Jobb

Idag vikar jag som dagisfröken! Har lunchrast nu, slutar om 3 timmar och då ska jag hem och sova några timmar... Jobbet? Jo det är kul men jag är förkyld, trött och tankespridd så det kunde ju vatt bättre! ;)

:)

Vad skulle jag gjort utan er? ♥

Men det jag ville få fram med denna fina bröllopsbilden är att titta på min mamma, elin e en ren kopia av henne idag! tänk bort håret o de, också titta på resten av ansiktet bara.. helt sjuukt likt!



OMG

En mycket klok kvinna sa en sak till mig idag... (L)

"Ett x är ändå ett x och nån måtta får de ju vara på hur man låter sin flickvän betee sig..."

Och jag vet att du inte vill bråka med mig, och jag vet varför du aldrig uttalar dig om mig som du så fint har förklarat för mig så många gånger... det är synd bara att du är så feg och inte vågar stå upp för allt sånt!


gaaah

Varför tror vissa människor att allting handlar om dem och att alla e så intresserade av deras vardag? När dem egentligen har världens tråkigaste liv? Haha iofs så mår man kanske bättre om man intalar sig själv att folk tycker man e ett intressant samtalsämne. Men ditt liv e inte så spännande som du tror iallafall och du är den siste personen på denna jord jag skulle "bry mig om" och "lägga min tid på" som du så fint uttrycker det. so don't worry hunny...

Dock förstår jag inte hur jag kan störa dig och hur du kan veta allt som händer runt omkring gällande mig om du inte lägger ner nån tid på o söka efter det...

P.s du behöver inte försvara dig med att du inte menar mej, för de vet vi alla att du gör så det blir bara löjligt.


Tillbaka...

...från en powerwalk! Har pratat med Sandra i en timmes tid oxå eller nått.. <3 men nu ska jag minsann äta lite välförtjänt frulle och lyssna på musik. Sen behöver jag en lååång dusch!








24 september

Godmorgon på er. Pigga och glada? Klart ni är. Det är ju lönefredag! Så vad ska ni hitta på idag?

Själv steg jag upp för sisådär en kvart sen. Ser att solen tittar fram imellanåt så jag ska faktiskt bege mig ut på en promenad innan jag förtjänar frukost. ;) Från de ena till det andra är det den 24 september idag, alltså om en vecka går vi in i oktober och då är det bara en månad kvar tills vi ställer om klockan och det blir mörkt fort om dagarna. Ush! höst är mysigt men vintertider är väl deprimerande? Tror vi kommer få en hemsk vinter..

Förutom att jag blir Faster igen då. Som beräknas inträffa på lucia den 13e december. :)


2 timmar

Har man varit på gymmet för länge när alla har gått och lagt sig när man kommer hem? Hehe. Det blev lite sent idag eftersom syrran ställde in och jag hängde på brorsan och chrille istället. Och dem tränade ju inte förrän åtta idag, också var det chrilles första gång så vi blev kvar i två timmar..

Kom hem för en 40 minuter sen ungefär... kändes sjukt fail och äta så sent men man måste ju äta efter träning. Och jag erkänner, efter 6 timmar utan mat och två timmars träning var jag faktiskt svinhungrig. Så nu har jag precis käkat omelett, mums... och kör man på ett helt ägg och två vitor så kan man äta med gott samvete. :)

Imorgon är det "äääntligen fredag" tänker ni nu, visst? Det gör inte jag. När man är arbetslös blir alla dagar ganska lika faktiskt. Förutom att fler är lediga på helgen. Men det ska bli rätt skönt med fredag ändå... det låter skönare än måndag liksom. freeeeedag....

Haha. jag driver. nu ska jag plocka undan disken och smörja min tatto. Puss!



En gammal bild på mig som blondin. Tror den är tagen för ungefär ett år sen. :) I augusti nån gång, vid odensjön i röstånga när jag, fredde, robin och zicco va där och fiskade.


Egogirl

 
 
 


23 september

Godmorgon nissar!

Nu har jag suttit i timmar med "Min sida" på arbetsförmedlingens hemsida och fixat och grejat. Så nu ska jag dra mig bort till af och träffa min handläggare för att lägga upp en handlingsplan. Tråkigt men tyvärr måste det göras.

Fick en lönelapp från kvarnen idag och jorå, minsann fick jag en liten slutlön med sem. ersättning osv. Så härligt att veta att det trillar in lite pengar i morgon när man inte alls hade räknat med det. Gött! :)

Elin fick förhinder så det blir ingen träning idag för hennes del, så jag joinar kanske krille och brorsan ikväll. Och för er information har jag ont i armarna idag.

Hörs snart! :*

godnatt

Puhh.. fyfan vad jag är trött. Har suttit här alldeles för länge och nu har jag ont i huvudet.

Jag undrar över en sak och jag har letat runt men utan framgång...

Vet någon om skatteverkets personuppgifter är allmänna? Alltså om jag har ett namn som jag vill veta biologiska föräldrar till... får dem lämna ut det då? Nu blev ni jättenyfikna jag vet, dock vill jag bara ha svaret på frågan..

