glömde nästan bort er!

har varit vaken hela morgonen, och ändå glömde jag nästan bort att blogga. var väl för upptagen med att kolla på den sista sagan om ringen filmen väl. ;) haha.

iallafall så var fredde tvungen att jobba lite längre idag.. så vi får åka till centersyd lite senare. meningen var ju att vi skulle handla något till honom som födelsedagspresent från mig, också skulle jag hitta något att ha på mig imorgon.. men jag fick inte in mitt satans studiebidrag idag så det blir väl inget för min del antar jag. SUCK. men centersyd blir det iallafall, fredde ska ju handla så.

ikväll vet jag inte vad som händer, vi lär ju inte vara hemma i kävlinge förrän vid sju åtta tiden så det återstår att se då. imorgon blir det party iallafall :)

hörs sen :)




förresten...?

en sak till innan jag kilar!

har ni någon gång känt er lyckliga/lite sådär elakt-glada när det går dåligt för någon annan? alla har gjort det nån gång va? jag är ingen dålig människa right? :) atleast i admit what im thinking, det är bra? ;)

idag känner jag mig lite elakt glad åt någon annans missnöje. ifall ni undrade...




tvkväll!

ja, torsdagen är min tv kväll. :) då sitter jag bänkad framför tv:n från 20.00 till klockan 22.00 och idag till och med ännu längre. why this? jo för att just precis nu när jag gick in på blogg.se så såg jag att kissie och linda rosing ska vara med i debatt tillsammans kl 22.00 ikväll på svt :) och gissa vad ämnet är? inget mindre än plastikkirurgi... ska bli kul att höra vad kissie skämmer ut sig med idag! ;) don't forget to watch!

hade jag vetat i dag att min älskling inte skulle komma hem förrän såhär sent, så hade jag ju faktiskt åkt hem till kävlinge idag.. men nu visste jag ju inte det. enligt vad jag fick besked på skulle han ju vara hemma vid 7 tiden, men det blev längre och det är ju faktiskt bara positivt för hans del. mer pengar till sparandet :) han kommer iallafall snart hem, och lär vara vääääldigt trött..

imorgon ska vi till centersyd. :)

nu är pausen i "inlåst" slut så nu kilar jag tillbaks till tv:n och fleecefilten :) natti natt!


belåten

ja.. det är jag just nu. trött, mätt och belåten.

begav mig ut vid 13.15 tiden, gick till asmundtorp och mötte upp natta. sen var vi ute och gick i typ två timmar :) var hemma igen vid tjugo över tre. nu har jag käkat sparrissoppa, yum. :) tänkte att jag skulle lägga mig och glo på en film tills älskling kommer hem.

vad vill du med ditt liv? gör någonting av det istället för att lägga dig i vårt hela tiden iallafall. din dröm är min verklighet, tyvärr gumman. 


uppe tidigt!

uppe tidigt idag, vaknade redan vid sju när fredde vaknade. låg och drog oss en stund sen gick han upp. när han gått var jag sååååå kissenödig, orkade verkligen inte gå upp.. (det är långt till toan, den ligger i andra sidan av huset) haha :) men till slut fick det bli så iallafall. och väl uppe i kylan kunde jag lika bra stanna. satte mig vid datorn och kollade lite sen käkade jag frulle med marie :)

nu har jag precis varit ute och hjälpt till att ta ner sommarhagen en bit bort. blir nog en långpromenad sen!

well, nu är det bara 1 månad och två dagar kvar tills jag och louise åker till dalarna :) ska bli skitskönt att komma bort lite :) snart jul också för den delen! och nytt år... tiden går fort efter 18... känns inte alls längesen jag fyllde år och snart är det april igen..

tänkte att jag skulle sammanfatta året med en lååång text precis som jag gjorde förra året, kommer kanske dock inte bli lika lång sammanfattning eftersom detta året inte varit lika händelserikt (inget dåligt menat med det) men det är kul att titta tillbaks på & läsa iallafall :) tror till och med att man kan gå tillbaka i månaderna här i bloggen och kolla det jag skrev förra året, om man vill. :) iallafall så blir det inte förrän i december, då det faktiskt är en bit kvar av året ;)




carpe diem - catch the day - fånga dagen


:)

var med och tävla om en fin berlock från http://Bracy.se på elise's blogg! @ http://lisessa.blogg.se  :)

nu är jag hemma hos fredde, kom hit vid halv sex tiden så fick vänta ett tag innan han kom hem. men jag käkade middag med hans familj och sysselsatte mig lite med datorn :) nu ska vi snart se resten av sagan om ringen, iiih jag blev grymt insatt i den filmen så jag kommer säkert se dem resterande två också.. ;) är jag sist? har alla sett dem redan? vad tyckte ni? jag var heeelt skeptisk till dem innan.. haha men det visade ju sig vara dumt!

imorgon tillbringar jag dagen här, eftersom dem tog mitt busskort och jag inte åker gratis längre så blir det dyrt att flänga rundor fram och tillbaka. på fredag blir det centersyd sen hem till kävlinge :) lördag partaj..

nått mer?
njä, inte mer än att lillebror växer så det knakar och är snart 5 månader. sjukt.

hörs i morgon, nighty night :)



gammal bild, bjuder på den!


