GIVE ME SOME

 










Toy Story 3

Igår var vi på bio i lund. Jag, älskling, victor och paula. Vi såg Toy story 3 i 3D. :) (deras val) Den var väl helt okej, men jag trodde att det skulle vara lite mer "vuxna" skämt i den.. men enligt mej var det nog en barnfilm rakt igenom. :P Och vi hade "extra stora" stolar också så det blev ett ganska dyrt biobesök.. haha.

Någon som vet varför det är en rad med extra stora stolar i den största salongen på sf i Lund? Är det för att det ska vara bekvämare eller är det för överviktiga människor...?


Hudkliniken

Yes, i väntrummet på hudkliniken befinner jag mig just nu. Om 10 minuter är det min tur. La faktiskt märke till imorse att mina prickar avtagit lite... Så vi får se vad vi kommer fram till helt enkelt.

Efteråt ska jag traska till Malmborgs och handla fisk och sen ska jag nog ta en chai och sätta mig på tåget hem igen. Min mamma ska nämnligen till frissan sen och då får man agera barnvakt om man är arbetslös... Haha. Fast det gör inget om man har världens sötaste lillebror. Och världens bästa mamma som alltid ställer upp i gengäld. Nä nu e de nog min tur... Vi hörs sen!

30 augusti

30 Augusti idag och vi går snart in i september... kvällarna börjar bli kallare, det regnar allt oftare.. träden börjar släppa på löven. Butikerna har fått in alla höstkläder ;) tror att hösten e kommen minsann. Tråkigt men sant.. denna sommaren har gått sååå fort. Har gjort en del men samtidigt missat en massa jag önskar jag gjort. Som att umgås med mina vänner tex...

Idag e det iallafall måndag och jag vaknade klockan 10.40 av att min telefon ringde. Kände mej utvilad men samtidigt uttråkad. Vaknade inte ens när fredde gick till jobbet. Min första tanke blev "Så, vad ska jag göra nu?" Så hittils denna dag har jag spenderat här hemma, tvättat några maskiner tvätt.. städat upp lite på rummet och varit med mamma på Netto. Valt ute lite grejer till rummet har jag gjort också.. ska måla där ikväll eller imorgon!

Ikväll blir det spinning 55 min med papi. Har fortfarande sjukt ont sen kettlebell passet. Mina ben dödar mig.. så det ska bli spännande. :)



Igårkväll, sååå sliten..


Yesterday in pictures


















Moments



De finns stunder, platser och människor i livet man aldrig glömmer. Men bilder hjälper en att minnas och sätta sig in i situtionerna igen på ett helt annat sätt. Därför är jag en riktig bildsamlare! Inget får kastas.. och då kvittar det om det är på gamla ex osv.. jag sparar på det jag vill minnas senare i livet!

Här är en bild från rhodos på mej och vår sjukt roliga hovmästare. Hon gjorde middagarna så mycket roligare så hon e helt klart värd att minnas :)


639

Jepp, i hela 639 dagar har jag och Fredde varit tillsammans. Eller nu ljög jag lite.. igår hade vi varit tillsammans i 639 dagar. Men i all hets med fix och skjuts och fest och mat och vänner och jag vet inte allt så glömde vi bort det lite. (Vi firar inte månad för månad utan mer halvår eller år) Men vi brukar iallafall vara lite extra gulliga den dan och eftersom vi inte hann (?) med det igår så fick fredde frukost på sängen idag... vilken underbar flickvän jag e asså. håller ni inte med?

Annars har vi tillbringat dagen överallt utom hemma hehe. Körde till Anette innan idag och drack kaffe och snackade skit. Blev nog där i några timmar sen åkte vi till nya coop i landskrona vid halv åtta tiden. Jag tycker det det är roligt att gå i nyöppnade affärer, speciellt när jag själv har sökt och varit på intervju för nya coop som ska öppna i lund, och dem kommer vara upplagda på ungefär samma sätt. Men fredde skyndade på oh gnällde så jag fick ju snabba mej. Köpte en massa ost och panrich, kex, vindruvor och ja allt de där... Sen begav vi oss direkt hem till min pappa och skämde bort han med lite osbricka.. :)

Mysig söndag, sitter fortfarande hos papi faktiskt och ska bege oss så fort fredde har spelat färdigt sin turnering (han sitter vid min bärbara och spelar) pappa har gått och lagt sig och jag känner att mina ögon sakta men säkert sjunker ihop.. Har lite bilder att bjuda på imorgon! Både från jeppes fest och från idag.

Natti på er!


