nu går jag i ide...

Tänk om vi kunnat gå i ide och slippa hela denna årstiden som väntar.. ush och fy för detta skitväder! helt otroligt kallt ute är det också... 

Fick reda på att det blir jobb imorgon också, så jag jobbar 10-16.30 sen efter det åker jag och pappa direkt till Teckomatorp och kollar in Jonas och Angelicas hus och käkar middag (?) :) Jonas är en av pappas arbetskamrater som jag också jobbade med i somras.. vi har inte setts sen dess så det ska bli trevligt. :)

Skulle egentligen gymmat idag, men jag tänker ICKE ge mig ut i detta väder, så nu ska jag packa lite grejer sen hämtar söta mamma Veronica upp mig och jag beger mig till furulund oh myser ner mig i soffan med Alex och film.. :) can't wait!


Kan inte fatta att vi om 4 dagar går in i ...

Kan inte fatta att vi om 4 dagar går in i november och på söndag är det dags att ställa om klockan. Då blir det mörkt, trist åh grått... Men man får göra det bästa av saken o försöka gymma bort detta halvåret. Julen e dock någonting o se framemot.. Mys :) (dock åker alex bort över julen, buuuu)

Nu ska jag in på jobbet och delta i nallefest.. Slutar halv 4 idag :) puss!


<3



Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world ♥


Lunch

Nu e min sena lunch över och jag ger mej på dem två sista timmarna fast på en annan avdelning med större barn. :) Efter det beger jag mig till UM, hoppas på att det går fort oh sen ska jag lämna några cv:n i Kävlinge..

Sen ska jag försöka hinna söka lite jobb innan det är gymdags! Har hittat en massa jobb i Danmark så det är bara o börja söka.. Varför inte liksom :) vi hörs, tjao!



Jobbar....

img_0386 (MMS)



Jobbar....


Gym

Idag har jag tillbringat 2,5 timme på gymmet! Kan ju säga att jag tränade inte hela tiden jag var där men en del tränande blev det... Förutom tränat har jag lagat kyckling-pasta sallad och ordnat lite med räkningar, mail och sånt...

Nu kryper jag till sängs för imorgon är det jobb med barnen! Natti

Måndag

Ny vecka nya tag.. Idag står gym på schemat :) ska hem nu och fixa lite också, måste slänga i nån maskin tvätt känns det som. Dem ringde från dagiset i morse så imorgon e de jobb 8-15.30 helt okej. :)

Våga uttala dej om mej på den nivån för då ska jag nog uttala mig om dig... Vad händer med dig? Lägg av nu...

Nattblogg 01:29

Denna söndag har spenderats med Alex... fina du! Har varit och tränat och kvällen spenderades med film hemma hos brorsan.. helt okej sätt att fördriva söndagen på. :)

I fredags träffade jag tobbe och förkrökade lite på gunnesbo och därefter mötte jag upp marcus o några till på 23 tåget till lund för en runda på spisen.. mötte upp Alex och hans vänner där.. helgen innan löning är kanske inte alltid den roligaste men det var trevligt :) nu på fredag besöker vi lund igen tror jag!

Nu ska jag krypa ner för imorgon är det måndag och då är det nya tag..

Förresten, någon som läste i metro i torsdes (?)... Påhittiga emma hade skickat in en liten kärleksförklaring i "PUSS" spalten.. gullig jag e va :-) natti på er!



Så fina

Sånt här ger mej glädje! Två väldigt fina människor som står bakom mig och finns där med sina värmande ord.. sånt alla kan behöva ibland... Mycket kärlek till er! ♥



21

Ja då var det torsdagen den 21 oktober vilke betyder att snart denna veckan e gången men också denna månaden lider mot sitt slut... Sen går vi in i november.. No shit? Var tog tiden vägen? Sommaren? Den jobbades bort i det stora hela. Blir deppig när jag ser ett kallt, mörkt, grått oh tråkigt Sverige 6 månader framför mig! Utan något planerat, utan jobb... Ush! Det enda jag kan se framemot just nu är värmeljus, film och mys.. Och en skidtur på vallåsen, för det måste göras om... :)

