New years eve

Mina vänner! Idag firar vi in det nya året :)

Sitter för tillfället hemma hos min älskling här vid datorn och lyssnar på musik oh målar naglarna.. Imorgon kommer han hem! Äntligen! :) 9 days.. gud så jobbigt det varit! Utan cam och mic hade jag aldrig klarat det... :) Haha. ♥ Saknar dig baby!

Om en stund kommer min styvpappa och hämtar mig för att åka hem till mitt eget hem. :) hehe. Där gör jag vid mig och käkar sen åker jag vidare till landskrona.

Har inte så mycket att säga mer än att jag vill önska alla ett gott nytt år oh hoppas att ni lyckas hålla sina nyårslöften ;) *ler Också vill jag önska min syster all lycka, man lever trots allt bara en gång och vi är bara människor.. Vi har iallafall samma kött och blod och jag står alltid bakom dig vilka vägar du än väljer här i livet. Såklart! ♥ Jag önskar också min bror och paula all lycka i framtiden med deras lille Jamie :) Samt resten av min familj oh mina vänner ett gott nytt år!

 

Het som ingen annan!





Provsvar

Fick alla provsvaren på mina urinodlingar idag. Nothing! Negativa allihop. Så smärtan när jag kissat har bara varit en retning på urinröret.. och blodhalten i kisset är inget som behöver utredas utan det kan vara fullt normalt. Så dem resultaten gjorde min dag. :)

Utöver detta har jag även fått prata i telefon med min grabb hela två gånger idag.. skönt att höra din röst och veta att på lördag kväll är jag i din famn igen! ♥

Annars har jag bara forsatt med städningen hela dagen idag och nu är det inte mycket kvar. :) Snart hämtar mami och jörgen mig för att åka hem och fixa lite saker, sen får vi se om jag sover här eller hemma. Imorgon är det nyår! Wiho.. dock ser jag mer framemot det nya året än mot själva "NYÅR". Men eftersom den firas med min tös så blir det en superkväll! Bara vet det. :) Vad är era nyårlöften?

Mina är att skaffa mig ett jobb och bli ekonomiskt oberoende, flytta till eget innan året slår 2012 och hålla kosten och träningen. Inga mer hetsiga bantningsmetoder utan nu går jag mot det som är rätt! Och jag vet att allt jag vill kan jag. :)


Drick nu inte för mycket av detta imorgon! ;)

Själv håller jag mig till några cider.. det räcker fullkomligt för att KOMMA ihåg nyårsafton. :) Och för att inte vara bakis dagen efter när min älskling anländer hem igen!

Kram på er!




Städa?

Efter två timmars städning och skottning så förtjänade jag lite lunch. Nu har jag käkat och ska fortsätta städa tänkte jag. Lär inte vara klar förräns inatt med detta stora hus.. tvätt städ, disk oh skottning! skottade i över en halvtimme innan och ändå syns det i princip ingenting på uppfarten. Stelfruset också.. inte det lättaste. Någon som har en sån där stor maskin som känner sig manad och komma o plocka bort det till mig? Hade uppskattats :) haha.

Annars har träningen kommit igång igen och det känns skönt. Nu ska de bara orka hållas också! ;) Jag personligen svälter hellre ner mig några kilon. (vill inte vara för smal) Dock så gjorde jag en hälso undersökning på gymmet igår och utan träning blir det mycket fett på kroppen. Och med olika svältdieter försvinner musklerna.. inge roligt! Aha, ni ville veta hur mycket fett jag hade? 29,8 % inte dåligt va? haha. För oh va så här snygg menar jag! ;)

Nä åter till städningen! Vi hörs sen.. :)


Kom hem NU... :(

<3

Hej på er!

Tänkte bara slänga in en snabb update i mitt nu stressiga liv haha.

