Stand up for your rights

There's hope
It doesn't cost a thing to smile
You don't have to pay to laugh
You better thank God for that



Syrran har gaddat sig. Jag är lite avis... sjukt vågat att sätta den just där dock, hade varit jätterädd att ångra mig hehe. :P Jag ångrar redan en del av dem jag har. Men jag är sugen på att göra en hos en profetionell (stavning?) men är rädd att den ska bli för stor och att jag ska se för "hård" ut haha. i-landsproblem. ;)


Missad tvätt-tid

Så är läget.. skulle egentligen ha tvättat 7-12 idag men jag sov givetvis vidare till 9:30... bra jobbat! halv tio pallrade jag iallafall mig upp ur sängen och cyklade till kvantum och handlade lite käk, och nu har jag gjort matlådor för några dagar framåt.. måste få ordning på de där med maten om jag ska lyckas bli av med detta enorma sötsug.. sjukligt jobbigt!

Veckan rullar på, idag och imorgon kvar på jobbet sen är jag som sagt ledig på fredag.. och då åker jag och Sandy till malmö stad för shopping :) kul!!

Nä, om man skulle hoppa in i duschen.. ikväll efter jobb får jag äntligen sällskap av någon annan än... hm, mig själv. haha. mys!


maaaat


Målar killen

Godmorgon! Eller gomiddag kanske det är för några av er :) Själv har jag återigen varit uppe tidigt, eftersom det skulle komma en snubbe och måla badrummet i morse. Men eftersom jag vart så trött så låste jag in mig på rummet, pluggade in hörlurarna och kollade på film.. så fick han måla på bäst han ville :) ska strax gå ut och kika på resultatet!

För tillfället ligger jag och drömmer mig bort i the ocean of shoes... haha nä men jag klickar runt och letar efter ett par höstkängor/stövlar/boots. Jag vill ju ha så mycket! höga stövlar, platta stövlar, boots, pistols.. men vi får se vad det blir :) scorett har dödligt mycket snyggt iallafall..

jobb idag, samma tid som igår 14:30-23.36! Jobbar så imorgon också sen på torsdag slutar jag 00:00 tror jag, också ledig på fredag wiho! då blir det nog shopping med min andra halva :)

Ha en bra dag! PUSS

La gente esta muy loca

Då var helgen (tyvärr) förbi och det är måndag igen. Its time to go back to work! Dem flesta steg förmodligen upp tidigt imorse och har snart betat av halva sin arbetsdag.. Jag själv steg förvisso också upp tidigt men börjar inte jobba förräns 14:30 idag. Skönt kan man tycka, men mindre skönt att vara hemma igen klockan 00:00 inatt. Så denna vecka kommer jag vara lite isolerad, hemma när alla sover oh går och jobbar när andra kommer hem.. men det är bara oh bita ihop :)

I fredes var det "återöppning" på tages som haft stängt i en månad, och givetvis var jag och Sandra där och gästade ;) *ler hade en trevlig kväll som avslutades med mysigt sällskap :) I lördes stod film och pizza på schemat och jag vart så jävla trött.. men det hindrade inte oss från att så sent som klockan 22 börja partaja igen.. Lördagen blev ännu trevligare och även då dansade vi loss på tages! Denna gången med sällskap av marcus, dan och fridman :) goa grabbar! Igår söndag var en lugn dag och på kvällen kollade jag UFC med lite vänner :) det var helgen lite kortfattat!

Just nu sitter jag ihop krupen i soffan och myser, det öser ner ute och jag känner att hösten nu kommit för att stanna. Mysigt men samtidigt tråkigt, sommaren går alldeles för fort! Och för varje sommar blir man ju äldre... höhö..

Ta hand om er! PUSS

















Hej på er! Vet att jag är dålig på att blo...

img_1834 (MMS)

Hej på er! Vet att jag är dålig på att blogga men denna veckan lovar jag att skärpa mig. Har nytt jobb och detta blir en Eftermiddagsvecka så håll utkik efter inlägg på förmiddagen!

  Saknar min lillfis och resten av min familj jätte mycket <3


Godmorgon! Sitter i köket och dricker ett ...

Godmorgon! Sitter i köket och dricker ett glas vatten, snart trampar jag till jobbet... Slutar halv 3 idag och då är det raka vägen hem och packa upp! Ha en bra dag :)


Allt och inget

Hej på er! Jag veeeet jag vet jag veet att jag är jättedålig på att uppdatera.. men det har hänt mycket på sistone och då är inte bloggen prio 1 direkt ;) men nu ska jag försöka bli bättre.

Kan börja med att berätta att jag förra torsdagen var på intervju för ett arbete på Haldex, borg warner i landskrona.. i onsdes denna veckan ringde dem och frågade om jag var intresserad av att börja jobba för dem. Självklart var och är jag det :) Imorgon börjar det, lite smått nervös faktiskt, men ska bli skoj. Kör tre veckor två skift därefter börjar jag jobba helg skift. Inte massa supande varje helg kanske kan göra att man börjar fokusera på träning igen, måste måste ta tag i det.. allt osunt "levene" "har satt sina spår nämligen ;)

Förutom detta har jag IDAG gått och blivit sambo med min vän Sandra :) Vi har flyttat och konkat på möbler hela dagen lång, så nu ikväll unnade vi oss några timmar på soffan med tjejsnack och tv.. mys! Känns rätt sjukt att det är på riktigt nu, jag har flyttat från min hem kommun, tömt min lägenhet (som jag bodde i i en och en halv månad haha) ADRESSÄNDRAT.. ja nu är jag landskrona bo! Det enda jag med sorg lämnar i kävlinge är min fina familj, men som jag givetvis kommer hälsa på så ofta jag kan och känner för :)

Annars har det blivit mycket party oh fest dem senaste månaderna, denna helgen är nog den enda som varit nykter, om jag bortser från några tequila shotar igår.. ;) hade för övrigt en trevlig kväll i lilla kävlinge igår med lite vänner! (tilllägger; även en väldigt mysig fredag!)

