Äntligen!

Nu är lägenheten borta! eller rättaresagt i morgon klockan 16.00 ska den kontroll besiktigas och vi får hålla tummarna för att det går bra! har varit där hela dagen idag också och slitit som ett djur... men nu är det äntligen överstökat.

imorgon är lovet slut och det är skola igen. jag ska upp riktigt tidigt. ångest! men jag måste ordna lite saker i skolan.

Nä nu e det dags för en dusch! natti natt

Tidsfördriv

Denna lördagkväll har jag fördrivit med msn, facebook och nelly.com. tjejer, det är gratis frakt där tills på onsdag! don't miss it. har också nu den närmsta timmen legat i min lillasysters säng med henne och myst. inte ofta vi är vänner inte, (vi brukar va som hund o katt) så idag har vatt mysigt. :)

Snart kommer min pojkvän hem hoppas jag för jag börjar bli trött. Imorgon väntar en ny dag med städning... jippikijay!

hörs imorgon, nattinatti.


Skönt





Nu har jag kommit hem och fått lite mat i magen, så nu känns det bättre. Fick minsann min colalight också. Så nu sitter jag i soffan och dricker cola och sneglar på simpsons. Kul lördag! skulle egentligen packa upp saker men mamma berättade nyss att vi struntar i det idag.

Och fredde ringde och berättade att han skulle spela poker med sin pappa och anette så att han blev kvar i landskrona rätt sent. Så nu är frågan... ska jag sova och vila ut mig, eller ska jag göra nått? känner mig lite rastlös, men finns det ens någon möjlighet att ta sig någonstans nu när man bor här ute? jag blir deprimeraD.


:(

Nu mår jag faktiskt illa. jag mår illa av städning och flytt och lukten av rengöringsmedel. Har varit i lägenheten sen ca halv tolv idag och städat och nu är jag helt slut och känner mig inte alls bra. Imorgon är sista dagen på lovet och jag har spenderat i stort sett alla mina dagar på något sätt till att städa/flytta/hjälpa till i huset.

Igår var det egentligen meningen att jag skulle vara hemma och hjälpa till, vilket jag gjorde men klockan 22.15 nånting körde jörgen mig in till kävlinge. Åkte hem till brorsan där alla var och spelade poker... insåg efter någon timme hur trött jag var så jag gick och la mig i deras säng... vaknade halv sex av att paulas klockade ringde (hon skulle jobba) och när jag gått upp möts jag av fredde, victor o danne i hallen. då har dom spelat tills HALV SEX på morgonen och alla andra har gått hem. sinnesjukt enligt mig, så roligt är det inte. :)

Nu ska jag plocka ihop och sen ska vi nog hem. hemma i huset väntar ca 15 sopsäckar med saker som ska packas upp.. vet inte om jag strejkar asså. melodifestivalen och 1,5 liter colalight hade suttit bättre. :( vad ska ni göra ikväll? kommentera nu & va inte så tråkiga! så jag vet vilka som läser. :)

vi hörs sen! puss..

It sure is




såhär seg var jag igår


Fredag

Dagen som alla längtar till! fast idag blir inte så fallet för mig. ska bara vara hemma och hjälpa mamma och jörgen att bli klara med mitt rum. allting kommer inte bli klart nu på direkten, men det är en del kvar att göra så att jag kan ställa rätt mina saker åtminstone.

Dem andra ska spela poker och kröka hemma hos victor. jag är inte så intresserad av att spela bort flera hundra på det samt slösa en hel fredag kväll och natt på att spela poker så jag överlever nog. ;)

Louise skulle ju självklart börja fresta mig med att följa med till malmö, till chili. nattklubben som Tim från mammas pojkar äger. Ingen av oss har ju varit där än men tråkigt nog så kan ju inte jag ikväll.. (även om jag jättegärna velat) så det får bli en annan gång.. :)

Jag sa ju att jag kanske inte skulle blogga på länge, men så blev ju inte fallet! Jag får helt enkelt bara tacka och buga för att vissa människor inte sätter lösenord på sina nätverk :) så nu kan jag sitta i köket och surfa på någon annans. GÖTT.