Idag har jag varit på Nova med Pontus och hans lillebror. Ett stort tack till dem två som orkar vänta på mig när jag går runt och handlar.. mycket tålmodiga grabbar måste jag säga. Annars brukar killar gnälla som små hungriga barn när man går i affärer.. "Åååh, e du klar snart, jag väntar i bileeen..." Dock är inte min pojkvän sån och det är jag glad för. Han är själv klädintresserad så jag slipper allt sånt tjat o gnäll. :) Lucky girl!

Efter shoppingen åkte vi inom furulund och hämtade upp kanelen och sen släppte dem av mig hemma. Så nu har jag slängt i mig lite mat också intar vi gymmet igen om en timme ungefär. Körde kondition typ 25 minuter igår och det var en nära döden upplevelse. Haha galet. Vad fan händer med mig? Förr stod jag där på bandet lätt en timme. Ändring på detta nu asså.

Nu är nyår förmodligen planerad och det känns skönt. I år firar jag inte med "kggänget" som jag gjort dem andra åren. No hard feelings. I år firas den i landskrona stad och det ska bli supertrevligt! Men med den bästa värdinnan tvivlar jag inte ett dugg. ;) *ler

Vet ni? Igår spenderade jag 3 timmar framför en Msn konversation med min baby Alex. Camarna igång och mikrofon för min del. Han skrev och jag pratade. Hehe. Ville bara sträcka ut armarna och ge honom en bamsekram.. Saknar dig älskling. Ditt leende, din värme, dina kyssar oh dina farliga ögon som jag bara kan drunkna i.. ♥


26 december

Inlägget nedan visar hur bra min bantning började idag! Haha, nä men det var gott och absolut värt 149:- på Milas i furulund. Tummen upp för deras plankstek! Som sällskap hade jag Pontus och hans lillebrorsa Anton (som inte e så liten längre) som jag även spenderat några timmar på centersyd med idag. :) Även om jag hade all tid i världen på mig kände jag mig ändå stressad av allt folk och att grabbarna väntade på mig. Men med mig hem fick jag ändå två sammetsbodys i marinblå och svart, en mascara, ett par trosor, ett par jamasbyxor och en pumatröja. Också lite försenade julklappar till min Alle. :)

Efter CS blev det som sagt Milas och sen hem till Pontus för att kolla lite film. Gamer oh grown ups såg vi och jag kan starkt Rekomendera "Gamer". Fet film som du och jag baby A ska se när du anländer hem! :) vilket bara är 5 dagar kvar nu *längtar

Nu är jag och hemma och har varit ett tag.. Lilla kanel ligger här under täcket mellan mina ben och sussar så sött. Idag sover vi hos mamma. Imorgon intar jag gymmet med Pontus! Har ändå lite ärenden där så vafan.. Kan ju lika bra träna lite ;-) *ler Godnatt på er! Miss you baby A!

SMS-inlägg

img_0625 (MMS)


When santaclaus is coming to town

Nu är julen över för detta året. Nu väntar bara den hektiska mellandagsrean, alla jobbiga och konstiga öppettider överallt under dem kommande dagarna, långa köer och giriga människor. Också nyårsafton då såklart! Själv har jag fortfarande inte planerat min nyår. Bryr jag mig? Inte direkt. Detta året har jag ingen att tänka på mer än mig själv, eftersom min grabb fortfarande är i Polen på nyår tyvärr. :( Så vad jag hittar på kan jag bestämma i sista sekund! Och det känns rätt skönt. :)

Julafton var som vanligt inrutat men mycket mysigt! Jag värdesätter verkligen min fina familj och mina 4 underbara syskon, vad hade jag gjort utan er. Många barn må vara ensambarn och bortskämda så de skvätter om de, julklappar för mångsiffriga belopp och allt precis så som de önskas.. Men jag e glad och tacksam att jag har er! Mina ögonstenar. Hade kunnat leva vareviga jul utan julklappar sålänge jag får ha er vid min sida. Inget utan er! Familj ♥




