hej

torsdes till fredes sov sötnosen här, vi käka på viking & sånt sen va vi här o kolla på film.. har jag för mig? ^^, sen var han ledig på fredan så vi låg kvar & jag sket i skolan :) sen stack han hem med tre tåget....

sen festade jag igår hemma hos sis. inte så mycket folk, men det blev en fylla iaf & det slutade inte särskilt bra. synd att det skulle bli som det blev.... jag vet att vi kan festa på samma ställe utan & tjafsa och det vet du med så varför börjar vi överhuvudtaget? you tell me. iallafalll.. så körde robban & victor mig till nånstans utanför asmundtorp igår natt så hämta vi fredde så kom han hit & sov... mys!

& idag låg vi mest hela dan förutom när vi va på viking & käka :P sen stack han hem med åtta tåget.....

ikväll har jag inte gjort speciellt mycket. typ suttit vid datorn, lyssnat på musik, snackat skit och laddat upp massa gamla bilder på bilddagboken i brist på saker & göra. det är igentligen skrämmande vad länge man kan sitta vid datorn.. jag har nog suttit här sen åtta nu....

så nu funderar jag på & gå och lägga mig.

men innan jag gör det måste jag tillägga att jag pallar inte att en massa fjortisar jag inte ens känner ringer mig o hittar på en massa, förhelvete....... lägg ner.

ciao

summering

ja, nu har jag ju faktiskt inte bloggat sen i lördes. fy, dåligt av mig..

i lördes kväll kom fredde hit, vi kollade mest tv o mös..... :) sen stannade han här till måndag morgon. alltid mysigt o ha dig hos mig sötnos!

igår var jag o mamma i lund. först på sjukhuset, för att hon skulle ta blodprover.. sen på rättegången som började halv två.. det gick väl helt okej bra. nervös som in i helvete var jag och det kändes bara sådär jävla löjligt o läsa upp sån där vittnesed osv. men det gick väl bra antar jag... förutom att jag och robin pekade ut olika personer... fast jag skiter i viket, om han som inte var skyldig ville ta på sig skulden är de ju hans problem, kände inte snubben ens så nu är det ur världen hoppas jag :)

sen gick jag o mamma till hm i stan o handlade lite, sen åkte vi hem....
på kvällen hämtade pappa mig så satt vi bara o kolla film hemma hos honom, för han var ledig. så jag stannade där inatt.

och nu i förmiddes blev det centersyd. hälsade på syster på nya praktiken, lämnade in mobilen och beställde min nya säng. iiiiiiih, skönt... något drygt att gå rundor med en stenålders-nokia nu i några veckor bara. ush

nä nu ska jag sminka mig. ciaaao

fest

fest igår var det ja, sebbe fyllde år... 22? om jag inte minns helt fel. och självklart var jag sist att få reda på att det var en "födelsedagsfest" vi skulle på.. så det fick bli lite ihop plock på ica :P haha, chokladlådor o sånt funkar alltid..

trevligt var det iaf! lite annat folk än vanligtvis, och det är ju alltid kul med lite förnyning, eller ja förnyande eller vad det nu än heter. jag blev iallafall ganska bra på det, och vi stack hem vid tre nångång.. hem och somnade direkt... 

vaknade i morse (av att en söt liten pojke skickade sms och väckte mig ;) ) och mådde ovanligt bra faktiskt (: kände mej lite dizzy till en början men det gick snabbt över när man fick sig lite vatten och en dusch. sen har jag i princip gjort igenting idag, duschat, sminkat mig, fixat håret fixat naglar, städat rummet.. suttit vid datorn, ja sån där "jag själv tid" eller vad man kan kalla det.. :)

just nu sitter jag bara o har allmänt tråkigt, mamma o dom är iväg o handlar julpynt o sånt, haha. det blir tydligen en vit gran igår! fränt...

ikväll kommer förmodligen min sötnos hit. miss u when u aint with me...

annars har jag ingenting mer intressant o berätta. bilder från igår kommer, batteriet räckte inte jättelänge men det blev en del bilder iallafall. men självklart glömde lilla jag min kamera hemma hos sebbe... klantig som jag är. (:

bye!

träning

skola idag, men var inte på speciellt många lektioner

var kul & se din min när jag dök upp där ute.. väldigt. så mycket ont du gjort mig, som du betett dig, som du BETEER dig. du är en fara för flickorna i samhället... vill aldrig mer se dig.....

efter skolan var de hem o käka lite, sen mötte jag monka också stack vi o träna :) det var längesen nu.. men nu ska monka köpa träningskort också så man får väl ta o skärpa sig eller va säger du snäckan? (jag vet att du läser ^^,)

hemma nu, nyduschad o fresh igen (: hehe. sötnosen kommer förmodligen sen.... mys!

skola & träning i morgon också! jäkla skönt det ska bli med heeeelg


2008

07 slutade perfekt, jag förlovade mig med den som jag trodde var min "soulmate". vid tolv slaget på klostergården i lund, tillsammans med nära & kära inträffade det. det var ingenting annat än underbart.