Nu ska jag klä på mig! vi hörs senare :) lär ju bli en del uppdatering då jag bara är hemma!




D day

Nu har jag ätit världens fläsk frukost med min sis! det var bullar, risifrutti, chokladmjölk... ja massor! men det jobbar vi bort idag när vi flyttar våra saker ;)

Nu ska jag borsta tänderna, sen ska vi ta taxi ut till huset. bra o veta till sen så vet man vad priset ligger på om man inte orkar gå/cykla hem nån dag... haha :)

Kommer inte ha internet nu på nårra veckor förmodligen.. får se om vi kan lösa de på nått sätt, så förmodligen blir det dåligt med bloggandet! men ni får stå ut...

vi hörs sen, LOVE


sådär

Nu är jag färdig med tvätten, skönt som fan. Har precis ätit, curryris med kycklingfilé. fattar inte riktigt det där som alla säger att det är tråkigt att laga mat till sig själv, haha det är ju skönt att bara behöva göra så lite av allt. :) går skitsnabbt ju!

Nu ska jag städa en stund till, sen ska jag byta om... mamma o jörgen kommer och hämtar mig. ska handla mat och ny mobil till eve! sen : måla!

:)

We know love is all we neeeed

Så! nu har jag för en stund sen slängt i mina första 4 maskiner. (Ja, tro det eller ej. två tvättstugor var lediga så det blir fyra maskiner samtidigt! skönt.) Så om cirkus 13 minuter är dom färdiga och då ska jag ut där igen och hänga upp en massa.... det roligaste av allt ;) suck..

Vaknade förresten typ halv åtta imorse av att dom byggde om våra balkonger utanför. ANDRA morgonen nu.. klart, det måste göras och det är ju inte deras fel men fan vad arg man blir. haha.

Klickade in på en blogg innan och såg att hon lagt upp den "nya versionen" av när alla kändisar sjunger "We are the world" tillsammans. Åh, kärlek på den låten! Det var jättefint gjort och dem var superbra men den gamla versionen ligger mig fortfarande närmre hjärtat.. den är så fin. börjar nästan gråta när jag hör alla sjunga med sina otroligt vackra röster. Också är ju texten jävligt fin!

Också e det ju som dom säger... "life is the greatest gift of all" och "love is all we need" så sant så! förutom pengar då... sorligt men sant :)





Nu ska jag springa ut till tvätten! vi hörs sen :)


Ikea

Puh, nu är jag helt slut.

I morse lite över nio hämtade jörgen mig, sen körde vi till lund och hämtade upp elin. åkte till ikea och handlade och käkade frukost. fick min efterlängtade tvbänk också köpte jag lite doftljus. :) resten var saker till huset och till sis, hon ska ju så småningom flytta snart.

Efter det åkte vi hem till huset och jag satte igång att måla källartrappan. Det har tagit mig i princip hela dagen att få den målad, men nu är den fin. :) Can't wait until tomorrow när den ska målas ännu en gång... wie! Victor och jörgen fixade färdigt golvet och elin sydde ihopa tygerna som ska hänga på väggen där nere i tv-rummet. (som kommer att vara elins rum tills hon flyttar) meningen var att jörgen skulle börja tapetsera mitt rum idag men det kom så mycket annat imellan så det får bli imorgon istället.

Så min dag imorgon kommer att bestå av TVÄTT här hemma i lägenheten av alla mina kläder innan jag packar ner dem. Städa klart stora toan, ett av rummen där nere. därefter ut i huset och måla trappan igen... så jag har ännu en fullspäckad dag framför mig. känns ju verkligen som att mitt lov blir ett superskoj lov.. men enligt mig är det ju faktiskt inte bara min styvpappas o mammas ansvar att stressa ihjäl sig utan jag tycker inte det är mer än rätt att vi alla hjälper till, det är sånt man gör. :)

Robin, jag vet att du läser detta så; får jag låna ditt trådlösa internet ett tag? :) mitt bredband kommer ta 3-4 veckor innan de flyttas... :(







Natti natti!