Fest

Livebloggar från jeppes fest haha. Klockan e nu 21:14... Vi är mätta och belåtna och har ätit alldeles för mycket skit. Haha tårta, mat, godis, cider... Ojojoj det blir mycket träning denna vecka. Min mage kurrar gott nu efter denna konstiga blandning eheheh.

Iallafall så e det en jättefin fest jeppe och hans familj har anordnat, vi fick helgrillat lamm OCH gris (!) med pasta/potatissallader, ostar, dressingar bröd... Sen hade Niklas gjort två goda tårtor (han e konditor) och jeppe hade en mega tunna full med öl och cider. Mycket fint! :) hoppas du har en trevlig kväll Jesper! Massa bilder kommer imorgon....

Gadd!



Såg denna bilden på Emmys facebook. Åh så sugen jag blir! Jag vill också ha en gadd till... men denna gången hos en riktigt grym tatuerare. Har ju vissa jag ångrar lite... inte pga tatueraren men att dem känns "klena" på nåt vis. Haha. Iallafall så e ju mina "bästa" ställen upptagna redan och jag har en text som jag SKA tatuera... så detta är ett ställe jag gärna hade gjort den på.. eftersom den ligger mig varmt om hjärtat!

"I krig och kärlek finns inga regler."
Dock vet jag inte om det blir engelska eller svenska ännu.. detta är ett klokt ordspråk min pappa alltid använder sig av. <3


Can you feel it?

Sitter hos brorsan och fördriver tiden medans dem andra spelar poker. Ur högtalarna dunkar just nu Michael Jacksons musik på spotify.. Vi kör hela raden uppifrån och ner... det är bannemig inte många låtar han gjort som varit dåliga! 

Kunde ju egentligen hittat på något annat idag än & sitta här men eftersom det är 25 års-fest för Jeppe i morgon så vilar jag upp mig. :) Vet dock inte om jag ska dricka speciellt mycket eftersom jag har slarvat lite med träningen de senaste dagarna och alkohol sabbar ju ännu mer.. så vi får se vilket humör jag är på helt enkelt! :) Trevligt ska det iallafall bli.

Har inte orkat fota sakerna jag köpte häromdagen men jag hittade däremot en bild på ginas hemsida på min blus... Den fanns i vitt och orange/aprikos och även om vitt blir lättare att matcha så var den sistnämnde bara så jäkla självklar. Jag klär faktiskt i den färgen. :) (Den är kort i magen där framme)



Dock har jag inte fixat något som jag tycker passar till imorgon så det får bli nåt gammalt. Så löjlig man är ibland, varje gång det är nån "stor" fest så köper jag nya kläder.. Man kan ju faktiskt synas i samma sak två gånger även om det inte är lika kul. Typiskt tjejbeteende ellerhur! Också svälter halva jorden... Ah okej nästan iaf.

Vila i frid lilla crossängel

Idag begravdes lilla Niklas... Eftersom vår släkt inte träffats och umgåtts så var vi inte på hans begravning men många tankar denna dag skänktes iallafall åt honom. Fick till och med dödsannonserna från tidningen idag som farmor klippt ut till mej, så fint att det är så många som bryr sig. Kan fortfarande inte smälta hela händelsen. Det är så orättvist. Nu när jag åker bil, går över vägen utan och kolla extra noga, när Oliver ramlar och slår sig, ja allt får mig att tänka efter extra och direkt ploppar denna orättvisa händelse upp i mitt huvud.

Jag säger inte att man ska bli rädd för allting men tänk så ofta människor gör saker som egentligen kunde kostat dem livet. Var rädda om er! Man vet aldrig vad som lurar runt nästa hörn och tyvärr hände denna olycka en liten pojke som i själva verket kunde sin grej.

Vila i frid! Hoppas du befinner dig i crosshimlen just nu. Du kanske till och med har det bättre än oss? ingen vet. ♥


Slut på det roliga..

Inte trodde jag för tre månader sen att jag skulle känna såhär när mitt sommarjobb tog slut. Självklart finns det saker som ska bli skönt att komma ifrån, tex. enorm dötid när man jobbar för fort haha.. men det finns många fina personligheter jag kommer att sakna och som har gjort min tid på Lvh skittrevlig! Men det är som mamma säger, jag ska förmodligen sluta på många jobb och träffa många fina människor som jag kommer sakna genom livet. Och det har hon säkert så rätt i min kloka moder! 