11 månader!

idag har jag och fredde varit tillsammans hela 11 månader. tiden går otroligt fort! snart ett år. love you...


igår spenderade vi kvällen hemma hos robban olesen och spelade poker. det var jag, fredde, robin a, oliver, fille och robban. trevligt!

idag skulle fredde till tandläkaren i malmö och efter det ska han till jobb. så nu är jag hemma i kävlinge och fixar lite saker, duschar, hämtar lite saker osv. vi åker ju hem till kävlinge igen på fredag, sen på lördag är det fest i atorp så då sover vi nog där. :)

nu ska jag knapra lite huvudvärkstabletter, har en fruktansvärd huvudvärk... inte likt mig? men nu är fallet så. tyvärr. tänkte först att jag skulle pallra mig till gymmet nu när jag ändå är hemma, men ingen ville ju joina och huvudvärken tar över, så jag skippar det. men snart! snart mina vänner ;) haha..

titta på andra avenyn avsnitter i svtplay ska jag också göra, eftersom att jag missade det igår.

puss :)



bild från igår på mig och max :)



freddes nya frisyr.. ser dock inte ut riktigt som på bilden.



min nya jacka. lite dålig bild tho



one more



från bowlingen i måndes




bowling!

Blev ingen ridning idag som planerat. Emelie städade heeela huset och det tog jättelångt tid. duktig som hon är :) så vi skippade ridningen idag. men det var nog faktiskt det bästa, eftersom jag hade en fruktansvärd m*nsvärk i morse... ajajaj. tyckte lite synd om mig själv där för ett ögonblick faktiskt. ;)

iallafall så slutade fredde ganska tidigt. tror han var hemma vid halv tre (?) sen sov vi en liten stund faktiskt. det var superskönt.

vid halv sex tiden var alla klara (alla = micke, marie, emelie, jag och fredde) och hade gjort vid sig så då åkte vi till helsingborg.. spelade bowling och käkade :) mysigt! fredde vann såklart.. fast jag hade ledningen där ett tag ;)

kom hem för en liten stund sen bara. blir väl tv och sånt nu, humor på berns eller vad det heter börjar ju om en halvtimme. ganska underhållande.

imorgon bitti blir det ridning med emelie och marie. :) ska bli skoj!

looovar att jag ska bli bättre med bilder. natti natti!


congratulations

Till min älskling som fyller 19 år idag. Älskar dig :-* eftersom vi är i asmundtorp nu, så ska vi hitta på något med hans familj ikväll för att fira hans födelsedag. :-) Nu ligger jag ensam i sängen och mobilbloggar i allafall, Fredde begav sig nyss till jobb.. Han ska ju jobba hela lovet. Men jag ska rida med emelie idag och det blir säkert jättetrevligt :-) så sysselsättning får jag ju. Vaknade av ett sms igår precis när vi somnat. Dog i garv. Vem hör av sig till någon när det var typ ett år sen man prata sist och när personen i själva verket hatar en? Eller båda om jag ska vara ärlig. Som jag hade skämts :-P aja hälsningen är framförd till Fredde nu i af!;-) nu ska jag se om jag kan få mig en blund till annars blir det väl tv. Puss!

lördag... kan man väl säga?

heey guys..

nu är klockan 00.00, fast eftersom vi ska ställa om klockan nu, så är den ju i själva verket 23.00, vilket resulterar i att det fortfarande är lördag. right?

idag har jag inte gjort någonting vettigt. jag har vaknat, klippt min mammas toppar samt klippt upp hennes hår (sjukt nöjd, blev skitbra) sen har jag noppat ögonbryn på mami och lillasyster och lekt skönhetssalong typ. bara tagit det lungt i stort sett hela dagen, varit hos pappa och fixat med hans dator samt snackat skit.

när vi var på väg hem från pappa vid sju tiden kom vi på att det inte skulle hända absolut ett skit idag. så vi ringde brorsan och kollade vad dom hittade på. blev film och junkfood här... så nu sitter vi här, paula har precis lagt sig och jag, fredde och victor ska fördriva tiden med "tomb raider" som nyss började på 4an. sen ska vi hem och lägga oss? i guess.

gårdagen då?

vi var först i landskrona hos anette (freddes "f.d" styvmamma, kan man väl säga.) och spelade poker med massa grownups. det var trevligt :) men eftersom dem var ganska duktiga så åkte vi ut båda två. bestämde oss att åka till lund där dem andra krökade för fullt. mötte upp dem på kulturen. kvällen var inte speciellt händelserik, precis som alla andra kvällar i lund, men det var ju definitivt mycket trevligare än att gå hem och lägga sig. :) slutet av kvällen var lite underhållande tho. :)

nåt mer?

nu är det lov en vecka.. det enda jag har uppbokat är en körlektion tidigt tidigt på onsdag morgon. känns riktigt skönt faktiskt :) hade tänkt ta tag i träningen, hade ju inte skadat. ;)

nä nu ska jag sluta sitta här och plinka. stör dem andra i filmen. hörs i morgon!




brr!

fyfan vad jag hatar kylan. *huttrar* det var inte alls kul att stå och vänta på tåget och bussen i asmundtorp i morse. ush!

igår åkte jag hem till fredde vid fem tiden. vi käkade lite och sen kopplade han in sin dator som står på rummet. riiiiktigt seg dator... blir riktigt irriterad när man sitter där, går ungefär lika snabbt som sånadär gamla modem man hade förr :) men det är alltid nått iallafall om man vill sitta vid datorn sent när alla gått och lagt sig.