Try to sleep with a broken heart

Såja! nu var jag hemkommen från huset, olivoljan är urtvättad, håret är fönat och plattat och alldeles perfekt! (okej nu överdrev jag) förut hade jag lååångt, jättefint tjockt hår men när jag började platta det dagligen utan värmeskydd så förstörde jag det totalt. vilket har resulterat i att mitt hår blir bara en viss längd sen stannar det eftersom det är så slitet så att jag bryter av topparna hela tiden när jag borstar. oljan gjorde håret mjukare iallafall och det tänker jag göra om snart igen! lite kletigt och drygt att pilla med men bra resultat :)

Fredde skulle möta Johan halvvägs till landskrona och ta en cigg och lämna nånting så här ligger jag i min ensamhet och skriver. rätt skönt faktiskt. ibland behöver man vara ensam, de har till och med jag insett nu! förut var jag jätterädd för att vara ensam, rädd för att inte ha jättemycket vänner eller en pojkvän som älskade mig, men nu har jag börjat lära mig att man kan inte hålla tag i saker som kanske inte är äkta bara för att man är rädd för att vara ensam, dem som är äkta står vid din sida oavsett vilka val du gör och din familj finns alltid där. så nu har jag predikat lite om det också :)

Imorgon ska jag ställa klockan tidigt för jörgen hämtar mig vid 9 tiden. Då ska vi in till lund och hämta upp elin på hennes jobb sen ska vi tre till ikea och handla. jag ska nog köra dit. får vi se hur de går, det var ett bra tag sen jag körde.. men det går säkert bra. måste ju ta tag i det nu :)

Nä nu ska jag lägga mig. Natti (L)









Usch

Ni skulle se mig just nu. jag kör en huskur mot torrt och slitet hår... gissa vad? olivolja i topparna. yummy såå fettigt o mysigt... men vi får hoppas det blir bra resultat av de, vad jag läst ska de ju göra susen.

Har spenderat dagen här hemma i lägenheten, har storstädat stora toan där uppe.. paula har varit här och hjälpt mig. :) och det var tur, för det har tagit en massa timmar ändån... trots att vi var två!

Nu ska jag snart ut till huset och hjälpa till! vilket lov ;)

tjao sålänge :)


Heldag

Idag har jag varit i lund och handlat lite med min mami och jörgen. (och oliver) lugnt och skönt var det, vi fixade tapeter till mitt rum så nu är det en sak mindre att tänka på iallafall. köpte lite annat såsom gardiner, mattor osv till resten av huset också. saker börjar trilla på plats nu vettni. :)

Sen åkte jag hem och städade köket här i lägenheten, fixade middag och duschade. sen kom älsklingen hem och vi käkade. Och jag mixtrade i hop ett bord av två flyttkartonger och ett påslakan... påhittig som jag är. ;)

När vi var klara hämtade vi lite verktyg hos robin, sen körde vi ut till huset. har tillbringat kvällen där, grabbarna håller förtillfället på att lägga golvet i mitt rum. tog inga förebilder när allt i rummet endast bestod av sten, men jag tog nån idag iallafall. ser mycket mindre ut på bilden än vad det igentligen är... men ni ska få se sen när det är färdigt :)








min lille plutt var rastlös inne på rusta, så han fick agera modell uppe på en av mattorna. det tyckte han var jätteroligt :) haha



nu ska jag sova.
natti natti


Uff

Idag har jag ätit pizza och godis. åt helvete med detta...

sitter hemma hos brorsan för tillfället, har kollat avatar för andra gången. dock mycket bättre på bio. haha, bästa kommentaren under filmen.. i slutet när han kommer åkande på den där stora draken och säger till den yngre killen i navi folket att han vill ha hans hjälp. när han svarar "jag kommer att rida vid din sida" eller nåt i den stilen, så säger elin;

- det är bara för att han vill åka på den!
därefter svarar jag..
- nä, för man får bara åka en.

haha då blev det ju garv förstås. kan tänka mig att det lät väldigt skoj.

nu ska jag gå, vi hörs!


Flytt!

