back from schoooool....

*nananana...* again!  nästan så att jag blev lite sugen att lyssna på den där grease låten nu hörrni. :) but enough about that.

hemma från skolan igen är jag iallafall som ni kanske uppfattat vid det här laget. ;) var på möte med vår Syv och pratade jättelänge. gjorde upp hur min "skolgång" ska se ut framöver. planerade och hade oss men kom till slut fram till att vi ska köra på som vanligt till att börja med. vanlig skola måndag tisdag, komma in i vad dem andra håller på med och så småningom längre fram börja ta igen rester. onsdag, torsdag och fredag är det karaktärsämne vilket innebär kök och resturang. det kommer också flyta på som vanligt till att börja med men förhoppningsvis övergå till någon slags lärlingsutbildning sen så att jag slipper vara på skolan. men nu känner jag att det börjar bli lite för mycket skolprat som ni kanske inte alls är intresserade av. :)

idag är det onsdag vilket innebär = träning med papi och brorsan och ingenting skoj på tv ikväll. kanske lite övningskörning? wee'll see.

har iallafall precis suttit och läst igenom dem dagliga bloggarna jag "följer", vilket börjar bli väldigt många nu... börjar skrämma mig själv lite faktiskt. men jag vet ju självklart att jag inte är ensam om det girls and boys.. :)

bjuder på en bild från i förrgår, det ser ut som jag suger in ansiktet på något konstigt vis, jag vet.





OCH EN SAK TILL INNAN JAG ÄR KLAR...
nu tycker jag att ALLA (som har en egen blogg) som läser min blogg kan skriva sitt namn i en kommentar och skriva sin egen bloggadress så att jag kan snoka på er också! ;)









Kommentarer
Postat av: Elise

jag har denna länken till filmen på min dator... tror den ska funka :)

Activity2007/" rel="nofollow">http://tvshack.net/movies/ParanormalActivity2007/

2009-11-11 @ 13:19:10
URL: http://lisessa.blogg.se/
Postat av: sebastian pantin liljevall

sebastianpantin.blogg.se

2009-11-11 @ 13:51:10
URL: http://sebastianpantin.blogg.se/
Postat av: natti

hähähääh

2009-11-11 @ 16:31:06
URL: http://ntornkvist.devote.se
Postat av: Anonym

2009-11-11 @ 20:16:47
URL: http://tirajs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0