NY BLOGG

Kära vänner! Som ni ser så ser här helt förfärligt ut här inne. Pillade med designen men blev inte nöjd, och skrev att jag skulle blogg strejka men menade inte det egentligen eftersom jag blir galen om jag inte kan skriva av mig när jag känner för det. Så from now har jag en ny blogg på en ny webbplats och sen får vi se hur det blir i fortsättningen!
KLICKA HÄR för att komma till min nya blogg. Var trött på "hejhejhejemma" det är lite oldschool, lite mer än tre år gammalt haha. Eftersom jag inte har något smeknamn och inte kunde komma på något så fick det bli mitt smeknamn jag hade på dagis när jag var liten chey!!

AAAARG

Jag blir galen, jag orkar inte pilla med en design och jag är inte nöjd med alla fula gratis designer. Så tills någon har lust att hjälpa mig så blogg-strejkar jag :)

Gott!





Som jag skrev gjorde jag egen musli igår! blev ändå helt okej :)

hasselnötter
mandlar
linfrö
havregryn
pumpafrön (kärnor?)

eftersom jag är rätt kräsen vad gällande frön och grejer så fick det stanna där.. haha. Blandade lite honung och vatten och hällde över (inte för mkt!) rostade i ugnen på 200 grader i ca 10-15 minuter. Måste öppna och blandas om typ 4 ggr!


powerwalk i regnet



När jag kom till landskrona innan slängde jag bara in mina matvaror i kyl oh frys också begav jag och Sandra oss ut på pw i regnet. Brrr! regn och rusk. Man borde skaffa sig ett regnställ så har man iallafall inte vädret att skylla på. Haha. Måste köpa nya skor också. Har köpt massa löparskor men får så ont i mina fötter. Eller special gjorda sko-inlägg. vi får se.

Nu gör jag musli! De ni! Första gången jag gör det men eftersom jag är en sucker för typ fil och flingor/musli så tänkte jag göra en egen nyttigare variant... (ps. angående bilden ovan så får man se förj*klig ut när man varit ute i ösregn)


Losing my head

Det var ett tag sen. Egentligen inte så länge sen. Kämpa. Käääämpa.

Glee

Ni skulle bara veta så besatt jag blivit av denna serie. Eller ja, besatt är kanske fel ordval. Men jag är helt fast. Det började med att jag hörde att en vän till mig kollade mycket serier på internet, streamade, såg dem direkt utan att behöva tanka hem dem. Och eftersom jag inte är så mycket för tv, kollar mest bara på reality, så hade jag ett helt hav av serier framför mig men hade noll fucking koll på vilken jag skulle se på.. haha ;-) Men glee fick det bli, och nu är jag inne på min andra säsong... känns som att jag har blivit lite osocial!

Missed me?

Hej på er! Som ni ser har jag pillat lite med designen (och om ni inte gör det så uppdatera sidan genom att klicka på f5 eller högerklicka och uppdatera) och det gick inte så bra. Det är faktiskt en gratis design som jag tänkte göra om lite men jag gav upp.. har tappat det helt vad det gäller att designa bloggar. Jag som var hyfsat skillad på det förut (?) vad hände. haha.
Iallafall så ser det inte ut som jag vill, men det är lite ljusare och det kanske är lite roligare att klicka in. Hade ju varit ännu roligare med en massa bilder på mig (såklart) men jag pallar helt enkelt inte göra en header. Nån frivillig?
Bilden i profilen ska förstoras och en presentation ska göras när jag orkar. Ni vet hur det är. Hur är det med er annars? Var ett tag sen jag uppdaterade er... but thats me, off and on, off and on ;-)

Back to work

Imorgon är det jobbdags. Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka även om jag inte är helt kry än. Jag gillar faktiskt mitt jobb oh att jobba helg.. Är mycket hellre ledig hela veckorna och jobbar på helgen :) funkar fint för mig!

