Im sexy and i know it

Heeelt såld på den låten. Så jävla roligt oh dansa loss till den när man är ute och dansar. Alla blir helt crazy när den spelas... Skön stämning! ;)

Har egentligen ingen ursäkt till varför jag inte bloggat denna vecka, mer än att jag har haft en del att stå i. Ikea besök, måleri och besök av Louise... :) trevligt har det varit! Nu har jag gått på min jobb helg så det blir förmodligen inte mer bloggande nu iheller. Imorgon är det jobb 9:00-18:30 sen utgång med min chey :) (Sandra såklart) ladies night på inferno och general knas på Tages så jag känner att det blir en bra kväll! Stort plus i kanten att man har en bra arbetskamrat som hämtar upp en på söndag innan jobb, så får man sovit lite längre iallafall efter partynatten! ;)

Annars har jag inte så mycket mer att informera er om, känner att jag börjar bli förkyld.. Sjukt tråkigt orkar inte bli sjuk nu finns inte tid till det. På torsdag ska jag klippa mig oh färga håret (bort med det röda nu!) eller på onsdag, vi får se hur jag löser det har råkat dubbelboka mig nämligen. Sen på måndag kommer min soffa! Awesoooome :)

Nu ska jag sova! Natti på er


Grattis!

Idag blev min kära storebror hela 26 år gammal! Känns som jag skrev exakt ett sånt här inlägg för bara några dagar sen men nä det var ju ett helt år sen sist... säger det igen; tiden går alldeles för fort! Ser inte han som en 26åring som tur är... ;)
Älskar dig! hoppas du har haft en bra dag.

helg!

Då var det måndag... eller egentligen tisdag om vi ska sånna eftersom klockan nu är 01:43. Känns som jag börjar alla mina inlägg såhär efter en bloggfri helg (?) haha. Men nu är det måndag igen iallafall oh innan vi vet ordet av är det helg igen.. så känns det för mig som har ledigheten på veckorna iaf :)

I fredes jobbade jag 15-00:00 och sen åkte jag minsann hem och sov. Lördes infann jag mig på jobb igen 09:00 och jobbade till halv sju. Efter det åkte jag hem oh käkade och började göra vid mig, sen kom Sandra och joinade och vi hade lite trevligt tjejsnack innan vi stack ner i stan. Började på inferno, därefter fellini oh till sist dansade vi loss på tages tills dem stängde! Väntade mig inte så mycket folk ute eftersom det var helgen innan löning men där hade jag fel. Hade en riktigt skoj kväll :) tack gumman.. lördag kör vi igen! *ler

Lör-söndag sov jag cirka 40 minuter och jobbade sedan 12 timmar! Det var ingeeet kul alls vill jag lova och idag sov jag till klockan var nästan halv 1, väldigt länge för att vara jag. Men det behövdes...

Det var min helg, rösten är kass och behöver vila efter en utekväll och massa skratt hela söndan på jobb. Men den hittar förhoppningsvis tillbaka snart igen ;) Nu ska jag sova. Imorgon står ikea på schemat! Natti :)



Bootylicious! Haha.. en stycken störd lillasyster :-*


Chai

Hade chailatte varit nyttigt hade jag nog levt på det! Jag älskar kryddor, speciellt i julens tecken.. Kanel vanilj neijlika kardemumma ja you name it och i Chai får jag alltihop i ett ;) hur bra? Andra "smaker" jag ibland får cravings efter är kokos och saffran...

Gick upp tidigt imorse, behövde dessa timmarna fram till jobb till att tvätta. Så nu väntar jag på att det ska bli dags för fjärde "vändan" ner i tvättstugan sen ska jag fixa hår och smink. Jobbar 15-00:00 ikväll!


Lite mer video...

Vadå nostalgi!! :) Hittade min gamla skiva med tusentals bilder och lite videos. Får ta och göra ett inlägg med en massa gamla bilder nån dag! En video från när bäver fyllde 20 (?) tror jag.. kul oh blicka tillbaka :)


17

Har varit en lugn dag och kväll! Har inte gjort alldeles för mycket. Mötte upp Johanna i förmiddes, promenerade med henne till pilåkern/pilgården (?) för att hämta en liten bebis hon skulle va barnvakt till. Sen gick vi en sväng ner i stan och snackade lite skit.. :) handlade frulle och sen gick jag hemåt igen!

