jag lovar..

att helgens händelser kommer att skrivas om i bloggen i morgon! antar att ni är supernyfikna...

natti!

Gör mig till en stjärna

Kom precis hem från lund, där vi alla har tillbringat kvällen på carlssons trädgåååård. Fast jag ska ju faktiskt inte kalla det "hem" för vi är faktiskt hos robin. jag och älskling kom precis hit och vi ska sova här hahaha.. fick bara ta ett stopp i kävlinge och det regnade (och jag hade skoskav) så jag pallade inte gå hem... jag, prinsessan sover i sängen i natt medans dom två får sova på soffan ;) SÅKLART.

träffade på lollo, sanna och natta där också, som jag festade med igår i hofterup (ni får höra mer om det sen nån dag..) och vi dansade och hade det trevligt! sen kom skoskavet haha...

nä men som summering av kvällen, det var jättetrevligt. riktigt längesen jag såg så mycket folk på ett och samma ställe i lund. men det är gött att man vet var man ska gå sen om man ska ut i lundastad!

träffade ELISE gjorde jag också :) pratade med henne lite in real life, när man ser henne får man en riktig energi kick av hennes glada och spralliga humör :) du är trevlig gumman!

nä nu ska jag umgås lite med killarna innan jag intar sängen... och vet ni? jag har minilaptop med mig här i sängen... lyx eller?

PUSS!


Ojsan.

Oj, nu blev det en hel del för mitt huvud.

När jag och fredde hade varit tillsammans i ca 2 månader så satte jag upp honom på lägenhet i kävlinge. Idag fick han ett brev hem om att han och tre till var utvalda att komma och titta på en lägenhet. Nu är det ju så att jag och fredde behöver iallafall ett tag till på oss innan vi kan flytta tillsammans, om man ska kunna roa sig och ha pengar över till annat än bara hyra.

MEN... min storasyster däremot är akut behov av en lägenhet men ligger på 30 plats i kön på samma bostadsområde. nu är det ju så pass irriterande att fredde får inte lov att "ge bort" sin tur till min syster utan måste ta lägenheten själv eller inte alls. störigt eller vad?


ringde mamma och skulle prata lite med henne om det, eftersom min syster bor hemma hos oss nu. då får jag reda på att vi ska kolla på hus i morgon. haha nästan lite komiskt. så det blir förmodligen flytt för min del i vilket fall som om huset ser bra ut. lite skoj, har bott på samma område i snart nio år så. :)


det var allt jag hade att säga :) chaz!


Detta gör mig på lite bättre humör



söt visst? big 2!




jag vet Enzo! vi tar en bild när vi pussas :) (notera dubbelhakan haha)




men kom igen nudåååå segis



nähäpp, inte det... läskig kamera som låter konstigt är kanske inte så frestande ändå?




yeaaih, puss! eller slick kanske man får kalla det? :P mina ögon var inte representabla så dom fick inte vara med.




okej, bättre nudå? more you less me... happy?


hahaha... älskar den hunden :) mysigaste som finns!

Jag blir så trött

Jag blir sååå trött på dig! vill du spela ett spel så fine. men kom då till mig och säg vad det är som är problemet! har aldrig haft problem med dig förut förrän du började snacka skit bakom min rygg. riktig dåligt av dig, för det mesta du säger är bara lögn.


Min älskling är på väg hem från helsingborg nu. han var och gjorde uppskrivning, IGEN. failade tyävrr. tycker synd om honom eftersom han har pluggat hela veckan lång och haft jättebra resultat på testerna här hemma, också när han kommer dit så går allting åt skogen. kan tänka mig att han känner sig rätt knäckt nu. men det är bara på det igen...



jag blir galen!

tror ni inte bussjävlen körde rakt förbi mig förut? stod där ute i kylan vid busshållsplatsen och frös, bussen skulle ha kommit 07.39 och 07.44 bränner den rakt förbi mig utan att ens bromsa. aah! hade den inte kört så fort hade jag kastat en sten på den eller nåt. så kan man väl förfan inte göra? bajs på skånetrafiken!

har precis ätit lite frukost med freddes mamma. nu blir väl datorn ett tidsfördriv tills fredde kommer hem igen. i'm so fucking bored right now. nån som har något förslag på nåt kul man kan göra?


godmorgon...

Sitter ute på vishan och väntar på att bussen ska komma. haha, eller rättare sagt hemma hos fredde. han stack precis, skulle till helsingborg på hemligt uppdrag... vad får ni veta sen ;)

så nu sitter jag här själv och väntar på att bussen ska komma och hämta mig och köra mig till tåget som därefter skall köra mig till skolan. bra eller dåligt? både och. jag fryser redan genom att bara tänka på att gå ut i kylan. men nu är det bara 29 minuter kvar iallafall.

idag har jag ingen aning om vad som ska hittas på.. om någon har något förslag så slå en pling. :)

nu ska jag platta håret, ciao :)




Bad romance

Ojoj nu var det nästan längesen vi hördes av! Men vi börjar där vi slutade såklart... :)

Jag gick min runda på lite mer än en timme, på vägen hem blev vädret lite kasst och det blåste kallt som fan så det var mycket skönt att komma hem. Käkade lunch och fixade lite grejer. juste ja, postade ipoden gjorde jag! sen var det dax för träning.. mötte upp älskling (som kom från tåget) och brorsan borta vid preem så hade vi följe till gymmet.

Tränade lite olika områden, bla. bröst och rygg. också ben då såklart, det tränar jag nästintill varje gång. finns bara en bot mot träningsvärk.. träna ännu mer! ;)

Efter träningen cyklade vi hem till mig och jag packade i hop en liten bag med saker som behövs när man ska sova borta. tog tåget vid sju till älskling...

Har varit här några timmar nu, mitt tidsfördriv har varit tvn och mammas pojkar :) alltid lika kul att se på. meningen var ju att jag skulle se paradise H nu kl 9 också, men självklart har dem alla kanaler utom 6an.. blir galen!! :) men jag får se det på tv6play i morgon istället eller nåt... so i'm cool :)



 
haha en riktig oldie bjuder jag på. kassabiträde på max hamburger-restaurang, de ni! de visste ni inte ;) haha...

nu ska jag invänta min älskling som säkerligen ska teoriplugga. sen blir det mys :)


promenad

det är faktiskt sol ute! helsjukt. nu beger jag mig ut på promenad!



godmorgon

Bestämde mig för att inte sova så länge idag så jag ställde klockan på nio. funderar lite på om jag ska gå ut och ta en lång promenad? annars fastnar jag bara här också tickar timmarna.. lite onödigt.

idag är min älskling ledig så han kommer till mig. :) vi ska träna med brorsan och sen åker vi hem till honom igen, han måste ju plugga inför teoriprovet. och det gör man ju bäst hemma kanske?

så idag ser mina planer lite ut såhär;

 Ut och promenera nu på morgonen ca 1 timme. det får igång blodcirkulationen och fettförbränningen i kroppen. helst av allt ska man inte äta innan man går ut. för om man äter när man kommer hem så är fettförbränningen så hög så att den förbränner jättemycket av det du äter direkt. bra va? ;)

 Gå ner på posten och posta ipoden som jag sålde till nån snubbe på tradera häromdagen.