Men man ska aldrig ta förgivet, vad som helst kan hända närsomhelst därför ska man alltid uppskatta och värdesätta varandra. Tänker på dig idag S och tycker synd om dig som inte får ha storebror hos dig. Men han kikar ner på er idag, de vet jag. :) Skänker också tankar till min kära mamma som för 11 år sen idag miste sin pappa. Dock räcker det med tankar för min del då jag vet att denna dagen tänker mamma, camilla, mats, caroline och cecilia på honom väldans mycket och det behövs inte skrivas ut exakt överallt på internet varje år för att man ska minnas och hedra sin far. Han finns i deras hjärtan och det räcker så. ♥

Min dag kunde inte börjat bättre än med ett samtal från mitt hjärta som ringde och väckte mig klockan 8 imorse. "God jul älskling! Jag saknar dig helt galet mycket..." var en del av samtalet och jag kan inte annat än att avguda min fina grabb. Han respekterar mej verkligen som ingen annan och hans kärleksfulla och lekfulla personlighet är varje kvinnas dröm! Det är JAG som har drömprinsen :) Väldigt mysigt som sagt att få höra hans röst men dessvärre mindre kul att han är låångt bort härifrån.. Men imorgon är det en vecka kvar tills våra läppar möts igen och det överlever vi nog :) ellerhur babe!




Det har varit god mat och många skratt ikväll åt vår söta lilla Oliver som nu uppnått 1.5 års ålder och förstår iallafall lite av innebörden med paket och tomtar! Lillfisen älskar verkligen katter och när han insåg att tomten blandannat kom med en liten kise som kunde båda jama och röra sig så blev han alldeles utom sig! Glädje skrik och skratt allt dokumenterat på film :) (som jag behåller för mej själv) Liten tuffing som han är var han inte ett dugg rädd för tomten.. han tyckte det var jätteskoj. :)





Nu har syskonen gått hem, familjen har lagt sig och till och med lille kanel ligger här brevid mig och sover. Den enda vakna är jag och det ska jag minsann snart ändra på.. Imorgon är det en ny dag och eftersom dem flesta affärer inte öppnar förräns på söndag så använder jag morgondagen till något annat. Men sen ska jag minsann ut och trängas de kan ni tro ;)

Så imorgon förmiddag är det tänkt att jag och syster ska bege oss till gymmet och träna. Alla överflödiga kilon som satt sig den senaste månaden måste bort nu känner jag :) För kom ihåg.. skyll inte på att det är juletiderna som gör er feta.. det är inte tiden mellan jul oh nyår som gör det, det är mellan nyår och jul! ;)

God jul allesammans och godnatt!

























 

 

 

 

 


Kärlek

I en bra relation är det möjligt att växa tillsammans utan att växa ihop, och att ge av sig själv utan att förlora sig själv.

Tänk på det!


Lillejul!

Då har dem åkt.. och återvänder igen den 1 jan! Saknar er redan familjen dahlström/almqvist/smolt. God jul

Idag är det de vi svenskar kallar för "lillejuleafton" och vanligtvis brukar vi fira en av dagarna hos pappa och en hos mamma varje år, men detta året är ju pappa i thailand så i år blir det bara en jul! Ganska skönt ändå.. man blir rätt mätt på det.. dagen efter vill man bara kräkas på julmaten så jag klarar mig. :) Dock saknar jag pappa mycket och längtar tills han kommer hem den 6:e januari så jag kan få ge han en riktig bamsekram!

