home sweet home

Nu är jag hemma från älsklingen och "landet" :) fast jag ska inte gnälla, jag älskar allt som har med landet att göra, friheten, tystnaden, djuren... allt :) men det är rätt skönt att komma hem också. :)

nu är det tänkt att jag ska städa på mitt rum och tvätta mina kläder... får ångest så fort jag tänker på det, så fort jag kollar in i rummet vill jag bara sjunka genom golvet. jepp, så illa är det.

så jag får nog ta och sätta igång känns de som... ttyl!



Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, skulle inte du sköta skolan? Du blir utslängd ganska snart, good to know right?

2009-12-03 @ 13:44:41
Postat av: Emma

Hahaha :) jag vet att jag inte blir utslängd, eftersom du måste vara frånvarande exakt 30 dagar i sträck för att bli det, och det har jag inte varit :) och jag vet nog lite mer om mitt liv än du anonym :)

2009-12-04 @ 10:01:08
Postat av: Anonym

yeah right, but.. vad är det för mening med att ''gå i skolan'' när du ändå inte kommer få några betyg alls och därmed inte ta studenten? Liiite dumt haha :)

2009-12-04 @ 12:22:45
Postat av: Emma

Vad vet du om mina betyg? du verkar vara väldigt intresserad av min skolgång eftersom du har kommenterat förut, jag kan se det på IP-nummerna vettu! du saknar väl mig i skolan antar jag ;) man tar studenten även om man inte har bra betyg, du verkar inte ha koll på så mkt. :)

2009-12-04 @ 13:30:09
URL: http://hejhejhejemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0