 Städa upp på mitt rum. (som jag inte gjorde igår, av ren lathet)

 Träna på gymmet!

 Packa lite saker, käka nåt, och sen ta tåget hem till min älskling.

 Se på veckans avsnitt av mammas pojkar och utslagning i ph :) iih!


Och ja, jag vet att jag har tjuvat hjärtat på kenzaz blogg, bara för att jag tyckte dem var gulliga och inte kom på något bättre att ha som "punkter" ;)



poker

sitter och spelar poker på fulltiltpoker med älskling, eller rättaresagt mot honom, han är ju hemma och jag är här. :) men det är spännande, just nu har jag 5500 medans han bara har 1000. undra hur det känns att bli ägd av sin flickvän? ;) mohaha...

(dock tog jag bilden i början när vi spelade så där har jag inte så mycket)






<3

Nu är det paradise som gäller för hela slanten! och min tezt är fixad så nu är jag nöjd :)

Snålt

inte en endaste kommentar om vad ni tyckte om min nya design, det är höjden av snålhet de där! ush så jobbigt att klicka på "kommentera" knappen någon gång.. så jobbigt. :)

det blev ingen träning idag iallafall. och inte någon promenad iheller. inte heller någon pojkvän dök upp. blev massa övertid på jobbet och sen teoriplugg nu på kvällen så han får komma i morgon istället... 3dje natten ensam nu. jag börjar ju bli duktig på det här. förutom att jag ligger uppe halva nätterna då förstås..

så det blir väl en ensamkväll framför tvn antar jag. ingen som vill ut o promenixa?

jag måste verkligen skaffa mig ett jobb nu känner jag. från det ena till det andra, haha. någon som har ett att skänka?




fint?

Vad tycker ni om mina nya design? :) tycker det känns mycket fräshare och ljusare nu... och det var ju det jag fick lite klagomål på så jag får hoppas att det blir trevligare att läsa bloggen nu. ;) vad tycker ni om designen? kommentera?

det var Elise som gjorde den till mig. tack så hemskt mycket än en gång gulle!

sitter invirad i en handduk och känner att jag borde gå och ta på mig nu. har ingen aning om vad som händer ikväll eftersom min kära pojkvän inte har hört av sig ännu... får hoppas han ringer snart!

vi hörs lite senare!










091125

Godmorgon readers. sovit gott? det har inte jag gjort. har sovit väldigt oroligt i natt faktiskt.. jättejobbigt. men nu är jag pigg och vaken iallafall! konstigt nog så kan jag sova jättelite på en natt, men när jag väl kommit upp ur sängen så är jag aldrig direkt "trött" under dagen.. utan det visar sig på kvällen istället...

dagens planer är ungefär samma som igår. träna och promenera... försöka hinna tvätta lite och städa upp på rummet. sen ikväll är det ju ph på tv igen.. hör ni vilken nörd jag blivit?! jag som aldrig har gillat att titta på tv, nu har jag ungefär ett program att se på varje kväll. vissa dagar till och med två! men det är nog bra att ha nån kvällssysselsättning på vinterkvällarna.. annars hade jag gått under jorden. mörka gråa vinterkvällar kan vara mysigt men också väldigt tråkigt i längden. eller vad tycker ni? blir ni "deppiga" när mörkret kommer?





får väl gå och ta tag i lite saker nu.. måste bara tillägga att jag saknar denna tjejen litegrann faktiskt! vi får ses snart gumman :)


24 november

har ni fattat att det är julafton om exakt en månad om man räknar från idag? det är nästan lite skrämmande. känns som tiden går väääldigt fort i mitt liv nu.. månaderna bara glider förbi. på lördag är det ETT år sedan jag och fredde blev tillsammans.

men det ska bli kul med julafton iallafall. det är ju alltid kul att få lite julklappar och extra tillskott i plånboken.. men detta året längtar jag faktiskt lite efter "julstämningen". satt och tänkte tillbaka förut... minns när jag var i 14års åldern o det började snöa ute.. så gick man ut och hade snöbollskrig sent sent på kvällen med några vänner eller någon man tyckte om.. så mysigt :) härliga känslor att tänka tillbaks på nu i höstmörkret när man börjar bli vuxen. hoppas på mycket snö denna vintern iallafall!




men mitt i detta mörkret bjuder jag på en mysig sommarbild!


har spenderat kvällen ute i kylan på långpromenad med paula. kollat på andra avenyn har jag också gjort. och så var jag ju hos tandläkaren som jag berättade att jag skulle till! hade inga hål, duktigt va? ;) dock hade jag inflammation i tandköttet. (innebär typ att jag är öm bara) men what the fuck? hur gick det till liksom.

det värsta av allt var nog att tandläkaren var manlig and very good looking. så började han ställa massa konstiga frågor vad jag "drack när jag var törstig" och "hur många gånger jag åt om dagen" and so on... till slut kunde jag inte hålla mig så jag började skratta och han med..  det var RIKTIGT pinsamt. men jag tackar er folktandvården för er snygging som undersökte mig...


nu börjar detta inlägget bli väldigt långt känner jag. får se när jag kryper ner i sängen kanske blir ett till?










träning

nu e jag back home from practice. tränade mage och lite sånna områden man brukar glömma. så i morgon lär jag väl ha ont ;)

käkat middag har jag gjort också. jag ska till tandläkaren snart... banankräm... ush, jag ryser redan..

har nog bestämt mig för att inte åka hem till fredde idag iallafall. av en bunte olika anledningar. dels för att jag ska upp tidigt i morgon eftersom vi börjar tio över åtta i skolan, också för att han förmodligen kommer åka hit i morgon och träna anyway.. + att han jobbar alltid sent, och ska ha tid för teoriplugg sen!

MEN vet ni vad jag kom på nyss? är det inte andra avenyn idag? ååh, jo det är det.  så perfekt igentligen... paradise söndag och måndag. andra avenyn tisdag och sen paradise igen onsdag torsdag :) och fredag sitter man inte inne och tittar på tv så idol får man offra! om det är så viktigt så får man se det på repris...

hörs efter tandläkaren!




FAN

vaknade kvart över nio och insåg att jag hade försovit mig. ingen var hemma i heller. kollade mig i speglen... inget smink, håret stod åt alla håll. en dusch skulle behövas... insåg att jag inte skulle vara på skolan förrän tidigast kvart över tio. och då hade jag ändå bara hunnit gå på en lektion, så jag skippade...

men irriterad är jag. jag ville ju till skolan! jag ska ju sköta mig...


idag blir det nog en promenad till med paula. också ska jag till tandläkaren kl 17.15! wie.. har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka hem till älskling idag eller om jag ska vänta tills i morgon helt enkelt. vi får se.


här har ni länken men den har tydligen ingen färg,
och jag orkar inte gå in och fixa det nu. ;) .---- > http://www.yourmoda.se/klanningar/Show.aspx?id=1774 




nu ska jag käka frulle! glöm inte klicka in och rösta på klänningen!


