Hit me with your best shot

Eftersom jag inte skrivit aktivt på ett tag oh för att jag har lite bloggtorka så kör vi en "frågan är fri". Imorgon 00:00 när jag slutat jobb svarar jag på era frågor. Om ni har några (!)


Mellandagsrea

Detta året har jag varken haft tid eller sug att springa på mellandagsrean, men idag var jag illa tvungen att åka ut för att handla kläder till nyår... Men skänkte inte en tanke åt rean haha. In, köpte kavaj, skor, smycken oh sprit.. Allt till fullpris. Haha.. för ett år sen hade jag handlat massor av onödiga saker bara för att det är billigt. Nu har jag tänkt om och handlar endast det jag behöver istället.... ;-)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, umgåtts med familjen lite, varit irriterad och tankspridd.. men för oh komma på andra tankar åkte jag hem till en vän några timmar. Kom hem för ungefär en timme sen till en söt lillasyster som låg vaken oh väntade på mig ♥ kärlek

Nu står det nya året på glänt, på lördag är det dags..

I varje årsskifte är jag alltid på så glatt humör, ett nytt år, helt orört som ska fyllas med massa nytt. Som ett änsålänge oskrivet kapitel i en lååång bok. Kanske finner jag någon som vill fylla bladen med mig?












Thomas Sabo



Det här är en av grejerna jag fick i julklapp. Ett Thomas Sabo armband som ska fyllas med berlocker som symboliserar viktiga/betydelsefulla saker i mitt liv ♥


Då var denna julen förbi..

...Och det känns knappt som att det ens har varit jul?! håller ni inte med mig? Varför vet jag inte, om det blir så med åldern eller om det är för att vi inte haft någon snö.. Tiden har gått fort iallafall oh det känns som sommaren knappt hann ta slut innan det var jul (?) Aja, man kan ju hoppas att tiden går lika fort till sommaren.. ;)

Jag firade iallafall med familjen precis som vanligt och vi hade en mysig kväll ihop som för mig fortsatte med fest och utgång. För mig har det aldrig varit ett alternativ att gå ut på julafton, den dagen spenderar man med familjen, men de flesta julfiranden dör ju ut ganska tidigt på kvällen (iallafall när man har barn med i firandet för dem vill att allt ska få så fort så möjligt så dem kan få leka med sina nya leksaker sen..) så att detta året gick jag faktiskt ut!

Dagen efter julafton var jag också ledig och det var riiiiktigt skönt. När man jobbat varje helg sen i augusti kändes det till oh med lite konstigt att vakna upp en söndag och kunna va precis hur bakfull man vill... Eller ja, vem fan vill va bakfull men ni förstår hur jag menar.. ;-) ingen plikt som kallade på en! Det blev iallafall en hård MEN kul helg så veckan har varit seg, sovit mycket och bara tagit det lungt. På lördag är det nyår oh efter det är det skärpning! Min hälsa är inte på topp känner jag.. heheheh.

Nyårslöften är knappast till för oh hållas därför säger jag att jag ska FÖRSÖKA att inte dricka sprit på 2-3 månader efter nyår och börja röra på mig mer/äta sundare! Wish me the best of luck :-)






Inga vidare bra bilder, tog massa med brorsans systemkamera men det lär dröja innan jag får tag på dem så räkna med lite fler julbilder till sommarn nån gång ;) *ler

Tvätt..

Sov lite för länge idag, stresstvättar nu 4 maskiner för att slippa ha smutstvätt i hela badrummet... Idag är jag ledig! Hade egentligen en del måsten att göra men kära Paula hjälpte mig med ett av mina ärenden! Tack gumman :)

Nu ska de tvättas och städas några timmar sen har jag kvällen fri... Skönt, börjar inte förrän 14:30 imorgon ju :)

I brist på sommar får vi nöja oss med att kläderna luktar sommar... Haha


Lite nattblogg...

