det blev ingen lång promenad..

nej för det blev det inte, och inget gossip girl iheller! för det har tydligen slutat? eller nåt? kollade på text tv och det var något annat konstigt program som gick idag klockan sju på kanal 5. jag som finally INTE glömde bort att det gick idag också är det slut? it sucks, i really mean that.

vet ni vad vi gjorde istället? vi åkte till lund med danne, elin och jesper och hyrde film på hemmakväll. "zack and miri making a porno" den var helt okej kul, men min grej är igentligen såna där invecklade filmer där man får tänka mycket, det gillar jag! :) godis åt jag också, massa choklad, inte bra alls... nu efteråt kommer ångesten. träningen har jag slarvat som fan med också i snart en månad, får fan ta och pallra mig till gymmet i morgon när fredde åker till körskolan...

för er information så har jag riiiiktigt ont i mina ögon. alla på jobbet idag frågade om jag var ledsen, eller om jag nyss hade vaknat, för det såg ut som jag hade "gomorron ögon" haha. nej, jag har ögoninflammation..... tur var det väl att dom inte trodde att jag hade knarkat... för det såg/ser verkligen ut så! svider och kliar gör det också... :( tyck synd om mig!

från det ena till det andra. nu i efterhand ångrar jag lite att jag satte mina första tio körlektioner typ 10oo allihop. det är ju sommarlov? jag får ju gå upp typ 7 varje gång jag har körlektion? och det är typ tre gånger i veckan hela sommarlovet. too bad for me...

nu ska jag duscha sen ska jag krypa ner i min varma mjuka gosiga säng tillsammans med den gosigaste killen i hela världen!



much love 2 you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0