Mobilblogg

du gjorde plötsligt min natt lång...:-(

inväntar ph..

sitter och väntar på att paradise hotel ska börja.

för ett tag sen googlade jag mammas pojkar och hittade massor av deltagarnas bloggar.. så jag testade att googla några av paradise deltagarnas namn nu också, men inga bloggar inte... däremot hittade jag en bild på jackie när hon pryder SLITZ omslaget.. hon har tydligen vikt ut sig för att hämnas på sin pappa. :P crazy girl det där. men underhållande!





ikväll ska jag sova ensam. hatar att göra det. ni tjejer där ute, som är vana vid att ha er partner hos er väääldigt ofta... visst är det en nästan lite "jobbig" känsla - när man inte har det? man kommer liksom inte till ro. eller jag gör inte det iallafall. när fredde är här som somnar jag nästan bums alltid, men när han inte är det så ligger jag liksom och vrider och vänder på mig och tänker alldeles för mycket. känner ni igen er eller im totally alone? (:

nä, nu - tvn!





bloggen blir blocket!

nä, inte riktigt. men jag har en liten pryl jag vill sälja faktiskt. någon som är sugen på en ipod? bara att lägga ett bud isåfall. börjar på 200kr!



sitter hemma för tillfället och passar lillfisen. mamma är på evelinas skola och pratar med hennes lärare så jag fick ju ställa upp. placerade han i soffan framför disney channel och sen så somnade på bara några minuter. what a fucking miracle! :) (för er som inte vet kan jag ju berätta att detta lilla livet vill aldrig sova, han sover inte många minuter från det att han går upp på morgonen tills att han ska sova igen på kvällen. och det ligger inte i det normala för 5½ månaders bebisar direkt.)




nu sover han iallafall såhär sött i soffan och jag vänder mig om ungefär 2 gånger i minuten för att kolla så att han inte vaknar och ramlar ner. haha.. jag är utan tvekan världens bästa storasyster.. ;)



men!

det finns väl inget jobbigare än när man har "planerat" in sin dag också helt plötsligt dyker det upp någonting som man helt plötsligt MÅSTE göra istället? loggade in på körskolans hemsida och såg att jag hade körlektion klockan 17.00... åh! jag som hade planerat in hårdträning idag. får bli en långrunda med paula efter sju istället och inget gym idag heller.

sitter i skolan nu, jobbar med svenska arbetet i datorsalen. lämnade in mitt nyss. hoppade in i detta "arbetet" när dem andra redan hade hållt på ett tag, och idag lämnade jag in mitt först fastän att vi har mycket tid kvar på oss... de ni! ;) men jag kan ju inte skylla på annat att jag har skillz på att skriva uppsatser. sen att jag inte alltid har LUST till det, är synd...




för övrigt;

jag hatar detta jävla vädret. it makes me depressed.




<3

så nära... men ändå så långt bort.

måndag morgon

och jag ska bege mig till skolan om exakt 6 minuter. ändå tar jag mig tid att blogga och berätta det för er, så att ni vet var ni har mig idag. snällt va? ;)

slutar skolan klockan halv två sen får vi se vad som händer. min älskling ska vara hemma och plugga teori idag så inatt får man sova själv. bue! blir nog iallafall träning idag och kanske promenad med paula. vi får se helt enkelt! någon som har något annat förslag?


talk to you after school!



091122

söndag idag. den oftast tråkigaste dagen på veckan... idag är en sån dag iallafall. hittils.

pissväder, ingenting skoj händer, alla ligger hemma... så därför har jag ingenting speciellt att blogga om. mer än att vi såg en jättebra film igår som hette "blood and bone" den rekommenderar jag starkt! fighter film..

tänkte dra igång en frågestund. ni är ganska många som läser min blogg nu så... släng in en fråga om ni undrar över något ;)


kalas

idag skulle vi på kalas kl 15 som jag skrev i ett tidigare inlägg. har väl typ fastnat här.. blir nog lite filmmys här ikväll. håller på att ladda ner två filmer... "orphan" och "the ugly truth" så vi får se vilken det blir.

har syndat och käkat både kakor och pizza på loppet av 5 timmar. NAT GOOD. är besviken på mig själv.


har ingenting mer intressant att berätta, mer än att jag tycker ni är jävligt dåliga på att kommentera. boring.


hörs!


lördag

lördag förmiddag och man mår som man förtjänar. första gången både jag och fredde mår halvkass faktiskt. ändå tog det slut ganska tidigt igår. strange. knaprat ipren och pimplat vatten har jag gjort nu iallafall, så det går nog över snart..

hoppas det iallafall! för klockan halv 3 ska vi bege oss hem till brorsan och paula för dem har kalas. victor fyller ju år imorgon och benjamin om typ två veckor så det var ju lika bra att slå ihop det.


men angående gårdagen! fick skjuts av pappa och maria in till lund vid halv åtta tiden... då hade alla redan kommit. det var hur trevligt som helst till en början :) sen kl 12 begav sig mer än hälften till malmö bara sådär vips, så då sjönk ju stämningen litegrann. kom på att nu var det bara jag och fredde kvar som skulle till kävlinge, så jag fick lite panik eftersom vi inte hade pengar till en taxi ensamma... ringde pappa så dem kom och hämtade oss strax innan ett...

som sagt så har alla blivit väldigt tråkiga med att vara me på bild, och min kamera är ju inte den bästa, så det blev inte mycket bilder alls. sebbe däremot hade köpt en systemkamera och jag kan tänka mig att hans bilder är superfina så jag får hoppas han vill skicka dem någon dag :)


ikväll vet jag inte alls vad som händer, ingenting planerat...




min "outfit" kanske inte så speciell men med bling och svarta pumps blev det finemang :)




jonot kom ner på besök från norge :) trevligt! (han jobbar där)




min älskling with the biggest smile. (han lär hata mig för detta)




figge var också där, kul & se honom. :)




sebbe elin och dannie, som knappt syns eller vill synas. ;)




sista bilden.. robin och oskar... ny pose robin ;)


nu ska jag göra vid mig. puss!



Ready to party!

Nu är jag nästan klar för att bege mig till sebbe som har 23års fest idag! Men eftersom jag inte är helt färdig, dvs. har inte tagit på mig mina kläder ännu. (en ovana jag har, att inte ta på mig kläderna förrän precis innan jag ska gå) har inte heller lagt de sista sminket så bilden jag slänger in ser väl helt vanlig ut antar jag.

ni får lite bilder i morgon istället! :)


hoppas på att kvällen blir bra. känns nästan som att hela "gänget" kommer bli samlat idag. utom paula och victor som har benji, och niklas som jobbar... annars blir det nog all of us :) im exited... :)







blev en bild från träningen idag också ;)


talk to you guys tomorrow! ha en trevlig fredagkväll! pusss!