Nä nu är det dags att sova.. blir förmodligen en visit på malmö festivalen i veckan med några delar av min familj, jag och sandra ska även ta en checkout på gymmen i denna stad så att vi förhoppningsvis kan bestämma oss för vilket vi ska börja på :) hörs!!


på inferno förra helgen "timbuktu hoffmeastro efterfest"







inferno



Såhär kul har vi när vi shottar tequila i kävlinge..


Godmorgon... Hur mår ni idag? Själv sitter...

Godmorgon... Hur mår ni idag? Själv sitter jag på cykeln och trampar för fullt, är på väg till jobb. Inte det roligaste vädret att cykla i idag men vad gör man när det är enda lösningen. Turen har varit med mig änsålänge iallafall, medvind och inget regn.. :) dock märker man att hösten är på igång, har en stor hoodie på mej men fryser ändå (!) var tog denna sommaren vägen... Svisch så var den förbi...

Idag har jag en massa tråkiga "måsten" att göra också ska jag sola. Nä nu ska jag trampa ciao!


Powerwalk och cola

Hej på er!

Äntligen ligger jag tillbaka lutad i min soffa efter en lång dag.. skönt! Meningen var att jag skulle cykla till jobbet i morse men när jag kollade ut och såg regnet  falla så slängde jag iväg ett mess till veronica och frågade om hon kunde plocka upp mig.. och det kunde hon såklart! tack min vän :) Även efter jobbet var det kass väder så jag åkte hem också (hade planerat att gå)..

En sväng hem om och kasta in lite grejer sen begav jag mig hem till mami. Fixade lite grejer på datorn och postade ett viktigt brev. Det är mycket på gång nu känns det som och fast det kanske inte är så stort för andra så är det stort för mig, det är trots allt ett ganska "stort" beslut i mitt liv.. men mer om det när det närmar sig! När jag var klar besökte jag solariet för en 20 minutare som resulterade i en 20 minuters powernap haha.. hatar oh somna (vakna!) i solariet men nog fan lyckas jag alltid.. *ler

Kvällen ägnade jag åt en powerwalk på 1h och 25 min för att rensa skallen lite.. behövs ibland för att ta beslut och välja riktning på sitt liv.. välja bort ta in prioritera.. jobbigt oh va vuxen ibland :)

Nu ska jag göra om lite bilder sen ska jag diska... *wie* men det måste göras det med... hörs!



Efter promenad är det belöning ;)
Dock ger jag mig Paula... du har rätt.. man kan bli beroende av cola.. :(


Måndag

Då var det måndag igen och lika segt som vanligt att återgå till jobb! Har haft en trevlig oh mysig helg som gärna hade fått vara längre.. :) Men som man brukar säga, tiden går fort när man har roligt.. tyvärr lite för fort ibland!

Sitter just nu hemma hos min mor, har varit här och hälsat på några timmar idag :) är ju fortfarande lite ovant att bo själv och att inte ha familjen omkring sig, men man lär sig uppskatta tiden ihop på ett helt annat sätt har jag märkt :) Snart kommer Louise hit och sen beger vi oss hem till mig för lite tjejsnack!

På torsdag står arbetsintervju på schemat! iihh, nervöst.. hade nästan glömt bort hur de känns dagarna innan hehe. Men de går bra!



mammas nya bebis





mammas gamla bebis haha



lillfisen =) (också mammas bebis förvisso)


This was the dress of yesterday... Hehe

img_8590 (MMS)

This was the dress of yesterday... Hehe

Hade en trevlig kväll igår i Landskrona med förfest hos Jimmy, den hamnfesten och sist fellini :) ikväll blir det en lugn kväll men även denna inkluderad alkohol och trevligt sällskap ;) hörs!


Monday 1th of august

Då har ännu en helg passerat och det var lika jobbigt att stiga upp ur sängen idag som alla andra måndagar. Vi drar det lite kortfattat...

I fredags förfestade jag, min sandra, min louise och två andra sandror ihop och stack därefter ut i helsingborg!Meningen var ju såklart att vi skulle gå på festivalen först men eftersom vädret var så tråkigt så gick vi direkt till tempel. Där spenderade vi halva natten och jag/vi hade en sjukt rolig kväll :) tack till er som gjorde den. *ler P.S om någon som jobbar på tempel mot förmodan skulle läsa min blogg, skaffa bättre luftkonditionering! Min mobiltelefon blev nämnligen fuktskadad av svett. Inte okej. Haha...

Lördagen vaknade jag och sandra upp som två zombies, men efter en runda till centersyd och lite mat i magen så var vi på banan igen. Efter att ha suttit i en varm bil kastade vi oss i poolen när vi kom tillbaka hem och hann inte mer än upp igen innan ösregnet kom.. Softade och gjorde massa såna grejer tjejer gör, sen på kvällen fick vi besök. Lite alkohol, spel och trevligt sällskap senare så var den kvällen också förbi.. tiden går fort när man har roligt ;)

Igår vart det söndag och dags för mig att åka hem igen.. tråkigt men man måste ju jobba! Så idag har jag jobbat och promenixat hem i ösregn. KUL. Nu knackade Louise på dörren, PUSS




RSS 2.0