Malmömys

Hej mina vänner.. och icke vänner :)

Igår var det födelsedags-firande för nicke, förfest hos honom sen utgång.. Tog först en öl på fellini, därefter en på Johnbull. Tittade på Oskars pappa när han lirade o sjöng lite sen gick vi vidare till stor torget. I mitt umgänge e alla 23 och uppåt, utom jag och fredde. Fredde fyller 20 om två månader och jag om typ ett halvår. Samma vakt som släppte in mej för ett tag sen nekade mej igår. Irriterande! Men fredde skulle upp tidigt o köra cross så vi stack hellre hem och lät dem andra dansa av sej :) lite mat på max sen förde taxin oss hem till sängen.. sååå skönt.

Idag kunde jag inte sova när älsk gick upp kl (8?) typ. Gick upp och umgicks lite med mami och co och klockan 11.30 hämtade pappa och eve mej så åkte vi till malmö. Käkade planka på mando, shoppade lite smågrejs och köpte löshår till lilsis. Mysig dag :) tack pappa!

Nu har jag faktiskt slaggat i två timmar och sitter och väntar på min älskling. <3 får se vad kvällen har att bjuda på...



Våra valpisar.. 5v gamla. sugna?


Är på jobbet, ska hålla lunch snart e de t...

img_1024 (MMS)

Är på jobbet, ska hålla lunch snart e de tänkt. Efter rasten ska jag fortsätta hjälpa pappa o tömma behållare (lite stressigt nu inför skörden.) sen e de bara o hoppas på att tiden går fort till 4 så att man kan få komma hem och slänga sig i dushen o veta att man ska va ledig hela helgen. Mmmm...

I Ikväll blir det jög. Ut och fira Niklas i lund med gänget. Blir säkert hur kul som helst! :) lite tråkigt med sånt här väder dock, men man får väl rota fram nåt lite varmare o ha på sej.  Hörs sen! :*


Fredag

Äntligen fredag igen. Denna veckan har minsann gått undan.. Tycker inte ni? I onsdes kväll var vi (jag, älsk, Paula & victor) och såg "trollkarlens lärling" faktiskt helt okej film, liiite lite långdragen men Nicolas cage e ju bara så jävla bra skådespelare. Har hört mycket om den andra nya filmen "Inception" och om hur bra den ska vara, så jag får nog ta o se bio en gång till nästa vecka :)

Sen igår efter jobb var det ganska stressigt, skulle ju va på tatung i lund klockan 18 och käka middag med pappas släkt, min farbror Palle fyllde ju 50. Grattis till han! Men gud vad tiden går. :-( grattis till Niklas också som fyllde 23 igår. Men iallafall så ösregnade det när vi skulle bege oss ut i bilen, och jag o Fredde hade köpt en stor tavla till min farbror. Stressad och blöt som man var lyfte man in den i bilen en aning för hastigt och glaset sprack på mitten. Kul, verkligen! Fick lite panik men fick ju givetvis förklara situationen för min farbror, så jag ska fixa tavlan också får han den i veckan istället. Förutom det så hade jag trevligt och det var supergod mat. :)

Vad har ni gjort i veckan?

Suck

Hittade ingen present till min farbror, ååhh så svårt de kan va! har ingen aning om vad jag ska köpa. Var och hämtade ut min stora systers födelsedagspresent också innan, det var en grej som jag beställt och hade höga förväntningar om eftersom de låg en tanke bakom. Totalt misslyckad enligt mej, men ja får bekosta den ändå... Hoppas hon blir lite glad iaf!

Så jag blev lite smakråd till mami och sen storhandlade vi mat. Meningen var att jag skulle till gymmet när jag kom hem men klockan blev kvart i nio så jag orkade inte. Fast nu ångrar jag ju såklart mej..







Lille ålle.. han ramlade på parkeringen innan och fick en megabula i pannan :( min lille puttinuttiskrutti.. hahaha. Nä men de va hemskt. Ush.