?


it's FRIDAY

den mest efterlängtade dagen på hela veckan. typ.

idag har jag en del att göra. saker som ska fixas. de ska tränas, handlas, jag ska fixa en sak på symaskinen, duschas, fixas skjuts till lund and so on.. men det ska jag nog hinna med :)

ikväll blir det som sagt fest hemma hos sebbe, eftersom han fyllde år häromdagen. har fortfarande ingen aning om vi ska ut eller om vi ska stanna hos honom hela kvällen. känner faktiskt inte för utgång då jag är totalt pank typ... och hur kul är det då på en skala?


imorgon är det kalas för benji och storbrorsan kl 15, tur att jag ska ta det lungt ikväll ;)

nu = ta itu med första "fixet"


mama's boys

thats it! nu, om 2 minuter börjar det.... placera er framför tvn och kanal 4 :) när det är slut bytar ni till kanal 6 och tittar på ännu ett katastrof program. det ska iallafall jag göra :)


har varit och övningskört iallafall, det gick hur bra som helst. :) skulle igentligen träna men jag ångrade mig, har ändå varit ute och sprungit idag så jag slipper få ångest ;)



Just nu;

jag övningskör in till lund - till körskolan istället för att ta tåget. dom ska ändå in och handla i lund, så jag får även skjuts HEM från körskolan efter lektionen. :) wie! im a happy girl at this moment. slipper tåg i detta tråkiga väder, såååå skönt.


Just nu lyssnar jag på Rihanna, Jay Z och kanye - run this town. grymt skön låt.




Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain
Victory’s within the mile
Almost there, don’t give up now
Only thing that’s on my mind
Is who gon’ run this town tonight

Heeeeeeeeey heeeeeeay
Heeeeeeeeey heeeeeeay
Who gon’ run this town tonight?




puh, nu har jag sprungit...

   



såhär såg jag ut när jag var ute och sprang. glamouröst va? verkligen.

sur såg jag ut också. men det kan man ju sammankoppla med de två översta bilderna. om vi börjar från vänster.. jättetråkigt, grått, kallt deprimerande väder.. också bilden till höger. ser jättesur och trött ut. kan det bero på vädret kanske?

ser hur blek jag blivit också. men är man fattig så är man, och då får man vara blek, eftersom det är vinter och vi inte har någon sol i detta avlånga land för tillfället..


nu ska jag börja göra vid mig...






  

19 november

jepp, thats the date today. det är nästan lite konstigt vad tiden går fort tycker jag. nu är det snart jul.. och nyår framförallt! nytt år, nya tag...

godmorgon förresten. idag vaknade jag klockan 8 av att min älskling sa "dem pratar om bloggar på tv!" :) också puffade han till mig. jag bara jaha....? "ja och klockan är nio nu jag ska snart gå!" så jag piggnade ju genast till också visade det sig att klockan var åtta och att han hade tråkigt för att han själv inte kunde somna om. :)

nu har jag ätit frukost och kollat lite på en film på tv1000 med storebror. vet inte riktigt vad jag ska hitta på för något nu på förmiddagen, förmodligen ut & springa hade jag tänkt.. sen klockan halv fyra ska jag bege mig till lund till körskolan. och ikväll blir det väl träning sen "mammas pojkar" på tv...

så att så ser mina planer för dagen ut. vad ska ni hitta på?

  


sötaste :)


såja..

nu var det överstökat. (paradise hotel) det har varit tre program och skitsnacket är redan i full gång. :P den ena hatar den andra osv. men sen och andra sidan ska man väl inte sitta här hemma och säga så mycket.. blir man inlåst med någon/några man verkligen anser vara idioter hade jag med fått panik.. och jackie (tror jag skrev vicky igår? det var fel..) hon är ju bara för mycket. undra när hon ska göra bort sig nästa gång.... ;)


som sagt så stack jag ju till centersyd samt willys med mamma, jörgen, lilsis och lillebror oliver. fyndade en kjol på vila som var nedsatt, 99kr! som hittat. köpte en gullig mönstrad tröja på gina också. också ett bar billiga örhängen. bara för att. dom var inte ens snygga kom jag på sen efteråt. haha.

efter det handlade vi en massa mat på willys. denna gången var jag med för att jag ville vara med och välja lite nyttigare mat till mig själv. inte för att vi äter direkt onyttig mat här hemma, men jag vill dra ner på kalorier nu när jag tränar helt enkelt.

meningen var att jag skulle träna när jag kommit hem, men vi var hemma halv nio. känns som om jag ville pallra mig till gymmet då, i detta väder?! nej tack. fredde stod i duschen när jag kom hem, men eftersom han lovat min bror att träna så begav han sig ut ändå.... antar att dem är klara alldeles strax.. eller ja, dom har ju inget annat val direkt. gymmet stänger 22.

       

imorgon är det en ny dag och jag har körlektion på eftermiddagen. har inte varit där på länge nu, känner mig en gnutta nervös faktiskt. men det går säkert hur bra som helst.

nu ska jag glo på tv. puss!



honey, im home!

nä, inte riktigt så sa jag när vi kom hem. men det var riktigt skönt att komma hem kan jag säga, jävla oväder... fick springa med oliver i famnen till bilen, och packa in hela han i en filt, den stackars ungen såg ju ingenting men måste man så måste man. blåser det på honom så tappar han ju andan.... det gör bebisar, för er som inte visste.

nu är ph i full gång! så vi hörs efter det :) köpte nåt enkelt att ha på mig på fredag, lägger upp en bild sen!


ses snart!

nu drar vi!
till centersyd, för att kolla i lite affärer.. sen för att storhandla mat med päronen. hoppas på att hinna hem i tid så att jag kan träna med bror och älskling! puss!






ser ut som jag har världens underbett. gör något konstigt med munnen? men det är en bild iaf ;)


ååååh :)

vet ni? folk i vårt umgänge har blivit jättetråkiga med att vara med på bilder. stoppade i min cd med alla bilder från 2007, -08 och -09 :) då var alla mycket gladare för att bli fotade! tänkte jag skulle slänga in lite gamla bilder. får bli "festtema" idag, annars blir de alldeles för många... alltså att jag tar bara bilder från fester denna gången. :)


            

Elins 20års fest augusti -07



                 
      
         

Jessicas maskerad nån gång i början av -08 tror det var i februari :)



             

Lite krök hos sebbe, också någongång i början av året, det var fortfarande kallt ute...



       

Mias 20års fest, sommaren -08


       

chillkrök hemma hos oss i lund (hos mig o f.d pojkvän)


           

          

Fest hos sebbe augusti - 08 :)


       

hos nicke någon gång -08


       

fest hos syster och jesper sommaren -08


         

hos victor och paula september -08 tror jag? :)


                             
  
               

fest hos sebbe 14 november -08 :) (här hade fredde kommit in i bilden, fast är inte med på dessa fester)


           

       

       

fest hos sebbe 21 november - 08 :)


NU undrar ni säkert varför vi har festat så mycket hos sebbe. det har blivit så bara helt enkelt. -08 hade jag inte fyllt arton ännu, och på alla fester vi hade hos sebbe struntade alla i att gå ut på krogen för min skull. :) det blev ganska intensivt och mycket intriger eftersom man är med samma människor så ofta. men vi har haft mycket skoj också :) och nu får ni tänka på att jag har inte bilder på ens hälften av alla gånger vi festat ihop, detta är bara ett fåtal gånger.

och varför är det samma personer med på bilderna hela tiden?
på många av festerna är där annat folk, men jag har valt att ta dem flesta bilderna på folket från vårt lilla "gäng" eftersom det är dem som läser bloggen och inte dem andra. :)


sen så har jag ju massvis med bilder från nyår 08-09 och framåt när min älskling har varit med på alla fester. men dom får ni ta del av en annan gång :)


godmorgon readers...