Nu ekar det i hela lägenheten här hemma. Det finns inget köksbord, ingen soffa, ingen tv, ingenting kvar! idag flyttar nämnligen mamma, jörgen, oliver och evelina ut till huset. jag och elin stannar till torsdag typ. så vi får spendera all vår tid på våra rum helt enkelt. :P

Grabbarna har burit och haft sig hela dagen.. själv har jag faktiskt bara packat lite här inne och latat mig. men jag får väl åka ut och hjälpa till i huset sen. Dock kan jag inte fixa med mitt eget rum :( för det är ju inte färdigbyggt än.

Har fortfarande inte fixat sladden, men köpte några snygga ringar igår, får fota dem med camen sen!

vad händer ikväll?


<3

Det gick svinbra idag på praktiken! packade upp saker, larmade och lärde mig lite om lagret o så. "behind the scene on hm" haha. nä men jag kommer säkert störttrivas där, så känns det nu iallafall. :)

Fotade lite idag också, men tror ni jag hittar min sladd eller?! nej, inte i denna flyttröra. men jag lovar att leta imorgon. Imorgon är det fredag dessutom! skönt. men tråkigt nog är jag inte hemma förrän vid lite över sex... mindre roligt. men änsålänge har jag inga planer för imorgon så det är väl rätt lugnt. fredde ska iväg och spela poker iallafall. vad ska ni göra?

Lollo när du ser detta.. (om det inte är mitt i natten) RING MEJ! hihi

Nu ska jag sova, natti natti

"I know what I did wasn't clever
But me and you we're meant to be together.."


First day

Tror ni att det var någon andra avenyn igår?! nej! skit-OS.

Som jag skrev igår så är det första dagen på praktiken idag och jag börjar klockan 10.00. Funderade på det igår när jag skulle lägga mig.. centersyd öppnar ju typ 10, eller lite över. Jag måste alltså hitta vilken av alla tusen dörrar jag ska gå in i? om jag inte väntar tills dem öppnar då. det är ju ett alternativ.

Slutar vid fem, så jag är hemma vid sex tiden ikväll och sen händer det inte så mycket antar jag.

Imorgon är det freedag, fattar ni, freeedag. och det ska bli så skönt. vad händer i helgen?



jag vet, jag vet. jag ska fota mer. promise.


:)

Ikväll har jag varit ute i huset igen och målat och hjälpt till att packa upp lite saker. vi flyttade lite lådor och så med! har nog kommit fram till vad jag ska ha för tapet, nu ska den bara inhandlas också. :)

imorgon är min första praktikdag på hm, wish me luck!

nu ska jag sova.. natti natti.

I LOVE YOU...

Godmorgon bloggen!

Vaknade för en stund sen, som vanligt kan jag inte somna om när fredde beger sig iväg!

Igår spenderade jag min kväll ute i huset med att måla tak och väggar i ett av rummen i källaren och det var riktigt tråkigt faktiskt. Men det måste ju tyvärr göras. Börjar också känna mig lite stressad nu, så jag kan ju tänka mig hur min styvpappa känner sig.. det är massa kvar att göra och på lördag flyttar dem! sen bor jag och elin kvar till ons-tors nästa vecka och då måste mitt rum vara klart.. det känns som vi aldrig kommer hinna!

De ska även väljas tapeter (som jag inte lyckas hitta några bra, fina som passar ihop någonstans) och alla mina saker ska packas, de ska köpas ny garderob och tv bänk, fixas med internet, tv uttag o massa saker. suck.

Sen finns de en hel del andra saker också som virvlar runt i mitt huvud och jag känner att det börjar bli för mycket att tänka på. jag måste lugna ner mig..

nu ska jag käka frulle, vi hörs sen. tjao


Ny jacka

Ojoj, nu ska ni få se en riktig snygging! Köpte ny vårjacka idag, stod mellan denna och en jeans jacka men jeansjackan får bli ett senare köp, det är ju trots allt ett tag kvar till sommaren! Fin va? :) jag ser ut som en söt liten...... bakelse i den? haha nej men den är skitsöt. 399:- på hm!

Idag har vi köpt färg, så ikväll ska jag hjälpa till att måla tv-rummet ute i huset. jippie. nej, inte alls men det måste göras. träna på gymmet snart måste också göras... frågan är bara när?

här kommer en random bild med den nya hårfärgen igen, tog den igårkväll när jag pratade i telefon. med vem jag pratade? freddish..






