Shopping

Igår eftermiddag/kväll var jag och min bigsis på en liten shoppingrunda i lödde. Vi blev avsläppta där av min styvpappa sen hämtade Ogge upp oss en stund innan dem stängde. Handlade inte jättemycket men tänkte att jag kunde visa upp det ändå.. alltid lite kul med bilder ;)



Solglajjor 69 :-
(Jag handlar aldrig dyra brillor för jag har sönder flera st på en sommar.. hehe)

Reebok träningsskor REA 199:- (förut 799:-)
As sköna.. riktigt kap.

Vichi Normaderm Teint, brunkräm från Apoteket 185:-
Dyr, men sjukt bra..


The birthday

Vaknade upp i måndes morgon (på min födelsedag) av att min älskling gjorde entré med frukost på sängen.. Han e så fin min Alle :) När jag ätit fick jag öppna presenter från honom och Madde. (som också kom in oh joinade) Av A fick jag ett par ljusa jeans jag själv tänkt länge på att köpa.. :D Så söt, han hade gått och kollat min storlek och uppmärksammat varje gång jag sagt att jag tänkt köpa dem.. Älskar dig babe! Av madde fick jag massa sminkborstar och sminkgrejs som jag också önskat mig :) tusen tack!

Några timmar cyklade jag hem till mami också åkte jag, min styvpappa och min storebror ut och köpte inlines. YEAY. Dem jag skulle ha fanns inte så det fick bli snäppet dyrare. K2 Alexis som stödjer Rosa bandet. Om ni själv funderar på att köpa är dessa superbra inlines för 1599:- på stadium.

Superglad åkte jag därifrån och hem till mamma igen och avnjöt påsktårta som jörgen köpt till mig =) Efter det solade jag lite och sen hoppade jag på cyklen och begav mig hem till A igen. Där fick jag min present av Alex mamma och det var en till ring från Kenzas smyckeskollektion :) ih! Jättefin :) tack Vera då.. och kenth såklart.

Kvällen avnjöt jag en timme på inlines med storebror, storasyster och Oskar :) supermysigt! Hade en jättefin födelsedag och vädret var helt perfekt.








Tusen tack!

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Jag har haft en helt stålande :-)

Jag fyller ju som sagt år i morgon, så igår hade min pappa och hans flickvän anordnat en fest för mig. (för familj oh släkt) Det var jättefint alltihop, dem hade verkligen ansträngt sig. Fin dukning och god mat.. Sprit, tårta, godis paketer ja allt var jättemysigt. Och jag fick allt jag önskat mig :) kunde inte varit bättre! Tusen tack till er allihop. Älskar er så in i bomben!

Jag fick bland annat en ring från Kenzas smyckekollektion oh en "ringhållare" i form av en katt av min syster, hårprodukter av min bror och paula, kläder och pengar i massor.. :) precis så som jag ville ha det! Min älskling får jag av imorgon eftersom det är då min födelsedag är. Ska bli spännande ;-) Tog förresten en massa bilder igår men dem finns på Oskars mobil.

Idag har jag och min lilsis varit på fyndbörsen i Malmö med pappa oh miao, därefter en sväng till Entré för att inhandla inlines till lilla mig.. men tyvärr hade de inte min storlek så jag får ut på jakt imorgon igen.

Nu ska jag switcha om sen ska jag promenera till furulund för att äta söndagsmiddag med min bonusfamilj :) *ler ciao
 
Lite presenter 

 

 

Lite inköp idag

 


:)





Också har Madde fått gjort sin första gaddning.. Vart väl på tiden nu när hon fyllt 16 oh allt ;-)


BAM

Stackars lilla jag har mått dåligt dem senaste dagarna men nu är jag bättre igen! Och skönt är det.. nu är det min tur att njuta av vädret :) Idag har jag, Madde och Alex varit en sväng på centersyd. Skulle leta presenter till min lilsis och min farmor men jag kom hem utan presenter till någon av dem. Jag får sån beslutsångest! Vad ska man köpa till någon som fyller 71? Aja, de löser väl sig.. Jag har tills på lördag på mig för då ska de firas. Eftersom jag fyller 20 på måndag så har min kära pappa anordnat en fest för mig, för familjen och släkten. De ska bli jättetrevligt.. :)