sen vid åtta tiden tittade vi på mammas pojkar och därefter inlåst :) nog dem enda programmen jag följer. sen gick jag och la mig och han spelade pokerturnering...

idag ska vi till landskrona hem till anette och spela poker och äta middag! fast innan det ska jag till centersyd med min bigsis :)

älskling pokernördar sig




jag lekte med sterainet från ljusen, i brist på annat haha






här stod jag i morse och väntade...


hörs sen!


tråkigt!




vaknade en timme tidigare än vad vi skulle idag så vi låg och pratade och hade det skönt i sängen. sen var det ju tid att gå upp och klä på sig! brrr, det är riktigt kallt i freddes och deras hus på morgonen. huttrandes klädde jag iallafall på mig, medans fredde tände ljus i hela rummet för att få upp värmen :) sen skulle vi äta frukost. fast marie behövde hjälp med att flytta hästarna så jag fick snabba mig att äta sen efter jag hjälpt henne.

följde med fredde in till lund på hans uppskrivning. jörgen fick köra från jobbet och köra oss ca 500 m för att vi skulle hinna i tid :) haha. tråkiga nyheter tyvärr, han klarade inte det.. men det var nära! det är bara att plugga på...

nu har jag precis duschat. ska göra vid mig tänkte jag. sen vid fyra tiden tänkte jag träna men det känns riktigt onödigt med tanke på att jag precis duschat och ska åka till asmundtorp sen igen. men jag måste verkligen ta tag i detta nu, så jag får väl göra det iallafall...

fick brev från csn också idag. nu har jag bestämt mig. nu ska jag fan börja sköta mig.

nu kom posten. måste kika!


mm..

har ganska svårt för att komma på rubriker så det blir alltid ganska tråkiga rubriker till mina inlägg som ni kanske märkt.

anyway. nu har i princip lite mer än halva dagen gått. jag har spenderat den genom att sitta vid datorn, också har jag faktiskt snackat skit med freddes mamma i några timmar... käkade tomatsoppa med makaroner gjorde vi också. yum :) trevligt!

ska ringa fredde vid fem tiden och kolla när han slutar. får hoppas han inte jobbar sent idag då kommer det kännas lite onödigt att jag stannade här hela dagen.... men vi får hoppas på det bästa...

nä nu ska jag fixa till mig lite...


otur

har precis varit nere och slängt i lite mer ved i den öppna spisen. är hemma hos fredde ute i asmundtorp, fast han är och jobbar. marie (hans mamma) är ute hos hästarna så är jag här inne i värmen. :) eller ja, jag gör så gott jag kan med värmen... det är nämnligen skitbra med öppen spis. man sparar ström också är det mysigt :) visst?

igår tog vi bara det lungt. jag kom hit runt halv åtta (?) tiden. fredde gjorde hamburgare och sen tittade vi på andra avenyn :) sen vid elva deckade jag i soffan också väckte han mig när vi skulle in och lägga oss. somnade ungefär om lika fort...

imorse satt jag nere i vardagsrummet och kollade på tv och käkade frukost. myspys! enzo joinade ju självklart mig också.. han tycker om att springa efter mig all day long... :)

och på tal om Enzo! igår hoppade han upp på mig av ren glädje och lyckades riva mig på läppen. det gjorde jätteont och idag när jag vaknade hade jag fått ett jättefult märke :(



jag, nyvaken och supersnygg



mys :)

talk to you later :)







ready!

          

Nu är jag färdig och redo att inta tåget till asmundtorp. men... det finns ett litet problem. fredde har inte slutat jobba än. så det får vänta! haha. ska ringa nu vid fem och kolla när han slutar, så att jag vet när jag ska åka.

min outfit bild är väldigt b känner jag. det framhäver inte direkt den vackra sidan av mitt nymöblerade och städade rum som jag berättade om. vad kan detta bero på? jo att jag stökat ner med lite kläder... och den obäddade sängen då förstås. :) jag bäddar typ aldrig min säng. har nästan aldrig besök så den är i stort sett alltid obäddad. någon som alltid bäddar sin säng? fast det inte ska komma någon o hälsa på? ;)

har suttit och sminkat mig lite på picnik.com också. underhållande :) hade bara foundation och mascara när jag började på bilden till höger. la dit eyeliner, rouge och ögonskugga.. blev rätt skapligt tycker jag haha. så kan man ju göra om man har någon sleten bild nån gång, lätt o sig själv att se snygg ut trots att man har en dålig dag IRL ;)

nä nu ska jag sluta pladdra. fick brev idag om att jag har nytt EVK möte i morgon bitti klockan 09,00. klantig som jag var så glömde jag faktiskt bort det förra. jag lovar. jag GLÖMDE.

en sak till! ni som kommenterar och undrar över något, tex. i ett inlägg. skriv ert namn, pallar inte svara på anonyma kommentarer. man är inte dum i huvudet för att man undrar. förstår inte varför alla ska vara så hemliga och inte våga skriva ut sitt namn för att dem tycker det är pinsamt att undra. det är däremot löjligt (!) att tänka så. i en blogg är det meningen att man ska undra. ;)


enough for this time. :) puss!






vilken upplevelse..