Brandutrymning

Haha ja, det börjar bli en vana. Både igår och idag gick brandlarmet på jobbet, falskt alarm men idag kom faktiskt räddningstjänsten oxå. Men man kunde ju chilla i typ en halvtimme så jag klagar inte. ;)

Tog ett spinningpass igårkväll som jag sa. Skitjobbigt var det. Ska förmodligen träna ikväll igen om vi inte kommer hem från centersyd för sent. Vi ska nämnligen dit för jag måste handla något till min farbror som fyller 50 på torsdag. Så på torsdag befinner jag, fredde och hela min pappas sida av släkten på tatung och äter och har det mysigt. :) men vad köper man till någon som fyller 50 och redan har allt han önskar sej utom en porche? typ vet inte.

Annars ; kom hem från jobbet för typ en halvtimme sen. Ska dressa om snabbt nu om jag pallar, sen drar vi till lödde o handlar. Ingen, INGEN som vill joina mig på gymmet ikväll?




bjuder på en riktig oldie..



Måndag

Måndag o nya tag. Riktigt trist o jobba men man ska väl vara glad så länge de varar.. Somnade inte förrän klockan va över 1 igår så man e ju lite sliten ovanpå allt. Efter jobbet idag ska jag till örondoktorm och sen funderar jag på att träna. Kanske köra ett Spinningpass? Fast det e så tråkigt o träna själv. Ingen tjej som vill träna på Times sport club i Kävlinge med mej? Come on...

Onepiece

Ni som läser kissies blogg har säkert sett hennes onepiece suite.. fan vad grymma dom e! håller ni inte med? :) tänk er till vintern och gosa ner sej i en sån... tillom. kanske varsin sån, en på killen också. Så mysigt!

Barnsligt söta är dom. Ska lätt köpa en sån sen. Trots att jag förmodligen kommer se ut som en heffaklump i den. ^^,





De finns massa fräna o söta dressar på hemsidan men konstigt nog va de bara dessa bilderna som ville laddas upp. Så gå in o kolla! Här


Då var denna helgen slut..

Jepp! då var den slut och den har gått otroligt fort..

I fredes var jag bara hemma och tog det lugnt och skönt var det. Igår förmiddes var jag med familjen på röstånga marknad.. hade inte varit på någon marknad tidigare detta året så jag hade sett fram emot denna en del. (tycker det är mysigt med marknader) men faktiskt hittade jag inte direkt nåt roligt. Köpte 19 par strumpor för 100 kr, alltid bra o ha. Tog 2 gosedjur i en glo, köpte en leksak till oliver och ett par coola lösnaglar till mej själv. De va nog allt?

Min älskling skulle egentligen jobbat hela helgen i hörby men det blev inte så, han kom hem igår igen vid 18-tiden. Så vi begav oss in till lund hem till jeppe på förfest, därefter utgång i lund på myntha. Vi var inte hela gänget men jag hade trevligt faktiskt! tack så mycket mina vänner. Har kanske (?) nån bild från kvällen.. kommer imorgon isåfall. :)

Idag sov vi till klockan var två. (ÅNGEST, inte alls likt mej!!) Sen tittade vi på tv o käkade frulle.. tog tåget till lund klockan 17 och hämtade bilen. Skönt med frisk luft men ändå riktigt segt... Och ikväll har vi kollat film hos brorsan och paula, precis så som en söndag ska vara.. :) fortfarande ingen som e sugen på amstaff valpar? come on, dem e ju så söta... och billiga.

ttyl!

00:42



Min nya korta fula barnsliga frisyr. Låt er inte störas av min turknäsa iheller, lägg fokus på håret istället..


23:13

Idag kan jag inte säga att jag har ansträngt mej allt för mycket. Jag har sovit längre, blivit av med min hemska huvudvärk, grubblat över livet, rensat i tankebanorna... varit ledsen, arg och sen lite mer lättad (?) fast fortfarande lite förvirrad om man kan vara det?

Ikväll är fredde på gråen (en liten ö vid landskrona) och spelar poker med pappa, victor och en massa andra. Jag fick följa med om jag ville men det är inte riktigt min grej så jag valde och stanna hemma. Har bara varit iväg och handlat med min mami och jörgen, också skulle jag agera fotograf åt min lillasyster och felicia nu ikväll. Självklart dog kameran när vi kom ner till ån samtidigt som mörkret föll över oss.. så några bilder tagna med mobilkamera blev det men det blev ju urkass kvalité. Får försöka igen i morron.