Idag var iallafall sista dagen och jag bjöd på tårta! Snällt va? Köpte den på Annes bageri vilket betyder att Nicke gjorde den... mycket fin o smarrig tårta min vän.. :) Dock känns det tomt nu.. vad ska man göra på måndag morgon? Sova? Det kommer ju inte funka när man vant sig vid dessa tider, Haha. Har ju träningen att sysselsätta mig med.. får ju ta mig till gymmet minst en gång varje dag och göra av med lite energi nu känns det som. Men jag vill fortfarande inte bara ligga hemma på sofflocket och vara rastlös! Jag vill ut och jobba, göra nytta, synas... bli självförsörjande!

Har börjat tänka i andra banor nu och trots att det bara var några månader sen jag hoppade av 2 året på gymasiet så ångrar jag mig. Gud vad jag ångrar mig. Varför använde jag inte min starka vilja och envishet då till att jobba ikapp och bita hop istället för att ge upp? Im not a quitter... Inte egentligen. SÅ ATT, om jag inte har fått ett jobb inom 6 månader då ska jag minsann plugga.

Men eftersom jag har "talets förmåga" enligt farmor och eftersom "med min charm kan det ju bara inte gå fel" enligt Martin så hoppas jag på ett jobb, haha. Ni e så söta.



Planering

Uuuh vilket väder.. Solen lyser så smått men det e ju svinkallt. Precis som igår kväll. Höstkallt, brrr.

Dagens planer idag är;

* Jobba till 15
* Till banken för att ta ut pengar och beställa nytt kort. (fittautomaten tog mitt igår)
* Invänta älskling som kommer idag (saknar dig!)
* Till lödde och köpa presenter
* Kanske måla rummet beroende på hur sent de blir...

Alltså blir det ingen träning idag heller. Men det hade förvisso nog inte funkat med detta skoskavet jag har... Haltar typ. Skärpning Emma!

Magnetism



Denna köpte jag idag. Var egentligen den jag var ute efter förra månaden men jag blev osäker när jag stod där och luktade på flaskan så det blev en annan tillslut. Men ack vad jag ångrade mej efter det, så idag fick det bli denna! FY-fan så gott den luktar. Jag vill typ slicka på min handled när jag luktar där, Haha. Hoppas inte ni är lika sjuka som jag för då blir det nog "på egen risk" att spruta denna parfym på halsen.




Det var denna jag köpte förra gången. Luktar också gott men lite mer sommar och godis över den.


Nova lund

Måste bara börja detta inlägg med att berätta att jag har ingen aning om varför förra inlägget bara är en bild. Skrev ett långt inlägg till bilden via mobilen, men tydligen har det inte kommit upp.

Idag har jag jobbat 06-15. Försov mig i morse, vaknade av att jag fick sms av pappa "Fråga mamma om jag kan låna 3 cigg" och då insåg jag att det var cirka 4 minuter tills han skulle stå utanför min dörr och brumma. Inte helt okej. Fick 10 minuter på mig iallafall, ibland e de tur att man glömmer tvätta av sminket kvällen innan... haha.

Efter jobb switchade jag om till lite mer representabla kläder och fräschade till mig för att gå på Nova med familjen. När pappa nästan var framme vid min dörr för att lämna av mig kom jag på det... "Oj, mobilen!" Den låg så fint kvar på bänken i omklädningsrummet. Så det var bara att be jörgen snällt att köra ut och hämta den innan vi åkte till nova. And we did.

Av nån konstig anledning är jag alltid skitstressad när jag shoppar. Jag kastar av mej kläder, stressar mellan affärer och rycker åt mig 1000 olika plagg i all hets. Kanske för att jag har en pojkvän som ALLTID stressar mig när vi handlar? Haha, när vi varit i en affär i ca 10 minuter börjar han "nääär ska vi hem? är du klaaar snart?!" Så det e väl en skada man har. :) Fick iallafall köpt en kortärmadspetsblus som e lite kort i magen typ som en magtröja, och en kjol på topshop. Samt en Escada parfym (igen!) och en puma tjocktröja i herrmodell. Och ja juste ett nytt nagellack åh en fil också. Egentligen skulle jag köpa presenter, jeans, nått nytt plagg o ha på lördag och smink.. så ni ser ju hur bra jag lyckades! ;)

Nä nu känner jag att det blev lite mycket.. det var min dag iaf! Missade ju NRJ in the park i Malmö ikväll men jag överlever nog. Gissar på att där var/är heltsjuktmycket människor och det kan man ju tycka är gaaanska jobbigt.