haha kan man ju kalla det om man vill. är hemma själv för tillfället, och givetvis håller ju hundarna på att para sig som galningar eftersom toffie löper. och som ni kanske vet, så kan ju inte honan befruktas förrän hanen har "fastnat" i henne. så för ca en halvtimme sen fastnade wille i toffie och de har precis lossnat. stackars lille wille som fick stå där i en halvtimme och kämpa för att toffie inte skulle dra iväg med han. :P

men nog om det! ;)

igår hände inte så mycket. fixade och donade med mitt rum hela dagen. storstädade och möblerade om, tack mami och elin för att ni hjälpte mig! sen vid sex tiden kom älskling och sen tittade vi bara tv. åkte med robin en sväng ner till viking också för att göra han sällskap medans han åt. sen hem och titta på grannfejden.  fast eh, jag tror jag somnade innan det började... haha.

ikväll ska jag hem till fredde. riktigt längesen jag vart där nu. ska bli trevligt att träffa hans familj igen, det var längesen :) förutom micke då som kört runt oss så då har jag ju träffat honom. :)

annars? nu ska jag duscha :)



DU bara snackar. känn dig träffad...




Ojojoj..

OKEJ! förlåt mig. jag lovade att det skulle komma ett inlägg men jag orkade/hade verkligen inte tid.

helgen har varit jättelugn. som jag skrev så var vi hos paula och victor i fredes och bara tog det lungt. även i lördes tillbringade vi kvällen hos dem fast med skräckfilm. robin var också där. han och fredde krökade lite...

i går morse slog fredde upp ögonen 09.15 och en minut senare slängde vi iväg ett sms till danne och frågade om vi fick åka med till crossbanan och titta när han skulle köra. och det fick vi. så ungefär 09.20 satt vi i hans bil. utan mat i magen. :( trodde inte det skulle vara så kallt som det var, tur jag tog min everest + vantar och mössa... :)

hemma vid 4 lagade vi mat. sen blev det körkortsplugg och efter det film. sjukt dålig zombie/komedifilm haha. "the last of the living" tror jag den hette. så nu vet ni vilken film ni INTE ska se :)

nu är helgen över och det är ny vecka. en vecka till sen är det lov. nice! idag har jag körlektion. ska även betala mina resterande lektioner och när jag kört dem så ska jag fan ha kortet. det har jag bestämt mig för. teorin går skitbra nu iallafall så det är jag glad över. :)

nått annat nytt?
sugen som fan på guetta på fredag. men jag antar att biljetterna är slut och jag har dåligt med cash denna månaden. så jag får ju avstå såklart! kommer väl fler tillfällen då det händer nåt "stort" och skoj. får jag hoppas iallafall.

på fredag är det pengar och jag ska köpa ny jackaaaa.... and im so excited :) hihi

förresten, jag lovar jag ska bli dukigare nu ;) puss!



tjockis! jag älskar dig sötaste :)





helg..

vet att jag inte uppdaterat på länge, har verkligen inte orkat, men det kommer ett långt inlägg i morgon jag lovar! ;)

sitter hemma hos min bror och paula med fredde. vi har kollat på idol och spelat poker... brorsan och fredde har druckit ett x antal groggar och victor är ganska så bra på det :) han har fortfarande inte lagt ner att vi ska på fest i flyinge... men så lär det inte bli, men det förstår han nog sen. :)

var egentligen inte meningen att vi skulle spendera vår fredag såhär, men det var faktiskt jävligt skönt med tanke på att jag är väldigt trött. vi får se vad som händer i morgon, kanske något mer "livligt" ;)

sleep tight! haha




hjärtat!

underbara louise! tur jag har mitt lilla hjärta när allt är jobbigt. känns alltid bra när hon är i närheten, då är jag inte ensam om att tackla mina känslor och tankar. är inte vänner typ det bästa som finns?

fick en ny mössa idag! tack så mycket! :) så nu är jag fit for fight till dalarna ;)

louise ska sova här ikväll iallafall, ska nog träffa min gamle käre vän johan :) det var grymt längesen nu, och idag hade han tydligen lite sparetime! ska bli trevligt :)




nu ska jag äta mörk choklad :) yum!


14 oktober

och cirka halva månaden är gången...

jag har jätteont i magen. känns som det suger inifrån liksom. känns som jag är hungrig typ hela tiden? aj :(

igår var jag hemma hos louise som jag sa. vi snackade och tog det lungt som vi brukar göra... sen vid sju tiden skulle jag hem, eftersom fredde skulle komma vid åtta. meningen var att jag skulle gå, men typ 2 km på en kolsvart grusväg var jag inte så sugen på, kom jag på sen när det väl var dags :$ haha. mörkrädd som jag tyvärr är! så jag ringde robin, och slet upp han som låg sjuker i sängen... sorry, men tack för skjutsen. :)

i brist på saker att göra har jag lekt med lite bilder på picnik --> http://picnik.com sida för dom som vill redigera sina bilder lite och som inte förstår sig på photoshop ;) haha, sjukt enkelt är det att mixtra lite med bilderna på denna sida iaf. och nu har dem massa "halloween" extra ursmyckningar också. scary! ;)






hahaha monsterbebis! (jag lovar jag är frisk)


har även hittat en rolig funktion på min telefon som jag inte använt mig av innan, vet att den är sjuukt gammal men jag har inte tänkt på att använda den. panorama :)