Fick en fin och väldigt sann kommentar till mitt tidigare inlägg, alltså svaren på frågorna.. Värt att läggas upp som ett inlägg! Det värmer mitt hjärta att du bryr dej om mej.... *ler

Nått mer? Jag chockade kanske många på Facebook igår med min ändrade relationstatus, men nu är det såhär.. Att man måste våga för att finna! Ingen vet egentligen varför jag och Fredde lämnade varandra och ingen vet vad han sysslar med just precis nu, han har bara ingen blogg där han väljer och gå ut med sina handlingar och därför kan ni inte hacka på honom.. Inte heller kan ni fråga honom hur han mår och hur läget verkligen ligger till... Kasst! Det jag egentligen vill komma till är att jag förstår era reaktioner och häpna miner, but you don't have a fucking clue about My life and whats Happened in it..

Om jag vill eller behöver vara singel eller inte, snälla låt mig besluta om det själv., sluta tycka att det är sån skam och träffa en människa och bli förälskad trots ett långt förhållande, ni vet ju aldrig hur det varit? För så vitt jag vet var det ingen av er som levde brevid mig oh Fredde. Jag tycker om alex och om jag inte går efter magkänslan kanske jag missar något? Kärlek e svårt, det sårar och det gör ont...men det tillhör... Gräset e inte grönare på andra sidan och det kan jag berätta efter att ha fått lämna två förhållanden utan att det egentligen varit i brist på kärlek! Det gör ont för båda parter! Och ni får gärna lov att få uppfattningen om att jag är ett svin som gör såhär.. Men givetvis är detta något jag har förvarnat Fredde om Och pratat om, jag är en människa som i själva verket bryr men mer om andras känslor än om mina egna.. Och det vet ni som känner mej! Bara det jag ville få sagt....

Nu ska jag gå och äta frukost med min grabb! Puss på er!

Svar

Nu är det slut på de roliga! Ni ska få svaren på era frågor men ni ska också få veta att ni är riktigt sorliga personer som inte ens kan stå för vem ni är bakom ganska allvarliga frågor.. Med tanke på det känsliga ämnet jag ställer upp på att prata om borde ni skämmas. Riktigt löjligt att flera stycken har skrivit två frågor men olika namn... men men, jag är inte den som är den och här kommer svaren ni alla väntat på...

Postat av: Amelia
Har du träffat någon ny eller intresserad av någon?
Saknar du Fredde något?

Svar: Känner inte till någon vid namnet Amelia men jag ska svara på dina frågor. Ja jag har träffat någon som jag är intresserad av. Efter två år saknar man alltid vissa saker, vanan sitter i... Tänk dej att göra samma sak varje dag i två år och sen en dag plötsligt sluta. Visst känns det alltid konstigt i början?


Postat av: Sofie
Har du någon gång varit otrogen? Eller varit med någon som haft/har flickvän?
Hoppas du mår bättre. kram

Svar: Hej sofie! Eller ska jag säga Amanda? Eftersom båda frågor är dina. Yes det har jag varit. Men inte i mina två senaste förhållande. Varit med någon som har/har haft flickvän har jag också varit svar ja. Fredde hade flickvän när vi träffades men han var jättekär i mig så varför inte? Jag var ju också kär. Ibland måste man vara egoistisk! Livet är orättvist och en dag gör någon annan så mot dig, oavsett. Tack för omtanken.

Postat av: Evelina
är det du och alex nu? eller ni bara träffas vilket tydligt kommer leda till något?
man har ju hört och sett en del, men kul för dig isåfall :)

Svar: Yes it is! När du säger sett vet jag inte vad du pratar om, men hör saker det gör man alltid.. Sen vad man ska tro på och inte är ett långt kapitel som du säkert redan vet. :) Visst är det kul, Alex e en fin kille!

Postat av: Louise
bryr du dig inte om ifall fredde träffar andra eller känner du dig inte ledsen om du får veta något han har gjort?
typ svartsjuk fast ni inte är ett par.