Gonatt!

Det är skönt efteråt

Hej bloggen! Nu har jag varit och tränat och fått utlopp för min energi. Eller ja, nu och nu. Jag var hemma vid halv sju så det var några timmar sen hehe. Fick iallafall med brorsan idag så nu tar väl han tag i det igen, och då blir jag mer pepp när jag har nån o träna med. De finns ju några till jag skulle kunna hänka på men victor pressar mig och det gillar jag! Vi körde iallafall biceps, triceps, ben också sprang/powerwalkade vi i intervaller och sen avslutade vi med lite rodd. Bra start. Känns faktiskt som jag kommer ha ont imorgon, haha.

Imorgon står arbetsförmedlingen på schemat. Nån gång mellan 10-12 ska jag dit och göra upp en ny handlingsplan. Sen är där en lucka på några timmar innan det är dags o träna igen. Får se vad jag fyller ut den med. :)

Och jag skaa bli bättre på att ta bilder i vardagen, jag vet att jag e skitdålig på det! Börjar imorgon ;)



Mina två älsklingspojkar. Och jag älskar dig fast du pillar i näsan på denna bilden Oliver. Trots att du inte ens vet vad "pilla i näsan" är. Haha. ♥


Guess what?!

För nån vecka sen lämnade min käre granne mitt nummer på dagiset där hon arbetar, och sa att jag kunde jobba som vik. Och hoppa in när nån e sjuk osv. :) Åh vet ni vad? Det ringde precis en jättetrevlig tjej o frågade om jag kunde jobba 9-15.30 på måndag. Klart jag kan det, och jag tycker det är jättekul med barn så det ser jag framemot. :)

Förutom att få detta telefon samtal idag har jag sprungit runt här hela förmiddagen och sminkat mig, fixat håret, lyssnat på musik och dansat. Hittade typ 300 gamla låtar på datorn... Gud vad många fina minnen man har, och vad musik/speciella låtar kan relatera till dem. Trist bara att dåliga/jobbiga stunder och händelser oftast relaterar till olika låtar dem med. Men det har iallafall varit en härlig morgon! :)

Shit va hände?

Godmorgon gullungar! 

Sovit gott? Det har jag gjort. Sömnproblemen har vänt om helt efter en lång och fartfylld helg... nu är jag trött när jag ska vara trött och pigg när det är dags åh gå upp. :) känns skönt!

Kollar ni på idol förresten? Vad f*n höll Sebastian Krantz på med igår? Ni vet han den där 16 åriga killen som var med i talang 2008. Han är ju skitduktig.. också var han nära på att kasta bort allt igår med ett sjukt dåligt låtval. Tur för hans skull att juryns jobb är att bedöma vem som har potensial och inte. Och de förstod att han valt helt fel låt till sin röst så han fick en chans ändå...

Äh. Nu ska jag föna håret. Idag blir det nog träning! :)

 

Åh vad jag saknar sommaren. Den gick alldeles för fort! :(


Då kör vi



Nu har jag smakat båda de nya Naturdiet shake "Limited Edition" smakerna.

Meningen är att svenska folket ska smaka båda två och sedan gå in och tycka till på deras hemsida. Alla som röstar är med och tävlar om produkter från Naturdiet till ett värde av 2000 kr. Omröstningen avslutas i slutet av oktober och från och med v3 2011 finns den vinnande smaken i de ordinarie sortimentet.

Såhär tyckte jag:

Choco/banana. Jag gillar banan och jag gillar choklad, men kombinationen av detta är inget jag föredrar. Den smakade mest banan, chokladsmaken kommer efteråt och är lite mer nertonad än banansmaken. Jag tror inte på att detta är en shake man dricker dagligen 4 gånger om dagen, men som variation till de andra shakerna i hyllan passar den utmärkt. En familjemedlem fick oxå smaka och hon tyckte den var jättegod!

Vanilla/chai. Min klara favorit! Söt, kryddig och god. Lite lösare i konsistensen än de andra shakesen, men det gör absolut ingenting! För mig är denna lite som en "lyxshake" och jag hade inte druckit den flera gånger dagligen.. i rädsla av att tröttna! hehe. Den smakar mycket likt den berömda Chailatten. :)

Produkterna säljs bla. på ICA, Konsum, Axfood, 7eleven, Pressbyrån och bergendahls. Cirkapris 20 kr. Alla butiker har inte deltagit i kampanjen så jag har tagit reda på att närmsta ställe för mig/er är Willys och Citygross i lund.

Nu ska jag gå in och rösta och det tycker jag ni också ska göra. HÄR. :)



I Tought so

Ang. det tidigare inlägget så har tönten inte hört av sig nå mer, vilket betyder att hon/han var tuff i munnen men liten på jorden.

Godförmiddag på er andra!
Fortfarande arbetslös och rastlös. Förfan.. jag är 19 bast och hatar att vara arbetslös. Det är inte normalt. Alla andra 19 åringar vill ju bara glassa. Typ alla iallafall. Inte jag.

