Panik?

Känner ni igen er när jag pratar om paniken man får när man vaknar och inser att man försovit sig till något? Speciellt till jobbet. Jag cyklar normaltvis till jobbet 06.15 om mornarna, men idag vaknade jag 09.15 och tittade på klockan... "09.15?!?!?! SHIIIIIIIT!" typ så kändes det. Så det vart bara o lägga svansen mellan benen (hehe) och ringa chefen. Sen cyklade jag i räserfart till jobbet och jag jobbat som ett svin hela dagen. Säckat mjöl och torkat svett från pannan. Kvinnligt.

Var hemma vid kvart i fem idag och sen dess har jag inte gjort allt för mycket. Har varit ute och gått med paula i en timme, och nu har jag varit inne och ätit och nu bär det av ut på promenad igen. Denna gången med Monka. Haha.

Så nu ska mjukisarna på, hörs sen!


Underbara sol <3



Ni anar inte vilken pest det är att jobba i detta vädret.. eller jo, ni jobbar ju säkert också. Men där jag jobbar är det varmare där inne i "produktionen" än vad det är utomhus. It's killin' me!

Men, när klockan var 4 idag slutade jag och då mötte louise mig nästan hela vägen till lillaharrie. :) Cyklade hem och pustade ut och sen gick vi till Ica och köpte mat. Grillade grillspett utanför mej och sen satte vi upp mitt lilla badminton nät jag köpte igår haha. Spelade i typ 5 minuter sen gick vi ut och gick istället. Så vi har varit ute och promenixat och pratat hela kvällen. Myspys! vi e så olika i nästan precis allting och ändå kommer vi så bra överrens. Love u hun. <3

Min andra hjärta e hemma i asmundtorp idag. Alltid tråkigt att sova utan sin andra halva men man måste hinna sakna varandra också. tycker ni inte? Han kommer imorgon iallafall och då ska vi kanske ut och kvällsbada :)

Nu måste jag krypa ner, har en lång jobbedag framför mig i morgon också. och dagen efter det, och dagen efter det.....


Klipper gräs

Har precis hoppat på gräsklipparen igen efter en lunchrast. Skönare kan man inte ha det än här ute i solen. Man blir galen av att gå en hel dag inne i kvarnen när det är sånt här väder. Så jag är glad att gräset hade växt på ganska bra sen förra tisdan. :) haha. Vi var ju på hven igår som sagt, jag pappa lilsis och älskling blev det till slut. Vi cyklade lite tandemcykel och käkade sen åkte vi hem igen. Spelade minigolf också i Landskrona innan vi körde hem. Jag kom tvåa :) Idag har jag och älskling 19 månader så vi får se vad dagen har att bjuda på. Ska ladda upp lite bilder när jag kommer hem!

Bättre sent än aldrig?

Ett litet reklaminlägg! hehe

Jag lovade ju att det skulle komma bilder på valparna. Och jag håller alltid vad jag lovar mina vänner! Befinner mig hemma hos brorsan och paula nu och har i ungefär en halvtimme försökt fota 8 valpar som springer runt överallt..

Dock är det nästan halva tiden kvar till dem ska lämnas bort, dem blir 5 veckor på måndag så 3 v kvar. Så dem hinner ju växa till sig en del :) Det är 6 tikar o två hanar! En hane är tigrerad och den andra är beige med lite mörka hår över ryggen o i ansiktet. Båda föräldrarna är amstaff och valparna kostar 6000kr styck.




Den sötaste (enligt mej) men tjuckaste :) den e ljusgrå!




Den i mitten är pojke...










den till höger är grabb!





Midsommardagen

Glad midsommar! i efterskott. hoppas ni alla hade en trevlig kväll..

Själv var vi hemma hos mig och käkade, och sen åkte vi till asmundtorp hem till Emelie som hade fest. Där var trevligt men eftersom vi inte kände så många där så drog vi vidare hem till nattis en stund innan vi cyklade hem. Var hemma redan vid ett tiden och då blev det lite mys. ;)

Idag har vi varit hemma hos fredde halva dagen typ. Åkte till kävlinge vid fyra och hem till pappa vid fem. Nu är vi här alla syskonen med respektive och dem sitter och spelar poker. Har tröttnat på det så jag bloggar lite för er istället! bra va? :) Lördag idag vilket innebär att det bara är imorgon också sen e de back to work... :(

Fast imorgon ska jag och älskling till Ven och cykla om det blir fint väder :) ett bra avslut på långhelgen tycker jag allt!

