Nåt ni inte visste om mig..



Är att jag har en knäpp liten hjärt-tatuering på motsatta sidan av stjärnorna, som jag gjorde på fyllan för snart ett halvår sen! Haha som de kan bli..


Hahaha

Du söta människa som forsätter kommentera anonymt oh med olika namn..

Get a fucking life eller träd fram och ta dina åsikter med mig istället... jävla pussy! Dagens tjejer.. stora i truten med åsikter upp över öronen men o skriva under med sitt namn vad e de? haha så pinsamt.

Tavlor

  


 






Minns ni att jag sa att jag målade med Madde och Veronica en dag? Veronica Alex mamma målar massor med annorlunda, fina och färgglada tavlor.. Hon har talang :) Nu vill hon sälja bort några så om någon är intresserad e de bara oh lägga ett bud! ;)

Den lilla blåa med nallen gick för 300 spänn häromdan :)


Vad har jag gjort?

Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Hehe. 3dje ordentliga förkylningen på 4 månader. Tror faktiskt på bihålsinflammation denna gången också. Halsen värker inte alls längre.. allt ligger på bihålorna.

Vi var i lund hos en av Alex vänner igår (lund) och festade till det lite, trots att jag var sjuk.. men det var skoj! Dock blev det tidig hemgång för någon fick i sig lite för mycket :) hehe, när man inte druckit på månader så tål kroppen inte lika mycket. Jag drack som vanligt lagomt och blev bara lite salongsberusad. :) Natten/morgonen var icke lika trevlig! Vilken helvetesnatt.. vaknat flera gånger och med dunkande huvud och andningssvårigheter.. Det är hemskt oh va såhär sjuk...

Denna kommande veckan är det meningen att jag ska både hitta en praktik och börja praktisera. Men det kan dem väl inte kräva nu hoppas jag? Ska jag ringa runt och söka praktikplatser med täppt näsa? Det kan bli intressant. Haha. Nä men jag får nog kontakta min handläggare... för det är inte okej för mig. :)

 


January 27th

Och idag är det min pappas födelsedag! hurra hurra hurra till dina 46 år. :) älskar dig!

Anledningen till att det varit dåligt med uppdatering dem senaste dagarna är för att jag inte haft något speciellt för mig, och därför inte känt för att uppdatera er med... Inget? hur kul är det liksom. Som sagt idag fyller min riktiga pappa år oh igår fyllde min styvpappa år. Jag och Alex var hos mamma en sväng och lämnade en liten present till honom. Jörgen är ett big fan of smörgåstårta och vill alltid ha det på sin födelsedag, men eftersom mamma fortfarande låg febrig så köpte hon en sån "stubbe" för fyra pers som han fick nöja sig med sålänge. Imorgon däremot blir det riktig hemmagjord smörgåstårta och på lördag firar vi pappas dag. :)

Idag ställde jag klockan på 9 eftersom jag skulle upp och duscha och göra vid mig, ett bankärende, hem till mamma betala räkningar och sen iväg och lämna mitt cv. Tror ni jag gick upp? Jag och A har vänt på dygnet igen och ligger vakna till 3-4 på natten och kollar film. Illa illa! Kvart i tolv gick jag upp oh klädde på mig, meckade ut cyklen från garaget och begav mig till Kävlinge. Fan vad kallt det var! brrrr*

Halvvägs hem ringer jag mamma och då berättar hon att banken inte alls stänger 13.00 idag utan 17.00 eftersom det är Torsdag. Fan! tänker jag. Då kunde jag legat kvar ett tag till i värmen hos min älskling :) Men det var nog bra att jag kom upp ändå trots allt. Fixade mina bankärenden och mina räkningar, sen tbx till f-lund, duschade och åt, sen åkte vi oh lämnade mitt cv och därefter till willys för att Rich hade hittat mycket billig glass där. Haha. :)

Thats my day! how was yours? ♥


Alexs gästbloggar

Emma Camilla Anderberg!

Det finns ingen som är så underbar som du.. du får verkligen mina dagar att lysa upp oavsätt hur dem ser ut..
varje dag utan dig känns verkligen som en evighet.. och varje dag med dig känns som en dröm , vill bara att du ska veta att jag värdesätter allting som du har.. för den personen som du e den finaste som finns..
And my love to you is endless..! :)
I love you <3
/ Alee


Colors

Jag har alltid varit en nagelbitare, men den senaste månaden har jag kunnat lägga band på mig själv och för några dagar sen fick jag faktiskt fila ner mina naglar en bit för de blivit för långa. Och eftersom jag har ganska dålig "kvalite" på naglarna så måste jag ha dem lackade/målade hela tiden för att dem inte ska flisa sig så lätt.