min loojs på sitt rum igårkväll :)



grauw! sjukt va vissa kan passa dåligt i läppstift, count me in! :)

nä nu ska jag plocka ut flätorna i mitt hår och se om jag fick håret till att bli lite vågigt. hörs sen :)






händelserikt

gick endast på en lektion i skolan idag. missade den första pga att jag försov mig, upptäckte sedan att jag hade håla och inte började förrän tio. gick på lektionen som började tio, och efter det hade jag lunch i 45 minuter och därefter en lektion till. jag orkade verkligen inte gå på den. (så jävla dåligt, jag vet.) robin ringde och mådde jättedåligt, bad mig köpa värktabletter då han inte orkade gå in på apoteket. snäll som jag är fixade jag det åt honom, sen körde han mig hem igen....

sen har jag i princip bara tillbringat dagen hemma precis som alla andra dagar den senaste tiden. louise kom vid fyra tiden och sen beslutade jag mig för att följa med henne hem.. så nu är jag at her place! vet inte vad vi ska hitta på men blir väl att snacka skit, det vi är bäst på. ;) eller ja, snacka sanning skulle det hetat istället :)

imorgon är det skola och kök som gäller. wonderful. har en massa att ta igen. bara att bita ihop, right?

klickade runt på lite bloggar och såg att LLdancestudio har sin julshow på kävlinge teater i december. 3 föreställningar kör dem, och den sista är den 8e december, samma dag som jag och louise kommer hem från dalarna. och jag måste bara fixa biljetter... hahaha... ;)


jag som inte är någon direkt tvnörd, någon som vet om det är något bra på tv ikväll? släng in en kommentar isåfall.





babe!


hej :)

försov oss i morse, så älskling har precis kommit iväg till tåget... och nu ska jag fixa mig en snabbis sen ska jag till skolan! slutar halv ett (?) idag tror jag. får se vad som händer efteråt, är sugen på att göra nåt...

i helgen hoppas jag även att det händer nåt då jag är väldigt pepp på att hitta på nåt skoj :)


måste också tillägga att jag stör mig på människor som alltid säger en sak men gör en annan, gör man något eller vill något så stå för det och ljug inte för att du tror att det hjälper. det är alltid lättast att säga sanningen, speciellt när man inte ens har någon anledning att ljuga om det. såna människor är mesar, som inte vågar stå för what they're doin :)

louise vart här igår, vi pratade en massa om dalarna trippen. längtar already efter att komma bort här ifrån :)

nä nu måste jag fixa mig ska gå om en halvtimme. puss!



värdens sötaste natha :) puss :*





dålig uppdatering!

ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen i helgen.

helgen har varit händelserik och trevlig. i lördes träffade vi natha, pablo, bäver och nattis som var väldigt längesen sist så det var jätteskoj & se dem igen :) snackade om att ses snart igen och hitta på något roligt, så det ser jag framemot. :)

idag var det meningen att jag skulle till skolan. mådde lite halvkass i morse men gick upp ändå och började göra vid mig. slutade med att jag struntade i det, känns bara jobbigt och gå när man inte mår toppen. låter lite klent antar jag, men thats me.. ;)

har precis suttit och kollat runt på nyårsklänningar och maskeradkläder, är ju snart halloween. har faktiskt ingen "maskeradfest" inplanerat, men jag tycker det är skoj när man klär ut sig så jag tror jag ska införskaffa mig en sån, man lär ju gå på en maskerad någon gång i framtiden ju! däremot är det helt sinnes vad dyrt det är med små tunna maskeradkläder till tjejer, och de är också väldigt vågade kläder... :P smart som jag e gick jag in på tradera och kollade istället, mycket vänligare för ekonomin. ;)

satt och tog mig en funderare över nyår också. någon som har några planer inför nyår ännu? eller jag är kanske lite tidigt ute? :) haha

hörs senare, kommer upp lite bilder då också!


mys

morning sweeties!

jag vet att det är tidigt för att vara lördag, men jag och fredde vaknade redan kvart över 8. haha. förmodligen med tanke på att han somnade kvart i tio igårkväll. jag somnade iofs inte förrän halv ett men jag har inte lika svårt som honom för att gå upp. :)

slängde iväg ett sms till pappa direkt att han skulle ringa när han vaknat. och woila!(?) han ringde direkt :) så om en halv timme ska jag övningsköra till malmö, till fyndbörsen och köpa nytt smink. precis vad jag behövde så jag är överglad att någon hade tid att köra dit. :) lite smått nervös för att köra inne i malmö bara, men det löser sig!

ikväll ska vi till asmundtorp, hem till nattis. :) umgås, äta och dricka lite med henne, bäver, natha och pablo :) sjukt längesen vi träffade dem nu så det ska vi supertrevligt. sover hemma hos älskling i natt. längesen det också.. uuuh, huttrar bara jag tänker på hur kallt det är i deras hus nu. jag som tyckte det var kallt i hans rum på natten för några månader sen lär ju dö nu. :P

nu ska jag klä på mig :) kramis!


what a friday..