Har ju egentligen en del att berätta om greklandresan men jag känner ingen vidare lust just nu.. har ni några frågor så fråga istället!



En bild på finaste Natha från igår!


Visste ni att...?



Visste ni att i Maj månad sålde pågen 9 miljoner påsar kanelgifflar.. mest sålda bullarna/kakorna på listorna! Alltså i genomsnitt har varje svensk köpt varsin påse :D

Nu drar jag och älskling och tittar på bio :) tjao!


Jaaaja..

Jaja.. Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera er om vad som händer. Men jag kom hem i söndes natt så gårdagen gick till annat än att blogga! Idag ska jag iväg på bio med min baby så vi får se om jag hinner med att berätta om resan i detalj sen eller om jag gör det imorgon.. Don't know. Ni nyfikna kan ju titta in sen fallifall ;) Vad händer på midsommar? Jag o Fredde har några alternativ men har inte riktigt bestämt oss än. Vad ska ni göra? Helt av allt skulle jag vilja samla mina vänner o göra något men det verkar inte vara så lätt längre. Vissa personer Har ju förändrats en del och prioriterar andra saker tråkigt nog. Jag saknar dem allihop iaf! Nu måste jag kila. Snart bara en timme kvar... Puhh så skönt. Hej!

RHODOS

Hej hej!

Lovade ju iallafall ett inlagg och nu har jag 8 minuter kvar av min dator tid sa nu ska jag nog hinna med nagra rader.

Vi har det jatteskont har pa rhodos, har e fint men ganska dyrt. Bargatan ar crazy och rolig, sa jag forstar alla 18-28 aringar som aker hit och ligger och super skallen av sig... MEN, har man forhallande eller ar lite aldre sa ar nog inte rhodos nat att rekommendera.

Har ar aven mycket "historia" bakom rhodos och vi har varit i gamla stan som var valdigt vacker. igar natt hade vi 31 grader, det ar najs! annat an sverige.. men ska jag vara helt arlig sa blir man nog ganska matt pa det hela efter en vecka. Saknar sverige lite och er dar hemma!

Vi har festat ganska mycket pa den storsta klubben "Colorado" pa bargatan, dar e bra musik och tjejer och killar som sjunger live varje kvall.. dar e ocksa unga tjejer som dansar i valdigt sma klader.. underhallande! haha

Nagra minus ar att jag har nog fatt magkatarr, sa fort jag ater far jag ont i magen. Och nar vi snorklade haromdagen dok jag ner for langt och har troligtvis sprackt min trumhinna i orat. Maste till fabror doktor nar jag kommer hem! OCKSA har jag aven borjat fjalla idag. SAAA BULL...

Nu maste jag sluta. Miss you!

Bye bye sweden

Hej bloggen! Eller hejdå kanske jag ska säga? :) Nu är det bara några timmar kvar tills vi lyfter. Nu kommer resfebern, jag är rätt nervös. Flög första gången förrförra sommaren och då både svimmade och spydde jag. Det var ganska obehagligt...

Men men, vi får hoppas det går bättre idag! Vi lyfter klockan 16.00 och kommer att vara framme 21.40. Jag ska försöka mig på att blogga åtminstone två gånger under veckan men jag kan inget lova.. vet ju inte hur hotellet har det med internet osv.

Det ska bli riktigt skönt att komma ifrån detta hemska väder. Sen väntar jobb hela sommaren när jag kommer hem.. så här ska verkligen njutas! Kanske lite löjligt att skriva detta men jag är tvungen... hehe

OM, om något händer mig så älskar jag er mamma, pappa, elin, victor, evelina, oliver <3 ni e mitt allt!


Bye

Bara i morgon också..

Hej mina vänner. Sitter på jobbet och ska snart bege mig ut i regnet... slutar om 15 minuter och då ska jag iväg och hämta freddes studentpresent som är färdig och därefter resväskan som jag ska låna av paula. Kan ni gissa vad fredde ska få? ;)

Nu är det bara imorgon också på jobb sen har jag min enda vecka semester på hela sommaren. Ska bli så skönt. Dessutom jobbar jag bara halvdag imorgon då jag måste gå klockan 12 för att hinna göra vid mig och infinna mig i kyrkan klockan 3 när fredde springer ut. Sen blir det fest o firande hela natten! im proud of you babe :)

Har en massa att fixa idag, ska flänga fram och tillbaka mellan lund och landskrona... en del saker som ska göras inför både resan och imorgon. Ska hjälpa till att sätta upp ett tält i detta vädret också... Spännande! 