Vilket har resulterat i att jag målar om dem minst två gånger i veckan nu... Fransk manikyr, rött, svart, glitter eller aprikos är mina favoriter just nu. Några bra nageltips för sköra naglar?



Just nu är det grått/svart glittrigt som gäller!


Tappar orken



Ville bara säga att jag beundrar alla där ute som reser sig upp igen, motgång efter motgång. Den senaste tiden har jag haft mycket problem med allt ifrån jobb, pengar till min kropp och läkarbesök.. Ibland känner jag bara för oh fly landet och detta vädret som bara är så jäkla tråkigt.

Så alla ni som har orken, hur gör ni?!


How does it look

Hur ser min blogg ut för er? I er webbläsare alltså.

I Internet explorer webbläsare ser den ut precis som den ska men i Mozilla Firefox så åker inläggen bort i vänsta hörnet? Vilken har ni oh hur ser de ut?


Vem är den skyldige?

I förmiddes när jag loggade in på min hotmail möttes jag av ett ganska roligt men ack så irriterande mejl.. "Du har begärt återställning av ditt windows live lösenord".

Nope, det har hon minsann inte gjort. Så vem är det som försöker knäcka mitt lösen och lista ut min hemliga fråga? För er information så när jag svarade på min hemliga fråga så tryckte jag på alla knappar huller om buller på tagentbordet så svaret på den frågan kommer aldrig listas ut. Nice try but no need to waste your time on that fuckers :)


Vilka bloggar läser ni?


Som ni kanske vet så är jag en riktig bloggläsare och när man inte alltid har tillgång till en dator måste man ju hålla sig uppdaterad på bästa sätt. Haha nä men eftersom jag tycker det är kul med bloggandet och att läsa andras så har jag gjort en sida på min Iphone med bara blogg-appar! Innan såg det inte så här välsorterat ut men nu har jag snyggat till det lite för att visa för er! Tänkte berätta vilka bloggar jag läser och vad jag tycker om dem! Vågar ni utmana mig? Vet att en del tjejer inte vill erkänna vilka bloggar dem snokar på but i don't give a rats ass som A:s pappa brukar säga! ;)



Först ut är Evasonja - Emelie möllers blogg :) Varför läser jag den? Jo för att har man börjat kan man inte sluta! Haha nä men Emelie är en jättesöt tjej jag lärt känna genom Fredde och hon är lite som en mindre känd "blondinbella" version för mig. Hon är inspirerande och har jävlarenamma den tjejen, vilket speglar sig i bloggen :) Ibland önskar jag att jag hade ork att uträtta allt du gör, flitiga du!

Blogg nummer två är Vera Pain - Alex mammas blogg. I sin blogg skriver hon om sina tankar/åsikter samt sin vardag. Hur coolt är inte det med en mamma som bloggar?! Med sina starka åsikter visar hon att hon skiter precis i what the whole fucking world thinks about her. Hon e hon och hon e underbar :)

Efter henne har vi Kissie - Och här vet alla tjejer garanterat vad jag pratar om. Provocerande, omogen men smart! Hon är väldigt begåvad som lyckas lura halva svenska folket till att läsa just hennes blogg, vilket i sin tur blir hennes lön varje månad.. Dock följer jag inte henne som innan eftersom jag tycker det har gått till överdrift med alla operationer och klinikbesök. Hon ser inte klok ut längre..

Whoops - Detta är då Alex exflickväns blogg. Varför jag har den appen vet jag faktiskt inte. Madde Alexs lillasyster visade mig hennes blogg en gång och sen dess har jag tittat in där några gånger :) bra blogg men som inte uppdateras så ofta!

Izzalundberg - Min brors exflickvän från waaay back i tonåren och som då också var en vän till familjen. Hon har huvudet på skaft och skriver en bra blogg helt enkelt :) far och flänger fram oh tillbaka och har också en förmåga att uträtta en massa saker alltid! Cred till dig för att du orkar allt detta oh ändå uppdatera bra haha :)

Sen har vi Izza Lager - Mammas pojkar bruttan med dem gigantiska brösten. Hon bloggar om sitt liv som strippa på club privé i sthlm, sin dotter och fru samt galna utekvällar och träning :)

Veroniiique - Vera, mitt ex Robins flickvän. Läser inte den lika ofta som förut eftersom det är ganska dåligt med uppdatering. Provocerande med starka åsikter om det mesta.