Mina planer för idag är att snart lämna huset och åka hem till mig. Packa ihop lite saker till Kanel, som är Alex familjs lilla hund (TRO mig hon är liten, en av världens minsta hundraser..) eftersom hon ska följa med mig hem och fira jul hos min familj. Skygg som hon är så blir det bäst att hon hälsar på redan idag eftersom vi imorgon är ännu fler! Men det ska nog gå fint. :)

Ska också en sväng inom banken idag, hämta ut lite lön och fixa mig ett nytt bankkort. Denna gången blir det ett VISA, fuck maestro som inte duger till någonting. Sen får jag väl fixa lite med mina tradera auktioner som går ut ikväll.. är mer än nöjd med vad jag fått för mina grejer! Ska bli skönt med lite extra pengar sådär runt mellandagsrean... *ler ;) Mer än detta ska jag nog inte göra idag..  förutom kanske lite lussebak oh mysa med lillebror :) Nåja, vart firar ni jul i år? och NYÅR? vad sker då? tar dagen som den kommer :)


Jamie & Oliver ;)

God jul

Hej bloggen!

Nu är det dan före dan före doppare-dan.. eller vad fan man säger? Haha. Två dagar kvar till julafton alltså! Och även om det inte riktigt känns som att det är julafton på fredag (trots all snö) så ska det bli supermysigt. Man märker verkligen när man blir vuxen och julefirandet blir något helt annat och det får en helt annan betydelse för en. Så känner iallafall jag. Först är man liten och då längtar man ihjäl sig och kan inte ens sova dagen innan för att man knappt kan bärga sig för att få öppna klapparna.. :) sen är man odräglig tonåring och då handlar det om att få mest och flest och dyrast! Haha. (jag har dock aldrig varit sådan) Sen så går man över till vuxenstadiet oh då förstår man vad julen egentligen innebär. Att få fira den med sina nära och kära.. med alla dem man älskar mest.. (inflikar att alla faktiskt inte har den lyckan och jag skänker kramar och kärlek till er som inte får det! orättvist.. ♥)



Det ska verkligen skönt att samla ihop min familj och få mysa tillsammans en hel kväll.. känns som evigheter sen vi gjorde det då vi har gjort stora förändringar i våra liv (jag elin o victor) allihop och har haft fullt upp med det. Välkomnar lilla Jamie som han så fint ska heta till familjen också :) Jamie... och lillebror Oliver... Jamie-Oliver! ;)

Minuset denna jul och denna dag är att stunden nu är kommen.. min babe och hans familj lämnar sverige med båt imorgon bitti klockan 08.00 och det känns faktiskt jättejobbigt. :( Samtidigt är jag glad för deras skull då dem ska få fira jul i ett annat land med en annan kultur, vilket alltid är spännande.. besöka auzwich koncentrationslägrena, bo dem fyra första dagarna av resan på ett SPA lyxhotell och bara bli ompysslade, shoppa, besöka ett stort vattenland.. ja massor! önskar dem en God jul och hoppas att dem får det riktigt mysigt ihop :) också ses vi den 1:e igen oh då väntar jag på dem här hemma med huset helt och rent.. ;) *ler


För en stund sen käkade vi middag och när vi var klara var det tydligen dags för en liten julklappsutdelning.. Och till vem om inte mig? Hatar att ta emot gåvor och klappar då jag är en person som tycker bättre om att ge.. oh efter att Alex fina familj öppnat sina armar för mig och låter mig i princip bo här så önskar jag inget annat av dem! Men envisa Veeera gillar ju överaskningar så givetvis hade hon fixat en klapp till mig ;-) söta du! Ett silverarmband och 500 kronor fick jag och det var verkligen alldeles för mycket.. anser jag. Tack tack och åter tack kära ni! Och inte nog med det så fick jag ett fint kort och hela tusen kr av Alex pappa. Helt galet för mycket pengar, ni skämmer bort mig men jag kan inte göra mer än att tacka er åter igen.. vi får se vad som väntar när ni återvänder hem igen :) *blinkar med ögat :-)


 

 

Även denna fina ros fick jag idag av min Alle! (som ni ser på kortet) Du e guld värd för mig och jag är så glad att det är du som finns i mitt liv och ingen annan. och även om vi inte visste att det var såhär det skulle bli.. that we ended up together.. så på något sätt visste vi ändå.. ;-) love at first sight sweetheart! Im gonna miss you like crazy... but i'll be here at home and waiting for you to come back. Kiss ♥

hahaha

You pretend that ypu don't care ;) but still.. e jag det största samtalsämnet när ni umgås!

