right here

vill man "följa mitt liv" får man varva mellan blogg.se & bilddagboken :) för det är inte alltid jag orkar skriva på båda ställen. men jag ska försöka, som jag brukar säga. haha..

det är inte så svårt. hejhejhejemma på både bilddagboken & bloggen.

just nu sitter jag bara här och lyssnar på musik & snokar runt lite.. funderar på o gå ner och fixa håret och borsta tänderna sen är jag helt klar. vad som händer sen återstår och se! i eftermiddag blir det fortsättning (hos bror) på freddes tatto som han började på igår..

imorgon blir det skola och förmodligen krök någonstans på kvällen. med min fredrik.... min fredrik. det ordet klingar bra i mina öron :) *blink* min. min. MIN. MIIIIN.du & jag. OSS. mihihi

ha det förjävla bra, för det tänker jag ha.
you know you love me, xoxo
hahaha


dåligt

dålig med uppdaterandet som vanligt.... men jag ska bättra mig! igen (?) haha

har varit med fred sen i torsdes, ingenting annat än underbart... kommer bli tomt utan dig inatt sötnos!

idag har jag mest varit hemma & tagit det lungt. städat rummet, hjälpt mamma lite, färgat håret & varit ute och gått... nu blir det tvn! ont som fan i min mage har jag också.

skola i morgon.... ciao

uppdatering

då var det dags för en sådan igen ja.. fast jag egentligen varken har orken eller lusten till det. men jag känner mig lite snål som uppdaterar så sällan, får väl börja skärpa mig nu.. vilka läser by the way?

kortfattat & bra - har varit med fredrik sen i måndes, mysigare och bättre kille får man leta efter! och jag har turen som får vara tillsammans med honom... im a lucky girl....

har varit i köket både måndag & tisdag, dags och börja sköta sig nu antar jag.. var inte på någon lektion idag, hade två st men sov lite längre och struntade i idrotten, sen glömde jag helt av svenskan när typ halva lektionen hade gått, så då kändes det inte lönt & störta in där som en idiot....

ingen skola i morgon, blir jobb i stället.. på malmborgs. jobb på lördag också, & dagen innan julafton o nyår. så lite pengar blir det ju i januari iallafall... och det är ju alltid härligt med lite extra inkomst tycker jag.

nu ska jag sitta här en stund till sen ut & gåååå....
ciao



RSS 2.0