Svar: Fredde och jag är inte tillsammans längre så vad han gör har jag inget att säga om. Vi har båda märkt att det är bäst att vi inte pratar eller hörs av för ofta då man bara strör salt i såren.. men jo visst kan de kännas lite jobbigt o höra en massa bullshit talk! men han e ärlig och uppriktig mot mej och jag desamma. Vi vet vart vi står.. Men nej jag är inte svartsjuk på de viset som du menar, jag lämnade ju trots allt och lämnar jag nåt jag har kan jag inte vara svartsjuk på att någon annan tar det.. Kanske dålig formulering men du förstår nog :)


Postat av: Anonym
Träffade fredde ute i helgen hans läppar smakade väldigt gott :)

Svar: Oh no you didn't.. Men varför säger du det till mig?

Postat av: Anonym
Hur såg din sista månad ut med fredde? Kärleksmässigt, sexuellt?

Svar: Det är privat. :)
 
Postat av: Amanda
Vad är du minst nöjd med dig själv?

Svar: Hm.. Utseende mässigt är det mina ben, don't like em.. girls :) haha, ytliga kan vi vara! Annars är det mitt kontrollbehov. Det kan sätta många käppar i hjulen! Samtidigt som det kan vara en bra sak eftersom jag alltid har kontroll över mig själv/mina pengar/vad jag gör osv.

Postat av: Paula
haha jag behöver inte ställa nån fråga här men jag var tvugen att kommentera ändå.. För va fan är de för människor som läser din blogg. jag säger bara HAHA skrattade högt för mig själv när jag läste alla frågor som folk ställt!! Hoppas emmas leftovers smacka gott. haha!! Förlåt fredde men jag kunde inte hålla mig!

Svar: Jag förstår vad du menar snäckan! Det är nog en del fjortisflickor som är intresserade av vad som sker pga att dem kanske är intresserade av Fredrik? Eller möjligtvis Alex? I dunno.. don't have a fuckin' clue actually.. en sak vet jag iallafall. Dem hatar att älska mej :)


Postat av: Nathalie
Haha jag håller med Paula :)

Svar: Tack :) Men sen är ni lite äldre än dem andra kommentatorerna... dem växer oxå upp nån gång. :)


Postat av: emelie
ångrar du att du hoppa av skolan ? :)

Svar: Yes Emelie, i do... :P


Postat av: elin
JAG undrar om du tror att det är nån patetisk jävel sitter och skriver in olika namn bara för att det ska se ut som flera som frågar??? haha har ingen aning vem det är men jag hoppas du skäms!! löjligt!

Svar: Haha i love you sis!

Frågestund

Ställ frågorna i kommentarsfältet så kommer svaren imorgon!


Bloggpaus

Känns som att jag har lite av en bloggpaus. Fastän att jag har all tid i världen så känns det ändå som att jag inte har tid och uppdatera er. Det händer mycket i mitt liv just nu.... kanske saker jag tom. inte har lust att dela med mig av... JUST NU. Det kommer... och när det gör det så får ni ta det som ni vill.. i don't care. :)

På jobbsökarfronten går det mest kass.. söker jobb men ingen framgång.. Jobbar lite extra som vik på Rinnebäcks dagis när jag behövs. Ska jobba imorgon faktiskt 10.30-16.30. Men eftersom jag inte är utbildad inom ämnet så blir det aldrig mer än vik... så givetvis behöver jag hitta mig någonting annat... inom SNAR framtid. Känner mej handikappad utan jobb.. man vänjer sej lätt vid mycket pengar! haha

Nått annat nytt? Piercade naveln i lördes (?) tror jag de var.. Alex söta mamma veronica gjorde det på mej :) fort gick de oh nöjd blev jag! dock gjorde det ont.. men vill man va fin får man lida pin eller vad säger man. ;) Madde Alex lilsis piercade tungan också.. har en video på det.. den innehåller mest gnäll men jag får väl ta och ladda upp den här så ni kan se.. Söta madde.. *ler :)

Nä det var nog allt för mej och för idag.. imorgon ska jag bege mej till gymmet för så mycket skräpmat jag har ätit de senaste två veckorna är inte okej.. men jojobantare som jag är e de inget nytt för mej.. Bara o ta tag i det igen :) Godnatt på er!



Puh..

Barn är krävande! Har vikat 7-14 idag.. gick helt okej. :) Vill ni få massa nya "smycken" så börja jobba på dagis ;) mina händer och anklar är fulla haha.. så söta.