Sorligt but fine for me... the more u talk about me the more famous i get! haha

Buildt with love

I förrgår kväll gick jag och A ut i snön och började bygga en snö-igloo.. haha. Vi spenderade flera timmar ute i snön och med mycket teamwork blev det en riktigt mysig en som vi båda fick plats i. Vi hade till oh med en lykta där inne! Hahaha. Löjligt? Nä det är tur man har lek i sig :) livet blir mycket roligare då! sålänge man kan skilja på när de e vuxet agerande som gäller och när man kan leka! ;)

Här är iallafall början av vår "igloo" som vi sedan byggde ut.. ni kanske får en efterbild också.. *ler ;)






What do u wish?

En av mina största önskningar är att alla barn får en bekymmersfri jul utan missbruk av alkohol, droger eller andra former av missbruk. <3

Knew it!

Jepp. Då kom beskedet jag hade väntat på. Eller ja "väntat på" är kanske fel att säga men jag var ganska förberedd på vad läkaren skulle säga när hon ringde i morse. Visst är det kvalsterallergi som härjar i min kropp. Bland annat! Käkar ju fortfarande antibiotikan för UV men som kanske inte är en UV utan något värre? Det får jag veta på tisdag när urinodlingen är färdig. För provet jag lämnade förra veckan glömde ju nåt pucko att skicka iväg så jag var tvungen att åka dit idag och lämna ett nytt. JIPPIE.

Well... allergi har jag iallafall och det är bara att acceptera har jag förstått. Så varför har jag fått det nu helt plötsligt undrar ni säkert? Jo det ligger tydligen latent i kroppen och kan bryta ut när som. Detta kommer innebära kortison-nässpray morgon och kväll, ögondroppar och nån kräm mot ansiktet eftersom jag blir torr på kinderna och får eksem liknande prickar. MEN.. nu ska de ju sägas att när jag köpt speciella sängkläder (vilket jag ska göra...) så kan alla besvären försvinna enbart av det och jag slipper kanske "medicinera". Det är då sängkläder som är så tätt vävda att dem inte släpper igenom kvalsterna. Vädra måste jag också. Mycket luft och inte för varmt. Då blir det fuktigt och kvalsterna trivs. Också sängen... den får jag inte bädda. Då bygger dom bo. Ha-ha, nä det gör dem inte men man ska tydligen helst inte göra det.

So that's it... för er som är intresserade av min hälsa. ;)




Så fucking nasty..


Muuuu

Glömde berätta att igår var lillebror på besök här hemma hos Alex! Käkade tacos och lekte.. :) Är ju inte hemma så mycket nuförtiden och han växer ju så fort. FÖR fort, jag hinner inte med i svängarna.

Kul hade vi åt honom iallafall när han viftade med armarna och skrek sina glädjeskrik! Han e ju så facinerad av katter och hundar och när han äntligen fick klappa en katt på riktigt så var han den lyckligaste bebisen i världen. :) Aw... min lille korv. ♥ Love you!




Snö och åter snö

Go'midda i snökaoset!

Kan tänka er att många av er just nu står ute och huttrar och svär över skånetrafikens ändrade oh även försenade tåg och bussar.. tycker synd om er! För här sitter jag med handduken på huvudet precis utkommen från en varm dusch. :) Haha nä nu ska vi inte va såna, jag hade gärna bytt med många och åkt timlånga resor till jobbet.. Men nu HAR JAG JU INGET :) För tillfället. Men det kommer väl. Hoppas vi på. Visst gör vi?