Vi hörs när det blir tid över :) Puss! 


Oliver 1 år

Hallå sunshines! Hur är läget? Med mig är det bra.. lite förkyld fortfarande bara. Idag fyller min lillebror 1år :) tänka sig vad tiden går fort. Jag och min lillasyster slängde ihop tårta och tro mig det var kul att se han äta det helt själv. Haha han försökte och försökte med skeden.. men han ville inte doppa fingrarna i tårtan så tillslut doppade han huvet istället haha :)

Annars har jag jobbat idag som vanligt. Försov mig i morse. Min pappa hämtar mig utanför dörren varje dag 06.35 och idag så öppnar min STYVpappa dörren till mitt rum 06.35 och säger "Emma, din pappa står där ute!" Så det var bara upp och på med kläderna och springa ut i princip... Har sovit så jävla dåligt på sistone så jag antar att jag inte ens hörde klockan...

Nått annat nytt? Tetra pak ringde mig igår och ville att jag skulle vikariera 5 veckor för en tjej i restaurangen som var gravid. 5 veckor utspritt på två perioder.. väldigt lockande att få in en fot där men jag kan inte lämna ett heltidsjobb fram till siste augusti för ett vik där... störigt!

Eftersom jag fortfarande surfar via iphonen fortfarande blir det inte mycket bilder :(





Måndag... igen!

Som Emelie skrev i sin blogg så har det varit alldeles för fint väder ute för att sitta inne och blogga... men idag var det slut på det roliga. Men trots det har det inte blivit något bloggande pga att jag har jobbat och varit på centersyd. Men åter till vädret.. Vi är förfan inne i juni månad nu. Sommar tack, varje varje dag!

Och för er som undrar vad jag gjorde i helgen så i fredes tog jag det ganska lugnt, lördes var jag med louise på måsängen och sen med lite folk hos Ola. (har lite bilder därifrån men eftersom internetet via iphonen är väldigt segt så får ni dem en annan gång) Igår var vi och köpte kostym till fredde och käkade mjukglass i bjärred... :) kortfattat..

Idag har jag spenderat hela (halva?) dagen på jobbet och sen åkte jag till centersyd med familjen. Vi spenderade hela 4 timmar där. Letade och köpte studentpresenter bland annat. Fick med mig en jumpsuit och en långklänning i siden hem också. Mycket låga rea priser så jag var ju tvungen, bra o ha i grekland ;)

Nä nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt. bättre sent än aldrig! haha.. puss och godnatt :*



En extremt dålig bild på klänningen men vafan, ingen självutlösare på camen ju...




Bikini







Här är min nya bikini. Lite knepiga bilder men de är för att ni ska se mönstret!

Nu drar jag till nova! Puss


Svar!

Natalie ([email protected]) : öhm , tänkte att jag kunde bidra med någon fråga, men kommer inte på någon rolig alls! men.. vart ser du dig själv om 5 år? vad är din livsdröm? hihi<3

Svar: Om 5 år? jadu.. VART vet jag inte. Men förmodligen bor jag i en bostadsrätt någonstans, har fått mitt första barn eller så är det på g.. jobbar och är självförsörjande. :) Min "livsdröm" är väl att resa jättemycket, älska mina barn o bli älskad. :) leva ett lyckligt liv helt enkelt..

Anonym: vissa en bild på din bikini. och på hundarna du lovade

Svar: Kommer en bild på hundarna. Men dem är så små nu så det är bättre att vänta, dom är sötare sen när dem blivit lite större och då ser man mer hur dem kommer se ut när dem blir större. Bild på bikinin kommer också! kanske idag?

Anna: Tycker du om att vara som du är? Att du hela tiden gnäller på alla och inte vågar säga det face to face?