eller? är det en god morgon? alltså... en GODmorgon? känns inte så. tittar ut genom fönstret och konstaterar att det är en ond-morgon. grått, mulet, kallt, tråkigt och framförallt grymt blåsigt! :(

tänkte gå ut och gå en sväng men känns som att jag inte riktigt vill i det här vädret. får se vad jag bestämmer mig för.

igår cyklade vi ju som sagt upp till pingishallen vid åttatiden för att kolla på daddy och victor när dom spelade pingis. (eftersom fredde är intresserad av pingis, och jag ville komma ut lite sådär en vardagskväll) normalt vis brukar dem spela till 22 tiden men igår var dem färdiga med sina matcher redan 21. (dom vann såklart alla sina matcher) ;) så redan vid nio cyklade vi hem igen. och jag missade bara en kvart av andra avenyn! *happyface*

sen satt jag ju och väntade på ett paradise hotel avsnitt som aldrig kom. läser nog för mycket bloggar. nu luras ju vissa till och med. haha. fick bli sängen istället, läste två kapitel i min bok sen somnade jag med huvudet på min älsklings bröst, lyssnande till hans hjärtslag. kan man somna på nått bättre sätt, eller vad säger ni tjejer?! :)

              


            Såhär skoj ser det ut i en pingis-källarlokal på korsbacka hallen. massa svettiga killar/gubbar som antingen jämrar sig över dåligt spel eller peppar sig själv med pepptalk. ibland kan man tro att dem har nån personlighetsklyvning där dem går och pratar med sig själv. :)


nu ska jag surfa runt lite. ska nog leta upp skivan med alla gamla bilder också.


hej så länge..

nu ska jag ut och byta över min tvätt som hänger på tork till en annan tvättstuga, eftersom min tvätt tid i denna är slut nu klockan sju. efter det bytar jag om sen drar vi till korsbackahallen och tittar på när pappa och victor spelar pingis. trevligt :)

meningen var ju att jag skulle träna idag, men jag har nu lyckats sträcka nån muskel i höften. och det gör SKITont, vilket resulterar i att jag inte kan varken träna benen eller springa på konditions "crosstrainern" vilket planerna för idag var att jag skulle. kan inte göra annat än o sucka. men det kommer ju fler dagar.

missar andra avenyn ikväll men kan ju kolla på det sen på svtplay. däremot ska jag försöka hinna hem till paradise, måste ju följa fortsättningen av vicky the sluth ;)....


nu går jag! ciao!



mmm...

to all the girls that dislikes me..... kan inte säga mer än att....


nuså!



nu kom den. otroligt intressant video när min bror tar de tyngsta hantlarna på gymmet. nu tänker jag, om han kan ta dessa, vad tränar då dom RIKTIGT stora killarna med? dom får byta gym helt enkelt ;) haha...


hej förresten!
hemkommen från skolan som jag varit i idag OCKSÅ. duktigt va? ;) nu har jag bara suttit och andats ut här vid datorn en stund innan jag ska ta tag i lite plugg. har ju en del att göra eftersom jag varit borta mycket, men jag är inte den som är den, jag ska komma ifatt snabbt :) och när jag vill nånting så ska de ske!

idag ska jag nog tvätta om jag orkar. sen ikväll blir det träning med mah babe! efter det andra avenyn :)

kommer upp lite bilder inom kort.... puss sålänge!


skola...

de ni! jag är i skolan jag. duktigt va? två lektioner kvar sen slutar jag. tror jag är på väg hem runt halv två tiden. då ska jag kolla upp tvätt-tid och fixa lite med ett skolarbete.. sen ikväll när älskling kommit hem blir det gymmet!

vet att jag lovade en video igår, men jag orkade inte så den kommer väl upp idag istället. inget superintressant direkt. ska bli bättre på att ta bilder också. bloggen blir så tråkig annars, eller vad säger ni?

hörs sen när jag är hemma igen. PUSS!


också var denna helgen slut.

dålig uppdatering denna helgen. men det har inte varit för att jag inte haft tid till det, utan för att jag inte känt för att blogga.

i fredes jobbade fredde över och vart inte här hemma förrän halv nio. kändes lite onödigt att hitta på någonting så sent men vi försökte iallafall kolla rundor vad som hände. ingenting såklart... så vi låg bara och kollade på tv och tog det lugnt, tills älskling somnade halv tolv helt utmattad efter allt jobb.... putte!

lördag övningskörde jag lite på förmiddagen. sen tränade vi på gymmet i ca två timmar. cred till oss ;) det var jag victor och fredde. när vi kom hem tvättade jag av mig och bytade om sen övningskörde jag till lund och tillbaks för att jörgen skulle in och hämta lite saker på jobbet. hemma i kävlinge hämtade vi upp fredde också hoppade vi av hos victor och paula. blev filmkväll där och vi tittade på "fighter" och "step up två" :) (redan sett den 2gg men den är bra så) snygginen Channing Tatum var även med i båda filmerna vi såg, pricken över i:et eller vad säger ni? ;)


   

yum!


idag vet jag inte vad som ska hittas på. ingen träning blir det iallafall. städa rummet och tvätta kanske? ne, fy vad tråkigt. talk to you later! kommer upp en video från träningen igår sen, dock inte på mig ;)



ikväll?

sitter och väntar på att min pojkvän ska komma hem. han jobbar över...

skulle egentligen tränat klockan sex men jag ställde in det. har huvudvärk och känner inte alls för det faktiskt. så vad händer ikväll? inte en endaste aning. nu när jag tänker efter hade det varit skoj att gå på maskeradfesten ändå.. fast fredde vill ju inte så vi får väl hoppa det denna gången.

så är det ju i förhållanden, man får ge och ta! (i annat fall hade jag ju kunnat gå utan honom, men det är "hans" vänner) så det är en annorlunda situation. men det får väl bli filmmys här hemma istället :) försöka övertala honom till lite IDOLmys kanske? inte en chans att det skulle funka kan jag ju säga... ;)

så vi får se vad som händer. rastlösheten lär väl komma krypande sen.. nu ska jag ut och joina elin och paula i köket! dom bakar tydligen :)

hörs!



fredag den 13:e

någon som är drabbad av otur ännu? mohaha... inte jag iallafall! mer än att jag var tvungen att gå till skolan då alltså, och det är ju alltid otur. ;) sov hos älskling i natt som jag berättade igårkväll. tog bussen 07.39 i morse och sen tåget till kävlinge, till skolan. fyfasisken vad kallt det var ute. och är fortfarande! brrr...

blir nog sen träning idag, runt 6 tiden tror jag. har ju ändån ingenting inplanerat denna fredag så då kan man väl lika bra träna. händer säkert något sen anyway. var ju bjudna på maskeradfest hos bea men det hoppade vi. fredde var inte speciellt sugen...




fick bli detta till lunch idag, orkade inget annat.


nu ska jag plugga på min barbok eller läsa ut boken jag lånade av pappa som var grymt bra. har inte riktigt bestämt mig vilket ännu. ;)
puss!