händer absolut ingenting denna tråkiga, mörka, kalla, trista fredag! har i stort sett bara varit hemma hela dagen sen skolan slutade. blir väl tv med älskling sen ringer väl robin när han har slutat.. kanske åker hem till honom, kollar film eller tar en grogg. får se vad han känner för! :)

varför måste alla tjejer tro att så fort dom får kritik eller någon "ogillar" dem så är den personen avundsjuk? det finns många personer som är små barnsliga fjortisar i mina ögon, både killar och tjejer. men inte fan är jag avundsjuk på dem för det? vad finns det att vara avundsjuk på i någon man inte tycker om? det finns ju en anledning till att man inte tycker om dem ellerhur? däremot finns det fall då man tycker illa om folk för att man kanske är svartsjuk på något som de har, men absolut inte alla gånger.

i detta fall syftar jag på en speciell sak, och jag hoppas verkligen att den personen aldrig får för sig att jag skulle vara svartsjuk på henne, för det finns ingenting hon har som jag inte har och det finns inget hon har som jag vill ha... :)

sen måste jag också tillägga att det finns väl inget mer pinsamt än att inte kunna föra en diskussion/konflikt med någon utan att hundra vänner till denne skall lägga sig i? vart är samhället på väg egentligen? kan människor inte stå upp för sig själv? trodde ni var vuxna människor...

nä nu ska jag hoppa in i duschen tror jag :) puss!



louise, jag bara älskar dig :)


puss!




kan inte vara lätt när nån annan alltid får det man vill ha...


puh!

tänkte att jag var ju tvungen att få lite användning av min träningsvideo jag fick förra året ;) så den senaste halvtimmen har jag legat på golvet och gjort övningar. svettigt! haha




finally friday..

godmorgon :)

sitter i skolan och pluggar på min barbok. eftersom vi inte har tillräckligt med datorer inne på Hr så sitter jag i mats matte-rum, han har lektion för tillfället så jag sitter och lyssnar på dem när dem skrattar och har sig. underhållande ;)

slutar klockan tolv tror jag, då ska jag hem.. älskling slutar också vid tolv tiden så han är väl hemma vid ett tiden. funderar på att träna eftersom man förmodligen bara kommer sitta hela dagen och invänta fredagskvällen annars, så då kan man ju lika bra göra lite nytta och pallra sig till gymmet. eller nåt. :)

ikväll vet jag inte vad som händer, alla jobbar ju idag verkar det som så det händer väl inget speciellt.. jag som är sugen på att göra något, och givetvis så händer det inget.. men vi får se hur vi löser det, kanske dyker upp nåt. :)

såg på premiären av "mammas pojkar" igår förresten, var inte alls planerat att jag skulle se det.. blev bara det när jag zappade runt på tvn. sjukt underhållande faktiskt :) haha. ska följa det programmet... lätt. så galna alla tjejer kommer bli när "kampen" om killarna börjar på riktigt.. så många tjejer och 3 killar.. kan ju inte annat än att sluta riktigt illa när dem börjar få bli kära och få känslor. sen e frågan, hur kan man välja att utsätta sig själv för nåt sånt? korkat :)

men ni måste ju faktiskt hålla med mig om att den ene killen var en riktig hunk :)



nä nu ska jag plugga vidare. hej sålänge!


dresscode



Detta har jag på mig idag! nu är jag ju inte alls bara en i mängden som skriver om vad dom har på sig varje dag. haha, men det är väl det ni vill läsa om eller? ;)

kom precis på ett bra ämne by the way! vad vill ni läsa om i min blogg? vad vill ni jag ska skriva mer om som jag kanske inte gör? och vad tycker ni jag skriver om som kanske är mindre intressant? TYCK TILL!

vet ni vad jag köpte idag? lite dietsoppa. dem är faktiskt inte så äckliga! och denna "chicken" sorten var faktiskt helt okej om man kryddade med lite curry. (jag har verkligen inte tänkt att bara äta soppa och rasa i vikt, men att byta ut en måltid om dagen mot en soppa är nog inte helt fel för hälsan. :) )



louise stack precis hem förresten, hon har varit här en stund och umgåtts lite innan jag skulle iväg. så snart ---> träning med daddy!






yeah!





baby i know you.

Godmorgon mina unika 40 läsare om dagen! :) wiho! snart uppe i sveriges största bloggares läsare (kissie) haha. bara 99 960 läsare more to go! men det löser sig såklart! ;)

nä nu ska jag sluta tramsa mig. ny dag nya tag! som vanligt händer det väl ingenting speciellt. ingen skola idag, men det var planerat redan sen igår. men imorgon ska jag dit igen! (jag e så duktig, jag vet.)

sitter här med min stora syster, hon fastklistrad vid tvn och jag här. och så har det alltid varit. :) lagade pannkakor till henne i morse, hon var tydligen jättesugen på det... bästa i morse när hon kom ner och sa.

- Emma, laga pannkakor till mig!!
- varför då?
- för jag kan inte, och jag måste ha pannkakor..
- okejdå...
- asså igår när jag gick och la mig så bara längtade jag efter att det skulle bli morgon så jag kunde äta pannkakor. :D
- HAHA, okej...


hon är för söt hon! så nu sitter vi här och har båda ingenting att göra. vill in till malmö och kolla på löshår. har dock inga pengar just nu, men när jag har det så står hår på listan iallafall. trött på mitt hår som aldrig växer... tur det finns hjälpmedel ;)

har världens överenergi idag, somnade redan halv tio igår då fredde inte gör mycket mer än att komma hem och sen sova, eftersom han jobbar 10 timmar om dagen. lika bra att lägga sig samtidigt igår tänkte ju jag. gick upp redan 06.15 i morse när han skulle i väg till jobbet.. så klockan sju satt jag och pluggade på mitt "bararbete" :) haha tänka sig... jag pluggade!








natti!

