15 Juni

nu är halva månaden gången... inte riktigt tänkt på att sommaren smiter snabbt förbi. snart augusti?

ny dag - nya tag. nu på förmiddan har vi bara varit här hemma och tagit det lugnt, vaknade jättetidigt så det känns som att klockan igentligen är mer än vad den är.. ska hem till mig sen vid halv fem tiden, lasta in bord och stolar i mickes bil sen tar han med det hem tillbaks till atorp :)

varför nu detta? jo för att på lördag blir det lite grill med vänner här hos älskling :) ska bli hur trevligt som helst...

satt och tittade rundor på olika bloggar, fy för tusan vad många som var på brittans konsert häromdagen ändå.. synd man inte planerade i förväg för fyfan vad jag hade velat kolla oxå, yep, im a little bit of a britney fan :) hittade också denna bilden på natacha peyre's blogg...




hon fick nämnligen låna ut sin dhani till britney, som toyboy haha.
fan vad coolt att hon plockade upp just honom på scenen bland tusentals människor. fränt!


hörs senare! puss :*




14 Juli

Får väl köra en uppdatering känner jag.. har ingenting annat för mig så..

har tröttnat på bloggen känns det som. känns som att det finns tusentals bloggare, blogg hit & blogg dit.. like someone is reading mine? tror inte det, med tanke på alla kändisbloggare just nu.. känns ju meningslöst att blogga om ingen läser..

idag har jag haft körlektion. det gick helt okej faktiskt, bättre än förra gången.. backade lite runt hörn och så idag, så om jag fixar det bra nästa gång så kryper vi vidare! låter bra :)

just nu befinner jag mig hos älskling, ute på vishan... (skämt åsido) han är iväg med jimmy och fixar en grej, så jag har suttit här och latat mig och väntat.. men dem dyker väl upp snart, och då åker vi ner i byn och träffar daniel och natta :) får se vad kvällen bjuder på...

imorgon åker vi hem till kävlinge igen. träning och lite sånt.. körlektioner på torsdag båda två, sen förmodligen lödde på kvällen... sen bär det av hit igen och då stannar vi i en vecka :) min styvpappas barn kommer på besök från dalarna, så vi blir fullt hus... känns som jag och fredde kan dra oss tillbaka lite då, har ju trots allt hans hem att vara i oxå :)

annars? snart börjar skolan igen. haha, eller snart o snart. om en månad ungefär. ångest, vill verkligen inte gå i skolan. vill ha mina betyg och min utbildning, men helst hade jag jobbat direkt.. synd det är så svårt idag det där med jobb, annars hade jag inte gått i skolan en sekund till.


nä, nu tycker jag vi kan få såntdär mega soligt väder igen! vill sola och bada :)
hejsålänge!

FÖRRESTEN... besök den här sidan : http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=23596
faktiskt skitbra, samla poäng och byta in mot märkesgrejor & andra saker. väskor, underkläder, smycken, ipods, PRESENTKORT och massa annat. finns många såna sidor som aldrig funkar, men denna gör faktiskt :) har varit medlem två dagar & har redan 2000 poäng, vilket innebär ett presentkort på tex. gina tricot, om jag vill :)


hemma...

Nu är jag hemma i lilla kävlinge. tog en tur inom solariet innan jag gick hem.... det behövdes fyllas på lite :)

nu är det tänkt att jag ska fräsha till mig lite, sen ska jag ta tre tåget till lund... körlektion i 1 timme & 20 minuter. kan nog bli lite jobbigt faktiskt? aja vi får se, det går säkert bra.

satt och funderade lite på bil... en sån behöver man ju också om man ska ta körkort? ;)

talk to you later. puss!

8 Juli

ush vad tiden går fort... redan juli?

aja, här sitter jag och morgonbloggar medans älskling sitter där nere myser framför tvn... ska nog äta frukost snart och städa upp lite på hans rum eftersom det kommer några och kollar på huset i morgon. men men, idag åker vi iallafall hem till mig... fast först har fredde körlektion klockan 13, och jag har dubbellektion kl 15.30.. så i princip är dagen slut redan när vi är färdiga med det. blir nog lite träning ikväll, hoppas jag på iallafall! sjukt längesen nu...

i helgen är det landskrona karnevalen. någon som ska dit? någon som vet vilka artister som kommer att uppträda och när? vi vet inte ännu om vi ska dit, har inte bestämt oss.. får se hur vi gör... :)

igår var vi hemma hos freddes pappa och kollade på hans nya hus :) sen var vi bara hemma och tittade på "vi hade iallafall tur med vädret igen" hur lungt och skönt som helst... :)

nu ska jag äta. jag är vrålhungrig.

Love / E


Igen?

För 5114263 gången så gör jag ett stort hopp i min blogg. har inte bloggat på ett tag nu, men funderar på att börja igen..

så som vädret var förra veckan så har man ju knappt tid till att skriva i bloggen. så nu är frågan... vilka läser? tillräckligt många för att jag ska lägga ner tid på att skriva? släng in en kommentar!

igår var en händelserik dag. jag fick mina handledar papper, så nu får jag lov att övningsköra privat :) kommer bli grymt skönt, jobbigt att bara köra en massa på körskolan hela tiden.. kan inte slappna av ordentligt känner jag. och nu är det ju lite press på mig, eftersom uppskrivning o körning och allting är redan bokat... och vet ni när? nä och det kommer ni inte att få veta iheller :)

iallafall, efter jag fått mina handledar papper åkte jag och pappa in till körskolan. älskling hade precis haft lektion när vi kom så vi pratade en stund sen var det dax för min lektion. daddy åkte med för att lära sig lite om hur körskolan lär ut... och det gick hur bra som helst. efter det åkte vi in till entré i malmö, spännande med ett nytt ställe... massa rea överallt men vi hade inte så mycket tid på oss så jag hittade ingenting. blev ett silvershampo och ett par nya örhängen till älskling eftersom han tappade sina när jag klängde på honom i vattnet. ;)

sen körde vi hem, och från lund till kävlinge körde jag... det är riktigt kul :) och nu behöver jag ju träningen så. sen när vi kom hem fixade vi lite saker sen tog vi tåget till asmundtorp. och vi upptäckte även att fredde hade tappat legitimation, bankkort och sitt sommarkort. INTE roligt.. så nu blir det till att låna pengar och köpa nytt. INTE roligt alls faktiskt.

Nu är jag i asmundtorp iallafall. från det ena till det andra, igår var vi ute ett tag sen på natten åkte vi med jimmy och robban till härslöv och badade.. trevligt! :)

idag vet jag inte vad som händer.. har precis testat mitt silvershampo som kostade hela 200 kr, och det funkade inte speciellt bra på första tvätten... har aldrig testat innan så jag vet inte om det ska göra det. hur funkar det? någon som vet?

nä nu blev det ett långt inlägg känner jag. men släng in en kommentar om ni tycker jag ska börja skriva regelbundet igen iallafall.

puss / E

RSS 2.0