Har städat, sorterat tvätt och oljat in mitt köksbord oh köksbänk idag. Bättre sent än aldrig! hehe. Men det måste ju också göras... Känner mig lite tung i huvudet så tänkte fördriva resten av kvällen med tv, middag, hårinpackning, måla naglarna och lite sånt mys och vila upp mig inför jobbehelgen som börjar imorgon. Fy för vad tiden går undan!!

Här kommer en liten videosnutt på min lillfis som jag spelade in när jag var hos mamma i förrgår. Oliver har alltid älskat att sjunga och lyssna på sånger enda sen han var liten bebis, och nu har han börjat sjunga själv :) Dock filmar jag honom när han redan hållt på oh sjunga rätt länge så eftersom rastlösheten hade spelat in lite så var det lite slarvigt men sååå söt är han. Han sjunger först "bamse spindel" och sen "jag hamrar och spikar" haha.


Everyday it'll raaain, raain, rain..

Hej på er! Allt bra idag? Med mig är det fint. Antar att några av er väntar spänt på min utvärdering utav filmen vi såg igår. The twilight saga - breaking dawn. I eftertexterna av filmen spelas Bruno Mars fina låt It will rain!

När jag såg första twilight filmen på bio var jag väldigt skeptisk och visste inte riktigt om jag gillade den överhuvudtaget. Därefter såg jag film nummer två och tre och efter tyckte jag dem var helt okej. Också kom då Breaking dawn del 1 nu, och eftersom Sandra frågade om jag ville se den med henne så tänkte jag varför inte (?) Vi började kvällen med ett restaurang besök oh därefter "candy store" innan vi gick till Sf. Innan filmen började kom det in två grabbar och berättade vad det var för "regler" som gällde under filmen och att man skulle säga till ifall man blev illamående av någon scen (för tydligen hade två stycken svimmat på nattbion?) haha. Sen hade dem valt ut fyra stolsnummer som skulle få varsin planch eller "sherlock holmes" film. Alla tjejer skrek ju som galna när det var dags för planchen på Edward, varför kan jag inte riktigt förstå... Så snygg är han inte att jag skulle vilja ha han hängande på min vägg, no no. Iallafall så fick Sandra en film eftersom hennes stolsnr blev uppropat :) lite kul.

Filmen var bättre än jag väntat mig, den tog nya vändningar hela tiden och var ganska oförutsägbar ändå. Spännande och det var ingen stund då man blev "trött på att sitta där" om ni förstår hur jag menar. Nu väntar jag faktiskt ivrigt på nästa och sista (?) filmen/delen! Men nej jag har inte gått och blivit nått sånt där besatt twilight fan ;) som det förövrigt tydligen finns många av! haha

Vi kom hem rätt sent och när jag hade kommit i säng somnade jag snabbt till, men vaknade bara en liten stund efter av att jag kände mig väldigt illamående.. reser mig upp för att gå in på toan men det fick istället bli springa.. Kräktes oh kräktes till magen var tom, borstade tänderna och gick och la mig igen.. Sen sov jag gott! Hatar och kräkas, antar att min mage inte ville ha någon kinamat igår..









Däremot måste jag säga att Kristen Stewart är sjukt vacker! Både med och utan smink!


Premiär

Snart dags oh gå mot bussen.. Ska möta Sandra på stationen sen bär det av mot Lund! Mat/fika (?) och tjejsnack väntar fram tills filmen börjar 21:20 :) kommer vara hemma sent, kul man ska upp och tvätta kl 08:00 imorgon bitti ;)

Hörs!


Time waits for no one...

ZzzzZZz.. well, nu sitter jag snart och somnar.. klockan är mycket och det är dags för sängen..

 Har varit en sväng på centersyd med sis och oskar idag, fick handlat en ny väska.. efter det var planerna att promenera med paula men louise hade vägarna förbi och eftersom vi inte setts på över två månader så kände jag att lite de lilla umgänge med henne när vi båda nu matchade tiderna var värdefullt! det var trevligt att få "catcha upp" med dig mitt hjärta :)

Imorgon är det storstädning sen på kvällen ska jag på biopremiär och se twilight "breaking dawn" med Sandra.. det är över en vecka sen vi sågs sist så det ska bli trevligt :) har saknat henne också då jag är van vid att vi ses allt mycket oftare..