Efter henne har vi Kenza - en av kändisbloggerskerna. Varför läser vi dessa tjejer? Jo för att det är kul att läsa om deras glammiga liv där dem springer från möte till middagar, galor och premiärer.. Dessutom lägger upp sina grymma outfits!

Paow - också en känd liten prick från stockholm. Numera tillsammans med hugorosas. Hon skriver om sitt vardagliga liv i stockholm som 17 åring. (?) 

Hugo rosas - challenge boy. Ni som har sätt "den rätte för rosing" vet vem jag talar om. :) I sin blogg gör han olika challenges som vi läsare får rösta fram. Han har en humor som talar för sig själv och har båda fötterna på jorden verkar det som. Kul med grabbar som bloggar!

Katrin Zytomeirska - (rättstavat?) Hon bloggar om sitt liv som mamma och som flickvän till kändis fotografen Bingo Rimé. Framförallt inriktar sig bloggen på hennes viktnedgång efter graviditeten, där hon använt sig av LCHF metoden och träning med personlig tränare. 1,5 kilo kvar så har hon uppnått sin målvikt igen.. Så grymt!

(let me introduce) Misselinanderberg - Ja det hör ni väl bara på namnet. Min vackra och begåvade storasyster! Hon har nyss tagit upp bloggandet igen oh är väl inte den som uppdaterar speciellt ofta men jag tycker det är kul att läsa hennes blogg eftersom vi inte ses lika ofta mer. Ett stort plus är att hon är lycklig oh har fått tillbaka glädjen som hon saknade ett tag! Tack Oskar.. Cpklapp! ;)

Sara Lövendahl - Ingen jag egentligen känner utan bara känner till. Vi tränar på samma gym och hon skriver om sin viktnedgång och träning ganska mycket. Eftersom jag beundrar folk som lyckas med sina mål och med sin träning så tycker jag det är kul att följa och heja. :)

Lisessa - En barndomsväns exflickvän. Hon heter Elise och driver bloggen Lisessa - en blogg är som en dagbok, där hon skriver om sitt liv med sin pojkvän och en massa annat kul. Outfits, arbetsintervjuer, lägenhetsvisningar och fest! Mycket duktig på att formulera sig skriftligt :)

Take the moment - Annika är en barndomsvän till mig och trots att vi inte träffas alls ofta eller "umgåtts" på många år så vet vi vart vi har varandra. Hehe. Kul blogg att läsa som ibland innehåller en smula av kävlinges intriger haha.


Och till sist har vi ju min! Och eftersom ni läser detta just nu så vet jag att ni gillar den. :)
Vågar ni utmana mig?

 


Itunes



Ligger i sängen och har precis laddat ner Itunes och Youtube downloader. Tänkte ladda ner lite musik och lägga in på min iphone. Har haft den sen i april förra året och ännu har jag inte fått tummarna ur röven för att göra det. Hehe.


En sak ni inte visste

Mariah carey - I want to know what love is är den låt jag alltid lyssnar på när jag är ledsen, deprimerad eller behöver samla mina tankar. Då går jag iväg för mig själv och lyssnar på denna i hörlurarna eller så spelar jag den på högsta volym i högtalarna.. då känns allt genast lite bättre!


Nostalgi

Eftersom videon inte fungerar så får det bli en länk http://www.youtube.com/watch?v=GQCIJ-a67OI

Åh så barnslig låt oh jag som aldrig gillat dem där svenska låtarna
men så mycket nostalgi och minnen :)

Jag vill bara hjälpa dej, bara ge dej tid
jag vill ge allt jag kan och bara stå brevid
genom tiden hela livet du och jag
ger du allt ger jag mer än så ♥


Haha

Du "SARA" som kommenterar min blogg.. som mest troligtvis inte är en SARA överhuvudtaget. Lämna mig ditt nummer istället så ska jag nog prata rätt dig för du verkar vara ute på heeeelt fel bana. Nä juste, det vågar du inte, tänkte det också ;)

PUSS!

Friday baby!

Och hur har den spenderats?

Jo, ett jävla snozande på mobilen i morse till att börja dagen med. Orkade inte. Ville inte. Men det var upp och iväg traskade jag mot Af. Hade ett litet snabbis talk med min handläggare och vi kom fram till att jag nu ska komma ut på praktik någonstans, nästa eller nästa vecka igen.. Inget jobb so far men alltid något.. Så nu ska de letas en plats i veckan! Vart vill jag vara? Nån stor livsmedelsbutik eller så slår jag nog en pling till tetra pak.. dem ringde ju mej i somras o behövde folk i restaurangen, men jag hade redan sommarjobb då. Så behöver dem hjälp nu hade det ju varit prima. ;D

Hängde hemma hos mamma i några timmar och sen traskade jag tillbaks till furulund och min grabb. Som mötte mig en bit på vägen så jag slapp gå ensam. (trots att de va ljust ute) Haha. Du e så go Alex :)

Fredagskvällen har vi spenderat hemma precis som många andra fredagar.. men vem fan pallar dra ut i detta kalla väder? inte jag iallafall! jag väntar på sommaren :) som gärna hade fått dyka upp nu..


