Halleluhja...

Inlägget "nattblogg - tankar" gav mej precis vad jag ville... Arga reaktioner, träffade den ömma punkten hos just dem människorna jag ville göra de hos, mer läsare.. It's called PROVOCERA mina vänner.... E jag nästa kissie eller? Hahaha..

Kommentarer
Postat av: Anonym

fy fan vad roligt, ja du är väldigt lik kissie.. censurerar sig själv och kommentarer...varför lägger du inte ut alla kommentarer? var de inte du som åxå stod för dina åsikter? å sen tar du tillbaka de å säger att de var för att få folks reaktioner? riktigt pinsam är du Emma, en liten snorunge som tror du är bättre än alla andra. Att betee sig som kissie är så jävla äckligt, å de värsta är att du lägger ut de så åxå... när är de okej att såra andra människor för att få reaktioner? de kallas omogenhet och osäkerhet, dags å växa upp nu

2010-07-19 @ 12:31:32
Postat av: Emma

Hej emma :)



1. Jag censurerar inte mej själv, när skulle jag göra det? 2. Kommentarer? Jag tog bort 2 kommentarer både för min familjs skull o andras :) jag står för min åsikt, om du läser inlägget igen så skrev jag aldrig att man INTE ska va stolt över sej själv för att ha slutat med ett missbruk. Jag skrev att jag tycker att dem

som kan hålla sig ifrån skit aldrig får nån cred för det. Sen bredde jag på en del för att just provocera, välkommen till bloggvärlden. Jag hade inte som avsikt att såra någon det var en allmän åsikt bara. Får man inte ha det eller? Precis som du nu kräker av dej till mej på min blogg om dina åsikter. Jag e långt ifrån omogen och jag förstår varför du tog detta inlägget så hårt men läs de en gång till istället o försök förstå vad jag menade. Du som kanske själv haft problem me nåt e väl stolt över tex dina syskon som kanske inte gjort det??



Jag tror inte nånstans att jag e bättre än någon annan. Tvärtom, ja ger alltid alla en chans, e alldeles för godtrogen när de gäller människor så oftast får man ta smällar att dem kanske e riktiga fittor innerst inne!

2010-07-19 @ 13:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0