Fredde kommer hit inatt efter pokern sen så beger han sig imorgon bitti igen till hörby för o jobba resten av helgen. För min del blir det röstånga marknad med familjen på förmiddan! Hoppas på att få träffa Natha och hennes söta boxervalp Emma där också :) mycket fint namn eller va tycker ni?



Saknar ni inte fjortistiden lite? Då tyckte man att ett breakup med en pojkvän var HEMSKT.. haha tänk om man skulle vetat hur det blev med åren.. mycket mer komplicerat..


Idag är...

...en skitdag?

Jepp, idag är en sån dag. Ni vet då det känns som att allt o alla bara kan dra åt helvete.

:(

En tanke..

Trots att vi inte längre är vänner för att du sabbade det, trots att vi aldrig ses eller hörs, trots att du är otacksam och aldrig tänker på hur mycket folk har ställt upp för dej och du bara sviker, TROTS allt det så kan jag inte låta bli att bry mig om vad du gör med ditt liv... ta vara på det för du har bara ett. Du är otroligt social och utåtriktad, plocka fram det, gör nåt vettigt med det, sitt inte bara där och låt tiden gå..

Ville bara få det sagt. Och nu behöver inte en massa ta åt sej för jag tror att rätt person kommer känna sig träffad.. Och det har inte med kärlek att göra, det handlar om att man värnar om sina "vänner."


Klipp klipp..

Ush! Nu har jag klippt mej. Visste att jag skulle ångra mej.. men de finns ju inget o göra åt nu tyvärr. Eftersom jag plattar mitt hår så mycket e de så megaslitet, vilket gör att de typ aldrig växer o blir långt. Och nu klippte jag ändå 3 cm och de är ändå inte bra.. fortfarande slitet. Så jag får försöka sätta upp håret och bara platta de på helgerna nu om jag vill ha nåt hår alls! typ.

Annars har jag varit hos doktorn idag. Också har jag varit på apoteket och köpt ögon och örondroppar.. så nu får vi hoppas jag blir frisk snart. Ska till jobbet imorgon i vilket fall som helst imorgon.

Valpisar.. någon?

Det är hemskt att vara inne i denna värme.. hela dagen har jag spenderat inomhus.. har duschat, tvättat och plattat mitt hår (GÖR ALDRIG DET i denna värmen, jag dog typ.) Tittat på tv och snackat skit med mamma, vilat och lekt med lillebror. Men... jag vill fortfarande inte va sjuk! buhu

Hela ideén med detta inlägget var egentligen att jag tänkte informera er att min bror och paulas amstaff valpar blev leveransklara häromdan. Så om ni är sugna är priset numera 3000:-... bilder finns på blocket.. dock mycket sötare i verkligheten :)









I brist på annat

Namn: Emma Camilla Anderberg
Längd: 1,65
Skostorlek: 38
Hårfärg: Ljusbrunt
Önskar du att du bodde någon annastans: Någon annanstans än i Kävlinge, nej. Någon annanstans I kävlinge, ja...
Tänker du på självmord: Nej varför ska jag göra det? Självmord är egoistiskt.
Tycker andra du är attraktiv: De händer att folk säger de, men de är ju nog fler än dem som påpekar de som tycker de. Men skönhet ligger i betraktarens ögon o alla betraktare tycker ju olika!
Använder du droger: Nope. Har aldrig testat och kommer inte o göra iheller. Prövar man inte så utsätter man inte heller sig för nån fara.
Röker du: Inte det heller. Varför vill man åldras tidigare, få dålig kondition, kanske tom. dö i förtid?
Vilka shampoon använder du: H&s
Vilka parfymer använder du: Escada
Vad är du rädd för: Döden & kärleken
Gillar du att tvätta: Haha vem gillar att tvätta? Nej, jag gillar inte att tvätta. Men jag kan tvätta såklart :)
Gillar du berg- och dalbana: Det är inte min favorit direkt..