Mama's boys

Ligger nerbäddad hemma hos älsklingen i hans soffa och har precis tittat färdigt på veckans program av mammas pojkar. Eller ja, det var en stund sen det slutade. Underhållande var det i allafall :-) som alltid! Just love it. Nu tittar jag på per morberg när han lagar mat, när de är slut ska jag kila ut i garaget och kolla vad Fredde har gjort med sin bil. Han har varit där ute och pillat ett tag nu. :-) i morgon bitti är det skola som gäller. Godnatt på er! Love!

x

en tråkig sak har inträffat.

jag kommer förmodligen inte kunna följa med louise till dalarna längre. pga skolan.. det var ju mer illa än vad jag trodde och jag kan helt enkelt inte vara borta därifrån när jag har prövotid.

det är skittråkigt. :( hade verkligen sett framemot detta.

någon annan som vill joina louise en vecka i dalarna? min biljett är till salu... 300:-


ååååh!

jävla fan också. jag försov mig idag!!!


skitsamma inget att göra åt nu. har precis ätit frukost ska in i duschen nu. har ingen aning om vad som händer idag mer än att jag ska åka hem till älskling vid sex tiden.

såg på "paranormal activity" igår. filmen som är helt meningslös den första timmen. sen i slutet blir det riktigt scary faktiskt. men jag tror att det är lite att dom filmar med en egen kamera som har gjort det läskigt. och att allt är så tyst och stilla. och även att det är något övernaturligt som händer, det är alltid hemskt för sådant kan man inte släppa sen på samma sätt som man kan släppa en film man vet är på låtsas.

fast faktiskt så tror jag inte att denna är sann. ska den här demonen bara ha dödat dem sådär? don't think so faktiskt. men är den sann så är det ju bara sjukt räligt...

nu ska jag duscha vi hörs senare!


happyface

tack som fan elise för länken till filmen! :) blir underhållning till ikväll när min plutt har kommit hem. om man vågar (?) har smygtittat ca 10 minuter och änsålänge verkar den bara knasig, men det blir väl bättre? ;)

även tack till pontus som gav mig en länk till en sida med massor med nya filmer jag kan se utan att tanka hem dem. sjukt bra!



nu ska jag byta om och vara lite social sen om ungefär en timme beger jag mig till gymmet. hörs ikväll! *slängpuss*


k-ci and jojo

(samma låt som rabih sjöng i idol)

And all my life
I've prayed for someone like you
And I thank God that I, that I finally found you
All my life
I've prayed for someone like you
And I hope that you feel the same way too
Yes, I pray that you do love me too










p.s jag VILL inte ta grissprutan!


back from schoooool....

*nananana...* again!  nästan så att jag blev lite sugen att lyssna på den där grease låten nu hörrni. :) but enough about that.

hemma från skolan igen är jag iallafall som ni kanske uppfattat vid det här laget. ;) var på möte med vår Syv och pratade jättelänge. gjorde upp hur min "skolgång" ska se ut framöver. planerade och hade oss men kom till slut fram till att vi ska köra på som vanligt till att börja med. vanlig skola måndag tisdag, komma in i vad dem andra håller på med och så småningom längre fram börja ta igen rester. onsdag, torsdag och fredag är det karaktärsämne vilket innebär kök och resturang. det kommer också flyta på som vanligt till att börja med men förhoppningsvis övergå till någon slags lärlingsutbildning sen så att jag slipper vara på skolan. men nu känner jag att det börjar bli lite för mycket skolprat som ni kanske inte alls är intresserade av. :)

idag är det onsdag vilket innebär = träning med papi och brorsan och ingenting skoj på tv ikväll. kanske lite övningskörning? wee'll see.

har iallafall precis suttit och läst igenom dem dagliga bloggarna jag "följer", vilket börjar bli väldigt många nu... börjar skrämma mig själv lite faktiskt. men jag vet ju självklart att jag inte är ensam om det girls and boys.. :)

bjuder på en bild från i förrgår, det ser ut som jag suger in ansiktet på något konstigt vis, jag vet.





OCH EN SAK TILL INNAN JAG ÄR KLAR...
nu tycker jag att ALLA (som har en egen blogg) som läser min blogg kan skriva sitt namn i en kommentar och skriva sin egen bloggadress så att jag kan snoka på er också! ;)









träning

idag har jag tränat med min kära bror. och sen har jag varit på ica och lämnat en film vi hyrde igår som man inte kunde se slutet på. wie! jäkla ica. skällde på dem för att det andra gången detta hände mig. så fick jag pengarna tillbaka. så det ska vara. :)

random bild på mig och victor från gymmet :)



nu sitter jag bara hemma och tar det lungt. imorgon ska jag på möte i skolan. hörs!





bored

ja.. för det är jag verkligen. riktigt uttråkad.

här sitter jag "fixad" och färdig, och har just kommit på att det inte händer någonting speciellt idag..

och nu kom min älskling så jag bestämde mig för att detta inlägget får bli ett väldigt kort ett. hejsålänge!





det gick ändån snabbt.


I'm back!
med en massa feberdämpande mediciner. nu får vi hoppas att den går ner gubben. :*


med mig hem fick jag också en tidning och melon. yum!





dåligt...

ja guuuud vad dålig jag har varit på att uppdatera i helgen, men jag tänker faktiskt inte ursäkta mig! vet ni varför? för att ni är så himla dåliga på att kommentera :) så de så!

ja, nu vill ni väl veta vad min helg har bestått av? försöker med lite bilder...



detta intogs i fredes hemma hos jeppe. lite för många kanske? ;) bilder hemifrån jeppe har ni redan fått några om jag inte minns helt fel.



lördag låg vi och tog det lungt hela förmiddagen. på kvällen blev det bowling i lödde med pappa och maria. en riktig sista minuten - bowling. stressigt men skoj :) efter det hängde vi med hem till pappa och kollade på....




män som hatar kvinnor :) tyckte den var riktigt bra trots min dåliga inställning till den först... vid 23 tiden hämtade robin upp oss hos pappa, sen satt fredde och robin och krökade, jag somnade klockan 2 på robins soffa. klockan 4 blev jag väckt också gick vi hem... fyfan säger jag bara :)




igår, söndag övningskörde jag i ca 2 timmar med pappsen i lund. eftersom han hämtade mig direkt när jag vaknat så hade jag ingen farsdagspresent. men det ordnade vi :) körningen gick skitbra iallafall och det kändes skoj.





på kvällen blev vi sugna på att se uppföljaren till "män som hatar kvinnor" så vi åkte in till lund och såg den med pappa och maria kl 18.10. ännu en impulsiv och stressig grej men filmen var jättebra :) tråkigt slut dock eftersom jag hatar när det ska komma ytterligare en film, vill inte vänta!! ;)



har varit dålig på att fota egna bilder med mobilen. ska bli bättre på det. men nu ska jag iallafall gå ner till apoteket och köpa medicin till min 5 månader (idag) gamla lillebror som ligger sjuk i 40 graders feber. min lille plutt. stackars dig! inte alls kul med tanke på allt snack om influensa virus osv.