Fick iallafall med mig en väska, ett baslinne och en tunika hem! Och ett basketlinne till broren min eftersom jag vet att han länge velat ha ett sånt.. Snäll lillasyster jag e va?! ;-) Kollade på ett par inlines jag ska köpa i helgen också. Det är ju ett måste nu till sommaren. Älskar oh åka :) Också har jag hunnit en sväng hem om mamma  och grillat lite korv med de andra, varit en sväng på systemet med elin oh oskar och kollat över månadens roligaste - räkningarna.

Och för er som undrar så har jag tappat 1,5 kg. Maginfluensan hjälpte nog mig på traven dock men va gör de ;) Nu ska jag titta på när Vera gaddar Madde :) Amor vincit omnia.. kärleken övervinner allt!


Sjukling

Lite dålig med bloggandet - i know
Både dåliga och bra nyheter.. vi börjar med de dåliga:

Skulle egentligen jobbat på dagis idag, men vaknade upp 3 inatt och staplade in mot toan för att kräkas.. Eftersom småbarnen i familjen nyss varit sjuka så hade jag det på känn. Har bara legat i soffan hemma hos min babe heela dagen idag. Lite ångest när det varit så soligt och fint väder.. Men vad gör man! För övrigt hade jag glömt hur hemskt det var att kräkas. Usch usch och fy.

Ännu har jag inte kräkt igen men när jag drack ett glas saft fick jag oerhörda smärtor i magen som påminde mig om när jag hade magkatarr.. Så att magsyran från maginfluensan kan ha givit mig magkatarr. Därför har jag endast vågat äta 2 brödskivor idag. Det är väl det enda plusset med att vara magsjuk, haha.. att man inte äter allt för mycket.

Också till de bra: (kan man tycka)
Pappa ringde idag och sa att jag kunde börja jobba redan nu den 2 Maj. Glad blev jag men sen insåg jag att min truckkurs är den 2-6:e Maj så jag får helt enkelt vänta med att börja tills den 9:e. Men jag dör inte av det, jag får ett truck kort for free :) De enda negativa med att börja sommarjobbet redan nu e väl att jag inte har en enda dag ledigt förrän i slutet av augusti när sommaren är över.. förutom helgerna. So for god sake.. Give me nice weather on the weekends :)

Nu ska jag titta på ett makeup program med Madde! Ändå ganska kul :)


Secondhand

Igår bloggade jag inte mer eftersom min älskling oh jag hade kvalitetstid istället.. Vi hade en mysig dag som avslutades ganska tidigt då jag däckade efter BB. ;-)

Idag vaknade jag tidigt för att gå på secondhand försäljning på "öppna förskolan" i kävlinge med mami. Fyndade en jeansjacka (som jag ska göra om), en brun väska, en skjorta och en sommarklänning. Det är faktiskt kul oh handla vissa saker på secondhand.. ibland kan äldre plagg bli något riktigt snyggt. :)
Väl hemma efter detta blev jag och Alex direkt upphämtade och åkte till ikea med min pappa och miao. :)

Idag fyller Evelina 13 år. Grattis gumman!


Fredagen den 15e april

Vilket väder de verkar bli idag! Perfekt. Jag och min älskling håller på att klä på oss för om en timme ska vi åka till lund för att uträtta lite "måsten". Sen ikväll blir de massa mys :) vi har nämnligen 6 månader idag.. Myspys! Imorgon fyller min lillasyster 13.. Kan knappt fatta det, tiden går så fort. Love you SIS

?