I övrigt har jag inget kul o bjuda er på just nu. Min mens är 5 veckor försenad och jag är INTE gravid. Det är illa. Nu ska ni inte tro att jag tycker det är särskilt kul att ha mens, men det är ju iallafall ett tecken på att ens kvinnokropp funkar som den ska. Och det verkar inte min göra just nu...

Har även fått hem två naturdiet idag! Dem två nya smakerna... Ska smaka dem senare, uppdaterar er om det. ;)



tiden går så foooort


Vem e du?

(till inlägget: Nu får ni ju ge er!) Postat av: ;)

vem skulle vara rädd för dig emma? helt ärligt haha bara pinsam, ta du tag i ditt förhållande med knarkaren istället och red upp det. tycker bara du har problem med det hela tiden..


SVAR: Måste bara börja med att säga att du som skrivit denna kommentaren kan inte vara särskilt begåvad. Var har du läst att någon skulle vara rädd för mig? Handlar inlägget ens i närheten om det eller var du full när du skrev det?

Och när du skriver "ditt förhållande med knarkaren" så förmodar jag att du menar att fredde är knarkaren, eftersom det är honom jag har ett förhållande med. Jag undrar även vad du tror dig veta om mina problem och mitt förhållande då jag inte brukar dela med mig särskilt mycket av det i bloggen.. känner du mig eller?!

Mitt mål i livet är inte att folk ska vara rädda för mig... men det kanske ditt är? Jag skiter i vad du och andra anonyma idioter tycker, och om du vill "nå" mig eller "såra mig" känslomässigt så får du nog försöka lite bättre än så. Ang. "KNARKAREN" som du tror dig veta så mycket om så är du ju förmodligen väldigt rädd för honom eftersom du inte vågar stå för detta uttalande underskrivet med ditt namn... :) Då hade detta varit mycket roligare.. tycker jag iallafall. :)

Så om du tycker jag är så pinsam, så har jag ett tips till dig. Sluta lusläs min blogg och red ut ditt tråkiga liv istället :) Du kan ju inte ha mycket för dej eftersom detta inlägget är postat mååånga inlägg ner i min blogg och kommentaren kom för 2 timmar sen :) Puss!


OJ!

Oj oj oj, var det verkligen fem dagar sen jag uppdaterade?! Ser ut så. Var fan har jag varit? De ska jag berätta för er.

I fredes var jag med louise, vi var superduperjätte sugna på att hitta på någonting men allt och alla verkade stendöda. Som vanligt när man är festsugen. I sista stund bestämde vi iallafall oss för att gå ut och ta en öl... Så jag, louise och hennes kompis Sandra tog tåget in klockan 23 och stack till Spisen (rockbaren).

Lite senare joinade oskar, figge och jonot oss. Jonot bor och jobbar i norge nuförtiden så han var bara nere över helgen, kul o se dig vännen! Vid 1 begav vi oss vidare till Myntha eftersom vi inte direkt är några rockmusik älskare.... och vad jag trodde skulle bli en sjukt tråkig kväll blev otroligt trevlig! (Niklas joinade en stund oxå men honom såg jag inte så mycket av den kvällen) Var hemma ungefär halv fem på morronen och väldigt rund om fötterna stupade jag i säng... med min louise brevid mig :)

I lördes umgicks jag med lollo hela dan och på kvällen följde jag med henne till en "reunion" fest i lödde hos Zander... trevligt trevligt. Dock drack jag för fort på tom mage så tiden gick fort oh jag har lite minnesluckor.. haha illa. Sen drog jag vidare och var hemma typ 5....

Vaknade upp på söndag morgon med en hemsk huvudvärk och en jävla ångest, och då insåg jag att sprit inte är min starka sida.... Även om helgen varit jättekul för stunden! :)

För övrigt så har jag impuls tatuerat mig, en liten gullig sak vid troskanten på andra sidan av stjärnorna, passar inte så bra ihop annars e den jättesöt.. haha. Men vafan, man lever bara en gång och den syns bara om jag e naken! :P

Var tog den vägen?

Ja var tog denna veckan vägen.. imorgon är det torsdag och jag har i princip inte hittat på ett skit denna veckan. Skärpning.

Dem senaste timmarna har jag plockat bort lite bård i mitt rum, svurit åt att limmet sitter som fan och åt att där var DUBBLA lager. (en gammal bård under) Man får liksom blöta den och låta det suga åt sig och sen skrapa bort den med en kniv. Tar ju evigheter. Blir nog målning imorgon istället.

Sen har jag lagat middag till mamma och jörgen. Dem har börjat hålla igen på maten nu och jag e ju bättre än dem på vad som är bra och inte så jag får ju offra mig. ;) Nu ska jag följa med och handla tror jag. Dör av rastlöshet i denna hålan.


<3

Det är dessa små nissarna som gör livet värt att leva. ♥ Dem gör varje dag till lycka och är det nåt jag älskar hos dem så är det deras ärlighet... Nu är inte oliver så stor än så att han pratar meningar men han lyckas charma en ända in i hjärtat ändå :) Jag e så stolt över dig min lille skrutt, så jag kan ana hur mamma känner. :) 

Trots att jag inte har några barn eller vill ha just nu så kan man inte låta bli att längta lite till den dagen man har en liten som älskar en så villkorslöst. Du blir den viktigaste för ditt barn och han/hon blir den viktigaste för dig, förhoppningsvis livet ut.