Måndag!

Idag var det meningen att jag skulle ut och besöka min praktikplats, men jag mådde verkligen inte bra imorse så jag fick ställa in. Eller rättaresagt Tommy åkte ut där ändå och pratade med dem! Fick iallafall höra att han berättat för hpl klassen idag att jag skulle börja, inga bra reaktioner inte! haha.. they just hate to love me... men men, att hela tiden vara sur o tvär och  lägga ner tid på att snacka skit om andra man inte ens känner, beror bara på dålig självkänsla girls. :)

Så idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt hela dagen. nu ska jag snart käka pizza... idag IGEN. imorgon är det fan gymmet som gäller, jäkla slarvig jag varit dem senaste dagarna. icke bra!

Nu blir det tv, puss!

<3

Då är alla hjärtans dag slut för detta året! Har inte varit så händelserik dag denna gång faktiskt. Fredde har varit i hörby och jobbat så han var inte hemma förrän 6 i dag. Jag har i allafall hunnit med att färga håret, tog en ljus färg denna gången men självklart blev det mörkt ändå. Min förra utväxt fick också en lite annan nyans så hädanefter kommer jag nog färga håret hos frisören också får det kosta vad det vill.:-) men men! Älskling kom hem med en choklad ask iallafall och sen åkte vi ner och delade en pizza, thats love! Haha. Nu sitter vi hos pappa och har varit här ett antal timmar. Ska snart hem, skola i morgon och jag ska besöka min praktikplats. Bloggar från mobilen därför allting kommer lite huller om buller! Men jag hoppas ni har haft en mysig dag i allafall och har gjort någon glad! Det har jag gjort i allafall, hoppas jag. ;-) :-* Nattinatt! Puss

heeelg

Lugna lördag!

Igår var jag och Louise på fest hemma hos danni i lund. Satt där och krökade och vid elva stack vi till gräddhyllan, därefter herkules.. (det var 22+ så taaaack jonot för att du fixade, hade skittrevligt!) :) vi dansade typ all night long och sen delade vi taxi med robin till kävlinge. min älskling gjorde annat så han var inte med!

Imorse mådde jag faktiskt ovanligt bra, drack inte så mycket igår nämnligen. Åkte med jonot, oskar och robin in till malmö för att dem skulle käka. Sen inom lund o köpte godis och hem till robin och kollade på en film. Nu är jag hemma och har tråkigt.. men lugna lördagskvällar behövs också! fredde är i hörby och jobbar så han stannar där över natten.

imorgon är det valentines day, vad ska ni hitta på? :)

"KÄRLEK ÄR INTE ATT HITTA NÅGON MAN KAN LEVA MED, UTAN ATT HITTA NÅGON MAN INTE KAN LEVA UTAN..."

Tänk på de mina vänner!

Såja!

Idag har jag fixat en praktikplats. eller förmodligen har jag det iallafall. ska till Hm i lödde på måndag och prata om det. det fixar sig säkert! :)

Idag har jag bara varit hemma, förutom att jag precis kom från solningen. Mötte upp lollo och så solade vi, sen hade vi följe hem till mig och nu hämtade hennes pappa henne här utanför.

Ikväll blir det träning me Monka! och i morgon blir det krök. längesen sist!


ÅH

Det blev inget Åhlens, dem hade redan praktikanter. fördelen är att jag slipper skola imorgon med.. och nackdelen är att jag måste åka ut och fixa en plats by my self! men de fixar jag.. som allt annat. ;)

Det blev ingen film, har fördrivit hela förmiddagen med 3 andra avenyn avsnitt istället.. så nu har jag kommit ikapp mig. ikväll går det ett nytt kl 21 and i can't wait.

nu ska jag duscha, tjau

Blogg.se

Blogg.se har alltid en tendens att inte fungera när jag ska blogga nuförtiden.

