Yey :)

Har varit och solat med louise, kom precis hem..

VET NI VAD VI HAR GJORT :) vi har bokat tågbiljetter till dalarna idag! så den 1 december åker vi, och det ska bli skitskoj! att träffa hennes familj och vänner, åka skidor, lära mig åka bräda :) sen kommer vi hem den 7e, så vi stannar 6 days. längtar redan! :) (fast det kommer ju bli jobbigt också att va borta)

ikväll leker jag med lollo iallafall! blir väl att vi tar det lungt och glor på tv bara antar jag. fredde skulle kommit egentligen men eftersom det blev ganska sent kändes det inte lönt, så han kommer i morgon istället.

SÅHÄR grym ska jag bli på att åka bräda... tror ni jag lyckas? hahaha..





Kommentarer
Postat av: Elise

sv: haha skönt, så är man inte den enda ^^

2009-09-23 @ 20:16:49
URL: http://lisessa.blogg.se/
Postat av: Monika

Fan vad nice.. =) Det är grymt kul när man kan det.. :P Är det bara ni två? Eller ska hon där blåsta som försöker ragga på "min" K också med.. :P hahaha..

2009-09-23 @ 21:36:19
URL: http://monikasblogg.se
Postat av: Emma

Elise : nä det är du inte, och jag tror inte du och jag är ensamma om det iheller :)



Monka : Ja det ska faktiskt bli grymt skoj! ja det är bara vi :) har alltid snackat om att åka upp, men det har aldrig riktigt blivit av. så nu har vi äntligen fixat det :) Nä hon ska inte med, dom ska åka till sälen i februari. hehe

2009-09-24 @ 07:22:01
URL: http://hejhejhejemma.blogg.se/
Postat av: Monika

aha.. :P



Okey.. Som sagt det är grymt kul.. :P När du väl lär dig det lite kommer du älska det.. haha :P Jag testa för nåt år sen och jag tyckte det var rätt kul men jag bröt alla naglar.. hahah

2009-09-24 @ 20:38:52
URL: http://monikasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0