Har som många andra dagar spenderat de senaste dagarna hemma hos min pojkvän i f-lund. När man inte gör så mycket mer än att mysa bort dagarna så har man inte så mycket koll på vilken dag man gjorde vad osv. You get me? I förrgår (?) var vi iallafall och avlivade två av Alex o hans familjs katter. Eftersom jag förut ville bli veterinär och aldrig varit med när ett djur somnat in (hemskt men kan vara intressant att veta hur det funkar) så valde jag och Alex att vara med under "händelsen". Madde var också med med Veronica valde att gå ut.. fullt acceptabelt då man haft djuren ett tag och det är känsligt.

Iallafall så var jag tillslut tvungen att lämna rummet, inte pga att djuren fridfullt somnade in utan för att jag inte klarade av att se M och A så ledsna. Jag hatar att se människor gråta, vara ledsna och upprivna.. sån är jag och därför gör jag allt för att undkomma/slippa att såra någon eller lämna dåliga nyheter. Hade aldrig kunnat jobba som polis och tvingas komma och knacka på någons dörr med ett hemskt budskap om att någon nära avlidit eller liknande. Ush. Döden är en hemsk händelse men som vi tyvärr alla tvingas acceptera.

 

Bad-mys! ♥

 





Love



Du må vara den yngsta jag haft
men också mest man av dem alla
because you know how to treat a girl

du har aldrig varit elak eller gjort mig illa
och jag vet att du aldrig medvetet skulle såra mig

I dina armar känner jag mig trygg ♥
A.R.S.D


Sommar








I'm Miss American Dream since I was 17
Don't matter if I step on the scene
Or sneak away to the Philippines
They're still gonna put pictures of my derriere in the magazine
You want a piece of me?
You want a piece of me...

;-)


Lilla livet



Min brorsson! Lilla livet.. E han inte fin? :)


Sometimes i think of you



Miss you guys!.. + vlad, nicke, sebbe oh min bigsis!

07-08 var minsann två festfyllda år :)


Aftonbladet



Tråkigt och mötas av detta.. sånt här gör ju en en smula nervös och får ju alltid adrenalinet att pumpa lite extra, MEN sverige jag är inte förvånad.. Och om alla bara hade tänkt en smula längre så kunde vi kanske (?) sluppit sånt här eller vad som komma skall.. do you get my point?


2011

Ja mina vänner.. nu närmar de sig årsskiftet och ett nytt år i våra liv skall fyllas med minnen och nya kunskaper om livet. Årsskiftet mellan 08-09 skrev jag en utvärdering av mitt år här i bloggen. Just då fick jag tyvärr både dåliga och bra reaktioner (mest bra) och jag funderar nu på att skriva en utvärdering av det gångna året. Vad säger ni om det? Kommentera!

Ni vill väl höra lite om min helg antar jag? ;) I fredes var jag i landskrona och skulle pigga upp min kära vän Sandra så en utgång i helsingborg blev inplanerad. Sagt och gjort begav vi oss till tempel med lite andra vänner! Riktigt härligt ställe med mycket ös och jag hade trevligt men pga. olika saker blev kvällen ändå inte helt 100 %ig!

Lördag vaknade jag upp brevid min tös som sussade så sött. Steg upp och bakade scones (Bakis! what a good friend right?) till oss och sen slog hon upp de blå och vi käkade frulle. Där spenderade jag halva dagen tills jag åkte hem för att jag hade en restaurang middag och bio inplanerad med min grabb! Det blev kinamat och sen begav vi oss till SF för att spontant välja film på plats, men tyvärr hade vi redan sett de flesta nya filmerna som gick så vi hoppade det, hyrde 3 filmer och köpte massa gottis och sprang (bokstavligen SPRANG) till 123:an som skulle ta oss tillbaks till furulund. A:s familj var på 40 års party så vi hade huset för oss själva till in på natten när dem återvände hem vid ett tiden.. men det hindrade inte oss för att fortsätta ha en helt underbart mysig natt på hans rum och jag tror vi deckade helt utslagna båda två runt halv 6... ;) Tack babe för allt! ♥

Idag har de bara varit mys med familjen dahlström/almqvist och för att inte glömma smolt.. vi har kollat en massa filmer och bara tryckt godis.. precis som en söndag ska vara! Fick även ett samtal av pappa från Thailand.. allting hade gått fint och dem hade 30 plus grader där. Give me some of that shit please! :) Fick även berätta nyheten för honom att han hade blivit farfar i natt och glad blev han!