<3


hörs snart!








bilder

hej bloggen! ;)

det blev lite stressigt igår precis innan jag och lollo skulle bli körda till lund så det blev ingen uppdatering. som sagt så skulle ju pappa, victor och älskling till lödde och spela pokerturnering. och jag och lollo skulle kröka med de andra hemma hos sebbe. men i sista stund blev sebbe sjuk... så vi fick lösa det på bästa sätt. blev inbjudna till jeppe istället, med förvarning av att alla var tvugna och gå senast 1 för att elin (min syster) skulle upp och jobba tidigt så hon var tvungen att sova.

sagt och gjort åkte vi till jeppe istället. det var jag, lollo, elin, jeppe, dannie, robban och danne. sen när robin slutat klockan tio kom han också dit. hade trevligt och umgicks, lyssnade på musik och sånt som man gör när man "chillkrökar" som vissa kallar det. kl 1 var det slut och då åkte vi hem till danne istället. så kom älskling dit vid halv två - två för då vart pokern slut. han kom 6:a av 32 pers :) duktigt måste jag säga. :) vid tre tiden gick vi hem, lollo sov också över... hon lånade elins rum.

idag mår jag faktiskt ovanligt bra, helnöjd. :) skulle egentligen både övningsköra och bowla idag men det blir inget av det. bowlingen blev inställd och det är inte så smart att köra dagen efter man druckit. absolut inte okej!




;)



min snygging innan vi skulle åka på varsitt håll :)




meee :)



:)




dannie :)




robin :)




värsta bilden på mig genom tiderna haha

nä nu får det räcka sålänge ;)

hörs sen!




fredag

fredag och godmorgon på er! eller jag kanske ska säga godmiddag?

vaknade för typ en timme sen. fast, först vaknade jag klockan sju när älskling skulle i väg till jobbet, också mådde jag jättekonstigt igen. var tvungen att öppna fönstret kändes som om jag inte kunde andas. låg och vände och vred mig sen somnade jag om, och vaknade klockan 11. skönt att sova ut :)

om två timmar ska jag träffa brorsan på gymmet och träna. har träningsverk sen igår så nu är det bara att träna bort den. ;) efter gymmet blir det hem, duscha och äta förmodligen. viktigaste sakerna efter ett träningspass! right?



detta är gymmet jag tränar på.


ikväll ska pappa och fredde som sagt iväg och spela poker, så jag åker nog in till lund hem till sebbe, om jag kan klura ut ett sätt att ta mig hem. :) sen ses jag och älskling här hemma när vi båda är färdiga med våra "sysselsättningar" haha, låter bra. :)


annars var det nog pretty much it...
hörs sen! :*









vad tycker ni?






vad tycker ni om izza waljus?
jag fullkomligt totaldiggar henne :) har börjat läsa hennes blogg idag, klickade rundor lite i förmiddags när jag inte hade något annat för mig. och eftersom jag följer programmet - med spänning. så sökte jag på hennes namn, och det kom upp en massa roliga saker faktiskt. folk dömer så lätt, om hon vill vara dansare och hon trivs med det, låt henne göra det hon brinner för. jag hade aldrig någonsin valt det yrket, men jag ser inte ner på någon som gör det. gör ni? även i "janes" blogg kan man läsa om saker från avsnitten som inte visas i tv. ecxited? ;)


kom hem från träningen för ca en timme sen. tränade styrka med brorsan och sen sprang jag en kvart. kände att det räckte med tanke på min och lollos långa promenad tidigare idag. träning imorgon förmiddag också :) sen kanske jag beger mig till sebbe på kvällen med dem andra, pappa och fredde ska ju till lödde och spela poker, och det lär ju hålla på halva natten så...


nä nu ska jag äta kyckling och titta på tv. yum!

 




långpromenad

kom hem för ungefär en timme sen, efter en lång promenad med min louise :) snackade skit som vanligt! mohaha.. sånt som vi tjejer gör, så säg inte att ni aldrig gör det för då ljuger ni ;) det var trevligt iallafall. när vi kom hem käkade jag och nu har jag suttit och mixtrat med att få in bilder från mobilen i typ en halvtimme. känner mig faktiskt lite osocial.

snart ska hon hem iallafall, och jag ska till gymmet och pumpa med daddy och victor. ;) haha de ni! såg förresten idag att dom startar nytt gym mitt emot oss där vårt gym låg innan det flyttade. får nog ta en titt in på deras hemsida och kolla vad det är för nåt skoj :) kladdade ner hemsidan innan när jag gick förbi. http://timesportclub.se

          



hörs sen!





godmorgon!

Godmorgon!
5 november idag, vilket innebär 26 dagar kvar tills jag och louise beger oss till dalarna. :) känns faktiskt lite pirrigt. har aldrig varit ifrån familj/pojkvän i en hel vecka förut. jo, med min pappa och lillsyster i cypern förra året men det räknas ju inte, för då var ju halva familjen med. :) men det går säkert skitbra, vi kommer få det superskoj!


sitter och sneglar på tvn, har varit vaken sen fredde gav sig iväg. kan ju inte somna om nu när jag väntar på det spännande resultatet... vi får se hur det går helt enkelt! kan ni gissa vad tro? ;)

ungefärliga planer för dagen ;

        

vad ska ni göra idag?


ZzZz..

Svaret är nej. Jag sover fortfarande inte. Dumma mig som sov sådär länge idag. Även om det behövdes. Nu ligger jag i allafall här i sängen, kollar på poker after dark och tycker synd om mig själv. Och riktigt tråkigt är det. I morgon är det en ny dag och för mig en ny "viktnedgångs-period" är det tänkt. Wish me luck! Nu måste jag verkligen sova. Hoppas ni sover gott! :-*

lugn dag

har bara varit en extrem lugn dag idag för min del. mådde som jag gjorde i morse ju så jag har bara tagit det lungt. städat i min garderob har jag faktiskt gjort. annars bara suttit framför denna dumburken och snackat med lite fok på msn.

inget slutar förvåna mig i dessa dagar. vad är människors problem egentligen? what is happening to the world.. kan man väl ungefär säga. *suck*

nu ikväll har jag bara suttit och hjälpt fredde att plugga teori. nu blir det sängen och tv.... lär inte somna på läääänge, eftersom jag sov till halv ett idag efter att jag somnat om. illa!

hörs i morgon, lovar lite mer bilder och uppdateringar då. natti!



besviken

ush vad jag är besviken på mig själv. får fan ingenting gjort överhuvudtaget. dags att ta tag i saker och ting snart kanske?

meningen var att jag skulle till tandläkaren 09.15 men nej, som jag skrev mådde jag helkonstigt. gick iallafall upp för att ta på mig och göra vid mig när klockan ringde, men kom tyvärr inte så långt. snurrig och illamående, svimfärdig, kallsvettig. känns inte alls bra! har släppt lite nu men klumpen i magen finns fortfarande där... :(


igår kom min kära pappa och lillasyster hem från Egypten! man slappnar av på ett annat sätt nu när dem står med sina fötter i sverige igen. :) skickade beställning med pappa på en baccardi melon 1 L. men tyvärr så var dem ju slut så jag fick en smirnoff istället. utan smak. det är ju såklart tanken som räknas men jag dricker inte sprit utan smak! så nu är den till salu. vem bjuder högst? ;)

hörs sen!




