga pärlor, rita, fläta.. Jag blir som en av dem när jag jobbar. Haha men vem älskar inte oh pyssla? Jobbade iallafall på rinnebäcks förskola igår 8-16. Det var kul med lite variation eftersom jag jobbat runt på kök nu ett tag. Efter jobb cyklade jag hem ett tag och sen hem till min grabb :) (skriver grabb för att de är för många tjejer som missbrukar ordet "min man" när deras pojkvänner i själva verket e små pojkar, och nu syftar jag inte småpojkar på åldern utan i sättet att behandla en kvinna..)

 

Men men! Idag har vi varit nere oh hämtat ut checkar på banken, besökt apoteket och netto samt en runda inom mig.. Hade äntligen fått min kod till mitt nya bankkort så nu slipper jag en massa bankbesök. Gött!



För övrigt har jag fått sommarjobbet på kvarnen.. minns inte om jag berättat det innan (?) börjar någon gång i slutet av Maj. TYVÄRR måste jag fortsätta gå på vad arbetsförmedlingen anvisar mig annars får jag inga pengar i Maj månad.. *suck* Så i morgon ska jag bege mig in till lund tidigt tidigt på morgnen med karta oh kompass för att hitta det där stället jag ska infinna mig på 09:00.. Känner till lund ganska bra annars men detta ligger lite utanför om man säger så..

Sen i helgen e de kalastime för Paula som fyller år. Paula på söndag och mamma på måndag. Kan inte fatta att paula blir hela 26 år.. tiden bara springer i väg. Mamma vill inte att vi ska fira henne, hon vill att vi ska låtsas som att hon inte alls fyller år :-) sötnos! Aja mami de kunde vatt värre än 45 :) Grattis i förskott på er!



Nu ska jag kila.. avslutar med en liten bild på mig och min man... *whops* ;)


HISS eller DISS?



Jeffrey Campbell skor
Tjocka klackar, kilklackar... så hett! Klumpiga och unika.. Jag gillar det :) Tycker det är bra att dem kostar lite mer för då kommer inte varje liten flicka i sverige bära dem. Tråkigt när man köper något på tex. Gina tricot och alla andra har samma sak på sig. Vad tycker ni? Hiss eller diss på klumpiga skor.. ;)



Big brother
Oj oj.. vem gillar inte oh se på skandaler, intriger, bråk, sex, fest osv? Haha, at least i admit i like it! Många som klagat på att detta årets deltagare inte är lika roliga som alla föregående säsonger men jag tycker dem är en helt perfekt blandning. De som gör det så spännande är att det är helt vanliga svenssons som gör bort sig i tv! De kunde lika gärna varit DU. ;)



Virkade västar
Jag personligen tycker att dessa är jättefula. Det är bara en trend och bara för att Kenza, kissies och andra bloggare skriver om dessa så bara MÅSTE alla ha dem. Naetack.. Jag tycker klänningar i virkat kan vara jättegulligt men dessa västar ser jag ingenting i.. Bär en i brunt och du liknar poccahontas.. ;)



Att göra slut varannan vecka
Är så fed-up på människor som gör slut varannan vecka för att sedan bli ett par igen. Att folk gör slut är igentligen inte det stora irritations momentet, de värsta är att de ska ändras statusar på fb oh i vissa fall ska förlovningsringar av och på igen. Alla ska veta.. För fan.. om man gjort slut typ 10 gånger säger inte de någonting då? Då e de förmodligen inte rätt...


Det går bra nu

Jaaaa! Det gör det. Var på kvarnen tidigt i morse (för er som inte vet är det f.d lilla harrie valskvarn som jag sommarjobbade på förra året) och pratade med den nya chefen. Får anställning hela sommaren i år också. Fan så glad jag är. Nu tänker ni säkert.. "varför är hon så glad för att hon ska jobba på en KVARN" Haha, jo för att jag trivs så grymt bra med människorna som jobbar där. Som handen i handsken! Så det ska bli ett rent nöje att jobba hela sommaren... njäe, nu ska vi ju inte överdriva men nästan på. ;)

Promenerade hem från lillaharrie och det tog lite mer än en timme. Nu har jag sysslat med lite tråkiga saker, betalat räkningar och så. Men de måste tyvärr göras de med! Snart ska jag till banken och beställa ett nytt kort sen ska jag i väg och jobba. Haha fattar knappt själv hur jag kan ha glömt min kod. :P Vad händer med mitt minne...