Nu är tvätten färdig, jag är nyduschad och sängen är renbäddad. sååååå skönt :) idag har jag bara varit hemma och lagt all tid på att tvätta alla mina kläder. mer än så har jag i stort sett inte gjort.

nu väntar sängen och lite pluggande på mitt bararbete...

PLUGGA, say what? ja ni hörde rätt... ;) haha

natti natt!

Say ok!

Hemkommen från skolan för en stund sen! lång dag i köket. duktigt av mig tycker jag. :) (med tanke på allt som händer runt om.)

idag ska jag nog tvätta. write that down!

vill bjuda på en liten låt som får en att tänka efter litegrann. bifogar videon också så att ni kan lyssna!


But I don't wanna be into you
If you're not looking for true love
No, I don't wanna start seeing you
If I can't be your only one, so tell me

When it's not alright, when it's not ok
Will you try to make me feel better?
Will you say alright? Will you say ok?
Will you stick with me through whatever
Or run away?




hörs sen!



Halva veckan avklarad!

och sååå skönt är det!

bloggade ju senast igår när jag var på körskolan, och för att hålla er uppdaterade så gick körlektionen jättedåligt och jag fick lite mindre roliga nyheter. tråkigt när allting går så segt, är riktigt rädd för att tröttna... but im tryin to hang in there!

idag är det skola som gäller. ska gå om en stund, ska ju vara ombytt och klar redan tio över åtta. får hoppas att det är kök idag för min grupp, vi har ju öppnat restaurangen nu och det är verklien skittråkigt att servera. + att jag inte har någon aning om var mina serveringskläder är. :)

vet att jag låter väldigt tråkig nu... men idag måste jag verkligen ta itu med min tvätt! annars får jag gå butnaked snart, im running out of clothes. :)

nä, mindre snack o mer agerande... lägger upp bild på det jag köpte igår sen drar jag!




jackan, köpte på rea på stadium för 400:- så jag klagar inte. ser dock mycket fulare ut på bilden än vad den är när jag har den på mig :)



nya underkläder


Segt

seg dag i skolan! som få lektionerna vi hade blev inställda hit och dit. gick hem runt halv tolv, hann inte inom dörren förrens jag satt i dannies bil på väg till nova med henne och elin. blev lite nya underkläder och en jacka jag kan ha när vi beger oss till dalarna ;) 400 kr på rea så jag klagar inte!

befinner mig just nu på körskolan. blev avlämnad här för en stund sedan. bara sisådär en timme kvar tills min körlektion börjar, skitskoj. tur här finns en dator att sysselsätta sig med iallafall.. annars hade jag blivit ledsen i ögat.

får se vad som händer ikväll. skulle behöva röra på mig lite.. och rummet behöver städas och tvätten behöver tvättas. men det blir väl förmodligen att jag inte gör något av det ändån..


by the way. idag fick jag reda på en mycket tragisk sak. en 20 årig kille på min skola (som gick samma linje som mig) gick bort idag. han blev misshandlad i helgen och det slutade med att han blev hjärndöd och idag kopplade dom ur han ur respiratorn. fy himmel vad hemskt det måste ha varit för dem som tog det beslutet. och så vidriga människor det finns som kan misshandla någon så hårt och inte tänka sig för. lider med hans familj just nu. tragisk att sånt måste hända. R.i.p...

lägger kanske upp bild på vad jag köpte later on today! puss


såhär..

blev min dag...

jag gjorde ingenting vettigt, när egentligen hade kunnat göra massor. istället satt jag vid datorn och kollade på en massa kläder och grejer. vid 18 tiden tänkte jag gå och möta älskling på stationen för att sen handla och ta ut pengar innan vi gick hem igen, men nope, ingen fredrik hoppade av tåget! då visade det sig att han hade övningskört istället, så han blev avsläppt i byn, vi handlade och sen gick vi hem. lagade käk till honom sen bänkade vi oss framför tvn vid åtta..

kl nio deckade han och jag är sjukt rastlös för tillfället. jag brukar alltid vara den som somnar först men idag blev det inte så! blir alltid så grinig när fredde försöker väcka mig när jag nyss somnat, och idag märkte jag hur tråkigt det är när man ska ligga där själv & glo.. haha.. och hur SUR han blev när jag störade mig! ;)

tur att "svenska hollywood fruar" underhöll mig tills nu ungefär :) tråkigt att det var sista avsnittet bara, trodde det skulle vara längre. sjukt underhållande att titta på korkade blondiner :) fast det får man ju utstå varje dag i vårt lilla samhälle, fast dessa är något extra roliga... ;)

nu är klockan 22.22 och vad betyder det? WISHTIME... har ni aldrig hört talas om det? alla fyra siffror samma och you can make a wish! så nu har jag önskat..... och ni kan aldrig gissa vad! :)

skola i morgon igen, don't really look forward 2 it, men det måste göras. tar tåget till lund kl tre, har körlektion vid fyra...

hörs i morgon! nighty night :)


what you gave me is more than enough!