Kan man få en dålig dag när denna lille grabb kommer med världens största leende och ger en en kram i stort sett varje gång man ska gå hemifrån? Nej :)

Hahaha

Hahaha ååååh! Hittade denna bilden på datorn, det måste ha varit min lillasyster som har fotat den och lagt in den. Det är en gammal förstoring vi har liggande någonstans på min mamma och mig när jag var liten.

Hahaha :) titta så fula kläder mamma har på sig.. min älskade lilla mamma.. jag e så tacksam över att just du e min, eller rättare sagt vår mamma. ♥ Och titta vilka vackra, välskapta barn du har fått... du kunde inte ha gjort det bättre! ;)


Jag blir så arg!



Hela tiden händer såna här saker runt om i världen. Jag blir så ledsen och arg när jag läser det. Känner en enorm sympati inom mig trots att jag inte ens vet vem den 14åriga flickan är.

Var finns dessa hemska människor?! Jag hoppas att jag slipper träffa en under min tid på denna jord. Dessa nio män är förmodligen helt vanliga människor som du kanske stöter på när du är ute och går på Malmös gator.. men syns det? Syns det att dem är psykiskt störda? Nä det gör det inte och det är det som är så skrämmande. Ofta träffar man säkert på människor som inte är friska i knoppen på ett eller annat sätt, men man vet inte det.

Jag som är en "vanlig" människa förstår inte hur man kan orsaka en annan människa sånt lidande. Och alla kan råka ut för det. Du kan aldrig veta om killen på msn som du sen träffar är en våldtäktsman.. osv. Ush. Jag kräks på dessa män. Förutom ett skott i pannan är det enda rätta enligt mig att skära av dem k*ken. Tvi.


Black n white





Ett av mina senaste tillskott.. 

För ett tag sen kom ju fredde hem med en present till mig, ett jättefint halsband från guldfynd. Men eftersom jag inte använder halsband längre (och gör jag det så är det längre halsband) så bytade vi det till någonting jag själv valde. Så det blev denna ringen... och eftersom den inte kostade lika mycket som halsbandet så fick jag ett tillgodo kvitto som jag kan handla för sen. Och det sparas till kenzas kommande smyckeskollektion för guldfynd... tror det kommer bli some awesome shit nämligen :)

(Ringen kostar 398:- på guldfynd och är silver om någon undrar)


Konstiga Sverige

Nu är jag tillbaks från min promenad och sitter här och äter frukost. När jag hade ungefär 10 minuter kvar hem blåste det upp ordentligt och strax efter öppnade himmlen sig på bara nån minut och regnet började ösa ner. Skoj ju! Började springa.. men trots det så var jag dyngblöt när jag kom in genom dörren. Hehe. Nu tittar solen fram igen ser jag, inte ett moln på himlen. Konstiga sverige. :)

Idag ska jag måla mitt rum är det tänkt. Men jag väntar nog tills mami kommer hem vid 13, hon får hjälpa mig att riva ner gammal bård...(bord?) För det är ju bara sååå trist. För tilltället är rummet knallgult som det var när vi flyttade in.. ibland undrar man var smaken sitter på folk, knallblåa, lila och gula rum... Det är ju allt annat än mysigt att gå och lägga sig på kvällen i ett rum med en sån jobbig färg. :)

Nä nu ska jag käka upp min mat. Hörs snart!

Äsh

Äsh, nu går jag ut och går en runda.. trots ingen motivation alls. Alla jobbar ju ändå. Eller sover. Tråkjävlar.


Jag blir galen

Jag får panik. Jag som alltid alltid sover bra och somnar direkt när jag lägger huvudet på kudden sover nu helt plötsligt dåligt. I måndes gick jag upp 08:00, somna inte förrän 03:00. Upp igen 09:30 ungefär igår... Somna 23:00.. Sovit oroligt hela natten o nu vakna jag 05:30 och kan verkligen inte somna om.

Varför jag berättar detta för er just nu vet jag inte men faaan så jobbigt det är. Får nog ta och gå till gymmet om dagarna när jag är arbetslös. För mycket energi tydligen...

woopsi..

Oj så mycket klockan blev.. nu måste jag verkligen sova känner mig helt slut i huvudet.

Har legat vaken och haft en klump i magen, tänkt lite och rensat hjärnan. Jag e jag, och ibland önskar jag att jag inte vore så tankespridd. Jag tänker för mycket. På mig och på mina nära. På vad som hända skall... på meningen med olika saker. På ödet, på karma.