Cravings



Har fått såna jäkla cravings efter mandlar... Haha. Kan äta hur många som helst. Sååå GOTT.. :)


YES

Efter att ha vaknat och somnat om i mellan 4 telefonsamtal imorse beslutade jag mig tillslut för att strunta i att sova mer... Och det ångrar jag inte. Gud vilket skönt väder vi hade idag :) Och konstigt nog gör sol nästan alltid mig på bra humör. Pussade iallafall min älskling hejdå och traskade iväg hemåt. Mötte upp syster hemma hos mamma och så gick vi till gymmet och tränade. Skönt.... efteråt. ;-)

Fick förresten mitt paket från HM idag.. och till min besvikelse var inte axelremmen på väskan så lång som jag hoppats på, men den blir snygg i sommar ändå. :) Och från det ena positiva till det andra så ringde billingshäll imorse och ville att jag skulle jobba imorgon. Så imorgon ska jag prata med chefen på kvarnen först på morgonen oh sen blir det några timmars jobb.

OCH OVANPÅ detta ytterligare ett kul besked.. Loggade in på skatteverkets hemsida innan och tog reda på vad jag får tillbaka på skatten detta året.. och det var strax innan 5-siffrigt belopp så jag är SUPERGLAD. :)

För övrigt så spenderades eftermiddagen utomhus på en promenad med min älskade Alle :) Efter den gick vi skilda vägar eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Saknar dig redan babe! Love love love



I brist på bilder får ni en på min frulle i morse ;) MMm...


One world

Hej på er! Idag har jag varit på billingshäll och jobbat i köket där. Trevligt! Vart man än vänder sig i livet så träffar man alltid på folk man kan relatera till.. Som känner ens mormor, mamma, pappa, syskon ja allt möjligt.. kul men ibland till oh med skrämmande hur liten världen kan vara. :) Jag slapp iallafall introduktionsmötet i lund och är tacksam för att jag fick tjäna lite pengar istället.

Dock så visade det sig nu att jag ska vara i lund kl. 10-12 två gånger i veckan samt en extra gång för att träffa en jobbcoach. ALLT detta för att få sina 2700 varje månad. Suck. Och jobbar man så drar dem bort ens ersättning för dagen. Arbetsförmedlingen asså.. dem är inte till mycket nytta. Eller vad tycker ni? Är jag ensam om att tycka det?

Nu ska jag till furulund och träffa min grabb.. PUSS!




Glöm inte äta våfflor i veckan.. de är våffeldagen på fre =) *ler


Special K

Äntligen frulledags!


On our way back home

Nu är vi på hemresa från Hässleholm! Normalt sätt brukar Alex ta tåg när han åker till Fredrik och Lie men denna gången körde Simon eftersom dem hade datorerna med. Så nu har vi en ganska (enligt mig) lång bilresa hem. Mår lite illa också eftersom jag inte fått någon frukost i magen. Ikväll är det bb live.. Söndagens höjdpunkt haha. Vem tror ni åker ut? Nicky eller Katerina? Jag vill igentligen inte ha ut nån av dem men jag tror Nicky åker!

Imorgon ringer klockan tidigt eftersom jag måste till lund på arbetsförmedlingens order. Känns som jag har massa att göra denna vecka.. Och på torsdag åker jag till min Sandra oh övernattar :) saknar dig gumman!

Allt var svävande men nu så ser jag klart..


Jag har aldrig gillat Petters låtar men Petter ft. Veronica Maggio - Längesen är en riktigt fin låt. Den får mig att tänka efter och inse att livet alltid kommer ta vändningar du kanske inte alltid räknat med. Både bra och mindre bra. Lev idag och spendera så mycket tid du bara kan med dem du älskar. Vänner - pojkvänner - familj och släkt. En dag ser allting annorlunda ut och då önskar du att tiden gick att spola tillbaka.

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart


Update från hässle

Befinner mig fortfarande i hässleholm med min älskling. Gårdagen bestod av mcdonalds mat, mys, bigbrother, datorspel osv.