Asså.... förhoppningsvis om jag har förstått de hela rätt så släpps Conscious collection för h&m om sisådär 21 minuter.. Eller de kommer inte ut på onlineshopen förrens imorgon? De borde ju komma inatt eftersom de står 14 april... Kan ju alltid hoppas ;-)

Och sen har jag en fråga till.. Om en och samma person kommenterar ens blogg, flera gånger från samma Ip men uppger sig för att vara olika människor var gång.. Kan man inte söka på ip numret då för att se hur många gånger detta ip kommenterat under hela tiden man haft sin blogg? Som jag har förstått det kan man göra det på wordpress men jag hittar inget om det här... *buu



Glamourama tonight

Godmiddag!

Stressade iväg till kävlinge innan med A eftersom han fick med kort varsel reda på att han var tvungen att infinna sig på AF klockan 12 idag, och eftersom jag vill ha motion så slängde jag på kläderna och hängde på. :) Gick en sväng inom mamma och fixade lite grejer på datorn sålänge, sa upp ett abonnemang och mejlade min handläggare. Ska gå truck-kurs i Malmö i början av maj! Är lite nervös men det ska bli kul :) sen är det ju väldigt bra oh ha ett truck kort när man söker jobb..

Just nu sitter jag och tar igen två "Glamourama" avsnitt som jag missat. Visste ni att dem gjort en ny säsong? Mån, ons och fredag kommer det ut nya avsnitt på tv3play. :) För att se en "trailer" om vad det är för program, klicka här.



Tjejerna förra säsongen


I did it!

Haha, yes det gjorde jag. I hela 20 minuter trotsade jag regnet och vart ute och joggade. Men jag gjorde det iallafall... haha. En bit ifrån där jag bor finns en ganska lång stentrappa, jag sprang upp och ner i den cirka 10 gånger också.. mycket jobbigt de dära! och bra träning ;)

Nu e jag hemma hos min babe. Nyduschad, nyrakad och ny-insmörjd.. hehe. Nu väntar sängen och jag är fortfarande irriterad över dagens BB-avsnitt. :P (la ner det där med bb 24-7 så nu missar jag inte ett enda avsnitt) Trodde inte de där om Sara.. the girl next door *ler Dem har ju inga förpliktelser eftersom de inte har ett förhållande men lite får man ju tänka på andras känslor.. Jag menar nu var det ändå ganska offentligt att hon och Martin hade något. Men men, vissa brudar är kändis kåta och ibland tar det över ;) trots att basshunter e fuuuul..

Oh från det ena till det andra så pratade jag med Sebbe innan, en vän till mig jag inte träffat på väldigt länge som nyss genomgått en ganska riskfylld operation. Livet är aldrig rättvist men de va skönt o höra att allt stod fint till med dej vännen!

Nu ska vi sova! sweet dreams :)


Sol var är du?

Igår var det soligt och kändes som sommar.. jag oh paula var ute och gick en långrunda på kvällen och vädret var helt j*vla underbart. Idag är det regn och kyligt återigen.. när ska detta sluta? *suckar

Min babe sov hos mig i natt och idag har vi varit på UM sen kom Jocke och hämtade honom.
Nu ska jag klä på mig och ut och trotsa regnet! ;)

Dagens lunch bestod av kycklingsallad från igår samt en bit fläskpannkaka.. För er som är intresserade :)


F*cking annoying..

Hej på er! Hur mår ni idag? Hoppas ni alla (nästan iallafall mår fint och att er dag började bättre än min. Jag vaknade av att telefonen ringde klockan 7, det var Tolvåkerskolans kök som ringde och ville att jag skulle jobba. Egentligen hade jag gruppmöte på Eductus med min coach idag men jobb går ju alltid före så givetvis tackade jag ja till att jobba. Vi bestämmer då att eftersom jag nyss vaknat kan jag tidigast infinna mig i köket kl 09:30. Slänger mig i duschen och 08:20 går jag upp till bussen. Väntar och väntar.. kommer det någon buss? NÄ. Väntar lite till.. fortfarande ingen buss. Ringer till Tolvåker och säger att jag får tyvärr dra tillbaka mitt löfte om att jobba. Skitirriterande! Och detta är inte första gången det händer mig iheller. Får dem göra så? Dra in lite bussar här och var och hur dem vill.. tss.. Som tur var så var Karin på Tolvåker mycket förstående och det blir kanske jobb i morgon istället!