No lifers

Sluta skriva kommentarer i min blogg för att ni tror att ni ska förstöra saker för mig eller sprida rykten som är meningen att folk ska tro på.. Numera har jag ställt in min blogg på att jag godkänner era kommentarer innan de publiceras eftersom jag är trött på alla jävla lögnaktiga kommentarer som kommer oh endast kommer för att skapa intriger.

De ligger ingen sanning bakom vissa av era påståenden, så snälla sluta hoppa på mig och låt mig avgöra vad jag GÖR, VILL GÖRA OCH HAR GJORT.

Tack på förhand :*

Då är det illa

Loggar in på facebook och möts av en artikel Josefine lagt upp. "13 månader gammal son drunknade medans mamma spelade facebook spelet Café world." Kan inte låta bli att bli skitarg inombords. Vilken dum idiot tror att man kan lämna en 13 månaders bebis i ett badkar själv och gå och titta till ibland? Och pga att hon inte kunde slita sig från sitt facebook spel. Då har det fan gått för långt. Lucky girl som hon är så bor hon i USA och kommer att bli straffad med nästan livstids fängelse.

Som jag skrev tidigare så har kvällen spenderats genom att måla tavlor. Alex kom ner och målade en också. Ett hjärta med vingar och våra bokstäver på varsin sida av det.. Söta du :) Den hänger på väggen nu. Haha. Ni kanske får se dem andra mästerverken i morgon också om jag orkar fota dem till er. ;)

Annars inget annat nytt. Förutom att jag blir galen på min kvalster allergi. Jag skulle bara vara "lätt" allergisk men näääähädu. Utslag/eksem i ansiket trots nytvättade sängkläder hela tiden. Jag som alltid haft så bra hud accepterar inte detta... jag vägrar. ÅHHH.




Har spenderat kvällen framför en duk med e...

img_0714 (MMS)

Har spenderat kvällen framför en duk med en pensel i näven! Till sällskap har jag haft två duktiga små konstnärer Madde o Veronica :) skitduktiga på o rita båda två. Men vera gaddar ju och då måste man ju kunna rita. Och Madde har väl bara haft tur och ärft hennes kreativa sida ;-). I högtalarna har de spelats mysig musik och de har varit riktigt avkopplande faktiskt.


Va?



Haha där ser man. Galet.


Kenza och Tyra show

Filmen är klar nu men jag fastnade framför Kenza och Tyra show. De flesta av er vet säkert vilka jag pratar om.. Glömde iallafall kolla på det i höstas så jag började med avsnitt 1 idag. Nu är jag på tre och jag har faaastnat. Kan inte sluta haha. Så kul att se på alla utmaningar dem tar sig an och folks drömmar som dem uppfyller. :)

Filmen ser jag med my love ikväll istället! Mys!

Easy A

Somnade sent inatt och gick upp tidigt. Ingen bra kombination. Alex skulle som jag sa på möte i morse så 8 fick vi lämna sängen och värmen.. *snyftar* Han till sitt möte och jag till ica och handlade frukost. Som vi sen käkade tillsammans med mamma, lilsis oh lillebror efter A var klar på mötet. :)

Man hinner med så mycket om dagarna när man går upp tidigt. Klockan är inte ens halv tre och i mitt huvud känns det som den är minst sex. Och thanks to endast några timmars sömn i natt har jag en jäkla huvudvärk, så denna dag hade gärna fått gå fortare.. hehe.

Nä idag blir en slappedag. (som alla andra?!) Sitter här och väntar på att en film jag tankar ner ska bli klar. EASY A heter den.. den verkar rolig. Nån som sett den? Under tiden jag väntar checkar jag lite jobb. Från det ena till det andra så är det äntligen min tur att skrivas in i jobbgarantin nu i februari. Då får jag förhoppningsvis hjälp med ersättning och praktikplats/jobb...

Lite kul?


Har aldrig direkt brytt mig om olika kategorier här i bloggen, postar nog vanligtvis alla mina inlägg under allmänt (?) MEN nu är det så att jag tänkte att det kanske kunde vara kul att lägga till 1 eller 2 kategorier i bloggen oh skriva något under de här kategorierna kanske en eller två gånger i veckan?