Krisar det sig imorgon blir det troligtvis jobb då med. Wee'll see! Nu ska jag slänga mig i duschen och sen ska jag börja fixa mig för att se vad resten av dagen har o bjuda på. :)

No-one said it's going to be easy...

Gissa om..

...man blir trött när man börjar 07.30 och kommer ut 07.15 och ser att det är typ punktering på cykeln... Cyklade hälften av biten till dagiset sen dumpade jag cyklen och traskade på.. kom 5 minuter för sent men det dog ingen av! Dagen har varit helt okej.. Dock var det mycket kallt ute.. Annars har jag sysselsatt mig med att göra flätade armband till alla flickor på avdelningen.. det går alltid hem. ;) (och 2 till mig själv oxå när jag ändå va igång haha) :) Maria (min granne) är krasslig så jag vikar för henne imorgon också.. 7-14.. :)





Nu drar jag ut och träffar min bestfriend. Vi ska ut och gå en sväng... Ciao!


:)

Inget klår en morgon när denna lilla fisen kryper upp i soffan iförd pyjamasen och är på strålande humör.. :) Du gör min dag lillen! (L)


Morgonmys





Smög runt här hemma i morse och tände ljus i hela lgh för att det skulle vara varmt och mysigt när dem andra vaknade. Snäll jag e va? Sen fixade jag lite gröt och nu ska jag stressa iväg till jobb. Vikarierar på rinnebäcks dagis idag. Börjar om 20 minuter och ska cykla dit på min lillasysters gamla cykel... som är typ 524920 nummer för liten. Så nu är det dags... ciao.




Min knäppa men sötaste lillebror f...

img_0282 (MMS)



Min knäppa men sötaste lillebror för ett tag sen när han fick för sen att HAN skulle sitta på sitt "parkeringshus" och inte bilarna. Tok! :)

Nu lägger jag mej med vetskapen om att jag ska upp och jobba med såna här söta små liv om 5 timmar.... Ush o fy så jobbigt men ändå ack så underbart med barn :) natti!


Tiden går

Oj vad dagarna går fort.. Klockan är snart fyra och jag sitter fortfarande i handduk och har inte gjort vid mig ännu. Tog en rejäl sovmorgon idag.. men mysigt var det :) Vaknade och märkte att ljuset jag tände igårnatt i fönstret igår fortfarande brann.. Tur att det stod inuti en lykta, kunde slutat illa! *shame on me*



Var på spinning igår, var ju ett tag sen jag tränade nu och det var faktiskt riktigt jobbigt. Är det verkligen ingen som vill börja träna på allvar och hålla det? Jag menar alla köper kort men dem lyser med sin frånvaro... ;) Och visst, jag är en periodare själv men det är ju så jävla trist och träna ensam. Ellerhur? hehe

Annars rullar väl vardagen på som vanligt.. söker jobb oh går hemma.. rastlöshet är typ det värsta som finns. Jag vill göra nån nytta. Dock ringde dem från dagis för en stund sen så jag vikar där imorgon 07.30-16.00 Alltid nåt. :) Ang. kärleken som ni säkert alla undrar över så känns det faktiskt bättre nu.. visst jag och fredde har gått skilda vägar och det är jätte tråkigt att det blir så, men någonstans känns det som helt rätt beslut. Vi växte ifrån varandra helt enkelt. Men som vän behåller jag dig, så lätt slipper du inte mig... :)

Nä här kan jag inte sitta hela dagen. Puss!




Igår hade jag inga planer på att g...

img_0341 (MMS)



Igår hade jag inga planer på att göra något vidare speciellt men det slutade med att det bar iväg hem till Felicia som hade 18års fest. Tack för en trevlig kväll gumman! Kul o träffa lite gamla vänner också. :) Har inga bilder o bjuda på mer än denna vackra bild jag tog på Kicki o junior när natten led mot sitt slut... Söta töser :)

Nu är det återigen natt men denna dag har endast varit lugn... :) imorgon är det söndag oh därefter måndag och då jävlar ska det tränas... Natti på er! :*


Men kul..