Idag har vi inte gjort speciellt mycket, men det har jag förstått nu att det är en del av att "lana". Man gör ingenting mer än att spela äta och sova. Var på ica kvantum och köpte middag för en stund sen som vi precis tryckt i oss. ;) Imorgon bitti åker vi hem till lilla kävlinge (furulund) igen och på måndag ska jag på nåt trams i lund som arbetsförmedlingen anvisat.

Kvällen för mig kommer bestå av big brother 24/7 (live på internet)
PUSS



Framme

Nu är vi framme i Hässleholm hos en av Alex kompisar :) Ska tillbringa helgen här är det tänkt. Grabbarna ska lana och eftersom jag inte hade något annat för mig denna helgen så hängde jag på och min lilla laptop också.

Har inte varit inne på min msn på veckor och när jag nu loggade in hade jag 11 nya förfrågningar. Var får dessa människor min msn ifrån? Min info på fb är låst för vänner och jag kan inte komma på någon annan sida jag har min msn offentlig på. Fan, störigt med massa killar från överallt i världen addar en.. idag vart det en flata också. Får nog klura på den ett tag till..

Snart ska vi nog bege oss i väg och handla käk. Puss!




På väg till Hässleholm med Simon o...

img_3120 (MMS)



På väg till Hässleholm med Simon och Alex!


Hej!

Hej på er! Hur e det med er? Med mig är det fint. Har varit på vårdcentralen och fått kollat mina fötter idag så nu är den ena helt inlindad i tejp. Kul haha. Visste inte att man gjorde så men tydligen är det några leder under min fot som inte riktigt vill som jag vill så när jag gått ett tag så gör det ont. Mycket ont. Platttaaa fötter vettni. Så nu ska den vara tejpad så i några dagar och sen ska jag åka till sjukhuset och göra inlägg till skorna.

Annars rullar dagarna på som vanligt. Jobbade på tolvåker skolans kök måndag tisdag oh onsdag. Kul med lite jobb. Ska till pappsens jobb i veckan och prata med en kille där om jag får jobb på kvarnen denna sommaren också. Hade varit helt perfekt :) Dock så åker min Alex till USA den 14:e juni och vi hade ju pratat om att jag skulle med.. men man får inte ta ledigt från Af och jag måste ju ha ett jobb så denna sommaren ser det ut som att han åker utan mig. SNYFT.. två månader utan honom hur ska det gå?! 9 dagar i julas var rena pesten..

Från det ena till det andra så klickade jag hem en födelsedags present till en släkting igår och samtidigt passade jag på att klicka hem denna fräna fransväska och två söta armband. :)



 



Också var det de där dopet...

Ja igår förmiddes var det äntligen dags för min lille brorsson Jamies dop.. vi var alla samlade i kävlinge kyrka och "ceremonin" satte igång klockan 13:00. Jag oh Tony skulle bli faddrar till Jamie så vi stod med där framme. Benji fick tända dopljuset och hälla upp vattnet :) Mysigt och speciellt och hela grejen varade i cirka 25 minuter max.

5 minuter innan det slutar reser sig en av personerna upp och lämnar hastigt kyrkan. Ingen förstår riktigt varför och tänker inte mer på det. När vi kommer ut får vi reda på att någon gått in i rummet där vi hängt alla våra jackor, och stulit våra saker. Jackor fattades, kontanter i ganska stora summor, 3 telefoner, bilnycklar, kreditkort osv. Personen som gick ut skymtade en av gärningsmännen som då var en liten kille på ca 13 bast..

När männen i vårt sällskap fick reda på detta begav många av dem snabbt sig ut och letade runt om i kävlinge.. Jag larmade polisen och vi andra stod kvar och väntade vid kyrkan. Efter ett bra tags väntade fick vi bege oss bort till birgitta salen där fikat skulle hållas. Polisen kom och vi kunde berätta vad vi fattades osv. Grabbarna haffade dem skyldiga och överlämnade dem till polisen. Eftermiddagen spenderade vi genom och leta efter dem saker vi inte fått tillbaka och de låg utspridda lite överallt i kävlinge. Vi återfick de mesta, dock inte i speciellt bra skick. Elins iphone var i tusen bitar. Allting återfanns utom ett par bilnycklar, en sony ericsson telefon och 1500 kr i kontanta pengar.