Svar: Denna frågan var intressant! Med tanke på att jag inte känner någon Anna :) Så antar jag att du är en av dem som vill vara anonym men ändå inte verka mesig så du hittar på ett namn istället. Bra idé! och eftersom jag inte känner någon Anna så är det ganska konstigt att du vet hur jag är.. och tyvärr kan jag egentligen inte svara på din fråga för jag kan inte påstå att jag inte vågar säga vad jag tycker face to face. vad syftar du på?

Anonym: hur går det mellan dig och fredde ?

Det går bra mellan mig och fredde. Förut var vi 24/7 men det är vi inte längre och det är mycket bättre att ha det så. Man går lätt på varandra dag ut och dag in och det är nog det största felet man gör i alla förhållanden.

Men han finns kvar o jag älskar honom! Det är de enda ni behöver veta :)


Är det något mer ni undrar över eller som i detta fall "Anna" skrev en ganska knepig fråga så får ni gärna kommentera i detta inlägg också.....


Frågestund!

Tänkte ha en liten frågestund.. Ni kanske inte har några frågor alls men har ni det så ställ dem i detta inlägget, så kommer svaren upp om några timmar! Där e säkert nåt ni undrar över, va inte blyga nu ;)

Nyss hemkommen..

.. från en lång promenad som resulterade i ett besök hos farmor. gick ut vid nio tiden och var hos farmor vid tio.. sen blev jag där ett tag och pratade lite skit så det blev ganska sent. Kallt o mörkt å gå hem ensam nu men de va bara och bita ihop :) hehe.

Idag har jag jobbat. (känns som att många av mina inlägg kommer börja så för en tid framåt haha) Efter jobbet åkte jag hem och hämtade lite pengar sen gick jag och pappa på banken ihop eftersom båda hade ärenden där. Var inom på guldsmeden också en sväng och sen efter det gick jag och solade. Hann inte mer än komma hem förrän jag skulle gå till konsum och handla.. jörgen ville ha kaka så jag fick ju ställa upp o baka till honom! jag som e så snäll. ;)

Som tur var har vi ju så himla nära till allting nu! konsum ligger typ rakt över gatan och ica bara precis borta vid rondellen till vänster. ja också solningen, också stationen såklart. Dem sakerna som är viktiga för mig! Skönt är det iallfall. Sen kan det nog vara både en nackdel och en fördel.. jag vet ju vissa som kanske kommer njuta lite för mycket av kondotoriet rakt över gatan ;) ajabaja!

Nä nu får vi nog avsluta detta innan det blir för långt och jobbigt att läsa. Imorgon är det jobb på schemat och därefter har jag inte smitt några planer ännu... Det ska bli fint väder iallafall :) synd bara att alla människor har blivit så tråkiga nuförtiden känns de som..

Natti natti :*





hatar verkligen o ha helt uppsatt hår men det var faktiskt grymt skönt för en gång skull, håret blåste inte runt en massa när jag var ute och gick..


3 juni

Vilket väder vi har asså! Och mer blir det. Mellan 20-25 grader fredag o lördag. Så skönt :) söndag skulle förmodligen vara lite molningt men ändå 19 grader. Funkar för mig det med. Är på jobbet förtillfället, har precis tagit "kafferast". Så nu ska jag ut o köra en timme till med grästrimmern sen så ska jag hem. Ska direkt ner till banken och fixa en sak sen ska jag inom en guldsmed o fråga en sak ang. en present :) någon som vill hitta på nåt ikväll? Ut o gå? Spela basket? Grilla? :) Tttl!

Jag glömde en sak...

Åh ja juste jag glömde en sak. Det är inte okej att göra som DU gör. Men det märker du nog en dag när du står där ensam och alla inser att dem ställt upp alldeles för mycket på dig utan att få något tillbaka. Och då är det försent..!? Såja. Det var nog allt :)

Hej solen! <3

Godmorgon mina vänner! E de inte helt strålande väder idag? Jag hoppas på att det håller i sig, för efter jobbet ska jag hem till min farmor och hjälpa henne lite i hennes trädgård. Och då skadar de ju inte med sol :) Dålig uppdatering har de varit igen, och kommer förmodligen förbli så ett tag eftersom vi flyttade igår och har inget internet på några veckor. Ingen som har ett mobilt å låna ut? Kan ju blogga från mobilen som jag gör just nu men såhär roliga inlägg blir det då. Nä nu ska jag fortsätta sopa innan de är frukost kl 9! I'm starving.... Puss!

RSS 2.0