Natti :) (kommer kanske lite bilder imorgon)


SMS-inlägg

img_0211 (MMS)


Nytt beroende

Jag har ett nytt beroende. Ni kommer tycka jag är rikigt konstig nu, men dra inga förhastade slutsatser förrän ni prövat. Havregryn med mjölk! Inget annat. Åh så gott. Men det måste vara skånemejeriers laktosfria mjölk, för den e lite söt i smaken. (men ändå både nyttigare & bättre för kroppen)

Så min frukost nuförtiden består av 1 dl havregryn och 2 dl laktosfri lättmjölk. Prova, jag lovar det är en mycket god och nyttig frukost.... För dem som vill vara nyttiga då villsäga. ;)



Gud så snabbt det gick! Satt nyss ...

img_0210 (MMS)



Gud så snabbt det gick! Satt nyss i fika rummet och pratade om att det förmodligen snart skulle börja regna... Och vips så sprack himlen upp och jag lovar det tog 2 minuter för ösregnet att dra över lillaharrie. Sinnes.

Började iallafall klockan 6 idag och kommer göra resten av veckan.... Kill me slowly när klockan ringde i morse, typ. Nä nu ska de jobbas.


23/8

Ojojoj.. nu går tiden minsann fort. Snart höst och därefter kommer vår superduper efterlängtade vinter! *nat* tror den blir riktigt kall i år. Är inne på min sista jobbevecka på lillaharrie nu, tråkigt men sant. Började inte förrän 11 idag eftersom jag var på vårdcentralen och kollade mina prickar först. Har fått lite röda utslag på hakan och kinderna och dem har inte velat gå bort på två veckor så idag var det dags o gå tyckte jag.

Man kan ju inte ha massa prickar i hela ansiktet, hur snyggt e det? Jag menar har man alltid haft så fin hy som jag får man ju panik när de kommer massa prickar.. O när man ser bra ut e de ju synd om en sån sak ska komma o förstöra.. håller ni inte me mej..? :)

Efter jobb lagade jag middag och sen körde jag ett spinningpass på gymmet. Riktigt skönt med tanke på att jag fick mitt första MACK-återfall igår. Haha, jag har en stor kärlek till bröd o mackor och igår käkade jag 4 bullhalvor med ost och smör... Så inte okej när man hållit sej ifrån bröd i snart 4 veckor! Så jag får hoppas lite av det försvann idag på spinningen... ;)

Nu ska jag sova.. hörs imorgon. Natti!

Haha

Tjejer kommer aldrig sluta förvåna mej alltså... vilka störda individer de finns! Mer falsk o pinsam människa har jag nog aldrig skådat. Men jag ska sluta skämmas för din skull gumman.. alla kan ju inte va som mej ;)

Vad e det med killars flickvänner och MIG? jag kan väl inte stå för att deras killar vill ha mej? lita på era pojkvänner istället. :)

Hela dagen har spenderats i soffan med min älskade! Natti <3


Igår hade jag egentligen bestämt mig fö...

Igår hade jag egentligen bestämt mig för en hemmakväll, grabbarna skulle ju iväg och spela poker och mitt rum måste ju målas nån gång så jag tänkte att jag skulle va hemma o fixa lite me det. Men alla tjatade om Malmö så när min kusin också ringde vid halv sju o frågade så tackade jag tillsist ja haha. Hade en trevlig kväll iallafall det var de jag ville få fram :) tack töser!

Idag vaknade jag sent och började dagen med en promenix. Sen blev det frulle och efter det duschen. Tog god tid på mej och göra allt som skulle göras o sen hämtade Fredde mej vid sju :) har vatt i Atorp ikväll med Jimmy o pablo och nu spelar grabbarna shot-poker.. Haha. :)

Annars har jag inte mer o säga i denna mobilblogg.. Mer än att den siste idioten är minsann inte född än :) natti på er!


img_0202 (MMS)

Mitt beroende på jobbet de senaste veckorna! Haha


Mums!





Nu tänker ni säkert.... vem har spytt upp detta? Haha nä men häromdagen när jag kom hem från jobb var jag svinhungrig men visste inte vad jag skulle äta. Har aldrig nånsin lyckats med en riktigt god omelett, men jag tänkte att jag skulle ge det en sista chans. Och det blev svinbra! och ganska nyttigt också faktiskt.
Använde mig av 3 ägg, men använde bara 1 gula. En skvätt mjölk, röd paprika, rödlök, champinjoner och kantareller. Också salt, peppar och massa allkrydda. Dock blev den inte lika snygg som god. Den gick liksom sönder.. 


Arbetsintervju/boots

Idag har jag haft en bra dag. Änsålänge! Men det blir säkert resten också.