Idag åkte jag hem från min mami, har faktiskt tillbringat hela veckan där för att ha lite sällskap medans jag vilade upp mig och försökte bli frisk. Åkte en sväng inom i lödde och köpte en köksvåg att väga mina kommande måltider på. 400 spänn gick den på.. Haha! Men vad gör man, jag behövde ju den :)

Efter det åkte vi hit och dem hjälpte mig att borra upp min stora tavla, tavelbelysning, min nya spegel och lite annat. Var ju på Ikea igår och fick med mig en del smått och gott hem.. Bland annat en ny taklampa till vardagsrummet men den kunde vi inte hänga upp idag då vi fattades grejer.. Booo! Men finns säkert nån annan som kan hjälpa mig med det när jag köpt en kontakt... Nån frivillig händig man? ;)

Nu är klockan snart halv 3 och jag inser att jag legat i sängen flera timmar och vridit på mig... Hatar att jag vänt på dygnet, big shame on me...


Mission accomplished

Nu har jag varit utan smink och platttång i fem dagar :) skönt när huden och håret får vila lite!


Lite tröst

Trotsade min slöhet lite och åkte en timme till center syd med mami och jörgen. Köpte en bodylotion från märket "I love" på kicks, (den heter coconut & cream, världens godaste) en tröja jag velat ha ett tag och lite grejs till mina ögonbryn. Så nu är dem nyfärgade oh finputsade...


Åhhhh

Jag vill inte va sjuk mer! Blir som en gnällig liten rastlös unge och jag hatar det. :( Idag vaknade jag vid 11, var vaken och snackade lite skit med mamma och sen har jag bara varit parkerad i soffan och sovit från och till tills nu. Kommer återigen va vaken hela natten.

Har också hunnit ringa och fixa med min tandförsäkring som tydligen visst dras som den ska (?) och med vårdcentralen då jag vill fortsätta vara listad på kävlinges. Så imorgon bitti ska denna tjejen ha en akut tid till läkaren minsann!

Detta är min utsikt från soffan förtillfället... Min lillebror (2,5) vill också ha en iPhone oh spela på haha


I've gotta let it go

Fan. Nu blev klockan mycket ändå. Har suttit och pratat med min lillasyster och hennes kompis i flera timmar. Inne på golvet i badrummet dessutom för att inte väcka resten av huset, haha. Känns så längesen man var 14 men ändå som igår. Nu måste jag sova. Natti!!


Till mitt virus

Kära virus. Jag tycker du kan lämna min kropp nu. Det var inte mer än 4 veckor sen sist du besökte mig och nu har du plågat mig i över en vecka. Till och med på nyår plågade du mig och jag kunde knappt prata. Det börjar göra ont i bröstet när jag andas och hostan blir liksom inte bättre bara räligare. Vad har jag gjort dig? Är det din vän lunginflammation som tänker tränga sig på också?! Känner hur även PMS:en börjar plinga på dörren. Hur ska detta sluta. Grrrr....

Måndag

Också var det måndag... och dagen har bara svept förbi. Vaknade sent, hemma hos mami. Befinner mej här just nu oh vilar upp mig och försöker bli frisk. Alla i familjen är sjuka så det enda som råder just nu är vila. Men det är skönt med några sminkfria dagar i mjukisbrallor! det behöver jag..

Känner mig så blek, så jag och Elin tog en sväng till solariet innan och bättrade på färgen lite. Den vita färgen alltså.. heheh. Och sen avnjöt vi en god middag hemma hos henne oh Oskar :) därefter mätte vi alla mina kroppsdelar för att se centimeterna försvinna så småningom ;)

Nu ska jag ut på promenad! mycket trist väder men måste få göra av med lite energi annars kommer jag ligga vaken till långt in på morgonen...



maaaat


Året som varit

Precis som många andra bloggare tänkte jag inleda detta året med en "utvärdering" av de förra... Så här kommer en blick över de gångna året, bit för bit...