KÄNSLOR
Gråter du ofta: Ofta skulle jag nog inte säga, men de händer. De e bättre o gråta när man känner för de än att bägaren rinner över..
Skrattar du ofta: Gör jag väl :)
Hur känner du dig just nu: Jävligt sjuk!
Hur har du mått den senaste tiden: Okej
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Absolut har jag det. Men min mamma vet nog det mesta om mig och mitt liv. Jag är glad att jag har en så förstående mamma som jag har.
Blir du lätt förälskad: Njä, jag blev när jag var mindre. Men inte nu längre.
Är du kär i kärleken: Vad är finare än kärlek?
Tror du på ett för alltid: Ja det gör jag.. eftersom det finns kärlek som håller föralltid så finns de ju också bevis på det. :)

Är du förälskad just nu: Förälskad är man bara i en person dem första 6-10 veckorna, (vetenskapligt bevisat) sen övergår det till en annan slags kärlek. Men jag älskar någon :)

Hur många har du varit tillsammans med denna månad: haha 1, har faktiskt 20 månader denna månaden.
Har du blivit sårad av kärleken: Jag har inte blivit dumpad på riktigt nån gång, men jag har varit tvungen att lämna någon jag älskade mycket pga att det inte fungerade och det sårade mig mycket.
Har du blivit lycklig av kärleken: Många gånger :)



Love the way you lie...



Lyssnade på denna låten på en fest i helgen, fick den på hjärnan direkt.. Den är sååå bra, den berör mej verkligen på nått sätt..


Otur..



Trodde verkligen att denna jävla förkylningen skulle vara över nu, men nä, nu börjar den på riktigt! Stackars mig.

Ville egentligen inte bli hemma från jobb, men jag gick dit igår.. och då konkade vi på massa grejer upp och ner i trappor eftersom vi flyttade fika rummet. Kan ha varit den överansträngningen som förvärrade allt.. så idag fick jag bli hemma. Men gud så rastlös jag e? Kanske ska ta och fila lite på cv:t och söka lite jobb... för de behövs!

Nu blir de frulle!


:(

Ligger framför tvn och väntar på att vårdcentralens telefontid ska börja.. Har varit förkyld i flera dagar nu, men idag när jag vaknade tog priset... Svinont i vänster öra och kladdigt i höger öga, mums! Även ännu värre ont i halsen... Så nu e frågan, vilken doktor kan bedöma allt detta? Ska jag behöva gå till olika.... Suck...

Nude



Beautiful


:)

Hej bloggen!

Ni anar inte hur skönt det var med lite sovmorgon i morse. Men när man kom till jobbet, ush, då blev det nästan jobbigare än när man börjar ordinarie tid. Dagen kändes mycket längre.. Men nu e iallafall swimingpoolen på jobbet fylld så nu e de bara o bada på rasterna om man vill :) gott med förmåner... haha.

När jag kom hem hann jag bara vara hemma en stund sen kom louise, vi gick o handlade sen käkade vi här hos mig. Var ute och gick en sväng i kävlinge innan och nu sitter vi här vid varsin dator och nördar. Ibland är det trist o bo i kävlinge tyvärr..

Min älskling var också här en sväng för en stund sen men han körde igen för han slaggar hemma idag. Så för min del blir väl kvällen framför datorn.. Kanske kommer en nattblogg... dem gillar ni ju ;)

Puss sålänge!


Tisdag 20 juni

Oj oj.. idag blir det varmt! Vad ska ni hitta på, ni som e lediga? Ut och bada o sola med er..

Själv vaknade man 05.50 när klockan ringde och halsen var ännu värre. AJ. Fick ett sms av pappa att han skulle vara utanför 06.40 o jag kontrade med att jag hade räligt ont i halsen. Då ringer han och säger att han ska ringa till jobbet o säga att vi inte kommer förrän vid tio tiden idag. Bästa! Så jag fick sova längre och mådde mycket bättre nu när jag vaknade :) Fick tillom. lite tid att ligga kvar i sängen o mysa med älskling eftersom han också skulle iväg till jobbet ungefär då. ♥

Idag får vi se vad dagen har o bjuda på.. kanske ett kvällsdopp? Fredde stannar nog hemma idag eftersom han jobbar så sent men nån annan kanske e sugen?  (MÅSTE ta tag i körkortet när jag slutar på lillaharrie i augusti.. har ju sparat pengar..)