Gick upp tidigt i morse och duschade och sminkade mig. För en gångs skull la jag lite tid på smink hår och kläder! Har inte gjort det på flera månader nu när jag jobbat känns de som. Inte speciellt lönt att klä upp sig en massa för att åka några minuter till jobb och sen byta om till arbetskläder. Så idag har jag känt mig fresh, haha. :)

Vi var ca 40 pers som samlades på arbetsförmedlingen i Lund för en genomgång och därefter fick vi vänta på vår tur för en 10 minuter lång intervju. Skulle möta upp Elin efteråt, men det tog ett bra tag för mig så när jag var färdig satt hon utanför och väntade tålmodigt. :) Gick i affärer i några timmar sen käkade vi lunch på Gräddhyllan. Dock fick vi nästan äta i omgångar haha, det var en envis jävla geting som inte ville låta oss och vår mat vara. Tillslut fick vi iallafall ätit och sen sprang jag till tåget.

Ett par boots från dinsko fick följa med hem. 499:- perfekta höstskor! Mina bilder blev inte bra dock så ni får en bild från Kenzas blogg också. (Den med benen)


(Denna bilden @Kenzas.se)








On my way to lund....

img_0196 (MMS)



On my way to lund....


Regn, regn och åter regn.. Har inte speci...

Regn, regn och åter regn.. Har inte speciellt mycket roligt o berätta om i detta trista väder. Vad gör man?! Jo just nu ser mitt mönster ungefär likadant ut... Jobba, gymma, äta, duscha o sova. Men för att inte glömma, Igår var vi i väg en sväng och köpte färg till mitt och alla andras rum också. Så nu ska de målas :) (när jag har tid o lust)

Idag står ungdomsmottagningen på schemat direkt efter jobb. Om Veronica slipper jouren ska även hon följa med dit. Jag mitt nöt har slarvat bort typ 8 kartor med p-piller i samband med flytten. Så när min karta var slut för typ en vecka sen upptäckte jag att det inte fanns nåra nya.... Auotch. Så nu får jag gå utan och börja efter nästa mens! Trist men så blir de om man slarvar. Så därför ska jag dit dag, lika bra att ni fick information på de så slipper ni hitta på massa konstiga tankar i era små huvuden. ;)

Efter det drar jag nog till gymmet. (no waaay?) sen ska jag hem o äta, för de måste ju oxå klämmas in nånstans. Hörs sen :)




E man klantig eller?

img_0163 (MMS)



E man klantig eller?


Hösten e kommen

Måndag morgon och en sån där riktig höstmorgon. Känns det som iallafall. Grått, mulet, blåsigt.. Framförallt väldigt mörkt ute när jag steg upp. Kom till jobbet för en stund sen, Jonas hämtade mig, pappa börjar ju inte förrän två. Känner mig febrig o hängig. Vill inte ta tag i nåt. Måste. Hörs sen.

Mmmm...

I vår familj har vi en som är ett riktigt godis-choklad-kak-paj monster. Jörgen heter han och han är min styvpappa. (för er som inte vet) :) Så igår när vi var på Rusta så hittade jag en bok som hette "Smulpajer" på bokrean. Skojade med jörgen att den skulle han haft, massor med olika recept på pajer... annars brukar man ju baka den traditionella äppelsmulpajen men med en receptbok kan man ju variera sig. Så den fick följa med hem!

Men ni ska ju inte tro att han brukar ställa sig själv och baka/göra paj... Det är jag som får göra det! men jag tycker ju det är roligt att baka ibland så inget mej emot. :) Idag testade jag baka en hallon/blåbärspaj med knäckiga daimsmulor på. Strödde lite mini marshmallows på den ena också. (gjorde två) Sen slängde jag ihop en pepparkakscheesecake också men den går nog inte att äta förrän imorgon. Jörgens andra favorit. Eftersom han e världens bästa styvpappa förtjänar han ju o bli bortskämd ibland eller va säger ni? :)









Yum!


Heeelg

Hej på er!

Vi börjar där vi slutade va? Igår morse började jag dagen med en powerwalk i ösregnet... trodde inte att det regnade riktigt så mycket, så det vart bara på med regnkläderna och ut. Efter halva rundan ångrade jag mig men vad finns de o göra? Bara till o fortsätta hemåt. Käkade frulle och sen åkte jag med familjen till lund för o handla lite. Köpte en ny plattång, behövdes verkligen.