Kan inte förstå hur någon kan vara så hjärtlös, även om man är barn så vet man att man inte stjäler. Och definitivt inte i en kyrka... Tycker jättesynd om min storebror och hans familj för att just deras dag skulle bli drabbad av detta. Det var iallafall trevligt ett tag och det blir nog ett dop vi aldrig glömmer samt en historia att berätta för jamie när han växer upp. Hehe. :)

Blev inte så många bilder från dopet på min kamera men dem jag har kommer upp så fort jag lagt in dem. :)


Dags för dop!

Godmorgon! sovit gott? Jag har, somnade typ elva igår och vaknade upp halv nio utvilad och glad :) prima! Idag är det dop för min brorsson i lilla kyrkan i kävlinge. Och jag ska vara med under "ceremonin" eller vad man kan kalla det, eftersom jag ska vara fadder. Jag och Tony. Det ska bli trevligt allafall! De lilla livet ska heta Jamie för er som inte vet.

I onsdags var jag "finally" med i kävlinge nya, såg ni mig? Haha.. kändis ju nu! För den som nu vill vara det i vårt lilla kävlinge... *ler ;) Aja, några såg nog intervjun iallafall eftersom statistiken steg en del den dagen. Hehe.

Nu måste jag kila. vi hörs!

Helgen

Sitter och tar igen ett missat program av "stockholmsnatt" på tv6play. Snabbspolar visserligen genom det mesta då det bara är klippen där Issa är med som intresserar mig. Haha.

Igår fyllde Alex's lillasyster Madde hela 16 år så vi hade kalas och middag här för henne. Trevligt sällskap och mycket god mat! :) På kvällen tog vi det bara lugnt och kollade lite filmer..

Från det ena till det andra.. vilket väder vi har! I morse var jag ute och gick en timme och nu känner man verkligen att våren är på väg. :) (peppar peppar..) Efter det var vi en snabb sväng på mediamarkt med A:s familj och sen hämtade pappa mig, alex och madde också åkte vi till go-kart city i Malmö. Danne, simon och brorsan var också med. Jag och madde satt i entrén oh tittade medans dem gasade på ute på banan! Duktiga grabbar! Min babe hade ledningen dem första rundorna men sen kom brorsan ikapp. Nästa gång kör nog jag också.. :) Madde hade väl sopat banan med mig om hon också kört, hennes farbror äger nämligen gokart-city! (hon är alltså uppväxt med det)

Angående min intervju i tidningen var det för mycket material, så den kommer i nästa tidning nu på onsdag!

Ikväll kl 21 sitter jag bänkad framför kanal 11 och bigbrother som alla andra söndagar.. *ler



Glöm inte Kävlinge nya...

Nu e jag äntligen nyduschad och sitter här och glittrar.. hehe, fick en body lotion från dove i julklapp och när man smörjt in sig med den glittrar/skimrar hela kroppen. Exotiskt va haha ;-)

Eftersom jag och min babe sov hos mig i natt så passade vi på att ta ett träningspass på gymmet nu i förmiddes också. Var ju där igår kväll med A, brorsan och Chrille. Det är skönt att ha någon att få goda råd av, för vem vet inte allt om träning om inte broren min efter alla dess års träning. Dock är det fortfarande trist att vara enda tjejen, de är ju en annan sak med oss tjejer.. killarna inriktar sig mer på vikter o mindre på kondisen och vi tvärtom :) (oftast) Ska iallafall försöka komma igång ordentligt nu eftersom det faktiskt inte är så himla långt kvar till sommaren och att förändra sin kropp går inte på en natt. (tyvärr :P) Att svälta sig funkar, det säger jag inget om, men i längden så håller de aldrig och man får ingen snygg kropp. De har tom. jag insett nu. The queen of bantningsmetoder! haha :)

De jag egentligen ville säga var att ni inte får glömma att slå upp Kävlinge Nya i morgon ;-) antar att alla vet vad det är för tidning men ni som inte vet, det är en tidning om kävlinge kommun som man får utskickad i brevlådan varje onsdag, for free :) Eftersom dem kontaktade mig och ville göra en intervju ang. blogg så skymtar ni mig i den i morgon! Lite kul :) (Intervjun ligger redan på hemsidan men de är ju roligare o läsa tidningen)



Nu kurrar magen! Ciao


RSS 2.0