But anyway! igår var jag och tränade med Monka. vi körde stenhårt på alla maskiner så det lär ju kännas idag. har dock inte rest mig upp och känt efter så jag vet inte än ;) haha. När jag hade tränat kom lollo hit innan hon skulle dra till tåget. snackade lite och sen drog hon vid halv tio. Fredde skulle kommit vid elva men det blev lite senare, så när han kom sov jag redan.

Idag är jag ledig! wiho skönt. Min nya mentor är iväg och pratar med dem på Åhlens i Lund för att jag förmodligen ska ha min praktik där, wee'll see. Men sov jag länge idag för det? Nej. När klockan var sju började fredde ringa rundor och efter det kunde jag inte somna längre, så det fick bli datorn. ända sysselsättningen om man hatar att titta på tv.

Fast....... jag kanske skulle ta och sätta på filmen "my sisters keeper" har hört att den ska vara skitbra. nån som sett den? på svenska heter den "allt för min syster" tror jag. (?)



Haha, såhär såg jag ut igår när jag tränade. Undra vad dem på gymmet tänkte. Haha.


MMM

Bland annat dessa snyggingarna kommer att pryda mina fötter i sommar... så jävla rockiga. söta med :) eller vad tycker ni?



En sak till. jag kan verkligen inte bestämma mig så nu får ni fan offra er och hjälpa till. Ska jag förlänga håret, eller inte? isåfall blir det ju bara clips som man kan ta av och på men... vad tycker ni?

PUSS


tisdag

In school, gör typ ingenting intressant. väntar på att en lektion ska börja. därefter blir de käk med fred och johan. GOTT. jag är hungrig...

i morse körde vi (eller fredde körde jag åkte) min bigsis till djursjukhuset och lämnade av hennes doggy. så nu är ville där och ska opereras, sen får han bli hämtad igen senare idag. hoppas det går bra! elin är supernervös...

ikväll ska jag till gymmet med monka.. om allt går som planerat (?)


Godnatt

Idag har jag varit i skolan och ordnat en massa saker. Nu är det klart. Jag har bytat linje, kommer inte längre att gå hotell och restaurang. Kändes faktiskt bra att skolan var så tillmötesgående och jag fick det precis som jag ville. :) Handel är linjen jag bytat till, mest för att jag gillar de där med att jobba i affär med människor och för att komma ifrån skolan två dagar i veckan. :) Sen fanns de fördelar med Hr som inte handel har men de får man ju ta tyvärr..

Men men! nog om det. Idag blev min bigsis hund sjuk och fick åka till vetrinären.. han har "analsäcksinflammation" den lille stackaren. Så imorgon bitti klockan 07.30 ska han opereras, jag och fredde ska köra henne in innan skolan börjar... snällt va? men lille wille (hunden) är freddes favvo så everything for him ofcourse..

Imorgon är det skola och träning!



nattinatti...


Måndag

Nu är det dax för skola. Har varit uppe sen halv sex... om en liten stund tar jag på mig och traskar iväg i kylan... brr, fyfan..

Skulle ju ha tvättat och städat hela dagen igår men fanns det någon tvätttid? Nope. Så idag blir det tvätt och städ dag istället. Har nog två tre fulla korgar med tvätt.. ser verkligen framemot det.. *suck*

Men på tal om annat! Snart flyttar vi :) runt den 19e flyttar mamma, jörgen, oliver och eve ut till huset. jag, elin och fredde bor kvar tills runt den 26e. Det är ju närmre till allting härifrån så vi stannar så länge vi kan. ;) Nä, det ska faktiskt bli skönt att flytta också! förändring, förnya sig..

Ska lägga upp före och efter bilder på vårt snart färdiga kök... grym skillnad!

ttyl :)




Vad tänker ni på?

Idag, om en vecka är det "Alla hjärtans dag". Den dag som för alla par brukar vara alldeles underbar, men för singlar en helt vanlig dag.. nu undrar jag, vad betyder den dagen för er?

För mig är ju alla hjärtansdag självklart en dag då jag vill uppvakta och bli uppvaktad, överraska och få massor med kärlek. Men jag tycker inte denna dag endast är avsedd för att uppvakta sin partner, utan jag tycker att man ska vara lite extra snäll och gullig mot alla man älskar och bryr sig om. Sin familj, sina vänner och nära.