När vi körde hem släppte dem av mig på gymmet också körde jag en powerwalk på bandet också i 45 minuter. Efter det var det faktiskt skönt o gå hem i regnet.. haha. :) Sen kom fredde också bestämde vi oss för att se film med victor och paula. Så jag, fredde och victor begav oss in till hemmakväll för o hyra en... fyfan säger jag bara! livrädd var jag, man såg ingenting på vägarna så mycket det regnade.. och vid tunneln en bit ifrån kung oscars bro höll vi på o fastna i, pga kraftig översvämning.. trodde bilen skulle drunkna :P

Men vi kom hem välbehållna tillslut iaf! tack o lov. Satte på en film och sen deckade jag. Vaknade vid kvart över elva av att filmen var slut och fredde ville hem.. så vi begav oss hem och deckade i min säng i stället. :)








Fredag

Fredag idag och den har spenderats hemma framför datorn. Känns som de börjar bli en vana att "ta det lugnt" på helgerna, de händer inte saker lika ofta längre. Trist! Antar att det är jag som har levt ut mitt festhumör för lite i tonåren så de kommer nu istället. haha :) Den 28:e är det iallafall 25 års fest för Jeppe B och det ska bli skoj! Fick en mycket fin inbjudan med posten häromdagen. Tack :)

Idag har jag jobbat till 4 som vanligt. Timmarna går sååå sent när man väntar på helg. Min älskling kom hem med en present till mej idag. Ett halsband :) tack så mycket babe! blev jätteglad. Så denna dagen har inte bringat mig särskilt mycket otur, inte hittils iallafall. 

Hade planerat att träna efter jobb idag men jag tappade suget när timmarna gled iväg. Fredde stack iväg på poker och sen har jag bara chillat. Mamma och jörgen är på kräftskiva hos grannarna så elin har varit här och passat Oliver. (det fick bli hennes uppgift då mamma brukar passa hennes hund!) ;)



Fina du. ♥ Du är den enda som förstår mig i precis allt. Bättre finns inte! Alla borde ha en mamma som du, det är höjden av lycka. Jag älskar dig mer än mest. 



Vart e världen på väg asså? Hur sj...

img_0140 (MMS)



Vart e världen på väg asså? Hur sjuk får man bli? En vuxen man bestämmer träff med en 13åring på Sthlm central, sätter in 500 kronor i förskott på hennes konto och sen dyker hon inte upp. Då kollar han upp flickans hem nummer och ringer hennes pappa och begär tillbaka pengarna. Och i nästa andetag säger mannen "det är väl förjävligt att flickan ska ta betalt för sex!"

När jag läste detta undrade jag fan om nån driver med metros läsare idag alltså.  Men jag antar att de e bara o inse att den siste idioten inte e född än..


...

Jag e så trött. Och jag har så ont i ögonen av någon konstig anledning. Dem e liksom helt torra, så att det gör ont o blinka. Jag skulle kunna skriva om vad jag har gjort idag men jag vill hellre sova. Dagen var ändå inte särskilt händelserik.

Nu nu nu ska jag stänga ögonen iallafall. Hörs imorgon! :*

Helt ofattbart. Kan inte sluta tänka på li...

Helt ofattbart. Kan inte sluta tänka på lilla Niclas. Ta vara på era nära, när som helst kan dem ryckas ifrån dej. <3


10/8

Kör ett nytt inlägg om min dag eftersom inlägget om Nicke blev så långt.

Idag har jag jobbat som vanligt. På måndag är det 2 v kvar tills jag slutar helt på lillaharrie. Vill inte! Trodde inte det skulle kännas såhär men jag trivs så sjukt bra och har lärt känna alla dessa unika underbara  människor. Trodde inte jag skulle säga det men det e precis vad dem e! :) Det är trevligt o gå till jobbet helt enkelt och det är nog inte alla som känner så.

Efter jobbet körde jonas mej hem och sen pratade jag som sagt lite med mamma och dem andra, bytade om och sen begav jag och Elin oss till gymmet. Hon startade kort där idag, så nu slipper jag träna ensam tjej. :) Brorsan tränar ju också men det är inte samma sak. Säg till om ni tänker börja eller ta del av sommarerbjudandet, för om jag värvar er får jag poäng. ;) hihi.

Powerwalkade på bandet i en halvtimme sen tränade vi benen. Hem och passade lillkillen när jörgen körde mamma och eve till sjukan. Kan säga att de är inte de lättaste o laga middag med en 1 åring springandes runt benen... för er som inte redan upplevt de alltså. Tillslut vid halvåtta nån gång fick jag ätit iallafall. :)

Nu sitter jag och älsk här vid varsin dator men ska krypa ner i sängen nu. Natti!