Sötnos ring mej idag! we have alot 2 talk about :)


Halleluhja...

Inlägget "nattblogg - tankar" gav mej precis vad jag ville... Arga reaktioner, träffade den ömma punkten hos just dem människorna jag ville göra de hos, mer läsare.. It's called PROVOCERA mina vänner.... E jag nästa kissie eller? Hahaha..

Oj oj oj..

Nu e frukosten över o vi tar nya tag...

Nattblogg - tankar

Jag har en åsikt, och jag tror inte det är särskilt många som instämmer men så tycker iallafall jag.

Om en människa röker, eller knarkar, eller dricker.. Eller rättare sagt har gjort, men har slutat. Antingen ska de alltid tyckas så synd om dem, eller så e dem så jävla starka o grymma o tuffa.. "Amen han har ju vääärsta historian för han har pundat o hängt me dem o dem farliga typerna" Är de någonting framgångsrikt eller kan någon förklara de för mej?

Själva grejen jag vill komma till är att okej att man kan va stolt över sej själv om man slutar med något av dessa beroenden, men varför förvänta sej "åh så duktig du, inte rökt på 1 helt år" "Amen oj va duktig du va som tog dej ur pundandet och gud vad jobbigt det måste ha varit för dej blabla..."

MEN, alla dem som inte röker, pundar eller dricker i överdrivna mängder då? En sån som jag då tillexempel. Är inte det bättre? Eller det är för "vanligt". Tycker det är så löjligt... Man är väl en mycket bättre, coolare, starkare människa om man kan motstå alla dessa onödigheter. Det är ju en enorm svaghet/osäkerhet om man faller för frestelser, grupptryck, kriminalitet osv. Nä, mer cred åt dem som kan låta bli sånt skit!


(självklart är det BRA att människor lyckas ta sej ur beroenden, men dem som inte faller för dem är starkare i sig själv enligt mej.)


Planer?


hej bloggen

Vilket mysigt väder det har varit ikväll... tycker inte ni? Jag har varit ute och gått med Monka och hennes hund Magnum. skönt! Innan jag mötte upp monka så var jag, jörgen och oliver inne på sjukhuset och hämtade min mami som hade suttit på akuten från 12 till 8 på kvällen. Stackare, hon var jättehungrig. Hon har en lös benbit i en tå (!) och har därför jättesvårt o gå. ♥

Men men. Idag på jobbet fick vi "sommargåvor". Inget speciellt kanske, men ändå gulligt med sommargåva. Tycker redan de stället har alldeles för mycket gåvor och förmåner... dem e ju alldeles bortskämda där :) iallafall så fick vi varsitt jättestort mysigt badlakan i vinrött med den nya loggan "Farina" på. Också ett bälte och en sån där grej man hänger i resväskan som man kan skriva namn o så på. Praktiskt! Badlakanet lär användas mycket.

Annars har det väl inte hänt mycket mer denna dag. Min älskling jobbade sent så han stannade hemma idag oxå..  men imorgon kommer han hit. :)

13

Kan ni gissa vad jag har gjort nu ikväll? Jag har bannemig varit på gymmet med victor och det kändes som det var en evighet sen sist. (det var det nog?) nu har jag iallafall gjort ett litet framsteg och får hoppas att det kan hålla i sig några gånger i veckan trots att solen o värmen kanske lockar lite mer..

Annars har jag jobbat idag som vanligt, var inte på jobbet förrän klockan elva eftersom jag var hos tandläkaren först som jag berättade förut. Fick bedövning också rengjorde dem runt visdomstanden. Fy vilken obehaglig känsla att halva munnen var helt utan känsel! Har aldrig blivit bedövad i vuxna livet (haha) så det var första gången för mig. :P Har tuggat itu massa skinn innanför läppen. Aj gjorde det när bedövningen släppte!