Nä, nu dags oh sova...



Sakna sommar!


Också var det måndag igen..

Och veckorna bara springer förbi... detta året har gått helt sjukt fort, jag kan knappt fatta att det snart är jul och 2012 är på ingång.. det är precis som dem säger, efter man fyllt 18/20 så bara springer tiden iväg, men det är väl för att det är först då man verkligen får en riktig "tidsuppfattning". Tänk då hur det blir när man får barn, då säger dem att tiden går snabbt, undrar om den ens kan gå mycket fortare än vad den gör nu ;-)

Helgen har varit jobb som vanligt.. men trivs man på jobbet så är det ändå helt okej att ha kul och tjäna bra pengar at the same time ;-) brukar vanligtvis hitta på något på lördagskvällen men i lördes kände jag inte för det alls så det blev bara en lugn kväll med familjen :) funkar det med!

Eftersom jag jobbade igår hade jag inte heller tid att fira farsdag.. så idag har jag firat min pappa(or) lite :) När min styvpappa kom hem från jobbet idag väntade nybakta lussebullar och glögg på honom.. ja vilken gullig en jag är va ;-) Kvällen har spenderats med papi på centersyd, fika och present även till honom.. älskar er båda oerhört mycket och är väldigt tacksam för allt ni gör för mig ♥ kärlek.

Nu ska jag tvätta ur silverschampoot i lillasysterns hår och sen är det kvällsmys!


Jobb!

Då var fredagen kommen och det är dags för en ny jobbehelg! Om en och en halv timme börjar jag jobba så nu ska jag snart bege mig då jag inte befinner mej på hemmaplan...  Ha en trevlig fredag kväll!

I sit here and i wonder if I'll ever understand just how much of me belongs to you.

Förresten! Jag glömde...

Glömde säga en sak! Igår gjorde jag ett inlägg som hette "10 sanningar om mig"..

Jag utmanar Emelie, sara L, izza, Elin, Jenny, Josefine och Vera Pain att göra de samma... :) om ni vill såklart... Och vågar ;-)

Puss!


Vinter

Jag somnade kvart i tre inatt och halv fem ringde klockan.. nu står jag och väntar på bussen i mörkret och längtar redan till klockan slår fyra då ska jag hem och sova tror jag..

Nu är vintern kommen. Det är svinkallt.


Lycka - vad är det?

Det var för länge sen dags att sova men denna tjejen ligger bara och skruvar på sig... Jag vill sova och min kropp likaså men min hjärna spelar inte med mig ikväll. Klockan är nu 01:00 och jag ska upp om fyra timmar.. Inte alls kul.... Men vad gör man..

Som rubriken lyder - vad är egentligen lycka? Lycka är olika för alla givetvis. Men vad är min lycka? Jag blir lycklig av att göra mina nära och kära glada och nöjda. Jag blir lycklig när det går bra för dem. Men om vi gräver lite djupare... Min EGEN lycka då? Ibland känns det som jag jämt och ständigt söker efter en känsla som inte finns. Ett välbefinnande jag inte hittar... Vad vill jag göra, vad vill jag jobba med, var vill jag bo och vem vill jag vara med... Nyss kände jag mig stadig, stor och stensäker på allt men just ikväll är allt en enda röra i mitt huvud och jag känner mig mindre än nånsin. Men det är väl bara och acceptera, för det är inte första och inte sista gången det kommer att ske antar jag..

Träffade en person idag som jag inte träffat på ett antal månader, jag har saknat henne mycket och det är något visst med denna kvinna.. Hon är en omtänksam underbar impulsiv rolig glädjespridare med mycket livserfarenhet och jag kan inte låta bli att inspireras av henne.. Hon får mig att tro på att man verkligen ska köra sitt eget race och följa hjärtat, dem som inte gillar det kan vända sig om och gå..