Eftersom redan meddelat min coach att jag inte kom idag och jag ändå inte hade hunnit i tid till gruppmötet så fick jag en helt fri dag idag. Och vad ska vi göra med den? Tänkte att eftersom jag började mitt "hälsosamma liv" (haha) idag så tog jag en promenad på 40 min direkt när jag ändå var ute. Gick hem till mor min och hämtade cyklen där och cyklade tillbaks hem till min älskling som fortfarande sussade sött. Kröp ner under det varma täcket och väckte honom, sen mös vi en stund och nu är vi båda uppe och vid varsin dator. Romantiskt va? ;)

Eftersom han jobbar 14-20 idag så åker jag hem vid två. Ska nog ta tag i att göra klart mitt rum som jag höll på att måla/göra om när jag träffade Alex för 6 månader sen... *ler  Har ju spenderat den största delen av min tid här så det är inte 100%igt ännu :) Sen blir det nog en promenad till lite senare!




D-day

WELL, my friends. Det är såhär att sen jag och Alex blev tillsammans för sisådär ganska exakt 6 månader sen (på fredag är det 6 mån. Redan?! Haha) så har gått upp 10 kg. Normalt för mig är att väga 62 kilo, det är vad jag brukade ligga på.. Men när vi träffades gick jag på diet och vägde endast 59 kg.. NUMERA väger jag detta PLUS tio kg till.. (Och nä jag skäms inte för att skriva min vikt på bloggen, det är en vikt och inget annat.. ibland plus ibland minus) im so much more than just a weight ;) Det jag vill säga är iallafall att from. imorgon ska det göras något åt dessa kilon.. (Dock vill jag behålla min kvinnliga form och skulle aldrig vilja väga under 55 kg..)

Och nu undrar jag.. är detta något ni vill läsa om? Vill ni uppdateras om detta eller you just dont give a shit? Haha jag skriver ni läser så ni får absolut ge feedback.. ;) Dock så är många av er tysta som musar och det är inte många jag ser kommentarer av.. Hade jag skrivit ett inlägg och bett er namnge er själv så hade inte ens hälften gjort det and i dont get the point with that. Varför är det hemligt att man läser någons blogg? Vi tjejer (oftast tjejer) delar ett intresse av att skriva och läsa andras bloggar.. är det något negativt? Vi alla snokar.. måste vi sticka under stolen med det? Nää, mesigt.. :)


Keep dreamin'

Oj vilken lugn helg jag haft. I fredes var jag hemma hos min älskling och mös framför BB och bara tog det lugnt. Igår var vi hemma hos min bror oh kollade film också slaggade vi där. Såg "Let me in" en vampyr film som går på bio nu.. liiiite långdragen men absolut sevärd :)

Idag har vi varit hos min mamma hela dagen, alla syskon med respektive hamnade där som vanligt haha och så grillade vi i det fina vädret :) är så glad att vi har och alltid haft en så bra relation syskon emellan! Vi har även en väldigt nära relation till vår mamma (och pappa för den delen) och det är precis så som jag vill ha det. Ni betyder allt för mig!

Annars med er? Det märks att det varit fint väder ute.. läsarna sjunker med ett 20 tal då.. Men de gör inget, ni hittar tillbaks igen, everytime! ;)



Finns ingen sötare!


Its friday baby

Hej på er! Nu är jag hemkommen från jobb. Har hunnit laga mat till min fina familj och ätit. Funderade på en joggingrunda men efter att verkligen ha kämpat mig hem med cyklen i blåsten har jag ingen lust.. Bu på sånt här väder! Blåst kan nog vara nåt av de jobbigaste väder som finns..

Det var iallafall en lugn dag på jobb, många barn sjuka.. och lustigt nog så hade min lillasyster en dags prao och vi lyckas hamna på samma avdelning =) lite kul!