JAN 08 började helt okej men runt den 13e var jag & robin tvugna att lämna bort vår älskade bebis (hund) nalle och det tog ganska hårt på oss båda, iallafall för stunden. Jan-februari blev det ganska mycket praktik och extrajobb o kvällar, så jag tillbringade mycket av min tid på kulturen och alldeles för lite i skolan. not good!

I mitten av februari fick jag & R även lägenhet i centrala lund och vi flyttade ihop och började vårt "riktiga" liv i hop.. i mars firade vi ett år men hade även några svackor just då och ett litet break up. Den 3 maj var det nog och jag flyttade hem, och trodde jag gjorde det för gott. ingen av oss trivdes i lägenheten & varken jag eller han mådde speciellt bra, vilket nog också utlöste det hela och gjorde saken värre. allt var förjävligt. jag mådde riktigt dåligt.

Två veckor var vi ifrån varandra. sen klarade jag det inte längre. inte utan honom helt enkelt! men under dessa två veckorna hade robin hunnit säga upp lägenheten och flytta hem, och vi var ju vana vid att ha varandra vid sidan 24/7, så han flyttade hem till mig igen. vi lovade varandra att denna, DENNA gången skulle allt bli bra.

Den 5 juni gick jag ut IV med betyg i kärnämnena, och fick reda på att jag kommit in på gymnasiet, glad blev jag! (Då) sen var det sommarlov, och vi fick en helt okej och rolig sommar ihop, med många fina minnen! i slutet av sommaren sökte jag jobb på max, där stannade jag ett tag, sen tröttnade jag. alltid gott med extra pengar!

Den 21 augusti började skolan, meganervös var jag faktiskt, haha. tro det eller ej! där träffade jag även en av de falskaste personerna jag nånsin mött, men vi klickade och hon kändes bra för stunden, vi skrattade och hade kul ihop ett tag. men det rann ut i sanden, och det visade sig att jag skulle lyssnat på alla varningar folk gav mig förut, men det är lätt & vara efterklok som man säger....

redan från den stunden jag steg in på den skolan började problemen för mig. allt mer bråk och dåliga sidor tittade fram i mitt förhållande och jag började tvivla, orkade helt enkelt inte längre, tog mig en funderare över om vi verkligen hörde ihop? om vi inte skulle fått det bättre båda två om vi gick skilda vägar? Den 12 september, dagen efter robins födelsedag tog det slut. då bestämde jag mig. och det tog hårt, efter den tiden tillsammans. jag var lättad, men samtidigt var jag helt totalkrossad inombords. kärlek är bajs!

denna månad gjorde jag även saker som jag tror jag kommer ångra i all evighet.

Den 20 september åkte bror och paula till spanien och jag flyttade in i deras lägenhet för två veckors tid, för att passa bamse. (hunden) sen behöver vi inte prata mer om det eller den tiden.

Oktober blev det mycket fest och största delen av min tid spenderades med K... och i mitten av månaden började vi umgås lite smått med lite grabbs från landskrona/asmundtorp... och även med E, vilket var kul till en början. i slutet av oktober slutade jag umgås med k & e helt, pga blandade orsaker.

annars hände det inte mycket mer den månaden... förutom..... att jag gick och blev kär igen! och under en tid kändes det som att tiden gick oändligt långsamt... men det visade sig att mina känslor var besvarade! underbart..

nu är det november månad och snart nytt år! tiden har gått så fort. skolan har klyddat en del på sistone mycket pga. att folk lägger näsan i blöt för mycket, men det börjar ordna upp sig nu och jag ska börja sköta mig och fixa detta.
det som betyder någonting nu är skolan, träningen, vännerna och kärleken. resten slänger vi!

OCH fyfan vad kul jag ska ha på nyår!

det var mitt 2008, och jag hoppas att 09 blir snäppet bättre! (:

ciao


hold my hand

baby I promise you that I'll do all I can.... akon <3 love that song!

varit i skolan idag, fixat med lite grejer.. fått lite grejor gjort. så nu är det väl ur världen hoppas jag. för jag orkar verkligen inte med sånt trams längre, känner mig lite för gammal för sånt nu.... så ligger det till iaf!

träffade sötnosen liten stund i skolan också, blir glad så fort jag får se dig! du är bra <3

skola i morgon. jag måste fan sköta mig nu.. känns som att jag redan har kommit en del efter i alla ämnen. måste prata med serveringsläraren också... förklara för henne att vi nog missuppfattat varandra duktigt för att någon glappat & ljugit för mycket. men det ska nog lösa sig, hoppas jag iaf...

ikväll blir det lungt.. film eller nåt. kanske en långrunda med paula o hundarna? eller nåt annat? vi får se.. 

tråkigt & sova utan dig :(

byeee..


i like u

du gör min dag! är så jätteglad att jag träffade dig fredrik. hihi <3

har inget vettigt & skriva eller säga.

alla kan dra åt helvete. (nästan alla iallafall)

ciao


jag vill ha sommar

ja, det är inte ens vinter ännu och jag vill redan ha sommar igen! denna kylan kan vi slänga nånstans tycker jag.