Nu öppnade jag kanske mig lite väl mycket i en icke lösenordsskyddad blogg.. Men vet ni vad.. I dont give a shit.. Vi har alla såna här dagar någon gång. Godnatt


10 sanningar om mig...

1. Jag har svårt för att lita på människor. Jag säger kanske att jag gör det men uppriktigt sagt kan jag räkna dem personerna jag litar på på en hand..

2. Freakin afraid of death. Yepp! Rädd för döden. Inget märkligt alls dem flesta är rädda och oroliga för vad som sker efteråt - eller inte sker? Uppskattar inte samtalsämnet alls helt enkelt!

3. Jag är en sucker för "mörka" killar - med mörka menar jag inte hudfärg utan brunt hår skarpa drag mörka ögonbryn mörka ögon... sexigt! dem får gärna vara tatuerade också. haha. nä men givetvis finns det vissa undantag!

4. Jag har separationsångest. Vänner, kärlek, släkt, djur ja dem alla kommer och går genom livets gång men jag vill inte riktigt acceptera det. Har man en gång varit en del av mitt liv och kommit mig nära och vise verca så har jag svårt att glömma och gå vidare... missförstå mig inte, menar inte att jag fortfarande är kär i och tänker på mina x pojkvänner tillexempel, utan snarare bryr jag mig om dem och vill att de ska må väl oh ha det bra.

5. Jag tycker om blodkorv. Och ärtsoppa. Och fisk. Allt sånt där som de flesta hatade i skolan haha.

6. Jag har egentligen lockigt hår. Men jag plattar det vaaaareviga dag för att jag tycker bättre om rakt hår!

7. Jag är en tänkare - och tänker alldeles för mycket. Mitt huvud är en bergochdalbana ibland. Ups and downs as they say. Och det kan gå väldigt fort i svängarna! Hur gick detta till? Varför blev det såhär - och inte såHÄR? and it goes just on and on..

8. När jag är ute bland mkt folk kan jag komma på mig själv med att kolla in folks ass. Både tjejer och killars. Dont ask me why because i dont know. haha.

9. Jag vill ha 3 barn. Blir ingen av dem 3 en flicka kan jag tänka mig ett 4e försök ;)

10. När ingen ser... dansar jag framför speglen till pussycat dolls, christina augilera, shakira.. ja ni vet, tjejer.. HAHA.


Det var det för denna gången :)


Helgen

Helgen är över och denna tjejen har en ny ledig vecka framför sig! Dock inte helt ledig denna gången då jag arbetar fyllnadstid på tors 06.30-15:48, alltså blir jobbehelgen lite längre men det överlever jag nog. Även om det är "helt okej" att jobba helg så saknar man ändå slappesöndagar, mys med familjen, kalas oh såna saker som man inte kan vara med på när man jobbar helger.. Julhelgen har vi ändrat om dagarna lite på jobbet så vi är lediga både fredag - lillejulafton och julafton. Ska bli så skönt!

I fredes jobbade jag till 00:00 därefter snabbt hem oh duscha, bättra på sminket och byta om - mötte upp sandra och grabbarna utanför tages och hade en mycket trevlig kväll! Jag hade längtat efter att få dansa loss och belive it or not, det var nästan roligare nykter.. :) det gör jag om! Temat var halloween, jag var inte utklädd men det var en del som var det.. rätt skoj oh se hur många går helhjärtat in för det och bjuder på sig själv ;-) Kom inte i säng förrän klockan var halv fem så när klockan ringde halv åtta ville jag typ dö...

10 timmar på jobb väntade och när jag slutade 18:30 var det hem igen, fixa sig och klockan 20 hämtade Marcus, Dan och Sandra upp mig.. Åkte till billeberga oh tände ljus på Sandras storebrors grav, allahelgonsafton och en massa ljus brann över hela kyrkogården.. gillar vanligtvis inte kyrkogårdar men det var mysigt och fint! Efter det lämnade vi kylan och kröp ner i soffan hos M och kollade på film istället! "Conan the barbarian" tror jag filmen hette (?) inte min typ av film egentligen men huvudrollen i filmen var h*t och sällskapet fint så det var helt okej ändå.. *ler

Sen var det dags och åka hem till sängen och sova några timmar inför gårdagens 12 timmarspass. Var riktigt skönt att veta igår kväll att ingen klocka skulle väcka mig imorse.. vaknade ändå i rimlig tid och satte mig på tåget till kävlinge, här är jag nu och har kvalitetstid med min lilla familj (för resten är ju inte här just nu :( ) som jag oftast brukar ha mellan mån-tis varje vecka.. min familj är det finaste jag har och får jag inte träffa dem absolut minst en gång i veckan är jag inte glad! ♥

Hoppas er helg var lika bra som min!