Varje år den 14e februari så har jag också en liten "jämförelse" med de tidigare åren. Jag tänker tillbaks på fina minnen och stunder, vad jag hittat på just den dagen under alla år. :) somliga år har varit bättre än andra, men jag har alltid tillbringat den dagen med någon/några jag älskat.

Tänk på en sak, det är så lätt att berömma någon, säga något fint, hjälpa någon med något... och det ger så mycket! det ska man inte bara tänka på just under alla hjärtansdag utan det ska man alltid ha som baktanke. Det tar två sekunder att säga "vad fin du är idag" eller "vet du hur glad jag blir när jag ser dig sådär" ja vad som helst. livet blir så mycket gladare och enklare och man lär sig att uppskatta dem små sakerna
.

Vad ska ni hitta på för mysigt på söndag?





Nu sover man gott

Kom hem från gymmet för en stund sen, var där och tränade med Monka. Visst känns det bra när man går och lägger sig på kvällen o vet att man varit duktig o förbrännt en massa fett under dagen? Haha, för mig är det så iallafall. :)

Igår var det lördag. Gjorde en massa under dagen så på kvällen hade jag inte en aning om vad jag skulle hitta på så jag slängde iväg ett sms till louise. hon var uppe hos pontus och umgicks så jag gjorde vid mig och sen körde fredde mig dit innan han skulle till jimmy. Var där och snackade ett tag, sjukt längesen man träffade pontus så det var trevligt. :)

Vid tio tiden gick vi hem till Robin.. där var dannie, jonot och oskar. trevligt :) var där till typ halv två två då hämtade fredde mig så åkte vi hem och la oss.

nu ska jag duscha, kanske kommer ett lite känslosamt inlägg sen ;) PUSS

I know

Har varit lite segt med bloggen de senaste dagarna, kommer igång nu igen i veckan. Är förtillfället ute i Freddes och deras nya hus och hjälper till lite. Har nyss målat element i detta rummet. (Bilden är tagen innan dem målades) snart blir det lite käk sen ska vi hem till kävlinge och jag ska äntligen få slänga mig i duschen. Yes! Vi hörs :-)

Sjukhuset

Idag ska jag med min älskling till lasarettet i lund. han hittar ju inte speciellt bra där så han behöver mig som ska guida honom.. han har iallafall äntligen fått en tid till "efterundersökning" av sina handleder! det är snart två och ett halvt år sen han råkade ut för olyckan och idag ska han äntligen undersökas. skönt för honom..

Annars så ska jag, fredde och jimmy bara vara hemma hos fredde i asmundtorp ikväll. ta det lugnt och se några filmer. lugn o skön fredag... :)

Vi hörs sen :)




Kissie did it..



Haha hon gjorde det. Denna gången opererade hon sig... trodde jag aldrig. :P

Alla vi som hatar snö

Det finns fan bara en fördel med snö. och den drog jag nytta av idag. jag vägrade att plumsa i denna sjukt höga snön hela vägen till skolan. antog att mer än hälften av klassen ändå inte skulle vara i skolan, eftersom tågen var inställda. Så jag var hemma istället, gjorde allt i min takt, duschade, fixade mig osv.

Sen kom fredde och hämtade upp mig så åkte vi till nova. köpte en jeansskjorta (kul att den trenden kommit tillbaks haha, sån gick min mamma i när hon vänta mig) och en tröja med lite stuffs på axlarna. vet inte om jag gillar den eller inte än... man bara stör sig sååå mycket hela tiden om de där jäkla trådarna och kedjorna inte ligger rätt. men den är väl ok :)

Efter nova lagade vi mat och sen skulle fredde på träning. satte mig vid datorn och tänkte "nu ska jag fan inte fastna här" så jag klickade upp monka på msn sen var det bestämt att vi skulle till gymmet. var nog där i två timmar :P mycket skitsnack men fick också en del gjort. duktig jag e va?



Haha ingen bra bild alls men jag skyller på att jag hade bråttom.



Är ju tvungen att lägga ut en bild på vad jag slängde ihop till lunch idag. äckligt gott var det.