Hej på er... hoppas allt är fint! Här sitter jag mitt i natten och gör ingenting speciellt.. i brist på annat oh göra fick jag för mig att sätta på en ansiktsmask så den har jag precis sköljt av. Nu luktar hela mitt fejs choklad! Inte fel eller vad säger ni :) haha. Lite ansiktskräm på detta sen är jag redo att möta drömmarna.. eller mardrömmarna (?) lite vanligare för min del.
Idag har jag varit i Lund oh besökt en kär vän i några timmar. Alltid lika skönt oh få va vid din sida och va en stöttepelare till dig. Säga va dem vill men är du än äkta vän till mig kan du alltid räkna me mitt stöd! Och jag kommer finnas vid din sida när du vill hela tiden no worries about that :)
Efter det åkte jag hem till min kära familj och hälsade på och här befinner jag mig än. Sover här inatt. På tal om familj så är det helt sjukt vad min lillebror växer nu, för varje vecka jag kommer känns det som det gått en månad kanske..Han kan massa nya ord, sätta ihopa ord till meningar, får ännu trotsigare beteende.. haha ja ni fattar hur jag menar. Tiden går helt för fort oh de känns som han va bebis precis! Och brorsans son han blev ju ett bara för nån vecka sen... galet. Men det är tur man lär sig nu hur fort tiden går så man tar vara på den ordentligt sen när det är ens egen tur... ;) *ler
Har väl egentligen inget kul att berätta för er så detta inlägget var ganska meningslöst..
För er information jobbar jag imorgon, eftermiddag, skit trist.. ledig onsdag sen är det på det igen, torsdag och fredag sen ledig julafton och juldagen. Jobb på måndagen. Det ska dock bli mycket skönt att vara ledig en lördag-söndag! Det var många månader sen sist. Kommer kännas random :) Julafton firas i kävlinge med hela familjen! Styvbrorsorna kommer ner från dalarna också. Mysigt :)
Nä lite sömn hade ju inte skadat.... har ju lovat min kära vän johanna att möta upp henne för lunch innan jobb imorgon så det är dags nu känner jag.. Gonatt! Take care :)
Pallar inte överföra några bilder från mobilen denna gången heller...

Its been a while

Since you last heard from me...

Har inte riktigt pallat ta tag i bloggandet... Pallar egentligen inte nu heller, finner ingen vidare motivation.. Någon som är bra på designer? Inga kommentarer syns heller till och utan feedback vet jag inte vad ni vill läsa om.. Endast en liten idiot med samma ip som ständigt kastar en massa avundsjuka i kommentarsfältet... Lilla flicka eller pojke, snälla träd fram oh ta en fucking diskussion istället för att kasta smuts bakom dina anonyma kommentarer... Aja, some people arent better then that...

Snart helg igen, blir en massa jobb i veckorna nu också kring jul bara för att få vara ledig julafton och nyårsafton.. Inte alltid gött oh jobba helg! (nu tänker ni väl, är det nånsin gött och jobba helg?) Jepp.... När lönen kommer ;-)

För övrigt hade en bra helg förra helgen.. Hade en skit trevlig lördag och en mindre rolig söndag! Haha.. Men det var värt det... (eller var det de? Har jag frågat mig själv gång på gång i efterhand.....hrrm)

Nu är det dags oh sova.... Lovar er ett inlägg snart med bilder och lite annat.. Om ni lovar lite kommentarer på vad ni vill läsa om :-) kanske frågestund? Natti!


yeah...

After all that you put me through
You think I'd despise you
But in the end I wanna thank you
Cause you've made me that much stronger


1:e December

Hej på er. Long time no see, igen. Eller ja, åtta hela dagar sen jag bloggade sist.. tiden går fort minsann. Har fått en hel del gjort hemma nu.. Väggarna är färdigmålade och min tegelväggstapet uppe :) soffan kom i måndes också och den gör hela rummet. glad tjej! :) Nu ska bara sängen ut och in med en mindre men det tar vi nästa vecka...

Idag har jag varit i kävlinge och träffat familjen oh bakat lussebullar i stora lass. Klockan 18:00 var det dags att slå sig ner i stolen hos frisören för klipp och färgning... vi höll på i nästan 3 och en halv timme (!) för att få bort mitt röda hår och är fortfarande inte klara. Jag fick välja på att färga det nästintill svart, eller att genomgå en lite längre procedur (?) för att få det brunt igen... jag valde såklart den långa vägen, ingen blacky här inte haha. En hel del pengar fattigare gick jag därifrån men som kompensation för massa klydd fick jag en massa gratis produkter och det är ju helt okej :) ska dit på onsdag nästa vecka och fixa "utväxten" som inte blev rätt färg och sen förblir jag brunett känner jag... För övrigt är min frisör världens trevligaste! Härligt att hon bara är ett år äldre än mig och jag kan tryggt lämna mitt hår i hennes händer :D inte alla som får röra det, hon är trots allt min "2a" frisör i mitt tjugoåriga liv :) hehe..

Imorgon jobbar jag fyllnadstid (eller rättare sagt om typ 5 timmar) så det är veeerkligen dags att sova nu.. efter jobbet ska jag träffa min Sandra oh det ser jag framemot :) hoppas ni får en härlig dag! nattpuss





lillfisen pallade inte trycket



nymonterad :)



världens fulaste lussebullar men ack så goda med dubbelt så mycket saffran som man ska ha.... YUM



RSS 2.0