<3

Imorse när jag kom till jobbet fick jag sitta i fika rummet och vänta på Veronica eftersom hon hade mina nycklar. Under tiden satt jag och läste metro... "9 årig pojke omkom i crossolycka" fångade min blick. Det isade till i hjärtat och håren reste sig över hela kroppen trots att jag inte hade någon aning om vem det var. Tänk er att förlora ditt eget barn, se honom/henne försvinna ifrån dej 9 år gammal... livet e verkligen så orättvist. Man tror att livet e så självklart men det är det inte, man vet aldrig vad som komma skall.

Iallafall, efter jobb i dag när jag kom hem berättade min mamma att det var hennes kusinbarn Nicke som hade gått bort i olyckan. Min mammas pappa hade många brödrar och därför e dem många syskon och kusiner. Mamma umgås inte med någon av sina kusiner idag, Men efter att dem allihop i kusinskaran funnit varann i en grupp via facebook, blev det en kusinträff planerad. Den ägde rum förrförra helgen (?) Nickes mamma och han var där.

Som jag förstår det var han en mycket duktig liten crossförare och hans mamma stöttade honom i det och följde med honom sverige runt på alla tävlingar. Också plötsligt på en träning i tommelilla igår var olyckan framme. Ambulansen kom och förde honom till sjukhus men det räckte inte hela vägen.

Det gör ont i hela mig trots att jag inte känner denne lille kille. Jag skänker iallafall en tanke åt hans mamma och beklagar sorgen. ♥ 




Close your eyes

Så snigg man kan va när man ligger o pratar i telefon.



Nu e de dags o sova känner jag. Ikväll har jag tänkt över mitt liv lite, funderat på vad jag vill och vad jag förtjänar. Jag är värdefull! Alla är värdefulla på ett eller annat vis, man ska inte behöva ta skit från någon. Sen är det bra om man kommer underfund med det innan det kanske är för sent (?) i vissa fall.

Nä nu babblar jag bara. Imorgon ska jag gymma med min syster, hon ska starta träningskort på times. Justeja... dem har sommarerbjudande aug ut. 325kr/mån (spara 70:-) och ingen bindningstid. Du kan närsomhelst säga upp ditt kort och 30 dagar efter e det borta. Dessutom slipper du startavgiften på 350 kr :) skynda fynda...

Nä nu måste jag sova. Ensam. Buuäh. ♥



Tips!








Kesella finns i vanlig, vanilj, jordgubb/lime och lättkesella. Det innehåller massa protein och är därför en favorit bland de som vill bygga muskler utan att gå upp i vikt, eller behålla muskler när de går ner i vikt.

Blanda funlight saft i lättkesellan så blir det som en syrlig yoggi med massa nyttiga proteiner men utan socker. :) Konstistensen är dock lite tjockare/krämigare än vanlig yoggi. Men att äta krämig yoggi med mycket lite fett är väl toppen ;)

Snodde en bilden från någon annan. Jag använde mig av vanlig jordgubbsfunlight. :)


Träning!

Såja! Nu är jag hemkommen från gymmet.



Eller ja, jag kom hem för en halvtimme sen.
Körde som sagt spinning, trodde att passet jag valt var 45 min men det var tydligen 55. Nu tänker ni "Och? Hur stor e skillnaden lixåm?" MEN. Den är skor kan jag be o få tala om. Och det kändes. Haha.

Det var en annan instruktör idag, har aldrig spunnit för henne innan. Hon var heeeelt galen. Jag skojar inte när jag säger att det var inte långt ifrån att jag fick gå ut i slutet för det kändes som jag skulle spy rakt ut över cykeln. :P Men då vet man att man tränat hårt eller? Haha.

Invigde dem nya skorna också. Sköna, men högran e mindre så den spänner lite.. Men de går väl över, dem töjer nog sig.


Hej på er. Befinner mig på jobbet och in...

Hej på er. Befinner mig på jobbet och insåg precis att klockan är snart halv tre och den här måndagen har gått förvånansvärt snabbt. Kl 4 ska jag traska hemåt och sen hade jag tänkt hinna med att sola och varva ner lite innan det är dags för spinningpass 19.30. Sen är denna dag också så gott som slut... Vad ska ni hitta på idag? TTYL


Underworld

Nu är äntligen (!) den sista underworld filmen slut och jag ska få åka hem till min säng. Victor och Fredde bestämde sig för att se hela triologin ikväll (alla 3) och medans dem tittade på den första så såg jag och Paula SATC 2 i sovrummet. Men dem andra två filmerna fick jag allt utstå.. Tur jag har iphone! Hade dött annars. Haha.