3 sanningar om mig, tre nya varje vecka då alltså.. mina personliga åsikter om saker och ting? (jag väljer om vad) ute och inne lista - vad tycker jag är tummen upp o inte?

Ja ni får välja, jag bloggar ju för er..


Nattblogg




Whopsi! Nu blev klockan sådära mycket igen. Har suttit och lekt på picnik.com lite medans A har spelat. (blandannat) Men nu ska vi snart krypa ner. Klockan ringer tidigt imorgon.

Obs! - Jag kan inte de där med att ta bilder på mig själv längre. Haha. Som ni vet så innehåller min blogg mestadels äldre bilder på mig själv, då jag känner att jag växt ifrån OCH inte har tid till att ta en massa bilder på mig själv hela tiden.. men ikväll var en sån där rastlös en så idag är jag snäll oh bjuder på en. ;)


Wherever you go i will follow

Nu är jag återigen hemma i furulund hos min grabb! ♥

Dagen skulle egentligen börjat på så vis att jag skulle till arbetsförmedlingen på möte, men det var tydligen ett fel från deras sida och jag hade ingen tid idag. Så det blir av på fredag istället. Men eftersom jag skulle umgås med Louise, och A och hans daddy skulle till Entré så passade jag på att åka bil hem vid 12.

Har spenderat dagen med Louise oh det har blivit en del chitchat (det vi tjejer är bäst på) så nu har vi nog catchat upp det mesta. ;) Vi har också varit på gymmet ungefär en timme och lollo testade på att träna där, sen passade vi lillfisen och gick en sväng med honom till konsum och handlade.

Vid halv tio begav jag mig mot furulund i duggregnet (MÖRKRET!!) och min fina Alle kom och mötte mig vid viken. :) Så nu sitter jag här och har tryckt i mig en frukt-tallrick med apelsin och banan. Mmmhm. Vad A:et gör? Han sitter brevid mig och spelar nått random datorspel med riddare och hästar som slåss. :)




Endless love



Ni är världens finaste ♥


Its been forever

Sitter och väntar på min tös! Som jag inte har träffat på evigheter känns de som. Vi ska till gymmet för hon ska provträna. :)


 


Åren går


Satt och funderade innan på att nu är det faktiskt bara 3 månader kvar tills jag nollar och blir 20 år gammal.

Det är mycket som har skett i mitt liv dem senaste 5 åren. Vissa saker ångrar jag att jag gjorde, och vissa ångrar jag att jag inte gjorde. Men man måste vara ung och dum för att kunna bli gammal och vis eller vad e de man säger? 

Så många minnen och erfarenheter man har skaffat sig. För två år sen trodde jag inte att mitt liv skulle se ut som det gör nu. Men jag vet att det ständigt kommer att ske nya förändringar genom hela livet (Vissa lättare än andra) och det är bara att glida med antar jag. Innan var jag rädd för att lämna, att börja om på ny kula och för att såra en annan människa med ett hejdå. Jag tycker det är otroligt jobbigt att göra andra människor ledsna eller besvikna men nu har jag förstått att JAG är viktigast för MIG. Jag har också insett att jag kan inte hela tiden grubbla över att spara på tid.. för det är så jag tänkt. "inte slösa på den tiden jag har här". Men... hellre leva ett långt lyckligt liv än att leva kvar i något dåligt för att inte slösa tid och börja om...? När jag tänker tillbaks på hur jag sett på saker och ting kan jag bli lite mörkrädd.

Jag hoppade tillexempel av skolan för ett år sen (är det verkligen så länge sen?!) för att jag hade brottom. Jag hade brottom att komma ut och visa vad jag gick för, tjäna mina egna pengar och dra mitt eget strå i detta samhälle. Men vad fick jag utav det? Nu ett år senare inser jag att jag borde stannat kvar. Men jag lär mig av misstaget..