Klockan åtta slutar min älskling och då ska vi hem och ha fredagsmys! Missa inte BB klockan 22 :)


Youre always beautiful to me

Har ingen vidare lust att blogga ikväll, men jag måste bara berätta att idag fixade min Alle sina tänder och det blev så jävla fint. Är glad för hans skull att hans gluggar är borta för gott och att han trivs mycket bättre med att le och visa tänderna nu. Jag tyckte givetvis han var jättefin innan också men nu kan han trivas med sitt leende och det är de viktigaste. :) Så ni med glugg/gluggar mellan tänderna (som inte trivs med det), gå och fixa det.. det tar ca 1½ timme och det blir superfina resultat.

För övrigt så ska jag slänga mig i soffan nu med en skål jordgubbar och kolla BB. Imorgon är det jobb 11:30-16:30 :)

Drömmer mig tillbaka till rhodos värmen med vetskapen om att jag ska jobba hela sommarn utan semester..














That little beautiful smileyface

 





Min fina brorsson :) är han inte söt?


Don't hate what you can't imitate



Haters like you only hate the things that they can't get and the people they can't be.


Stockholmsnatt



Sitter och tar igen missade avsnitt av "Stockhomsnatt" på tv6 play.. De roligaste klippen i programmet är ju klart dem som innehåller denna tjej..

Annars njuter jag av min helt lediga dag :) inga möten, inget jobb och inga papper som ska fixas.. Gött :)


Helgen

Kom på att jag inte berättat om helgen så jag tar en snabbis om det!

 



I fredes bloggade jag så vi går direkt på lördagen. Jag och Alle var bortbjudna till min bigsis. Vi lagade mat, chili con carne och drack lite vin och hade det mysigt. Tycker det är jättetrevligt att umgås med er Elin oh Oskar ska ni veta (!) När klockan slog 22 satte vi oss i en taxi och åkte in till Lund hem till Nicke. Det var ett tag sen jag och Nicke sågs på grund av en massa bullshit talk men de löser sig alltid, vi är inte långsinta någon av oss ;) *ler Dannie, Sara, Dennis och lilla Miranda var också gäster hos Niklas så det blev en trevlig kväll )det som vart kvar av den) innan det var dags att ta tåget hem igen.



Vaknade upp hemma hos mig i söndes morse för att snart bege oss hem till Paula på kalas. Kakor och tårta och några timmar senare var vi hemma hos Alex.. Kvällen spenderades på soffan framför BB live :)

Och igår fyllde min kära moder år! Eftersom A hade sin första dag på sin praktik och jag hade hela dagen ledig så bestämde jag mig för att STORstäda hemma hos oss. Så det gjorde jag.. och när klockan slog 16 kom min mamma hem och kunde bara luta sig tillbaka i en totalt ren lägenhet :) bara det var en födelsedagspresent för henne! *hihi Efter det satte jag igång och lagade maten och klockan 6 trillade syskonen med sina respektive, samt min Alle in genom dörren. Vi fick en trevlig kväll med mat och bus med lillen, och mamma fick allt hon önskat sig :) (såklart! hon e ju världens bästa mami)



Efter kalaset åkte jag och mitt hjärta hem till honom och när vi kollat klart bb plingade det i min telefon.. Det var mamma. "Jörgen har friat till mig! hurra"
Detta sms gjorde hela min dag och jag är sååå glad för din skull mamma. Min mamma och jörgen har nämnligen varit tillsammans i över tio år och mamma har hela tiden velat gifta sig med honom. Nu äntligen, efter tio år friar han och hon är världens lyckligaste, och det är vi också. ♥

Idag har jag jobbat två timmar, hämtat min lillebror på dagis, övningskört och hämtat ut en ny iphone. Lycka! Nu BB :)


Svar på frågor..

Ibland blir det fler frågor och ibland färre. Denna gången var det inte så många så jag tänkte först strunta i att svara på dem, men jag är inte den som e den så jag svarar iallafall.

Lina
Färgar du ditt hår, och isåfall vilken färg? Skitfint!