Nä men nu måste vi verkligen hem och lägga oss, jag ska upp 05:00 imorgon. Inte okej. Natti! :*

Nutte :)

img_0115 (MMS)

Nutte :)


Vägning!

I början av denna sommaren vägde jag 62 kg. Under semestern, Rhodos och utan träning så gick jag upp en del i vikt. Så när jag ställde mig på vågen förra söndagen så stod den på 66,7 kg. Då jäklar blev jag chockad. Och från ingenstans bara kom motivationen som jag haft väldigt svårt att hitta innan. Denna veckan har jag promenixat från jobbet 3 dagar och gymmat 1 gång. Ätit lite och kalorisnålt.

Har även börjat intala mig att det är ingen lätt match att nå sin målvikt, tänk allt man har stoppat i sig och vilken tid det faktiskt har tagit att "bygga upp" den kroppen man har.. Då får man också kämpa ganska länge för att få bort det också inte sant?

Iallafall, det jag ville komma till var att idag när jag ställde mig på vågen så visade den 63,5 kg. Happy! :) Nu blir det bara vägning en gång i veckan och det får bli på söndagar. Nu är dem lättaste kilona borta så nu börjar det jobbiga....


Bästa tipset när man känner sig nere;

... Ut och shoppa! Det funkade för mig iallafall. Litegrann. Har varit på centersyd idag med Elin och shoppat loss lite. trots att plånboken kanske egentligen (?) inte tillåter det.. hehe.

Som vanligt blev det bara tröjor och annat skrafs. Jag är skitdålig på att handla byxor, jag blir irriterad och varm och ger upp direkt. Jag är nog inte den enda som har problem med att hitta jeans som ska passa i längd, midja, lår, rumpa.. ja ni vet tjejer...



Skjorta Gina tricot, 199:-.




Kofta Gina tricot, 249:-.




Puma hoodie (rea) 499:- och träningsskor rea 199...



Underkläder Cubus.. Överdel 99:- trosor rea 39:-.

Blev ett logglinne och lite smink också men det orkade jag inte fota. haha. Nu ska jag snart till min bror o paula tror jag. Fredde kom tydligen hem idag ändå så han e nog här närsom. Ha en trevlig lördagskväll..

Knight and day

Igår var vi på bio. Känns som det börjar bli en vana att skriva det (?) :P Det var iallafall jag, fredde, danne, victor och paula & elin och jeppe. Vi såg Knight and Day på Entré i malmö. Det skulle vara en action film med Tom cruise och Cameron diaz men hur lyckat tror ni det blev? Haha. Jag skrattade mest. Den var rätt kass.

Eftersom det är skörd på jobbet nu så jobbar pappa långa pass, även nätter. Så inatt var han själv på kvarnen och vi hade ju ändå inget för oss efter bion så vi åkte ut och hälsade på honom en sväng. Snackade lite skit och käkade lite gifflar sen åkte vi hem...

Idag har fredde åkt till hörby och stannar där resten av helgen. Så vi får se vad kvällen har att bjuda på... nåra förslag?


Veeeet att jag är svindålig på att uppd...

Veeeet att jag är svindålig på att uppdatera er just nu. Men jag har bara inte haft lust. Igår var en lugn dag, jag gjorde inte mycket mer än att sola och titta på tv. Riktigt skönt var det. Idag e de fredag vilket innebär att det är lördag imorgon, VILKET innebär att man kan sova uuut.... De är en sak man verkligen lär sej uppskatta när man jobbar! Haha :) På tal om jobb så e min "tjänst" på lillaharrie snart slut, ganska ledsamt för jag trivs här. Känns nog nästan lite jobbigt o sluta tillochmed om jag känner efter. Men tyvärr e de ju så, man kan inte få allt här i livet. Men, de jag skulle komma fram till var att ; hojta till om ni har ett jobb till mej! Hehehe...


Bloggtorka..

Har bloggtorka. Ingen lust alls o blogga.

Jobbar hela dagarna, efter hemkomst vid 16.30 är de inte så mycket kvar av dagen känns de som. Igår gick jag hem från jobb, tog 1tim och 10 minuter.. drygt men ändå skönt efteråt. Sen bakade jag frukostbullar till min kära familj... dock blev det "kvälls-bullar" för vår del.. :)

Idag e min älskling o kör cross.. jag har ingen aning om vad jag ska hitta på resten av dagen. gymmet kanske? nån som e sugen?

Imorgon e de onsdag och de betyder att halva veckan har gått, och att min kära syster fyller 23 hela år... love you!


RSS 2.0