För ATT, från det ena till det andra.. Så blev min bror och hans flickvän föräldrar i natt 01.36 till en liten påg! :) 3370g precis som min lillebror var och 50 cm lång. Detta gör mig till faster (för andra gången) och jag fick idag ett mms på det lilla livet oh jag kan inte säga annat än att han hamnar i den väldigt sällsynta kategorin för SÖTA nyfödda bebisar! Cute as hell and i just can't wait to meet him ♥ Stolt över dej Paula som höll ut.. ;)








Nu blev det lite långt men så blir det när man slöar med uppdaten! Kärlek!




Nu gör vi hbg osäkert! ;)

img_0542 (MMS)



Nu gör vi hbg osäkert! ;)


I know i know..

I know im not the greatest on updating you but it have been much lately.. Alex pappa kom i måndes oh givetvis har vi ju umgåtts en del med honom. Har blivit några rundor på nova, entré, centersyd och ikea.. det har varit trevligt! Har bott in mig här hos Alex nu haha.. *ler Minns knappt när jag var hemma sist? Jag trivs här. Men saknar såklart mamma oh syskonen.. lille plutten växer så fort mellan gångerna känns de som. Haha.

De har blivit en del läkarbesök nu de senaste veckorna känns de som.. bara den senaste veckan har jag lagt 650 spänn på läkarbesök och medicin. Fuck de! pallar inte va mer sjuk asså.. men nu får vi se vad provsvaren säger om nån vecka, och det är ju alltid nåt ellerhur? Mer på sjukhusfronten är att mormor blivit opererad idag.. har tänkt på henne hela dagen men det släppte lite när mamma skickade ett sms för en stund sen att allt gått bra. Skönt och höra oh nu kan jag andas ut. :)

Tänker också på pappa som lämnade sweden igår förmiddag och begav sig till thailand! Första gången han reste tvärs över jorden ensam så han hade myror i brallorna. såklart! :) dock skulle hans flickvän möta upp honom på bangkoks flygplats (hon åkte några dagar innan) och jag hoppas att allt gick bra. Hör väl av honom runt julafton för att önska oss en god jul.. :) love you daddy


Imorgon är det utgång som gäller. Jag oh sandra ska ut och shaka gumpen lite.. behövs alltid ;) kram på er!




Gick lite snett igår men nu vet j...

img_0540 (MMS)



Gick lite snett igår men nu vet jag nog till viss del varför.. Sitter på vårdcentralen och väntar på provsvar. Fortsätter dessa besöken såhär så fyller jag mitt högkostnadskort snabbt.. Men jag slipper hellre! Hur obehagligt är det liksom att inte veta vad som händer med kroppen? ....


Lördag

Eftersom vi i många bloggar ständigt får läsa om hur bra dem har det och hur dem älskar sina liv and so on, så tänker jag vill skillnad från vissa av dessa inte låtsas utan börjar idag mitt inlägg såhär: My life sucks a bit today! Jag har ont i höger öra, halsen är svullen, polyperna svider, näsan är täppt, jag har ögoninflammation samt fucking blod i mitt urin.. Jag är fortfarande arbetslös, det är svinkallt ute och det känns som att man endast kan ta sig fram med bil.. det enda positiva med detta är att jag stannar där jag är, vilket är hos min grabb och hans fina familj! :) E glad att jag "klickat" så bra med dem.. det har jag iofs alltid gjort i mina tidigare förhållanden också men detta e speciellt.. ;)