Somnade inte förräns lite över tre i natt så när klockan ringde klockan åtta var det inga glädjerop direkt.. låg kvar till tjugo i nio sen gick jag upp och traskade iväg till vårdcentralen. Fick mitt kisseprov gjort och jo visst visade det blod i urinen.. dock inga tecken på UV trots att det gör skitont när jag kissar... Så hm, vad gör man då? Dem skickar iväg mitt kiss för urinodling så på måndag får jag provsvaren. Det är inget kul alls faktiskt att inte veta vad det är för fel på en! Tur det finns sjukvård.. :)

Så det blir ingen penicillin eller behandling över helgen eftersom de inte vet vad det är.. Så jag ska knarka citronvatten och tranbärsjuice hela helgen lång... MMMMMM, jag som verkligen älskar båda två..... eller inte :)




Sitter på vårdcentralen och har pr...

img_0339 (MMS)



Sitter på vårdcentralen och har precis lämnat kisseprov... Aj aj aj. :( ge mig ett fuckin provsvar nudå så jag kan gå o lägga mig i solariet sen i 25 minuter... Aaah, perfekt start på en fredag....


Okay, listen...

I will only say this one more time! Snälla, söta, rara... men också fula, odrägliga, idioter... Kommentera med ert namn om ni vill ha ett svar tillbaka okej? På senaste tiden kommenterar ni allihop anonymt.. Då undrar jag, varför? Jag har nog aldrig kommenterat en blogg anonymt. Kan jag inte stå för min kommentar och för vem jag är då struntar jag hellre i det helt å hållet. För vissa av er blir det ju bara riktigt pinsamt, jag kan ju se tidigare kommentarer med samma ip... so i can figure out who some of you are anyway... :)

Idag har jag varit iväg och handlat med mamma, jörgen och lillkillen.. Ohyes vad det spenderades pengar.. oh inte var det på kläder... det sved faktiskt lite att det var på endast grejer till mitt rum... Men det blir mycket fint och trivsamt så jag blir nöjd ändå :) Tittade inom mediamarkt en sväng också och inhandlade en 32" Lcd-tv. Inget supermärke men det funkar för mej när jag bor hemma i ett rum lika litet som en skolåda ungefär.. Den gick på 2500 och resten av grejerna på en 1000 så nu tar vi det lite lugnt på shoppingfronten ett tag känner jag... :) ler*

Fredde var här en sväng innan ikväll och hämtade sina grejer också.. kan ju säga att det känns fortfarande jobbigt o se dej o vara i din närvaro.. Men jag vet att detta är bäst för oss båda... Vi har tagit mycket lärdom av varandra och det som hänt och jag hoppas att det gör framtiden ljusare.. Jag finns iallafall här för dej om det e nåt och det vet du. Vissa "EX" är faktiskt personer som man i övrigt tycker väldigt mycket om som personer och inte vill tappa kontakten med helt pga att man faktiskt upplevt mycket ihop och känner att man kan anförtro sig till dessa. Du är en sån fredde och tro det eller ej, även robin är en människa jag alltid kommer att bry mej om, tråkigt nog bryts banden ibland ändå.. men jag hänger inte läpp för det, är det meningen så är det... :)

Men nu lämnar vi det.. Btw, Mamma berättade också att hon hade smygit runt och tagit "före" bilder.. lite kul faktiskt, då kan jag ju bjuda er på before n after pictures imorgon!

Nä nu ska jag hoppa i säng.. 9:30 hos läkaren i morgon! Natti ♥





Veeeet...

Vet vet vet att jag sätter er åt sidan. Eller bloggen rättare sagt.. För jag bloggar ju för att skriva av mig för min egen skull. Jepp. För mig. Jag är viktigast för mig själv! Därför har jag ägnat all tid åt mig själv och precis vad jag vill göra den senaste tiden... Och det har varit välbehövligt. För ni vet säkert att det är en jobbig tid efter en separation även för den som väljer att lämna. Efter 2 år ihop påminner i stort sett allting om den andre.. And its fucking hard. Men det kan vi prata mer om en annan gång.