Åh

Ligger i sängen och har nästintill precis sagt hejdå till Fredde. Mår inte alls bra, känner mig kallsvettig och snurrig samt illamående.. Vet att det inte är något som står rätt till med mig just nu. Känner det på mig. Får väl ta o gå och kolla det... Idag ska jag iallafall till tandläkaren 09.15! Tänkte vila en stund till tills Fredde ringer för att få numret till skolan. Tyvärr lyckades han ju tappa bort sitt busskort i helgen och måste nu köpa ett nytt.. Eller ja betala "skol-avgiften" såattsäga. Nä nu måste jag vila. Hörs efter tandläkarbesöket!

Design!

hela min design försvann idag efter en liten incident så jag fick börja om på nytt.... ser väl ungefär ut som den gjorde innan men det är nog några skavanker! fixar det i morgon.

nu -> andra avenyn! har redan börjat måste rusa... :) natti!


handla..



nu drar vi och handlar! inget annat verkar hända denna kväll. andra avenyn -> 21.00. kvällens höjdpunkt! ;)


3 sanningar

3 sanningar om mig.... vad vill ni höra? ge mig kategorier... ;)


tattos!

godmorgon readers! sovit gott? det har faktiskt inte jag gjort.. somnade sent och vaknade tidigt!

meningen var att jag skulle till tandläkaren idag, men jag visste inte riktigt vilken tid, så jag tänkte att jag skulle ringa dit kl halv åtta direkt när dem öppnade. och med tanke på att jag inte visste riktigt vilken tid det var, så avbokade jag körlektionen jag skulle ha nu på morgonen.. hade inte så mycket val! så när jag ringer 07.30 till folktandvården så är där tydligen "stängt för utbildning" vadå stängt? jag är nästan helt hundra på att det stod 3 november på min lapp som jag inte hittar. men men..

idag vet jag inte vad jag ska fördriva dagen med. träning kanske? behövs! städa rummet behövs också dock...

för läänge sen var det någon som frågade hur många tattos jag hade, så nu tänkte jag att jag kan bjuda på lite bilder på dem! och ska jag vara i ärligaste laget så ångrar jag dem flesta. ångrar iallafall att jag inte gjorde dem hos en riktig tatuerare, då det hade blivit mycket bättre resultat. :)

(klicka på bilderna för större bild)



stjärnor vid troskanten :)




min första gaddning. gjorde jag ihop med min bror, syster och pappa som gjorde likadana! dock har pappa och victor en annan stil på sin text. :) "carpe diem" som betyder fånga dagen på latin!




stor stjärna på handleden. det var inne med stjärnor då och jag ville inte ha någon liten klen, så det fick bli en ordentlig! en av dem jag ångrar en smula faktiskt. :)




mitt hjärta :) min minsta och också min favorit! en impulsiv grej jag min bror gjorde när jag gjort en tärning på hans ben. (han tatuerade förut) nu symboliserar den kärlek för mig, och att det är viktigaste som finns här i världen! efter min familj...




en dålig "coverup". också mitt eget fel att den blev så kass eftersom jag inte skötte om den ordentligt. även en väldigt impulsiv grej, bara valde ut den för att täcka över en tidigare liten tatuering bestående av ett "R" för min ex. pojkväns betydelse. R:et har då varit under den stora stjärnan längst ner.





(lite dålig bild) min sista jag gjorde! nån slags kinatecken längs nacken och neråt. vad den betyder får ni inte veta, det kan ni grubbla på ett tag till ;)


SEX tatueringar har jag alltså. och skulle jag göra en till någon gång så skulle det vara något stooort. men det får vänta ett bra tag till. ett tips, ska ni tatuera er, tänk igenom det mer noggrant. du ska ha det hela livet och dina barn kommer att se dina tatueringar senare i livet. tänk! för det gjorde inte jag hela tiden.


nu ska jag surfa runt lite. hörs snart igen!


:-(

Åh, vad är det med mig? Jag kan verkligen inte sova. Fredde somnade för en timme sedan så sen dess har jag legat här i min ensamhet och stirrat på tvn. Inte alls likt mig, brukar somna direkt när jag börjar titta på tv. What's in my mind som stör mig i sömnen...? Vet du?

Resultat!

Haha, now im back!
för ni som inte vet hur vårt badrum på ovanvåningen såg ut förut.. kommer kanske inte tycka att detta är speciellt fint, men förr oss som vet.. (vi hade massa tvätt över hela golvet osv osv. för att jag och elin inte orkade göra nånting av det.) men idag fick vi ju plötsligt ett ryck! :)

så det fick bli ett zebra/rosa badrum, eftersom alla saker vi ville ha fanns inte i just rosa.. men det blev helt okej faktiskt :) flickigt!




halvkass panorama bild, men man ser lite iallafall. :)



pink is the new black! haha...



:)





zeeeebra!





också sist ; släckt lampa med tända ljus för lite mysigare stunder ;) var dock mycket mysigare med ljusen o allt i verkligheten än på bilden :)

nu ska jag gå upp o krypa ner hos fredde! natti natt!


Segt!

lite seg dag idag, skittråkigt och deprimerande väder, men jag tror det är dax att vänja sig eftersom vintern ändå är på väg. brrr!

kom precis hem. har varit i lödde och handlat lite med familjen och fredde. (inte kläder och sånt dock.) jag och syrran har städat hela badrummet där uppe och om-organiserat lite, så nu ska vi fixa det med lite nya grejer samt duschdraperi, speglar osv. :) lägger in en bild sen lite senare ikväll!

vad har ni gjort/ska göra ikväll?

som sagt så var vi hos victor och paula igår hela dagen. kollade på filmer och hade det trevligt :) tillslut blev det jag, fredde, victor, paula, robin och tony. :) myssöndag!

fick avboka körlektionen igår, med tanke på att jag har tandläkartid i morgon. jippi! sen är det skolan som gäller efter det tror jag.

lite fina sommarbilder i höstmörkret ;



jag och zicco vid odensjön. saknar mitt blonda hår lite faktiskt, men bara lite ;)



robin, fredde min louise och zicco som var ute och gick i järavallen :)



me :)



feeest



min artonårsdag :) vad gör jag? haha

nä nu måste jag hjälpa syrran! uppdaterar sen :)




söndag!

fast egentligen skulle rubriken kanske hetat lördag... för det är väl den ni vill höra om?

igår var vi på lokalfest i asmundtorp.

började med att vi förfestade hos victor och paula, i slutändan var vi ändå nästan allihop som skulle dit. :) trevligt. det var jag, fredde, elin, jesper, victor, paula, johan och robin. och danne! klockan 9 åkte vi dit. :)

allting var trevligt i början och det var mycket folk. sen blev det dans och det var skoj det också :) blev lite för mycket dricka kände jag! senare på natten resulterade allting i bråk, sen så vi lämnade festen! ;) bäst så...

idag sov vi till typ tio, vaknade och kollade på tv lite och så sen somnade vi om igen. blev väckta vid två. på med kläderna sen åkte vi till micos och käkade med victor och robin :) nu har vi varit hos brorsan hela dagen allihop och kollat på film och snart kommer paula hem med en ny som vi kan se på. mys :)

imorgon är det skola igen. fyfan säger jag bara....




RSS 2.0