En solning hann jag oxå med innan! (jepp, jag fuskade idag...)







Svettig o fin häromdagen...


Tandverk... kärlek?

Har haft sån frukansvärd värk i visdomstanden i typ en vecka nu.. äntligen släppte den häromdagen men då fick jag jätteont i tandköttet runt om. Förmodligen nån inflammation.. så nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli 10, då ska jag till tandläkaren och efter det till jobb. Hade gärna hoppat de sistnämna men måste man så måste man.... :(

Inte en enda människa igår som kunde kommentera och säga sin åsikt om inlägget "älska"... Antar att ni kanske inte vet själva varför ni älskar o om ni älskar? Eller bara för fega för o ha en åsikt helt enkelt..

När jag kan säga att jag älskar någon, så menar jag att jag kan göra vad som helst för den personen. Jag älskar min familj och min pojkvän. Har även 2-3 vänner som jag känner så för. Dem kan jag göra vad som helst för! (tror inte ens vissa av dem anar det...) ♥

jag och fredde i nov -08


Älska..? <3

Nu har jag en fråga till er mina vänner, och jag hoppas att så många så möjligt svarar... Anonymt eller inte. Vad är ÄLSKA för er? Att älska någon.. Hur känner ni för en person ni älskar, hur vet ni att det verkligen är "älska" ni gör? Har ni varit med om att älska någon på riktigt? Om ni tänker efter... Hur många gånger har ni verkligen älskat någon med hela ert hjärta? Det e inte många... Ellerhur?

Hair

Ungefär såhär ser löshåret ut.. fast lite längre. Dock e de svårt o ha de platt, det ser lite dumt ut med tanke på att jag har rätt hög uppklippning. Nu eftersom de är strandtider och så jävla varmt så har jag inte pallat använda det ännu... men de kommer väl :)


 


Årets varmaste dag?

Godmorgon! Såg ni på vädret igårkväll? Jag hörde att igår hade det varit årets varmaste dag sedan 1994.. eller om det skulle bli det idag? Nått i den stilen iallafall.. helgalet!

Var bara hemma igår kväll faktiskt, blev medbjuden på lite filmkväll hos bror och paula men jag kände att jag behövde sova. Så halv 12 - 12 slocknade jag... och nu e jag uppe, pigg o vaken. blir beachen idag igen.. är inte riktigt glad för barsebäck men eftersom de andra ska dit så får det bli det..

Saknar min älskling lite, han jobbar alldeles för mycket nu känns de som. Hinner inte med o hitta på allt kul.. men nästa helg blir jobbfri och då e de tivoli i danmark som gäller. :)


dagen i bilder...





















sanningen bakom sminket... haha


Barsebäck



Hej mina vänner. Nu är jag hemkommen ifrån barsebäck.. har varit där hela dagen men familj/vänner. Behöver inte skriva om hur äckligt varmt o kvavt de var för de vet ni förmodligen redan. Hoppas på ett riktigt ösregn ikväll/natt.. det hade varit skönt ellerhur?

Badade faktiskt inte idag, tycker de är mycket skönare att bada i havet på kvällen... :) Nu ska vi snart fixa middag.. är inte så speciellt sugen på varm mat. Så det får nog bli nåt annat för min del. Återkommer sen med lite bilder! Puss


Lomma

Det blev ingen hemmakväll, o heller inga bilder på håret! Hem till pappa en snabbis och städade lite där sen så hämtade danne upp mej och Elin. Åkte till lomma beach och träffade upp jeppe och ogge. Tittade på solnedgången och badade. Det hade jag kunnat göra varje dag hela sommaren asså. Så mysigt och såå skönt i vattnet. ♥

Nu e klockan sent och mina ögonlock kasar typ ner av sej själv hela tiden så fort jag slappnar av... tror det betyder att det är dags att låta dem stänga sej snart och sluta kämpa emot. hehe. Min älskling är fortfarande och spelar poker.. tråkigt o sova ensam men han kryper väl ner här i natt nån gång. Sen beger han sig tidigt imorgon bitti och sen är han borta resten av helgen på jobb. Det är så himla tråkigt när man jobbar hela veckorna också finns de inte alltid tid att umgås på helgerna i heller och hitta på saker... men jobb e ju viktigt såklart!