Trots mitt tinypyttelilla rum så har det imorgon tagit 3 dagar att slutföra målningen. Haha, kasst jag vet men jag har målat lite i taget. Så imorgon ska jag passa oliver 2,5 timme och då hoppas vi på att han är trött så målar jag färdigt.. Sen drar jag förmodligen till ikea med mami och Jörgen och inhandlar lite nya småsaker som behövs.. :)

Måste ta tag i träningen i dagarna oxå.. Var nere o vände på 59 men nu står vågen så fint på 61... Fortfarande mindre men 59 gillades mer ;) ja de var väl allt för mig, återkommer med lite bilder imorgon... Ciao

Rubrik?

Ny vecka nya tag... ingen som har ett jobb o skänka?

Såhär ligger det till..

Egentligen har jag ingen som helst anledning att förklara mig, men eftersom att alla undrar och frågar så känner jag att jag vill berätta lite kort om hela händelsen så slipper det snackas en massa.

Hela förra veckan tog jag och fredde ett "break" ifrån varandra för att jag inte visste hur eller vad jag kände/ville. I fredes träffades vi och jag hade bestämt mej för att jag inte ville fortsätta... Hm, varför nu detta? det är alltså det ni undrar...

Jag har min syn på livet, hur saker och ting ska vara och vad som är rätt och fel, och fredde har sin. Våra framtidsdrömmar och visioner är inte desamma... Jag menar att inte att jag vill rusa iväg och gifta mej/skaffa barn för så är absolut INTE fallet, så uppfatta mej inte fel nu. Men jag är vuxen nu och jag måste ta ansvar för mina egna handlingar.. och när man får ta ansvar för sina egna handlingar så måste man tänka sej för innan man handlar. Jag tyckte inte alltid att fredde gjorde det.

Han ville lägga sin tid på andra saker än vad jag ville vilket gjorde att det resulterade i mycket sura miner och tjafs.. Det kändes också som att den tiden vi hade ihop på kvällarna när allt annat var gjort uppskattades inte.. jag är inte mer än människa och vill känna mej uppskattad och älskad. Jag är en riktig grubblare och på senaste tiden har jag insett att livet är för kort för att slösas bort, kan man inte vara fullt lyckliga ihop så ser jag inte meningen med att fortsätta... tänk så mycket annat man missar... ta vara på tiden!

Fredde är en svår person men med väldigt mycket känslor inom sej... det tar tid att förstå sej på honom, han är inte en person som man lär känna över en vecka. Men jag känner honom och jag vet att många gånger han gjort mej ledsen är inte pga att han vill det utan det är på grund av att han stänger inne sina känslor så hårt att det är lättare att såra andra än o ta itu med sina egna känslor. Oh jag kan ju säga att jag känner fler personer med det problemet.. Och vet ni? Varje gång du kallar/säger något dumt till din partner så dör en bit av hjärtat... lär er aldrig o leva "håll käften" "du e dum i huvudet" osv... det är INTE normalt. Det är inte det... även om man vänjer sej.

Ni får tycka vad ni vill men detta var vad jag ville dela med mej av.. Och få absolut inte synen av att jag tror att jag är en perfekt flickvän, för det är jag verkligen inte och det vet jag om... jag är krävande och när jag är osäker kan jag vara mycket kontrollerande.. men nåt jag har lärt mej är att man kan inte ändra på en människa. Och man kan inte älska någon annan förrrän man älskar sej själv...

Tack fredde för att du funnits i mitt liv de senaste 22 månaderna. Som du sa så finns där inga anledningar att vara ovänner och jag hoppas att det förblir så. Jag vet att du har ett hjärta av guld, likaså din fina familj. Det finns saker i livet man inte glömmer utan tar lärdom av istället. Du är en av dem Fredrik Persson. Big love.



En bild min söta lillasyster har gjort till fredde...

.....

Ingenting i mitt liv har varit på topp den senaste veckan, därför har jag inte känt för att uppdatera er...

Idag gjorde jag en grej som tog väldigt hårt på mej, det var jobbigt och gjorde ont men nu är det gjort. Jag mår som sagt fortfarande inte på topp och kommer förmodligen inte vara så aktiv med bloggandet dem kommande dagarna...

Wee'll see about that!

(Mormor nu vet du varför jag varit frånvarande) <3

RSS 2.0