Också sist en bild på denna lilla tösen som vi egentligen skulle behållt men mamma bestämde sig för att sälja henne istället. Ska ta en från nästa kull istället, annars blir vi uppbundna hela sommaren...


På väg hem

Nu är vi på väg hem jag och Fredde. Vi har varit på nova i några timmar. Köpte en skjorta och en tröja. Ni ska få se sen.. Promise :-)

Oj oj oj!

Kom hem från willys i lödde för ett tag sen and im a total mess. hur fan kan man vara så dum att bege sig dit i detta väder?

iallafall så fick jag och elin för oss att vi skulle storhandla. och då passade det ju bra att vår styvpappa jörgen skulle ut till bauhaus och handla lite saker till huset. på vägen dit var det så högt med snö och massa spår på vägen till lödde.. livsfarligt. vi tänkte att nu blir de väl ännu värre på vägen hem om dem inte hunnit ploga..

på vägen hem när vi nästan är framme i kävlinge ser vi bara en stor vall framför oss... jörgen svänger lite åt sidan in på andra körbanan för att inte fastna i vallen. MEN vi lyckades fastna anyway...

jag och elin hoppade till slut ut och började putta och knuffa och det var inte mysigt i detta väder! efter en stund av meningslöst puttande kommer det en bil bakom oss som självklart vill förbi, så det kommer en kille springande bort till oss från bilen som hjälper och ta i för allt vad han har. det var david och lina som hjälpte oss.. tack så hemskt mycket för hjälpen utan er hade vi inte kommit loss alltså. haha galet...

nu ska jag kila igen. ph ikväll :) dont miss it!

2 februari

Då var dagens skola avklarad. fast det var ett tag sen jag kom hem. min älskling körde mig hem vid kvart i ett och sen åkte han till landskrona.

nu har jag suttit här i cirkus en timme så nu är det tänkt att jag ska plugga lite och fixa lite saker..

ikväll ska jag nog fan unna mig en solning. känner mig som snövit....

förresten, tills vi hörs nästa gång har ni en sak att tänka på. vem hade snyggast outfit på ELLE-galan? och vem ska vinna paradise ikväll? har inte sett det på flera veckor, men ikväll ska jag faktiskt titta. :)


Ny skoldag

Då var det dags för en ny skoldag... fyfan huttrar redan bara jag tänker på att gå ut i detta vädret. vill inte! på med myströjan och den tjockaste jackan jag hittar no doubt... hörs sen :)


Ny skoldag

Då var det dags för en ny skoldag... fyfan huttrar redan bara jag tänker på att gå ut i detta vädret. vill inte! på med myströjan och den tjockaste jackan jag hittar no doubt... hörs sen :)


Äntligen!

Äntligen har jag fått mitt internet på mobilen att funka. <3 sitter i bilen på väg hem från landskrona. Har varit hos Freddes pappa och grattat honom också är vi spelat kortspelet "plump" i timmar. Det blev rätt sent så det är raka vägen hem till sängen! I morgon är det skola som vanligt. Natti :-*

Skola

Måndag och morgon och det är skola på schemat. har lunch förtillfället.. fredde kommer om en stund så vi ska käka tillsammans. två lektioner avklarade, nu återstår två till efter lunchen sen ca en halvtimmes extramatte. det beror på hur snabb jag är.

Efter skolan tänkte jag iallafall traska ner till biblioteket i Kävlinge. Oj vad längesen det var jag lånade en bok på ett bibliotek. speciellt bibblan nere i kävlinge. Idag ska jag dit iallafall! jag vill läsa Carolina gynnings bok "egowoman" men jag pallar helt ärligt inte paya 230 spänn för den just nu. så då är det ju bra att det går att låna den istället. :) någon som läst den? vad tyckte ni? jag har läst "ego girl" and i loved it.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra mer än ovanstående. några förslag?

Och juste, gårdagen! På förmiddagen åkte vi till centersyd och köpte en sista-minuten present till pappa, haha. Det blev 3 st t-tröjor. efteråt bjöds det på chili con carne och därefter kakor hemma hos honom.. gott! efter kalaset åkte jag hem och fred åkte till landskrona och tränade boxning.


RSS 2.0