Jockes fina grav



En emma. testade "innerkameran" på iphonen and it sucks, ser skelögd ut haha

 

Min fina lillfis idag när han visar hur man ser ut när man är glad.. :D


Great breakfast

Godmorgon! Allbran, fil och bananer med massa kanel på är nog den godaste hälsosamma frukosten nånsin...



Rakt in i foderluckan sen en morgonpromenad! *haha*


ios5

Kan den heta så den nya ajfån uppdateringen? Hehe, inte så värst insatt men jag uppdaterade min 3gs idag iallafall. Lite senare än alla andra men nu är jag med på banan igen. Nä men jag tänkte att jag skulle fixa det eftersom jag om några dagar överlåter min älskade telefon till min kära mor när jag får min nya! Bara för att den är hon värd ♥

Förutom att detta har jag åkt tåg, handlat lite käk, städat och varit oh gymmat med Sandra :) också för att inte glömma kollat på väshta pojkvänsakademin! (haha) tänkte att jag slänger upp en liten tjuggis bild bara för oh se senare om de gett resultat och om NI tycker att det gjort det!



Nu är det såååhär va att bilden är tagen innan städning och dusch var avklarat därav pixlarna haha..


Fin låt!

It cuts like a knife
I'm going insane
wishing you would show me love
once again. I'm losing my mind
but I have to carry on
We were meant to be together
Forever as one


Ajfån

Hade en givande diskussion med en på telenors kundtjänst igårkväll via chatt. Tydligen finns min 4S redan på utlämningsstället i landskrona men jag får inte hämta den förrän jag fått min avi och den verkar inte vilja anlända... DESSUTOM fick jag ett simkort i butiken som jag bara skulle kunna ringa ett telefon samtal för att aktivera när jag fått telefonen men nä, då säger denna brud igår att det funkar inte alls så utan det är försäljaren som givit mig felaktig information oh jag måste beställa ett nytt kort...

Ibland vill jag typ strypa telefuckingnor för att dem aldrig lämnar ut rätt information.... ARH. Så varför byter jag inte? För att jag gillar mitt abonnemang och det passar mig.

Nattbloggar

Jag veeet jag veeet, jag är världens sämsta på att blogga och det är inte ens lönt att jag har en blogg... men ni glömde nog att det är min blogg och att jag bestämmer så jo visst ska jag ha en blogg. Och visst tänker jag skriva i den precis när jag vill. Även fast att jag inte skriver i den när ni vill så läser ni ändå den när jag väl skriver i den. Precis som jag vill. Get it? haha

Övertrött men ändå pigg tjej här. Jag som är o-van både kaffe oh cola drickare har idag förtärt en liter cola light samt en kopp kaffe och jag gissar på att det kanske kan vara det som gör att jag sitter vaken halv tre och inte är ett dugg trött. Eller ja det måste vara det, vad skulle det annars vara? Tråkigt har jag iallafall och när jag har skrivit detta inlägget tänker jag försöka tvinga mig själv till sömns.. hur nu de ska gå till.

Denna dag har bestått av en hel del prat, umgåtts med paula några timmar mycket trevligt! En sväng till bauhaus med mami och jörgen har också hunnits med. Vågen och jag vart kompisar idag, -4 bra jobbat Emma. Keep going. Imorgon ska jag sola och sen ska jag gymma med Sandra. Efter det har jag en stökig lägenhet att ta itu med.. den skriker typ stääääda mig..

helt meningslöst inlägg men jag vet att ni blir lite nöjda nu hihi
NATTI


Hahaha



Haha naw min lille fis har blivit ett riktigt pippi fan


Be careful

Some people come into your life as a blessing, and others come into your life as a lesson.


RSS 2.0