Nått helt annat, (men ändå inte eftersom han också tillhör familjen), är att imorgon bitti anländer Alex pappa i sverige.. oh för ni som tidigare läst så bor Alex pappa i Usa. Vet att de är stort för min babe eftersom dem endast ses två gånger om året, och jag e så glad för hans skull att imorgon finally är D-DAY och att dem kommer att få spendera dem kommande 2 månderna ihop innan han åker hem igen. :)

Idag har jag spenderat dagen hos min storebror. Jepp, STORE bror som nu är fyllda 25... har sagt de förut och säger de igen, kan inte fatta att du NÄSTAN e vuxen nu.. de behövs nog sisådär 5 år till men sen... ;) haha love you! Nä skämt o sido.. vi har hela familjen och paulas familj varit där idag och firat victor och benjis födelsedagar samt bytat julklappar med pappa som åker till thailand på onsdag. Det var väldans trevligt och efter det åkte jag raka vägen hem till A igen :) här har vi käkat middag och kollat film!

Nu säger jag godnatt och... Mami jag saknar dig när jag inte är hemma så ofta.. love! puss!











bilder från idag och en bild på söta lilla kanel :) också till sist en sleten alex nån kväll vi hade film mys..




Sitter på EP med älsk och har pre...

img_0518 (MMS)



Sitter på EP med älsk och har precis tryckt i mig lite frukost.. Magen kurrar ju alltid sådär extra när man e nervös så de satt fint...


Denna videon hjälper mig

.. När jag har dåliga dagar, mår allmänt kass, känner mig deppig, undrar över meningen med vissa saker.. men också bara när jag vill påminna mig om hur mycket jag älskar mina syskon och min familj :) Och detta lilla livet är under uppbyggnad och har massor framför sig.. och givetvis är hans framtid viktig för mig. ♥ Titta bara på det lilla livet.. kan man annat än blir på bra humör? Denna videon är filmad för några månader sen när han och evelina satt och åt nutella mackor, olivers är slut och evelina har massa choklad på läpparna.. (notera att han inte skrattar så egentligen, han fjantar sig) :)

 


Ögoninflammation

Hallå i kylan!

Jepp, rubriken är namnet på det jag lider av just nu.. Har jobbat på dagiset dem senaste dagarna och i förrgår kväll märkte jag av en stickande kliande känsla i ögonen.. ett barn på dagis har haft ögoninflammation och jag har varit extra noga med att tvätta händerna efter kontakt med denna men ändå har jag åkt på det. Med min vanliga tur. Så jag skulle jobbat idag också egentligen men i morse när jag vaknade var det ganska illa och jag vill inte riskera att smitta några barn och så hade nog fallet blivit eftersom man har närkontakt med barnen så är det bara. Dessutom har halsen börjat värka också. Ska jag verkligen bli sjuk igen? Hade ju en mega förkylning för bara några veckor sen. Men, har mina aningar på att jag har järnbrist och då har man ju typ noll i immunförsvar tyvärr..

Hela förmiddagen har jag bara legat på latsidan och sovit ut eftersom jag sovit så dåligt dem senaste dagarna, då att vända tillbaks dygnet inte är de lättaste :) Vid fyra tiden hämtade pappa mig oh alex också åkte vi till nova och jag köpte present till benji. Elin hade inte köpt något så jag tog nåt dyrare än jag tänkt mig från början så delar vi på kostnaden.. :) Nu är det bara brorsan och pappa kvar men de tar vi imorgon.. 

Är fortfarande skitdålig på att ta bilder.. disslike iphone kameran! och den vanliga kameran har väl vatt igång några gånger men kamera sladden är hemma.. så de får vänta lite till i guess. Men ni mina trogna läsare stannar kvar ändå.. eller har jag fel? ;) 

Äh det var nog den uppdatering jag hade till er.. nu får jag nog snart krypa ner för jag och hjärtat ska in till lund tidigt imorgon för mitt läkarbesök och lite ärenden.. natti :)



Den enda nya bilden på min lur.. haha emma plattar håret och alex är uttråkad och dokumenterar ögonblicket ;)


RSS 2.0