Nu har jag iallafall börjat om på nytt för tredje gången gilt i mitt liv oh denna gången måste det väl vara min tur tänker jag. Och HOPPAS jag. Det känns bra iallafall. <3

Min hjärna har fått stå ut med mycket genom åren men en sak har jag lärt mig. Och det är att tiden läker nästan alla sår. När det gäller kärlek iallafall. Min första kärlek gjorde ont att lämna bakom mig (även om det var jag som lämnade) och det tog sin tid. Men idag när jag blickar tillbaka kan jag le för mig själv åt alla roliga minnen, men samtidigt tänka "vad fan höll jag på med?" haha. Jag trodde på de där orden som kom ur min egen mun att jag skulle saaakna, och älskaaa och finnas kvar där brevid honom för aaaalll framtid som en vän. Idag skrattar jag åt det. Hehe. Men det är en erfarenhet det med. :)

Jag har fått kämpa med mitt eget huvud och lämna och ge upp saker och människor trots att de varit väldigt betydelsefulla för mig, för att vi inte passat ihop eller haft samma visioner och framtidsdrömmar. Både vänner oh pojkvänner. För att vi helt enkelt varit för lika men samtidigt så olika. Och tro mig mina vänner, det är inte lätt att tvingas lämna när hoppet och lågan fortfarande lever kvar. Men det är tiden där igen. Det dör en dag det också, även hur ont det än gör till en början.

Nu har jag utökat mitt hjärte-förråd med ytterligare några fina personer som betyder mycket för mig. Och det är Baby A och hans familj. Trots att det bara varit jag oh A i 3 månader så har han hjälpt mig att bygga upp min självkänsla och mitt förtroende för andra människor väldigt mycket och det tackar jag honom stort för. ♥ Han är en av de finaste människor jag tror jag kommer träffa under min livstid. Godhjärtad, omtänksam, generös och som vill alla väl.

Vet inte riktigt varför jag skrev detta men ibland känner man att man behöver öppna sig lite extra! och det är ju trots allt min blogg och jag som bestämmer över innehållet. Och ni får gärna komma med er både dåliga och bra kritik men STÅ för era ord underskrivet med ert namn, annars väger de ingenting.










You’ll always be my hero
, even though you lost your mind.



Haha


Att en person kan bry sig så mycket om vad jag tycker. Jag får absolut inte få veta om de går dåligt för den/dem för det är ju en svaghet.. och jag bryr ju mig SÅ mycket ;) Så jävla löjligt, men också så j*kla underhållande att se!

Lördag

Så vad har vi hunnit med idag?

Vaknar.. snabb frukost. Hela Alex familj + jag packar in oss i bilen och åker till Malmö "Fyndbörsen" och gluttar lite. Köper ny navelpiercing med kors. En riktig fining! (lägger in bild imorgon, kanske) åker hem, hämtar gymkläder, jag oh Alex på gymmet typ 1 1/2 timme. Hem till mamma en sväng. Sen Ica. Sen promenix tillbaka till f-lund. Väl hemma lagar vi biff med bambu och ris. Delicious :) Sen dusch, mys och film-kväll.

Det var min dag i korthet och utan detaljer. Ni kan ju inte få veta allt. ;) Nu ligger jag iallafall i sängen och hade tänkt sova. Kanske går upp för en powerpalk imorgon bitti. Men bara kanske. Ett kanske som lutar åt ett nej mest. :P MEN... If i do it... I will let you know :) Förresten, ingen som antog utmaningen om 15 sanningar mer än Emelie?? Tror inte ni vågar ;)

Natti!

<3

Love the way you lie - part 2

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

[Rihanna's Part 2]
Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

[Rihanna's Part 3]
So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories

[Eminem's Part]
It's morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared makeup as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me you'll be sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills,
You hit me twice, yeah, but who's countin'?
I may have hit you three times, I'm startin' to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I'll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I'm in my f-ckin' mind, without you, I'm out it

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

Love the way you lie


Glömde..

Glömde säga att ni som antar utmaningen och skriver "15 sanningar om er själv" får gärna länka er blogg i kommentarsfältet till det inlägget. :) Så jag kan läsa era! ;)

....


Utmanad..

Såg att Veronica hade  gjort "7 Sanningar om sig själv" på sin blogg eftersom hon blivit utmanad av en vän.. därefter blev jag utmanad men jag valde 15 SANNINGAR istället för 7.. Och nu utmanar jag alla som läser min blogg och har en egen att skriva dem i.. ;) Och veronica, you hafto figure out 6 more truths about your self.. :) Haha!

1. Jag är jätterädd för döden och jag hatar att prata om det. Jag har också konstiga tankar om att jag kommer att dö ung, av en sjukdom eller ett dödligt virus.

2. Jag faller ofta för badboys.. Det är nästan så illa att har dem inga "fel" eller alltid tycker precis som jag så är dem inte intressanta. Sometimes its gotta be some drama..

3. Jag har "slösat" många år av mitt snart 20-åriga liv på förhållanden och killar som jag trodde var "the one". Vilket de har visat sig att dem inte var, men man lär sig av de förflutna.

