Haha

Tjejer kommer aldrig sluta förvåna mej alltså... vilka störda individer de finns! Mer falsk o pinsam människa har jag nog aldrig skådat. Men jag ska sluta skämmas för din skull gumman.. alla kan ju inte va som mej ;)

Vad e det med killars flickvänner och MIG? jag kan väl inte stå för att deras killar vill ha mej? lita på era pojkvänner istället. :)

Hela dagen har spenderats i soffan med min älskade! Natti <3


Kommentarer
Postat av: Mia

Dom är bara avundsjuka på att du är snygg. Det är där det ligger. Skit i dom. Hoppas allt är bra med dig annars. Ses på lördag

2010-08-23 @ 00:50:51
URL: http://metrobloggen.se/princessmijja
Postat av: Moa

Jag håller med dig att det finns riktigt tråkiga brudar där ute i samhället. Men alla killar vill nog dock inte ha dig plutten och visa tycker nog för den delen inte att du är snygg iheller. Så är det för alla. Han vill ha mig, och inte dig medans den andra vill ha dig och inte mig. Var tvungen att rätta dig lite stör mig lite på gränsen till ''fjortis snack'' -kan väll inte hjälpa att flickvänners killar vill ha mig!

Ha en fortsatt bra dag.

2010-08-23 @ 15:40:15
Postat av: Emma

Hej Moa - vem du nu än är :)



Du behöver inte "plutta" mig för att rätta mig, för det är ju lite på gränsen till fjortis-snack det med :) Trist att inte fler kan förstå ironi, men du känner ju inte mig så jag antar att det är därför.. ibland måste man överdriva lite som bloggare ;)



Puss!

2010-08-23 @ 20:27:50
URL: http://hejhejhejemma.blogg.se/
Postat av: Emma

Ellerhur Mia du förstår vad jag menar! Jag menar ju definitivt inte alla såklart, men dem flesta killarna jag känner skaffar sig tjejer som heeelt utan anledning blir värsta monstrena mot mej och tror att jag ska stjäla deras pojkvän eller nåt?! Jag menar, jag har min egen pojkvän och han har jag valt för att jag vill vara med honom och inte med någon annans pojkvän :) hade jag velat ha nån annans pojkvän hade de nog märkts väldigt tydligt! och då hade jag ju för det första varit singel vid det här laget.



Jadå allt e bra med mig, hoppas de e bra med dej också. Ja det gör vi :) kul ska det bli!

2010-08-23 @ 20:31:31
URL: http://hejhejhejemma.blogg.se/
Postat av: Paula

Haha direkt när du skriver nått provocerande i din blogg ska folk helt plötsligt komentera men annars är de inte ofta längre.. haha.. ja vem är moa?

2010-08-23 @ 21:42:07
Postat av: Emma

Haha ellerhur! Jag får nog fortsätta provocera.. ;) Ingen aning, nån oviktig förmodligen

2010-08-23 @ 22:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0