De ni! Godnatt :*


Vink vink



Här kommer en liten vink till er från min lillebror som precis har dragit lite nytta av att bli passad av mig.. 15 månader gammal men smart nog o veta hur man ska få äta precis de man vill. ;)

Idag har jag i princip bara legat hemma hela dagen.... börjar bli lite rastlös nu faktiskt. Tråk tråk tråk o vara krasslig. Ringt kkb har jag gjort också. Kollat vart jag är i bostadskön... givetvis var jag på 9onde plats och kunde snart räkna med ett utskick. Nu när jag inte har jobb. Fan fan fan.

Ny grej



Jag har en liten tvångstanke gällande skedar...? Haha. Nu tänker ni att jag är knäpp i huvudet. Helt hundra. Men alla har konstiga vanor/ovanor eller små "tvångstankar" Min är skedar!

Och med det menar jag att jag kan inte äta med vilken sked som helst. Ser ni skeden till höger? Funkar inte. Finns det bara högerskeden ren i lådan hemma hos mig ställer jag mig och diskar skeden i mitten. Hahaha. Varför jag inte kan äta med den högra är för att den är tjockare och plattare... Den ska vara tunn och lite djupare som den i mitten...

Ska jag äta yoggi eller desserter äter jag helst med små, smala skedar med långa skaft. Ni vet latte-skedar? Nu har vi inga såna hemma så jag käkar med lillebrorsans bebisskedar när jag äter yoggi. Det blir mycket godare då.... :P Hahaha och jag är inte galen jag lovar. Har ni några konstiga vanor/ovanor?


Sjuk

Godmorgon regndroppar! (Man brukar ju säga godmorgon solstrålar så då kan man väl lika bra säga regndroppar?) hehe

Jag har gått och blivit sjuk. Eller... blivit sjuk men håller på att bli värre? I dunno really. Som jag sa stod vi utanför mig i lördes kväll/natt och pratade med lite vänner. Jag frös i ungefär en timmes tid men envisades med att inte ta på mig mer eftersom jag ändå "skulle in snart" sen hade jag huvudvärk, feber och frös hela natten.. (jag som aldrig nånsin får feber!)

Igår hade jag en konstig spänningshuvudvärk och har fortfarande den kvar trots massa panodil. Det gör inte ont om jag tittar rakt fram men så fort jag rör ögonen åt sidan/uppåt/neråt så gör det jätteont i pannan och bakom ögonen. Också har jag börjat få ont/känna mig tjock i halsen nu också. Har ni känt liknande? Alltså det med ögonen? Googlade det och då stod det att när det gör ont när man tittar åt olika håll osv så kan det bara början till bihålsinflammation... ååh, hoppas inte det. Hellre kräks jag än att ha ont i bihålorna. Usch.

Så min dag lär ju spenderas här.. i sängen. Med mitt vaniljte, panodil och yoggi. Och datorn såklart. Jag är ingen tv människa, tycker inte om o se på tv, blir jätterastlös då. Men det kan vi prata om en annan gång.

 



Detta är mina bästa vänner idag. Har ni smakat vaniljte förresten? Asgott för oss som inte är kaffedrickare... dem flesta frukt te:na är ju bara så äckliga.


And off we go

Till drömmarnas land... Dock drömmer jag oftast mardrömmar :(
br> Idag har vi varit i Åstorp i stort sett hela dagen. Lite över 3 stack vi och var hemma igen vid kvart i 9 (?) Han fyllde iallafall 75 min farfar, och det var skönt o träffa honom och kul att se hur glad han var över vårt sällskap. Vi har haft många fina stunder ihop... Love <3

Annars har vi inte gjort mycket mer att stå utanför mig och prata med lite vänner som tittade förbi. Trevligt. Och för övrigt har jag inte mer o säga än att idag var det hela 9 år sen world trade center rasade (galet!) och jag har faktiskt skänkt alla dem som förlorade någon en tanke. Har även skänkt en tanke till Robin som fyller år.. Grattis på dig!

Nu ska jag sova. Om det går. Har liksom skullat det i en och en halv timme nu mEn det vill sig inte rikigt. Natti!

Nu får ni ju ge er!

Nu får ni ju ge er. Allihop. Ja ni vet att jag pratar om er och för er skull tänker jag inte hänga ut era namn.

Ni pratar i era bloggar om att vara mogna, att man ska se sina "egna" fel och att alla andra beteer sig som 12 åringar. Att det ska bli så skönt o "slippa vissa människor i sitt liv" and so on. För det första kan vi ju börja med facebook... varför skriva flera status-inlägg dagligen för att pika varann? Säg det ni vill ha sagt istället också lägg ner det sen.. jag tror inte folk är intresserade ändå och det är bara pinsamt löjligt.

Ni har känt varandra sååå länge, varit vänner sen ni var små. Okej att man inte alltid kommer överens men såna här bråk och tjafs höll man på med i grundskolan. Ni är vuxna nu! ingen av er är mer vuxen än den andra sålänge ni fortsätter såhär. Ni är över 20 år gamla, (dem flesta) har pojkvänner och vissa av er arbetsplatser... njut av DET istället för det är så livet är när man blir vuxen. Alla kan ha barnasinne i sig men detta är ju bara så överdrivet. Jag ser nästan aldrig er prata om vad ni och era pojkvänner har hittat på, någonting som förändrats positivt i ert liv eller någonting intressant.