4. Jag har kontrollbehov. Vilket många tror att det måste vara att ha kontroll över andra människor, men så är det inte. Över mina saker, vad som skall ske oh inte, pengar, situationer och över människor som inte alls har kontroll över sig själva.. både positiv och negativt.

5. Jag är en allt eller inget människa. När det gäller de mesta.

6. Jag tycker inte om att kolla på tv. Händer det så ska det vara reality - inte en massa påhittade sjukhus/kriminalar serier.

7. Den äldsta jag har "gjort det med" är 29 år gammal.. Alltså tio år äldre än mig. haha. (hej mormor och mamma *vinkar*...)

8. Jag vet att det inte är det bästa sättet, men när jag blir förälskad i någon vill jag vara med den personen varje timme, minut och sekund. A ♥

9. Om jag verkligen älskar någon, stannar jag kvar och kämpar.. oavsett hur jävla ont det gör.

10. Mina armar är nog mitt största komplex.

11.
Jag gillar att bli kallad "gumman" av den jag är tillsammans med. ;)

12. Jag har blivit gripen för snatteri - innan jag fyllt 15. Vad jag snodde? Två läkerol askar på Ica Maxi. Fan vad jag kan garva åt det idag.

13. Jag ogillar rosa kläder.

14. Jag har varit otrogen.

15. Jag har aldrig slagit någon med en knuten näve.
Haha.





Här stod jag oh väntade för sisådä...

img_0692 (MMS)



Här stod jag oh väntade för sisådär 2 minuter sen. Nu är jag på väg till furulund till min älskling.. Vi har sovit hos mig inatt men han tog en tidigare buss hem. Gym och hämtning av lillfisen på dagis e vad som stått på schemat idag. :)

Vi får se vad kvällen har att bjuda på, kanske ett besök hos pappa som opererades idag!


Middag och mys

Igår var min pappa, brorsan, paula och lille jamie här och åt middag med Alex pappa och familj. :) Det var jättetrevligt oh kul att ens föräldrar/familj fungerar bra ihop. Tack Veronica o Kenth för maten o gästvänligheten :)de va supergott! *ler

Idag är det måndag, ny vecka och massor ska göras känns de som. Måste söka 4 jobb som arbetsförmedlingen anvisat mig, de ska lämnas tillbaka filmer på hemmakväll i lund, vi ska in till tattoo johnny och prata om Alex gaddning och förmodligen beställa tid, städa, hem till mamma hämta nya p-piller, träna skulle också hinnas med men som det ser ut nu så gör det nog inte det..

Nu vill jag ha vår och jobb! Vilket förhoppningsvis tar mig till ett körkort... Därefter är sommaren mer än välkommen :) Ah juste ja, en heldag på vallåsen måste hinnas med också innan snön lämnar oss. ;)



Haha, min pojkvän gillar denna bilden. Därför skrev hans söta flickvän just ut den och tryckte in den i hans plånbok. :) Puppy lips baby!


PUSS PUSS

Remember this hun? ♥

 

En liten text jag skickade in till "dagens puss" spalten i metro för ca 2 månader sen. Hade inte räknat med att den skulle komma med men det gjorde den minsann! Vilken liten charmör jag e va.. ;)

 

Tur att jag gav det ett försök iallafall, för PUSS spalten är numera borttagen! haha

 



Det är inte lätt när det är svårt.

I torsdes kom min pappa hem precis så som det var planerat. Vi träffades upp allihop hemma hos brorsan och vi alla fick lite prylar från thailand :) thanks daddy! ♥ Sen åkte jag och Alex med hem till min pappa oh tittade vidare på lite bilder och filmer. På eftermiddagen åkte vi alla in och käkade (jag, paula, victor, bebben, pappa, eve och alex oh hans syster) på tatung. Mys!

Idag har vi bara chillat och tittat på gaddningar till A och varit me dem andra på willys oh storhandlat mat. Och i morgon kommer en del av min familj hem hit (till Alex) och käkar söndagsmiddag. Blir säkert trevligt! hehe (och pinsamt... min pappa är ju den clown han är..) *ler ;)


Im outta here!



fulsöta små sköldisar från djuraffären ;)

Coming home

Tidigt i morgonbitti landar min daddy på kastrup!


Jag har saknat dig soulmate :)
Jag och min pappa är som pusselbitar.. we're ment to be next to eachother. :) Min mamma och jag har också en mycket fin relation och jag kan aldrig önska mig en finare mor, men jag och pappa har nåt speciellt.. kanske för att vi är så lika som personer. Av samma skrot och korn. Inte alltid positivt men så e de! :)

Och imorgon kommer han hem efter en månad i Thailand med sin flickvän. Im exited! ♥


Im still me.. and..