Svar:
Ja det gör jag, jag tonar det med Schwarzkopf "country colors" Kastanj. Min frisör berättade för mig att färga håret med permanent hårfärg om och om igen förstör håret. Färga en gång räcker, sen tonar man bara efter..


Josefine
hej emma :)

vad tror du att du gör om 5 år ?
vad är ditt dröm yrke ?
hur många barn vill du ha?

ses! <3

Svar:
Hej Josefine :) Om 5år har jag ingen aning om vad jag gör, men jag gissar på att jag har utbildat mig till det jag vill jobba med och arbetar med det, bor tillsammans med någon, kanske en bebis på väg? Time will tell :)

Mitt drömyrke är Vetrinär men den drömmen kommer nog att förbli en dröm. *ler Annars vill jag bli konditor eller frisör. :)

Jag vill ha 2 eller 3 barn känner jag nu, men man vet ju aldrig förräns man prövat på. Men jag har en stor kärlek till barn och oavsett hur ont det gör så tror jag inte jag nöjer mig med ett. Jag kanske slutar med fem som min mor :) haha.

Kram! <3


Carro
Hejhej Emma. :)

Tror du någonsin vi kommer bli så bra vänner så vi kommer börja umgås? I like you anyway :P haha.

Ha det super. Kraam

Svar:
Hej carro!

Haha söt du e, vilken fråga.. det vet jag inte :) jag tycker om dig också och visst skulle jag kunna tänka mig att umgås med dig, absolut. Desamma, kram kram :)


Can you handle the truth?

Eftersom jag ska iväg ikväll och troligtvis inte bloggar mer idag så slänger vi in en
----> frågestund! Var ju ett tag sen nu :)


Kvällsmys

Efter städningen igår åkte vi till Jysk i lödde för att köpa en byrå till Alex rum. Dock hade dem inte byrån på lager där så vi fick åka till lunds jysk istället. Men det var kul, vi gick en runda på bolagret också innan vi åkte hem. Solnedgång och oväntat varmt väder var de så på kvällskvisten så vi hade ett trevligt avslut på kvällen ihop :)
När vi kom hem blev det våffelmys framför tvn i väntan på att BB skulle börja :)

Ikväll ska vi hem till min bigsis och laga mat och chillkröka lite. Ska bli trevligt! Sen imorgon fyller paula år så då är de kalas som gäller.

Jag är förresten på jakt efter ett par inlines, eller önskar mig de i födelsedagspresent.. (fyller ju 20 snart) Någon som har tips på ett par bra inlines och var dem finns? Hade vatt super!












Städa städa!

Done! Vi tog varsitt "område".. Jag fick tvrummet och nu kan man minsann spegla sig i golvet! Fresh :) Nu behöver jag en dusch känner jag..



E de någon som lyckats lura någon ännu förresten? Veronica ringde till kenth innan och låtsades att hon nyss betalt räkningarna och att dem FATTADES pengar hahaha.. Därefter "snyftade hon fram" APRIL APRIL. :)

Jag har läst en del grejer på fb idag men förstått att dem flesta var aprilskämt.. Dock gick jag på ditt Carro! Haha jag trodde att du skulle flytta till sthlm och ta Casper med dig, tills jag läste kommentarerna :P


Arbetsintervju

Vaknade av att klockan ringde 08.30 i morse. Min älskling skulle på arbetsintervju idag så Vera körde oss in till lund också gick jag oh hon en runda på media markt medans min babe gjorde sin intervju. När vi hämtade upp Alle efteråt var han hel nöjd med sin prestation och allt kändes superbra... :) Så det gjorde mig glad också. Det viktigaste är att man känner själv att man var ärlig och gjorde bra ifrån sig sen är det bara o vänta och se hur de går!

Nu e vi hemma hos Alle igen och ska hjälpas åt köra en storstädning eftersom de är fredag idag. Och hur skönt är det inte att luta sig till baka i soffan ikväll när allt är cleant :) Så nu ska jag ta ett handtag också!

Vi hörs senare :) Glöm nu inte luras idag, men inte för allvarligt eller elakt *ler







Förbereder mig inför påsken ;-)


RSS 2.0