Vad har ni gjort ikväll sweeties?



Saknar rhodos och semester en smula nu faktiskt! känns som man bara längtar till helg efter helg hela tiden o då går veckorna alldeles för fort, vilket resulterar i att sommaren lider mot sitt slut..?

Freeedag

Åååh. Det är en plåga att jobba i denna värmen. Fyfan för er som ligger på beachen nu. Jag är skitavundsjuk. Idag ska älskling o pappa i väg och spela poker i Lomma (?) och jag har ingen ork till att planera något speciellt. Ska spendera kvällen i pappas lya, så de e bara o höra av sej om man vill hälsa på.. ;) Köpte löshår i förrgår by the way, 1000 kr gick de på så de va inte så farligt. Dock e de bara clips. Håret e jääättelångt, så jag måste nog klippa det. Eller så får jag ha lockigt hår varje gång jag ska använda det.. För man ser riktigt mycke annars att de är löshår. Aja, lite bilder ikväll kanske? Nu måste jag jobba vidare. Kramis!

6 juli

Jobb, jobb och jobb som vanligt! but cash is king.. om man kan hålla i dem som jag då villsäga ;)

Efter jobb var jag en runda på konsum och netto och handlade lite med mamma, jörgen och jörgens barn. Dem kom från dalarna idag och ska vara här ett tag nu iom. det är sommarlov. Trevligt men trångt o intensivt när vi e så många :)

Nu har jag käkat middag iallafall och tänkte gå ut på en promenad .. eller ska man vänta på älskling? han kom inte hem förrän halv elva igår, typ fem minuter innan jag däckade så vi hann ju inte ses så värst mycket. Han var på jobb typ 08.00-22.00.. fattar verkligen inte hur han orkar.. duttig påg de minsann! :)



Så engagerad fredde ser ut haha..

Mmm...

Ibland älskar jag mitt jobb. Men bara ibland. ;)

Idag har jag jobbat (nääeeeh?!) hehe. Sjukt segt har det varit, har inte sovit många timmar denna helgen och då blir det såklart mycket jobbigare och längre dagar på jobb. Nu är jag hemma iallafall och skönt är det..

Dock händer det väl inte något speciellt idag.. hörde nåt snack om kvällsdopp i saxtorp men känns det inte som det blev lite kyligt ute? eller är det bara jag? vi får se hur det blir.





Bilder från helgen

Får nog fan ta och införskaffa en kamera. Iphones suger ju fett...









haha helt sinnessjuk tatuering... men jag gillar dej ändå figge!







Absinth... botten upp!







Det var så sjuuukt varmt o svettigt i lördes som ni vet, så det fick bli en simpel outfit..


Nutte då...



Tycker så himla synd om min lillebror. Han har dubbelsidig öroninflammation, ÖGONinflammation och idag har han lyckats åka på en jäkla förkylning och är jättehes. Han sover jätteoroligt o vaknar hela tiden... Tråkigt när såna små liv ska behöva utstå sånt. Man vet ju själv hur gnällig man kan va över en förkylning!

Och ovanpå allt så har min bror tydligen spytt hela natten.. och där satt vi igår kväll och tittade på film. Jag tänker fan inte bli sjuk!


Ni kanske ville veta?

Morgonträning är mest effektivt för fettförbränning

Falskt.

– Det är hur länge du tränar som avgör om du bränner fett, inte tidpunkten. På morgonen är du dessutom ganska tömd på energi och då använder kroppen musklerna som energikälla, träningen blir alltså nedbrytande och inte uppbyggande, säger näringsforskaren Magnus Nylander. 


Vibrationsbälten från tv-reklamen funkar inte.

Sant.

– De är i stort sett verkningslösa. Bältena som skickar ut elektriska impulser skulle man behöva ha på sig i stort sett dygnet runt i tre veckor för att komma i närheten av resultat, säger sjukgymnasten Mikael Klotz. 

Äter du efter klockan 18 går du upp i vikt

Falskt.