Hating me isn't going to make you any prettier!

;)


Movienights

Dem senaste dagarna har spenderats hemma, in bed, with my darling and movies :) mys! Jag som (tydligen, har inte varit det innan) är en person som vill att saker ska hända hela tiden, får nu äta upp mina egna ord haha.. "DET KAN INTE HÄNDA SAKER HELA TIDEN". Hehe. And i guess its true.. men nästan hela tiden då? ;) 

När man är arbetslös har man överenergi och jag måste bli av med den. Helst genom att få ett jobb om jag får välja. Söker och söker utan framgång.. men, var man en idiot som inte skötte skolan får man inga chefsjobb oh det är jag fullt medveten om. I'll keep looking :)

Igår bakade jag och Alex kanelbullar. Jag på det traditionella viset som vi i vår familj alltid gjort, en sats kanel och en sats vaniljbullar (fast utan bullformar denna gång.) Och Alex på deras sätt.... STORA jävla bullar och goda var dem minsann. Skönt med en grabb som äntligen vet vad hushåll handlar om.. kan laga mat tvätta och städa inreda... Is it my turn to lean back now? :)








Nattblogg

Sitter och dricker bärs oh söker jobb medans min älskling sitter här brevid och spelar! Perfekt måndagsnatt? Hehe. Sen blir det mys :) Gonatt på er!

Nytt år

Nyårsafton var helt okej :) vänner och finaste värdinnan. Dock var det inte helt okej att inte få spendera den med sin älskade, få den där kyssen och kärleken och allt därtill. Förra året firade jag med hela gänget hos brorsan och paula, året innan det i Atorp med massa nya vänner, året innan DET på klostergården med förlovning och nära oh kära, året inna.... ja ni fattar, minns inte senast jag inte fick den där kyssen men ack detta året fick jag stå där utan! Men nästa år älskling.. då släpper jag inte i väg dig ;)

Även om kvällen inte blev riktigt som planerad så var den trevlig :) 12 slaget smällde vi lite grann och sen begav dem flesta av oss sig ner till stan (landskrona) till tages, där dansade vi hela natten till vi några stycken begav oss hem till sandra igen och slaggade. Blev mer alkohol intag än vad jag planerat men lika glá va jag dan efter ändå. Hehe. Det viktiga för mig när det gäller alkohol är att jag vet att jag klarar mig utan och kan ha lika kul för det.. dem som inte kan festa utan sprit måste ju vara tråkiga människor :)

Så min summering av nyårskvällen var att den var helt okej! Nu är det nytt år och nya tag och det ska minsann bli helt perfekt har jag bestämt. Jobb ska fixas och om inte det gå en utbildning, förhoppningsvis flyttas och träningen ska skötas.. Jobba på och spara lite cash till sommaren och kanske följa med min älskling till *** i juni? Wee'll see :) Att få spendera min tid med dig Alexander Dahlström har redan gjort detta året betydelsefullt! ♥


When you miss someone the most

Och äntligen kom prinsen hem! I lördes vid elva tiden satt jag här ensam i lugnet oh spelade guitar hero, när dem hela familjen spatserade in genom dörren.. Åh vilken lycka det var när min (skäggiga haha) men finaste älskling kom och gav mej världens mysigaste bamsekram och kyss! Gud som jag saknat denna värme... ♥ Är så glad att du är hemma igen. :) Att NI är hemma igen!

Natten spenderades på rummet med tända ljus och mys.. paketöppning och prat.. :) Osv! *ler Av mig fick min älskling ett datorspel (dead rising 2) oh 4 skjortor från j&j samt ett par vinter boots (ni vet, dem där gula kängorna alla grabbar går runt i hehe.) :) Med sig hem till mig hade han en ring, en parfym, en skjorta och ett set med underkläder :) Tack baby! Av veronica och familjen fick jag mascara, ansiktkrämer, ett set med kroppsartiklar och en vodka. Alldeles för mycket när jag redan fått julklappar! Ni alla är så fina! Kärlek till er :)

Igår catchade jag och Alex upp och åkte in nova och shoppade lite.. :) Efter det åkte vi in till stan oh käkade på tatung *mys :) och sen var det meningen att vi skulle se bio men det hann vi inte så vi hyrde film på hemmakväll istället.. som vi idag lämnade och hyrde 3 nya som vi ikväll tittat på. Tröttnar aldrig på att bara mysa in mig i din famn med film och tända ljus :)


                        

 

 

 

 





Lite av grejerna :)


RSS 2.0