?


Keep you much longer.

Ush, nu har det verkligen varit dålig uppdatering! inte alls haft några tankar på bloggen dem senaste dagarna faktiskt. but now im back!

tänk om man varit en känd bloggare, då hade man inte kunnat ta sina pauser då och då. ibland önskar man att man var en av de stora bloggarna som tjänar massvis med pengar på sina bloggar, men think about it. uppdatera 3-6 ggr per dag och springa runt med en dator överallt? nej, vad trött man blivit på att ständigt uppdatera andra om sitt liv. jag uppdaterar så mycket jag kan, men bara när jag känner att jag vill det. och jag bloggar dels för att jag själv vill skriva av mig, och dels för att jag ser att jag har en del unika läsare varje dag.. och vill ni ha nåt o läsa ska ni ju självklart få det! ;)

idag har jag varit i skolan. första gången på ett tag! gick på alla lektionerna iallafall. får sätta på turbon nu om jag ska hinna i fatt... men som jag sagt förut. det funkar inte om man inte har viljan och det har jag inte haft den senaste tiden! får se om den går att locka fram denna gången...

kom hem för en stund sen, då låg där ju självklart ett brev märkt med "fransmöller gymnasiet". EVK möte den 15 oktober, om min frånvaro! denna gången är jag myndig så kommer därför gå på det utan målsman. fun! ingen som försvarar en ;) haha nä men det klarar jag galant.

helgen?
i fredes var vi hos niklas och festade lite. det var trevligt! har dock inga bilder därifrån. finns några på lollos bdb. (@ LouiseVS). jag och fredde tog tåget hem klockan 01.14 med paula och victor.

lördes bjöd fredde mig på kinarestaurang på förmiddagen, sen handlade vi och när vi kom hem bakade jag kanelbullar, eftersom det var kanelbullens dag igår. :) haha. "very important day" på kvällen var vi i lund och såg "surrogates" på bio med robin, paula och victor. jag digga den :) dom andra disliked it....

söndagen blev det cross trots skitvädret. banan i sjöbo var stängd så vi åkte till väla banan i hbg istället! kollade på grabbarna och snackade lite skit med therese i stort sett hela dagen :) på kvällen kollade vi på film hos robin, åkte hem relativt tidigt.

nu ska jag ta tag i lite saker och ting som måste göras. uppdaterar sen om jag orkar/hinner!




Uppe med tuppen

som vanligt! vaknade när freddes klocka ringde vid sju tiden. kan lika bra ta vara på dagen istället för att sova bort den! eller vad tycker ni?

läste nyss en jättefin kommentar som jag hade fått! en bra start på dagen :) väldigt smickrande! men avsändaren är hemlig....?



igår vart jag hemma och tog det lungt under dagen. gjorde lite ärenden och så som jag berättade. solade gjorde jag också. hem och duscha, sminka mig och lite såntdär. tog det lungt och gjorde det i min takt helt enkelt. sen ringde pappa och fråga om vi skulle ut och övningsköra. så det gjorde vi... hämtade fredde i asmundtorp! sen var det meningen att vi skulle köra stadskörning i landskrona, men eftersom det alltid slutar som det gör när vi övningskör i hop så kom vi inte mer än in i landskrona sen bytade vi plats för att jag inte ville köra :)

så det bar av hemåt igen! mötte robin på sibylla också åkte vi till lödde för att vara company till honom när han skulle äta. :) för att fördriva tiden till det var dags för honom att gå till jobb, gick vi in en sväng på maxi också och köpte lite nödvändigheter.

när vi var färdiga släppte han av oss hemma också blev det sängen och tv. :*

nu ska jag kila. smell you later!





skönt



är så glad att jag hann hem innan ösregnet kom! lucky me


Ärenden

Godmorgon :)

Vaknade klockan halv nio idag när freddes klocka ringde.. kunde inte somna om så vi låg vakna båda två en stund innan han skulle bege sig till jobbet. sen var det lika bra att stiga upp när han hade gått :)

har lite ärenden som ska göras idag. fixa lite saker på banken också ska jag nog ta mig 20 minuter i solariumet också annars försvinner brännan jag jobbat på ett tag. och det vore ju väldigt onödigt, eftersom det faktiskt kostar ganska mycket pengar att sola solarium. :) ska även försöka hinna med någon form av träning idag. antingen ut och gå/springa eller pallra mig till gymmet.

gårdagen? hade följe med paula till stationen igår vid åtta tiden när hon skulle hem. mötte upp och fredde också hämtade robin oss, så åkte vi till lödde för att dem skulle käka. efter det åkte vi hem och robin till jobb! sen visade det sig att han fick ledigt (?) så han frågade om vi ville komma upp och se film eller nåt, men då var jag både trött och irriterad så jag orkade verkligen inte. sry! tar vi nån annan dag istället :)

får väl också meddela att idag är det två månader tills jag och lollo åker till dalarna en vecka :) ska bli så skönt att komma här ifrån lite, bara umgås med henne och hennes vänner samt åka skidor med RIKTIG snö :) längtar lite grann faktiskt!

something else? ja faktiskt! jag skrev i inlägget igår att det var "frågestund". och med det menar jag att jag vill att ni ska ställa frågor! kom igen nu! frågar man inte får man inget veta ;)

talk to you later on :) puss!




RSS 2.0