fredags blev det fest hos sebbe - vilket jag redan har berättat om

lördes kväll åkte jag hem till sötnosen, vi tog bara det lungt och kollade på film. alltid mysigt! på söndag förmiddag kom macki & hämta oss också åkte vi till ishallen... grabbsen åkte i nån timmar sen började alla dra sig hemåt och freddes styvpappa hämtade oss. hem till honom, han duschade & så sen tog vi buss och tåg hem till mig. också sov han hos mig inatt. mysigt och ha dig här sötnos....

skola en liten stund idag, skulle prata med syon om servering men givetvis var hon inte där. så jag stack hem igen. imorgon blir det nog ingen skola, känns inte lönt att dra dit när jag ändå inte går på serveringen.. men på onsdag är det skola som vanligt igen! skärpning nu..

just nu för tillfället har jag bara allmänt tråkigt sitter & kollar på lite tatueringar. sjukt sugen på & göra nåt lite större, typ i svanken eller på revbenen eller nåt sånt, fast hos en riktigt grym tatuerare! så det får väl bli nångång när man har mycket pengar... haha :)

sugen på att färga håret är jag också.. men jag är för rädd för att färga det blondt :P & brunt hade jag innan... haha.

nä nu ska jag kila. ciao


sweet friday

igår blev det lite krök hos sebbe... victor, jesper, elin & danne hämtade mig vid halv nio tiden nångång & då stack vi in till lund och hem till sebbe. kul att se er alla igen, eller rättaresagt alla var ju inte där men dem flesta iallafall :) hade saknat dem en del faktiskt. träffade också lite folk jag inte träffat förut, alltid skoj!

drack inte speciellt mycket, mest för sällskapets skull.. men jag hade trevligt ändå :) roligast var nog att se brorsan på glatt fest humör också, det är inte ofta man får göra det.... :)

hursomhelst, helt plötsligt dyker emma hansson in hos sebbe med lite kompisar från ingenstans (syskonens gamla barndomskompis) haha, så kul när hon skulle hälsa på mig, sån chock hon fick när jag sa att jag var jag. kände inte igen mig för fem öre :) lite kul....

var hemma nångång vid kvart i fyra. somnade så fort jag la huvudet på kudden i princip....

ikväll ska jag träffa sötnosen. längtar redan efter dig!

its enough

helt ärligt, i don't give a fuck i vad alla tycker & säger. come on, säg det till mig istället för om mig... jag gör precis vad jag vill med mitt liv - precis som ni med era. och det rör inte mig överhuvudtaget vad ni tycker om mina handlingar, för det är min kropp, mitt liv & mina känslor, som jag gör precis vad jag vill med........


har vatt med sötnosen hela dan & bara haft det mysigt. skönt!

ska iväg till lund om en halvtimme & festa. träffa alla gamla friends, ska bli trevligt :)
ciao!

love?

im here, again..
hemma från landskrona & ishallen. måste säga att det var faktiskt ovanligt mycket folk i ishallen idag, hrmff.... totalt stendött rättare sagt! men det var underhållande & kolla på johan och fredde när dom trillade hela tiden... amatörer ;) haha


inte trodde jag att två månader efter en bruten förlovning skulle jag kunna känna såhär. men jag hade tydligen fel. jag är kär igen. upp över öronen förälskad! och härligt är det. finns det något mer underbart än den där pirrande känslan i magen? känna hur man blir alldeles varm i hela kroppen när man ser eller hör personen prata... mysig känsla!

iallafall, jag tycker om DIG/honom jättemycket. du är en helt underbar kille och allt känns så himla bra när jag är med dig... du gör mig glad :)

nu undrar ni säkert vem det är jag pratar om. men det får ni lista ut själv :) låt fantasin flöda! ohyes

nä om man skulle ta sig en dusch?
hade varit ganska skönt
ja, det gör jag
ba bye



myyyyyysbild från när jag bodde i lund.


goodmorniiiiiing people

pigg & vaken!

snart färdig med alla görapåmorgonensaker
klockan tio ska jag ta tåget till landskrona
ishallen med fredde & johan
hihi

kommentera nåt så jag vet att NÅGON läser iallafall?!
monka, i know ure with me :* haha

ha det förjävla bra
ciao

halleluhja moment

Haha, då har man äntligen fått en blogg fixad. enkel & bra - precis som jag vill ha den. tack monka! du är guld värd :) men jag kan ju tillägga att jag inte riktigt gillar dom dära fula cypernbilderna på mitt face här uppe i bloggen ^-- men jag vänjer väl mig... :)

jadu, vad ska man nu skriva om? var ett bra tag sen nu.
dagen idag har ju varit så oootroligt händelserik, verkligen! har vatt en stund i skolan, lika tråkigt som vanligt men något intressant händer där väl alltid... efter det stack jag hem en stund & sen ner en sväng och sola, mys, och brännan börjar bli bra nu :) hihi

& nu ikväll har det väl blivit mest dator. skulle egentligen iväg men det blev ändrade planer...

imorgon är det öppet hus på skolan, vilket låter väldigt tråkigt vilket innebär att jag inte ska dit. so im free! ska till ishallen med grabbsen istället..


you make my heart go ting-aling-aling <3 ja, du!


RSS 2.0