– Ämnesomsättningen förändras förändras högst marginellt under tiden man är vaken så det är ingen fara att äta senare. Ska du träna på morgonen dagen efter bör du dessutom fylla på energiförrådet på kvällen, säger säger näringsforskaren Magnus Nylander.

Att stretcha efter träningen ger ingenting

Delvis sant.

– För att öka rörligheten rekommenderar jag dynamisk stretching, där du aldrig töjer musklerna statiskt utan hela tiden är i rörelse. En väl uppvärmd kropp mår inte dåligt av statisk stretch, så fortsätt om du gillar det. Men vill du att resultatet skall vara ökad rörlighet så bör du tänka om, säger Camilla Ringström, personlig tränare.


Törst är ingen bra mätare på kroppens vätskebehov eller uttorkningsgrad

Sant.

– Många är inte törstiga och har ändå vätskebrist. Man måste helt enkelt räkna ut hur mycket man behöver, det finns modeller för det, säger näringsforskaren Magnus Nylander.

Får man inte träningsvärk har träningen inte gett något

Falskt.

– Tränar man mycket och regelbundet får man sällan träningsvärk. Den kommer i stort sett bara om man tränat fel eller om man kör övningar kroppen inte är van vid, säger förre brottaren Martin Lidberg.

Träningen förstörs om man dricker alkohol efteråt

Falskt.

– Ett till två standardsglas vin har ingen större inverkan på kroppen utifrån träningssynpunkt. Små intag av vin har snarare en skyddande verkan på hjärtat, säger näringsexperten Magnus Nylander.

Promenader är bättre än att springa snabbt

Falskt.

– Det viktiga är att du blir ansträngd på en nivå som passar just din kondition. Du bör svettas och känna dig flåsig, men ändå kunna prata med korta meningar. Om det sker vid en rask promenad är det kanske där du ska börja, men om du redan är igång med träningen behöver du förmodligen springa för att nå den nivån, säger Camilla.


Uppvärmning är bara slöseri med tid

Falskt.

– Uppvärmning är väl investerad tid som på många sätt förbereder kroppen för en bra prestation. Till exempel får det igång blodcirkulationen och ökar rörligheten i lederna, så att du minskar skaderisken när du tar i, säger Camilla.


Du kan punktförbränna bort fett

Falskt.

– En vanlig missuppfattning är att om jag kör massa situps så försvinner fettet på magen. Du kommer ju träna upp magen men fettet tas från fettdepåerna i kroppen oavsett var de sitter, säger näringsforskaren Magnus Nylander.


Nu är den här!

Vem vill sitta inne och blogga när det är så sjukt varmt ute? Inte jag! Det är anledningen till min kassa uppdatering denna gången. ;)

Helgen har varit bra! I fredes var min älskling på Gråen och spelade poker och jag umgicks med Louise. Absolut ingenting hände och det kändes som hela världen hade gått o lagt sig o sovit typ.. hehe. I går skulle jag egentligen till beachen, men jag fick viktigare saker för mig. Åkte till malmö o träffade min kuz Linda och hade en trevlig men varm dag med lite shopping/käk och prat.

När jag skulle hem från Malmö så var ju givetvis tåget till kävlinge inställt så jag fick ta ett annat till lund också fick fredde hämta upp mej där. Hem och tvätta av sig sen begav vi oss till Dannie i lund som hade inflyttningsfest. :) Förfestade hos henne och sen gick vi ut en sväng i lund. Var hemma typ 3 (?) inatt och då däckade jag, full och sååå trött.

Vaknade imorse av att min bror ringde mej typ halv 10 och frågade om vi ville bada. Så att så blev det! har spenderat typ hela dagen idag på marieholmsbadet med familj och danne. :) Nu ikväll har vi grillat och käkat gott. Nu sitter vi hemma hos brorsan och paula och tittar på film! En supersöndag helt enkelt. Det behövdes eftersom It's back to work tomorrow!

Eftersom jag inte är hemma nu så får ni inga bilder, men jag har en del mobilkamera bilder att bjuda på. kass kvalite men bättre än inget!


RSS 2.0