Fattar inte hur ni orkar. Ni är alla sjukt löjliga, ni är inte bättre än någon annan. Ni som är äldst beteer er förfan värst. Snackar om hur andra beteer sig som småbarn. Titta på er själv istället som ni sa, titta i era bloggar.. på era videos.... face it.. skäms ni inte när ni kallar er mogna?

Detta inlägget är inte skrivet för att jag vill bråka eller för att jag inte tycker om er, för ni alla har bra sidor också men visa dem istället för att lägga er energi på att fjanta!


Heeeelp

Postat brev check! Varit i en affär här i byn och kollat om dem hade något till farfar check! Men neeeej. Vad köper man till en 75 årig gubbe? Kom med förslag! please

To does

Godmorgon! Idag var jag uppe med tuppen, vaknade när fredde skulle till jobbet lite över sju. (trots!) att jag, eller rättaresagt vi knappt har sovit på hela natten. Det är så lyhört i vår lägenhet och min lillebror har skrikit i stort sett hela natten. Tror han har ont i öronen så han fick en tid hos doktorn om en timme.

För övrigt så har jag en del saker jag borde göra idag. Hur kommer det sig att trots att man helt plötsligt är arbetslös och har all tid i världen så blir det ändå "äh, de gör jag sen"? Eller är det bara jag som är så? Haha, jag borde gå och skriva in mig på arbetsförmedlingen, jag borde skriva om mitt cv och söka en utannonserad tjänst jag hittat. Jag borde gå till gymmet, jag måste och posta ett brev om en blankett, jag måste köpa en present till min farfar, vi ska nämligen dit på middag och kalas i morgon. Weelll.. var ska vi börja?

Tror jag ligger kvar i sängen lite till och funderar. ;) Förresten så färgade jag ju håret i går! Lite kopparbrunt... alltså en liten touch av rött i. Det blev fint och jag blev nöjd.. :) Synd att färgen brukar slitas bort så fort av allt mitt plattande bara. Det är ju inte direkt billigt och gå till frisören och färga. Bilden är inte rättvis men det kommer en ny, jag lovar.




Ska man?

Ibland undrar jag om det är fel på mig. Om jag söker efter något som inte finns. Jag vet att det låter dumt men jag är inte en person som blir "nöjd" för det där lilla. Tror jag? Trots att jag är fullkomligt korkad och skitdum som inte gick ut gymnasiet så vill jag ändå inte nöja mig med att jobba med något som jag egentligen inte vill resten av livet. Och det tänker jag kämpa för att få slippa.

Jag vill och tänker inte heller leva med att inte bli uppskattad, sedd, älskad och lycklig.. För det är för många som gör och har gjort det anser jag. Jag vill inte om 10 år ångra mina beslut och hur jag levt. Jag vill leva nu och jag vill leva som jag vill. Och visst finns möjligheten? Begär jag för mycket... Ska jag finna mig i att leva till hälften eller ska jag släppa ut allt jag har inom mig.....?! Så mycket frågor som det inte alltid finns svar på... Man lär av misstag och får livserfarenhet men ibland skulle det vara skönt och prata med någon som har svaren.

Nu blev det lite känslosamt. Men jag tror att många känner igen sig och att en del förstår precis hur jag menar.., natti natti...

The day

Inte förrän klockan var halv två i natt somnade jag. Fattar inte var all den energin kom ifrån med tanke på att jag bara sov till halv elva igår morse och det är väl inte så himla länge ändå? Aja jobbigt var det iallafall. Jag är van vid att slockna direkt när jag släcker lampan typ. hehe.

Imorse ringde klockan kvart i nio och faktiskt (!) så var jag trött och ville typ döda den. Men eftersom jag skulle köpa bullar och cykla hem till min kuz och käka frulle så var jag tvungen att pallra mig upp. Och här är jag nu. Mätt och belåten. Annika är också här... :)

Här blir jag och umgås med dessa fina töser till halv två sen beger jag mig till frisören. Ska ju färga idag! wie, lite nervös är jag faktiskt. Vi hörs sen med resultatet! :*


40...

Ni får nöja er med 40. Jag orkar inte mer haha. Men... vad e de man brukar kalla de.. hmm.. ego? haha

Godnatt!

     
     
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   
   


Hm?



Ligger i min säng och käkar äpple. Startade precis upp min egen dator och när jag skulle leta upp denna nytagna bilden såg jag hur jäääkla mycket bilder jag har tagit på mej själv med den här camen sen jag köpte datorn. Haha funderar på att göra ett inlägg med massa bilder i miniatyrer. Va tycker ni?


Ron pope




A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven. ♥


Lovely

Imorgon ska jag färga mitt hår. För första gången hos frisör faktiskt. Är lite smått nervös, men det kan ju inte bli sämre... och jag hoppas verkligen det blir bra med tanke på vad man får pröjsa. :)

Det blir en mörkare brun, tycker det är fint nu till hösten. Dock har jag ett helt set med löshår, använt en gång... inköpt för 1000:- i malmö på globisco. Extralångt. Så om någon är intresserad av att köpa det så är det bara o höra av sig. Har vänner som säger att håret går att färga. (Har löshåret på bilden nedan)




Hiss eller diss?