Januari

Året började segt, jag var sjuk hela tiden kändes det som och sprang fram oh tillbaka mellan vårdcentralen och sjukhuset i lund. Fick diagnos att jag var kvalster allergisk oh det var boven till alla "förkylningar" som egentligen inte var förkylningar. Jag och A var tillsammans och just den 1a januari anlände han hem från polen där han och hans familj spenderat 2 veckor! jag spenderade den största delen av min tid hos honom i furulund eftersom jag var arbetslös och vintern oh kylan gjorde att vi hellre stannade inne i värmen *ler  När vi väl vågade oss ut byggde vi igloosar i snön annars kollade vi film till sena nätter..

   


Februari

Jobbade en hel del som vikarie i skolkök och på dagis när det fanns timmar, firade alla-hjärtans dag med bio oh restaurangbesök, vinkade av Alex pappa på kastrup som varit på besök i sverige sen i början av december. Var mycket kul att få lära känna honom! Vände på dygnet, hade bloggtorka, gick upp massor i vikt och var deppig över arbetslösheten.. inte så händelserik månad!

Mars

Var på "intervju" på kvarnen och fick reda på att jag fått sommarjobb där för andra året i rad, fick veta att jag skulle börja redan 2 Maj så lyckan över att snart ha ett arbete några månader gjorde mig lite piggare. Jobbade ännu mer som vikarie, fick massa pengar tillbaks på skatten, spenderade en helg i hässleholm hos alex vänner, satt bänkad framför big brother varje kväll, var på gocart-city i malmö med vänner och familj. (men fegade ur och körde inte haha) Också var det de där dopet. Dopet för min söta lilla brorsson Jamie som slutade i kaos då vi alla bestals på en massa saker i "kapprummet" under dopceremonin. Men den gåtan är löst oh vi har lämnat de bakom oss, dock kommer min bror och Paula alltid minnas den för dem viktiga dagen som kaos. Trist!




April

Månaden april var kommen och det enda som fanns i mitt huvud var att jag skulle fylla 20... 20 hela år och jag hade nog mer ångest än vad jag längtade haha. Dagen började med frukost på sängen oh paketer av A och hans familj, köpte nya inlines och spenderade kvällen på dem i solen med syskonen. En annan dag samma månad höll vi 20 årsfest för mig hos min daddy och det var massa mat och trevligt sällskap! Även mamma och resten av kvinnor/flickorna i släkten fyllde år så en massa födelsedagsfirande var det :) Tränade, gick på jobbcoach möten i lund också hade jag kräksjuka! yey



 


Maj

Maj månad började fint, jag gick en veckas kurs i malmö och tog mitt truckkort. Direkt därefter började jag jobba på kvarnen och det var faktiskt jättekul att vara tillbaka :) Firade valborg i lund med vänner och hela stadsparken gungade, blev alldeles för full, hemskt men nu när jag blickar tillbaka skrattar jag bara åt det :) kan man så ska man eller vad är det man brukar säga! Min bästa vän genomgick en OP som höjde henne mkt oh jag är så glad för hennes skull att hon gjorde det. Firade lollos födelsedag på slagthuset :) kul!! Och som jag sa så började månaden fint, men slutade desto värre.. Jag bestämde mig för att lämna mitt förhållande, jag kände att jag levde i ett "tråkigt" mönster och ville lära känna mig själv och stå på egna ben. Det tog hårt (för oss båda) men tiden läker alla sår och idag 7 månader senare är vi fortfarande vänner :)





 


Juni

Min lillebror fyllde 2! Stor kille :) Jag fick reda på att jag fått lägenhet i Kävlinge oh det var dags för flytt den 15:e! Jobbade heltid på kvarnen i veckorna och började umgås massor med Sandra på helgerna, hade en heeel del galna partynätter och lärde känna massa nya människor i Landskrona. Hängde på stranden, åt glass och firade studenter! Bodde på ikea kändes det som och planerade inför flytten :) flyttade och kände mig stolt över att jag officiellt blivit vuxen, haha..