Satt och lekte lite på picnik... funderar på att beställa bruna linser igen. Eller vad tycker ni? Fredde hatar när jag har det haha, han tycker jag ser så icke-svensk ut då. :P

Hiss eller diss?


8 september

8 september och gud vad många som fyller år idag, (som jag känner) såg det när jag loggade in på facebook. Grattis till er!

Vaknade vid 11 idag, nu är klockan halv ett och jag sitter fortfarande fastklistrad här med handduken om mig. Har inte ens gått o klätt på mig än. Så känner jag mig själv kommer jag ta några härliga timmar av denna dag till att lyssna på hög musik, dansa och göra vid mig. När jag gör det så är jag nästan alltid på så jävla bra humör resten av dagen... någon som känner igen sig? ;)

Annars så saknar jag fortfarande ett arbete och det är faktiskt skittråkigt att vara arbetslös. Fick ett gulligt mail på fb från en f.d arbetskamrat i måndes kväll om att dem saknade mig på "kneget". Haha det gjorde min dag... :)


Regndroppar faller..

..som tårarna gör... lalala.. så fin!

Hej förresten!

Igår efter att jag varit på UM så tittade min fina Louise in till mig en sväng. Snackade lite skit i ca en timma till hennes pappa kom och hämtade henne. UM? aha, ungdomsmottagningen. Det gick bra. Goda nyheter.

Efter det stack jag till gymmet. Tränade i typ 35 minuter? Haha. Glömde motivationen hemma. Stämde träff med Annika och min lillkusin istället (har alltid kallat henne det trots att hon bara är ett år yngre än mig) och mötte upp dem nere i byn. Umgicks och snackade lite med dem innan jag cyklade hem och hoppade i duschen. Sen bjöds det på idol.... E det nån mer än jag som bara tycker det är auditionsen som är roliga? :P

Trots att jag var hemma tidigt kom jag inte i säng förrän runt tolv. Så jag sov lite länge i dag ehehe.. och från det ena till det andra så startade inte freddes mobiltelefon. surt. Hoppas han lär sig av sina misstag. Muhaha...



Lollo på espresso house förra veckan




Rip sony ericsson

Godmorgon!

Befinner mej just nu i Asmundtorp hos mitt hjärta, åkte med han hit imorse för att jag ska vara här och passa Enzo under dagarna när hans mamma är på kurs. (idag och imorgon) Men det visade ju sig givetvis att fredde inte skulle dra och jobba förrän efter hans möte, så egentligen var det fullkomligt onödigt för mig att åka hit.. Men bättre det än att ligga och sova. :) Ska ta bussen hem sen vid 2-3 tiden, måste till UM och dem har ju givetvis bara öppet 2 timmar i veckan.

Annars har denna morgon bjudit på ett mindre anfall av ingen mindre än Fredrik persson när han insåg att hans mobiltelefon låg i fickan - i byggbyxorna - i tvättmaskinen. Haha kunde inte låta bli att skratta lite inombords åt hans enorma klantighet.(Att skratta högt var ingen bra idé just då) För er som inte redan vet så är fredde enormt bra på att glömma och slarva bort saker. Denna gången var det mobiltelefonens tur. Fick öppnat maskinen tillslut så nu ligger luren på tork.. får se om den startar. Haha. Min klant. :)



Och eftersom jag inte orkar gå ner och hämta telefon och sladd och inte befinner mig vid min egen dator så bjussar jag på en rolig bild från deras dator. Freddes syster på en stor pålle som vill busa. :)


felåt

Ber om ursäkt för dåligt bloggande i helgen. (varför jag ber om ursäkt till er vet jag inte riktigt?) men jag har iallafall haft annat för mej därför har bloggen blivit lidande.

Imorgon blir det mer uppdatering!

Höstmarknad

Hej vänner!

Vaknade tiiidigt tidigt imorse när fredde skulle upp, och eftersom jag hade bokat kettlebellpass på gymmet halv tio så pallrade jag också mig upp. Kollade "programmet" över höstmarknaden och insåg att allting började vid 10 tiden, så jag hoppade gymmet och hängde på mamma och dem andra till byn istället..

Vid ett gick vi hem och fikade och då kom jörgen hem också så vi körde en sväng till centersyd. Hittade bara en tröja på hm också köpte vi ett gäng nya kläder till lillkillen. Han växer sååå snabbt, han kan nog ungefär 10 ord nu. Ush vad tiden går!

Nä nu ska jag klä på mig, vi ska nämnligen tillbringa kvällen i Asmundtorp med vänner. Ha en trevlig lördag!








Välkomna!

Glömde ju nästan....