 



 




Juli

Bodde ensam men spenderade ändå knappt någon tid i min lgh, kanske för att det inte kändes som mitt "hem" (?) fortsatte att åka till sandra och bo där över helgerna, två helger i rad i juli passade hon också sina föräldrars hus i b-berga och då bodde vi där. :) Fortsatte att festa och leva livet... träffade en speciell människa som följde min sida hela sommaren på ett eller annat sätt, vi hade många roliga nätter ihop, mycket godhjärtad fin människa som jag är glad att jag lärde känna. Gick all in på landskrona karnevalen, besökte ven för första gången i mitt liv (och sista? haha) och bara njöt av sommaren....








Augusti

Hamnfest, fest fest och mera fest.. Bestämde mig för att lämna lägenheten i kävlinge, trivdes inte alls. Flyttade in till Landskrona och blev sambo med Sandra :) detta var ett stort steg för mej då jag är uppväxt i kävlinge oh har bott där hela mitt liv. Fortsatte att jobba på kvarnen några veckor in i augusti, tills jag fick reda på att jag fått jobbet jag sökt... överlycklig! Började på haldex i landskrona den 22a augusti och skoja inte så nervös jag var första dagen :)

 



 


September

Jobbade, gick upplärning 3 veckor och därefter började jag jobba helg. Körde på ordentligt med fest dem sista helgerna eftersom jag visste att det snart inte skulle gå att göra det på samma sätt när jag började jobba helger.. ;) Skrev på kontrakt och flyttade för tredje gången, ut från Sandra och in i en etta på föreningsgatan i Landskrona. Där bor jag kvar :) *woho* Kände mig glad men ändå inte, det är tufft att flytta ensam! men man lär sig av allt :) Färgade håret rött av någon anledning (?)








Oktober

Hösten kom, fortsatte att festa men endast på lördagkvällar.. Kom in i jobbet, lärde känna johanna och trivdes riktigt bra med att jobba 3 dagar oh vara ledig 4 :) Fikade, Träffade en gammal vän, besökte vår gamla ridskola och red.. det var härligt :) Lillsyrran kom på besök, käkade på restaurang oh hälsade på hos marcus. Besökte ikea, beställde ny soffa som visade sig ha 4 veckors väntetid. Tålamod! S åkte till turkiet i två veckor och därefter kändes det som vi tappade varandra litegrann... *:(*








November

Veckorna sprang förbi, jobbade, gick på bio med S i lund och såg twilight, storebror fyllde 26 (!) och jag kan fortfarande knappt förstå hur fort tiden går. Skaffade ny telefon, Iphone 4S i mitt hjärta haha. Spenderade min halloween på tages (nykter) och hade skitkul! :) Dagen efter blev det film oh eftersom det var allahelgona så besökte vi kyrkogården oh tände ljus för Sandras storebror  




December

Tapetserade om hemma, fick soffan levererad.. lägenheten började kännas mer som mitt hem :) Lärde känna ytterligare nya människor, började festa på andra ställen än tidigare. Mer hemmafest mindre utgång! Mkt trevligt men saknar min vän S. Bakade massor med lussebullar, Firade jul med min familj, det finaste jag har. Vände på dygnet, satt uppe vid datorn många nätter för konversationer med någon som väckte mitt intresse..







Blev sjuk (?) och firade nyår med knappt någon röst alls. Min kväll blev inte vad jag hoppats på men nu är det nya året här och det ska bli precis vad jag hoppats på, det har jag bestämt..

Jag har lärt mig mycket av året som varit, jag har fällt många tårar men också skrattat som aldrig förr, jag har funnit mig själv och det var mitt mål. Jag har blivit oberoende, och först när man blivit det är man redo att leva med någon annan.

Jag har träffat många nya hjärtevänner, vissa väldigt viktiga för mig - andra inte. Jag har börjat ett liv i en annan stad än den jag är uppväxt i. Jag välkomnar 2012... Mindre sprit, mer träning och ett hälsosammare liv :) Jag ska lägga all tid på mina nära och kära och mitt eget välmående. Viktigt för mig är också att jag och S hittar tillbaka till varandra då hon är och förblir min bästa vän :)

Vad är ert mål för detta året?







RSS 2.0