Att välkomna mina nya läsare. Dem senaste dagarna har ni ju skjutit i höjden med ca 18 personer om dagen... Vem ni är och var ni kommer ifrån har jag ingen aning om. Och ni vill ju inte berätta iheller så jag får väl leva med ovissheten. :)

Måste också tillägga att ni är ganska tråkiga... enda gången ni kommenterar är när jag provocerar i stort sett. Ibland slinker det in lite andra kommentarer men för guds skull - stå för vem ni är.... What's the point annars liksom? Skriver ni någonting snällt så blir jag glad, men om personen som skrivit det kan meddela sitt namn också blir jag ännu gladare. Och skriver ni någonting elakt eller en åsikt så skriv under, vad är det för mening med att framföra en åsikt om man inte vet vem det är som framför den?

Äsh.. godnatt :)

A drop in the ocean..

Har helt fastnat för den låten... Så jäkla fin!

Idag har jag varit i Lund med Louise. Mötte upp henne på stationen i kävlinge vid två också tog vi tåget in. Började med en fika på Ep.. jag beställde min chai (♥) och hon sin latte också satte vi oss på uteserveringen och snackade skit. Och jag kan ju säga att kylan kryper sig på och det går minsann alldeles för fort.. det var riktigt kyligt att sitta ute faktiskt. Men skönt var det, vi ses allt för sällan gulle! Efter det gick vi en runda i stan och tittade i lite affärer.. kikade in på akademibokhandeln vid halv 4 (blondinbella skulle signera sin bok där då) men det var waaaay to much people så vi kollade bara läget sen gick vi igen. Jag tog tåget hem och hon mötte upp sin loverboy.

När jag kom hem käkade jag också bakade jag en äpplepaj till min lilla familj. Jag e bäst ingen protest. Eller va sägeru mamma? ;)

Efter begav jag och fredde oss till min papi och här har vi tillbringat kvällen... Grabbarna ska ju köra cross i morgon i stort sett hela dagen, och det betyder ju att man måste ta det lugnt kvällen innan så att man orkar och kan (!) köra. Dock känner jag att det börjar bli lite sent nu... så vi ska bege oss hem till sängen snart. :)


ZzzZ

Natti på er... Ännu en gång. Kvällen har spenderats i Landskrona med bl.a. Sandra och johan :) längesen vi sågs så det var minsann trevligt. :) imorgon ska jag möta upp min bästaste Louise kl 13:45 på stationen... Ska in till lund och fika och gå på blondinbellas boksignering! Godnatt pussar!

Natti

Nu sviker mina ögon mej... är supertrött.

Vad händer imorgon? Träning och inskrivning på arbetsförmedligen tror jag.. får se hur jag gör. Är det verkligen ingen av er 50 som kan ordna ett jobb till mig? Bara liiiite jobb? hepp... SÅ dåligt av er... :)

Nä nu ska jag krypa ner i min kalla säng. Trist att sova ensam.. men det är nått alla ska lära sig! hihi natti :*

Bad

Hej vänner!

Efter mitt senaste blogginlägg blev jag så rastlös... kände verkligen inte för att dra till gymmet själv så jag varierade lite och begav mig till simhallen istället. Det är ju skitjobbigt åh simma? Jag simmade i en kvart sen bastade jag typ 40 minuter. Riktigt skönt var det.... men jag fick gå ut ur bastun tillslut för jag kände mej alldeles dåsig. E det nån som vet varför pulsen går ner skitmycket? I slutet andades jag jättetugnt och med jättelånga mellanrum...

Det var iallafall skönt att variera sig som sagt men jag upptäckte att det är sjukt tråkigt att träna själv vad det än gäller. Många tycker det är bäst att träna själv för att man får mer gjort, men så e inte jag. Jag tycker det är bättre och va två, då peppar man varann. Samma med att träna gruppträning, det blir roligt på ett helt annat vis...

Här e en bild på hur jag ser ut nu iallafall i min "viktresa".. (som vanligtvis går väldigt fort upp och ner) *Haha* Hoppas inte ni blir allt för upprörda nu för att bilden är lättklädd.. tror ni har sett tjejer i bikini förut :) chansar iallafall på det...




CS

Hellu!
(Vad tyckte ni om bilderna på Channing tatum? HOT... Sorry älskling, men han e snyggare än dig)

I morse när mitt hjärta hade stuckit kunde jag inte somna om. Så jag satte mig vid datorn och sökte lite jobb. Förutom det har jag fördrivit min 3e arbetslösa dag med shopping. Åkte till centersyd med Pontus, kim och paula. Men eftersom dem skulle hem lite tidigare än oss så tog vi bussen. Fick iallafall köpt ett par jeans, en skinnjacka (med fuskpäls) och ett par spetshandskar. De två förstnämnda var precis vad jag behövde inför hösten och denna gången lyckades jag fan köpa något jag verkligen behövde!! :D grymt, haha.

Tog bussen hem vid halv tre... hem och laga mat direkt, eftersom magen skrek efter det. Det blev torsk på menyn.. yum. Nu sitter jag här och har beslutsångest över om jag ska dra och träna gym med mig själv eller om jag ska träna spinningpass kl 6. Eller om jag inte ska träna alls...? Vilka problem ellerhur?

Orkade inte ta några seriösa bilder men här e lite sneak peaks på jackan...









RSS 2.0